Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 17.10.2018

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan varmat löytyvät Bergsåkerin kohteista.
T86-kierros tarjoaa varsin hyvätasoista urheilua molemmilla isäntäradoilla. Suurin huomio kohdistuu kylmäverilähtöön, jossa tauolta palaava Månprinsen A.M. kohtaa kovakuntoisen Lome Bragen. Tästä kaksikosta löytyy myös toinen vihjesysteemien luottohevosista.

Sekä Tukholmaan että Sundsvalliin on luvattu koko päiväksi poutaa ja varsin lämmintäkin.


Toto86-1

Suosikit: Hyvältä paikalta tasaisen avauskohteen ykköshevoseksi kohoaa 2 From The Mine. Toissa kerralla Rommessa ruuna esiintyi 2. ulkoa ponnettomasti, mutta oli selvästi parempi sen jälkeen 75-finaalissa vaikkei 4. sisältä aivan kärkeen riittänytkään. Micael Melanderin ajokki avaa hyvin, mutta keulapaikka ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys menestymiselle. Mm. Bodenin elokuun voitto tuli 2. ulkoa. 6 Mellby Emeralds nousi viimeksi 4. ulkoa 12,0-vauhtisella kirillä totoon ja vire tuntuisi olevan aivan hyvä. Mahdollisilla varustemuutoksilla Reijo Liljendahlin suojatti voi avata auton takaa reippaastikin ja on pikamatkalle varottava. 4 Mellby Caddy teki kolmen kuukauden tauolta positiivisen suorituksen ja otti johtavan rinnalta kakkossijan. Sen perusteella voittokaan ei olisi tässä yllätys.

Haastajat ja yllättäjät: 11 Highland Park palasi viimeksi useamman kuukauden paussilta ja hallitsi tapahtumia keulasta 12,2-lopetuksella. Paikka on nyt tietysti hankala, muttei kovavauhtinenkaan kisa ole poissuljettua jolloin 5-vuotiaan mahdollisuudet kasvaisivat. 1 Nikki Celeberin viime startit ovat menneet enemmän hiitinajoksi taustalla, mutta syyskuun alussa tamma otti keulasta ajettuna varman ykkösen. Jenkkikärryillä ja kengittä nyt menevälle nopealle 5-vuotiaalle asetelmat ovat nyt taas otolliset. Huoltotauolla ollut 3 Baronesse Ima omaa hyvän kapasiteetin ja hakee starttia alle ennen ensi viikon sunnuntain Breeders Crown -välieriä. 10 So Gå Ikaros, 5 Leonas Santo ja 12 Sono di Pa omaavat pieniä mahdollisuuksia kärkipäähän, jos juoksusta tulee rauhaton.

Juoksunkulku: Nikki Celeber ja From The Mine avaavat hyvin sisältä. Mellby Emeraldsilla panostettaneen myös alkuun, eivätkä välistä lähtevätkään ole erityisen hitaita. Lopullinen keulahevonen lienee kuitenkin joku mainitusta kolmikosta.

Pelijakauma: From The Mine (30%) ansaitusti suosikki, muttei prosenteissa enää nousuvaraa ole. Highland Park (17%) on lievästi ylipelattu.

Ranking: A) 2, 6, 4 B) 11, 1, 3, 10, 5, 12 C) 9, 8, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 2, 6, 4, 11, 1
Suuri: 2, 6, 4, 11, 1

Toto86-2

Suosikit: 4 High Glider aloitti heinäkuussa Ruotsissa hyvillä suorituksilla, mutta tuli sittemmin kipeäksi. Hagmyrenissä jenkki latoi 4. sisältä juosten ulkokautta maaliin ja kiritti Bergsåkerissa johtavan rinnalta Zack's Zoomeria maaliin saakka. Daniel Redénin mukaan vireen pitäisi olla tauoltakin ihan hyvällä mallilla, joten menestyminen on mahdollista. Lähtönopeutta ori ei ensimmäisissä kisoissaan tosin osoittanut. 2 Knifetown Winner tuli Solvallan 75-finaalissa johtaneen Toddlerin takaa hyvin perille, edelle jäi vain Mr Golden Quick. Björn Goopin taakseen saava ruuna avaa liukkaasti ja ottelee voitosta pikamatkalla. Nicklas Westerholmin hevoset ovat esiintyneet viime aikoina voitokkaasti. Toinen kohde pyritään selvittämään tällä suosikkikaksikolla.

Haastajat ja yllättäjät: Kyvykäs 9 Umaticaya on siirtynyt hiljattain Frode Hamren talliin ja punnersi viimeksi voittoon johtavan rinnalta. Tamman ravi ei kuitenkaan ollut aivan sulavinta, joten kärkeen vaaditaan tässä kyllä vielä parannustakin. 8 M.T.Insider lienee Ruotsin nopein avaaja ja voi vallata keulapaikan ulkoakin. Gävlen viime torstain voitto tuli varsin hallitusti johtopaikalta. Vastus on nyt kuitenkin kovempi. 6 Frankie Brodde on pitänyt juhannuksesta lähtien taukoa, eikä varsinaisesti ole mikään maileri. Ilman ylivauhtia voitto on tiukassa. 10 Tobacco on tehnyt alkusyksyllä ihan lupaavia suorituksia, mutta viimeksi 4. sisällä matkanneen ruunan meno ei enää maalisuoralla näyttänyt erityisen hyvältä.

Juoksunkulku: Knifetown Winner saa M.T.Insiderin kimppuunsa ulkoa, ja jompikumpi niistä juoksee keulassa. Myös 7 Jeepster pystyy avaamaan hyvin, mutta hakee selkää. High Glider ottaa rauhallisesti toisen radan vetäjän paikan?

Pelijakauma: Knifetown Winner (45%) on liian selvä suosikki High Glideria (26%) vastaan. Frankie Brodde (11%) on ylipelattu.

Ranking: A) 4, 2 B) 9, 8, 6, 10 C) 5, 1, 11, 7 D) 3

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 4, 2
Suuri: 4, 2

Toto86-3

Suosikit: Kylmäverivoltissa on luvassa mielenkiintoinen kamppailu kun vahvaa virettä viime aikoina esittänyt 2 Lome Brage kohtaa Ruotsin mestaruuden jälkeen tauolla olleen 5 Månprinsen A.M.:n. Ensin mainittu oli hieman epäonninen toissa kerralla Färjestadissa, mutta viimeksi Skellefteåssa voitto tuli johtopaikalta ylivoimaiseen tyyliin. Vastuskin oli toki erittäin passeli. Norjalaisori ei lähde voltista aivan yhtä terävästi kuin auton takaa, mutta todennäköistä kuitenkin on, että Erik Adielsson taitavana volttikuskina saa sen nopeasti keulaan. Lyhyellä matkalla voitto on silloin lähellä. Ainakin toistaiseksi Lome Brage on vielä kakkossuosikki, joten pelivalinta kohdistuu siihen. Varma. Månprinsen A.M. on hevosena parempi, mutta huililta vire tuskin on aivan tapissaan, vaikka Gunnar Melanderin mukaan ori onkin tuntunut virkeältä kotioloissa. Keulahevosen lyöminen voi olla hankalaa, jos metrejä tulee alussa eteen, kuten odottaa voi.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden voitto ei ilman edellisten epäonnea tunnu mahdolliselta. 10 Ingbest näytti hyvältä viimeksi uusista käsistä ja otti loppukaarteen laukastakin huolimatta ”kilometrin” kakkosen. Lome Bragea se ei olisi lyönyt ilman erhettäkään. Ravilla kolmossija on ulottuvilla. 9 Tangen Haap jätti viimeksi tauolta voitosta huolimatta vielä kovin ruosteisen kuvan ja parannettavaa on vielä liikaa. 3 Pydin laukkasi viimeksi päätöskierroksen alussa juuri kun oli laskeutunut johtavan rinnalle. Aiemmat startitkaan eivät ole aiheuttaneet riemunkiljahduksia. Kapasiteettia oriilla kuitenkin on.

Juoksunkulku: 6 Cali Maks avaa hyvin juoksuradalta, mutta Lome Brage ottanee joka tapauksessa porukan nopeasti komentoonsa. Månprinsen A.M. etenee toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Lome Brage (32%) on ainakin vielä jäänyt aivan liikaa Månprinsen A.M.:n (57%) varjoon peliosuudessa.

Ranking: A) 2, 5 B) 10, 9, 3 C) 8, 4, 6 D) 1, 7

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-4

Suosikit: 3 My Newt aloitti uransa kahdella vahvalla kirillä parijonosta, eikä viime suoritustakaan voi suuremmin moittia, vaikka tamma ei kärkeen noussutkaan. Päätöspuolikkaan Tuomas Korvenojan valmennettava pisteli 5. ulkoa kuitenkin alle 13-vauhtia. Jorma Kontion tällä kertaa ajama tamma voi päästä hyvänä avaajana keulaankin, josta voitto oriita ja ruuniakin vastaan olisi mahdollinen. 8 Moses voitti toissa kerralla 11-lopetuksella keulasta, mutta viimeksi juoksusta 4. ulkoa muodostui lähinnä preparén omainen. Jos taktiikka on nyt aktiivisempi, voitto on täysin mahdollinen. Nämä kaksi lapuille.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Accoladelle lähteminen on tuottanut voltista ongelmia viime starteissa, mutta ori on esittänyt silti hyvää virettä. Viimeksi se lopetteli 4. ulkoa 13,5-vauhtia ja ajautui toissa kerralla rintaman taakse pussiin lopussa. Björn Goop nousee nyt vahvistuksena rattaille ja takarivin paikka voi olla epävarmasti alussa esiintyneelle menijälle eduksikin. Toki eturivin kovimpien lyöminen voi olla takaa tiukassa. 2 Mister Selfie hallitsi viime kerralla johtopaikalta 14,5-lopetuksella, eikä ole hyvältä paikalta ulkona totokuvioista nytkään. Kahdella voitolla viime syksynä aloittaneen 1 Enge Barackin 3-vuotiskausi ei ole toistaiseksi onnistunut. Viimeksi tuli lähtölaukka. Ravilla ei aivan mahdoton. 10 Gobo's Flyover vastasi Rommessa sitkeästi johtopaikalta ja kulki viimeksi 2. ulkoa tasaisesti perille. 5 Bravo Rico esiintyi viimeksi johtavan takaa oikein vaisusti, mutta pystyy parempaan.

Juoksunkulku: Rutinoimattomien hevosten ollessa kyseessä juoksunkulkua on aina vaikea arvioida, mutta My Newt pystynee avaamaan sen verran reippaasti, että keulajuoksu on täysin mahdollinen.

Pelijakauma: My Newt (19%) ja Moses (22%) ansaitsisivat enemmänkin peliä. Enge Barack (14%) on selvästi liikaa luotettu.

Ranking: A) 3, 8 B) 12, 2, 1, 10, 5 C) 9, 6, 4, 11, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 3, 8
Suuri: 3, 8

Toto86-5

Suosikki: 4 Global Withdrawl luovutti Kriteriumin karsinnassa vetotyöt Alfred Zonettille ja menetti mahdollisuutensa tämän väsyttyä päätöspuolikkaalla eteen. Gävlen voiton nopea ruuna nappasi keulapaikalta hallitusti. Erik Adielssonin ajokilla on hyvä sauma ottaa keskeltä johtopaikka tässäkin haltuunsa ja sen suorituksen onnistuessa lähtö on suurella todennäköisyydellä ohi. Isoilla prosenteillakin varma.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Jaguar Dream on suosikin kovin haastaja alussa. Claes Sjöströmin suojatti avaa hyvin, mutta edellä mainitun ulkopuolella pitäminen ei silti välttämättä onnistu. Kriteriumin karsinnassa ori taipui loppukaarteessa keulasta. Tähtäimessä ovat Breeders Crownin välierät, joten paikka johtavan peesissäkään ei kovin suuri katastrofi olisi. 9 Golden News teki Uumajassa vankan lopetuksen 6. ulkoa, mutta viime kerralla pitkä kiri 3. ulkoa tyrehtyi jo takasuoran lopussa. Oriilla on edellytyksiä kasvattaa voittosummaansa vielä tuntuvastikin, mutta Per Linderothin suunnitelmissa on tarjota tällä kertaa nätti juoksu. Tammojen E3-voittaja 5 No Matter tuli Oaksin karsinnassa 5. ulkoa lopun hyvin. Tällä kertaa sillä ajetaan todennäköisesti kengät jalassa ja tallikaverin ulkopuolelta taktiikka voi tärkeämmän tehtävän lähestyessä olla passiivinen. 7 Intense Boko esiintyi edukseen Kriteriumin karsinnassa 5. sisältä tullen lopun alle 11-vauhtia. Viimeksi ori oli 4. ulkoa asiallinen. Lähtöasetelmat tekevät tehtävästä vaikean ihan kärkisijojen suhteen.

Juoksunkulku: Jaguar Dream lähtee hyvin, mutta Global Withdrawl napannee kuitenkin keskeltä keulapaikan haltuunsa. Vauhti rauhoittuu toisella puolikkaalla.

Pelijakauma: Global Withdrawl (63%) voittanee lähdön useammin kuin joka toisella yrittämällä, eikä ole hirveän ylipelattu. No Matter (12%) sen sijaan on saanut liikaa pinnoja, Golden News (4%) ansaitsisi muutaman prosenttiyksikön enemmän.

Ranking: A) 4 B) 1, 9, 5, 7 C) 8, 2, 6 D) 3

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-6

Suosikit: 7 Cactus koki viimeksi uran avaustappion, mutta esitys keulasta oli kuitenkin hyvä. Toinen vain tuli 11,8-lopetuksessa niukasti edelle, muut jäivät kauas. Timo Nurmoksen tamma on juossut joka kerta johtopaikalla ja hyvin mahdollista se on tässäkin, sillä se osoitti viimeksi hyvää lähtönopeutta. Korkeilla prosenteilla kuitenkin pari varmistustakin on paikallaan. 5 Idun A'lir ei noussut avauskisassaan kaukaa takaa, mutta on ottanut sen jälkeen kaksi keulavoittoa hyvällä tyylillä. Svante Båthin tammassa on edellytyksiä vielä parempaankin, ja se pystynee avaamaankin kohtalaisen hyvin. Mukaan lapuille, vaikkei ohjastajanvaihdosta voikaan laskea eduksi. 9 Ottens Flamma jätti toissa kerralla johtavan rinnalta oikein hyvän vaikutelman. Samasta sijoituksesta huolimatta se ei ehkä viimeksi 5. ulkoa ollut yhtä hyvä, vaikka tulikin viimeiset 700 metriä 12,7-vauhtia. Starttiväli oli kuitenkin varsin lyhyt. Peter Untersteinerin suojatti kuuluu aikaisin peleihin.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden mahdollisuudet voittoon asti eivät tunnu kovin merkittäviltä. 3 Fast Moving Cash pinnisteli Bollnäsissä 4. ulkoa 15-lopetuksella voittoon, muttei Daniel Redénin valmennettava mitenkään erityisesti vakuuttanut. Toki se voi startti kropassa parantaakin. Lähtönopeus vaikuttaa parin kerran perusteella keskinkertaiselta, joten juoksupaikka jäänee parijonoon tälläkin kertaa. 1 Infinite Knight hävisi viimeksi 4. sisältä Cactukselle reilusti, mutta voi tarkalla reissulla kolkutella tässä totosijaa. Raamikas 4 Feel Speed ei pystynyt nousemaan viimeksi 6. sisältä, mutta iso tamma voi parantaa lyhyemmällä starttivälillä. Balanssia on tarkoitus hieman keventää. 6 Line Select teki viimeksi 2. ulkoa kelpo suorituksen, mutta kärkikaksikko karkasi kauas. 11 Lamona Håleryd laukkasi Oaksin karsinnassa heti alussa. Rommessa se kiersi 6. ulkoa voittoon 14,2-vauhtisella päätöslenkillä. 2 Runaway Bride Ås ottanee ensimmäiset keulat, mutta virtavan oloisella tapauksella haettaneen selkäjuoksua. Jos voimia säästyy loppuunkin, ei totosija ole aivan poissuljettu.

Juoksunkulku: Runaway Bride Ås avaa aluksi keulaan, mutta hyvä selkä kelpaa. Cactus lähtee hyvin ulkoa, mutta myös Idun A'lir mielii varmasti keulaan.

Pelijakauma: Cactus (59%) on liikaa luotettu. Sekä Idun A'lir (10%) että Ottens Flamma (9%) ovat jääneet alipelatuiksi. Fast Moving Cash (14%) on puolestaan ylipelattu.

Ranking: A) 7, 5, 9 B) 3, 1, 4, 6, 11, 2 C) 12, 8, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 7, 5, 9
Suuri: 7, 5, 9

Toto86-7

Suosikit: 15 Under The Counter on vain parantanut otteitaan siirryttyään jokin aika sitten Joakim Elfvingin valmennukseen. Östersundissa se porskutti 8. ulkoa viimeisen kierroksen 10,7-lukemiin ja nousi voittoon. Solvallassa Rikard N. Skoglund kierrätti tamman päätöskierroksen alkaessa johtavan rinnalle, sai pian vetoapua ja ratkaisi lopussa varmasti. Lähtöpaikka on tuttu, mutta voittoon nouseminen on jälleen mahdollista. Pienempään lappuun vahva tamma jää varmaksi. 3-vuotiaalle tehtävä ei äkkiseltään kuulosta aivan otollisimmalta, mutta 1 Miss Soberilla on keulapaikan pitäessään saumat vetää pitkään. Solvallassa se laukkasi keulasta lyötynä lopussa, mutta otti viimeksi samalta paikalta oikein helpon voiton. Loppusuorasta voi toki tulla pitkä, jos takaa isketään ajoissa rinnalle.

Haastajat ja yllättäjät: 14 Millie Millionaire on tehnyt pääsääntöisesti vahvaa jälkeä ja nousi viimeksi 5. ulkoa 11,4-vauhtisella päätöskierroksellaan Under The Counterin jälkeen toiseksi. Korkealle nytkin. 9 Hot Chocolate laukkasi Åbyssä sisällä loppukaarteen alussa, eikä ollut siinä vaiheessa vielä tyhjä. Takarivin paikka ei tosin tee tällä kertaa tehtävästä niin otollista kuin viimeksi olisi ollut. 12 Eva I.H. on pilannut pari viimeisintä alun laukkoihin, mutta onnistuessaan kyvykkäällä menijällä on mahdollisuudet ylös. Bodenin ykkönen tuli 2. ulkoa. 13 Amalia Cash ratkaisi viimeksi 2. ulkoa varmasti, mutta juoksuasemat jäävät nyt huomattavasti taaemmaksi. Sopivilla vetoavuilla mahdollinen. 5 Västerbo Realworld avasi Mattias Djusen tallista hyvällä suorituksella ja nousi takaa 13,1-vauhtisella päätöslenkillä vaivattomaan voittoon. Ei ihan mahdoton tässäkään. 7 Ditty Bopper on tehnyt vastaavanlaisissa tammalähdöissä asiallisia suorituksia, eikä pienillä tuureilla voittotaistoon yltäminenkään täysin poissuljettua olisi. 6 Vera Spiro esiintyi viimeksi paikka johtavan rinnallakin huomioidenkin varsin vaisusti. Kykyjä 4-vuotiaalla riittää kyllä huomattavasti parempaan, mutta valmentajan ajamana voitto olisi yllätys. 8 Comewithaflash on ihan hyvässä kunnossa, mutta paikka on sille haasteellinen. Samu Sundqvistin ajokki pystyy avaamaan reippaasti, mutta samalla vaarana on menovaihteen jääminen päälle. Tuloksellisesti viimeksi hyvin suorittanut, mutta tyyliltään kankeasti mennyt 11 Leka palaa huoltotauolta. 4-vuotias on tienannut lähestulkoon koko voittosummansa kesän aikana, joten tehtävät ovat koventuneet nopeasti.

Juoksunkulku: Miss Sober voi puolustaa sisältä johtopaikan. Under The Counter kiertää tilaisuuden tullen aikaisin johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Miss Sober (39%) on saanut liikaa kannatusta vastus huomioiden, Under The Counter (15%) on alipelattu. Yllättäjistä Eva I.H. (4%) ja Västerbo Realworld (2%) ovat maistuvimpia.

Ranking: A) 15, 1 B) 14, 9, 12, 13, 5, 7, 6, 8, 11 C) 2, 4, 10 D) 3

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 15
Suuri: 15, 1, 14, 9, 12, 13, 5, 7

Toto86-8

Suosikit: 2 Eldorado Mearas nousi viimeksi 3. sisältä ulos loppukaarteessa ja eteni suoralla kevyellä otteella oikein helppoon voittoon. Viimeiset 400 metriä olivat sen osalta 10,1-vauhtiset. Peter Untersteinerin ruuna jatkaa etukengittä tässäkin ja on hyvältä paikalta voittomatsissa. 9 Green Keeper U.S. laukkasi viimeksi kiihdytyksessä, mutta teki sitä ennen johtavan rinnalta positiivisen suorituksen. Paikka on valmiiksi parijonossa ja jenkki pystyy korkealle. 7 Humble Hill debytoi viimeksi Frode Hamren tallista. Se sai johtavan takaa tilaa 100 metriä ennen maalia ja kipusi 10-lopetuksessa puolittain keulahevosen rinnalle. Voitto ei yllättäisi. Myös 4 Fleek Hanover mahtuu A-ryhmään, vaikka viime startit ovat pilaantuneet laukkaan avauskaarteessa. Dannerossa jenkkitamma voitti kevyesti 5. ulkoa ja on nopeana avaajana tässä ravilla todennäköisin keulahevonen.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Freddie Silvåkra vakuutti toissa kerralla keulasta, mutta kävi viimeksi kierroksilla ja laukkasi jo ennen lähtölinjaa. Rauhallisempana pysyessään se ei tietysti ole ulkona kuvioista, mutta johtopaikan pitäminen alussa voi olla vaikeaa. Ori menee tällä kertaa myös todennäköisesti takakengät jalassa, eikä ole pelillisesti kiehtovin. Mahdollinen toki. 3 Wrongdoer hallitsi viimeksi keulasta perille, vaikka avaus oli reipas. Östersundin ykkönen tuli 12-lopetuksella kaukaa parijonosta. Kärkipäähän on saumoja nytkin. Yllättäjäosastolta poimitaan vielä pari merkkiä isommalle lapulle. 10 Panamera tuli viimeksi 5. ulkoa loppusuoran vauhdikkaasti, eikä ole onnistuneella juoksulla mahdoton. 6 Load Relief laukkasi viimeksi heti startissa ja toissa kerralla kaulasta loppukaarteessa. Örebron voitto oli ylivoimainen kovimman haastajan laukattua rinnalta lopussa. Ravilla pysyessään sekin voisi riittää pitkälle.

Juoksunkulku: Fleek Hanover ladannee ravilla keulaan, vaikka muutkin eturivin hevoset pystyvät avaamaan varsin hyvin.

Pelijakauma: Freddie Silvåkra (20%) on liikaa pelattu, Fleek Hanover (8%) on jäänyt liian vähälle huomiolle. Yllättäjistä Panamera (3%) ansaitsisi vähän enemmän peliä.

Ranking: A) 2, 9, 7, 4 B) 1, 3, 10, 6 C) 11, 8, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 2, 9, 7, 4
Suuri: 2, 9, 7, 4, 1, 3, 10, 6

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 2, 6, 4, 11, 1
Toto86-2: 4, 2
Toto86-3: 2
Toto86-4: 3, 8
Toto86-5: 4
Toto86-6: 7, 5, 9
Toto86-7: 15
Toto86-8: 2, 9, 7, 4
Hinta: 12,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 2, 6, 4, 11, 1
Toto86-2: 4, 2
Toto86-3: 2
Toto86-4: 3, 8
Toto86-5: 4
Toto86-6: 7, 5, 9
Toto86-7: 15, 1, 14, 9, 12, 13, 5, 7
Toto86-8: 2, 9, 7, 4, 1, 3, 10, 6
Hinta: 192,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi