Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 26.9.2018

Julkaistu:

Toto86
Elitloppet-voittajan paluu tositoimiin on keskiviikkoillan merkkitapaus.
13. lokakuuta Yonkersissa ajettavaan MM-lähtöön tähtäävä Ringostarr Treb esiintyy kaviouralla ensimmäistä kertaa sitten toukokuun Elitloppet-voittonsa ja on 86-pelin toisen kohteen megasuosikki. Illan kierroksen toinen luottohevonen starttaa myös Solvallassa.

Åbyyn on luvattu keskiviikkoillaksi poutaa, Solvallassa saatetaan saada vettäkin.


Toto86-1

Suosikit: Vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta kolmen kilometrin kisassa on monta mahdollista voittajaa. 5 Breidabliks Nubbe ei ole pitkän tauon jälkeen vielä onnistunut voittamaan, mutta sekin aika vielä koittanee, ehkä jo tässä. Jägersron lähdössä ori tuli 3. sisältä juosten perille ja voi parantaa edelleen otteitaan. 3 Västerbo Exact sai Axevallassa johtavan takaa tilaa päätössatasella ja työntyi voittoon. Startti alla senkään vire on tuskin huonompaan suuntaan menossa. Thomas Uhrbergin ajokki ei ole luokaltaan tässä aivan parhaiden veroinen, mutta hyötyy juostavasta matkasta.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Michelangelo Ås jatkaa hyvässä kunnossa, mutta voitot ovat jääneet tällä tasolla harvinaisiksi. Bergsåkerissa ruuna tuli 2. ulkoa asiallisesti, mutta oli hieman parempi edellisellä kerralla Jägersrossa, jossa samalta paikalta edelle jäi vain huippukuntoinen Racing Mange. Sopivalla selkäjuoksulla pitkä matkakin sujunee. Koko kesän kovia lähtöjä kolunnut 6 Baron Gift on huilannut hetken ja päivän vire on tietysti lievä arvoitus. Åbyn kisassa veto loppui 3. ulkoa. Kapasiteetiltaan Rickard Svanstedtin suojatti on vähintään muiden veroinen. 2 Bullyoungille matka on plussaa, mutta ruuna on kärsinyt raviongelmista. Varsinkin viimeksi askellus oli erittäin kehnoa ja päättyi laukkaan johtavan rinnalta loppukaarteessa. Mahdollinen, jos ravi saadaan luistamaan, mutta lyhyehköllä starttivälillä se ei toki ole erityisen todennäköistä.

Juoksunkulku: Breidabliks Nubbe voi ottaa ensimmäiset keulat, mutta Västerbo Exactin selkäkin voi kelvata.

Pelijakauma: Breidabliks Nubbe (18%) tuntuu suosikeista pelillisesti parhaalta.

Ranking: A) 5, 3 B) 7, 6, 2 C) 1, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 5, 3, 7
Suuri: 5, 3, 7, 6, 2

Toto86-2

Suosikki: Elitloppet-voittaja 6 Ringostarr Treb palaa tositoimiin neljän kuukauden tauolta ja tehtävä on enemmän kuin passeli. Jerry Riordanin oriin piti kilpailla vielä kesäkuussa Kymi GP:ssä, mutta joutui jäämään pois jalassa ilmenneen ongelman takia. Viime ajat italialaistähteä on treenattu Yhdysvaltojen MM-lähtöä silmällä pitäen, jonne se matkustaa tämän kisan jälkeen. Vireen voi olettaa olevan siis heti varsin hyvä ja kun keulapaikkakin irronnee vastusteluitta, ei tappio vaikuta tässä kovin todennäköiseltä. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Canari Match voitti Bollnäsin kultadivisioonan keulasta varmasti, mutta antautui viikkoa myöhemmin samalta paikalta Rättvikissä, ja on ollut sen jälkeen tauolla. Örjan Kihlströmin ajama ori pitänee alussa muut ulkopuolellaan ja luovuttaa paikkansa suursuosikille. Siitä kakkossija on ulottuvilla. Muiden tehtäväksi jäänee vääntää viimeisestä totosijasta. Nopea 2 Spitcam Jubb voi saada niistä parhaan juoksun ja olla kiinni kolmossijassa kun matkakin on sopiva.

Juoksunkulku: Canari Match pitää sisältä aluksi johtopaikan, mutta luovuttaa sen Ringostarr Trebille.

Pelijakauma: Ringostarr Treb (76%) ei ole korkeista pinnoista huolimatta ylipelattu. Canari Match (14%) on saanut liikaa kannatusta.

Ranking: A) 6 B) 1 C) 2, 7, 3, 5, 4 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-3

Suosikit: Montélähdön vaikeusastetta nostavat muutamat hevoset, jotka kokeilevat lajia ensimmäistä kertaa. Kokenut montémenestyjä 6 Viking Olympic on osoittanut viime aikoina vahvaa virettä ja saa suosikin viitan. Tingsrydin voitto tuli keulapaikalta, Axevallassa Iina Ahon ratsastama ruuna esiintyi edukseen johtavan rinnalta ja kärsi vain niukan tappion. Viime kerralla ruuna nousi 4. sisältä ulos viimeisellä takasuoralla ja ehti 10,6-vauhtisella kirillä toiseksi. Kärkeen nytkin. 8 Whisky Akemalla ei ole kokemusta montélähdöistä, mutta luokaltaan hevonen on lähdön parhaita ja huippuratsastajalla menestys ei tulisi yllätyksenä. Viime kerralla ruuna ei noussut 4. ulkoa, mutta oli heinäkuun voittostartissaan hyvä keulasta. Toukokuussa tuli 75-voittokin. Sofia Adolfssonin ratsastama ruuna nousee Viking Olympicin kaveriksi isommalle lapulle.

Haastajat ja yllättäjät: Vaikka mukana on hyvin montéssa menestyneitä hevosia, tuntuvat ne ”numeroa pienemmiltä”. 2 Rapido ratkaisi toissa kerralla varmasti 2. sisältä ja tavoitti viimeksi neljänneltä sijalta kärkihevosen 14-lopetuksella. Juoksun juontuessa sujuvasti kärkiporukkaan. 1 Tiptoe ei pystynyt nousemaan viimeksi takajoukoista aivan kärkeen, mutta otti sitä ennen parijonosta varmat voitot. Takakengätkin on tarkoitus riisua tällä kertaa, vastus on toki vastaavasti aiempaa kovempi. 7 Offshore Man starttaa toisen kerran urallaan raviratsastuksessa, ensimmäinen kokeilu kolme vuotta sitten päättyi hylkäykseen. Luokaltaan kelpo menijä, vaikka viimeksi kovan avauksen jälkeen puhti loppuikin. 9 He's a Diffacolt pinnisteli viimeksi toista rataa pitkin asiallisesti. Kokemukset montésta ovat silläkin vähäisiä, mutta kunnon puolesta ori voi pärjätä. 4 Victorious Star on esiintynyt pehmeästi kahdessa viime startissa. Tutulla ratsastajalla ruuna voi pystyä parempaan.

Juoksunkulku: Hieman vaikea arvioida kun mukana on uusia montéhevosia. Offshore Man ja Whisky Akema pääsevät reippaasti matkaan.

Pelijakauma: Viking Olympic (29%) on oikea suosikki, mutta prosentit ovat vahvasti noususuunnassa. Rapido (21%) tuntuu ylipelatulta.

Ranking: A) 6, 8 B) 2, 1, 7, 9, 4 C) 10, 5, 3 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 6
Suuri: 6, 8

Toto86-4

Suosikit: 5 Charlock Wiking esiintyi keväällä lupaavasti, mutta on ollut kesän irtopalaleikkauksen takia tauolla. Rommen voitto tuli 2. ulkoa ja Solvallan ykkönen johtavan takaa. Färjestadin keulavoitossa 4-vuotias ei ollut yhtä vakuuttava, vaikka varmasti pintansa pitikin. Magnus Jakobssonin mukaan ruuna tulee tositoimiin hyvin valmistautuneena. Se pääsee auton takaa liukkaasti matkaan ja keulasta voitto on mahdollinen. Pari kovaa vastustajaakin on viivalla, joten kovin ruosteessa vire ei saa olla. 1 Freddie Silvåkra hävisi edellä mainitulle selityksittä huhtikuun lopussa, mutta sen jälkeen Björn Goopin suojatti on mennyt eteenpäin. Varsinkin viimeksi ori oli erittäin hyvä. Se joutui avaamaan keulaan päästäkseen peräti 07,8-vauhtia avauspuolikkaan, mutta irrotteli silti lopussa eroon vastustajiltaan. Jos se pystyy torjumaan suosikin alussa, voitto ei yllättäisi. 3 Xanthis Coktail on kolmas kova. Gävlessä ruuna punnersi kuolemanpaikalta sitkeästi voittoon ja oli tekemässä viimeksikin samalta paikalta vahvaa suoritusta, mutta laukkasi kakkossijalta loppusuoralla. Ravi lienee saatu neljän viikon paussilla taas kuosiin, joten Reijo Liljendahlin suojatti pystynee hyvään suoritukseen.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden voitto olisi suuremman luokan yllätys, eikä haastajia mahdu lapulle. 10 Ark Born As Twin nousi viimeksi 7. ulkoa kelvollisesti kolmanneksi, mutta vauhdinjakokin suosi takahevosia. Toissa kerralla hieman repivästi askeltava 4-vuotias laukkasi avauskurviin kun sillä ladattiin alkuun. Jos suosikit sortuvat keskinäiseen kilvanajoon, norjalaisvieraan mahdollisuudet tietysti nousisivat. 6 Stern pakitteli viimeksi 4. sisältä viimeisellä takasuoralla hännille ja kiri ulkokautta pirteästi varmaan voittoon. Viimeiset 400 metriä sujuivat 11,6-tahtiin. Vastassa on nyt selvästi kovempia, joten tempun uusiminen on vaikeaa. 12 Heartbeat voitti hallitusti keulapaikalta suoraan muutaman kuukauden tauolta. Lähtöpaikka vie nyt suurimmat toiveet.

Juoksunkulku: Freddie Silvåkra yrittää puolustaa sisältä keulapaikan Charlock Wikingiä vastaan. Viime mainittu on nopeampi ja suosikki johtopaikan ottajaksi.

Pelijakauma: Xanthis Coktail (9%) on jäänyt liikaa Charlock Wikingin (47%) ja Freddie Silvåkran (30%) taakse prosenteissa.

Ranking: A) 5, 1, 3 B) 10, 6, 12 C) 2, 9, 11, 7, 4, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 5, 1, 3
Suuri: 5, 1, 3

Toto86-5

Suosikit: 1 Felix Am on esiintynyt syksyn starteissa lupaavasti ja voittokin voisi tässä olla jo mahdollinen. Toissa kerralla ori paikkasi pahan lähtölaukkansa hyvin ja kulki viimeiset 1900 metriä 14,0-vauhtia. Viimeksi Adrian Kolgjinin ajokki ravasi toista rataa ilman vetoapua kaukana kärjestä ja piti vauhtinsa hyvin perille saakka. Ravilla korkealle. 11 Mellby Glader yritti viikko sitten Kriterium-karsinnassa 7. ulkoa kolmatta rataa jo 1200 metriä ennen maalia, mutta veto loppui jo takasuoralla ja ruuna vajosi takaisin taustalle. Jos suoritus ei paina kintereissä, voi Robert Berghin valmennettava pystyä tällä kertaa pitkälle. 4 Namanga Hill jätti viimeksi positiivisen kuvan. Peter Ingvesin ajokki hiillosti johtavan rinnalta keulahevosta ja ratkaisi lopussa pelin varmasti edukseen. Meno oli tosin hieman kantikasta.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Zanzibar Effe voitti viimeksi keulasta, mutta tamman ravi heikkeni loppua kohti. Samaa ongelmaa sillä oli edelliselläkin kerralla, jossa kiri muuten virkeästi 3. sisältä. Finlandia-ajonkin voittaneen Nesta Effen pikkusisko pystyy varmasti tulevaisuudessa parempaan, mutta nähdyn perusteella selvä suosikkiasema ei tässä ole kovin perusteltua. 7 Adde S.H. ei ole toistaiseksi äitynyt suurtekoihin, mutta nousi viimeksi alkulaukan jälkeen vielä porukkaan mukaan lopussa. Jägersrossa se menetti sisällä väsyvän takana asemiaan ratkaisupuolikkaalla. Etukengätkin otetaan nyt pois, ja jos juoksuradalta startti onnistuu, voi syyskuun alussa nimeä vaihtanut ruuna olla korkealla. 8 Gogo Hall ei noussut 28.8. kelpo suorituksesta huolimatta 4. ulkoa Kriterium-finaaliin. Sen jälkeen ori on ollut kahdessa autolähdössä turhan virkeä alussa ja laukannut. Rauhallisempana mahdollinen menestyjä. 2 Beaks Manello ylsi Norjan Kriterium-finaaliin, muttei riittänyt siinä 4. ulkoa. Viimeksi ruuna teki 3. ulkoa ihan sinnikkään lopetuksen. 6 Majors Corona tuli Vaggerydissä 3. sisältä tilaa saatuaan lopun mukavasti. 3 Speedy Tilly esiintyi viimeksi sisältä tasaisesti, mutta voi starttien myötä parantaa ja balanssiakin kevennetään tällä kertaa.

Juoksunkulku: Etuvoltissa ei ole varsinaisia raketteja, joten ehkä Felix Am voi ravilla pitää johtopaikan hallussaan. Adde S.H. voi olla juoksuradalta kovin haastaja.

Pelijakauma: Zanzibar Effe (36%) on tuntuvasti ylipelattu. Felix Am (10%) ansaitsisi enemmän peliä.

Ranking: A) 1, 11, 4 B) 5, 7, 8, 2, 6, 3 C) 10 D) 9

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 1, 11, 4, 5, 7, 8
Suuri: 1, 11, 4, 5, 7, 8, 2, 6, 3

Toto86-6

Suosikki: 6 Park View on startannut kahdesti Frode Hamren käsistä ja suunta vaikuttaisi olevan oikea. Bjerkessä keulavoiton eteen kuskikin sai hieman nähdä vaivaa lopussa, mutta viimeksi Kööpenhaminassa ykkönen tuli huomattavasti vaivattomammin. Lähtönopeuttakin löytyy ja eturivin hevosista tuskin kellään halutaan suosikille vastata alussa. Keulasta voitto on erittäin lähellä, kun ennakkoon kovimmat vastustajat ovat takarivissä. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Versailles U.S.:llä voisi olla pari voittoakin alla, mutta tuurit eivät ole olleet täysin puolella. Toissa kerralla jenkki ajautui voittotaistossa loppusuoralla hieman ulospäin ja häiritsi rinnalla juossutta, jonka seurauksena Ulf Ohlssonin ajokki siirrettiin sijoituksissa toiseksi. Viime kerralla se taas sai keulassa painetta matkalla ja suoralla yksi ehti suomalaisomistuksessa kilpailevan oriin edelle. 11 Thought Hanover on esiintynyt ihan sinnikkäästi, mutta jää nähtäväksi, pystyykö ori näistä asemista nousemaan kärkipäähän. Viimeksi jenkki punnersi 2. sisältä keulahevosen edelle päätössatasella ja oli Axevallassa samalta paikalta toinen. 1 Brothers N' Arms on suuri arvoitus debytoidessaan Ruotsissa. Voi olla, ettei Stefan Melanderin suojatti suoraan tauolta pysty vielä aivan parhaaseensa. 4 Arctic Michelle teki mainion suorituksen 3. sisältä Oaks-karsinnassa venyen kolmanneksi ennätysajallaan. Oriita vastaan menestyminen ei tietysti ole helppoa. Myös 3 Feather Sisu teki viikko sitten ihan virkeän lopetuksen 5. sisältä ja Björn Goop voi saada siitä nähtyä enemmänkin irti. 5 Aking Bakasyon avasi voittotilinsä Östersundissa 12,3-lopetuksella 2. ulkoa. 2 Follow Me Sisun tulosrivi on mennyt murheelliseen kuntoon, mutta Oaks-karsinnassa tamma kulki kuitenkin 5. ulkoa viimeisen lenkin 12,1-vauhtia, vaikkei asemiaan pystynytkään juuri kohentamaan.

Juoksunkulku: Park View lataa suoraan keulaan. Arctic Michelle tai Aking Bakasyon sen kantaan?

Pelijakauma: Park View'n (56%) pinnat ovat jotakuinkin kohdallaan. Brothers N' Arms (14%) ja Thought Hanover (14%) ovat saaneet liikaa kannatusta.

Ranking: A) 6 B) 10, 11, 1, 4, 3, 5, 2 C) 12, 9, 8 D) 7

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-7

Suosikit: 6 Peakster jäi viimeksi 3. sisältä vetämättömään selkään loppukaarteessa, mutta tuli suoran virkeästi kun pääsi vapaille. Bandit Brick oli toki jo mennyt menojaan. Solvallassa ruuna väänsi johtavan rinnalta hyvin perille saakka ja voitti Mantorpissa keulasta. Peter Ingvesin ajokille matka ei tuota ongelmia ja aktiivisella taktiikalla valjakko voi päästä hakemaan keulapaikankin. Siitä voitto olisi ulottuvilla. 1 Super Steve on mennyt hyvin, mutta 3-vuotias kohtaa nyt rutinoituneempia hevosia keskipitkällä matkalla. Selkäjuoksun valitseminenkaan ei siis tulisi yllätyksenä, vaikka nopea ruuna onkin ottanut kaksi viime voittoaan keulasta. Mahdollinen joka tapauksessa.

Haastajat ja yllättäjät: 11 Randemar R.D. on ottanut voittonsa kärjestä tai sen välittömästä läheisyydestä. Derbyn karsinnassa ruuna laukkasi heti alussa, mutta oli sitä ennen Åbyssä hyvä puolustettuaan keulapaikkaa. Mikäli eturivin suosikit pääsevät suosiolla juoksupaikoista sopuun, voi voittoon asti nouseminen olla takaa vaikeaa. 2 Yankee Eagle tuli viimeksi 2. sisältä juosten maaliin saakka, vaikka keulahevonen jäikin ohittamatta. Nopea ruuna voi päästä tässä suosikkien imuun sisäradalle. Paljon laukkaillut 4 Coktail Abb meni viimeksi ravia ja voitti johtopaikalta selvällä erolla, mutta menee tällä kertaa takakengät jalassa. 9 Staro Junique teki viimeksi 5. ulkoa kohtalaisen suorituksen, vaikka rahoitta jäikin. Sopivalla juoksulla kärkipäähän on mahdollisuuksia. 12 Harvesting Time oli viime kerralla keulassa todella virtavalla päällä, mutta kesti 12,6-vauhtisesta avauskierroksesta huolimatta varmaan voittoon. Pidemmällä matkalla menestymiseen vaaditaan rauhallisempia otteita, joten takarivin paikka voi olla hyväkin. Halmstadissa 3. ulkoa asiallisesti lopun tullut 7 Quick Right ja kuskinvahvistuksen kokeva 3 Harvey Boko tulevat rankingissa seuraavina.

Juoksunkulku: Super Steve lähtee hyvin auton takaa, mutta muutkin sisempien ratojen hevoset avaavat reippaasti. Alkukiihdytyksen jälkeen keulapaikka voi olla tarjolla Peaksterille.

Pelijakauma: Peakster (26%) voisi olla hieman enemmänkin pelattu. Asetelmat huomioiden Randemar R.D. (20%) tuntuu liikaa luotetulta.

Ranking: A) 1, 6 B) 11, 2, 4, 9, 12, 7, 3 C) 8, 10, 5 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 6, 1
Suuri: 6, 1

Toto86-8

Suosikit: Tasaisessa päätöskohteessa ykkösmerkiksi nostetaan ulkoakin 7 Auto Relight. Toissa kerralla keulasta voittanut 4-vuotias ei voinut viimeksi samalta paikalta lopussa mitään kovalle Global Unprotectedille, muttei esityksessä suurempaa moittimista ollut. Sisäpuolella ei ole nyt juurikaan kovin hyviä lähtijöitä ja Örjan Kihlström voi päästä oriilla jälleen tuulenhalkojaksi. Voitto olisi silloin ulottuvilla. 2 Hawk Cliffin edellisestä täysosumasta on jo lähes kaksi vuotta, mutta ihan asiallisia suorituksia Timo Nurmoksen suojatti on senkin jälkeen tehnyt. Eskilstunassa tuli tosin lähtölaukka ja sitä ennen paikka johtavan rinnalla oli liikaa, mutta nyt uudella kuskilla ruuna voi pystyä parempaan. Kesän esitykset olivat aivan hyviä. 3 Ginotonic on tehnyt hankalista asemista hyvät suoritukset, vaikka voittoon asti eväät eivät ole riittäneet. Bergsåkerissa ruuna tuli 5. ulkoa päätöskierroksen 12,5-kyytiä ja viimeksi Eskilstunassa 7. ulkoa vielä sekunnin kovempaa. Aivan niin dramaattinen ero lähtöpaikoilla ei sen osalta ole kuin tulosrivistä voisi päätellä, sillä 5-vuotias käynnistyy verkkaisesti ja voi jäädä pienellä numerollakin keskijoukkoihin. Kunto on kuitenkin mainio.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Red White N Blue hallitsi toissa kerralla johtopaikalta, mutta laukkasi viimeksi 3. sisältä 75-lähdössä maalisuoran alussa vailla kiritilaa kun edessä vauhti hiljeni äkisti. Lähtöpaikka ei tietysti nytkään ole kehuttava. Tammaderbyn karsinnassa alkulaukan jälkeen mukavasti kulkenut 1 Ensemble Am punnersi viimeksi johtavan rinnalta hyvin totoon. Tarjolla on hyvä juoksu, eikä kärkipään sijoitus ole poissuljettu. Yllätysosastolta isommalle lapulle poimitaan vielä 5 Cikoria Frazer, joka on esiintynyt pitkän tauon jälkeen nousujohteisesti. Viimeksi se jäi viimeksi 3. sisälle voimissaan pussiin. Muutkaan lähdön hevoset eivät toki ole vailla mahdollisuuksia. 12 Lövdala Principito nousi viimeksi 6. ulkoa pitkällä kirillä kolmanneksi. Vauhdinjakokin tosin oli takahevosia suosiva. 6 Superieur sai palkinnon hyvälle vireelleen viimeksi Bollnäsissä, jossa se kiri tätä helpomman lähdön voittoon 5. ulkoa. 9 Kashmary Night oli vaisu Tammaderbyn karsinnassa johtavan peesistä, mutta omaa hyvän kapasiteetin. 11 Davy Jones Sisu ei saanut Eskilstunassa mahdollisuutta johtavan takaa, 10 Global Thunder voitti Solvallan amatöörilähdön varmasti keulasta. 4 Sigel Doc piti viimeksi vaatimattomammassa lähdössä niukkaan voittoon keulasta, mutta menestys on tällä kertaa tiukemmassa kun vastus kovenee.

Juoksunkulku: Sigel Doc lienee ensi metreillä nopein, mutta Auto Relight tulee nopeasti hakemaan keulapaikkaa hallintaansa. Ellei sitten Björn Goop saa Hawk Cliffiä sen verran riuskemmin liikkeelle, että se ehtii ensimmäiseksi kysyjäksi?

Pelijakauma: Auto Relight (19%) ansaitsisi hieman enemmän peliä ja saaneekin sitä päivän mittaan.

Ranking: A) 7, 2, 3 B) 8, 1, 5, 12, 6, 9, 11, 10, 4 C) - D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 7, 2, 3
Suuri: 7, 2, 3, 8, 1, 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 5, 3, 7
Toto86-2: 6
Toto86-3: 6
Toto86-4: 5, 1, 3
Toto86-5: 1, 11, 4, 5, 7, 8
Toto86-6: 6
Toto86-7: 6, 1
Toto86-8: 7, 2, 3
Hinta: 16,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 5, 3, 7, 6, 2
Toto86-2: 6
Toto86-3: 6, 8
Toto86-4: 5, 1, 3
Toto86-5: 1, 11, 4, 5, 7, 8, 2, 6, 3
Toto86-6: 6
Toto86-7: 6, 1
Toto86-8: 7, 2, 3, 8, 1, 5
Hinta: 162,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi