Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Jägersro 21.11.2018

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikon T86-pähkinä yritetään ratkaista kahden suursuosikin lisäksi ideavarmalla.
Solvallan ja Jägersron isännöimältä kierrokselta löytyy kolme selvää suosikkia, joista vihjesysteemeissä luotetaan kahteen. Elävyyttä riveihin haetaan idealla, jonka peliprosentti ainakin vielä ravipäivän alussa on yksinumeroinen.

Malmön seudulla pysytellään illallakin selvästi plussalla, mutta Tukholmassa lämpötila painuu jo nollaan tai jopa sen alle. Poutainen sää takaa kuitenkin vielä hyvät alustat molemmille paikkakunnille.


Toto86-1

Suosikki: 2 Hennesy Boko vaikuttaa kehityskelpoiselta 4-vuotiaalta, mutta säännöllisempi menestys on jäänyt vielä tulematta. Ruunaustauon jälkeen se voitti Åbyssä varmaan tyyliin noustuaan 3. sisältä hyvissä ajoin toisen radan vetäjäksi. Viimeksi tuli laukka lähtösuoralla ahtaassa tilanteessa ja uusi laukka kolmannelta sijalta loppusuoralla. Ravilla Conrad Lugauerin suojatti ottanee tässä keulapaikan hallintaansa, eikä koko matkan johtokaan yllättäisi.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Dontbreakthebankås voi olla hankalin kanto edellä mainitun kaskessa. Ruunan syyskuun suoritukset olivat todella vaatimattomia, mutta keväältä sillä on plakkarissa 75-voittokin keulasta. Adrian Kolgjinin ajama ruuna pääsee hyvin liikkeelle ja pitkällä kiihdytyksellä ilman paalun juoksuratoja se voi olla nopeasti kärkihevosen kimpussa. Jos vire on edes sinne päin, menestyminen on mahdollista. 6 Cheri de Vie väsyi viimeksi johtavan rinnalta, mutta teki Ålborgissa 3. ulkoa kovassa porukassa positiivisen suorituksen venyen toiseksi. Selkäjuoksulla ori voi olla tässäkin lopussa vaarallinen. 1 Loui Laday voitti viimeksi helposti keulapaikalta, mutta lähtökään ei ollut kovin kummoinen. Epävarmasti askeltava 4-vuotias vaikuttaa ainakin Hennesy Bokoa selvästi vaatimattomammalta menijältä, vaikka statistiikka onkin varsin hyvä. Paljon pelattuna ruuna jää lapun ulkopuolelle. Sen sijaan mukaan mahdutetaan vielä takamatkan takarivin kaksikko. 13 Vakse Viggo on tehnyt parijonosta kelpo lopetuksia, eikä ole vailla mahdollisuuksia näistäkään lähtöasemista. 14 Rooney Face pinnisteli viime kerralla johtavan rinnalta toiseksi.

Juoksunkulku: Hennesy Boko ottanee ravilla vetotyöt. Dontbreakthebankås etenee ravilla nopeasti rinnalle.

Pelijakauma: Hennesy Boko (22%) ansaitsisi enemmänkin peliä, ja ilman Dontbreakthebankåsin (21%) mukana oloa sitä voisi kaavailla varmaksikin. Loui Laday (19%) on selvästi ylipelattu.

Ranking: A) 2 B) 12, 6, 1, 13, 14 C) 4, 3, 9, 8, 11, 7 D) 10, 5

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 2, 12, 6, 13, 14
Suuri: 2, 12, 6, 13, 14

Toto86-2

Suosikki: Pitkästä starttivälistä ja ulkoradan paikasta huolimatta 8 Minnestads El Paso nousee lyhyen matkan ykkösmerkiksi. Juuri edellä mainituista syistä johtuen varmaksi Rebecca Dahlénin ajokki ei tällä kertaa kelpaa. Skellefteån 75-lähdössä sen kiri ei kantanut 5. ulkoa, mutta Bollnäsissä oli jo taas tutumpaa menoa. Johtavan tuntumassa juossut ori ohitti päätöspuolikkaan alussa keulassa juosseen Sugar Daddyn kuin tyhjää vain, mutta pomppasi kaarteessa laukalle kun vetolaput vedettiin. Raville selvittyään 5-vuotias nousi vielä aivan voittajan rinnalle maalisuoralla. Tuon kisan jälkeen se on ollut kipeänä yhdestä startista pois, joten päivän vire on lievä arvoitus.

Haastajat ja yllättäjät: Haastajien osalta lähtöasetelmat ovat ratkaisevassa asemassa. 1 Barbara L.Hanover laukkasi viimeksi lähtösuoralla ja Eskilstunassa jo ennen lähtölinjaa. Tehtävä olisi jenkille nyt varsin mainio, sillä ravatessaan se todennäköisesti pystyisi pitämään johtopaikan hallussaan, ja siitä vuoden toinen voittokin olisi ulottuvilla. Kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmassa. 3 Talassio pilasi viimeksi lähtölaukkaan, joten vire puolen vuoden tauolta jäi näkemättä. Ravilla Örjan Kihlströmin ajokki pystyy avaamaan rivakasti, eikä ole ulkona kuvioista. 2 So Gå Ikaros sai Bollnäsissä 2. ulkoa tilaa vasta päätössatasella ja voimia jäi käyttämättäkin. Paikka on sille paras mahdollinen ja sopivalla selkäjuoksulla voittokaan ei ole poissuljettu. Myös 9 Viggo Laday kuuluu peleihin, vaikka voitot ovat olleetkin harvassa. Ori on tehnyt viime starteissaan hyvät spurtit. 7 Ma Running taipui Solvallassa johtavan rinnalta, mutta ratkaisi viimeksi 3. ulkoa voiton varmasti lopussa. Toki vauhti ei enää ollut kovin hurjaa, sillä ykkössijaan riitti 13,9-vauhtinen kiri. Oskar J. Andersson lienee täältäkin pakotettu lataamaan alkuun ja juoksun juontuminen onkin pitkälti tuurista kiinni. Ehkä alusta tulee voiton suhteen liian hintava? 4 Largon suoritukset ennen pientä huilia olivat tasaisia, mutta viimeinen puristus otteista jäi useimmiten puuttumaan. Jonkinlaiset mahdollisuudet Hans-Owe Sundbergin suojatti omaa joka kerta, mutta erityisen kiehtova se ei pelillisesti ole. 5 Enge Lincoln punnersi viimeksi 6. ulkoa voittoon tullen viimeiset 600 metriä 11,6-vauhtia. Kunto on siis mallillaan, mutta normaalistihan tuon kaltainen suoritus ei näissä lähdöissä riitä pikamatkalla takaa, jonne ruuna nytkin alussa jäänee.

Juoksunkulku: Barbara L. Hanover puolustanee johtopaikan, jos pysyy oikealla askellajilla. Muussa tapauksessa Talassio kärkeen. Ma Running yrittää ulkoa heti myös kärkiryhmään, ehkä Minnestads El Pasokin.

Pelijakauma: Pääosin oikein pelattu, mutta Largo (14%) on liikaa luotettu.

Ranking: A) 8 B) 1, 3, 2, 9, 7, 4, 5 C) 6, 12, 10 D) 11

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 8, 1, 3, 2, 9
Suuri: 8, 1, 3, 2, 9

Toto86-3

Suosikki: 5 Norton Commander prässäsi viimeksi hurjassa 05,6-avauksessa väkisin keulaan ja loppu oli ymmärrettävästi 4-vuotiaalle jo liikaa. Solvallassa ori taipui johtavan rinnalta. Conrad Lugauer on vahvasti revanssihengellä liikkeellä ja kotiradan valjakolla onkin hyvä tilaisuus palata voittokantaan. Suurena suosikkina se kuitenkin varmistetaan, sillä on epäselvää, miten hevonen on viimekertaisen ”tyhjennysharjoituksen” ottanut. Aina vaikutus ei ole pelkästään positiivinen.

Haastajat ja yllättäjät: Monille vähän pelatuille on tarjolla suotuisaa reissua. 2 Tom n'Jerrydiamant voitti Gelsenkirchenissä niukasti johtavan takaa ja oli Berliinissä samalta paikalta toinen. Saksalaisvieras avaa hyvin ja olisi suosikin selästä mielenkiintoinen. 4 Hierro Boko pakitteli viimeksi kolmannelta radalta hännille ja tuli lopun ihan juosten, vaikka sijoitus jäikin vaisuksi. Eskilstunan ykkönen tuli helposti johtavan takaa. Wim Paalin tällä kertaa ajama 4-vuotias pääsee reippaasti matkaan ja siltäkin irtoaa suojajuoksulla tehokas kiri. 10 Galvani Boko punnersi viime kerralla 2. ulkoa asiallisesti perille, mutta ehkä ruunassa voisi olla resursseja vielä nähtyä parempaankin. Jos kärjessä sorrutaan liialliseen vauhdinpitoon, voi hollantilainen ohittaa lopussa monet. 9 Com Milton hallitsi viimeksi tapahtumia keulapaikalta, mutta ei takarivin paikkakaan sille mikään maailmanloppu ole. Peliosuus on kuitenkin voitto olla turhan korkea, eikä ruuna mahdu mukaan. 1 Global Tenderness viihtyy sisäradalla, mutta muut kärkipään sijoitukset kuin voitto lienevät tammalle todennäköisempiä. Viimeksi se pinnisteli 2. sisältä ykköseksi, mutta on ollut sen jälkeen kerran poissa. Christoffer Erikssonin kaksikko 6 Dornoch Am8 Invincible H.C. tuntuisi voiton suhteen olevan lähtiessä hieman turhan ulkona. 3 Höwings Venus otti viimeksi johtavan rinnalta hallitun voiton, mutta vastus on nyt aivan eri luokkaa. 7 Infinituksen ominaisuudet sopivat paremmin pidemmille matkoille ja tässä sillä haetaan lähinnä vauhtia kroppaan.

Juoksunkulku: Sisäradoilta avataan hyvin, mutta Norton Commander painunee kuitenkin lopulta kärkeen.

Pelijakauma: Norton Commander (68%) on ansaitusti suosikki, mutta prosentit ovat yläkantissa. Valmentajan ”voiton lupaukset” saattavat niitä vielä kasvattaakin. Tom n'Jerrydiamant (3%) on oikein maistuva tapaus prosenttienkin valossa, myös Hierro Boko (3%) on alipelattu. Com Milton (13%) on saanut takarivistä liikaa kannatusta.

Ranking: A) 5 B) 2, 4, 10, 9, 1, 6, 8, 3, 7 C) 12, 11 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 5, 2
Suuri: 5, 2, 4, 10

Toto86-4

Suosikit: Solvallan tammalähtö on erittäin tasainen ja mahdollisuuksia on monella. Luotettavasti suorittava 9 Quite Nice nousee rankingkärkeen, vaikka voitot ovatkin kiertäneet Per Lennartssonin 4-vuotiasta. Örebrossa se punnersi 4. ulkoa toiseksi ja tuli viimeksi lopun ihan juosten noustuaan 5. sisältä viimeisellä kierroksella toiselle radalle. Tässäkin se kohonnee lopussa kärkikahinoihin. 7 Mrs Lindy teki Breeders' Crownin välierässä 4. ulkoa kelpo suorituksen ja tuli viimeiset 700 metriä alle 12-vauhtia. Eskilstunassa jenkki juoksi samalla paikalla, mutta laukkasi loppukaarteessa. Juoksun onnistuminen ulkoa on pieni kysymysmerkki, mutta vastus on kuitenkin monia aiempia kertoja kevyempi.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Tahiti Journey ei saanut Breeders' Crownin välierässä Solvallassa lopulta tilaa 4. sisältä ja tuli Örebrossa juosten 5. ulkoa. Tamma on siis kunnossa, mutta paikka on nopealle lähtijällekin tietysti hankala. Matalalla peliosuudella kuitenkin aikaisin mukaan. 5 Butterfly Ima venyi BC-finaaliin maksimisuorituksella 2. sisällä ja tyytyi loppukilpailussa seurailemaan taustalla. Rima on sillekin nyt alempana. 11 Lady Zappa näytti viimeksi 75-lähdössä keulassa vielä loppukurviin mentäessä lyömättömältä, mutta suora oli tammalle työläs. Aiemmissa starteissa se osoitti oikein vahvaa virettä ja pääsee tällä kertaa iskemään taas selästä. 3 Poem In Motion päässee ensimmäisenä sisäradalle ja voi tarkalla reissulla olla kärkipäässä. Viime kerralla mahdollisuudet menivät väsyvän takana 2. ulkona. 2 D'Laina on kelpo hevonen ja suoritus viimeksi 2. ulkoa oli kohtalainen. Hyvältä paikalta ei mahdoton. 10 Ensemble Amille voittaminen ei ole ihan ”se juttu”, mutta tamma kipusi viimeksi 3. ulkoa asiallisesti toiseksi. Takaa voitto voi olla nytkin tiukassa, mutta totoon on saumoja.

Juoksunkulku: Poem In Motion avaa ensiksi keulaan, mutta selkäkin ehkä kelpaa? Myös 4 Diamondinthesky avaa hyvin. Tahiti Journey pystyy panostettaessa ulkoakin jopa keulaan, mutta paukut ovat lopusta poissa. Butterfly Ima tai Mrs Lindykin voivat olla mahdollisia keulahevosia.

Pelijakauma: Mrs Lindyn (36%) peliosuus on liian korkea, Quite Nicen (22%) melko lailla kohdallaan. Tahiti Journey (5%) on muista ehkä edullisin.

Ranking: A) 9, 7 B) 8, 5, 11, 3, 2, 10 C) 6, 4, 1, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 9, 7, 8, 5, 11
Suuri: 9, 7, 8, 5, 11, 3, 2

Toto86-5

Suosikki: 3 Vincent As on voittanut kahdesti kolmella kilometrillä varsin vakuuttavaan tyyliin ja kolmanteenkin on mainiot mahdollisuudet. Åbyssä 4-vuotias kiri ykköseksi 2. ulkoa, viimeksi Carl Johan Jepson haki sillä keulat jo puolimatkan jälkeen ja loppu oli voiton varmistelua. Sama taktiikka voi tulla kyseeseen tässäkin, ja kun vastuskin vaikuttaa varsin passelilta, jää Magnus Dahlénin ruuna varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: Näppärällä taululla kilpaileva 8 Stud Muffin voitti toissa kerralla oikein helposti keulasta ja ratkaisi viimeksi varmasti 3. ulkoa. Jos juoksupaikka löytyy sujuvasti, ei kärkisija ole tässäkään mahdoton. Suosikin kukistaminen voi kuitenkin olla vaikeaa. 1 Panamera on vaihtanut viime startin jälkeen valmentajaa. 4-vuotias on esittänyt syksyllä hyvää virettä ja tuli mm. viimeksi lähtösuoran laukan jälkeen lopun juosten sisältä. Jos tallinvaihdos ei ole vaikuttanut vireeseen negatiivisesti, kärkisijoitus on mahdollinen. 13 Elliot Coger on hyvä pitkän matkan menijä, mutta Vincent Asin tavoittaminen 20 metriä taaempaa vaikuttaa työläältä tehtävältä. Eskilstunassa Fredrik Persson kierrätti ruunan puolimatkassa 2. ulkoa johtavan rinnalle ja loppusuoran tiukassa taistossa se työntyi Explosive Merlotin edelle. 9 Nonstop Cheri voitti Axevallassa keulasta, mutta taipui viimeksi samalta paikalta toiseksi. Christoffer Erikssonin suojatti pääsee voltista hyvin liikkeelle ja voi olla takamatkan juoksuradalta heti kärkiryhmässä, jopa keulassa? 5 Bellino B. ei ole vielä tauon jälkeen menestynyt, mutta suoritus viimeksi 4. sisältä oli kuitenkin asiallinen. Pitkä matka sopii sille hyvin. Kyvykkäänä pidetty, mutta tänä vuonna pettymyksiä aiheuttanut 10 Amazing Dynamite aloitti Steen Juulin käsistä varmalla voitolla. Se siirtyi 5. sisältä puolivälissä toisen radan vetäjäksi, huilasi hetken loppukurvissa ja puristi suoralla kärkeen. 2 Unit Brodde voi ottaa ensimmäiset keulat ja saada sitä kautta mukavan sisäratajuoksun. 11 Rocky Egedal kipusi Jägersron vastaavassa kisassa 6. ulkoa asiallisesti rahoille, mutta voittaminen alkaa olla sille jo harvinaista herkkua.

Juoksunkulku: Unit Brodde avaa keulaan, mutta luovuttaa paikkansa pois. Nonstop Cheri voi edetä kärkeen, mutta Vincent Asin selkä kelpaa varmasti sillekin, jos ja kun suosikki ilmestyy rinnalle.

Pelijakauma: Vincent As (74%) on ehkä lievästi ylipelattu.

Ranking: A) 3 B) 8, 1, 13, 9, 5, 10, 2, 11 C) 4, 12, 6, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto86-6

Suosikit: 12 Ritz Guiness ei jaksanut toissa kerralla Örebron 75-lähdössä 2.ulkoa loppuun asti, mutta alusta ei ilmeisesti sopinut. Viimeksi se oli kuin eri hevonen kirittyään 3. ulkoa 10,6-vauhtisella lopetuksella voittoon. Toki vastuskin oli eri luokkaa, mutta tamman tyyli oli todella ponteva. Vaggerydin voitto tuli keulasta vaivattomasti. Sen ei tarvitse olla näistäkään asemista vailla mahdollisuuksia ja tasaisessa lähdössä tammaa kokeillaan rohkeasti ideavarmana. 2 Ivan Pavlov A.T. olisi ilman viime starttia ollut tähän lähtöön todennäköisesti suurikin suosikki, mutta ruunan paukut loppuivat vesikelissä keulasta melko pahoin. Lokakuun voitossa 5-vuotias kontrolloi johtavan rinnalta tapahtumia aivan miten tahtoi. Kun matka lyhenee viime kerrasta, varustaa Per Lennartsson suojattinsa voittostartin tapaan kokolapuilla. Jos vaisuus oli vain tilapäistä, voitto on mahdollinen. 3 Editorin toissa kerran voittojuoksu oli vahva, sillä parijonosta kärjen kimppuun puolimatkassa hyökännyt ruuna ei meinannut millään päästä pudottamaan johtavan rinnalle. Takasuoralla se sitten onnistui, mutta Torbjörn Janssonin ajokki jaksoi silti työntyä linjalle ensimmäisenä. Viimeksikin se tsemppasi kuolemanpaikalta asiallisesti.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Maple Hill's Eto'o erkani viimeksi johtopaikalta vaivattomaan voittoon, mutta tuosta kisasta poiketen ruuna menee nyt kengät jalassa. Nopea starttari on silti nappipaikalta mahdollinen ainakin totoon. 7 Wrongdoerin tulosrivi on ollut heikkenemään päin, mutta taustajoukot uskovat 4-vuotiaan parantavan viime kisasta, jossa se taipui johtavan rinnalta. 6 Kent's Laddien suorituksissa ei syyskuun keulavoittoa lukuun ottamatta ole ollut hurraamista, viimeksi se ollut 5. ulkoa ikään kuin mukana lähdössä ollenkaan. Kapasiteettia näihin sarjoihin olisi. 4 Mistelns Napoleon laukkasi viimeksi lähdössä, eikä sen jälkeen noussut enää takajoukoista. Hyvänä avaajana Jorma Kontion ajokki voi saada suotuisan juoksun. 10 Bobo ei riittänyt Rommen 75:ssä 2. ulkoa. Ohjastajanvaihdos on saanut pinnoissa liikaa huomioita, kuten myös 4 Freddie Isletilla. 4-vuotiaana pienempiä lähtöjä voitellut ruuna palasi viimeksi kahden vuoden tauolta ja väsyi pahoin johtavan rinnalta. Parannettavaa on voiton suhteen vielä liikaa.

Juoksunkulku: Maple Hill's Eto'o ja Mistelns Napoleon ovat ensi metreillä nopeimpia. Ensin mainittu voi olla keulassa.

Pelijakauma: Ritz Guiness (6%) tuntuu vahvasti alipelatulta. Editor (33%) on liikaa pelattu, samoin Bobo (11%). Kaikkein yliarvostetuin on kuitenkin Freddie Islet (15%).

Ranking: A) 12, 2, 3 B) 1, 7, 6, 4, 10 C) 5, 11, 9, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 12
Suuri: 12

Toto86-7

Suosikit: 2 Sobel Conway otti syksyllä kaksi komeaa kirivoittoa, mutta Örebron 75-lähdössä sen oli taipuminen johtopaikalta pikkurahoille. Ruuna ei ole aina ennenkään ollut mikään leijona viime metreillä, joten se yhdistettynä pitkään matkaan aiheutti kehnon tuloksen. Peter Untersteinerin suojatti avaa hyvin ja normaalimatkalla keulataktiikka lienee potentiaalinen vaihtoehto. Parhaiten kuitenkin tuntusi sopivan selkäjuoksu. Saksalaisvieras 3 Mister Ed Heldia pystyy edellisen tavoin avaamaan reippaasti. Hampurin lähdössä se sai keulassa painettakin, mutta hallitsi silti tapahtumia maaliin asti. Hyvältä paikalta matsiin. Takaa A-ryhmään nousee 10 Velvet Gio, joka on osoittanut vahvaa virettä, vaikkei voittoja ole tullutkaan sitten heinäkuun. Halmstadissa se joutui aloittamaan kirinsä kaukaa 7. ulkoa, mutta nousi 10-lopetuksella pronssille. Åbyn kirikierros 4. ulkoa oli 11,9-vauhtinen. Korkealle nytkin.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Dolan Springin voittoputki katkesi viimeksi, mutta ruunan loppuveto 4. ulkoa oli kuitenkin kohtalainen. Jägersron voitto tuli keulasta, aiemmat parijonosta läheltä kärkeä. Omin avuin Stefan Söderkvistin ajokki ei tässä pääse johtoon, mutta juoksusta voi tulla kuitenkin suotuisa kärjen lähettyvillä, eikä voitto ole silloin mahdoton. Yllättäjistä mukaan vielä 7 Rushmore Face, joka jätti Åbyssä tauolta palatessaan oikein positiivisen vaikutelman vaikkei kärkeen yltänytkään. Ruuna pisteli kuitenkin 5. ulkoa taustalla viimeiset 400 metriä 09,7-vauhtia. 1 Bijou Bourbon H.M. ei jaksanut viimeksi johtavan rinnalta, joten lähtöasetelmat ovat sille tällä kertaa huomattavasti paremmat. Marc Eliaksen tamma avaa varsin hyvin ja suojajuoksulla tototaistoon on mahdollista yltää. 9 Comanche Moon ei saanut viimeksi 2. sisältä mahdollisuutta lopussa ja voimat jäivät varastoon. Voiton suhteen juoksupaikka voi jäädä nyt sisälle turhan kauas. 5 A Delicious One kilpailee hyvässä iskussa, mutta tehtävä on voiton suhteen turhan vaativa. 12 Den Of Warlock osoitti asiallista kuntoa Eskilstunan 75-lähdössä. Voitto kuitenkin yllättäisi näistä asemista.

Juoksunkulku: Bijou Bourbon H.M. avaa hyvin, mutta hakee selkäjuoksua. Sobel Conway ja Mister Ed Heldia ovat kiinnostuneita keulasta, sisemmän paikkansa turvin etu ensin mainitulla.

Pelijakauma: Mister Ed Heldia (9%) ja Rushmore Face (4%) ovat jääneet pahasti alipelatuiksi. Dolan Spring (27%) tuntuu yliarvostetulta, kuten lievästi myös Sobel Conway (35%).

Ranking: A) 2, 3, 10 B) 4, 7, 1, 9, 5, 12 C) 8, 6, 11 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 2, 3, 10
Suuri: 2, 3, 10, 4, 7

Toto86-8

Suosikki: Kesällä laukkoihin pilannut 9 He's Marvelous kiri toissa kerralla mukavasti UET-karsinnassa ja otti viimeksi keulasta helpon voiton. Vaikka tehtävä on tällä kertaa voittojuoksuun verrattuna erilainen, on Björn Goopin suojatti silti vahvoilla, sillä kapasiteettinsa puolesta 4-vuotias kilpailee vielä väärissä sarjoissa. Se on valmiiksi toisella radalla hyvän avaajan takana, eikä keskipitkästä matkastakaan ole haittaa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikin takana lähtö on tasainen. 2 Sete teki viimeksi johtopaikalta kelpo suorituksen ja vaikuttaisi olevan menossa oikeaan suuntaan. Ruuna voi johtaa tätäkin lähtöä pitkään. 12 Findus M. laukkasi viimeksi lähtösuoralla, mutta kulki sen jälkeen 4. ulkoa oikein letkeällä tyylillä perille. Viimeiset 700 metriä olivat 11,4-vauhtiset. Myös viikkoa aiemmin erhe tuli jo kiihdytyksessä. Ravilla Kaj Widellin ajokki voi kohota takaakin korkealle. 1 My Dream Art laukkasi viimeksi 5. ulkoa taustalla omia aikojaan loppukaarteen alussa. Rommessa se puolestaan kuumeni johtavan rinnalla liikaa ja väsyi. Näihin sarjoihin Jörgen Westholmin 4-vuotias on kuitenkin pohjimmiltaan hyvä hevonen. 3 Lövdala Principito kokee mielenkiintoisen ohjastajanvaihdoksen. Gävlessä ruuna taipui keulasta kolmanneksi, mutta pystyy parempaankin. Toki tässäkin tapauksessa kuskinvaihdos on huomioitu peliosuudessa jo varsin voimakkaasti. 10 Sigel Garline otti viime talvena useamman voiton johtavan rinnalta vakuuttavaan tyyliin, mutta palaa nyt pitkältä tauolta. Hans-Owe Sundbergin mukaan ruuna palaa hyvin valmistautuneena, mutta ainakin suosikin lyöminen ilman tämän epäonnistumista tuntuu hankalalta. 4 Hennig Lixarve ei saanut viimeksi mahdollisuutta 2. sisältä, ja startti alla nopean oriin vire voi olla paranemaan päin. 11 Grammofon pisteli viimeksi lähtölaukan jälkeen taustalla ihan mukavasti ja voi olla taas nousukunnossa. 7 Alexander U.R. taipui viimeksi 75-kisassa johtavan rinnalta, mutta pidemmästä matkasta on sille normaalisti vain etua.

Juoksunkulku: Sete ottanee johtopaikan hallintaansa, vaikka myös Hennig Lixarve lähtee hyvin. He's Marvelous voi iskeä keulaan jo matkan aikana.

Pelijakauma: He's Marvelous (51%) on melko lailla oikein pelattu. Lövdala Principito (17%) ja Sigel Garline (10%) ovat saaneet liikaa kannatusta. Jos suosikkia varmistaa, Findus M. (2%) on ainakin pinnojen valossa edullinen merkki.

Ranking: A) 9 B) 2, 12, 1, 3, 10, 4, 11, 7 C) 5, 8, 6 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 9
Suuri: 9

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 2, 12, 6, 13, 14
Toto86-2: 8, 1, 3, 2, 9
Toto86-3: 5, 2
Toto86-4: 9, 7, 8, 5, 11
Toto86-5: 3
Toto86-6: 12
Toto86-7: 2, 3, 10
Toto86-8: 9
Hinta: 37,50 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 2, 12, 6, 13, 14
Toto86-2: 8, 1, 3, 2, 9
Toto86-3: 5, 2, 4, 10
Toto86-4: 9, 7, 8, 5, 11, 3, 2
Toto86-5: 3
Toto86-6: 12
Toto86-7: 2, 3, 10, 4, 7
Toto86-8: 9
Hinta: 175,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi