Ravivihjeet

Ravivihje: Toto75 Solänget 8.9.2018 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Lauantaina on jaossa ekstraa 726 039 euroa. Luottokuskina häärii Ruotsin ajajaliigan kärkimies.
Viime sunnuntain derbykierroksella vitoset jäivät voitto-osuudetta, joten Solängetissä on jaossa hieman ylimääräistä. Varmaehdokkaita on moneen lähtöön, ja Pohjois-Ruotsin kierrokselle tyypillisesti tasoerot kohteissa ovat selvät.

Solängetin radan loppusuora on 193 metriä. Etusuoran autolähdöissä sisärata ei ole paras paikka kiihdyttää, takasuoralla taas sisältäkin saa paremmin vauhdin päälle. Hieman vaatimattomat kallistukset tekevät ulkoa kirimisestä normaalia hankalampaa.

Örnsköldsvikiin on luvattu lauantaiksi aurinkoista poutasäätä ja vajaan 20 asteen lämpötilaa, joten olosuhteet tulevat olemaan varsin hyvät. Kaviouran pintaa on tosin arvosteltu toisinaan liian löysäksi.


Toto75-1

Suosikit: Takarivin trio tuntuu varsin vahvalta avauskohteeseen kun matkakin suosii. 9 Quality Tilly pääsee triosta todennäköisimmin alussa parhaisiin asemiin ja Örjan Kihlströmillä on siinä tapauksessa avaimet käsissään lähdön ratkaisujen suhteen. Viimeksi ruuna voitti johtavan rinnalta ja otti kaksi edellistä ykköstä keulasta. Toki vastus on nyt aiempaa kovempi. 10 Esprit Sisu on löytänyt rytmin muutaman laukkastartin jälkeen ja teki viimeksi derbykarsinnassa kelpo suorituksen 3. ulkoa. Uumajassa 4-vuotias kiersi johtavan rinnalle kierros ennen maalia ja otti varman voiton. Mahdollinen jälleen. 12 Global Undecided omaa myös kykyjä, mutta epävarmuus on sotkenut menoa. Viime kerralla Timo Nurmoksen valmennettava teki erittäin vahvan kirin 3. ulkoa ja viimeiset 700 metriä sujuivat peräti 09,5-kyytiä. Samanlaisena nytkin kärkimatsiin. Tämä kova kolmikko lapuille.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Donners Am on kelpo menijä 75-lähtöön, vaikkei voittoja ole tullutkaan. Åbyssä ruuna lähti 4. ulkoa kolmannelle jo kierros jäljellä, mutta putosi loppukaarteessa takaisin taustalle. Suoran Per Linderothin 5-vuotias pisteli taas ihan asiallisesti, ja koko päätöskierros oli 12,6-vauhtinen. Hyvällä juoksulla se voi haastaa suosikit. 8 Hennig Lixarve testasi jenkkikärryjä viimeksi ja porhalsi johtavan rinnalta vakuuttavaan voittoon. Hyvä lähtijä voi hankkia ulkoakin asemat kärjestä tai sen läheisyydestä, mutta kovemmassa porukassa voitto on silti tiukassa. 3 Mr Dream Coktail pudotti viimeksi puolimatkassa johtavan rinnalta 2. sisälle ja otti lopussa maksimisijoituksen. Ruuna ei ole muutenkaan esittänyt mitään superotteita viime aikoina, mutta kaikki kengät otetaan nyt pois ja jenkkikärryt laitetaan perään. 5 Chintana Bananasin voitto 75-tasolla on kaukaa haettu, mutta totoon hyvävireinen tamma voi onnistuneella juoksulla pystyä. Solängetissä johtavan rinnalta voittanut 7 Toutre voi jäädä hitaana avaajana takarivin hevostenkin taakse, jolloin kärkeen nouseminen olisi erittäin hankalaa.

Juoksunkulku: 2 Maison Plage, Chintana Bananas ja Hennig Lixarve avaavat hyvin, mahdollisesti varustemuutoksilla myös Mr Dream Coktail. Jompi kumpi viime mainituista ottaa johtopaikan. Suosikeista joku tulee jo matkan aikana kyselemään keuloja.

Pelijakauma: Takarivin suosikit varsin oikein pelattuja. Donners Am (16%) on saanut liikaa kannatusta.

Ranking: A) 9, 10, 12 B) 4, 8, 3, 5, 7 C) 6, 1, 11, 2 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 9, 10, 12
Suuri: 9, 10, 12

Toto75-2

Suosikit: Lupaavasti Ruotsissa alkukesällä aloittanut 1 Fame Boko on ollut viime startteihin hieman nihkeä, mutta asetelmat ovat tällä kertaa erittäin suosiolliset. Solvallassa tamma sai 3. ulkoa tilaa lopussa, mutta kiri ei irronnut parhaalla tavalla. Tällä kertaa Per Lennartsson varustaa sen vetolapuilla, jotka voivat tuoda loppuun hieman kateissa olleen lisäpykälän. Fame Boko avaa hyvin ja keulajuoksu häämöttää. Voittomatsiin siis. 11 Indoor Voices löi edellä mainitun viimeksi vastaavista asemista, ja vieläpä varsin helposti. 7. ulkona matkannut tamma sai kirissä vetoapua ja ratkaisi varmasti maalisuoralla. Viimeiset 700 metriä olivat sen osalta 10,8-vauhtiset. Örjan Kihlströmin ajokki voi selviytyä tässä heti alussa lähemmäs kärkeä, sillä isojen tasoerojen lähdössä moni tähdännee sisäradalle. Siinä tapauksessa se olisi kirissä vaikea pideltävä. Jos taas jenkki joutuu tekemään itse kovasti töitä, voitto voi jäädä haaveeksi. Tämä kaksikko lapuille.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Roheryn ei ole Axevallan vakuuttavan suorituksen jälkeen ollut kahdessa viime startissa parhaimmillaan ja loppu on ollut tammalle vähän työläs, viimeksi keulasta ja Åbyssä 2. sisältä. Jos Ulf Ohlsson saa sen liukkaasti matkaan ja sisäradalle, kärkisijoitus on tietysti mahdollinen. Kuten sanottu, vire ei ehkä ole aivan huipussaan ja kärrytkin vaihtunevat volttilähdössä tavallisiin. Viime startin jälkeen valmentajaa vaihtanut 9 Under The Counter joutuu menemään volttilähdössä ilman jenkkikärryjä, eikä takarivin paikka ole sille muutenkaan optimaalisin. Kyvyt kyllä riittäisivät. 13 Ellieann kiri viimeksi Bergsåkerissa takaa 11-vauhdilla mukavasti toiseksi, toki lukuisat lähdönuusinnat auttoivat takamatkan hevosia sillä kertaa. 15 Ginny Weasley laukkasi samassa kisassa häiriöstä reilu kierros ennen maalia ja jäi viimeksi 3. sisälle vaille kiritilaa. Nousuvireinen jenkki voi jossain kohta pärjätäkin, mutta tässä tehtävä tuntuu vielä turhan hikiseltä. 14 Super Ariel omaa hyvän luokan, mutta esitys viimeksi oli keulasta erittäin kehno.

Juoksunkulku: Fame Boko pitää sisäradalta johtopaikan hallussaan, ellei sitten Roheryn pääse todella liukkaasti matkaan.

Pelijakauma: Fame Boko (29%) ja Indoor Voices (27%) ovat varsin tasavahva pari, Roheryn (19%) on ylipelattu.

Ranking: A) 1, 11 B) 7, 9, 13, 15, 14 C) 2, 6, 12, 3, 4, 5 D) 8, 10

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 1, 11
Suuri: 1, 11

Toto75-3

Suosikki: 1 Emile Zola Sisu on ottanut voittonsa helposti ja lähtee alimpaan 75-sarjaan suurena suosikkina. Lindesbergissä Jorma Kontion ajama 4-vuotias haki keulapaikan kaksi kierrosta ennen maalia ja oli suvereeni. Rättvikissä ori eteni alkulaukan jälkeen 2. ulos ja kiri viimeiset 400 metriä kepeästi 09,9-lukemiin. Timo Nurmoksen suojatti avaa hyvin, mutta sisärata voi tietysti tuoda myös murheita, sillä täysin suoritusvarmasta hevosesta ei ole kysymys. Kun peliprosentit ovat kovat, tekee ensimmäistä kertaa näin kaukana kotitallista oleva rutinoimaton hevonen mieli varmistaa.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Roofparty voitti Solvallassa keulasta ja teki derbykarsinnassakin kelpo suorituksen. Ruuna nousi 5. sisältä ulos lopussa ja tuli juosten perille. Jim Oscarssonin valmennettava pystyy avaamaan hyvin ja jos suosikille tulee ongelmia, voitto on täysin mahdollinen. 2 New Jokerin lähtönopeudesta ei ole selvyyttä, sillä 5-vuotias ei ole auton takana eturivissä aikaisemmin ollut. Uumajassa pitkällä kirillä voittanut ruuna eteni viimeksi johtavan rinnalle puolimatkassa, muttei saanut keulahevosesta otetta maalisuoralla. Se vaikuttaa kuitenkin 75-tason hevoselta. 4 Vincent Chase tuli häirityksi viimeksi heti alussa, Solvallassa laukka tuli johtavan rinnalta loppukaarteessa. Onnistumisia on tullut perin harvoin, mutta kapasiteettia 4-vuotiaalla kuitenkin on. 6 Kapish G.L. näytti viimeksi olevan seuraamisvaikeuksissa jo matkalla, mutta syttyi lopussa uudelleen ja nousi totoon. Jenkkikärryt peräänsä saava ruuna saa vielä Ulf Ohlssonin vahvistuksena rattailleen, joten vähän pelattuna se on kelpo merkki. 12 All Star nousi viimeksi johtavan takaa ulos loppukaarteessa ja tuli juosten 11-vauhtia perille, mutta hävisi kahdelle paremmalleen, jotka juoksivat etupuolella. Tuuriakin tarvitaan nyt, mutta hevonen sinänsä on kyllä 75-tasoa. 5 Mellby Guvernören ei tunnu ehkä aivan voittajalta tähän saumaan, vaikka asiallisesta 3-vuotiaasta onkin kysymys. Kriteriumiin tähtäävä ruuna hallitsi viimeksi keulapaikalta. Voitoitta uran alun tahkonnut 11 Nuestro Amor on syttynyt viime starteissa jenkkikärryillä ja ottanut kolme voittoa putkeen helpolla tyylillä. Kaksi ensimmäistä keulasta, viimeksi 2. ulkoa. Voiton suhteen asetelmat ovat nyt ehkä liian vaativat. 3 Stepping Beauty tyytyi viimeksi lähinnä juoksentelemaan 6. sisältä, mutta sai startin alle ja nyt kaikki kengät riisutaan ensimmäistä kertaa. Voiton suhteen parannettavaa taitaa olla kuitenkin liikaa. Solvallassa keulasta voittanut 8 Einstein Sisu ei jaksanut derbykarsinnassa johtavan rinnalta ja paikka on nytkin turhan ulkona.

Juoksunkulku: Emile Zola Sisu pyrkii puolustamaan sisältä keulapaikan. Ulompaa haastavat Stepping Beauty, Vincent Chase ja Roofparty.

Pelijakauma: Emile Zola Sisu (63%) on selvästi lähdön todennäköisin voittaja, mutta kuitenkin jonkin verran liikaa luotettu. Haastajista ehkä All Star (1%) ansaitsisi vähän enemmän huomioita.

Ranking: A) 1 B) 7, 2, 4, 6, 12, 5, 11, 3, 8 C) 10, 9 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1, 7, 2, 4, 6, 12
Suuri: 1, 7, 2, 4, 6, 12

Toto75-4

Suosikki: Voitokas 2 Finseth Yr on kylmäveritasoituksessa varsin otollisen tehtävän edessä. Kesällä puolentoista vuoden tauolta palannut norjalaisori on voittanut kaksi viime starttiaan keulasta hallitulla tyylillä ja hyvin voltista avaavana se voi päästä nytkin nopeasti tuulenhalkojaksi. Lopussa se tosin on hieman pelin ratkettua hiljentänyt, mutta ainakin viimeksi oljenkorsia jäi varastoonkin. Pienempiin lappuihin kelpo varma, mutta isompaan haetaan kiriherkkiä kavereitakin.

Haastajat ja yllättäjät: 13 Kaksen N.O. teki viimeksi todella vahvan lopetuksen 6. ulkoa. Viimeisen kierroksen ruuna tuli 22,8-vauhtia ja päätöspuolikkaan peräti 21,5-lukemiin. Jos etumatka suosikkiin nähden ei veny turhan suureksi matkalla, voi Tor Wollebaekin ajokki heittää haasteen lopussa. 7 Guli Tor tuli Danneron lähdössä 6. ulkoa juosten perille ja nousi 24-vauhtisen päätöspuolikkaan ansiosta kolmanneksi. Ori saa nyt ensimmäistä kertaa huippukuskin taakseen, toki kuskinvaihdos on tullut peliprosenteissakin vahvasti huomioiduksi. 1 Lukas Rauen ei ole pystynyt taulun tappiokilpailuissaan haastamaan Finseth Yriä ulkopuolelta, mutta voi päästä nyt juoksemaan sen takana. Kärkipään sijoitus on ulottuvilla. 4 Ängspilen voitti viimeksi 5. ulkoa, vaikka häiriintyikin loppukaarteessa sisäpuolen hevosen alettua potkimaan ja pudotettuaan Ove A. Lindqvistin rattailtaan. Årjängin 75-lähdössäkin ruuna jätti positiivisen vaikutelman alkulaukan jälkeen tultuaan päätöslenkin takaa 22,7-lukemiin. 9 K.A.Priol punnersi Dannerossa 2. ulkoa 22,5-lopetuksella voittoon ja oli viimeksi ylivoimainen edettyään johtavan rinnalta viimeisellä takasuoralla kärkeen. Helppoon ykköseen riitti siinä 24-lopetus. Kuski vahvistuu nyt. 6 Spydo Ö.K. teki kelpo suorituksen Östersundin kärrylähdössä 3. ulkoa ja ratkaisi viimeksi montessa varmasti 2. ulkoa. Isommista yllättäjistä 8 Silver Stjärna lopetteli viimeksi takaa 21-vauhtia ja 11 Talls Odin laukkasi mahdollista menestystä viimeksi takasuoralla Kaksenin voittamassa lähdössä. Ne myös mukaan.

Juoksunkulku: Finseth Yr ottaa paalulta porukan komentoonsa. Takamatkan pelihevosista moni haluaisi selkäjuoksua, joka voi tietysti helpottaa suosikin tehtävää.

Pelijakauma: Finseth Yr (26%) voisi olla hieman selvempikin suosikki. Silver Stjärna (2%) ansaitsisi yllättäjäosastolta enemmän huomiota.

Ranking: A) 2 B) 13, 7, 1, 4, 9, 6, 8, 11 C) 5, 12, 3, 10, 14, 15 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 2
Suuri: 2, 13, 7, 1, 4, 9, 6, 8, 11

Toto75-5

Suosikki: 3 Disco Volante on herännyt keskikesän vaisumman kauden jälkeen taas ”henkiin”. Keväällä pari vakuuttavaa 75-voittoa napannut ruuna esiintyi jo toissa kerralla Gävlessä sopimattomista asemista lupaavasti ja piti viimeksi Generaal Biancon keulasta maaliin asti takanaan. Kahdessa viime startissa Stefan Melanderin suojatti on kilpaillut myös erilaisella päävarustuksella. Toisten takana 5-vuotias on viihtynyt huonosti, joten asetelmat ovat nyt passelit ja nopea lähtijä voi päästä keulaan. Siitä voitto on erittäin lähellä.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Erik Sting on selvästi suosikin kovin vastustaja. Gävlessä ruuna kulki 4. ulkoa viimeiset 700 metriä 08,9-vauhtia, vaikka alusta ei ollut sille kaikista sopivin. Solängetissä voi tulla samoja pito-ongelmia, mutta viime suorituksen perusteella kunto ainakin vaikuttaa hyvältä. 2 Tobacco ei ole hevosena lähellekään Disco Volanten tai Erik Stingin tasoinen, vaikka voitti viime syksynä 75-finaalinkin.Viimeksi ruuna esitti ihan pirteän lopetuksen johtavan takaa ja voi tässäkin kärjen tuntumasta olla korkealla. 4 Cab Hornline esiintyi kesäkuun starteissa ponnettomasti, mutta mitään vikaa hevosesta ei valmentajan mukaan ole löytynyt. Kengät riisutaan nyt ja perään laitetaan jenkkikärryt, mutta päivän vire on tietysti iso arvoitus. Muu porukka on keskenään tasainen, mutta voittajan löytyminen sieltä edellyttäisi kyllä suosikeille kosolti epäonnea. Viimeksi keulasta voittoon kestänyt 1 Fantoccini ja asiallisesti samassa lähdössä kaukaa takaa kirinyt 9 Augustus F. ovat lähtöpaikkojensa turvin ehkä lähimpänä kärkeä.

Juoksunkulku: Fantoccini lähtee hyvin, mutta Disco Volante runtannee kuitenkin keulaan.

Pelijakauma: Disco Volante (57%) on ansaitusti selvä suosikki. Tobacco (11%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 3 B) 5, 2, 4 C) 1, 9, 12, 6, 11, 7 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto75-6

Suosikki: Jubileumspokalenin sankari 5 Makethemark on hyvätasoisen kultadivisioonan selkeä ykköshevonen. Petri Salmelan suojatti osoitti huippuvirettä jo ennen Solvallan kisaa ja oli mm. kesäkuussa Bodenissa toinen Propulsionin jälkeen. Kengättömyys ja jenkkikärryt ovat tuoneet oriin otteisiin vielä lisäpykäliä. Toissa kerralla se kukisti vastustajansa johtavan rinnalta ja kiri viimeksi tulisesti 4. ulkoa. Jenkit ovat perässä tässäkin ja kengätkin todennäköisesti riisutaan, joten Ulf Ohlssonin ajokilla on erinomainen tilaisuus jatkaa voittokannassa, joko johtavan rinnalta tai takaa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Diamanten ei ole ollut viime starteissa aivan priima ja Jubileumpokalenin jälkeen sillä on ollut hieman terveysmurheitakin. Vaikka alkumatka oli silloin vaativa, putosi ori melko selvästi 2. ulkoa kärjen kyydistä maalisuoralla. Jägersrossa se taas kadotti ravinsa johtavan rinnalta. Keulapaikka on tässä todennäköinen, mutta suosikin pitäminen loppuun asti takana on vaikeaa, jos vire on edelleen hieman puutteellinen. Jos 12 Zenit Brickillä halutaan tällä kertaa ajaa jo matkan aikana aktiivisesti eteenpäin, voi viime talven menestysruuna kamppailla jo kärkipään sijoista. Suoritukset tauon jälkeen ovat olleet asiallisia, vaikka sijoitukset ovat jääneet vaisuiksi. Axevallassa ruuna tuli päätöskierroksen taustalta 10,3-vauhtia ja viimeksikin 11-lukemiin. 1 Nappa Scar on osoittanut viime starteissa hyvää virettä ja voi päästä tässä Bollnäsin kisan tapaan johtavan kantaan. Siitä totosija olisi täysin mahdollinen, mutta voitto on tiukassa. 9 Muscle Hustle tuli Åbyssä 3. sisältä juosten ja paikkasi viimeksi avauskurvin laukkansa asiallisesti. Takaa voitto on kuitenkin kovan työn takana. 6 Dreammokolle jäi jossiteltavaa Sundsvall Open Trotissa 4. sisältä. Tällä kertaa ensi sunnuntain Masters-finaaliin valmistautuva ranskalainen menee kuitenkin kengät jalassa, joten pelillisesti se ei tähän kohtaa ole kovin houkutteleva tapaus. 7 Speed Delicious venyi viimeksi Volsteadin takaa toiseksi. Pitkän tauon jälkeen ori varmasti parantaa starttien myötä, eikä totosija täysin poissuljettu ole, jos Nicklas Westerholm onnistuu hankkimaan suotuisan juoksun valmennettavalleen.

Juoksunkulku: Diamanten ottaa kakkosradalta keulapaikan haltuunsa ja Nappa Scar pyrkii pitämään sen selän. Makethemark etenee johtavan rinnalle, jos ei saa sopivaa paikkaa toisen radan jonosta.

Pelijakauma: Makethemark (43%) on Diamantenia (29%) vastaan selvä pelivalinta näillä prosenteilla nähdyn perusteella. Dreammoko (12%) on ylipelattu.

Ranking: A) 5 B) 2, 12, 1, 9, 6, 7 C) 3, 4, 8, 10, 11 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto75-7

Suosikit: 3 Sign Me Up Too teki vakuuttavaa työtä kesän 75-starteissa ja on hyvistä asemista perusteltu suosikki päätöskohteeseen. Ruuna on kuitenkin ollut viime startin jälkeen kertaalleen poissa ja vire on siltä osin lievä arvoitus. Pikamatkalla juoksusta voi tulla rauhaton, sillä keulaan mieliviä on monia. Se sataisi vahvasti 9 Wasa Warriorin laariin. Aleksi Kytölän suojatti teki vahvan kirin 4. ulkoa toissa kerralla nousten 09,4-vauhtisella 700 metrisellä aina voittoon. Viimeksi ruuna joutui avaamaan keulassa 07,0-vauhtia ja kierroksen vielä 10-lukemiin, joten lopun taipuminen oli ymmärrettävää. Tässä juoksusta voi tulla hyvinkin suotuisa. 6 Dreamboy Asin osalta juoksun juontuminen on enempi arvoitus, sillä ori ei ole aivan nopeimpia alussa. Bergsåkerin suorituksen perusteella kunto on kuitenkin erinomaisella mallilla. Siellä 3. sisältä vasta vähän ennen maalia tilat saanut 5-vuotias sylkäisi viime metrit oikein terävästi.

Haastajat ja yllättäjät: Matias Salon tallin 5 Celebrity Lane tuli Lahdessa johtavan takaa kovassa lopetuksessa juosten perille, eikä sisältä tainnut lopulta tulla valjakonmentävää aukkoakaan. Rovaniemellä veto hieman hiipui johtavan rinnalta. Ruuna avaa reippaasti, mutta lopullinen menestyminen on tietysti pitkälti alkumatkan tapahtumista kiinni. 7 Etosha Boko taitaa olla eturivin hevosista kaikkein nopein, mutta ulkoa tehtävä ei tietysti silti ole aivan helppo. Viime kerralla ruuna taipui keulasta toiseksi, eikä se muutenkaan ole ihan leijonanotteita esittänyt ratkaisuhetkillä. Kuntopuoli on mallillaan. 8 Mellby Demon nousi Gävlessä 3. ulkoa lopussa toiseksi kun kärjessä oli pidetty liian kovaa tahtia matkalla. Jos juoksusta tulee samantyyppinen, voi Timo Nurmoksen valmennettava kohota nytkin kärkikahinoihin. Vire lienee edelleen nousujohteinen. C-ryhmään rankatutkaan eivät ole täysin ulkona kuvioista, mikäli juoksusta tulee vauhdikas. Isommalle lapulle rastataan myös kaikki ne mukaan.

Juoksunkulku: Sign Me Up Too, Celebrity Lane ja Etosha Boko lienevät eturivin nopeimmat, vaikka sisäratojen hevosetkin pystyvät avaamaan hyvin. Ensin mainittu niukka suosikki lopulliseksi keulahevoseksi.

Pelijakauma: Sign Me Up Too (33%) on oikea suosikki, mutta Wasa Warrior (14%) tuntuu näillä prosenteilla maistuvalta.

Ranking: A) 3, 9, 6 B) 5, 7, 8 C) 4, 2, 1, 12, 11, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 3, 9, 6
Suuri: 3, 9, 6, 5, 7, 8, 4, 2, 1, 12, 11, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 9, 10, 12
Toto75-2: 1, 11
Toto75-3: 1, 7, 2, 4, 6, 12
Toto75-4: 2
Toto75-5: 3
Toto75-6: 5
Toto75-7: 3, 9, 6
Hinta: 5,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 9, 10, 12
Toto75-2: 1, 11
Toto75-3: 1, 7, 2, 4, 6, 12
Toto75-4: 2, 13, 7, 1, 4, 9, 6, 8, 11
Toto75-5: 3
Toto75-6: 5
Toto75-7: 3, 9, 6, 5, 7, 8, 4, 2, 1, 12, 11, 10
Hinta: 194,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi