Ravivihjeet

Ravivihje: Toto75 Seinäjoki 19.1.2019

Julkaistu: , Päivitetty:

toto75
Seinäjoen Toto75-kierrosta lähestytään kolmen keulavarman taktiikalla. Lauantain suurin suosikki Mysteerio ei kuulu tähän kolmikkoon.

Toto75-1

Suosikki: Vasta viime kaudella 9-vuotiaana kilpailurytmistä kiinni saanut 7 Marvel Neat on näyttänyt pienemmissä ympyröissä sellaisia otteita, että se riittää taatusti myös T75-tasolla. Tamma on voittanut molemmat talven juoksunsa näytöstyyliin 2. radalta ilman vetoapua. Marvel Neat saa omistajansa jälkeen rattailleen ammattilaisen, jonka käsissä voi nauttia kunnioitusta niin, että valjakko päästetään jopa keulaan, jos se osallistuu täysipainoisesti lähtökiihdytykseen.

Haastajat: Vasta 3-vuotias jenkkitamma 9 Amazato on koko kierroksen arvoituksellisin hevonen täysin uusissa ympyröissä. Suomessa debytoivan hevosen vihjaamista ja pelaamista ei ainakaan helpota se, ettei valmentaja Jari Kinnunen vastaile puheluihin ja soittopyyntöihin. Huipputreenari Trond Smedshammerin valmennuksessa USA:ssa ollut Amazato voitti elokuussa 13,8-ajalla, mutta laukkasi seuraavassa kuussa ja tuli Suomeen.

11 Pica-Pica Oak on myös lahjakas tamma, joka voitti 3-vuotiaana seitsemästä startistaan kolme. Hevonen oli mainio etenkin uudenvuodenaattona Jyväskylässä, missä eteni pienessä kevyessä lähdössä pintakaasulla murskavoittoon volttiennätyksellään.

On jännä nähdä, millä taktiikalla Amazaton tallikaverilla 1 Diva Speedillä ajetaan. Tamma avaa sen verran hyvin, että pystyy pitämään kiihdytyksessä keulat ja tarvittaessa mutkistamaan Marvel Neatin tehtävää. Se ravasi välillä kaksi hienoa kirivoittoa, joista varsinkin jälkimmäinen teki ison vaikutuksen. Viimeksi hevonen oli jostain syystä täysin saamaton, minkä takia sekin on jonkinlainen arvoitus.

2 Adelee voitti lokakuun lopussa Porissa maalisuoran mittaisella kirillä nappireissun jälkeen kärkihevosen perästä, mutta jäi seuraavasta startista pois ja joutui tauolle. Tamman paluu pari viikkoa sitten meni lähinnä hiitin ajelemiseksi pussissa sisäradalla. Adeleella voi olla pieni yllätyssauma hyvältä paikalta, vaikka vastusta riittää.

Yllättäjä: 4 Lovely Futura saattaisi venyä reipasvauhtisessa juoksussa melko korkealle, jos sen ei tarvitsisi tehdä normaalista poiketen töitä matkalla. Kolme kilpailua sitten hevonen oli omaa luokkaansa piikistä. Viimeksi siltä lähti ilmeisesti kenkä, ja sen ravi sakkasi loppukurvissa. Tosin tammalla on ollut joskus muulloinkin ravihuolia kaarteissa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

Juoksunkulku: Sisimmillä radoilla on asialliset avaajat, mutta uskomme Marvel Neatin marssivan halkoaan tuulta.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 7, 9, 11, 1, 2, 4, 5, 3
Suuri: 7, 9, 11, 1, 2, 4, 5, 3

Toto75-2

Suosikki: Neljänkymmenen metrin takamatkalta ei luulisi olevan kovin helppo tulla nykyraviurheilussa, mutta 12 Mysteerio on äitynyt niin vimmattuun kuntoon, että se on laukatta melkein velvoitettu kiertämään ykköseksi kahdelta pakiltakin. Väkevävoimainen ori on voittanut mennen tullen viime kuukausien ehjät juoksunsa. Se lähti viimeksi etenemään T75-finaalissa jo 1. kaarteen jälkeen, pääsi etusuoralla kuolemanpaikalle ja porskutti lopussa väsymättä helppoon voittoon.

Haastajat: 4 Aatsi livahti Teivon T75-finaalissa takarivistä suoraan keulaan, mistä kesti avauslenkin raju tempo huomioiden kunnialle perille. Se jäi lopulta vain niukasti kolmossijasta. Parhaiten piikissä viihtyvä ruuna spurttaa varmasti nytkin vain kahden hevosen paalukarsinan takaa vetotöihin, mutta tavallista pidempi matka ei ole sille optimaalinen.

9 Wauhti oli lempipaikaltaan keulasta kohtalainen viime lauantaina. Startti varmasti terävöitti ruunaa, mutta sen tehtävä muuttuu kahdelta pakilta paljon monimutkaisemmaksi, eikä se ole nyt pelihevosiamme.

Yllättäjät: 8 Herra Hopo on kohonnut starttien myötä mukavaan kuntoon. Vaikka ruunan vastus kovenee T75-tasolla jonkin verran, se on nostettava suursuosikin päävastustajien joukkoon. Herra Hopo haastoi toissa kerralla pitkällä kirillään mainiosti Rikastuvan maalisuoralla ja spurttasi viimeksi ärhäkästi kolmanneksi, kun pääsi pussista.

7 Tutun Impi oli viime sunnuntaina oikein hyvä Kaustisen voitossaan ja ohitti lopussa varmasti huippukyvykkään Fiilingin, joka palasi pitkältä paussilta. Hevonen jatkoi vahvassa vedossa myös keskiviikkona Vermon välistartissaan, jossa kulki vauhdikkaasti 2. kaarteen laukkansa jälkeen.

11 Virin Eko hyötyy selvästi 2600 metrin matkasta. Se seurasi viime lauantaina voittaja Jyllätystä kirilenkillä 3. radalla ja runnoi tasaiseen kolmen hevosen kärkirintamaan lopussa. Sitä ennen ruuna nousi kolmelta takamatkalta hyvin kakkoseksi ja jätti 40 metriä edeltään lähteneen ja pussissa pitkään olleen Herra Hopon selvästi taakseen.

Keskipitkä matka on laskettava eduksi myös 5 Riipiselle. Selkeästi juonen päästä jälleen kiinni saamassa oleva ori kiri viime viikolla Porissa täysipainoisen esityksen päätteeksi kakkoseksi 2. ulkoa ja se pystyy vieläkin parantamaan merkittävästi.

Pelijakauma: Mysteerio on hiukan liian suuri suosikki ja myös Aatsi on ylipelattu. Yllättäjämme ovat jonkin verran aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Aatsi päräyttää nopeasti keulaan. Mysteerio iskee jo avauslenkillä kohti kärkipaikkaa.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 12, 8, 11
Suuri: 12, 8, 4, 7, 11, 5

Toto75-3

Suosikki: Vaikka 1 Questionmark Men loppuvuoden voittoputki on katkennut, sen kunto on pysynyt jykevänä. Ruuna kiri Lahden kovavauhtisessa lopetuksessa 4. ulkoa mallikkaasti totoon kärjessä peräkanaa juosseiden hevosten jälkeen ja lopetti myös toissa kerralla T76-finaalissa hyvin yhtä paria kauempaa. Hevonen oli loistava myös keskiviikon välistartissaan, jossa kiersi lähes mahdottomista asemista kärkitaistoon.

Questionmark Me on kärsinyt järkyttävän huonosta arpaonnesta. Sillä on ollut kahdessatoista viime kilpailussaan kahdesti kuutosrata ja muilla kerroilla vielä suurempi numero. Nyt se pääsee lähtemään ykköspaikalta, mistä pyrkii pitämään keulat. Kun ruunalla satsattiin edellisen kerran kiihdytykseen syyskuussa, se nappasi kuutoselta helposti keulat. Questionmark Me pystyy nykyvireessään voittamaan tällaisen lähdön vaikka kuolemanpaikalta. Pienestä pussitusriskistä huolimatta vihjaamme suosikin varmaksi. Pikamatkakin passaa sille ihan hyvin.

Haastajat: 10 George Birdland on ollut hyväkuntoinen loppuvuoden paussinsa jälkeen. Se pääsi Oulussa nappireissun jälkeen vapaaksi vasta maalin tuntumassa eikä aivan ehtinyt voittoon. Maanantain välistartissaan ruuna kompuroi erikoisesti startissa ja meinasi kaatua. Sen jälkeen se juoksi hännillä pussissa maaliin ja säästeli voimiaan tätä kilpailua varten.

4 J.A. Ninja on ollut tauolla omistajan loukkaantumisen takia. Vaikka se on palannut aina ihan hyvävireisenä kilpailuihin ja on ollut nytkin pirteä treeneissä, suoraan voittajakehään ryntääminen vaikuttaa hiukan kaukaa haetulta. Tamman luokka kyllä riittäisi siihenkin.

Yllättäjät: 9 Prayer’s Hope on päässyt näyttämään huippukuskin ajamana kykynsä viime kilpailuissaan. Se eteni ensin Lappeessa 2. ulkoa hallittuun voittoon 700 metrin kirillä ja spurttasi viimeksi hyvin taistoon kakkossijasta edessä juosseen 11 Boulder Luken kanssa, kun pääsi maalisuoralla vapaaksi 3. sisältä. Ysirata on ruunalle hyvä lähtöpaikka.

Otteitaan starttien myötä parantanut 3 Valnes Gary oli aivan hyvä Jyväskylän keulavoittonsa jälkeen Vermossakin. Se joutui juoksemaan kovassa vauhdissa 600 metriä kuolemanpaikalla, minkä jälkeen sinnitteli asiallisesti 2. ulkoa. Ruunan sijoitus kolmen parhaan joukossa ei yllättäisi hyvältä lähtöpaikalta.

Jos 7 Cousin Evertin juoksu jotenkin onnistuisi ulkoa, silläkin olisi jonkinlainen totosijasauma. Ruuna jäi toissa kerralla keulasta taipuneen taakse pussiin ja lopetti viimeksi asiallisesti kovassa divisioonafinaalissa 3. ulkoa.

Lujaa avaava 5 Case Closed romahti toissa kerralla täysin 2. sisältä, mutta paransi hurjasti viime kilpailuunsa, jossa oli hyvä kolmas kuolemanpaikalta.

Pelijakauma: Questionmark Men kannatuksessa ei ole ainakaan nousun varaa. Staro Jersey Sideä on rastittu alustavasti ihmeen paljon. Kaikki yllättäjäehdokkaamme ovat tässäkin kohteessa alipelattuja.

Juoksunkulku: Radoilta 1-3 ja 5 avataan varmasti lujaa. Vaikka Questionmark Me menettäisi alussa piikkipaikan, se pääsee nousemaan heti toiselle radalle. Vetotyöt ovat sille tarjolla.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto75-4

Suosikki: 8 Roberto Diver jatkanee näyttävää voittokulkua. Hevonen avaa niin lujaa, että viides peräkkäinen keulavoitto on hyvin todennäköinen. Kaikki sen tolpat ovat tulleet hyvin väljällä tyylillä. Mikäli Roberto Diver ei olisi laukannut joulukuun alussa Seinäjoella kiinnioton seurauksena lähtösuoralla, sillä olisi jo seitsemän voittoa putkessa. Viimeisestä 11 lähdöstään ruuna on korkannut 9.

Haastajat: Myös voitokkaasti viime aikoina kilpaillut 4 Sweet Malkin oli niin hyvä viimeksi Kaustisen ylivoimaisessa kirivoitossaan, että ennätyksensä porhaltanut ruuna voisi laittaa suursuosikin ahtaalle tämän etupuolelta. Se menettää kuitenkin paljon heikomman lähtönopeutensa takia heti kiihdytyksessä paremman ratansa edun.

Lujaa kiihdyttävä 5 Catahecassa Zest roikkui toissa kerralla Roberto Diverin peesistä kakkoseksi ja yrittää samaa temppua Seinäjoella. Viime kierroksen pitkällä matkalla se oli voittaja Cyrius d’Arianen perästä vain tasapaksu lopussa, mutta matka on sille nyt taas sopivampi.

Kilpailurytmiin päässyt 11 BWT Rock And Roll alkoi tehdä loppusyksyllä hyviä juoksuja. Koska se hävisi kuitenkin viimeksi 1,5 kuukauden paussilta samoista lähtöasemista roimasti Sweet Malkinille, totosijoilla jatkaminen ei ole lainkaan sanottua T75-tasolla.

Yllättäjät: Jos paussilta palaava 7 Capo The Amour on heti samassa iskussa kuin syksyllä, se on ehkä suosikin kovin vastustaja. Ruuna jyräsi viime startissaan yli kilometrin kirillään loistavasti kakkoseksi ja tuli sitä ennen kivikovassa JTT-finaalissa hänniltä pussista voimissaan maaliin.

Tasavauhtinen 2 Basswood Grove oli mainio Seinäjoen ylivoimaisessa kuolemanpaikkavoitossaan, jossa ei antanut kärkihevoselle mitään armoa. Vaikka juoksun lopetus oli vain 19,0-vauhtinen, vahva menijä pystyy vastaavana varmasti ottelemaan totosijoista.

Vaikka 1 Ingrosson tulosrivi on melkoista höttöä, se ei ole täysin vaaraton. Ruuna hyötyy Suomessa kilpailevista hevosista ehkä eniten sisäratareissuista. Aina kun sen juoksu on mennyt toivotulla tavalla, siltä on irronnut nasakka loppuveto.

Pelijakauma: Roberto Diverin suosikkiasema Sweet Malkiniin nähden voisi olla suurempikin. Kolmossuosikkimme Capo The Amour on yllättävän unohdettu.

Juoksunkulku: Keulaan ensin ampaiseva Catahecassa Zest kumartaa vetotyöt Robero Diverille. Myös Capo The Amour pystyy avaamaan hyvin.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 8
Suuri: 8

Toto75-5

Suosikki: Viitoskohteesta löytyy jo neljäs ehdokas varmaksi. Komean paluun pitkän suvantovaiheen jälkeen tehnyt 4 Wilhelm Nash on kokenut kuudessa viime kilpailussaan vain yhden tappion. Hevosen toissakertaisen juoksun voi unohtaa, koska se sai siinä epäinhimillisen reissun. Ruuna palasi nopeasti voittopolulle viime lauantaina Teivossa, missä eteni 3. ulkoa 800 metrin kirillään selvään voittoon. Tällä kertaa sisäratajuoksuista kovasti hyötyvä Wilhelm Nash pääsee vielä mitä todennäköisimmin keulapaikalle.

Haastajat: 2 Ice Wine voitti Wilhelm Nashin tappiostartin Vermossa. Se juoksutti tätä alkumatkalla ulkoradoilla ja spurttasi maalisuoralla tarkan selkäreissun jälkeen kovalla ajalla ykköseksi ohi välillä jo kärkeen kirineen Piedmontin. Keskipitkällä matkalla tempun uusiminen ei onnistu tammalta ehkä yhtä helposti. Koska Ice Wine putosi toissa kerralla keulasta kolmanneksi, peesijuoksu lienee sen taktiikkana Seinäjoella.

9 Excalibur It oli Vermon lähdössä kolmas. Ice Wine laski sen revityksen jälkeen keulaan 2. kurvissa, mutta alku oli ruunalle niin vaativa, ettei se jaksanut vastata tuorevoimaisille hevosille enää loppukurvissa. Excalibur Itin esitys oli kuitenkin samaa huipputasoa kuin aikaisemmilla kerroilla.

Yllättäjät: 12 Elliot Web on oikein hyvä pitkien matkojen menijä, mutta jääkylmä lähtöpaikka laskee sen osakkeita. Se sinnitteli Vermon neljällä kilometrillä melko vaativasta reissusta huolimatta hienosti totoon ja kävi viime viikon Voimaliigassa tiukan matsin voitosta keulassa oman juoksunsa tehdä saaneen T.M. Chagallin kanssa.

1 Lindy Poppins ei pystynyt Vermossa 3. sisältä edessään juosseen Ice Winen veroiseen lopetukseen, mutta eteni maalisuoralla tasaisesti Excalibur Itin tuntumaan. Ruuna spurttasi viime kierroksella maalisuoralla terhakkaammin aivan hänniltä. Tasainen avaaja vaatii ykkösradan paikaltaan tuuria ja mieluiten railakkaan matkavauhdin.

Pelijakauma: Elliot Webin peliprosentti on jäänyt liikaa paitsioon.

Juoksunkulku: Keulaan avaava Ice Wine päästää Wilhelm Nashin suosiolla halkomaan tuulta. Myös ratojen 5-7 hevoset pystyisivät lähtemään kovaa. Jos juoksuun halutaan reipas tempo, se jää takarivin pelihevosten hevosten tehtäväksi.

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-6

Suosikki: Loppusyksyllä upeita juoksuja tehneen 9 Ellin Sisun voittokulku katkesi kiivaassa kiihdytyksessä tulleeseen laukkaan joulun alla Teivossa. Hevonen jäi myös viimeksi yllättäen ilman voittoa, vaikka kulki koko matkan ravia. Revitys takamatkoilta lujaa vetäneen keulahevosen kupeelle maksoi, mutta ehkä ihan parhaimmillaan ori ei iltaravilähdössä ollut. Ellin Sisu voi tulla vähän paremmin viimeisteltynä arvokkaampaan kisaan ja saa jatkaa suosikkina.

Haastajat: 8 Polaran viime startin saa tyystin unohtaa, sillä se jäi roikkumaan koko matkaksi parijonon ulkopuolelle. Toissa kerralla ruuna teki väkevän juoksun kuolemanpaikalta, mistä hävisi voiton vain melko niukasti. Huonon lähtöpaikan vuoksi Polaran reissusta uhkaa tulla nytkin vaativa, mutta se on silti kuumimpia pelihevosia.

1 Josveis ja 2 Pyörylän Paroni olivat myös mukana Vermon T75-finaalissa. Pyörylän Paroni ei oikein kunnolla edennyt loppukaarteessa ulkokautta, laskeutui loppukaarteessa sisemmälle kaistalle ja tuli lopulta pussissa maaliin. Myös edellisillä kerroilla pussiin jäänyt nopea avaaja saa taas paljon paremman reissun kärkiporukassa ja on potentiaalinen voittajaehdokas.

Etenkin mainiona talvihevosena tunnettu 6 Diktaattori työntyi Ellin Sisun laukkastartissa niukkaan voittoon saatuaan oivan reissun 2. ulkona Polaran imussa. Viimeksi ruunan juoksu ei onnistunut takajoukosta kovin hyvin, eikä sen heikompaan sijoitukseen kannata tuijottaa liikaa.

Josveis lähti viimeisen takasuoran alussa Polaran takaa jo 4. radalle eikä yltänyt vaativalla kiertämisellä luonnollisesti kärkitaistoon, mutta sai puhtaat paperit. Myös se saa nyt paljon taloudellisemman juoksun.

Yllättäjä: Upean nousun parin viime kauden aikana alatasolta tehnyt 5 Tee Wee Paroni on jo vakiinnuttanut paikkansa huipulla. Talvi on ruunan etsikkoaikaa, ja sen kannattaa nyt takoa, kun rauta on kuumaa. Hevonen oli toissa kerralla keulasta asiallinen, vaikka jäi ratkaisumetreillä Rokin Maxin jyrän alle. Tee Wee Paroni pääsi lähtemään Vermon T75-finaalissa 20 metrin etumatkalta kovimpiin nähden ja sinnitteli kuolemanpaikalta oikein hyvin viidenneksi.

Pelijakauma: Ellin Sisu ja Diktaattori ovat ylipelattuja ja Polara, Pyörylän Paroni ja Tee Wee Paroni alipelattuja.

Juoksunkulku: Koska Pyörylän Paroni jäi toissa kerralla täysissä voimissa pussiin keulassa juosseen Hullumiehen taakse, sillä ehkä kokeillaan pitkästä aikaa piikkijuoksua. Ellin Sisu voi rynnätä takarivistä läpi sen kimppuun.

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 9, 8, 2, 1
Suuri: 9, 8, 2, 1, 6, 5

Toto75-7

Kultadivisioona latistui jonkin verran, kun tallikaverukset Next Direction ja Big Headache ja Elliot Boko jäivät pois. Koska kovimmista hevosista 10 Bret Boko ja 11 Shadow Of Brisbane ovat takarivin lähtöpaikoilta muiden armoilla, kohteen pelaaminen ei ole aivan yksinkertaista. Kaksikosta kumpaakaan tuskin kierrätetään matkalla keulahevosen kupeelle.

Suosikki: Kirikanuuna Shadow Of Brisbane saa suosikin viitan, vaikkei taistelijaluonteiden perikuva ollut viime lauantain voitossaan aivan parhaimmillaan. Se rutisti kuitenkin siinäkin juoksussaan lopussa väkisin kärkeen 700 metrin kirinsä päätteeksi. Kolme kilpailua sitten ruuna laukkasi maililla päätössatasen alussa, kun oli kirimässä 2. ulkoa voittokamppailuun Bret Bokon rinnalle.

Haastajat: Sotaratsu Bret Boko jaksaa ihailtavasti aina vaan. Se teki Teivon voittonsa jälkeen kiitettävän suorituksen myös Vermon Talvimaljassa, jossa kiri 2. sisältä toiseksi ohi T. Rexin. Ylivoimaiseen voittoon tuossa lähdössä kiskaisi hirmuvireinen Star Martini. Keulassa parhaiten viihtyvä Bret Boko ei pääse hyödyntämään huikeaa lähtönopeuttaan, muttei takarivin lähtöpaikka mikään estekään ruunan voitolle ole sopivassa sakissa.

Talvikeleistä nauttiva 1 Tir du Caux on huippuvaarallinen, jos välttää pussituksen. Se punnersi Vermossa 5. ulkoa pitkän kirinsä asiallisesti perille, mutta kärkisijoja varten sen tehtävä oli toivoton, kun keulassa lopetettiin 11,5-kyytiä. Tir du Caux olisi todennäköisesti voittanut tiistain välistarttinsa Oulussa, ellei olisi luovuttanut johtopaikkaa tallikaverilleen Ypäjä Hereiamille. Ruuna spurttasi lyhyellä loppusuoralla ahnaasti tämän rinnalle, muttei aivan ehtinyt ohi ennen maalia.

Lujaa kiihtyvät 3 Ranch Newman ja 6 William Pine juoksevat kärkipaikoilla, joilta voivat otella kärkisijoista. William Pinen viime reissut eivät ole menneet putkeen, mutta se on näyttänyt olevansa kovassa kunnossa. Ruuna sinnitteli Lahdessa asiallisesti kuolemanpaikalta ja kiri Teivossa viimeiseltä sijalta selvästi parasta kyytiä saavuttaen kovasti Shadow Of Brisbanea ja muita kärkihevosia. William Pine on lähdön todennäköisin keulahevonen ja kaikkien systeemien peruskauraa.

Ranch Newman lopetti Vermossa 5. ulkoa kohtalaisesti ja on ehkä lyhyemmän starttivälin ansiosta astetta terävämpi, kuten sen pitääkin olla menestystä ajatellen.

9 Stay Alert kiri toissa kerralla nousukuntoa uhkuen, mutta sen muita viime kuukausien juoksuja ei pääse juuri kehumaan.

Pelijakauma: Tir di Caux’ta on pelattu vähän liikaa pussitusriskin takia ja myös Shadow of Brisbanen prosentti on yläkantissa. William Pine on edullisin rasti.

Juoksunkulku: Radoilta 2, 3 ja 6 avataan tulisesti. William Pine päässee keulaan.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 11, 10, 6, 1
Suuri: 11, 10, 6, 1, 3, 9, 2

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 7, 9, 11, 1, 2, 4, 5, 3
Toto75-2: 12, 8, 11
Toto75-3: 1
Toto75-4: 8
Toto75-5: 4
Toto75-6: 9, 8, 2, 1
Toto75-7: 11, 10, 6, 1
Hinta: 19,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 7, 9, 11, 1, 2, 4, 5, 3
Toto75-2: 12, 8, 4, 7, 11, 5
Toto75-3: 1
Toto75-4: 8
Toto75-5: 4
Toto75-6: 9, 8, 2, 1, 6, 5
Toto75-7: 11, 10, 6, 1, 3, 9, 2
Hinta: 100,80 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi