Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Jägersro 10.10.2018

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikon T86-pähkinä pyritään ratkaisemaan kolmella varmalla. Kierroksen suurin suosikki varmistetaan.
Tämän illan rivi näyttää etukäteen viime viikoista poiketen selväpiirteiseltä. Selviä suosikkeja löytyy moneen makuun, jos toki kaikkien kohdalla juoksunkulkuun liittyy myös jonkinlaisia kysymysmerkkejä. Solvallassa nähdään myös vieraita Suomesta, joista muutamalla on hyvä voittosaumakin.

Molemmille paikkakunnille on ennustettu poutasäätä, joten olosuhteet illan isolle pelille ovat hyvät.


Toto86-1

Suosikki: Avauskohteen matka on poikkeuksellisen lyhyt, vain 1140 metriä. Odotettavissa on siis vauhtia alusta loppuun. 2 Othello Victory ei suostunut syyskuun volttikokeilussa kääntymään menosuuntaan ja joutui koelähtöön. Kesän suoritukset kovissa lähdöissä olivat asiallisia. Peter Untersteiner varustaa suojattinsa kokolapuilla ja ulkopuolelta nopeidenkin kilpakumppanien voi olla vaikea ottaa siitä kokonaista mittaa alussa. Joka tapauksessa ruuna on ainakin toisella radalla kärkiryhmässä ja voitto on ulottuvilla. Maltillisesti pelattuna kokeillaan varmana.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Tycoon Conway Hall on lähdön paras hevonen, mutta asetelmat ovat Steen Juulin oriille hankalat, ja esitys Lundenin elokuun startissa johtavan takaa oli pehmeä. Kovempiin tehtäviin tottunut tanskalainen voi kuitenkin noukkia lopussa monet, jos vauhti on alusta asti kovaa. 8 Comanche Moon on esittänyt lähdön hevosista parasta virettä, vaikka taipuikin viimeksi keulasta lopussa. Johtopaikka ei ole ollut sille paras muutenkaan, ja edellisessä startissa 5-vuotias tuli johtavan peesistä tilaa saatuaan hyvin maaliin. Juoksun onnistuminen on nyt kiven alla. 5 Olympic Kronos on tehnyt montéssa kelpo kirit kärjen läheisyydestä, mutta pysytteli elokuun kärrylähdössä 5. sisältä taustalla. Hyvän juoksupaikan saadessaan ei aivan mahdoton. 1 Triton Neergård on lähtökohtaisesti parhaalla paikalla, mutta keulapaikan puolustaminen tuskin silti onnistuu. Totosija on mahdollinen, jos kovin monta ei pääse alussa edelle. 6 Rajah Press antautui viimeksi selvästi keulapaikalta ja sinne pääseminen voi maksaa nytkin liikaa.

Juoksunkulku: Othello Victory voi pystyä torjumaan ulkopuolelta kiihdyttävät alussa ja juosta keulassa. 4 Mr Pellegrino, Olympic Kronos ja Rajah Press ovat sen kovimmat haastajat alussa.

Pelijakauma: Othello Victoryn (22%) kuuluisi olla selvähkö suosikki, joten prosentit ovat vahvasti alakantissa.

Ranking: A) 2 B) 7, 8, 5, 1, 6 C) 3, 4 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-2

Suosikki: Huippuvireinen 9 Stoneisle Ocean on takarivistäkin passelin tammalähdön selkeä ykkösmerkki. Isto Kuisman suojatti on hakenut kovuutta jo kovemmistakin lähdöistä ja esiintyi edukseen mm. elokuun EM-kisassa. Turun Kasvattajakruunu-voitto tuli johtavan rinnalta vakuuttavasti, ja viimeksi 5-vuotias seurasi Shadow Garin ja In Toto Sundin vanavedessä juosten kolmanneksi. Tomi Haapion ajokilla on erinomainen tilaisuus noukkia vastustajansa viimeistään maalisuoralla, jos juoksu ei aivan yltiövaikeaksi mene. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikkivoittoa puoltaa sekin, että kovimpien haastajien vireen yllä on kysymysmerkkejä. 1 Must Have ratkaisi toissa kerralla varmasti 2. ulkoa, mutta viimeksi kiri 4. ulkoa jäi vähän myöhäiseksi, eikä totoonkaan ollut asiaa. Tuon startin jälkeen tamma on ollut helpommalla, eikä ole välttämättä parhaimmillaan nyt. Se avaa sisältä hyvin, mutta taustat huomioiden selkäjuoksukin voi kelvata. 3 Linda's Girlin edellisestä onnistumisesta on jo tovi, ja vire on sen myötä pieni arvoitus. Bergsåkerissa tamma esiintyi haluttomasti ja pari kertaa on tullut lähtölaukka. Normaalisti Oskar Kylin Blomin ajokki on sitkeä menijä ja viihtyy parhaiten vapaalla radalla. Kuolemanpaikalta tai keulasta ei ulkona, jos vire on kohdallaan. 5 Dealwithakissin kiri 3. ulkoa hyytyi viimeksi jo hyvissä ajoin ja senkin kunnolle voi asettaa pienen kysymysmerkin. Toki viime startti on voinut viedä virettä parempaankin suuntaan. Hagmyrenissä tamma ei lähtenyt voltista ravilla. Parhaimmillaan 5-vuotias pystyisi kyllä kamppailemaan voitosta. Tauolta tuleva 11 Quite Nice teki kesällä ihan mukavia suorituksia, vaikkei voittoja tullutkaan. Voittotaistoon nouseminen vaatisi reipasta matkavauhtia. 2 Carja suoritti viimeksi takajoukoista tasaisesti, mutta saa nyt ammattikuskin taakseen. Juoksupaikkakin löytynee lähempää kärkeä. Jos enemmän merkkejä rastaa, suuryllättäjä 8 Cikoria Frazer kannattaa myös huomioida, vaikka paikka onkin paha. Viimeksi se punnersi 4. ulkoa kirinsä asiallisesti perille ja jäi Eskilstunassa pussiin. Juoksun suosiessa ei aivan mahdoton.

Juoksunkulku: Must Have pystynee puolustamaan sisäradalta keulapaikan, mutta Linda's Girl on ravilla nopeasti kysymässä keulaa. Jos se on tarjolla, Stoneisle Ocean edennee johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Stoneisle Ocean (54%) on ansaitusti selvä suosikki ja pinnat ovat varsin kohdallaan.

Ranking: A) 9 B) 1, 3, 5, 11, 2, 8 C) 6, 7, 4, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto86-3

Suosikit: 5 Nolimitjimmit on tehnyt vakuuttavat suoritukset keulapaikalta viime starteissa ja käyrä on vahvasti nousujohteinen. Viime kerralla Conrad Lugauerin ruuna piti 11-vauhtia loppuun asti ja oli ylivoimainen. Nopealla avaajalla on tietysti samanlainen taktiikka mielessä tässäkin, mutta sisäpuoleltakin avataan hyvin, eikä johtopaikan saavuttaminen ole saletissa. Ei siis varmaksi. 2 Powderfinger palasi viimeksi pitkältä tauolta ja suoritus 2. sisältä oli aivan hyvä, vaikkei ruuna pysynytkään alle 11-vauhtia lopetelleen Kindy Canen perässä. Nyt kengät on tarkoitus riisua ja laittaa jenkkikärryt perään, eikä Peter Untersteinerilla ole ainakaan etukäteen tarkoitus kumartaa keuloja suosikille. Jos edellä mainitut sortuvat kisailuun, voi 7 Peakster olla lopussa vahvin. Normaalia pidempi matka sopii Björn Goopin suojatille erinomaisesti. Viimeksi ruuna otti pahan lähtölaukan, mutta tuli sen jälkeen 5. sisältä vielä mukavasti perille. Lyhyemmällä starttivälillä vire voi olla entistä parempi.

Haastajat ja yllättäjät: Muu porukka on tasainen, mutta selvästi suosikkitrioa kevyempi. 1 The Muffin Man eteni viimeksi takamatkaltakin keulaan jo ensimmäisessä kaarteessa ja vastasi 15-lopetuksessa voittoon. Ruuna ei ehtine alussa nopeimpien matkaa, muttei se tällä matkalla välttämättä ole tarpeellistakaan. Tässä kokeillaan ensimmäistä kertaa jenkkikärryjä. Juoksun suosiessa ei aivan ulkona. 3 Ben G.T. voitti Mantorpissa kiertämällä takajoukoista, viime starteissa juoksupaikka on ollut sisäradalla. Ruunan ravi rullasi viimeksi ilman takakenkiä aiempaa paremmin. Voitto voi olla liikaa vaadittu. 9 Rodick Broline teki viimeksi 6. ulkoa tasaisen suorituksen, mutta pystyy parempaankin.

Juoksunkulku: Powderfinger ja Nolimitjimmit avaavat reippaasti ratkaisten keulapaikan kohtalon. Etu ensin mainitulla.

Pelijakauma: Nolimitjimmit (53%) on juoksunkulku arvioiden ylipelattu. Powderfinger (16%) ja Peakster (15%) saisivat olla peliosuudessa sitä lähempänä.

Ranking: A) 5, 2, 7 B) 1, 3, 9, 4, 8, 11, 12 C) 6, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 5, 2, 7
Suuri: 5, 2, 7

Toto86-4

Suosikit: Timo Korvenheimon 86-kolmikosta parhaat saumat omaa nopea 3 One For You. Toissa kerralla 4-vuotias hallitsi keulapaikalta, eikä sama tulisi tässäkään yllätyksenä hyvältä lähtöpaikalta. Viimeksi ruuna teki 4. ulkoa asiallisen kirin toiseksi. 11 Charlock Wiking omaa oikein hyvän kapasiteetin. Irtopalaoperaation takia kesän tauolla olleen ruunan piti palata tositoimiin jo kaksi viikkoa sitten, mutta se joutui jäämään pienen sairastumisen takia silloin pois. Jos vire ei ole kovin pahasti ruosteessa, voi se nousta täältäkin voittotaistoon. Toki Magnus Jakobssonin suunnitelmissa on selkäjuoksu, joten 4-vuotias on melko lailla muiden armoilla. 8 Maximus M.M. teki viime kerralla keulasta asiallisen suorituksen, mutta paras terä kuitenkin puuttui. Tällä kertaa kengät on tarkoitus ottaa pois ja laittaa jenkkikärryt perään. Jos vire on mennyt oikeaan suuntaan, pystyy ruuna ulkoradaltakin pitkälle. 5 Macelleria on tehnyt Stig H. Johanssonin tallista kaksi positiivista suoritusta. Ensin ruuna otti varman voiton johtopaikalta 12,0-lopetuksella, ja kiritti viimeksi johtavan rinnalta keulavoittajaa hyvin 13-lopetuksessa. Maharajahin pojalla tuntuisi olevan vielä edellytyksiä parempaankin.

Haastajat ja yllättäjät: Mahdollisia menestyjiä löytyy myös haastajaosastolta. 9 Pomeroll Am tuntuu myös olevan menossa oikeaan suuntaan. Viime kerralla Kenneth Haugstadin ajokki tuli 2. ulkoa hyvällä otteella perille. Juoksun juontuessa takarivistä nytkin korkealle. Vielä hieman harvatahtinen 6 Arras Cando putosi viimeksi Breeders Crown-lähdössä 3. sisältä lopussa taka-alalle ja on saanut sen jälkeen pienen huoltotauon. Bergsåkerissa 3-vuotias teki mukavan suorituksen johtavan rinnalta. Ei mahdoton. 7 Ivan Pavlov A.T. esiintyi puolen vuoden tauolta johtavan takaa tasaisesti, mutta parannusta lienee luvassa. Paikka ei toki ole kovin herkullinen, kuten ei myöskään 12 O.M.Eastonilla, joka ratkaisi viimeksi 5. ulkoa tyylikkäästi 12,7-lopetuksella. Matkavauhtikin toki suosi takahevosia sillä kertaa, samaa tarvittaisiin nytkin. 2 Scotch Broddesta on puuttunut viimeinen puristus, ehkä uusi kuski voi piristää? 4 Fighter Marke punnersi viimeksi 2. ulkoa sinnikkäästi ja kokee nyt kuskinvahvistuksen.

Juoksunkulku: One For You voi napata keulat, ulompaa avaavat hyvin myös Macelleria, Arras Cando ja Maximus M.M.

Pelijakauma: One For You (12%) ansaitsisi enemmän peliä, samoin Maximus M.M. (9%). Charlock Wiking (27%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 3, 11, 8, 5 B) 9, 6, 7, 12, 2, 4 C) 10, 1 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 3, 11, 8, 5, 9, 6
Suuri: 3, 11, 8, 5, 9, 6, 7, 12, 2, 4

Toto86-5

Suosikit: Peter Untersteinerin talli on vahvoilla tammalähdössä. 2 Absolut Gehör teki vaativista lähtöasemista joka kerta hyvän suorituksen, mutta viimeksi menossa ei ollut normaalia potkua. Johtavan rinnalla alun juossut 5-vuotias jäi päätöskierroksen alussa 3. ulos, eikä tiloja lopussa saatuaan erityisemmin syttynyt kirimään. Jos vaisuus oli tilapäistä, on kokolaput varustukseensa saavalla nopealla lähtijällä tässä tilaisuus napata voittokin. 3 Stonewashd Diamant on luokaltaan tallikaveria parempi, muttei käynnisty erityisen rivakasti, joten pikamatkalla voi tulla kiirekin. Solvallassa se ratkaisi voiton 2. ulkoa hallitusti, viimeksi Saksassa paukut eivät samalta paikalta riittäneet kolmatta sijaa korkeammalle.

Haastajat ja yllättäjät: Annetaan mahdollisuus parille huomattavasti vähemmän pelatullekin. 4 Tour Knight oli viimeksi parin kuukauden tauolta turhan virkeä, jäi lopulta kolmannelle radalle, mutta kesti siihen nähden hyvin perille. Jos Henriette Larsen saa sen alussa lähelle kärkeä, voi se haastaa suosikit. 1 Twin Peaks ei saanut viimeksi tilaa johtavan takaa, mutta jossiteltavaakaan ei jäänyt. Juoksusta tullee nytkin suotuisa, eikä totosija ole poissuljettu. Voitot ovat olleet harvassa, mutta ehkä sekin voisi olla mahdollinen, jos suosikeilla ei ole paras päivänsä. 5 Come And Dream hävisi viimeksi Kalmarin kurassa reilusti kärjelle, mutta oli parempi kotiradallaan sitä ennen 2. ulkoa. Myös hyvin avaavat 7 Pompano Euphoria ja 6 Foxy Brown pystyvät suotuisalla selkäjuoksulla totokamppailuun. Voitto voi olla niiltä liikaa vaadittu.

Juoksunkulku: Absolut Gehör lähtee hyvin ja ottanee johtopaikan haltuunsa. Twin Peaks pyrkii sen peesiin. Ulkoakin avataan reippaasti, mm. Foxy Brownin ja Pompano Euphorian toimesta.

Pelijakauma: Stonewashd Diamant (54%) on saanut pikamatkalle liikaa luottamusta. Tour Knight (6%) ja Twin Peaks (3%) ansaitsisivat muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 3, 2 B) 4, 1, 5, 7, 6 C) 8, 10, 9 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 2, 3
Suuri: 2, 3, 4, 1

Toto86-6

Suosikki: 11 Esprit Sisu on mennyt viime aikoina isoin harppauksin eteenpäin. Solängetissä 4-vuotias voitti 75-lähdön leikitellen keulasta ja tuli viimeksi finaalissa 3. ulkoa viimeiset 700 metriä peräti 09,2-vauhtia vain koville Laskarille ja Uralille häviten. Vastus on viime starttiin verrattuna erittäin sopivaa luokkaa ja Erik Adielssonin ajokilla on takamatkaltakin tilaisuus kiertää voittoon. Edellisessä volttistartissa ruuna avasi kuitenkin laukalla, eikä voltin nelosradalta lähdön onnistuminen ole taattua. Kahdella kilometrillä takamatkalta ei ole varaa antaa juuri enää enempää eteen, joten kovat prosentit saanut menijä saa varmistuksia.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Rigel Face omaa hyvän luokan, mutta tänä vuonna onnistumisia ei ole tullut. Ruunalla on ollut taipumus kadottaa raviaan loppua kohti mentäessä. Jos tauon aikana asiat on saatu kuntoon, on pärjääminen heti mahdollista. 6 You To Neat kiri toissa kerralla 75-lähdössä hyvin 3. sisältä, mutta tuli hylätyksi noustuaan viimeisellä takasuoralla ahtaasti vapaille vesille. Viimeksi ruunan veto loppui kirissä jo hyvissä ajoin, joten päivän vire on lievä arvoitus. Kunnossa ollessaan korkealle. 8 So Gå Ikaros ei ole riittänyt viime starteissa takajoukoista kärkeen, mutta vastus on nyt pääosin helpompi. Juoksun onnistuessa ei pihalla. 2 Vincent Chase ei saanut toissa kerralla kunnon mahdollisuutta, mutta viikko sitten eväät loppuivat melko pahoin. Se voi saada tässä hyvänkin reissun, joten annetaan Örjan Kihlströmin taakseen saavalle ruunalle vielä mahdollisuus. 9 Dennis de Castella teki viimeksi 8. ulkoa vahvan 1300 metrin kirin nousten voittoon. Päätöskilometri oli 11,7-vauhtinen. Sittemmin ruuna on ollut kerran poissa ja starttiväli on venähtänyt varsin pitkäksi, eikä vire ole valmentajan mukaan aivan sama. 1 Vespertilio Jet laukkasi viimeksi lähtöön eikä pystynyt Färjestadissa parantamaan 3. ulkoa lopussa. Sisäratareissulla ruuna voi yltää tässä totokamppailuun. 4 Captain Knas teki kelpo esityksen johtavan rinnalta syyskuun alussa, mutta viimeksi kiri jäi kurkkuongelmien takia suutariksi. Nelosradan selvittäessään totoon on pienet saumat.

Juoksunkulku: Vincent Chase avaa hyvin, juoksuradalta You To Neat pyrkii myös kohti kärkeä. Esprit Sisukin voi tulla eteenpäin jo avauskierroksen aikana.

Pelijakauma: Esprit Sisun (68%) peliosuus on sopivasta tehtävästä huolimatta yläkantissa. Haastajista kukaan ei tosin ole erityisen alipelattu.

Ranking: A) 11 B) 12, 6, 8, 2, 9, 1, 4 C) 10, 3, 5, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 11, 12, 6, 8, 2
Suuri: 11, 12, 6, 8, 2

Toto86-7

Suosikki: 14 Bandit Brick laukkasi viimeksi ensimmäisessä kaarteessa, mutta Steen Juul otti erheen omaan piikkiinsä. Muuten voittotehtailija on esiintynyt varmasti ja otti Kööpenhaminassa pitkän matkan voiton helpolla tyylillä juostuaan alkumatkan toista ilman vetoapua ja lopulta keulassa. Takamatkan takarivistä se jää tietysti ensin hännille, mutta kolmella kilometrillä se päässee silti etenemään sujuvasti kohti kärkeä ja ratkaisemaan kovuudellaan lopussa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Toddler ei ole väheksyttävä vastustaja ja voi saada avauskierroksen aikana edellä mainittuun etumatkaa, vaikkei se voltista erityisen nopea olekaan. Jägersrossa ruuna voitti 75-lähdön keulasta, mutta taipui viimeksi finaalissa 11,6-vauhtisen avauskierroksen jälkeen neljänneksi. Pitkä matka tuntuisi kuitenkin suosivan Bandit Brickiä huomattavasti enemmän. 4 Uncle di Poggio laukkasi viimeksi lähdössä, mutta tuli sen jälkeen parijonosta virkeästi perille. Edellisellä kerralla suoritus johtavan rinnalta oli myös hyvä, edelle jäi vain Mack Dragan. Paaluhevosista sen saumat tuntuvat parhailta. 10 Cashback Pellini teki Jägersron kovassa lähdössä 4. ulkoa asiallisen suorituksen vaikkei kärkeen noussutkaan. Tämänkertainen matka sopii Petri Puron suojatille paremmin ja ravilla ruuna pystyy avaamaankin voltista reippaasti. Kahdella edelliskerralla on tosin tullut lähtölaukka. 13 Gute Band tekee tasaista työtä, mutta jotain otteista kuitenkin puuttuu. Totosauma nytkin. Vaggerydissä 2. ulkoa kohtalaisesti esiintynyt 11 Partizan Face ja Jägersrossa 3. ulkoa viimeisen takasuoran alussa laukannut 8 Ulriika Highness tulevat rankingissa seuraavina. 5 Uddens Index voitti Kalmarissa nappijuoksulla johtavan takaa, mutta puolet pienemmästä ykköspalkinnosta huolimatta vastus tuntuu nyt kovemmalta. 2 Crown Wood omaisi kykyjä, mutta laukkoja tulee enemmän kuin tarpeeksi ja milloin missäkin kohtaa matkaa. 6 Global Strategy pinnisteli viimeksi 5. ulkoa asiallisesti perille.

Juoksunkulku: Global Strategy voi ottaa juoksuradan turvin ensimmäiset keulat, mutta selkäjuoksu kelvannee sille. Uncle di Poggio keulaan? Toddler ja Cashback Pellini, jos lähtee ravia, tulevat myös ajoissa eteenpäin. Bandit Brick iskee myös ajoissa, jos tilaisuus tulee.

Pelijakauma: Bandit Brickin (43%) pinnat voisivat olla hieman isommatkin. Toddler (21%) tuntuu ylipelatulta. Uncle di Poggio (5%) ansaitsisi lisäpinnoja.

Ranking: A) 14 B) 12, 4, 10, 13, 11, 8, 5, 2, 6 C) 7, 9, 1, 3 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 14
Suuri: 14

Toto86-8

Suosikit: Tasaisessa päätöksessä ykkösvihjeen saa 2 Auto Relight. Vaikka voittoja on plakkarissa vain yksi, ovat 4-vuotiaan muutkin viime aikojen suoritukset olleet hyviä. Viimeksi ori teki 3. ulkoa 700 metrin kirin, muttei jaksanut aivan perille asti. Edellisellä kerralla tuli keulasta kakkossija Global Unprotectedin takana. Stefan Melanderin valmennettavalla on saumat päästä tässäkin hakemaan johtopaikka ja voitto olisi silloin mahdollinen. 1 Djorkaeff Sisu on osoittanut mainiota virettä. Färjestadissa ruuna ratkaisi 4. ulkoa helposti ja tuli viimeiset 800 metriä 11,6-kyytiä. Toki juoksun tapahtumatkin olivat suosiolliset. Viime kerralla kaukana 8. ulkona matkannut 5-vuotias laukkasi voimissaan vailla kiritilaa loppusuoralla. Erik Adielssonin ajokki ei ole nopeimpia alussa, mutta matka suosii ja tiloja saadessaan voittokaan ei ole mahdottomuus.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Divine palasi viimeksi kolmen kuukauden tauolta, eikä saanut lopussa kunnon mahdollisuutta juostuaan 3. sisällä. Vire on varmasti nyt parempi ja kyvykäs tamma voi olla korkeallakin. 12 Leader Brodde jäi Solvallassa 3. sisältä vaille kiritilaa lopussa ja hallitsi viime kerralla tapahtumia keulapaikalta. Paikka on Breeders Crownin välieriin tähtäävälle 4-vuotiaalle haasteellinen, mutta juoksun suosiessa kaikki on tietysti mahdollista. 5 Thelma de Glatigne taipui viimeksi keulasta Uralin jyrän alla pahoin, mutta osoittautui kipeäksikin. Nopea tamma ottanee nytkin ensimmäiset keulat, mutta pitkällä matkalla selkä kelvannee. Ei ulkona kärkikuvioista. 11 Mr Dream Coktail on tehnyt mukavia suorituksia 75-tasolla, vaikkei viimeksi finaalissa 5. sisältä rahoille riittänytkään. Paikka ei tietysti mairittele, mutta vähän pelattuna kovissa lähdöissä koulittu ruuna mahtuu mukaan isommalle lapulle. 7 Mellby Ess pääsee reippaasti liikkeelle, mutta voittoja ei ole tullut ja alku voi nytkin maksaa sen suhteen liikaa. Eskilstunassa keulasta toiseksi jäänyt ruuna kiri viimeksi hyvin 4. ulkoa, vauhdinjakokin tosin suosi. 6 Quick Crown voitti viimeksi nappireissulla 2. sisältä. Voi olla, ettei juoksu onnistu ulkoa yhtä sujuvasti. 3 Cargo Door on antanut viime aikoina lopussa hieman periksi. Ruunan kapasiteetti kyllä riittäisi menestymiseen näissä lähdöissä. 9 Pikachu Face otti viimeksi 75-finaalissa maksimisijoituksen 3. sisältä. Täysin ulkona totokuvioista eivät ole C-ryhmään rankatutkaan, jos juoksu luonaa.

Juoksunkulku: Thelma de Glatigne lataa keskeltä ensin keulaan, mutta luovuttanee paikkansa. Auto Relight etenee tuulenhalkojaksi?

Pelijakauma: Auto Relight (16%) on edullinen merkki. Thelma de Glatigne (22%) on liikaa luotettu. Yllättäjistä Mr Dream Coktail (3%) voisi olla hieman enemmän pelattu.

Ranking: A) 2, 1 B) 4, 12, 5, 11, 7, 6, 3, 9 C) 8, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 2, 1
Suuri: 2, 1, 4, 12, 5, 11

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 2
Toto86-2: 9
Toto86-3: 5, 2, 7
Toto86-4: 3, 11, 8, 5, 9, 6
Toto86-5: 2, 3
Toto86-6: 11, 12, 6, 8, 2
Toto86-7: 14
Toto86-8: 2, 1
Hinta: 18,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 2
Toto86-2: 9
Toto86-3: 5, 2, 7
Toto86-4: 3, 11, 8, 5, 9, 6, 7, 12, 2, 4
Toto86-5: 2, 3, 4, 1
Toto86-6: 11, 12, 6, 8, 2
Toto86-7: 14
Toto86-8: 2, 1, 4, 12, 5, 11
Hinta: 180,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi