Ravivihjeet

Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 16.1.2019

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan ideahevonen tulee suomalaiskäsistä.
86-rivin suurimmat suosikit saavat varmistuksia ja varmat poimitaan tasaisemmin pelatuista kohteista. Oppilaslähdössä kuskin rutiini voi olla ratkaisevassa asemassa, lyhyessä voltissa lupaavasti uudesta tallista aloittanut 5-vuotias voi aiheuttaa suosikille tappion.

Olosuhteista on luvassa mielenkiintoiset niin Solvallassa kuin pohjoisempana Bergsåkerissakin. Viime päivien pakkassää vaihtuu keskiviikon kuluessa Tukholman korkeudella plusasteisiin ja sateisiin, jotka alkavat lumena, mutta muuttuvat illemmalla vedeksi. Sundsvallissa lämpötila pysyy ennusteen mukaan miinuksella ja illaksi on luvassa lunta.


Toto86-1

Suosikki: Zorro Swingin poisjäänti pisti avauskohteen kuviot uusiksi. Selväksi suosikiksi kohoaa nyt 6 Salong, joka onkin osoittanut vahvaa kuntoa. Uumajan startissa virtava ruuna ei saanut otetta keulahevosesta ulkopuolelta, mutta mursi viimeksi johtaneen vastarinnan jo takasuoralla jatkaen varmaan voittoon. Pitkästä matkasta ei ole haittaa, mutta selvänä suosikkina ruuna ei kuitenkaan ole erityisen kiehtova varmaehdokas.

Haastajat ja yllättäjät: Haastajista maistuvimmaksi kohoaa Tamara Skutnabbin 11 Love de Villeneuve. Jos ruuna on pystynyt säilyttämään viime startin vireensä Ruotsiin siirryttyäänkin, on sillä mahdollisuudet kiriä takaakin kärkikamppailuun. Teivossa se latoi 4. ulkoa viimeiset 700 metriä vahvasti 11,2-vauhtia. 4 Rosso Pomodoro kadotti Solvallassa ravinsa päätöskierroksella, mutta oli viimeksi kohtalainen jäätyään viimeisen takasuoran alussa ilman vetoapua toiselle radalla. Juoksupaikka löytynee kärjen tuntumasta, eikä voittokaan ole mahdoton. 10 Doctor Doxey Zenz on kapasiteetiltaan lähdön paras hevonen, mutta oriin kunto on ollut hakusessa viime aikoina. Tapaninpäivän suoritus oli jo lievästi lupaava, mutta viimeksi Mathias Anderssonin valmennettava romahti taas 2. ulkoa kauas lopussa. Vastus on nyt monia aiempia kertoja kevyempi, joten ehkä se kasvattaa hevosenkin luottoa itseensä? Mukaan siis.

Juoksunkulku: Rosso Pomodoro voi ottaa keskeltä keulat, vaikka myös 1 Mellby Brunello avaa hyvin. Salong kiertää ajoissa kohti kärkeä, ehkä myös Doctor Doxey Zenz.

Pelijakauma: Peliosuudet elävät päivän aikana vahvasti etukäteissuosikin jäätyä pois. Love de Villeneuve (1%) ansaitsisi enemmän huomiota.

Ranking: A) 6 B) 11, 4, 10 C) 9, 1, 8, 12, 2 D) 3

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 6, 11, 4, 10
Suuri: 6, 11, 4, 10

Toto86-2

Suosikki: 6 Global Undecided otti ennen joulua Mantorpissa 75-voiton selvällä marginaalilla edettyään 2. ulkoa johtavan rinnalle puolimatkassa. Viimeksi Jorma Kontio nosti ruunan 3. ulkoa kiriin päätöskierroksen alkupuolella ja valjakko kipusi 13-lopetuksella kärjen tuntumaan. Ehkei suoritus aivan parasta laatua ollut, mutta sekin riittänee tämänkertaisessa helpommassa tehtävässä kärkikamppailuun. Pienempään lappuun suursuosikki jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: Kun suosikin peliosuus on kovissa lukemissa, houkuttelee muidenkin vaihtoehtojen kartoittaminen. 11 Earn n'Burn ei hevosena välttämättä ole juurikaan Global Undecidedia kehnompi. Paikka ei tosin ole paras mahdollinen, mutta pieni sauma voisi olla olemassa, että Björn Goop terävänä kuskina saisi sen luovittua alussa jopa suosikin etupuolelle. Silloin tilanne olisi jo varsin mielenkiintoinen. Joulukuun starttien perusteella ruunan kuntokin vaikuttaa varsin hyvältä. Ensin se taipui keulasta viime metreillä, mutta viimeksi voimia jäi johtavan takaa varastoonkin Shorthanded Jagin voittamassa lähdössä. 5 M.T.Malkin voitti toissa kerralla 2. sisältä ylivoimaisesti, mutta tarpoi viimeksi koko matkan kolmatta eikä jaksanut ymmärrettävästi kärkeen. Hevonen on näihin lähtöihin riittävä, joten jos kuski onnistuu löytämään suotuisat asemat, kaikki on mahdollista. Pidempi starttivälikään ei ole sitä aikaisemmin haitannut. 3 Mr Deauville omaa myös kykyjä, mutta epävarmuus on jatkuvana riesana. Viimeksi laukka tuli ensimmäisellä takasuoralla parijonossa lievästä häiriöstä. Jos uusi kuski saa pidettyä 5-vuotiaan ravilla, kärkipään sija ei ole mahdoton. 2 Lamino ei esittänyt viimeksi erikoista 4. sisältä ja oli sen jälkeen kerran poissakin. Hyvänä lähtijänä se voi otella totosijasta. Myös 1 Vedalia pystyy avaamaan varsin reippaasti. Viimeksi se nousi 2. sisältä lopussa toiselle radalle ja tuli kohtalaisesti.

Juoksunkulku: Sisimpien ratojen kaksikko avaa parhaiten. Global Undecided voi edetä toisessa vaiheessa hakemaan keuloja, jos Earn n'Burnilla ei tehdä peliliikkeitä.

Pelijakauma: Sopivasta tehtävästä huolimatta Global Undecided (74%) on liikaa pelattu. Earn n'Burn (9%) on edullinen, samoin M.T.Malkin (2%).

Ranking: A) 6 B) 11, 5, 3, 2, 1 C) 10, 4, 7, 8, 9, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 6
Suuri: 6, 11, 5

Toto86-3

Suosikit: 2 Guli Tor debytoi marraskuun lopussa Jan-Olov Perssonin tallista, mutta suoritus ei ollut vielä silloin kovin häikäisevä. Viimeiset 700 metriä sujuivat 4. ulkoa kuitenkin alle 25-vauhtia. Tallin mukaan ori tulee nyt viivalle paremmin valmistautuneena, joten menestymään tottuneelta 7-vuotiaalta voi odottaa hyvältä paikalta kärkisijaa. Kun suoritukseen liittyy kuitenkin enemmän arvailuja kuin faktaa, poimitaan pari muutakin mukaan. 10 K.A.Priol tulee paussilta, mutta osoitti syksyn kisoissa erinomaisia otteita. Leangenin kisassa se eteni 2. ulkoa kärkeen viimeisen kierroksen alussa ja joutui lopussa taipumaan vain avoimen tason Järvsörappenille. Syyskuun voitossa ruuna virui 4. sisältä porukan perällä loppusuoralle asti, mutta äkäinen kiri nosti sen voittoon. Jos vire on heti asiallinen, ei menestys tässä seurassa yllättäisi. 6 Brenne Brakarin viime startti meni monella tavoin pieleen, eikä lumiratakaan sopinut. Bergsåkerin 75-lähdössä joulukuun alussa ori virui 3. sisällä pitkään huonoissa selissä, mutta tuli lopun tilaa saatuaan juosten ylivoimaisen Månprinsen A.M:n takana. Mahdollinen nyt. Uskotaan voittajan löytyvän em. kolmikosta, sillä muidenkaan suoritukset eivät ole suoranaisesti häikäisseet.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Delsbofaks on juossut voittosummastaan ison osan jo 3-vuotiaana, joten vanhempia hevosia vastaan suoritus on tauolta arvoitus. Derbyn karsinnassa se riitti neljänneksi selvästi kärjelle hävinneenä ja laukkasi finaalissa taustalla viimeisellä takasuoralla. 3 Skummis ei intoutunut uuden valmentajan käsistä syksyn starteissa vielä ihmetekoihin. Ruuna pääsee kohtalaisen hyvin matkaan ja voi kärkiryhmästä otella totosijoista. 4 Moeses laukkasi viimeksi sisällä avauspuolikkaan kohdalla. Joulupäivän startissa ruuna seuraili mukavalla sisäratajuoksulla asiallisesti kolmanneksi.

Juoksunkulku: Guli Tor on osoittanut hyvää lähtönopeutta ja voi ottaa heti keulapaikan, kun eturivi ei vilise raketteja. Skummis voi uhata lähinnä.

Pelijakauma: Guli Torin (48%) peliosuus on ylärajoilla. Delsbofaks (13%) tuntuu yliarvostetulta.

Ranking: A) 2, 10, 6 B) 1, 3, 5 C) 11, 12, 4, 9, 8, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 2, 10, 6
Suuri: 2, 10, 6

Toto86-4

Suosikki: Hieman vaisumman kauden jälkeen nousuvirettä Uumajassa osoittanut 7 Wrongdoer sai viimeksi 75-lähtöön jonkin verran kannatusta pelaajilta, mutta laukat sotkivat suorituksen Bergsåkerissa. Ensimmäinen erhe tuli jalan osuttua vastustajan kärryyn avauskaarteessa. Oppilaslähdössä tehtävä vaikuttaa ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta varsin otolliselta ja reilusti rutiinia omaavalla Anders Erikssonilla on aktiivisella taktiikalla saumat hakea johtopaikka ulkoakin. Siitä voitto olisi liki. Tasaisesti pelattuun lähtöön maistuva varmayritys.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Uret voi olla hevosena edellistä parempi, mutta kokemattomalle kuskille tehtävä takarivistä ei välttämättä ole simppelein. Gävlessä valjakko toki voitti helpon lähdön, vaikka Uret ehti laukatakin kahdesti. Marraskuussa se oli ensin keulasta kakkonen ja jälkimmäisessä startissa Arch Lanen rinnalta ei ollut voittosaumaa, vaikka loppu sujuikin juosten. Joulukuussa ruuna oli kerran poissa. Mahdollinen, muttei pelillisesti kiehtova. 12 Grammofon pinnisteli viimeksi 2. ulkoa voittoon, muttei ori silti parhaita otteitaan esittänyt. Taitavalla kuskilla ei ulkona kärkikuvioista, jos vire on ylöspäin. 9 Grand Illusion aloitti Björn Goopin tallista helpolla kuolemanpaikkavoitolla lokakuussa ja oli asiallinen sen jälkeenkin. Kengät jalassa ruuna ei ole aiemmin juuri menestynyt ja kuskikin on ajellut kilpaa harvakseltaan. 11 Day Of Love laukkasi viimeksi taustalla loppukaarteessa. Joulukuussa ruuna otti johtavan takaa varman voiton ja ohitti ihan hyvän hevosen lopussa. Syyskuun voitto Monsissa tuli kiertelemällä takaa, joten lähtöpaikan ei tarvitse olla sille huono. Melko paljon pelattuna ei kuitenkaan erityisen kiinnostava tapaus. 3 Cash T.J. ratkaisi viimeksi vaatimattoman tasoisen lähdön varmasti 2. sisältä lopussa ja voi päästä tässäkin sisäpuolelta starttaavien edelle alussa. Totosija ei ole mahdoton. 5 Incora Zon teki viime kerralla 5. ulkoa tasaisen suorituksen. Hyvät asemat löytäessään totosija ei ole aivan poissuljettu.

Juoksunkulku: Eturivissä ei ole erityisen nopeita lähtijöitä, joten Wrongdoerilla on hyvät mahdollisuudet hankkia keulapaikka ulkoakin melko nopeasti. Uret kiertänee ravatessaan toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Wrongdoer (21%) ansaitsisi selvähkön suosikkiaseman. Suurimmilla numeroilla starttaava kolmikko tuntuu liikaa pelatulta.

Ranking: A) 7 B) 10, 12, 9, 11, 3, 5 C) 1, 2, 6, 4 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-5

Suosikit: Loppuvuonna hyvin kulkenut 5 M.C.C.Orlando ei noussut viimeksi 75-lähdössä 4. ulkoa rahoille, mutta kulki lopun kuitenkin asiallisesti 13-vauhtia. Tässä ruunan balanssia kevennetään ja lisäksi kokeillaan mahdollisesti jenkkikärryjä sekä kokolappuja. Jos varustemuutoksilla lähtönopeuttakin löytyy lisää, pystyy Daniel Wäjerstenin suojatti ottelemaan voitosta. 7 Pinewood Man lukeutui viimeksi suosikkeihin, mutta nyt 5-vuotias on jo täysin unohdettu. Solvallan startti pilaantui laukkaan lähtösuoran päässä, Uumajan kisassa ruuna oli 4. ulkoa ihan asiallinen, vaikka sijoitus jäikin vaatimattomaksi. Hyvän lähtönopeuden omaava menijä voi hankkia ulkoakin hyvät asemat, eikä ole pihalla kärkikuvioista. 11 Dardanos olisi eturivistä ollut varma-ainesta, mutta takaa tehtävä on haasteellisempi. Färjestadissa ja Mantorpissa keulavoitot ottanut ruuna oli viimeksikin hyvä, vaikka Eelis runnoikin viime metreillä edelle. Mahdollinen täältäkin. Myös 12 Our Soleado osoitti joulukuussa vahvoja otteita, vaikkei voittanutkaan. Bergsåkerin 75-kisassa Robert Dunderin suojatti kipusi 6. ulkoa kärkirintamaan ja kamppaili Uumajassa johtavan rinnalta sitkeästi. Balanssia on tarkoitus keventää, eikä voitto näistäkään asemista mahdoton ole.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Ready Lane pilasi vuosi sitten alkukauden laukkoihin ja sai pitää pitkän tauon. Paluu jouluna oli ihan lupaava, ruuna lähti 7. ulkoa kolmannelle jo 1200 metriä ennen maalia ja tuli viimeisen ringin 14,2-kyytiä. Raviongelmia toki oli matkan varrella, joten ehjä suoritus ei ole nopealle menijälle edelleenkään varmaa. Hyvistä asemista huomioitava. 3 Upbeat Music nousi Bergsåkerissa viimeisen takasuoran alussa 5. sisältä toiselle, sai tilat loppukaarteessa ja tuli lopun mukavasti 13,5-vauhtia. Sekin poimitaan isommalle lapulle, kuten myös 8 Twinkle Kronos, joka ratkaisi viime kerralla linjalähetyksellä ajetun kisan varmasti 3. ulkoa. Vauhti ei toki vaativissa olosuhteissa ollut päätä huimaavaa lopussakaan. Paikka on hieman ongelmallinen tällä kertaa.

Juoksunkulku: Ready Lane pystyy avaamaan hyvin, ulompaa Pinewood Man voi olla nopeasti kärkiporukassa. M.C.C.Orlando ei ole tullut tunnetuksi erityisen rivakkana lähtijänä, mutta varustemuutokset voivat auttaa asiaa?

Pelijakauma: M.C.C.Orlandon (34%) peliosuus on lievästi yläkantissa. Pinewood Man (2%) on aivan liian unohdettu. Twinkle Kronos (13%) on liikaa luotettu.

Ranking: A) 5, 7, 11, 12 B) 2, 3, 8 C) 9, 1, 6, 4, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 5, 7, 11, 12
Suuri: 5, 7, 11, 12, 2, 3, 8

Toto86-6

Suosikit: Vaatimattomassa lähdössä ykköshevoseksi ja ideavarmaksi nostetaan 6 Emotion Man, joka debytoi Katja Melkon tallista viikko sitten asiallisella suorituksella. Jenkkiruuna juoksi jonossa seitsemäntenä ja tuli lopun ihan virkeästi 12-vauhtia. Tyyli ei tosin edelleenkään ollut aivan priima, kuten ei Daniel Redéniltäkään käsin aikaisemmin. Startti alla 5-vuotias pystynee parantamaan ja vauhtiakin on ihan mukavasti, heinäkuun startissa se avasi ensi metrit varsin liukkaasti. Kärkiryhmään päästessään voitto on ulottuvilla. Eniten pelattu 2 Cyborg joutui viimeksi 75-lähdössä taipumaan keulasta lopussa toiseksi. Asiallisesti aiemminkin esiintynyt tamma voi johtoon selvitessään vetää sopivaa lähtöä pitkään, mutta peliosuuskin on korkealla. Toissa kerralla tuli laukka lähtösuoralla.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Enjoy's Pajazzon suoritus viimeksi 2. ulkoa oli melko tasapaksu, mutta voittokisassaan ruuna oli selvästi parempi 3. ulkoa. Suotuisista asemista se voi kamppailla tässä kärkipään sijoista. 8 Nesta Bob teki 3-vuotiaana kelvollisia suorituksia, mutta viimeinen puristus jäi kuitenkin uupumaan. Senkin osalta juoksusta voisi tulla tällä kertaa sopiva. Kohtalaisen kirin parijonosta viimeksi esittänyt 9 Au Gratin ja 14-lopetuksella samalta juoksupaikalta Bergsåkerin startin voittanut 7 Ukulele Frontline omaavat myös mahdollisuuksia totokolmikkoon. 5 Sweet Letter sai Rommessa johtavan takaa myöhään kiritilaa ja tuli juosten perille.

Juoksunkulku: Enjoy's Pajazzo, Cyborg ja Emotion Man ratkaissevat keulapaikan kohtalon.

Pelijakauma: Emotion Man (17%) on jäänyt aivan liikaa Cyborgin (45%) varjoon peliosuudessa. Linda Sånna (7%) on kuskinvaihdoksesta huolimatta ylipelattu.

Ranking: A) 6, 2 B) 1, 8, 9, 7, 5 C) 3, 11, 4 D) 10, 12

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-7

Suosikit: Kyvykkääksi aina tiedetty 7 Survival Kit tuntuu löytäneen vihdoin suoritusvarmuutta otteisiinsa. Voitoista varsinkin viimeisin oli vakuuttava, sillä ruuna paineli keulassa varsin virkeällä tyylillä, mutta piti siitä huolimatta kolmellakin kilometrillä vastustajat hallitusti takanaan. Lyhyt matka ja ulkona oleva lähtöpaikka eivät ole Ulf Erikssonin ajamalle ruunalle paras yhdistelmä, toki voitto on tässäkin täysin mahdollinen. Sillä testataan mahdollisesti jenkkikärryjä. 4 Tayson Bi laukkasi toissa kerralla lopussa kierrettyään takapareista kärjen rinnalle. Sen jälkeen ruunaa vähän huollettiin ja Axevallan 75:ssä se olikin äärimmäisen lähellä voittoa saatuaan 2. sisältä tilaa vasta päätössatasella. Jos terveyspuoli on edelleen hyvällä mallilla, voi Rebecca Dahlénin reippaasti avaava ajokki tarjota pelisuosikillekin kovan haasteen.

Haastajat ja yllättäjät: Yllättäjäosaston kiinnostavin on keulasta toissa kerralla voittanut 9 Calle Laday. Se punnersi viime kisassa 5. ulkoa sinnikkäästi perille tullen viimeiset 800 metriä 13-vauhtia. Jenkkikärryillä ja kokolapuilla taas tähän varustettava ruuna nousee vähän pelattuna mukaan isommalle lapulle. 3 Staro Kickback palasi vajaan neljän kuukauden tauolta hyvässä iskussa ja hallitsi tapahtumia keulasta. Aikaan ei kannata tuijottaa, sillä olosuhteet olivat raskaat. Ruunan tyyli oli joka tapauksessa hyvä. Hieman keskinkertainen avaaja ei päässe tässä keulapaikalle. 11 Mrs Lindy jatkaa luotettavassa vireessä, vaikka täysosumia ei ole tullutkaan. Viimeksi kirissä 5. ulkoa oli ehkä satanen liikaa, mutta tamma kulki silti viimeiset 700 metriä 10,8-lukemiin. Voittoon vaaditaan tietysti vauhdinpitoa muilta. Tasaisesti suorittava 5 Duke Of Mearas voi myös hyvällä reissulla olla ottelemassa totosijoituksista.

Juoksunkulku: Sisäradoilta avataan hyvin, mutta Tayson Bi mielii keskeltä eniten keulaan. Survival Kit ei ole avannut erityisen rivakasti, mutta kaikki juoksupaikat käyvät.

Pelijakauma: Survival Kitin (59%) ja Tayson Bin (17%) välillä on liian paljon eroa pinnoissa. Calle Laday (3%) on erittäin maistuva. Duke Of Mearas (7%) on yliarvostettu.

Ranking: A) 7, 4 B) 9, 3, 11, 5 C) 6, 8, 10, 1, 12 D) 2

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 7, 4
Suuri: 7, 4, 9

Toto86-8

Suosikit: 7 Fast Moving Cash pystyi pitkähköstä starttivälistä huolimatta hyvään suoritukseen viikko sitten. Daniel Olssonin ajokki kiri 4. ulkoa 13-vauhdilla pontevasti voittajan tuntumaan maalisuoralla. Haussa on tälläkin kertaa selkäjuoksu, joten voiton suhteen juoksupaikka voi jäädä turhan kauaskin. Hyvävireinen tamma kuuluu kuitenkin aikaisin peleihin. 1 Topspin on ollut niin sanotusti hyvän hevosen maineessa, mutta tamman suoritukset eivät ole ehkä tätä väittämää täysin tukeneet. Viime kerralla se putosi 2. sisältä selvästi kärkiparin kyydistä loppusuoralla, toki kyse oli hyvistä hevosista. Lähtönopeus on kohtalaisen hyvä, joten ei menestys yllätyksenä tulisi. Tallikaveri 3 Arvika By Knight oli luotettu viikko sitten suosikiksi, mutta suoritus 2. ulkoa oli ponneton. Taustavoimien mukaan syy oli väärässä kengityksessä, joten ei tuomita tammaa vielä. Merkittävän kuskinvaihdoksen kokeva 4 Bear Victory kuuluu myös lapulle aikaisin. Viimeksi laukka tuli jo ennen lähtölinjaa, mutta marraskuun alussa tamma kulki avauskaarteen erheen jälkeen lopun sisältä juosten. Toistaiseksi ainoa voitto tuli terävällä lopetuksella 3. sisältä. Liukas lähtijä päässee tässä hyviin asemiin. 9 Lovely Secret on hyvässä tikissä. Tapaninpäivänä Matti Lammelan suojatti oli mukana kovassa avauksessa, nousi sitten 3.sisältä 2. ulos 800 metriä ennen maalia ja ratkaisi varmasti lopussa. Viime kerralla tuli laukka ensimmäiseen kaarteeseen, mutta sen jälkeen tamma teki kelpo suorituksen 6. ulkoa. Sopivalta juoksupaikalta kiri voi kantaa kärkimatsiin asti.

Haastajat ja yllättäjät: Vihjesysteemit rakennellaan edellisen viisikon varaan, mutta muutamalla muullakin on onnistuessaan saumoja kärkipäähän. Jorma Kontiolla vahvistuva 5 Micro Lady sai viimeksi 2. ulkoa tyhjän radan eteensä loppusuoran alussa ja pinnisteli kohtalaisesti perille. Se pääsee reippaasti matkaan. 2 Vinky Wise As ei ole esittänyt mitään superotteita, mutta jäi viimeksi 3. sisälle voimissaan pussiin. Paikka on tasaiselle avaajalle hyvä. 11 Imma Hanover teki lupaavia suorituksia loppuvuoden starteissa, mutta viimeksi kuolemanpaikka oli jenkille liikaa. Paikka tuo haasteita, mutta juoksunkulun suosiessa Petri Salmelan suojatti ei ole täysin mahdoton. 6 Body Gear taipui viimeksi keulasta lopussa kolmanneksi. Marraskuun suoritus oli jo sen suuntainen, että tamma voisi jossain onnistuneella juoksulla napata voitonkin. Nappijuoksua ja -onnistumista siihen kuitenkin vaaditaan.

Juoksunkulku: Topspin pyrkii puolustamaan sisältä keulaa, mutta Bear Victory ja Micro Lady voivat olla keskeltä liian nopeita. Björn Goopin ajokki voi kuitenkin olla lopullinen keulahevonen.

Pelijakauma: Topspin (27%) tuntuu tasaiseen lähtöön liikaa pelatulta. Bear Victory (7%) ja Lovely Secret (9%) ovat sen sijaan edullisia merkkejä.

Ranking: A) 7, 1, 3, 4, 9 B) 5, 2, 11, 6 C) 10, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 7, 1, 3, 4, 9
Suuri: 7, 1, 3, 4, 9

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 6, 11, 4, 10
Toto86-2: 6
Toto86-3: 2, 10, 6
Toto86-4: 7
Toto86-5: 5, 7, 11, 12
Toto86-6: 6
Toto86-7: 7, 4
Toto86-8: 7, 1, 3, 4, 9
Hinta: 24,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 6, 11, 4, 10
Toto86-2: 6, 11, 5
Toto86-3: 2, 10, 6
Toto86-4: 7
Toto86-5: 5, 7, 11, 12, 2, 3, 8
Toto86-6: 6
Toto86-7: 7, 4, 9
Toto86-8: 7, 1, 3, 4, 9
Hinta: 189,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi