Ravivihje: Toto75 Eskilstuna 10.11.2018 – superjättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Toto75-pelistä voi tänään voittaa jopa 12 miljoonaa euroa!
Aiemmin syksyllä tälle lauantaille kerättiin ekstrarahaa peräti 7,4 miljoonan euron edestä, joten peliehdot ovat Eskilstunassa kohdallaan. Vaikeusastetta kierrokselle on nostettu kolmella useamman paalun tasoitusajolla.

Vihjesysteemeissä ei lähdetä kikkailemaan, vaan tukipilareiksi kelpaa kaksi suosikkia. Kultadivisioonan kovasta nelikosta lapulle kelpuutetaan vain puolet, joten muihin kohteisiin mahtuu mukavasti potinnostajiakin mukaan.

Eskilstunaan on luvattu koko päiväksi 8 asteen pilvipoutaa, joten olosuhteet eivät nouse kierroksella ratkaisevaan rooliin.


Toto75-1

Suosikit: Kierros alkaa heti kiharaisella tasoituksella, mutta selvät perushevoset kuitenkin erottuvat. 1 Messiah voitti heinäkuussa Bollnäsissä keulasta 13-lopetuksella varmasti, mutta tuli sen jälkeen kipeäksi. Suoritus Gävlessä oli reilu viikko sitten tauon jäljiltä johtopaikalta vaatimattomampi, mutta valmentajan mukaan 3-vuotias parantaa tähän rutkasti. Varustukseen lisätään vedettävät korvapallot. Ori lähtee voltista varsin hyvin. Daniel Redén ei tietysti ole mikään huippukuski, mutta ehkä suoraviivaisella taktiikalla voittokin on mahdollinen. 11 Rajah Silvio voitti Jägersron 75-lähdön keulasta, mutta putosi hurjavauhtisessa finaalissa johtavan takaa lopulta kauas ja osoittautui kipeäksi. Tauosta huolimatta ruunalla on edellytykset korkealle tässä, sillä Björn Goop vaikutti varsin luottavaiselta 5-vuotiaan vireen suhteen omassa ohjelmassaan. Juoksunkulku on tietysti pieni kysymysmerkki, mutta aikainen hyökkäys kohti kärkeä ei tulisi yllätyksenä.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Claude Debussy nousi Halmstadissa 4. sisältä ulkoradoille päätöspuolikkaalla ja kukisti 11-vauhtisessa kirissä mm. Handsome Bradin. Samanlaisella suorituksella voitto on tässäkin mahdollinen, mutta 5-vuotias on ongelmaherkkä ja viime startin jälkeenkin sitä on jo ehditty hoitaa. Paalulta lapulle mahdutetaan vielä pari yllättäjää. 3 Copitex laukkasi viimeksi kiihdytyksessä ja teki sen jälkeen hyvän suorituksen ulkokautta kirimällä. Loppukurvissa ruuna tuli vielä häirityksikin. Mantorpin voitto tuli keulasta selvällä marginaalilla. Kaikki kengät on nyt tarkoitus napata pois ja kärjen läheisyydestä kotiradan ruuna voisi yllättää. 5 Regent d'Inverne ei ole vielä erityisemmin säväyttänyt, mutta tehnyt kuitenkin asiallista jälkeä. Viimeksi se teki 4. ulkoa kierroksen kirin, muttei saanut otetta voittajasta. Onnistuneella juoksulla Timo Nurmoksen suojatti voisi yltää kärkipäähän. 8 Jejje Palema ja 14 Hobby de l'Iton ovat hyviä hevosia, mutta molempien vire on arvoitus. Jejje Palema on ollut viime startin jälkeen kerran poissa, Jörgen Westholmin suojatin kilpaileminen on taas ollut katkonaista jo pidempään. Elokuun startissa se oli vaisu, eikä tallin mukaan ole parhaimmillaan nytkään. 12 Alexander U.R. jyräsi viimeksi 3. ulkoa varmaan voittoon, mutta tyyli ei ollut aivan priima. Muutamilla muillakin on juoksun onnistuessa mahdollisuudet tototaistoon.

Juoksunkulku: Messiah voi pystyä puolustamaan ykkösradalta keulapaikan. Rajah Silvio edennee myös aikaisin kärkiporukkaan.

Pelijakauma: Messiah (16%) voisi olla enemmän pelattu, Rajah Silvion (28%) pinnat ovat jo liiankin suuret. Yllättäjistä Copitex (4%) on maistuvin.

Ranking: A) 1, 11 B) 10, 3, 5, 8, 14, 12, 7, 4, 9 C) 6, 13, 15, 2 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 1, 11, 10, 3, 5
Suuri: 1, 11, 10, 3, 5

Toto75-2

Suosikit: Takahevoset ovat vahvoilla toisessa kohteessa. 10 Maintainability ratkaisi toissa kerralla varmasti 2. ulkoa ja kiri viimeksi takapareista lopun 11,7-vauhtia. Balanssia on tarkoitus nyt taas keventää ja mikäli startti juoksuradalta onnistuu ja Oskar J. Andersson pääsee luovimaan sen esimerkiksi aikaisin johtoon, vaikeutuu muiden tehtävä. Lähteminen voltista ei kuitenkaan ole sujunut tammalta aina jouhevasti. 15 Great King Winelle takajoukoista yrittäminen on tuttua ja ori on useimmiten selvittänyt vaativatkin tehtävät kunnialla. Viime kerralla se juoksi ensin johtavan rinnalla ja joutui lopulta kiertämään vielä hetken vetoapua tarjonneen hevosen. Esitys oli sitkeä ja vastus on nyt monia aiempia kertoja helpompi. Kärkikahinoihin. 13 Blue Star Champion on osoittanut Ville Karhulahden tallista hyvää virettä. Voitto tuli virkeällä kirillä 3. sisältä ja viimeksikin lopetus kaukaa takaa oli positiivinen. Jimmy Dahlmanin ajama ruuna tarvitsee kirilenkille vetoapuakin, mutta sopivan sellaisen saadessaan se on lopussa vaarallinen.

Haastajat ja yllättäjät: Otteitaan parantanut 12 Mr Perfect voi edellisen tavoin myös sopivalla juoksulla riittää pitkälle. Kahdessa viime startissa se on lopetellut sisäratajuoksun jälkeen mukavasti ja kokemusta on tätä kovemmistakin lähdöistä. 6 Kabanoss on saanut tallinvaihdoksen myötä lisää ryhtiä otteisiinsa, vaikka viimeksi sen kiri kaukaa 7. ulkoa hyytyikin vähän loppusuoralla. Åbyssäkin ruuna juoksi takajoukoissa ja oli asiallinen. Jos juoksupaikka löytyisi nyt lähempää kärkeä, ei voittokaan olisi mahdottomuus, vaikka niitä onkin tullut perin harvoin. 7 Lady Zappa on osoittanut hyvää virettä ja lähtee voltista sen verran reippaasti, että voi olla nopeasti jopa keulassakin. Kärjen tuntumasta tamma ei olisi lopussa vaaraton. 8 Mellby Ess punnersi viimeksi hyvin 2. ulkoa, mutta on pitänyt sen jälkeen huoltotaukoa. Kokemattomalla kuskilla ei kuumimpia pelihevosia. Vasta kahdesti tänä vuonna startannut 11 Dicks Denja meni viimeksi varsin kevyellä askeleella, vaikka lähtösuoran laukan jälkeen toki hiipui hieman lopussa. Tamma lähtee kovaa ja voi juoksuradan turvin päästä takamatkaltakin kärkiryhmään. Kulmikkaasti askeltava 14 Den Of Warlock kiersi viimeksi 7. ulkoa helppoon voittoon 13-vauhtisella päätöslenkillä, mutta pätkänopeampia vastaan menestys on tällä kertaa tiukemmassa. 1 B.B.S.Day Dream vastasi heinäkuun voitossa keulasta sitkeästi 75-tasollakin sittemmin voittaneelle Hungarian Hotwaxille, mutta suoritus viimeksi tauolta oli sisältä todella vaisu. Parannettavaa on siis paljon.

Juoksunkulku: B.B.S.Day Dream lähtee mukavasti, mutta Lady Zappa ja Dicks Denja lataavat kahdenkympin paalulta heti kimppuun. Maintainability voi edetä hakemaan keulaa, jos startti onnistuu.

Pelijakauma: Blue Star Champion (6%) on jäänyt liikaa pelisuosikkien varjoon. Myös Mr Perfect (2%) on oikein edullinen merkki. Ylipelattuja ovat Kabanoss (15%), Den Of Warlock (7%) ja B.B.S.Day Dream (7%).

Ranking: A) 10, 15, 13 B) 12, 6, 7, 8, 11, 14, 1 C) 9, 2, 3, 5 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 10, 15, 13
Suuri: 10, 15, 13, 12, 6, 7

Toto75-3

Suosikit: Kultadivisioonan kovasta kvartetista ykköshevoseksi erottuu 9 Nadal Broline. Reijo Liljendahlin suojatti ei ole saanut palkintoa loistokunnolleen viime starteissa, mutta jos vire on edelleen samanlainen, tässä se voi tulla. Solvallassa ruuna kiri kaukaa 7. ulkoa vahvasti kärjen tuntumaan ja oli viimeksi tavoittaa 5. ulkoa keulahevosen Örebron lyhyellä loppusuoralla. Pienessä lähdössä paikka löytyy nyt lähempää kärkeä. Eturivin hevosista lapulle nousee kuitenkin sen kaveriksi 4 Zenit Brick, joka palasi puolentoista kuukauden huililta mainiossa tikissä ja otti johtavan rinnalta vaivattoman voiton Solvallassa. Björn Goopin ajokki päässee tässä vähintään johtavan rinnalle, eikä sen tavoittaminen ole välttämättä helppoa jos vauhti matkalla on hetkeksi tasaantunut. Täysin poissuljettua ei ehkä ole keulapaikan hakeminenkaan?

Haastajat ja yllättäjät: 2 Makethemark kiri viimeksi vahvasti 5. ulkoa ja piti Nadal Brolinen takanaan. Starttiväli on nyt pitkänlainen ja Petri Salmelan ori menee kengät jalassa, joten hyvästä lähtöpaikasta huolimatta se ei paljon pelattuna tunnu kovin kiehtovalta tällä kertaa. Toki kiritykki ei koskaan ole vailla mahdollisuuksia. 5 Milligan's School on lähdön todennäköisin keulahevonen, mutta jää silti haastajan asemaan. Syyskuun lopun startissa se joutui taipumaan johtopaikalta takaa hyökänneille Makethemarkille ja Nadal Brolinelle. Lokakuun kisassa se tuli lopun hyvin 2. sisältä ja viimeksikin 2. ulkoa 09,5-vauhtia, mutta jenkin ravi ei enää lähdön loppuvaiheessa ollut parasta mahdollista. Parhaat suorituksensa jenkki on tehnyt takaa, joten täysin ei penkiltä pudottaisi, vaikka Ulf Eriksson luopuisikin keulapaikasta kiihdytyksen jälkeen. Muiden voittaessa puhuttaisiin sensaatiosta. 7 Whitehouse Expressillä olisi kapasiteettia, mutta tämän kauden suoritukset eivät ole häikäisseet. Axevallassa se hiipui johtavan rinnalta lopussa.

Juoksunkulku: Milligan's School avaa keulaan, vaikka myös Zenit Brick päässee keskeltä kohtalaisen hyvin liikkeelle. Sille käy kuolemanpaikkakin hyvin. Makethemark ja Nadal Broline iskevät lopussa.

Pelijakauma: Nadal Brolinen (33%) kuuluu olla suosikki ja lopulta näin varmasti onkin. Zenit Brick (19%) vaikuttaa edulliselta, Makethemark (33%) on ylipelattu.

Ranking: A) 9, 4 B) 2, 5 C) 7 D) 1, 3, 6, 8

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 9, 4
Suuri: 9, 4

Toto75-4

Suosikit: 6 Topspin on tammalähtöön jo turhankin selvä suosikki, sillä mitään superotteita Björn Goopin 4-vuotias ei toistaiseksi ole esittänyt. Viimeksi se oli 3. sisältä vähän kesy ja voitot ovat helpommista tehtävistä. Pohjimmainen luokka on vielä vähän hämärän peitossa. Toki Goopin pääseminen keulaan näissä lähdöissä voi tehdä monista vastustajista passiivisia, kun mitään varsinaisia voimanpesiä ei ole viivalla, ja se tietysti kasvattaisi suosikkivoiton mahdollisuutta. Aikaisin lapulle, muttei varmaksi. 11 Chapter Review tuntuu vastustajista kiinnostavimmalta kuskimiinuksesta huolimatta. Jenkkitamma teki viimeksi sairastauon jälkeen 2. sisältä ihan kelpo suorituksen ja parantaa tähän. Kesällä se esiintyi lupaavasti ja on jäänyt tässä aivan liian vähälle huomiolle. ”Kaikkien idea” 13 Gun Palema kiri Breeders Crownin välierässä 6. sisältä lopussa ulkokautta vahvasti maaliin asti ja tuli päätöslenkin peräti 10,8-kyytiä. Mikael J. Andersson on hyvä ”volttikuski” ja suotuisat asemat löytäessään valjakko voi kohota lopussa kärkimatsiin. Toki voittoja on vähän, ja ne ovat tulleet pienemmistä lähdöistä.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Arvika By Knight kiersi viimeksi helpossa seurassa 4. ulkoa murskavoittoon. Hyvällä juoksulla kärjen läheisyydestä sillä on tässäkin saumat pitkälle, vaikkei se hevosena ole mitenkään erikoinen. 12 Global Upfront ei saanut viimeksi 4. sisältä kunnon mahdollisuutta lopussa. Solvallan lähdössä vastus oli tätä kovempi ja loppu johtavan takaa sujui virkeällä otteella. Se ei ole alussa mikään raketti, joten juoksun juontuminen takamatkan juoksuradalta on kysymysmerkki. Suuremmista yllättäjistä merkin arvoinen voi olla 10 Alliss Wadd. Sen viime startti meni takana vähän vaikeaksi, mutta Tomas Petterssonin valmennettava omaa näihin sarjoihin riittävän potentiaalin, kuten elokuussa nähtiin. 7 Kiss Me Tooma ei ole onnistunut tänä vuonna voittamaan, mutta esitykset ovat olleet aivan hyviä. Viimeksi se pinkoi 4. ulkoa kirin 12-vauhtia. 14 Veroni täytti tammaderbyn finaalissa paikkansa hyvin syyskuun alussa, mutta viimeksi se ei ravannut ollenkaan ja menee tällä kertaa etukengät jalassa. Paikka on kehno, mutta Peter Untersteiner on ollut edelleen tyytyväinen suojattinsa treeniotteisiin. 2 Supreme Face laukkasi toissa kerralla kiihdytyksessä ja tuli viimeksi keulasta linjalla ohitetuksi. Riittävyys 75-tasolla on kysymysmerkki. 9 Poem In Motion ei riittänyt viimeksi Breeders Crownin välierässä 3. sisältä ladattuaan reippaasti jo alkuun ja vaatisi tässäkin kärkeen yltääkseen erittäin onnistuneen juoksun.

Juoksunkulku: Topspin ei ole voltin kakkosradalta lähtiessään osoittanut lähtönopeutta, mutta juoksuradalta taitava kuski voi saada sen tietysti paremmin liikkeelle ja keulaan. Muussa tapauksessa Arvika By Knight voi ottaa vetovastuun.

Pelijakauma: Topspinin (41%) prosentit ovat yläkantissa. Chapter Review (4%) maistuu, Gun Paleman (11%) lopullisista pinnoista tuskin pelietua enää löytyy. Alliss Wadd (2%) on alipelattu.

Ranking: A) 6, 11, 13 B) 3, 12, 10, 7, 14, 2, 9 C) 5, 4, 8, 15 D) 1

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 6, 11, 13, 3, 12
Suuri: 6, 11, 13, 3, 12, 10, 7, 14

Toto75-5

Suosikki: 8 Logo Light palasi yhden vaisumman suorituksen jälkeen voittokantaan viimeksi Solvallassa. Per Lennartssonin ajama ruuna teki 3. ulkoa todella vankan 12,4-vauhtisen kierroksen kirin ja otti varman voiton. Ruuna esitti jo aiemmin syksyllä hyviä otteita ja voitti mm. Bergsåkerilla vastaavalla matkalla keulapaikalta. Vastus ei vaikuta nyt erityisen pahalta, ja jos suljettu lähtöpaikka ei tuo liikaa ongelmia, voitto ulottuvilla. Normaalia pidempi matkakin antaa enemmän mahdollisuuksia taktiselle puolelle. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikkiin ei luota, lähtö on varsin avoin ja vaatii merkkejä. 1 Jula Extreme ei noussut viimeksi montélähdössä takaa, mutta sai kuitenkin tarpeellisen startin kroppaansa. Elokuun kärryvoitossa se nousi 4. sisältä päätöskierroksen alussa 5. ulos ja eteni hieman jäykällä tyylillä kuitenkin varmaan voittoon. Sisäradan hyödyntäminen on kysymysmerkki, matkasta ei ole sille haittaa. 7 Bo C.:n suorituksista on derbykarsinnan jälkeen ollut paras puhti kateissa. Viimeksi se juoksi lopulta 3. ulkona, mutta painamisen myötä henki ilmeisesti loppui ja lopun ori vain jolkotteli taustalla. Jos Jorma Kontio onnistuu luovimaan kohtalaisen avaajan juoksuradalta kärkeen, olisi se tietysti mielenkiintoinen. Viime suoritusten perusteella suurta luottoa 4-vuotiaaseen ei kuitenkaan ole. 11 Can Lane puolusti viimeksi johtopaikkaa hurjassa avauksessa ja laukkasi etusuoralla. Aiemmissa starteissa ruuna teki hyvät suoritukset, mutta takaa menestyminen on tietysti vastustajistakin kiinni. 10 Xanthis Coktail hallitsi toissa kerralla 75-lähtöä keulasta ja oli viimeksikin kovassa seurassa 2. sisältä ihan asiallinen. Juoksun onnistuessa sekään ei ole ulkona. 4 Mega Star seuraili viimeksi vauhtikisassa voittajaa ja kesti toiseksi. Ruuna voi lähteä voltista askeleiden osuessa lankulle kovaakin ja kärjen tuntumasta totosija on tässäkin mahdollinen. Pitkä matka ei ehkä suosi. 6 Ferry Boko on vaihtanut valmentajaa jo toistamiseen lyhyen ajan sisään. Åbyssä se pisteli lopun sisällä ihan virkeällä otteella. 9 Aramis Race voitti viimeksi suuryllättäjänä 3. sisältä, mutta juoksupaikka voi jäädä nyt kauemmas. 5 Ramon Dekkers punnersi viimeksi 2. sisältä toiseksi, mutta voltin viitosradalta juoksusta voi tulla sillekin oleellisesti hankalampi.

Juoksunkulku: Vaikeasti arvioitavissa. Jula Extreme ei ole osoittanut suurta lähtönopeutta, joten Mega Star voi päästä voltin neloseltakin sisäradalle. Bo C. pystyy avaamaan normaalisti kohtalaisen hyvin. Logo Light pyrkii nousemaan heti toiselle radalle.

Pelijakauma: Logo Light (28%) on oikea suosikki ja melko oikein pelattu. Jula Extreme (20%) tuntuu yliarvostetulta, yllättäjistä Mega Star (3%) ja Ferry Boko (3%) ansaitsisivat muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 8 B) 1, 7, 11, 10, 4, 6, 9, 5 C) 12, 3, 2 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 8
Suuri: 8

Toto75-6

Suosikit: Pronssidivisioona vilisee huippukuntoisia hevosia. 3 Esprit Sisu sai viimeksi varsin vaativan reissun, mutta punnersi silti 2. ulkoa lopussa Global Trustin kanssa tasapäävoittoon. Erik Adielssonin ajama ruuna pääsee tässä heti kärkiporukkaan ja ottelee voitosta. 11 Indy Lane kilpailee todella väkevässä iskussa, vaikkei voittoja ole tullutkaan sitten kesän. Axevallassa ruuna sai 3. ulkoa tilat loppukaarteessa ja kiskaisi suoran riuskasti. Viimeksi Breeders Crownin välierässä 4-vuotias tuli 6. ulkoa päätöskierroksen 10,5-vauhtia, mutta finaaliin suoritus ei silti riittänyt. Jos matkavauhti ja juoksunkulku vähänkin suosivat, kirii Jorma Kontion ajokki voittomatsiin. Huippukuntoon on noussut myös 8 Hawk Cliff. Solvallan voiton ruuna naarasi johtavan rinnalta ja tuli viimeksi 4. ulkoa maalisuoran vauhdilla voittajan tuntumaan. Ulkoakin aikaisin peleihin.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Doctor Doxey Zenz joutui taipumaan viimeksi keulapaikalta, mutta pystyy parempaan, kuten kesällä nähtiin. Mathias Andersson yrittää tässä puolustaa johtopaikkaa kaikin tavoin ja siinä onnistuessaan 5-vuotias olisi tietysti mahdollinen. Avauksesta voi tulla kuitenkin rivakka, ja kun vire ei ehkä nytkään ole aivan paras mahdollinen, se voi maksaa lopussa. 10 Track Angle nousi syyskuun lopussa voittoon parijonosta ja viimeksi kierrettyään johtavan rinnalle puolimatkassa. Vastus kovenee, mutta 5-vuotiaalla on resursseja vielä parempaankin, eikä voitto yllättäisi. 7 Milliondollarrhyme latasi viimeksi 2. ulkoa päätöskierroksen alussa Very Kronoksen ohi keulaan, mutta menollaan ollut ruuna hyytyi itse pahasti lopussa. Tuon startin perusteella kyvykästä 4-vuotiasta ei ole syytä tuomita, sillä Skellefteån 75-voitto oli jopa helppo. 5 Stonewashd Diamant on voittanut kaksi viimeistä johtavan kupeelta. Peter Untersteinerin tamma ei avaa erityisen reippaasti ja oletettavaa on, ettei 5-vuotiaalla haluta tällä kertaa oriita ja ruunia vastaan ajaa kuolemanpaikalta. Juoksun suosiessa kuitenkin mahdollinen. 2 Athos Race voitti viimeksi oppilaslähdön varmasti keulasta, mutta ruunan ravi oli lopussa varsin kehnoa. Takakengät otetaan nyt luultavasti taas pois, joka auttaa ravin soljumiseen. Jos Åke Lindblom ei joudu tuhlaamaan reippaan avaajan paukkuja liikaa alussa, voi se riittää lopussakin korkealle. 6 Uppohoppa palasi viimeksi parin kuukauden tauolta ja jäi 3. sisälle täysin pakettiin. Kunto lienee nousujohteinen, mutta 75-tasolla voittaakseen ori ehkä tarvitsisi huippukuskin rattailleen. 12 Vischio Holz omaa riittävän kapasiteetin, mutta lähtöasetelmat hankaloittavat tietysti tehtävää kovasti. Viimeksi tuli lähtölaukka, Solvallassa ori hallitsi keulapaikan haettuaan tapahtumia miten tahtoi.

Juoksunkulku: Doctor Doxey Zenz ja Athos Race avaavat parhaiten. Myös Esprit Sisu on nopeasti kärkikuvioissa mukana.

Pelijakauma: Indy Lane (5%) on peliosuuhteen nähden lähdön paras merkki. Doctor Doxey Zenz (17%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 3, 11, 8 B) 1, 10, 7, 5, 2, 6, 12 C) 9, 4 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 3, 11, 8
Suuri: 3, 11, 8, 1, 10, 7, 5, 2

Toto75-7

Suosikki: 1 Don't Mind Me erottuu lähtöpaikkansa ansiosta hopeadivisioonan suosikiksi. Kesäkuussa 75-finaalin keulasta voittanut jenkki palasi Hagmyrenissä tauolta hyvällä tyylillä ja kipusi viimeksi 3. ulkoa lopussa kärkirintamaan. Viimeiset 700 metriä olivat 09,7-vauhtiset. Ykkösradalta Erik Adielssonin ajokilla on hyvä sauma puolustaa keulapaikka, ja jos vauhtia pääsee kiihdytyksen jälkeen edes hieman tasaamaan, on oriilla saumat vetää perille. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Vastus ei ole millään muotoa helppo ja suosikin takanakin monella on mahdollisuudet menestyä. 9 Isor Håleryd ei ole pitkän tauon jälkeen vielä voittanut, mutta suunta vaikuttaa oikealta ja ykkönenkin tullee jossain vaiheessa. Örebrossa ruuna sai 3. sisältä kiritilaa lopussa ja tuli juosten perille. 6 Speedy Foxy Vicane sai palkinnon vireelleen viikko sitten Rommessa kun se tavoitti 4. ulkoa loppukirissä keulan Chief Orlandon. Samantyyppisellä juoksulla tamma on korkealla tässäkin. 10 Dear Friend osoitti viimeksi riittävänsä oriita ja ruuniakin vastaan, kun se voitti 75-lähdön keulasta. Tamman kiri on purrut usein hyvin takaa ja suosiollisella juoksulla mahdollisuudet ylös ovat nytkin olemassa. 2 Dartagnan Sisu hakee 75-onnistumista viime kertoja paremmista asemista. Sekä Örebrossa että Rommessa Mattias Djusen suojatti on juossut porukan perällä ja voimia on jäänyt talteen. Hyvin avaavalle oriille löytynee nyt parempi juoksupaikka. 8 Disco Volante kipusi viimeksi 5. ulkoa hyvin kärjen tuntumaan. Paikka tietää taas kiertämistä, joten ruuna ei ole aivan kuumimpia pelihevosia. 5 Mr Golden Quick oli viimeksi matkalla taas vähän nihkeä, mutta viime metrit ruuna tuli hyvällä otteella. Voittamiseen tarvittaisiin vähän lisää terävyyttä. 3 Vic de Luxen paukut eivät riittäneet viimeksi johtavan rinnalta. Selkäjuoksun saadessaan ruuna ei ole täysin ulkona kärkikuvioista, sillä lokakuun suoritukset kielivät huippukunnosta. 11 Zoko Lane sai viimeksi 4. sisältä myöhään mahdollisuuden ja tuli lopun virkeästi. Kunto pitää siis edelleen, mutta ruuna menee tällä kertaa takakengät jalassa.

Juoksunkulku: Don't Mind Me pitänee sisältä johtopaikan, vaikka myös Dartagnan Sisu, 4 Firewire ja 7 Whisky Akema pystyvät avaamaan reippaasti.

Pelijakauma: Don't Mind Me (42%) on lievästi yliarvostettu, mutta kuitenkin lähdön todennäköisin voittaja. Isor Håleryd (8%) ja Dartagnan Sisu (4%) ovat vastustajista aliarvostetuimpia.

Ranking: A) 1 B) 9, 6, 2, 8, 10, 5, 3, 11 C) 12, 4, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 1, 11, 10, 3, 5
Toto75-2: 10, 15, 13
Toto75-3: 9, 4
Toto75-4: 6, 11, 13, 3, 12
Toto75-5: 8
Toto75-6: 3, 11, 8
Toto75-7: 1
Hinta: 22,50 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 1, 11, 10, 3, 5
Toto75-2: 10, 15, 13, 12, 6, 7
Toto75-3: 9, 4
Toto75-4: 6, 11, 13, 3, 12, 10, 7, 14
Toto75-5: 8
Toto75-6: 3, 11, 8, 1, 10, 7, 5, 2
Toto75-7: 1
Hinta: 192,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi