Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 5.12.2018

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikon T86-rivi aloitetaan ja päätetään varmalla.
Björn Goop tuo Solvallan kohteisiin kaksi mielenkiintoista uutta nimeä tallistaan, Triomphe Fermin ja Short In Cashin. Kierroksen suurin suosikki on komean voittosarjan kehittänyt 3-vuotias Amerindienne, mutta Jorma Kontion ajokki saa systeemiin yhden varmistuksen. Kantaa otetaan tasaiseen avauskohteeseen, päätöksessä taas luotetaan asetelmien ratkaisevan paremmuuden eniten pelattujen välillä.

Molemmille paikkakunnille on luvattu koko päiväksi poutaa. Tukholmassa ollaan illalla niukasti miinuksen, ja Göteborgissa plussan puolella.


Toto86-1

Suosikki: 2 Ofelia O.E. on tehnyt Peter Untersteinerin käsissä tänä vuonna kahta laukkastarttia lukuun ottamatta vain hyviä suorituksia. Berliinissä tamma laukkasi lähtöön ja piti sen jälkeen parin kuukauden huilin. Vire oli kuitenkin heti Kalmarissa mainio, sillä se punnersi pitkällä matkallakin johtavan rinnalta tosi vahvasti perille ja hävisi vasta maalikuvassa. Vaikka kakkosia on enemmän kuin voittoja, vaikuttaa 4-vuotias erittäin yritteliäältä ja tulee maaliin asti. Alussa Ofelia O.E. ei ole aivan nopeimpia, mutta sopivalta lähtöpaikalta juoksuasemat löytynevät kuitenkin läheltä kärkeä ja voittosauma on hyvä. Tasaisesti pelatussa lähdössä hyvä varmayritys.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Kindy Cane on parhaimmillaan tosi hyvä, mutta paussilta vire on kysymysmerkki. Viimeksi se laukkasi ensimmäiseen kurviin ja edelliskerralla lähtösuoralla. 3 Kiss My Lips H.C. ohitti suosikin viimeksi 10,0-lopetuksella 3. sisältä. Christoffer Erikssonin suojatti tarvitsee juuri sellaisen juoksun menestyäkseen, mutta hieman verkkaiselle avaajalle se ei aina onnistu. 7 Melissa Montoya ajautui viimeksi 3. sisältä loppukurvissa päin edellä juossutta ja laukkasi. Ravilla silläkin on mahdollisuudet totokamppailuun. 4 Veravia As voitti toissa kerralla keulasta, mutta aurasi viimeksi 2. sisältä kiriin noustuaan kovasti ulospäin maalisuoralla. Marraskuussa tamma oli kerran poissa, joten vire ei välttämättä ole kaikkein paras. Nopeana avaajana se saa hyvät asemat, muttei tunnu hevosena parhaiden veroiselta.

Juoksunkulku: Veravia As avaa keulaan, mutta hyvä selkä kelpaa. Kindy Cane, Melissa Montoya tai Ofelia O.E. kärkeen.

Pelijakauma: Ofelia O.E.:n (29%) kuuluisi olla selvempikin suosikki. Veravia As (16%) on selvästi ylipelattu.

Ranking: A) 2 B) 6, 3, 7, 4 C) 8, 1 D) 5

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-2

Suosikit: 3 Triomphe Ferm aloittaa Ruotsissa tallin mukaan hyvin valmistautuneena. Se on jättänyt Keski-Euroopan kisoissa varsin hyvän vaikutelman. Hampurin voitto toissa kerralla tuli 2. ulkoa, Vincennesissä kesäkuun puolivälissä ori sai sisältä myöhään mahdollisuuden ja tuli loppua hyvällä otteella. 6-vuotias voi hyvinkin olla pärjäävä menijä tulevaisuudessa 75-tasollekin, eikä menestyminen yllättäisi tässä. Toki se on tottunut juoksemaan kengittä, joten balanssi aiheuttaa pienen kysymysmerkin. 2 Global Thunderin kiri hyytyi Rommen startissa hieman 5. ulkoa lopussa, mutta Örebrossa ruuna puristi pykälää taaempaa vahvemmin perille. Päätöskierros oli 11,5-vauhtinen. Paikka on passeli ja voitto mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Reigning Moni ei ole onnistunut Ruotsissa vielä voittamaan ja suorituksiinkin on jäänyt toivomisen varaa. Viimeksi suoritus 5. ulkoa oli lähinnä tasainen, kuukautta aiemmin jenkki oli parempi, mutta ravi ei rullannut silloin täysin. Tasaisessa lähdössä ei kuitenkaan unohdettavissa. 5 Largo pääsi viimeksi keulaan ja vastasi siitä maaliin asti. Kärkeen päästessään sama voi toistua, mutta ruuna ei kuitenkaan ole niin nopea, että joka kerralla omin avuin sinne pääsisi. Muilta paikoilta voitto olisi selvästi tiukemmassa. Yllättäjätkään eivät ole vailla mahdollisuuksia. 9 Talassio tyytyi viimeksi seurailemaan johtavan takaa, mutta parantanee starttien myötä otteitaan. 6 Earl Variera nousi viimeksi avoimessa 4-vuotiskisassa 4. sisältä ulos viimeisellä takasuoralla, muttei saanut lopussa kunnon mahdollisuutta. Rima on nyt alempana. 8 Giampaolo Poof ei pystynyt Turussa 2. ulkoa kärkisijoille, mutta Vermon suoritus keulapaikalta oli positiivinen. Nopea avaaja voi päästä ulkoakin panostettaessa hyviin asemiin. 12 Lass Revenue voitti toissa kerralla johtavan takaa, mutta kadotti viimeksi sisällä ravinsa loppukaarteessa. Paikka ei ole häävi, mutta rauhattomassa juoksussa hyväkuntoisen ruunan ei tarvitse aivan ulkona olla. 10 Digital Performer seuraili viimeksi kovassa seurassa 5. sisältä asiallisesti, ja mahtuu sekin mukaan, vaikkei kengistä etua olekaan.

Juoksunkulku: Kiihdytys vaikuttaa ennakkoon tasaiselta. Global Thunder lähtee toisinaan hyvin, Reigning Monilla on resursseja nähtyä parempaankin ja Largolla panostetaan se mitä kintuista lähtee. Myös Giampaolo Poof pystyy osallistumaan alkukiihdytykseen. Triomphe Ferm on startannut monissa Ranskan autolähdöissä takarivistä.

Pelijakauma: Largo (36%) tuntuu voitto alla jo yliarvostetulta, sillä keulapaikka ei ole millään lailla varma. Global Thunder (14%) ansaitsisi enemmän peliä.

Ranking: A) 3, 2 B) 4, 5, 9, 6, 8, 12, 10 C) 1 D) 7, 11

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 3, 2, 4, 5
Suuri: 3, 2, 4, 5, 9, 6, 8, 12, 10

Toto86-3

Suosikki: Vaatimattoman tasoisessa lähdössä 9 Belong Life on selkeä ykkösmerkki. Viime startissa Hanna Lähdekorven suojatti ratkaisi 3. ulkoa voiton 13,3-vauhtisella päätöskierroksella helposti. Sen jälkeen ruunaa on hoidettu, mutta se pystynee kuitenkin hyvään suoritukseen ja on menestynyt aiemmin pitkilläkin starttiväleillä. Jos kärkipään hevoset eivät pääse vetämään liian hiljaa, on parijonossa viihtyvällä valjakolla mahdollisuus kiriä lopussa ykköseksi. Samasta syystä ei kuitenkaan varmaksi asti.

Haastajat ja yllättäjät: Paalulta poimitaan pari hevosta lapulle. 2 No Comment ei saanut viimeksi lopussa mahdollisuutta juostuaan parijonossa. Myös Halmstadin startissa ruuna jäi pussiin sisälle. Solvallan voitto tuli varmasti johtavan takaa, mutta tässä Anders Christianssonin on syytä yrittää pitää taaempaa starttaavat loitolla omin avuin. Se ei ole mahdotonta. 8 Vischio Bianco sai viime kerralla 5. ulkoa tilaa lopussa ja oli kohtalainen. Heinäkuussa ruuna voitti 2. ulkoa vaivattomasti 11,5-lopetuksella, joten edellytyksiä pärjäämiseen on. Kun kuskikin vahvistuu, nostetaan se kolmantena hevosena mukaan lapulle. 13 Kickstart My Heart esitti lokakuussa vahvaa syyskuntoa voitettuaan ensin johtavan rinnalta ja Åbyssä ylivoimaisesti 4. ulkoa. Viimeksi veteraani kuitenkin lannistui toiselta ilman vetoapua maalisuoralla, joten päivän vire on nyt arvoitus. Sarjakaan ei ole rahallisesti kovin istuva, vastustajista toki suurin osa on kukistettavissa. Paljon pelattuna se jää kuitenkin systeemien ulkopuolelle. 10 Yippie Chic joutui tekemään viimeksi töitä alkumatkalla ennen kuin pääsi johtoon ja lopussa yksi tuli edelle. Kohtalaisesti 3. ulkoa viimeksi suoriutunut 4 Aha omaa pieniä mahdollisuuksia kärkipäähän, samoin lokakuun startissa alkulaukkansa asiallisesti paikannut 3 Insert Ecus.

Juoksunkulku: No Comment pyrkii kakkosradalta heti keulaan. Belong Life iskee päätöskierroksella.

Pelijakauma: Belong Life (32%) on ansaitusti suosikki. Kickstart My Heart (21%) tuntuu näistä asemista liikaa pelatulta.

Ranking: A) 9 B) 2, 8, 13, 10, 4, 3 C) 6, 11, 5, 7, 12, 1 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 9, 2, 8
Suuri: 9, 2, 8

Toto86-4

Suosikki: 6 Amerindienne laukkasi avauskisassa johtopaikalta loppukaarteessa, mutta sen jälkeen on tullut pelkkiä voittoja, ja monenlaisilla juoksuilla. Lokakuun ensimmäinen tuli kuolemanpaikalta ja toinen keulasta. Viimeksi Timo Nurmoksen suojatti teki 4. ulkoa vankan 12,2-vauhtisen 800 metrin kirin. Jos eturivin paikka auton takana ei tuo murheita, voittokulku voi jatkua.

Haastajat ja yllättäjät: Kovat peliprosentit kerännyt suosikki saa yhden kaverin mukaan lapulle. 1 Tokarev aloitti Euroopassa varmalla voitolla 4. ulkoa, mutta Bjerken 75-lähdössä turha virkeys keulassa kostautui pitkällä matkalla. 2140 metriä sopii varmasti paremmin ja viimeksi mainiota lähtönopeutta osoittanut jenkki voi pitää tässä muut alussa ulkopuolellaan. Keulasta se voisi tarjota suosikillekin vastuksen ja on paljon vähemmän pelattuna kiinnostava merkki. 9 Enge Barack on löytänyt suoritusvarmuutta ja voittojakin on alkanut tulla. Mantorpin ykkönen tuli johtavan rinnalta ja Solvallan keulasta. Vastus on nyt kovempi. 7 Dream Kåsgårdilta ykköset vielä puuttuvat, mutta kiri viimeksi 5. ulkoa edellä mainitun voittamassa lähdössä oli lupauksia herättävä. Viimeiset 800 metriä sujuivat 12,7-tahdissa. 3 Mr Clayton J.F. punnersi viimeksi 11,8-vauhtisella lopetuksella 3. ulkoa varmaan voittoon ja pystyy kärkipäähän nytkin. 5 Kasper Trot kiersi viimeksi puolimatkassa johtavan kupeelle, mutta hävisi selityksittä Amerindiennelle. Viime kerralla jo ennen lähtölinjaa laukannut 10 Riptide R.D. on hakenut kokemusta jo kovemmistakin porukoista.

Juoksunkulku: Tokarev avasi viimeksi erittäin liukkaasti ja samaan pystyessään muiden on vaikea ottaa siitä hevosenmittaa. Suosikki voi tulla aikaisin eteenpäin.

Pelijakauma: Amerindienne (75%) on todennäköinen voittaja, mutta vähän rutiinia omaavaksi kuitenkin liikaa pelattu. Tokarev (11%) ansaitsisi enemmän kannatusta.

Ranking: A) 6 B) 2, 9, 7, 3, 5, 10 C) 4, 11, 12, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 6, 2
Suuri: 6, 2

Toto86-5

Suosikit: 3 Nero Maximus aloittaa Conrad Lugauerin tallista, eikä koko matkan johto tulisi yllätyksenä. Syyskuun voiton ori otti helposti keulasta. Viime startissa se jäi lopulta toisen radan vetäjäksi, mutta naarasi siitä varman ykkösen. 3-vuotias vaikuttaa vielä enemmänkin juoksentelevan kuin juoksevan, mutta uusissa käsissä ryhtiä on voinut tullut lisää. 6 Livi Nam Nam tuntuu erittäin makoisalta merkiltä tähän saumaan. Bo Falsigin suojatti aloitti uransa kahdella voitolla, ja vaikka sijoitukset ovat huonontuneet, suoritukset ovat olleet kuitenkin asiallisia. Ruunaa on kuitenkin rakennettu rauhassa ja viimeksi kuukauden paussilta se lopetteli 3. ulkoa asiallisesti 12-vauhtia. Parantaessaan jo kärkimatsiin. 9 Zohar Font ratkaisi Axevallassa varmasti johtavan rinnalta ja kiri Kalmarissa 5. ulkoa viimeiset 800 metriä 13,0-vauhtia. Viimeksi se ei vastaavalta paikalta voltista meinannutkaan lähteä ravia, mutta saa nyt tilavammat kärryt peräänsä. Ravilla mahdollinen. Nämä kolme lapulle.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Felix Am haki viimeksi johtopaikan 1400 metriä ennen maalia, mutta tuli lopussa selästä iskeneen ohittamaksi. Toissa kerralla eväät loppuivat keulasta loppukurvissa. Selkäjuoksulla ei aivan mahdoton. 4 Betting Kingin taulu ei paljoa lupaa, mutta toissa kerralla avauskurviin laukannut ruuna kulki kuitenkin viimeiset 800 metriä taustalla 12,7-vauhtia. Halmstadissa erhe tuli 2. sisältä viimeisen takasuoran alussa. Koko matkaa ruuna ei ole selvinnyt ravilla vielä kertaakaan. 8 Ritchie Ås oli lokakuussa 15-lopetuksellakin keulasta ylivoimainen. Viimeksi kiri 3. ulkoa oli kohtalainen, mutta menestyäkseen tässä otteiden pitää vielä parantua. 10 M.T.Nordic Spirit hakee yhä avausvoittoaan ja tuntuu siihen nähden melko paljon pelatulta. Jos Peter Untersteiner pääsee juoksuradalta sopiviin asemiin, ei totosija ole poissuljettu. Viime suoritus oli tosin ponneton 3. ulkoa.

Juoksunkulku: 1 Bear My Prince voi ottaa otolliselta paikalta aluksi keulapaikan. Nero Maximus edennee kuitenkin nopeasti kärkeen.

Pelijakauma: Livi Nam Nam (4%) on ylivoimaisesti lähdön paras merkki peliosuuteen suhteutettuna. Liikaa peliä ovat keränneet Felix Am (19%) ja M.T.Nordic Spirit (14%).

Ranking: A) 3, 6, 9 B) 5, 4, 8, 10 C) 1, 11, 12, 7, 2 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 3, 6, 9
Suuri: 3, 6, 9

Toto86-6

Suosikki: 2 Short In Cash tekee mielenkiintoisen debyytin Björn Goopin tallista. Ehkei ori kovin paljon pysty parantamaan, mutta toisaalta ei tarvitsekaan, ainakaan tämänkertaisessa tehtävässä. Breeders' Crown -finaalissa tuli laukka lähtösuoralla, mutta välierässä ori nousi 3. ulkoa Perfect Spiritin jälkeen toiseksi. Vaikka vastassa on ihan hyviä hevosia, on pudotus viime kerroista kuitenkin tuntuva ja ravilla voitto on ulottuvilla. Paikanvaihdoksen vaikutukset ovat kuitenkin vain arvailuja, ja korkeilla prosenteilla epävarmuuteen taipuvainen menijä tekee mieli varmistaa.

Haastajat ja yllättäjät: Haastajista erottuu selvästi kaksi hevosta ja ne nostetaan suosikin rinnalle isompaan systeemiin. 5 Roofparty hävisi toissa kerralla selvästi Short In Cashille, mutta juoksukaan ei BC-välierässä mennyt sisältä aivan kuin elokuvissa. Viimeksi Kevin Oscarssonin ajokki hallitsi helpommassa lähdössä tapahtumia johtopaikalta, jonne se voi päästä tässäkin. Normaalisti suosikin takana pitäminen ei onnistu, mutta jos Björn Goopin uusi tulokas ei syystä tai toisesta ole parhaimmillaan tai laukkaa, voittoon asti kestäminen ei ole poissuljettua. 6 Marvelous omaa myös hyvän kapasiteetin. Se nousi viimeksi 4. ulkoa 10,9-vauhtisella päätöslenkillä ylivoimavoittoon, mutta on ollut sen jälkeen tauolla toisen hevosen potkaistua. Ei ehkä aivan viime kerran vireessä, mutta mahdollinen kuitenkin. Ero seuraaviin tuntuu tässä selvältä. 3 Pax valui viimeksi 4. ulkoa huonoissa selissä hännille, mutta tuli lopun taustalla asiallisesti 11-vauhtia. Ulf Erikssonin ajokki päässee sisäradalle ja voi otella totosijasta. Luokaltaan se on kuitenkin selvästi edellisiä kesympi. 11 Pontiac S.W. leiskautti Gävlessä 6. ulkoa kärkeen viimeisellä takasuoralla ja hallitsi perille. Viimeinen kierros oli 12,5-vauhtinen. Tehtävä on nyt vaativampi. 8 Sebastian Journey oli syyskuun startissa keulapaikalta ylivoimainen 12,5-lopetuksella. Tehtävä vaikuttaa nyt voiton suhteen turhan kiviseltä. Tasaisesi suorittava 1 Tzatziki voi sopivalla juoksulla kolkutella taas totosijaa. 10 Reverend Wine ratkaisi viimeksi helpon lähdön 4. ulkoa varmasti, 12 Findus M. puolestaan oli takajoukoista vailla mahdollisuuksia. Molempien vire vaikuttaa hyvältä, mutta tehtävä on tällä kertaa liian vaativa.

Juoksunkulku: Roofparty avaa johtoon, Pax voi päästä sen taakse. Short In Cash jää aluksi taaemmas, mutta voi tulla eteenpäin jo matkan aikanakin. Marvelouksella otettaneen alku varovasti, sillä tauolta virtaa voi olla paljonkin.

Pelijakauma: Short In Cash (63%) on sopivasta tehtävästä huolimatta hieman liikaa pelattu.

Ranking: A) 2 B) 5, 6, 3, 11, 8, 1, 10, 12 C) 4, 7 D) 9

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 2
Suuri: 2, 5, 6

Toto86-7

Suosikki: Sisäradan paikka ei suosi, mutta 1 Happy Steel saa silti ykkösvihjeen tasaisessa pronssidivisioonassa. Tamman voittokulku katkesi Bjerkessä, mutta esitys oli silti vahva. 4-vuotias joutui tahkoamaan koko avauskierroksen kolmatta rataa ennen kuin pääsi laskeutumaan toisen radan vetäjäksi. Silti se jaksoi puristaa kärkiporukassa maaliin saakka. Toki vaativa suoritus tarkoittanee nyt sitä, ettei Peter Untersteiner toista kertaa peräkkäin halua tarjota yhtä raskasta reissua, varsinkaan näin kovassa porukassa. Ei siis varma-ainesta, mutta juoksun juontuessa aivan mahdollinen voittaja.

Haastajat ja yllättäjät: Aikaisin lapulle nostetaan 6 Global Raceway, vaikka ruuna onkin vielä pronssitasolle vihreä. Oslossa ruuna tuli 5. ulkoa asiallisesti perille ja starttien myötä parempaakin voi olla luvassa, sillä viime talven suoritukset olivat hyviä. Kuskikin vahvistuu. 5 Dreamboy As on juossut kovia 75-lähtöjä pidemmän aikaa. Rommessa se joutui antautumaan keulasta lopussa, ja seuraili viimeksi finaalissa 4. sisältä kohtalaisesti. Oriin ravi oli hieman aiempaa kehnompaa, ja ehkä paras vire on jo muutenkin takana? Mahdollinen toki edelleen, kuten myös 4 Tropicana Ås. Senkään viime suoritus 2. ulkoa ollut aivan parasta laatua, eikä tamma ole voittanut kengät jalassa kertaakaan. Jenkki pääsee kuitenkin hyvin liikkeelle ja pelipaikoille taas. 10 Pacific Face hyötyy hidastuvista keleistä. Åbyn kisassa se ei tavoittanut 2. ulkoa keulassa ravannutta Stepping Spaceboyta, vaikka tuli itsekin lopun 10,3-vauhtia. Vähän pelattuna nyt hyvä merkki. 7 Smevikens Cruiser joutui taipumaan Örebron 75-kisassa johtopaikalta Laskarin edessä, mutta niin olisi käynyt monelle muullekin. Ulkona olevasta paikasta huolimatta sillä panostettaneen alkuun, ja jos ensi metrit eivät maksa liikaa, on kärkisijoillekin saumoja. 8 Can Lane oli yllättävän hyvä Solvallan finaalissa 4. sisältä ja latoi tilaa saatuan viime metrit riuskasti. Asetelmat eivät ole nytkään kovin suotuisat, joten tuuriakin tarvitaan. Tallikaveri 9 Gute Band jätti viimeksi varsin positiivisen vaikutelman kirillään 4. ulkoa, eikä sen tarvitse olla niin pihalla tässä kuin pinnat antavat ymmärtää.

Juoksunkulku: 3 Cool Bella voi ottaa aluksi keulat, mutta luovuttaa ne pois. Tropicana Ås pystyy avaamaan, mutta sillekin selkäjuoksu käy paremmin. Smevikens Cruiser voi edetä ulkoakin lopulta kärkeen.

Pelijakauma: Global Raceway (5%) ja Pacific Face (4%) ovat edullisimpia merkkejä. Tropicana Ås (23%) on selvästi ylipelattu. Myös Can Lane (12%) on saanut asetelmat huomioiden hieman liikaa kannatusta.

Ranking: A) 1 B) 6, 5, 4, 10, 7, 8, 9 C) 3, 2, 11, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 1, 6, 5, 4, 10, 7, 8, 9
Suuri: 1, 6, 5, 4, 10, 7, 8, 9

Toto86-8

Suosikki: 4 Moses ei ennätystuloksesta huolimatta ollut toissa kerralla parhaimmillaan, mutta oli taas viimeksi hyvä. Puolimatkassa johtavan rinnalle kiertänyt ori ratkaisi lopussa pelin varmasti edukseen. 3-vuotias pääsee kohtalaisen hyvin liikkeelle ja eniten pelatuista etummaiseksi. Näin ollen Örjan Kihlströmillä on voiton avaimet käsissään. Keulasta ykkössija olisi jopa todennäköinen, rauhallisella taktiikalla johtavan rinnaltakin mahdollinen. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Ridgehead Kato on startannut kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen kahdesti. Mantorpissa ruuna oli ylivoimainen keulasta, ja punnersi viimeksi 75-lähdössä asiallisesti 3. ulkoa 11,5-kyytiä perille. Pitkästä matkastakaan on tuskin haittaa ja kärkipään sijoitus on mahdollinen. 7 Copertino V.W. väänsi viimeksi johtavan rinnalta varman voiton. Lokakuun lopun kisassa se eteni 2. ulkoa kärkeen viimeisellä takasuoralla ja vastaili lopussa voittoon. Kengättömyys auttoi sitä selvästi, joten tilanne on nyt toinen. Matkasta on sitkeälle ruunalle vain etua. 1 Sugarcraft ottanee ensimmäiset keulat, mutta normaalitapauksessa suosikin selkä olisi varmasti paras paikka menestymisen tavoitteluun. Kun tallista on mukana toinenkin, alussa takapareihin jäävä hevonen, ei keulataktiikkakaan Mosesta vastaan tietysti poissuljettua ole. Viimeksi ruuna laukkasi avauskurviin, mutta tuli Färjestadissa 2. ulkoa juosten perille vain hyvälle hevoselle häviten. 2 Wingmaster latoi viimeksi loppumetrit hyvin 5. sisältä kovassa seurassa ja jäi edellisellä kerralla 2. ulos pussiin. Ori omaa terhakan kirin, mutta lähtönopeuden puute on miinuspuoli. Paikka ei ehkä jää toivottoman kauas, sillä eturivissä on nyt muitakin verkkaisia lähtijöitä. 10 Global Tattoo tuli viimeksi 3. sisältä vapaille selvittyään viime metrit terävästi, samoin Eskistunassa lopetus samalta juoksupaikalta oli hyvä. 6 Niklas M.J. lähtee liukkaasti ja pyrkii sisäradalle. Viimeksi pussiin jäänyt ruuna pystyy kamppailemaan jopa totosijasta. 5 Sigel Garlinen ravi ei käynyt tauolta paluussa.

Juoksunkulku: Sugarcraft pystynee puolustamaan alussa keulapaikan, sillä Niklas M.J.:tä lukuun ottamatta muut eturivin hevoset ovat varsin verkkaisia avaajia. Moses etenee nopeasti vähintään keulan rinnalle.

Pelijakauma: Moses (46%) on täysin ansaitusti selvä suosikki, eikä ainakaan tässä vaiheessa järin ylipelattu. Copertino V.W. (20%) tuntuu liikaa luotetulta. Yllätysosastolta Wingmaster (2%) ja Global Tattoo (1%) ansaitsisivat vähän enemmän huomiota.

Ranking: A) 4 B) 9, 1, 7, 2, 10, 6, 5 C) 12, 11, 3, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 4
Suuri: 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 2
Toto86-2: 3, 2, 4, 5
Toto86-3: 9, 2, 8
Toto86-4: 6, 2
Toto86-5: 3, 6, 9
Toto86-6: 2
Toto86-7: 1, 6, 5, 4, 10, 7, 8, 9
Toto86-8: 4
Hinta: 28,80 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 2
Toto86-2: 3, 2, 4, 5, 9, 6, 8, 12, 10
Toto86-3: 9, 2, 8
Toto86-4: 6, 2
Toto86-5: 3, 6, 9
Toto86-6: 2, 5, 6
Toto86-7: 1, 6, 5, 4, 10, 7, 8, 9
Toto86-8: 4
Hinta: 194,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi