Ravivihje: Toto75 Skellefteå 6.10.2018

Julkaistu:

Toto75
Lauantain täysosumaa metsästetään suursuosikin ja ideavarman avulla.
Skellefteån kierroksen kovimmat prosentit kerää Lome Brage kylmäveristen pikamatkalla, eikä tuulennopean oriin varmistamiselle ole perusteita. Isot pinnat on odotetusti noukkinut myös avauskohteen Very Kronos, mutta kahvirahoja suuremman potin toivossa epävarma lahjakkuus varmistetaan.

Vuosi sitten vastaava kierros äityi vaativissa olosuhteissa vaikeaksi, mutta tälle lauantaille on luvattu poutasäätä ja plusasteita. Lyhyen loppusuoran (175 metriä) vastineeksi open stretch tarjoaa mahdollisuuden yrittää ohitusta lopussa myös sisäkautta. Toki vain yhden kaistan ja loppusuoran pituuden ansiosta ohituskaistan vaikutus ei ole ollenkaan samanlainen kuin esimerkiksi Åbyssä. Autolähdöissä sisimmiltä radoilta on vaikea saada kovin räväkkää lähtöä.


Toto75-1

Suosikki: Derbyn karsinnassa alussa laukannut, mutta Örebrossa keulasta 08,9-lopetuksessa hallinnut 5 Very Kronos on jälleen kerran selvä suosikki. Jos Svante Båthin 4-vuotias menee ravia, on se jälleen voiton syrjässä kiinni. Toisinaan laukkoja vielä syystä tai toisesta tulee, eikä niitä voi etukäteen kovin paljon ennakoida. Juuri pidemmälle matkustaessaan ori on esiintynyt epävarmemmin. Vaikka alku sujuisi ravillakin, voi olla, ettei Erik Adielssonin ajokille olla suosiolla pokkaamassa keulaa tällä kertaa.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Cab Hornline esiintyi kesällä pari kertaa vaisusti, mutta Solängetin suoritus johtavan rinnalta oli askel parempaan suuntaan. Sittemmin tosin ruuna oli jo yhdestä startista pois, mutta viimeiseen hopeadivaristarttiin haluttiin varmasti paremmat asemat kuin rata 12. Per Lennartssonin suojatti voi päästä keulaan ja voitto olisi ainakin Very Kronoksen epäonnistuessa täysin mahdollinen, ehkä muutenkin. 1 Linus Boy laukkasi viimeksi takajoukoissa pienestä häiriöstä päätöskierroksen alkupuolella. Hagmyrenissä erhe tuli ulkoradoilla loppukaarteessa. Edellisissä starteissa ruuna osoitti vahvaa kuntoa, ja juoksun onnistuessa kärkisija on taas mahdollinen. Ykkösrata ei tosin ole hieman keskinkertaiselle lähtijälle plussaa. Sopivilla väylillä kuitenkin korkealle. 6 Eder Bob on vahva kirihevonen, eikä tässäkään vaaraton sopivat asemat löytäessään. Viimeksi ori kiri 4. ulkoa viimeiset 700 metriä 10,2-vauhtia ja otti niukan voiton ennen Michelangelo Åsia. Turussa 3. sisältä ykköseksi ehtinyt 7 Ranch Newman voi panostettaessa päästä ulkoakin kärjen tuntumaan, eikä silloin menestyminen olisi aivan mahdotonta. 9 Vic de Luxe tuntuisi olevan menossa taas oikeaan suuntaan ja teki viimeksi 5. ulkoa pitkän kirin tullen päätöslenkin 12,7-lukemiin. Pienillä pinnoilla sekin poimitaan mukaan, sillä lähdön eniten pelatuilla on kaikilla omat epävarmuustekijänsä. 10 Voulez Vous voitti vuosi sitten samalla 75-kierroksella, mutta viime esityksen perusteella samaan on nyt vaikea uskoa, siksi vaisu suoritus 3. ulkoa Solvallassa oli.

Juoksunkulku: Cab Hornline pääsee kohtalaisen hyvin liikkeelle, mutta sisäradat eivät ole optimaalisia Skellefteåssa ja satsattaessa Ranch Newman voi hyvinkin päästä ensimmäisenä sisäradalle. Cab Hornlinen selkä kuitenkin kelvannee. Myös Eder Bob ja 8 Augustus F. pystyvät avaamaan hyvin.

Pelijakauma: Very Kronos (48%) on lievästi ylipelattu, muttei kovimpia haastajiakaan voi erityisen alipelattuina pitää. Yllätysosastolta Ranch Newman (1%) ja Vic de Luxe (1%) ansaitsisivat pari pinnaa lisää.

Ranking: A) 5 B) 3, 1, 6, 7, 9 C) 10, 12, 8, 11 D) 4

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 5, 3, 1, 6, 7, 9
Suuri: 5, 3, 1, 6, 7, 9

Toto75-2

Suosikit: 10 Global Undecided ei ole ollut kovin luotettava tapaus, mutta parhaana päivänään Timo Nurmoksen tallin 4-vuotias on nykysarjoihinsa kova tekijä kuten Bergsåkerissa toissa kerralla osoitti. Jorma Kontion ajama ruuna lopetteli 3. ulkoa viimeiset 700 metriä peräti 09,4-vauhtia ja voitti helposti. Viimeksi se nousi 5. ulkoa kolmannelle radalle jo puolimatkassa, mutta laukkasi loppusuoralla totosijojen tuntumasta. Ravilla voittomatsiin. 4 Corroded tuli Hagmyrenissä 5. ulkoa kirin alle 11-vauhtia ja kukisti viikko sitten nimekkäitä hevosia tehtyään 3. sisältä virkeän lopetuksen. Ruunan käyrä tuntuisi vahvasti nousujohteiselta, ja jos puolihyvä lähtijä saa hankittua hyvät asemat, on voitto täysin mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: Systeemeissä yritetään selvitä edellä mainitulla kaksikolla, sillä haastajat tuntuvat 75-tasolle hieman rajallisilta. 2 Antonio America nousi Uumajassa 3. ulkoa 12-vauhtisella kirillä totoon. Bodenin voittokisassa Sandra Eriksson kierrätti ruunan puolimatkassa johtavan rinnalle, josta keulapaikka irtosi jo takasuoralla. Kovemmissa lähdöissä onnistumisia ei ole aikaisemmin tullut. 5 Camilio voitti elokuussa Harstadissa 2. ulkoa 13,8-vauhtisella päätöskierroksella ja viimeksi märissä olosuhteissa keulapaikalta. Voitokkaan ruunan riittävyys tällä tasolla on pieni kysymysmerkki. 9 Dreaming Blues pisteli Rovaniemellä 26.8. virkeällä otteella keulassa ja otti vaivattoman voiton. Viimeksi suomalaistamma jäi 3. ulkoa huonoihin selkiin ja voimia jäi talteenkin. Juoksun onnistuessa totokamppailuun. 1 Denver Brodde on tehnyt toissa kertaa lukuun ottamatta hyviä suorituksia ja omaa sopivalla sisäratajuoksulla pienet saumat kärkipäähän.

Juoksunkulku: Antonio America, Camilio ja 7 Lennox Laday pääsevät parhaiten liikkeelle. Viime mainittu hakee selkäjuoksua.

Pelijakauma: Global Undecided (23%) ja Corroded (23%) voisivat olla enemmänkin pelattuja. Antonio America (22%) tuntuu hieman yliarvostetulta.

Ranking: A) 10, 4 B) 2, 5, 9, 1 C) 7, 6, 11, 12, 3 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 10, 4
Suuri: 10, 4

Toto75-3

Suosikki: 6 Lome Bragella on mainio tilaisuus uusia viime vuoden voittonsa Skellefteån kylmäverilähdössä. Färjestadissa Tekno Odinille keulapaikan ensimmäisen takasuoran lopussa luovuttanut ori menetti asemia tallikaverin väsyttyä kierrosta myöhemmin eteen, mutta lopun Erik Adielssonin ajokki tuli mukavasti nousten kolmanneksi. Keskeltä keulaan lataavalla starttiraketilla ei tarvitse pikamatkalla katsella selkiä, ja kun virekin lienee lyhyemmällä starttivälillä entistä parempi, voitto on haarukassa. Vaikka peliosuus on kovissa lukemissa, ei varmistamiseen ole aihetta.

Haastajat ja yllättäjät: Färjestadin kisan jälkeen Ruotsiin jäänyt 3 Ingbest on suursuosikin kovin vastustaja, ja oikeastaan ainoa, jolla on jonkinlaiset realistiset mahdollisuudet sen kukistamiseen. Viime kerralla ori nousi 5. sisältä lopussa ulkoradoille ja tuli asiallisesti perille. Sen nopeus ei riitä suosikkia vastaan alussa ja se todennäköisesti ratkaisee lähdön. 11 Pydin ei ole ollut alkukesän vedossaan, mutta on valmentajan mukaan saanut viime startin jälkeen kovempaa treeniä. Ruotsin mestaruudessa se väsyi toissa kerralla johtavan rinnalta ja taipui viimeksi keulasta loppusuoralla. Lyhyellä matkalla vaikea uskoa voittoon. 7 Myr Faksen ei ole myöskään ollut aivan parhaassa iskussa. Jos norjalaisori onnistuu hankkimaan ulkoa paikan suosikin peesistä, totosija on mahdollinen.

Juoksunkulku: Lome Brage lataa auton takaa selvästi parhaiten liikkeelle ja juoksee keulassa.

Pelijakauma: Lähtö päättynee suosikin voittoon noin neljä kertaa viidestä. Ingbest (6%) ansaitsisi muutaman lisäpinnan, sen sijaan Pydin (4%) on viime suoritusten perusteella yliarvostettu.

Ranking: A) 6 B) 3, 11 C) 7, 10, 2, 9 D) 5, 4, 8, 1

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto75-4

Suosikit: 9 Roheryn oli elokuun starteissa hieman kesän huippusuorituksia vaisumpi, mutta otti viimeksi hallitun voiton ladattuaan heti startista johtoon. Jos Timo Nurmoksen suojatti pääsee voltin kolmoseltakin yhtä hyvin matkaan kuin viimeksi juoksuradalta, voi se olla nopeasti kärkiryhmässä takamatkaltakin. Voittomatsiin joka tapauksessa. 7 Fame Boko ei saanut viimeksi mahdollisuutta Roherynin takaa ja voimia jäi talteen sekä vetolaput vetämättä. Pitkähköstä starttivälistä huolimatta pelihevosia aikaisin. 8 Ile Saint Louis on tehnyt tänä vuonna ison harppauksen sarjoissaan ja kiri elokuun lopun kisassa 5. ulkoa sitkeästi perille. Vain Indoor Voices ehätti edelle. Starttiväli on silläkin toista kuukautta, mutta tamma on pystynyt aiemmin hyviin suorituksiin reiluillakin väleillä.

Haastajat ja yllättäjät: Juoksunkulku on kolmen paalun voltissa takamatkojen hevosten osalta varsin avoin. 14 Ellieann on esittänyt varmaa virettä jo pitkään ja nousi viimeksi 5. ulkoa pitkällä kirillä voittoon. Sofia Frilénin ajokki voi nousta tässäkin kamppailemaan voitosta, vaikka matkaa saisi sen kannalta olla enemmänkin. 2 Selma Töll sai Hagmyrenin 75-lähdössä johtavan takaa vapaata loppusuoralla ja eteni varmaksi kakkoseksi. Ellieannin suhteen ei ollut mitään tehtävissä. Solvallan kisassa se hiipui johtopaikalta hieman maalisuoralla. Tomas Petterssonin nopea tamma ottanee nytkin alussa vetotyöt ja voi keulasta, tai sen läheisyydestä olla matsissa. 13 Ginny Weasley on osoittanut hyvää virettä. Östersundissa se seurasi keulasta voittaneen In Toto Sundin peesistä hopealle ja voitti viimeksi pienen lähdön helposti 12-lopetuksella saatuaan hyvän juoksun 2. ulkona. Voittoon tarvitaan nyt hyviä vetoapujakin, eikä 5-vuotias pääse tälläkään kertaa kilpailemaan optimibalanssilla (kengittä). Yllätysosastolta poimitaan mukaan 3 She Is Cecilia, joka nousi viimeksi 6. sisältä päätöslenkillä toiselle radalle, mutta sai tilaa vasta päätössatasella. Oulun kovavauhtisessa 76-finaalissa Tuomas Pakkasen tamma vaihtoi 3. sisältä 2. ulos viimeisen takasuoran alussa ja tuli hyvin perille. Ei mahdoton tässäkään. 10 Comewithaflash tuli Bodenin karsintalähdössä keulasta ohitetuksi maalisuoralla, mutta esitti saman illan finaalissa 5. ulkoa sinnikkään loppuvedon. Sopivilla vetoavuilla saumat korkealle nytkin. 4 Hermine Boko on mukavan oloinen 4-vuotias, mutta viimeksi sen ravi ei oikein käynyt kiritilojen auettua lopussa 3. ulkoa.

Juoksunkulku: Selma Töll, Hermine Boko ja 6 Texan Rose avaavat parhaiten. Ensin mainittu ottanee ensimmäiset keulat, mutta jonkun takamatkan kovemman selkä voi kelvata, jos kysyjä ilmaantuu nopeasti vierelle.

Pelijakauma: Roheryn (25%), Fame Boko (17%) ja Ile Saint Louis (17%) ovat varsin tasavahva trio. She Is Cecilia (4%) ja Comewithaflash (2%) ansaitsisivat lisäpinnoja.

Ranking: A) 9, 7, 8 B) 14, 2, 13, 3, 10, 4 C) 11, 15, 1, 6 D) 12, 5

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 9, 7, 8, 14, 2
Suuri: 9, 7, 8, 14, 2, 13, 3, 10

Toto75-5

Suosikki: 4 Major Vici on kärsinyt kovissa lähdöissä hankalista lähtöasetelmista, eikä kärkisijoja ole tullut. Östersundissa ruuna laukkasi pieneen korjausliikkeeseen ensimmäisessä kaarteessa ja tuli sitten 6. sisältä voimissaan maaliin. Bergsåkerissa loppu 4. sisältä sujui ihan juosten, mutta kun kärkikin lopetti kymppiä, ei sijoitus parantunut. Östersundissa 4-vuotias joutui puskemaan kolmatta rataa yli puolet matkasta ja kesti siihen nähden hyvin. Asetelmat ovat suhteellisen hyvin avaavalle ruunalle nyt passelit ja kärkipäästä voitto on ulottuvilla. Kokeillaan kakkossuosikkia rohkeasti varmana!

Haastajat ja yllättäjät: 2 New Joker teki toissa kerralla kelpo esityksen johtavan rinnalta, mutta viimeksi sen kiri hieman hyytyi 4. ulkoa. Toki vastuskin oli tasokas. Viimeksi se ei kakkosradalta ollut aivan nopeimpia alussa ja paikka voi jäädä parijonoon tässäkin. Mahdollinen menestyjä toki, muttei suosikkina erityisen kiinnostava tapaus. 8 Prinsen One otti Rommessa keulapaikalta kakkossijan ja teki viime kerralla 5. ulkoa vahvan lopetuksen tullen viimeiset 700 metriä 12,4-vauhtia. Rikard N. Skoglundin ajama 4-vuotias avaa liukkaasti ja voi päästä täältäkin hyviin asemiin, jopa keulaan. Jos alku ei maksa liikaa, kärkisija on mahdollinen. Muu porukka on erittäin tasainen ja onnistuneella juoksulla melkein kenellä tahansa on mahdollisuudet hyviin sijoituksiin. 5 Uncertain When on tehnyt helpommissa lähdöissä varsin hyvää työtä, eikä ole 75-tasollakaan aivan pihalla. Viimeksi se nousi 3. ulkoa kierroksen kirillä toiseksi ja voitti sitä ennen johtavan rinnalta. 6 Pinewood Man laukkasi toissa kerralla loppusuoralla noustuaan 5. ulkoa jo kärjen tuntumaan. Viime voitto tuli keulasta varmasti, mutta tyyli heikkeni hieman päätössatasella. Luotettavasti esiintynyt 3 Order By Box seuraili Östersundissa 3. sisältä asiallisesti, mutta voitot ovat olleet harvassa. 9 Global Well Off kadotti viimeksi 2. ulkoa ravinsa puolimatkassa, mutta tuli lopun vielä asiallisesti. 10 Let's Go Ernie hallitsi viimeksi 15-tempolla keulapaikalta, mutta taipui samalta paikalta Färjestadissa kolmanneksi. 12 M.T.Machiavellin suoritus Hagmyrenissä oli hieman elokuun vaisuja suorituksia parempi, ruuna laukkasikin loppusuoralla lyhyesti (merkki puuttuu tuloksista).

Juoksunkulku: Ulompaa avataan parhaiten. Major Vici voi päästä sisäpuolen hevosten edelle, mutta Prinsen One voi olla kasiradaltakin kaikkein nopein.

Pelijakauma: Major Vicin (22%) ja New Jokerin (29%) prosentit kuuluisivat olla päinvastoin. Prinsen One (7%) on hieman alipelattu.

Ranking: A) 4 B) 2, 8, 5, 6, 3, 9, 10, 12 C) 1, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-6

Suosikit: Stayerlähtöön löytyy potentiaalisia menestyjiä joka paalulta. 6 Sir Henry P.Hill saa perusmatkan juoksuradalta ykkösvihjeen. Jörgen Westholmin suojatti palasi elokuussa mainiossa iskussa tauolta, mutta laukka pilasi pelin Jägersron amatöörifinaalissa. Viimeksi hyvästä startista huolimatta se ei päässyt toisen juoksuradan hevosen edelle, meni 2. sisälle, eikä pystynyt kovassa lopetuksessa haastamaan tätä. Keulapaikka häämöttää nyt, eikä voitto yllättäisi siitä. Rikard N. Skoglundin ajokki jää pikkulappuun varmaksi. Porukan meritoitunein 14 On Track Piraten kulki Färjestadissa 6. ulkoa hyvin, vaikka sijoitus jäi vaisuksi. Viimeinen kierros oli sen osalta 10,3-vauhtinen ja olemus ihan positiivinen. Jos keulassa vauhti ei aivan kävelyksi mene, nousee Hans R. Strömbergin valmennettava lopussa matsiin. 9 Mr Golden Quick jatkoi mainioita suorituksiaan viime lauantain finaalikierroksella. Mika Haapakankaan ruuna sai 3. sisältä vapaat väylät loppukaarteessa ja punnersi suoralla varmasti ykköseksi. Aivan parasta lennokkuutta 5-vuotiaan menossa ei ollut, mutta tietysti vauhtikin oli koko ajan kovaa. Edelleen mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Antonio Trotin kiri hiipui viimeksi 6. ulkoa melko lailla lopussa, mutta starttivälikin oli pitkänlainen. Jos vire on tuoreen kisan myötä terävöitynyt, on pitkillä matkoilla viihtyvä ruuna tässä potentiaalinen menestyjä. 15 Digital Ink ei ole startannut kolmeen kuukauteen ja ruunan suoritukset olivat keväällä ja kesällä vähän vaihtelevia. Voitto näistä asemista voi olla vielä ehkä liikaa vaadittu, mutta talvikautta kohden mentäessä ruuna voi kyllä taas pärjätäkin. Ei unohdeta nytkään kokonaan. 11 Bison Spiro löi viimeksi Antonio Trotin 5. ulkoa, muttei kirissä mitään suurta lennokkuutta ollut. Örebrossa ori kiersi ulkoratoja pitkin varmaan voittoon. Vähän pelattuna mukaan, kuten myös 13 Hagentoy. Se teki tauolta kohtalaisen suorituksen Solängetissä ja tuli taaempaa 12,5-vauhtia perille. 10 El Muro B.R. voitti vastaavan kisan vuosi sitten suuryllättäjänä johtavan takaa. Lähtö oli silloin tasoltaan selvästi tämänkertaista kehnompi ja norjalaisvieras starttasi paalulta. Näppärästä taulusta huolimatta vaikeaa nyt.

Juoksunkulku: Sir Henry P.Hill ottanee juoksuradalta porukan komentoonsa ja pyrkii pitämään tasaista tempoa. Mr Golden Quick tai Antonio Trot toisen radan vetäjäksi?

Pelijakauma: Sir Henry P.Hill (21%) ansaitsisi niukan suosikkiaseman, mutta lähtö on kokonaisuudessaan melko lailla oikein pelattu.

Ranking: A) 6, 14, 9 B) 12, 15, 11, 13, 10 C) 4, 3, 5, 1, 2 D) 7, 8

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 6
Suuri: 6, 14, 9, 12, 15, 11, 13

Toto75-7

Suosikit: 3 Doctor Doxey Zenz on pieneltä huililtakin tasokkaan päätöskohteen ykkössuosikki. Bollnäsissä toiselta ilman vetoapua vastustajansa niputtanut ori kiri Åbyn finaalissa voittajaksi 3. ulkoa. 5-vuotiaalla on ajettu reipas 14-vauhtinen täyden matkan hiitti, joten vire lienee varsin hyvä. Panostettaessa se avaakin hyvin ja Mathias Andersson varmasti tähtää tässä johtopaikalle, suosiolla tai voimalla. Mahdollinen, mutta selvänä suosikkina varmistuksetkin houkuttavat. 4 Celebrity Lane teki Solängetin lähdössä 2. ulkoa hyvän suorituksen, eikä vire vaikuta sen jälkeen ainakaan laskusuuntaiselta. Vermon ykkönen tuli 2. ulkoa ja Kouvolan keulasta. Tässä Matias Salon suojatilla on oiva tilaisuus päästä edellä mainitun kantaan sisäradalle ja open stretch tarjoaa mahdollisuuden ohitukseenkin lopussa. Doctor Doxey Zenzia vastaan tuskin keulapaikan puolustaminen kannattaa, vaikka Celebrity Lane ehkä nopeampi onkin ensi metreillä. Jos vauhti menee reippaaksi, 10 Ricoconen osakkeet nousevat. Tommi Kylliäisen suojatti on osoittanut loistavaa kuntoa ja tehnyt johtavan rinnalta huippusuorituksia viime starteissa. Sitä paikkaa ei ehkä tässäkään kannata pelätä, jos tilanne niin vaatii. Pienellä peliosuudella oikein maistuva merkki!

Haastajat ja yllättäjät: Muitakin hyviä hevosia on viivalla. 9 Milliondollarrhyme teki Derbyn karsinnassa 2. ulkoa hyvän suorituksen, vaikka finaalipaikkaa ei tullutkaan. Viimeksi ruuna nousi Breeders Crown -lähdössä 3. sisältä ulos loppukaarteessa ja ratkaisi varmasti suoralla. Vaarallinen kirissä. 1 Wasa Warrior ratkaisi viimeksi 4. ulkoa varmasti 12,7-vauhtisella päätöskierroksella. Ruuna ei ehtine sisäradalta alussa nopeimpien matkaan, mutta jos juoksupaikka ei jää liian kauas, kärkipään sijoitus on mahdollinen. Kehnoimmilta paikoiltakin starttaa kaksi oikein hyvää hevosta, mutta pitkähkön starttivälin takia ne eivät mahdu kupongeille. Huippusuorituksia kesällä tehnyt 12 Minnestads El Paso on pitänyt Bergsåkerin helpon keulavoiton jälkeen huoltotaukoa ja alla on 1.20-vauhtinen hiitti. 11 Araw Hossin sinänsä asialliset suoritukset eivät riittäneet kesällä 75-voittoihin saakka ja asetelmat ovat tällä kertaa aiempaa vaativammat. 2 Heading Reference dominoi viimeksi keulapaikalta, mutta tehtävä on nyt työläämpi. Bodenissa toissa kerralla yllätysvoittoon 4. ulkoa noussut 5 Tarabuso Jet tuli viimeksikin lopun takajoukoista juosten. Suotuisan juoksun saadessaan ei aivan ulkona totokamppailusta, mutta voitto on tiukassa.

Juoksunkulku: Keskeltä avataan parhaiten. Doctor Doxey Zenz pyrkii keulaan, Celebrity Lane haastaa sen alussa, mutta paikka suosikin peesissäkin kelvannee mainiosti. Myös Tarabuso Jet lähtee hyvin ja pyrkii kärjen läheisyyteen. Ricocone etenee johtavan rinnalle viimeistään puolimatkassa?

Pelijakauma: Doctor Doxey Zenzin (44%) suosikkiasema on hieman liian iso. Ricocone (5%) on prosenttien valossa selvästi lähdön paras merkki. Minnestads El Paso (11%) tuntuu tauko ja paikka huomioiden nyt hieman liikaa pelatulta.

Ranking: A) 3, 4, 10 B) 9, 1, 12, 11, 2, 5 C) 7, 6 D) 8

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 3, 4, 10, 9, 1
Suuri: 3, 4, 10, 9, 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 5, 3, 1, 6, 7, 9
Toto75-2: 10, 4
Toto75-3: 6
Toto75-4: 9, 7, 8, 14, 2
Toto75-5: 4
Toto75-6: 6
Toto75-7: 3, 4, 10, 9, 1
Hinta: 15,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 5, 3, 1, 6, 7, 9
Toto75-2: 10, 4
Toto75-3: 6
Toto75-4: 9, 7, 8, 14, 2, 13, 3, 10
Toto75-5: 4
Toto75-6: 6, 14, 9, 12, 15, 11, 13
Toto75-7: 3, 4, 10, 9, 1
Hinta: 168,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi