Ravivihjeet

Ravivihje: Pitkäveto Vermo 12.9.2018

Julkaistu:

PITKÄVETO
Pitkävedon ravitarjonnasta löytyy mukavasti pelattavaa.
Pitkävedon ykköskohde löytyy lämminveristen kolmen kierroksen kisasta, missä uskomme Cragganmoren olevan lähellä. Se hakee avauspuolikkaalla johtopaikan haltuunsa ja kamppailee kärjessä. Arviomme sen voitolle on 50% eli Veikkauksen kerroin 2,20 kelpaa mainiosti.

Suomenhevosten voimakoitoksen Morison on saanut lisää sitkeyttä. Nykyään hevonen pystyy tekemään itsekin pitkän kirin eikä ole yhtä haavoittuvainen kuin aikaisemmin. Morison on papereissamme lähtönsä suosikki, ja sen kelkkaan on helppo hypätä arviolla 32%, kun Veikkaus tarjoaa 3,40:n kertoimen.

Illan päätöslähdössä Live For Greatness pääsee hyvältä lähtöpaikalta liikkeelle ja kilpailee mielimatkallaan. Jenkki kyttää kärkikaksikon ylivauhtia, mistä kelpo kapaasiteetin omaava menijä pystyy rankaisemaan kivuliaasti. Arviomme sen voitolle on 13%, ja Veikkauksen kerroin on varsin kelvollinen 9,00.

Suomenhevosten matalimmassa sarjassa Piispalan Heko nostetaan pienellä peleihin. Se on lähtönsä niukka suosikki ja ehjällä juoksulla korkealla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lähtökohtaiset analyysit prosenttiarvioineen löytyy lähtölistasivulta.

Pelisuositus

Kohde 1340: Cragganmore 2,20**

Kohde 1341: Morison 3,40**

Kohde 1342: Live For Greatness 9,00*

Kohde 1338: Piispalan Heko 4,50*

Pelikohteet ovat asteikolla 1-5, joista viisi tähteä on paras.