Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 9.1.2019 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan pottipelissä on tarjolla 591 124 euroa ekstraa.
Jackpot-kierros haiskahtaa etukäteen hieman suosikkipitoiselta. Vihjerivien luottohevoset starttaavat Solvallan viimeisissä kohteissa, Åbyn suurimmat suosikit varmistetaan.

Eilisten sateiden jälkeen sään pitäisi tänään pysyä poutaisena molemmilla paikkakunnilla. Lämpötila painuu illalla niukasti pakkaselle.


Toto86-1

Suosikki: Jägersron 75:ssä ylivoimaisesti keulasta voittanut 2 Illuminati kohtasi Solvallan finaalissa ongelmia lähtöpaikan muodossa. Joakim Lövgrenin suojatti nousi 5. sisältä ulos viimeisellä takasuoralla, mutta 10,7-vauhtiset viimeiset 700 metriä eivät kuitenkaan riittäneet kolmossijaa ylemmäs. Kuntopuoli oli edelleen mainio. Pidemmästä matkasta on nyt vain etua. Kuskinvaihdos aiheuttaa tietysti epävarmuustekijän, mutta 5-vuotiaan ongelmat ovat liittyneet enemmän volttaamiseen. Bernardo Grasso työskentelee Lövgrenin tallilla, joten hevonen on hänelle siltä osin tuttu.

Haastajat ja yllättäjät: Annetaan pieni mahdollisuus myös suosikin epäonnistumiselle ja otetaan lapulle mukaan vähälle pelille jäänyt 9 Demolition Man F. Se palasi ennen joulua parin kuukauden tauolta ja jätti varsin positiivisen vaikutelman kivuttuaan 6. sisältä 11-vauhtisella kirillä neljänneksi. Kolmesta kilometristä ruunalla ei ole aiempaa kokemusta, mutta keskipitkältä matkalta on hyviäkin suorituksia. Ruuna pärjäsi viime talvena 75-tasollakin. Selväksi kakkossuosikiksi tässä pelattu 8 Making Love palasi yli vuoden tauolta Axevallassa. Robert Bergh kiersi sillä 3. ulkoa puolimatkassa eteenpäin, pääsi puikkaamaan johtavan kantaan, josta ruuna otti lopussa maksimisijoituksen. Suoritus ei nyt mitenkään erityisen loistokas ollut, mutta parannusta lienee luvassa. Suosikin kukistaminen ilman tämän epäonnea on vaikeaa ja prosentit ovat varsin korkeat. 10 Twilight D. teki joulukuun starteissa kohtalaiset suoritukset, ensin 3. sisältä ja viimeksi keulasta. Totosija ei ole mahdoton. 3 Angie Simoni lopetteli viimeksi sisältä juosten open stretchiä pitkin ja päässee jälleen sisäradalle. Kolmen parhaan joukkoon yltäminen ei ole poissuljettua.

Juoksunkulku: Angie Simoni ja 4 Liza With A Z. ovat aluksi nopeimpia. Making Love voi tulla hakemaan niiltä keulapaikkaa, mutta lopulta vetotöihin etenee kuitenkin Illuminati.

Pelijakauma: Illuminatin (64%) peliosuus ei tunnu liialliselta, mutta Demolition Man F. (3%) on kuitenkin jäänyt houkuttelevan vähälle pelille. Making Love (17%) on ylipelattu.

Ranking: A) 2 B) 9, 8, 10, 3 C) 6, 5, 1, 4 D) 7

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 2, 9
Suuri: 2, 9

Toto86-2

Suosikit: 8 Victory Topline ei ole vielä tappiota kokenut, mutta starttejakin on kertynyt varsin vähän. Örebron toukokuun kisassa marginaali keulasta ei enää maalissa ollut erityisen suuri, mutta taakse jäi kuitenkin nimekkäitä hevosia kuten Indy Lane ja Derbyfinalisti Son Of God. Ruuna loukkasi itseään sen jälkeen tarhassa ja on ollut pitkään pois. Timo Nurmoksen hevoset tulevat useimmiten valmiissa iskussa tositoimiin, joten eipä 5-vuotiaan voitto ulkoradaltakaan pikamatkalla mikään yllätys olisi, sillä se on osoittanut hyvää lähtönopeuttakin. 3 Quite Rightissa olisi keulasta ollut jopa vastavarman ainesta suosikille, mutta hyvältä paikaltakaan Björn Goopin ajokki ei sinne välttämättä pääse. Joulukuun startissa se sai johtavan takaa myöhään mahdollisuuden, mutta tuli viime metrit todella ahnaasti. Uskotaan voittajan löytyvän tästä kaksikosta.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Anddontsayitsover pinnisteli toissa kerralla keulasta voittoon, mutta esiintyi viimeksi 4. ulkoa varsin ponnettomasti. Kevin Oscarsson tähtää kokolapuilla ja jenkkikärryillä tällä kertaa varustetulla ruunalla keulataktiikkaan, josta valjakko voi tietysti vetää pitkäänkin. Edellä mainitut tuntuvat kuitenkin vähintään pykälää kovemmilta. Viime kesän E3-finalisti 4 Dats So Cool on tehnyt kahdessa viimeisessään sisäradalta asialliset lopetukset ja voi kärjen tuntumasta yltää korkealle. 10 Ivan Pavlov A.T. hyytyi viimeksi johtavan rinnalta lopussa, mutta tuli edellisellä kerralla lähtölaukan jälkeen 4. sisältä juosten perille. 6 Undulat pystyy avaamaan reippaasti ja voi sopivat asemat löytäessään kamppailla totosijasta. Viimeksi tamma ei jaksanut keulasta totoon. Viime helmikuussa juuri Kenneth Haugstadin ajamana Solvallassa yllättänyt 5 Lil Belinda ei ole yltänyt viime starteissa kärkeen, muttei tamma niin huono ole ollut kuin tuloksista voisi päätellä. Kevyemmällä balanssilla se voi kolkutella totosijoja juoksun onnistuessa. 11 One Two Beat joutui taipumaan viikko sitten keulasta tallikaverilleen. Uran toinen voitto pikamatkalla näistä asemista ei tunnu asiallisesta vireestä huolimatta kovin todennäköiseltä.

Juoksunkulku: Anddontsayitsover torjuu Quite Rightin alussa ja juoksee keulassa. Victory Topline tullee heti eteenpäin.

Pelijakauma: Victory Topline (40%) ja Quite Rightin (24%) välinen ero on hieman liian suuri. Dats So Cool (14%) tuntuu liikaa pelatulta.

Ranking: A) 8, 3 B) 2, 4, 10, 6, 5, 11 C) 7, 9 D) 1

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 8, 3
Suuri: 8, 3

Toto86-3

Suosikit: Tasainen lähtö jossa on liuta nopeita avaajia, joten moni voi saada mahdollisuuden. 1 Neverendingdream on hyvistä lähtijöistä sisimpänä. Ruuna aloitti Laura Myllymaan tallista lupaavalla suorituksella, vaikkei 2. sisältä pystynytkään uhkaamaan keulahevosta viime kerralla. Startti alla vire lienee parempi ja kun balanssiakin päästään keventämään, voittokaan ei yllättäisi. 3 Alicia Bore väsyi keulasta pahoin Axevallassa, mutta alkukin paineltiin raskaissa olosuhteissa rivakasti ja starttiväli oli pitkähkö. Parempaa voi siis olla luvassa, mutta pääseekö tamma kuitenkaan tällä kertaa keulaan? Kärkiryhmästä mahdollinen. Alustavasti lähdön selväksi suosikiksi pelattu 5 Kaiser Håleryd sai viimeksi 3. sisältä tilaa loppusuoralla ja spurttasi kevyesti voittoon. Jägersrossa ruuna oli johtopaikalla melko virkeä ja tuli ohitetuksi maalisuoralla. Se on saanut otteisiinsa lisää ryhtiä ja voitto on tässäkin täysin mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Party Lanea on hoidettu viime startin jälkeen, mutta alla on kuitenkin 17,5-vauhtinen hiitti, joten Roger Malmqvistin suojatti voi pystyä heti hyvään suoritukseen. Kalmarin lokakuun ykkönen tuli johtavan rinnalta. 8 Dontbreakthebankås nousi viime startissa reippaasti vetäneen tallikaverin takaa toiselle radalle takasuoralla, mutta tuli lopussa Kaiser Hålerydin ohittamaksi. Voiton suhteen lähtöasetelmat ovat pulmalliset, mutta muiden vauhdinpito auttaisi tietysti asiaa. 2 Enjoy The Life laukkasi Eskilstunassa lähtöön, mutta kulki taustalla varsin hyvällä otteella päätöskierroksen 13,0-vauhtia. Ruuna muistetaan keulahurjasteluistaan, mutta rauhallisempana pysyessään mahdollisuudet menestymiseen ovat silti paremmat. Keulapaikan hankkiminen voi tulla tässä tyyriiksi. Takarivistä isommalle lapulle poimitaan vielä pari isompaa yllättäjää. 10 Kungkurt sinnitteli Kalmarissa johtavan rinnalta toiseksi, mikä oli pitkä avaus huomioiden ihan hyvä suoritus. Tässä paukut säästyvät suurella todennäköisyydellä loppuun. Conrad Lugauerin hevoset ovat aloittaneet uuden vuoden väkevästi, joten tauolta tuleva 9 Vanyar Pil on tässä ”stallformin” takia pienen huomion arvoinen. Marraskuun debyyttistartissaan nykyisistä käsistä se ei jaksanut johtavan rinnalta. 7 Livi Joy omaa hyvän kapasiteetin, mutta valmentaja on tauolta ja huonolta paikalta matalalla profiililla liikkeellä. Vauhtijuoksussa ruuna voi ohitella kuitenkin lopussa useampia.

Juoksunkulku: Sisimmiltä radoilta avataan reippaasti. Neverendingdream ja Alicia Bore lienevät kovimmat keulapaikan tavoittelijat, vaikka myös Enjoy The Life ja Kaiser Håleryd ovat nopeita.

Pelijakauma: Neverendingdream (8%) ja Alicia Bore (5%) ovat edullisia merkkejä, mutta ensin mainitun pinnat noussevat vielä tuntuvasti. Kaiser Håleryd (44%) on selvästi liikaa pelattu, mutta osuus pienentynee päivän mittaan.

Ranking: A) 1, 3, 5 B) 4, 8, 2, 10, 9, 7 C) 12, 11, 6 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 1, 3, 5
Suuri: 1, 3, 5, 4, 8, 2, 10, 9

Toto86-4

Suosikit: 3 Arvika By Knight sijoittuu useimmiten hyvin, mutta mitään huippuhevosen leimaa tammassa ei kuitenkaan ole. Viimeksi se sinnitteli keulasta asiallisesti toiseksi ja kelvollinen oli myös edellinen suoritus 4. sisältä. Björn Goop voi saada luovittua 5-vuotiaan tässä johtoon ja siitä voittokin olisi mahdollinen. Selvänä suosikkina ei kuitenkaan pelillisesti kovin kiehtova tapaus. 10 Fast Moving Cash palaa pieneltä paussilta, mutta sekin on useimmiten otellut aina kärkipään sijoituksista. Rommen startissa Daniel Redénin tamma taipui keulasta, mutta tyhjällä renkaallakin oli oma osuutensa asiaan. Solvallassa kiri 4. ulkoa kantoi mukavasti kärjen tuntumaan.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Barry Wadd teki loppuvuonna hyvää työtä. Viime startissa se seurasi 3. sisältä mukavasti perille ja voimia taisi jäädä talteenkin. Vaikkei ruunan lähtönopeus riitä parhaille, voi se kivuta tässä kuitenkin lopussa ylös. 4 Maverick Dream teki Solvallassa keulasta kelpo esityksen ja pääsee reippaasti matkaan. Ei siis ulkona, varsinkin jos startti alla vire olisi entistä parempi. Toissa startissa jo ennen linjaa laukannut 5 Imma Hanover nousi viime kerralla 5. ulkoa 12,0-vauhtisella kirillä totokolmikkoon. Jos suoritusvarmuus löytyisi, Petri Salmelan jenkillä olisi edellytyksiä pärjätä näissä sarjoissa. 2 Supreme Face taipui Mantorpissa keulasta ja laukkasi viimeksi lähtösuoran päässä. Ulf Erikssonin ajokki saanee tässä hyvän juoksun kärjen läheisyydessä, eikä voittokaan aivan mahdoton ole, vaikka tamman puristus lopussa ei ole aina ihan kovin mahdollinen. Sisältä 75-lähdössä asiallisesti seuraillut 1 Triton Pride ja johtopaikalta viimeksi taipunut 8 Petunia tulevat rankingissa seuraavina. Voitto on molempien osalta kuitenkin melko epätodennäköinen.

Juoksunkulku: Supreme Face ottanee ensimmäiset keulat, vaikka Maverick Dream pystyy myös avaamaan reippaasti. Arvika By Knight pääsi viime kerralla liikkeelle ihan hyvin ja lienee lopullinen keulahevonen.

Pelijakauma: Arvika By Knightin (35%) peliosuus on lievästi yläkantissa. Erityisen maistuvia tapauksia ei ole, ehkä Barry Wadd (7%) voisi olla lähinnä sellainen.

Ranking: A) 3, 10 B) 6, 4, 5, 2, 1, 8 C) 9, 11, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 3, 10
Suuri: 3, 10, 6, 4, 5, 2

Toto86-5

Suosikki: 3 Pastor Power on paalulta selkeä suosikki pieneen tasoitusajoon. Ruuna laukkasi Mantorpin 75:ssä lähtöön, mutta nousi vielä 5. sisältä vahvalla lopetuksella helppoon voittoon. Viimeiset 400 metriä olivat sen osalta 10,2-vauhtiset. Pieneltä paalulta Johan Untersteinerin ajama 5-vuotias ottaa vetotyöt haltuunsa ja voi pitää isorahaisemmat takanaan maaliin asti. Rutiiniero on muihin nähden kuitenkin melkoinen.

Haastajat ja yllättäjät: 40 metristä (!) lähtee varsin mielenkiintoisia hevosia, eikä suosikkivoitto mitenkään varmaa ole. 6 Pacific Face hallitsi toissa kerralla tapahtumia edettyään päätöskierroksen alussa kärkeen. Viimeksikin kaikki näytti sen osalta hyvältä ruunan kierrettyä 4. ulkoa kärjen rinnalle. Loppusuoran laukka vei kuitenkin kärkisijan. Giuseppe Lubrano ajanee voimanpesällä toista rataa pitkin tasaisesti kohti kärkeä, eikä päästä suosikkia helpolla. 4 Rapide du Pommeau palaa pitkältä tauolta, mutta omaa mainion spurtin, eikä sitä kannata pienessä lähdössä unohtaa. Åbyn huhtikuun kisassa se latoi lopun takaa alta kymppiä, ilman kenkiä tosin. Paalulta mukaan myös todennäköisesti suosikkia koko matkan peesaava 1 Dalforno. Se jäi viimeksi raskaissa olosuhteissa toisen radan vetäjäksi, joten sille startille ei kannata kovin paljon antaa painoarvoa. Voitto tuli ennen joulua 2. ulkoa.

Juoksunkulku: Pastor Power lähtee paalulta vetämään porukkaa Dalforno peesissään. Pacific Face tekee työt takamatkalaisista.

Pelijakauma: Pastor Powerin (62%) kannatus tuntuu liian korkealta. Dalforno (2%) on paras merkki peliosuuden puitteissa.

Ranking: A) 3 B) 6, 4, 1 C) 2, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 3, 6, 4, 1
Suuri: 3, 6, 4, 1

Toto86-6

Suosikki: 5 Shorthanded Jag avasi Björn Goopin käsistä hallitulla kuolemanpaikkavoitolla joulukuussa Färjestadissa ja startti alla vielä parempaakin voi olla luvassa. Varsin sopivassa porukassa ruunalla on hyvät mahdollisuudet edetä aina keulaan saakka ja siitä suosikin ohittaminen olisi erittäin vaikeaa. Kuten viimeksi nähtiin, menestyminen onnistuu myös muunlaisella juoksulla. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Kovimman vastuksen tarjonnee toinen suomalaisomistuksessa kilpaileva menijä, 7 Thelma de Glatigne. Joulukuun starteissa tamma osoitti nousuvirettä ja päässee ulkoakin liukkaana avaajana nyt sisälle. Viimeksi asetelmat olivat vastaan, mutta tamma pisteli 5. ulkoa viimeiset 700 metriä 10,8-kyytiä. Parhaat mahdollisuudet se omannee Shorthanded Jagin peesistä, jos toki ohi tuleminen voi Björn Goopin tietäen olla vaikeaa. 8 Counterfeightr spurttasi viimeksi lyhyellä kirillä johtavan takaa voittoon, mutta asetelmat ovat nyt tuntuvasti vaativammat. Juoksun onnistuessa kärkipään sijoitus ei toki ole mahdoton. 10 Mr Deauville laukkasi viimeksi heti startissa, mutta ratkaisi Solvallassa 4. ulkoa helposti helpossa seurassa. Parhaana päivänään totomatsiin. 13 Alan Wadd on vaihtanut valmentajaa pariinkin otteeseen lyhyen ajan sisään ja teki viimeksi Tomas Petterssonilta kelpo avauksen. Ruuna otti 2. ulkoa välispurtin puolimatkassa, palasi takaisin kärjen tuntumaan ja jaksoi vielä lopussa punnertaa voittoon. Shorthanded Jagiin nähden se tarvitsisi kyllä huomattavasti paremman paikan. Tauolta tuleva 2 Zoom Zoom on pohjimmiltaan kelpo hevonen, mutta jäänee verkkaisena avaajana näistäkin asemista alussa taustalle. 12 Global Touchdown väsyi viimeksi keulasta melko pahoin, mutta avauskin oli reipas. Ruuna ei ole toistaiseksi uusista käsistä esittänyt vielä erityisempää. 11 Davy Jones Sisu punnersi viime kerralla johtavan takaa tasaisesti toiseksi.

Juoksunkulku: Thelma de Glatigne voi olla ulkoakin selvästi nopein alussa. Myös Shorthanded Jag pystyy avaamaan varsin hyvin ja on nopeasti kysymässä vetotöitä. Vastaus lienee sille myönteinen.

Pelijakauma: Shorthanded Jag (56%) on nousukiidossa, mutta ruuna voittaneekin useammin kuin kerran kahdesta. Thelma de Glatigne (5%) on jäänyt hieman liian vähälle pelille, Counterfeigthr (12%) ja varsinkin Zoom Zoom (10%) ovat ylipelattuja.

Ranking: A) 5 B) 7, 8, 10, 13, 2, 12, 11 C) 9, 4, 3, 6 D) 1, 14

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto86-7

Suosikit: 5 Up North debytoi normaalia pidemmällä matkalla, mutta saa todennäköisenä keulahevosena niukan ykkösvihjeen. Åbyn voittokisassa se nousi 3. sisältä ulos viimeisellä takasuoralla ja puristi 14-lopetuksessa niukkaan voittoon. Viime kerralla Adrian Kolgjini käänsi sen 3. ulkoa kirikaistalle jo toisessa kaarteessa, mutta valjakko ei päässytkään johtavan rinnalle ja väsyi ymmärrettävästi lopussa. Kärjestä tai sen välittömästä läheisyydestä nyt voitto-otteluun. 9 Pippi Roc kipusi viimeksi 4. ulkoa mukavasti toiseksi ja esitti Jägersron startissa terävän loppuvedon pakiteltuaan 5. sisältä taustalla ulos viimeisellä takasuoralla. Lähtöasetelmat voivat olla pitkä matka huomioiden melko hyvätkin.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Canarsie kiersi viimeksi johtavan rinnalle ja väänsi hyvin maaliin saakka. Pari viikkoa aiemmin sama sijoitus tuli keulahevosen peesistä. Henna Halmeen ajama 4-vuotias avaa suhteellisen hyvin ja ottelee kärkipään sijoituksista. 3 Modern Loven viime startti meni pipariksi tamman juututtua kolmannelle radalle. Vaikkei keskipitkästä matkasta olekaan kokemusta, voisi sen olettaa suosivan tasavahvaa puurtajaa. 4 Marjons Ivory on esiintynyt Joakim Lövgrenin tallista nousujohteisesti. Viimeksi tamma vaihtoi 2. ulkoa reilu kierros ennen maalia johtavan rinnalle, painui loppukaarteessa kärkeen ja piti varmaan voittoon, vaikka askel jo painoikin lopussa. Alussa 5-vuotias ei ole liukkaimpia, mutta pitkällä matkalla ehtii kyllä. 8 Kiss My Lips H.C. pinnisteli Axevallan kurakelissä 3. ulkoa asiallisesti perille. Paikka hankaloittaa, mutta juoksun suosiessa totokamppailuun on mahdollista nousta. 10 Billie Jean D.K. juoksi viimeksi 3. ulkona ja kompuroi loppusuoralla kolmossijalta laukalle. Odensessa erhe tuli loppukaarteessa häirittynä tamman noustua ulkoradoille. Riittävyys Ruotsissa on kysymysmerkki.

Juoksunkulku: Canarsie lähtee hyvin sisältä, mutta Up North lienee kuitenkin keskeltä nopeampi ja ottaa keulat. Modern Love voi kiertää rinnalle.

Pelijakauma: Tasaisesti pelattu lähtö, kuten kuuluukin. Pippi Roc (33%) on liikaakin pelattu. Canarsie (10%) on asetelmat huomioiden hieman alipelattu.

Ranking: A) 5, 9 B) 1, 3, 4, 8, 10 C) 2, 11, 6, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 5, 9, 1, 3, 4
Suuri: 5, 9, 1, 3, 4

Toto86-8

Suosikki: 6 Indian Front saa luottamuksen päätöskohteessa. Mantorpin 75-lähdössä tamma eteni 3. ulkoa kärkeen loppukaarteessa ja piti varmaan voittoon. Viimeiset 700 metriä olivat sen osalta 12,9-vauhtiset. Myös syksyn aiemmat suoritukset olivat hyviä, vaikkei ykkösiä tullutkaan. Carl Johan Jepson päässee nopealla lähtijällä tässä sujuvasti johtopaikalle ja siitä voitto on ulottuvilla.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Zdenka lähti viimeksi 5. ulkoa puolimatkassa kolmannelle, pääsi takasuoralla pudottamaan 2. ulos ja tuli asiallisesti perille. Viimeinen rinki oli 14,9-vauhtinen. Näistä asemista se jäänee kuitenkin Indian Frontin taakse alkumatkalla, eikä sen kukistaminen ole simppeliä. Hyvää virettä joulukuussa osoittanut 3 Celinn Palema ei ehkä viimeksi ollut aivan yhtä virkeä kuin parissa edellisessä kisassa, mutta asiallinen kuitenkin 3. ulkoa. Hyvistä asemista totomatsiin. Björn Goopilla vahvistuva 7 Micro Vick ei noussut viimeksi 6. sisältä, mutta tilaakin oli vähän huonosti. Mm. Eskilstunan marraskuun 75-lähdössä se tuli lopun takaa ihan mukavasti, ja voisi startti kropassa venyä tässä onnistuessaan ylöskin. 4 Alfa Mare näytti viimeksi varsin positiiviselta, vaikkei 3. sisältä suuremmin ohitellutkaan lopussa. Nopea starttari voi päästä sisäradalle, eikä totosija ole silloin mahdottomuus. 1 Kiss Me Tooma esiintyi Eskilstunan 75-startissa takajoukoista ihan kelvollisesti. Jos vire on parin kuukauden paussilta heti mallillaan, ei menestyminen ole poissuljettua. Mika Forss voi onnistua käyttämään tamman avut oikeassa paikassa. 5 Sister Morphine avaa reippaasti ja pyrkii sisälle. Viimeksi jenkki ei saanut 4. sisältä aivan kunnon mahdollisuutta lopussa. Pieni totosauma. 9 Xylona G.T. nousi viime kerralla 2. sisältä toiselle radalle viimeisellä takasuoralla, meni kärkeen loppukaarteessa ja vastasi maaliin saakka. Ei silti kuumimpia pelihevosia tässä takarivistä.

Juoksunkulku: Alfa Mare, Sister Morphine ja Indian Front ovat keskeltä nopeimpia. Kahdelle ensin mainitulle kelpaa selkäjuoksu, joten Indian Front etenee keulaan.

Pelijakauma: Indian Front (28%) on edullinen tapaus, sillä sen kuuluisi olla selvähkö suosikki. Zdenka (28%) ja Celinn Palema (19%) ovat saaneet liikaa kannatusta. Micro Vick (4%) on jäänyt muista liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 6 B) 8, 3, 7, 4, 1, 5, 9 C) 2, 12, 10, 11 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 6
Suuri: 6

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 2, 9
Toto86-2: 8, 3
Toto86-3: 1, 3, 5
Toto86-4: 3, 10
Toto86-5: 3, 6, 4, 1
Toto86-6: 5
Toto86-7: 5, 9, 1, 3, 4
Toto86-8: 6
Hinta: 24,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 2, 9
Toto86-2: 8, 3
Toto86-3: 1, 3, 5, 4, 8, 2, 10, 9
Toto86-4: 3, 10, 6, 4, 5, 2
Toto86-5: 3, 6, 4, 1
Toto86-6: 5
Toto86-7: 5, 9, 1, 3, 4
Toto86-8: 6
Hinta: 192,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi