Ravivihjeet

Ravivihje: Toto75 Jägersro 12.1.2019

Julkaistu:

Toto75
Lauantain rivi yritetään ratkaista ideoiden avulla.
Jägersro tarjoilee varsin mielenkiintoisen 75-kattauksen, sillä mukana on myös keskieurooppalaista väriä. Kierroksen suurinta suosikkia lähdetään kaatamaan vastavarmalla. Toinenkaan kierroksen luottohevonen ei ole lähtönsä suosikki.

Etelä-Ruotsissa lauantain poutasää vaihtunee illaksi vesisateeksi, mutta Jägersron kavioura on kuitenkin kestänyt vettä yleensä varsin hyvin, eikä ole muuttunut heti raskaaksi.


Toto75-1

Suosikit: 4 Juan aloitti Joakim Lövgrenin tallista mainiolla suorituksella. Ruuna painui johtavan rinnalta kärkeen loppukaarteessa ja jatkoi hallittuun voittoon. Ravi oli edelleen kulmikasta, mutta tyyli oli kuitenkin parempi kuin vuosi sitten, jolloin saksalainen kävi voittamassakin muutaman 75-lähdön. Se käynnistyy verkkaisesti, mutta ratkaisuja voi tehdä jo aikaisin. 5 Othala otti joulukuun starteissa hallitut keulavoitot ja voi päästä samalle paikalle voltin tiukemmiltakin radoilta. Vastus kovenee, mutta kovakuntoinen tamma voi riittää silti pitkälle radalla joka suosii keulahevosia. 2 Dolan Spring taipui viimeksi keulapaikalta ravin hajottua loppumatkalla ja on pitänyt sittemmin taukoa. Vire ei välttämättä ole aivan paras mahdollinen, mutta asetelmat ovat kuitenkin ykkösen poisjäännin myötä hyvät, sillä ruuna pystyy avaamaan kohtalaisen hyvin voltista.

Haastajat ja yllättäjät: Isompaan systeemiin rastataan kolme muutakin. 12 Wild Love nousi toissa kerralla Breeders Crown-finaalissa kaukaa 7. ulkoa kärjen tuntumaan. Halmstadissa tamma ratkaisi 2. ulkoa hallitusti lopussa. Ei aivan mahdoton täältäkään. Vähemmän pelatuistakin löytyy muutama kiinnostava tapaus. 10 Dokonjo on osoittanut vahvaa virettä. Mantorpin 75:ssä se menetti 3. sisältä väsyvän takana asemiaan päätöskierroksella, mutta tuli lopun vahvasti ulkoa. 7 Rawindski kesti Momarkenin kisassa johtopaikalta ihan mukavasti toiseksi ja suunta voi olla ylöspäin. Hyvät asemat juoksuradalta saavuttaessaan Peter Ingvesin ajama ruuna ei ole ulkona kuvioista.

Juoksunkulku: Othala lähtee liukkaasti ja voi ohittaa Dolan Springin kiihdytyksessä. Myös juoksuradan hevoset pystyvät askeleiden osuessa avaamaan kohtalaisen hyvin. Juan jää ensi metreillä, mutta voi kiertää nopeasti johtohevosen rinnalle.

Pelijakauma: Othala (11%) on jäänyt liikaa muiden suosikkien varjoon.

Ranking: A) 4, 5, 2 B) 12, 10, 7 C) 6, 3, 8, 11, 9 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 4, 5, 2
Suuri: 4, 5, 2, 12, 10, 7

Toto75-2

Suosikit: Joakim Lövgrenillä on ratkaisun avaimet myös toisessa kohteessa. 8 Sevilla hävisi marraskuun debyytissään keulasta Cashback Pellinille, mutta otti seuraavassa kisassa hallitun voiton 4. ulkoa kierroksen kirillä. Viime kerralla kiri jäi myöhäiseksi, eikä 10,7-vauhtinen viimeinen 700 metriä vienyt kuin kolmanneksi. Voittomatsiin, mikäli juoksu juontuu ilman suurempia mutkia. 10 Minnestads Ecuador koki Axevallan startissa 4. sisältä melkoisia liikenneongelmia, mutta loppumetrit ruuna pisteli erittäin hyvällä tyylillä. Jenkkikärryistä se on tehnyt kahdella yrittämällä erittäin pontevat suoritukset ja jatkaa niillä tässäkin. Kuntokaan on tuskin lyhyemmällä starttivälillä menossa heikompaan suuntaan, joten voittokin on juoksun juontuessa mahdollinen. 14 Tuxedo Bi kiersi Åbyssä 5. ulkoa kengät jalassakin hallittuun voittoon. Päätöskierros oli 13,1-vauhtinen. Starttiväliä on neljä viikkoa, mutta ruunalla on ajettu reippaampi harjoitus viime viikolla, joten vire lienee entisellään. Korkealle, vaikkei sarjamääritys erityisen suosiollinen olekaan.

Haastajat ja yllättäjät: 13 Vischio Holz ei viihtynyt Örebron alustalla ja taipui keulasta aikaisin. Åbyn suoritus 2. ulkoa oli taas jo asiallinen. Kolme kilometriä sopii, mutta starttiväli on pitkänlainen ja vire edelleen pieni arvoitus. Mahdollinen kuitenkin. Paaluhevoset eivät tuntuisi olevan erityisen vahvoilla, mutta 7 Racing Ribb voisi parantaessaan olla korkealla. Viimeksi se johti alun ja oli lopulta 2. sisältä tasainen. Balanssia on tarkoitus keventää tähän ja ruunalla on saumat päästä sujuvasti johtoon. Parhaat suorituksensa se on tehnyt juuri kotiradalla. 11 Just Wait And Seen ravi hajosi viimeksi täysin viimeisellä takasuoralla, mutta valmentaja uskoo tietysti parempaan suoritukseen kun on starttiin ilmoittanut. Pohjimmiltaan kyseessä on oikein hyvä pitkän matkan menijä, joka voitti mm. Örebron kovan stayerkisan viime keväänä. Samalta radalta edellinen voittokin tuli helposti. Kun peliosuus on matalalla, mahdutetaan mukaan isolle lapulle, kuten myös 5 Amadillo C.N. Se ei ollut toissa kerralla keulasta erikoinen, mutta viimeksi ruunalla oli vielä paukkuja törmätessään edellä menneeseen loppusuoralla. Steen Juul vaikutti jopa optimistiselta perjantain tv-lähetyksessä. Halmstadissa juosten 6. sisältä juosten tullut 2 Panamera ja voltista hyvin liikkeelle pääsevä 1 Fighting Gehör voivat myös kolkutella totosijoja. 12 Amazing Dynamite oli viimeksi melko kesy 2. ulkoa, mutta teki paremman suorituksen edellisellä kerralla. Voitto on kuitenkin tiukassa.

Juoksunkulku: Fighting Gehör ja 3 Valter L.P.C. lähtevät hyvin voltista, mutta Racing Ribb etenee juoksuradalta kuitenkin nopeasti kärkeen.

Pelijakauma: Minnestads Ecuador (4%) on erittäin maistuva tapaus näillä pinnoilla.

Ranking: A) 8, 10, 14 B) 13, 7, 11, 5, 2, 1, 12 C) 9, 3, 4, 6, 15 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 8, 10, 14
Suuri: 8, 10, 14, 13, 7, 11, 5

Toto75-3

Suosikki: 7 Dante Boko ei noussut Solvallan erikoisessa vaiherikkaassa finaalilähdössä 3. sisältä, mutta osoitti hyvää virettä joulukuun alun startissa kotiradalla. Johtavan rinnalle puolimatkassa kiertänyt ruuna joutui taipumaan Jairolle vasta aivan viime metreillä. Adrian Kolgjinin lataa ulkoa keulapaikka mielessään ja sinne päästessään sen ohittaminen olisi lyhyellä matkalla vaikeaa. Kelpo varmayritys tasaisesti pelattuun lähtöön!

Haastajat ja yllättäjät: 4 Timone Ek tekee mielenkiintoisen debyytin Jerry Riordanin tallista. Fabrice Souloy'n tallissa aikaisemmin ollut ori kilpaili kesästä asti Alessandro Gocciadoron käsissä. Kahdessa viime startissa se on juossut kuolemanpaikalla ja nujertanut kyllä keulahevosen, mutta puhti ei ole riittänyt pitämään kaikkia loppuun asti takana. Nyt alla on 1.14-vauhtinen mailin hiitti, joten vireen pitäisi olla heti asiallinen. Jonkinlainen kysymysmerkki kuitenkin. Reima Kuislan omistukseen siirtynyt 3 Turno di Azzurra teki hyvän suorituksen Solvallassa, jossa se kuumeni johtavan rinnalla, mutta kesti silti toiseksi. Lähtö oli kuitenkin tapahtumiltaan sellainen, ettei siitä ehkä kannata vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Lyhyt matka ei varsinaisesti puolla, ja voittoja on tullut harvoin, joten selvänä suosikkina ori ei ole kovin kiinnostava. 11 Speedy Foxy Vicane ei noussut viimeksi hänniltä edes rahoille, mutta tamman kunnossa ei vaikuttanut kylläkään olevan mitään vikaa. Terävän spurtin omaava 10-vuotias voi ohittaa kultadivaritasollakin monet, jos vauhdinjako antaa siihen mahdollisuuden. Elitloppet-finalisti 5 Takethem joutui jäämään Oslo GP:n jälkeen tauolle ja paluustartissa se oli hänniltä erittäin flegmaattinen. Päätöskierros oli 13,2-vauhtinen, mutta ori ei näyttänyt missään vaiheessa pärjääjältä. Huippuvireeseen tuntuisi olevan sen verran matkaa, että voitto on vielä tiukassa. 10 Shadow Gar laukkasi Vincennesin montélähdössä heti alussa. Eskilstunan tammaeliitissä se tuli keulasta hyvin perille, vaikka In Toto Sund puristikin rinnalta edelle. Takarivistä kaikkien kukistaminen on vähän vaikeaa.

Juoksunkulku: 2 B.B.S.Sugarlight avaa sisältä hyvin, mutta Dante Boko on nopeasti rinnalla ja hakee keulapaikan.

Pelijakauma: Dante Boko (21%) on jäänyt alipelatuksi. Turno di Azzurra (34%) tuntuu selvästi liikaa luotetulta. Speedy Foxy Vicane (3%) on alipelattu.

Ranking: A) 7 B) 4, 3, 11, 5, 10 C) 2, 9, 6 D) 8

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto75-4

Suosikit: 10 Darling Harbour tuntuu löytäneen taas ravivarmuutta ja tulostakin sitkeälle tammalle on sitä myöten tullut. Åbyn voiton se otti 2. ulkoa ja kiri viime kerralla pykälää taaempaa viimeiset 400 metriä alle 10-vauhtia. Asetelmat vaikuttavat kohtalaisen hyviltä, joten Jörgen Sjunnessonin ajokki nousee voittomatsiin. 15 Unar Bi on Ruotsissa tuntematon tapaus, mutta ohjastaja-valmentajapari on tottunut menestymään. Wolvegan startissa tamma eteni johtavan rinnalta puolimatkassa kärkeen ja piti varmaan voittoon. Kesän voitot tulivat Belgian Monsissa oikein helposti. Lähtöasetelmat ja kengät ovat pieni arvoitus, mutta voitokas menijä kohonnee silti korkealle. 1 Ofelia O.E. teki loppuvuonna vahvaa jälkeä. Joulukuun ensimmäisen voiton se otti johtavan rinnalta ja hallinnoi viimeksi keulasta. Lähtönopeus ei riittäne tässä keulan puolustamiseen, mutta ulos päästessään mahdollisuudet voittosarjan jatkamiseen ovat olemassa. Riuskemmin avaavan 3 Vikens Fingerprintin voittoputki katkesi Axevallassa, mutta suoritus oli silti hyvä. Oskar J. Andersson vaihtoi sillä puolimatkassa 2. ulkoa johtavan rinnalle ja tamma punnersi hyvin päätyyn asti, vaikka kaksi isorahaisempaa tulikin takaa edelle. Kärkipäästä korkealle. 12 Queen Of Sand voitti Solvallassa Diamantstoet-finaalin keulapaikalta varmaan tyyliin. Viime esitys kuukauden huililta oli vähän tasainen, toki parempaa voi olla nyt taas luvassa. Voittosumman nopean kasvamisen myötä sarjat ja asetelmatkin ovat toki vaikeutuneet, mutta 5-vuotiaan balanssia kevennetään tähän ja lisäksi suunnitelmissa on kokeilla jenkkikärryjä. Mahdollinen edelleen.

Haastajat ja yllättäjät: Yllättäjistä maistuu eniten 2 Veiled, joka teki kuukausi sitten 3. ulkoa asiallisen suorituksen nousten lopussa sisäkautta totoon. Magnus Dahlénin suojatti omaa hyvän kapasiteetin ja voi reippaana lähtijänä otella kärkiryhmästä voitostakin. Myös 14 Uappa di Azzurra mahtuu kolmannesta rivistäkin mukaan, sillä kiriin voi tulla hyvää vetoapua. Axevallassa viimeiset 50 metriä osoittautuivatkin vaikeissa olosuhteissa liian raskaiksi, mutta suoritus johtavan rinnalta oli kokonaisuudessaan oikein hyvä. 6 Viss Dell'olmo on voittanut pari vaatimattomampaa lähtöä keulasta. Nopea tamma on kilpailukykyinen tällekin tasolle, mutta voiton suhteen alusta voi tulla ulompaa turhan hintava. 7 Global Rhapsody on tehnyt viime starteissa parijonosta hyvät lopetukset, mutta paikka on haasteellinen kun sisäpuolella on useampia nopeita hevosia.

Juoksunkulku: Veiled ja Vikens Fingerprint lähtevät sisempää hyvin, ulkoa lataa Viss Dell'Olmo. Vikens Fingerprint on ehkä lopullinen keulahevonen.

Pelijakauma: Ofelia O.E. (24%) on liian selvä suosikki. Darling Harbour (12%) on jäänyt turhan vähälle pelille.

Ranking: A) 10, 15, 1, 3, 12 B) 2, 14, 6, 7 C) 4, 8, 9, 5, 11, 13 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 10, 15, 1, 3, 12, 2, 14
Suuri: 10, 15, 1, 3, 12, 2, 14

Toto75-5

Suosikki: 3 Callipygian siirtyi parin kuukauden tauon aikana Johan Untersteinerille ja debyytti oli lupauksia herättävä. Ruuna kiri 3. ulkoa viimeiset 700 metriä 11,2-vauhtia, mutta kolmatta sijaa parempaan ei ollut mahdollisuuksia. Se ei ole ollut alussa aivan nopeimpia, mutta pystyy kuitenkin lähtemään kohtalaisen reippaasti. Lähtö haiskahtaa sellaiselta, ettei keulassa juokseminen välttämättä ole etu muutenkaan ja sopivista asemista toiselta radalta voitto voi hyvinkin irrota loppukirissä.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikin peliosuus on kovassa nousussa, joten poimitaan samanlaisella ajatuksella myös yksi selvästi vähemmälle pelille jäänyt kyytiin. 5 Copitex piti Eskilstunassa johtopaikalta ajettuna varmaan voittoon ja pääsee reippaana avaajana tässäkin heti pelipaikoille, ei kuitenkaan luultavasti keulaan. Ruuna osoitti riittävyytensä tälle tasolle marraskuussa Eskilstunassa, jossa se seuraili keulasta voittaneen Rajah Silvion takana hyvällä tyylillä perille. Oskar J. Anderssonin nouseminen rattaille on myös selkeä plussa. 1 Tootsie Brodda pinnisteli viimeksi voittajaksi 3. ulkoa 13-vauhtisella lopetuksella. Ålborgin ykkönen tuli keulasta ja toissa kerralla tamma väänsi hyvin toiselta ilman vetoapua. Se ei ole Tanskan puolella sisäradalta keulaa juurikaan missannut, mutta tässä voittoon asti kestäminen tuntuu kuitenkin vähän tiukalta. 7 Cody huolehtinee vauhdista alun jälkeen, jos kukaan muu ei sitä tee. René Jonassenin suojatti on juossut neljässä viime kisassa kuolemanpaikalla ja menestystäkin on tullut mukavasti. Voittaminen raskaalla reissulla ei ole silti helppoa tässä. 2 Arapaho Ghostdance kuumeni viimeksi matkalla toisen vetolapun pudottua alas ja väsyi lopulta keulasta selvästi lopussa. Jägersron voitto tuli varmasti 3. ulkoa, vaikka loppukurvissa ruuna painoikin sisälle päin melko lailla. Adrian Kolgjinin suojatti ei ole alussa liukkaimpia, mutta jos paukut säästyvät loppuun, ei menestyminen mahdotonta ole. Keulasta viime voittonsa ottanut 8 Forza Rapida jäi viimeksi 2. ulos voimissaan pussiin. Lähtöasetelmat eivät tällä kertaa ole häävit, mutta ruuna saanee jenkkikärryt ensimmäistä kertaa peräänsä. Keulasta turhan virkeästi Halmstadissa painellut 10 Tyfon Brodde, johtavan rinnalta kelvollisesti vauhtinsa pitänyt 9 Scotch Brodde ja pieneltä huililta tuleva 4 Crossfire Simoni omaavat myös edellytyksiä totokamppailuun.

Juoksunkulku: Tootsie Brodda pitänee sisältä keulat. Ulkoa avaavat parhaiten Copitex ja 6 Ferrari Silas. Cody etenee johtavan rinnalle, jos vauhti hiemankin tasaantuu.

Pelijakauma: Callipygian (35%) on perustellusti selvähkö suosikki. Tootsie Brodda (24%) ja Cody (14%) ovat ylipelattuja. Copitex (9%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 3 B) 5, 1, 7, 2, 8, 10, 9, 4 C) 6, 11 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 3, 5
Suuri: 3, 5

Toto75-6

Suosikit: Hopeadivisioona ei ole niin selvä tapaus, kuin prosentit antavat ymmärtää. Suosikkia vastaan lähdetäänkin yrittämään vastavarmalla. 5 Västerbo Exact olisi viimeksi 75-finaalissa tilaa saadessaan voinut voittaa, mutta 2. sisällä matkalla juossut ruuna jäi lopulta toiselle radalle 2 Olle Rolsin taakse voimissaan kiinni. Jos Thomas Uhrbergin ajokki pääsee keulaan ilman suurempaa revitystä, voi se vastata suursuosikille maaliin saakka. Bjerken ja Jägersron lähdöissä Västerbo Exact taipui keulasta lopussa, mutta molemmilla kerroilla avaus meni pitkäksi. Lisäksi kokolaput vaihdetaan nyt reiälliseen versioon, joka voi myös auttaa muille vastaamiseen. Olle Rols palasi kuivan kauden jälkeen voittojen tielle Solvallan finaalikierroksella johtavan rinnalta. Alusta oli sinä päivänä ainakin keulahevoselle hankala, joten ehkä sinänsä ihan hyvään suoritukseen on reagoitu vähän liikaakin. Toki paikka on verkkaiselle lähtijälle paras mahdollinen ja voitto mahdollinen juoksulla kuin juoksulla. Näillä peliosuuksilla on kuitenkin perusteltua kokeilla Västerbo Exactia.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Master Crowe on tehnyt pitkän tauon jälkeen kaksi starttia. Ensimmäisessä se pääsi pudottamaan toiselta radalta puolimatkassa johtavan kantaan ja ratkaisi lopussa helposti. Viimeksi Petri Puron suojatti kiersi takaa kärjen tuntumaan päätöskierroksen alussa, mutta yksi jäi maalisuoralla ohittamatta. Hyvä avaaja päässee tässä kärkiryhmään, mutta vire ei tunnu vielä sellaiselta, että edellä mainittujen kukistaminen välttämättä onnistuisi. Totomatsiin. 1 Velvet Gio punnersi 75-finaalissa asiallisesti 3. ulkoa. Ykkösradan paikkaa se ei pysty puolustamaan, mutta voi löytää juoksupaikan kuitenkin kärjen läheisyydestä ja silloin totomatsiin on mahdollista osallistua. Jos kärkipään hevoset ajavat liikaa toisiaan vastaan, löytyy takarivistäkin mahdollinen nelikko. Mantorpissa suurena suosikkina keulasta voittoon kestänyt 9 Stepping Spaceboy on nyt takarivistä haastajan asemassa. Jos Stefan Söderkvistin ajokki pääsisi kirissä liftaamaan Olle Rolsin selässä, kaikki olisi tietysti mahdollista. 10 Frankie Brodde on osoittanut vahvaa virettä ja kiri viimeksi 5. ulkoa 11-vauhdilla totoon. Juoksunkulun suosiessa se voisi nousta kärkipäähän. Mantorpissa 2. sisältä myöhään mahdollisuuden saanut 11 J.H. Mannerheim ja Solvallan finaalissa takaa lähinnä hiittiin tyytynyt 12 Partizan Face ovat näistä asemista normaali tapauksessa hankalan tehtävän edessä, mutta molemmat ovat tälle tasolle riittäviä hevosia.

Juoksunkulku: Master Crowe ja Västerbo Exact avaavat parhaiten, jälkimmäinen päässee keulaan. Olle Rols voi kiertää rinnalle puolimatkassa.

Pelijakauma: Olle Rols (63%) on tuntuvasti liikaa pelattu. Västerbo Exact (15%) ansaitsisi enemmän peliä. Myös takarivin kvartetti on alipelattu.

Ranking: A) 5, 2 B) 4, 1, 9, 10, 11, 12 C) 3, 8 D) 6, 7

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto75-7

Suosikit: 4 Da Pepperboy antautui viimeksi keulasta melko helposti lopussa ja jätti vähän erikoisen vaikutelman. Päävarustusta muutetaan tähän ja nopea ori pääsee hyvälle juoksupaikalle. Christoffer Eriksson saattaa tyytyä hyvinkin paikkaan johtavan takana, josta tilat saadessaan kiri voi kantaa voittoon. 8 Harran Boko otti viime kerralla keulasta helpon voiton ja Conrad Lugauer ladannee tässäkin ulkoa kohti samaa paikkaa. Ruunalla on ollut toisinaan taipumusta liialliseen painamiseen, joka tietysti verottaisi lopusta. Sopivan rauhallisena pysyessään mahdollinen. 2 Aquamarin teki vaikutuksen Jägersron 75-kisassa joulukuun alussa, mutta pilasi finaalissa laukkaan pian lähdön jälkeen. Vaikka vastus oli toissa kerralla tätä helpompi, ratkaisi ruuna kuitenkin hyvällä otteella johtavan rinnalta ja pystyy vastuksen koventuessa varmasti venymäänkin. Tasaisella juoksulla ruuna voi olla lopussa matsissa.

Haastajat ja yllättäjät: 9 M.T.Mighty Winner voitti Kalmarissa helposti keulasta ja kiri viimeksi 5. ulkoa viimeiset 800 metriä 11,9-lukemiin. Hyvävireinen ruuna voisi saada kirissä vetoapua Aquamarinilta(?) ja on vähemmän pelatuista selvästi kiinnostavin tapaus. 5 Staro Leonardo nousi viimeksi 3. sisältä päätöspuolikkaalla ulos ja löi 12-vauhtisessa kirissä mm. Da Pepperboyn. Sopivat asemat löytäessään tässäkin mahdollinen. 3 No Comment laukkasi Åbyn 75-kisassa jo ennen lähtölinjaa, mutta hallitsi viimeksi amatöörilähtöä keulasta. Vastus on kovanpuoleinen, mutta sisäratajuoksulla ruuna voi kamppailla kärkipään sijoista. 7 Ibelieveinamericalle asetelmat eivät ole häävit, sillä ruuna ei avaa kovin hyvin. Kunto on sitä vastoin mainio, tuoreimpana osoituksena Axevallan helppo voitto takajoukoista. Tehtävä on silti kova. 6 Seal Kronos teki vuoden tauolta toissa kerralla asiallisen suorituksen, mutta laukkasi viimeksi heti lähdössä. Sen jälkeen ruuna kipusi tasaisesti neljänneksi. Huippukuntoon tuntuisi olevan vielä matkaa.

Juoksunkulku: Da Pepperboy lataa keskeltä aluksi keulaan. Jos Harran Boko ilmestyy nopeasti rinnalle, Christoffer Eriksson luovuttanee vetotyöt sille.

Pelijakauma: Aquamarin (15%) on jäänyt hieman liikaa muiden suosikkien taakse, mutta M.T.Migthy Winner (6%) on lähdön paras merkki. Staro Leonardo (17%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 4, 8, 2 B) 9, 5, 3, 7, 6 C) 10, 12, 1 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 4, 8, 2, 9
Suuri: 4, 8, 2, 9, 5, 3

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 4, 5, 2
Toto75-2: 8, 10, 14
Toto75-3: 7
Toto75-4: 10, 15, 1, 3, 12, 2, 14
Toto75-5: 3, 5
Toto75-6: 5
Toto75-7: 4, 8, 2, 9
Hinta: 25,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 4, 5, 2, 12, 10, 7
Toto75-2: 8, 10, 14, 13, 7, 11, 5
Toto75-3: 7
Toto75-4: 10, 15, 1, 3, 12, 2, 14
Toto75-5: 3, 5
Toto75-6: 5
Toto75-7: 4, 8, 2, 9, 5, 3
Hinta: 176,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi