Ravivihjeet

Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 12.9.2018 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto86
T86-rivi on ollut jo kahdesti peräkkäin liian vaikea, joten tänä iltana ylimääräistä on tarjolla peräti 1 193 367 euroa.
Keskiviikkoillan superjackpot-kierroksen monet avainhevoset tulevat tauolta, joka lisää osaltaan vaikeusastetta. Vihjerivit rakennetaan kahden hyväluokkaisen taukohevosen varaan.

Tukholman seudulle on ennustettu keskiviikoksi poutaa ja Göteborgissakin sateiden pitäisi päivän mittaan väistyä.


Toto86-1

Suosikit: Norjalaisvieras 3 Tahiti Lady saa niukan ykkösvihjeen lähtöpaikkansa turvin tasaisessa tammalähdössä. Vidar Hopin ajokki on menestynyt monenlaisilla juoksuilla. Kesäkuun voitto tuli johtavan rinnalta, heinäkuussa takajoukoista kirimällä ja viimeksi keulasta. Viime starteista poiketen 4-vuotiaalta on nyt tarkoitus riisua pitkästä aikaa kengät, joten voitto on nopealle lähtijälle ulottuvilla. 11 Cheerful Rivner otti Axevallassa 2. ulkoa kakkosrahat, mutta oli viimeksi epäonninen. Tamma menetti päätöspuolikkaan alussa 3. ulkoa asemiaan väsyvän takana, eikä se 11-vauhtisella lopetuksella enää ehtinyt edes rahoille. Käyrä vaikuttaa nousujohteiselta ja kohtalaiset asemat löytäessään Peter Untersteinerin valmennettava voi otella voitosta.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Veiled oli tammaderbyn karsinnassa johtavan rinnalla turhan virkeä matkalla ja väsyi loppukaarteessa. Stochampionatet-karsinnassa tamma kesti samalta paikalta kakkoseksi ja finaaliin, jossa kadotti ravinsa taustalla viimeisellä takasuoralla. Juoksun onnistuminen viidentoista hevosen lähdössä ulkoradalta on tietysti iso arvoitus, kun kyseessä ei ole mikään starttiraketti, mutta luokkansa puolesta Carl Johan Jepsonin ajokki pystyy pitkälle. 15 Je t'Aime Lucky kiersi tammaderbyn karsinnassa 3. ulkoa puolivälissä johtavan rinnalle ja kesti hyvin maaliin saakka. Paikka ei ole sillekään nyt erityisen herkullinen, mutta 4-vuotias tuntuisi olevan menossa kehityksessä oikeaan suuntaan. 5 Odette aloitti Veijo Heiskasen käsistä vahvalla kuolemanpaikkavoitolla. Raskastekoinen tamma voi parantaa startti alla kovastikin otteitaan ja on selvästi viimekertaista kovemmassa porukassakin mielenkiintoinen. 10 Melissa Montoya voitti toissa kerralla johtavan takaa lyhyellä kirillä ja tuli viimeksi takajoukoista juosten 12-vauhtia perille. Ihan kärkeen riittäminen tässä tehtävässä on asiallisista suorituksista huolimatta lievä kysymysmerkki. 12 Stardust Melody vastasi Färjestadissa keulasta voittoon, mutta taipui viimeksi samalta paikalta lopussa. 5-vuotias on voittanut alemmissa sarjoissa kolmesti johtavan rinnaltakin, mutta tehtävä tuntuu silti nyt vähän kovalta. 7 Sincerely Face teki komean keulasoolon Visbyssä, mutta sen jälkeiset suoritukset eivät ole olleet yhtä hyviä. Viimeksi tamma väsyi keulasta loppukaarteessa ja putosi sitä ennen johtavan takaa samassa vaiheessa lähtöä. Nopea lähtijä voi ottaa ulkoakin ensimmäiset keulat, mutta viime esitysten perusteella täydellä matkalla selän luulisi kelpaavan. 13 A Taste Of Honey teki viimeksi 5. sisältä kelpo lopetuksen ja nousi Åbyssä 3. ulkoa toiseksi.

Juoksunkulku: Tahiti Lady avaa hyvin, mutta Sincerely Face voi olla kuitenkin ulkoa nopeampi. Ensin mainittu voi päästä hakemaan silti keulat seuraavassa vaiheessa. Odette etenee johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Tahiti Lady (20%) ja Cheerful Rivner (22%) oikeat suosikit. Melissa Montoya (14%) ja Stardust Melody (14%) tuntuvat ylipelatuilta. Veiled (5%) ja Je t'Aime Lucky (5%) ovat edullisimpia.

Ranking: A) 3, 11 B) 8, 15, 5, 10, 12, 7, 13 C) 2, 1, 4, 6, 9, 14 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 3, 11, 8, 15, 5
Suuri: 3, 11, 8, 15, 5

Toto86-2

Suosikki: Lupaavan oloinen 7 Maximus M.M. on tauosta huolimatta oppilaslähdön ykköshevonen. Kesäkuun startissa ruuna esiintyi 2. ulkoa varsin hengettömästi, mutta teki sitä ennen paljon parempia suorituksia. Toukokuun ensimmäisessä startissa ruuna haki alle 10-avauksessa voimalla keulapaikan ja vastasi rinnalla ravanneelle vahvasti maaliin saakka, vaikka toiseksi jäikin. Gävlen ykkönen tuli varmasti keulapaikalta. Morten Waagen pari muuta hevosta ovat vastikään palanneet tauolta hyvässä iskussa ja myös Maximus M.M. on treenannut valmentajan mukaan hyvin. Koitetaan ruunaa varmana, sillä sisäpuolelta starttaavat muut pelihevoset eivät ole yhtä nopeita alussa ja keulapaikka häämöttää.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Karissa Bo on tehnyt vahvaa jälkeä ja on ykkösvastustaja. Viimeksi tamma ei pysynyt johtavan rinnalta keulahevosen kyydissä loppuun asti, mutta otti sitä ennen voiton lyhyellä kirillä Lindesbergissä 2. ulkoa ja Rättvikissä keulasta. Jimmy Dahlmanin ajokki ei ole nopeimpia alussa, mutta sopivat asemat löytäessään se on tietysti jälleen korkealla. 11 Global U.Turn on kapasiteetiltaan lähdön parhaita ellei paras, mutta epäonnistumisia on tullut tasaiseen tahtiin. Kokemattomampi kuski ei siis ole välttämättä etu. Kesän parasta suoritustaan 4-vuotias oli tekemässä 19.6. Solvallassa, kun se kiersi 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla kärkihevosen kimppuun, mutta laukkasi maalisuoralla voittomatsista. Viime kerralla erhe tuli heti lähdössä. 5 Farnese Boko laukkasi viimeksi lähdössä, mutta pisteli edellisessä startissa 4. sisältä lopun juosten. 6 Puketorps Ikaruz kiersi viimeksi lähtölaukan jälkeen puolimatkassa keulaan ja hallitsi perille. Ori on laukannut kolmessa peräkkäisessä kisassa heti auton takana, ravilla se pääsisi kyllä reippaasti matkaan. 12 Andthedanceisover ei noussut viimeksi takajoukoista ja tarvitsee nytkin kosolti tuuria kärkeen yltääkseen.

Juoksunkulku: Maximus M.M.:n ohella 2 Clay Composite, 4 Georgebrown Zon ja ravatessaan Puketorps Ikaruz avaavat hyvin, mutta ainakin kahdelta ensin mainitulta Anders Eriksson saanee haettua johtopaikan.

Pelijakauma: Maximus M.M. (30%) on ainakin vielä varsin pelikelpoinen. Farnese Boko (16%) on ylipelattu. Epävarmuudestaan huolimatta Global U.Turn (7%) ansaitsisi hieman enemmän huomiota.

Ranking: A) 7 B) 3, 11, 5, 6, 12 C) 1, 2, 10, 4, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-3

Suosikit: 6 Darling Harbour otti Mantorpissa ja Solvallassa hallitut keulavoitot. Viime kerralla 3. ulkoa kirinyt tamma joutui tunnustamaan Global Upfrontin paremmakseen, mutta saa kuitenkin 12-vauhtisesta loppuvedostaan puhtaat paperit. Tässä lähdössä paljon ratkeaa kiihdytyksessä. Jos nopea lähtijä pääsee johtoon, on sitä sen jälkeen enää vaikea ohittaa. Toiselta radalta taas voitto on tiukemmassa. 1 Topspinin ei ole tarvinnut vielä kolmesta voitosta huolimatta venyä samanlaiseen tulostasoon kuin Darling Harbourin. Tamma aloitti 4-vuotiskautensa vaivattomalla keulavoitolla ja tuli päätöspuolikkaan 11,7-vauhtia. Se avasikin varsin hyvin ja pystyy pudottamaan ennätyksestään reilusti. Vaikka se on vielä kovimpaan vastustajaan nähden liikaa pelattu, on Björn Goopia vaarallista jättää lapulta pois kun lähtöpaikkakin on mainio.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Hip Hurray Boko teki viimeksi 2. ulkoa kelvollisen suorituksen, mutta tamman ravi ei ollut parasta mahdollista. Färjestadin voitto tuli 3. ulkoa. Peter Ingvesin ajokki ei ole erityisen liukas avaaja, joten se voi jäädä suosikkeihin nähden ratkaisevasti hankalampiin asemiin. 3 Yaganashi kiersi viimeksi 4. ulkoa 14,7-vauhtisella päätöskierroksella helppoon voittoon, mutta se lähtö ei ollut mikään erityinen mittari. Ykkössija on nyt selvästi tiukemmassa. Muiden voitto on varsin epätodennäköistä, vaikka 7 Saranda Face omaa kykyjä ja kaksi muutakin C-ryhmään rankattua ovat esittäneet hyvää kuntoa.

Juoksunkulku: Topspin lähti viimeksi keskeltä varsin hyvin, mutta Darling Harbourin ulkopuolella pitäminen ei välttämättä silti onnistu. Paikka johtavan takanakin on Åbyssä tietysti varsin mainio.

Pelijakauma: Darling Harbourin (39%) kuuluu olla suosikki ja tilanne kääntyykin siihen.

Ranking: A) 6, 1 B) 3, 5 C) 7, 4, 2 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 6, 1
Suuri: 6, 1

Toto86-4

Suosikit: 3-vuotislähdön osallistujista yksikään ei ole esittänyt tähän asti mitään häikäiseviä otteita. Sisäratareissuilla kärkisijoja napsinut 4 Jas saa ykkösvihjeen, sillä nopealla avaajalla on tässäkin tilaisuus saada onnistunut juoksu. Viimeksi ruuna pakitteli johtavan takaa ulos päätöspuolikkaan alussa ja ratkaisi 14-lopetuksessa varmasti. 3 Line Select on viime startin perusteella menossa oikeaan suuntaan ja parempia sijoituksia voi olla luvassa. Kaj Widellin ajokki teki 6. ulkoa kelpo lopetuksen ja tuli viimeiset 800 metriä 12,9-lukemiin. Kohtalaisena lähtijänä se voi päästä nyt heti sisäradalle. Joka tapauksessa juoksupaikka löytyy nyt lähempää kärkeä kuin viime starteissa.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Winnie Jovalley kiertyi viimeksi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla johtavan kupeelle ja piti pintansa varsin hyvin perille. Viimeiset 700 metriä olivat sen osalta 13,3-vauhtiset. Lyhyemmällä starttivälillä parannustakin voi olla luvassa. Paikka on vastaavasti ulompana. 8 Lift To Drag ei esittänyt viimeksi mitään 5. sisältä, joten siihen nähden peliosuutta voi pitää varsin korkeana. Ori meni kuitenkin silloin kengät jalassa ja ilman lappuja, jotka varsinkin Stefan Melanderin hevosten kohdalla näyttelevät menestyksen kannalta usein suurta roolia. Valmentaja itse pitää Lift To Dragia tämän lähdön viisikostaan parhaana. Heinäkuun kakkosen se otti vahvalla suorituksella johtavan rinnalta. 2 Body Gear laukkasi viimeksi 2. sisältä loppukaarteessa oltuaan siinä vaiheessa vielä voimissaan. Edellisellä kerralla tamma ei saanut 5. sisältä kunnon mahdollisuutta lopussa. Ei ulkona kuvioista nyt. 11 Come Together on tehnyt hankalilta lähtöpaikoilta ihan asiallisia esityksiä. Viimeksi tamma nousi 5. sisältä toiselle viimeisellä takasuoralla ja kipusi lopussa totoon. Gävlessä ruuna joutui taivaltamaan johtavan rinnalla. 5 Irish Boko lopetteli viimeksi takajoukoista asiallisesti. Eturivistä auton takaa tuli Mantorpissa lähtölaukka. 9 Digital Speaker menee hyvällä tyylillä, mutta loppu on ollut tammalle useimmiten melko työläs. Toissa kerralla se tosin intoutui suojajuoksulla ihan terävään loppuvetoon.

Juoksunkulku: Jas ottanee keskeltä keulapaikan hallintaansa, vaikka sisempää myös Body Gear ja Line Select avaavat hyvin.

Pelijakauma: Jas (43%) on liikaa pelattu. Line Select (5%) on prosenttien valossa lähdön paras merkki, myös Body Gear (2%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 4, 3 B) 6, 8, 2, 11, 5, 9 C) 1, 10, 7, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 4, 3
Suuri: 4, 3, 6, 8, 2, 11, 5, 9

Toto86-5

Suosikit: 2 Martin de Bos teki derbykarsinnassa 6. ulkoa ihan asiallisen suorituksen, vaikka finaalipaikka jäikin melko kauas. Päätöskierroksen Petri Puron suojatti tuli 11,6-vauhtia. Halmstadin 75-lähdössä vankka kiri takajoukoista kantoi kakkoseksi. Nyt 4-vuotias voi päästä sujuvasti vetotöihin, eikä sen ohittaminen ole taaempaa starttaaville helppoa. Ainoaksi varmistukseksi nostetaan samalta paalulta starttaava 4 Mellby Diamant. Sen kiri ei irronnut vielä suoraan vuoden tauolta toissa kerralla, mutta viimeksi ruuna meni oikein letkeällä otteella johtavan rinnalta ja voitti leikiten. Kyseessä on pohjimmiltaan hyvä hevonen, sillä se voitti 75-lähdön jo uransa viidennessä kilpailussa toissa syksynä. Starttien myötä parannusta on varmasti luvassa ja ruuna on tässä vaarallinen, varsinkin jos kenkiä riisutaan.

Haastajat ja yllättäjät: Lähdön pelisuosikki 12 Victory Kåsgård on ottanut kaksi hallittua 75-voittoa johtopaikalta, mutta tehtävä ei ole nyt aivan yksinkertainen. Flemming Jensenin ruuna ei ole kuitenkaan sellainen hevonen, että kukistaisi nämä vastustajat aivan miten tahansa kiertämällä, vaan juoksun on onnistuttava. Mahdollinen, muttei suosikkina pelillisesti kiehtova. 11 Explosive Merlot esiintyi vaisusti Bergsåkerissa, mutta teki viimeksi 2. ulkoa myöhään tilaa saatuaan ihan virkeän lopetuksen osoittaen kunnon olevan hyvällä tolalla. Stayermatka sopii. 6 Cantona Mearas ei voita kovin usein, mutta kunto on erinomainen. Viimeksi ruuna ei saanut sisäradalta kunnon mahdollisuutta lopussa. 3 Vento Oro painui Halmstadissa johtavan rinnalta keulaan loppukaarteessa ja hallitsi perille. Vastus on nyt selvästi kovempi, mutta sisäratareissulla totosija ei tietysti ole mahdoton. Åbyssä johtavan takaa sisäkautta voittoon pinnistellyt 10 Nonstop Cheri ei saanut viimeksi kiritilaa 3. sisältä ja voimia jäi talteen.

Juoksunkulku: Vento Oro voi ottaa ensimmäiset keulat, mutta Martin de Bos hakenee vetotyöt kuitenkin nopeasti.

Pelijakauma: Martin de Bos (24%) on jäänyt liiaksi Victory Kåsgårdin (40%) taakse prosenteissa. Mellby Diamant (9%) maistuu vähemmän pelatuista kovasti.

Ranking: A) 2, 4 B) 12, 11, 6, 3, 10 C) 5, 1, 7, 9, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 2, 4
Suuri: 2, 4

Toto86-6

Suosikki: Halmstadin kultadivisioonassa johtavan rinnalta taipunut 7 Jairo palaa tositoimiin parin kuukauden paussilta. Keväällä ruuna teki hyvät juoksut mm. Sweden Cupissa ja kiri hyvin Kalmarissa juhannuksena. Vastus on paluustartissa oikein sopivaa luokkaa, ja jos vire ei kovin ruosteinen ole, voitonmahdollisuudet ovat mainiot. Jairo on tehnyt aiemminkin tauolta hyviä suorituksia ja volttilähdössä huippuvauhteja ei tarvitse heti ulosmitata. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Global Trust voitti viime syksynä 75:ssä pariin otteseen keulapaikalta. Ruuna avaa nyt vasta kautensa ja vaikka Timo Nurmoksen hevoset ovat useimmiten heti hyvässä tikissä, voi suosikin takana pitäminen olla tässä turhan vaativa tehtävä. Kärkipäähän kuitenkin. 10 Qahar Q.C. haki viimeksi johtopaikan 1600 metriä ennen maalia ja vastaili voittoon. Matka on hitaasti voltista käynnistyvälle ruunalle lyhyttä sorttia ja voittoon asti ehtiminen voi tuottaa vaikeuksia, ellei sitten vauhti mene niin hiljaiseksi, että Ulf Ohlsson pääsee ”ilmaiseksi” pelipaikoille. Kunto on edelleen mallillaan. Varsinainen yllätysosasto vaikuttaa isojen tasoerojen lähdössä melko köyhältä. 8 Al's Winnermede ratkaisi Solvallassa toista rataa pitkin 12-lopetuksella helposti ja tuli Visbyssäkin 5. ulkoa juosten, vaikkei kärkeen yltänytkään. 1 Super Photo Bood yllättelee toisinaan ja saa sisäratajuoksun. Totosija ei ole täysin poissuljettu.

Juoksunkulku: Super Photo Bood ja 6 Action Launcher ovat nopeimpia ensi metreillä. Global Trust hakee keulat, Jairolla ajettaneen tasaisesti loppua kohti ruuvia kiristäen.

Pelijakauma: Jairo (63%) on ansaittu suosikki, mutta peliosuudessa ei ole nousuvaraa. Qahar Q.C. (18%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 7 B) 4, 10, 8, 1 C) 2, 6, 3 D) 5, 9

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-7

Suosikit: 8 Kash Brodda omaa kovan kapasiteetin, mutta kilpaileminen on ollut katkonaista. Mantorpin heinäkuun kisassa Peter Untersteinerin suojatti laukkasi loppukaarteessa kesken kirinsä takapareista, mutta tuli suoran vielä vahvasti ehtien kolmanneksi. Valmentajan mukaan tamma on treenannut hyvin, joten ulkoakin odotettavissa on aktiivinen taktiikka. Ravilla voitto on mahdollinen. 3 Firewire on myös huilannut hetken, Solvallan startissa sen paukut eivät riittäneet johtavan rinnalta. 6-vuotias on hakenut tällä kaudella kovuutta jo avoimistakin tammalähdöistä. Nopeana avaajana se saa suotuisan juoksun ja voi olla korkealla. 11 Dear Friend on monista muista pelihevosista poiketen osoittanut tuoretta virettä. Bergsåkerin keulavoiton arvoa nosti se, että lähtöä uusittiin useamman kerran ja tamma joutui kiihdyttämään juoksuradalta moneen otteeseen. Paikka on tietysti nyt hankala, mutta Johan Untersteinerin valmennettava pystyy kyllä tulemaan takaakin. Kesällä vahvaan menoon syttynyt 1 Bijou Bourbon H.M. taipui Åbyssä johtavan rinnalta hieman lopussa, mutta saa nyt sisäratajuoksun. Berliinin voitot tulivat johtavan rinnalta ja keulasta. Ei mahdoton tässäkään.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Swish Lane ei ollut parissa viimeisimmässä startissa enää aivan priima ja kesällä on pidetty huoltotaukoa. Sekin treenaa tallin mukaan hyvin, joten menestys ei tulisi suurena yllätyksenä. Toki Stefan Söderkvistin ajokki käynnistyy varsin verkkaisesti, joten juoksupaikka voi jäädä kauemmaskin parijonoon. 5 Current Affair nousi viimeksi 5. sisältä ulos viimeisellä takasuoralla, muttei 10-vauhtisesta lopetuksesta huolimatta noussut neljättä sijaa korkeammalle. Onnistuneella juoksulla Björn Goopilla vahvistuva 4-vuotias voi olla vaarallinen. 4 Julia Pellini joutui tekemään viimeksi 5. ulkoa ajoissa kiertoon lähdettyään kosolti töitä ennen kuin pääsi johtavan rinnalle ja tamman eväät oli syöty jo saman tien. Startti alla parempaa voi olla luvassa, mutta vastus on kovan puoleinen.

Juoksunkulku: Firewire lähtee rivakasti ja voi ehtiä pitkäaskelisen Bijou Bourbon H.M.:n ohi ensi metreillä. Kash Brodda tullee ulkoa kyselemään keuloja, jos selvittää alun ravilla.

Pelijakauma: Firewire (13%) ja Bijou Bourbon H.M. (12%) ovat parhaat merkit. Swish Lane (20%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 8, 3, 11, 1 B) 2, 5, 4 C) 10, 6, 9, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 8, 3, 11, 1
Suuri: 8, 3, 11, 1, 2, 5

Toto86-8

Suosikki: Keväällä huippuotteita esittänyt 9 Global Unprotected kadotti Färjestadin 75-finaalissa 4. ulkoa ravinsa viimeisen takasuoran alussa ja on pitänyt sen jälkeen huoltotaukoa. 4-vuotiaan kapasiteetti on kova ja kun kaikki on kunnossa, sitä on näissä sarjoissa vaikea pysäyttää. Ansaittu ykköshevonen, mutta kun vastustakin löytyy, ei varmaksi suoraan tauolta. Magnus Jakobssonin tavoitteena on tarjota oriille selkäjuoksu tällä kertaa.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Aperfectdream haki viimeksi keulapaikan toisessa kaarteessa, mutta taipui lopussa kolmanneksi. Normaalimatkalla ruuna on tehnyt parempia suorituksia ja voi otella nytkin hyvistä asemista voitosta, varsinkin jos pääsisi keulaan. Eskilstunan ykkönen tuli juuri johtopaikalta selvällä marginaalilla. 5 Harrington ei pystynyt kamppailemaan derbykarsinnassa 2. ulkoa kärkisijoista. Viimeksi Jorma Kontion ajama ruuna kiersi toisen radan vetäjäksi kierros ennen maalia, muttei saanut keulahevosesta otetta lopussa. Kärkipäähän nyt. 2 Leader Brodde esiintyi derbykarsinnassa 4. ulkoa perin ponnettomasti, mutta pystyy parempaan. Mattias Djuse päässee nyt valitsemaan taktiikan nopealla oriilla, ajaako keulasta vai johtavan takaa. 6 Auto Relight vastasi viimeksi keulasta Grammofonille maaliin asti ja otti uran avausvoittonsa. Vastus on nyt kovempaa luokkaa. Pieneltä paussilta tuleva 7 Empire Garbo omaa ihan hyvän kapasiteetin, eikä ole kunnossa ollessaan aivan mahdoton menestyjä. Kovasti otteitaan parantanut 11 Logo Light vastasi viimeksi keulasta 75-voittoon. Ruuna valmistautuu jo puolentoista viikon kuluttua ajettavaan finaaliin, joten kehnolta paikalta taktiikka voi olla nyt passiivinen ja menestys sitä myöten tiukassa. Viimeksi johtavan rinnalta hieman lopussa taipunut 12 New Dawn ja väsyvän takana mahdollisuutensa menettänyt 10 Busy Doin' Nothing voivat onnistuneella juoksulla yltää totokahinoihin.

Juoksunkulku: Leader Brodde ja 4 Chapuy ovat ensi metreillä nopeimmat. Myös Aperfectdream käynnistyy hyvin ja tulee kyselemään keulapaikkaa.

Pelijakauma: Eniten pelattujen osalta melko lailla oikein rastattu. Global Unprotected (44%) ansaittu suosikki.

Ranking: A) 9 B) 3, 5, 2, 6, 7, 11, 12, 10 C) 4, 1, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 9, 3, 5, 2
Suuri: 9, 3, 5, 2

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 3, 11, 8, 15, 5
Toto86-2: 7
Toto86-3: 6, 1
Toto86-4: 4, 3
Toto86-5: 2, 4
Toto86-6: 7
Toto86-7: 8, 3, 11, 1
Toto86-8: 9, 3, 5, 2
Hinta: 32,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 3, 11, 8, 15, 5
Toto86-2: 7
Toto86-3: 6, 1
Toto86-4: 4, 3, 6, 8, 2, 11, 5, 9
Toto86-5: 2, 4
Toto86-6: 7
Toto86-7: 8, 3, 11, 1, 2, 5
Toto86-8: 9, 3, 5, 2
Hinta: 192,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi