Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Oulu 8.9.2018 – 60 000 euron jackpot

Julkaistu: , Päivitetty:

TOTO76
Oulu Express -finaalit tähdittävät viikon Toto76-kierrosta, missä on 60 000 euron jackpot.

Toto76-1

Suosikki: 3 Cash No Limit voitti Rovaniemellä lopulta helposti kirinsä päätteeksi. Toissa kerralla Derby-karsinnassa hevonen joutui tekemään liian paljon töitä ulkoradoilla mikä näkyi loppusuoralla. Viimeksi Cash No Limitillä ajettiin 4. ulkoa tasainen ja pitkä kiri kolmannella radalla, jonka hevonen viimeisteli viileään tyyliin voittaen varmoin ottein. Cash No Limit avaa hyvin ja nappaa johtopaikan haltuunsa. Siitä ruuna on tiukasti mukana voittomatsissa.

Haastaja: 6 Petersin voitti Teivossa keulasta. Vermossa ruuna pakitteli 5. ulos, mistä hevonen oli selvästi sijoitustaan parempi kirien päätöslenkin 11,7-kyydillä. Petersin on vahva menijä, joka saattaa tällä kertaa joutua kiertämään vauhdinpitäjän paikalle toisen radan veturiksi.

Yllättäjät: Sekä Ylivieskassa että Rovaniemellä keulasta juhlinut 12 Rapid Leader jatkaa hyvässä kunnossa ja kyttää kärjen ylivauhtia. 9 She Is Cecilia voitti Torniossa keulapaikalta pystyyn ja jäi Rovaniemellä 2. sisälle pussiin. 1 Kurir Brodde lopetti Ylivieskassa mukavasti 5. sisältä ja Kaustisella hevonen kamppaili voitosta 2. ulkoa. Lähtöpaikka on haastava tahmealle avaajalle. 2 Pasi Von Bentz voitti Vieremällä 3. ulkoa ja Pihtiputaalla keulasta. Rovaniemen Toto65-lähdössä ruuna lähti 3. ulkoa kolmannelle viimeisellä takasuoralla ja runttasi tasaisesti perille. 8 Honorary Consul kesti Vermossa mukavasti Cash No Limitin peesissä ja pyrki haastamaan tämän maalisuoralla. 7 Diesel Degato lopetti Rovaniemellä 2. ulkoa voittomatsiin. 4 An-Valpuri ja 5 Decamerone pääsevät asiallisesti matkaan ja tähtäävät sisäradalle. Sieltä rahasija olisi hyvä saavutus.

Pelijakauma: Cash No Limit (69%) on hiukan ylipelattu. Petersin (11%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Cash No Limit avaa keulaan ja An-Valpuri tuikkaa sen perään. Petersin kiertää toisen radan veturiksi.

IS-pelisuositus - Toto76-1

Pieni: 3, 6
Suuri: 3, 6, 12

Toto76-2

Suosikki: 7 Vernanto otti Ylivieskassa laukan avauspuolikkaalla ja maalisuoralla. Viime metrit ori tuli terävästi ja olisi matkan jatkuessa kamppaillut voitosta. Jyväskylässä ori kiersi 4. ulkoa väkevästi ja ehti kärkeen ohi Raggarin. Vernanto on monipuolinen ja voitontahtoinen menijä, joka pystyy kamppailemaan voitosta kaikenlaisilla juoksuilla.

Haastajat: 1 Iikori tähtää ilman muuta johtopaikalle, mistä ori on ollut paras. Rovaniemellä ori kesti siitä kakkoseksi Tähen Toivomuksen jälkeen. 10 Piispalan Santeri kiri Teivossa ykköseksi 5. ulkoa. Torniossa ori matkasi 2./3. ulkona ja lähti viimeisellä takasuoralla haparoivalla askeleella kolmannelle. Laukka maalisuoralle kaarruttaessa pilasi pelin lopullisesti eikä hevonen olisi ravillakaan kamppaillut voitosta. Oikeana päivänä Piispalan Santerilla löytyy tarvittavat aseet aina voittoon asti. 15 Hanslankari jatkoi Vermossa väkeviä otteitaan kiertämällä toiseksi pitkällä kirillä kolmannella ilman selkää. Laukkariski on aina olemassa, mutta ehjällä juoksulla ori ei mittaa metrejä.

Yllättäjät: 11 Tuurin Toivo jäi Vermossa 5. ulos, mistä ori teki aivan asiallisen kirin kolmannella radalla. Kunto on hyvä ja voittoja voisi olla taulussa enemmänkin. 14 A.T. Veeti kamppaili Jyväskylässä kuolemanpaikalta totoon. Lähtöasetelmat ovat hankalat, kun ori olisi paras vapaalta radalta. 6 Tarun Tykki vahvistuu jälleen Antti Teivaisella. Ori tarvitsee tarkan juoksun menestyäkseen, ja ohjastaja tullee sellaisen tarjoamaan. 16 Joriini matkasi Rovaniemellä 4. ulkona ja nousi kamppailemaan kakkossijasta yhdessä Iikorin kanssa. Ori kerää jatkuvasti hyviä sijoituksia, mutta kauden voittosaldo on edelleen avaamatta. 3 Menoks on vauhdikas menijä, mutta laukkoja tulee joka startissa. Ehkä kuntokaan ei ole aivan tapissaan. Forssassa 2. ulkoa neljänneksi lopettanut 2 Annin Vappu ja Kuopiossa 3. sisältä niukasti Tuurin Toivon lyönyt 13 Kukan Tutu tulevat seuraavina.

Pelijakauma: Iikori (13%) on hiukan alipelattu samoin kuin Tuurin Toivo (4%).

Juoksunkulku: Iikori joko pitää johtopaikan suoraan tai hakee keulat nimiinsä Tarun Tykiltä. Vernanto hakeutuu toisen radan veturiksi viimeistään etusuoralla.

IS-pelisuositus - Toto76-2

Pieni: 7, 1, 10, 15, 11, 14, 6
Suuri: 7, 1, 10, 15, 11, 14, 6

Toto76-3

Suosikki: 5 Grand Ale voitti Torniossa johtopaikalta erittäin hienolla tyylillä ja parastaan antamatta. Oulussa hevonen matkasi 2. ulkona ja keräsi ylimääräistä painetta, kun sisäpuolella ohjastaja käski omaansa matkan aikana. Loppua Grand Ale kiri hyvin ja oli lähellä voittaa. Tällä kertaa ruuna päässee johtopaikalle, mistä se ottelee voitosta.

Haastajat: 4 Ricocone nappasi Vermossa pitkään ilmassa roikkuneen voiton. Ruuna matkasi toisen radan veturina ja kiskaisi 09,0-lopetuksessa ykköseksi. Ruuna ei osallistu kiihdytykseen, mutta pystyy päätöskierroksella tekemään töitä roppakaupalla. 9 Tarabuso Jet voitti Oulussa tarkalla juoksulla 2. sisältä. Vermossa hevonen kiri loppua erittäin terävästi ja ehti kakkoseksi. Lord Ivar pysyi kaukana edellä. 1 Only Eyes Broline kiersi Rovaniemellä johtavan rinnalle ja runttasi maalisuoralla ohi keulassa juosseen 8 Wheelie Awaken. Lähtöpaikka on kinkkinen tasaiselle avaajalle.

Yllättäjät: 12 Issaquah Sund voitti Forssassa pystyyn 2. ulkoa. Jyväskylän startin sijoitus jäi turhankin heikoksi, kun selät eivät vetäneet. Lähtöpaikka on heikko, mutta ruuna pystyy paljoon mikäli sillä ajetaan kengittä. Kuusivuotias on tehnyt parhaat suorituksensa avojaloin. 3 Ramboldo Jet tähdännee johtavan kupeelle, missä hevonen on viime aikoina juossut. Otteiden pitää hieman parantua, että voitto on mahdollinen. 10 Boulder Cannon otti voittonsa johtavan rinnalta ja kakkossijansa keulasta. Viimeksi ori kiri takaa ja suoritti hyvällä tasolla. 6 Por Nie Rock ei toissa kerralla kyennyt ohituksiin 09,0-lopetuksessa. Viimeksi ruuna kiri 4. sisältä pontevasti perille. Tällä kertaa ruunalla ajetaan ennakkotiedon mukaan etukengittä.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Wilda Tigern Jack katsoo keulat ja päästää Grand Alen eteensä. Ramboldo Jet tai Boulder Cannon kiertyy toisen radan veturiksi.

IS-pelisuositus - Toto76-3

Pieni: 5, 4, 9, 1, 12
Suuri: 5, 4, 9, 1, 12

Toto76-4

Suosikki: 2 Tähen Toivomus palasi Rovaniemellä hienossa iskussa puolentoista kuukauden paussilta. Ori kiersi kierros ennen maalia 3. ulkoa keulaan ja karkasi maisemiin. Ori pääsee hyvin matkaan, mutta voi olla että Virin Camilla tai Koskelan Akseli pääsee edelle. Myöhemmin keulapaikka on tarjolla, ja Tähen Toivomus on lähellä voittoa.

Haastaja: 9 Polara runttasi Ylivieskassa Ruunaruhtinaaksi johtavan rinnalta. Vermossa ruuna pääsi Välähdyksen laukattua keulaan eikä ollut tämän jälkeen ohitettavissa. Tähen Toivomus oli parempi Mikkelissä, kun se juoksi keulassa ja Polara rinnalla. Meininki voi olla sama tälläkin kerralla.

Yllättäjät: 4 Vaellus nousi Torniossa 4. ulkoa kakkoseksi. Jyväskylässä ori laukkasi, mutta tuntui ohjastajan käteen muuten normaalilta. 5 Koskelan Akseli lähtee kovaa liikkeelle ja tähtää sisäradalle kärjen taakse. Jyväskylässä ruuna laukkasi alussa ja jäi kärjestä. Jatkossa hevonen nousi 4. ulkoa totoon. 8 Myr Faksen sai Torniossa hyvän selkäreissun sisäradalla ja tykitti niukkaan voittoon. Oriilla tähdätään jälleen sisäradalle ja juoksupaikka löytynee viimeisessä parista. 7 Vixen teki asiallista työtä kuninkuuskilpailussa. Forssassa ori hävisi turhan paljon kärkikaksikolle Juiseri-Köppinen. 3 Virin Camilla ei ollut Jyväskylässä terävimmillään päätöskierroksella 3. ulkoa. Kisa saattoi terävöittää, kun starttiväli oli pitkä. Tamma pystyy kamppailemaan korotetuista rahoista.

Pelijakauma: Tähen Toivomus (58%) on näistä asemista vaikeasti lyötävissä ja käy varmaksi.

Juoksunkulku: Tähen Toivomus, Virin Camilla ja Koskelan Akseli avaavat reippaimmin. Tähen Toivomus hakee keulapaikan haltuunsa viimeistään takasuoralla ja saa Polaran vierelleen.

IS-pelisuositus - Toto76-4

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto76-5

Suosikki: 2 Bret Boko on kultadivisioonafinaalin niukka ykkössuosikki lähtöpaikkansa turvin. Ruuna tähtää johtopaikalle, mistä se oli ykkönen Riihimäellä. Jyväskylässä veteraani kiri 4. ulkoa asiallisesti perille ja oli viidentenä maalissa.

Haastajat: 6 Starzinner jyräsi Vermossa johtavan rinnalta kärkeen. Ylivieskassa hevonen ei ehkä ollut parhaimmillaan johtavan rinnalta, mistä se on yleensä tehnyt väkeviä suorituksia. Starzinner on voitokas menijä joka pystyy menestymään monenlaisella eri juoksunkululla. 5 Zigge Silviolle jäi Ylivieskassa jossiteltavaa, kun ruuna ei löytänyt maalisuoralla vapaata 2. sisältä. Riihimäellä ruuna matkasi 6. sisällä/3. ulkona, mistä kakkossija oli maksimisaavutus Bret Bokon saadessa huseerata johtopaikalla mielin määrin. 4 Top Of The World saattaa hyvinkin palata voittokantaan. Riihimäellä ruuna runttasi mukavasti perille toiselta ilman selkää ja Suomen Mestaruudessa se oli sijoitustaan parempi kaukaa 6. ulkoa. Tällä kertaa hevonen pääsee lähemmäs kärkeä. 12 Edward Ale teki Vermossa asiallisen kirin kolmannella ilman vetoapua Ranch Kellyn voittamassa lähdössä. Ruuna kyttää piippuhyllyn paikalta ylivauhtia.

Yllättäjät: 3 Tir du Caux tietää Rovaniemellä maalin paikan. Heinäkuun lopussa ruuna runttasi viime metreillä ykköseksi ja viimeksi hevonen ohitti juuri ennen maalia viimeisen vastustajan ja ehti kakkoseksi. Kunto on hyvä. 9 Callela Ladyboss kiri SM:ssä posiitivisesti perille 3. sisältä ja osoitti kilpailevansa nousuvireessä. 8 Höwings Star kiri Torniossa ykköseksi 2. ulkoa. Solvallassa ruuna matkasi 4. sisällä ja kiri asiallisesti perille.

Pelijakauma: Top Of The World (9%) on alipelattu. Edward Ale (4%) on puolestaan lähes täysin unohdettu.

Juoksunkulku: Bret Boko katsoo kiihdytyksessä keulapaikan ja saa Starzinnerin rinnalleen. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

IS-pelisuositus - Toto76-5

Pieni: 2, 6, 5, 4, 12, 3, 9, 8
Suuri: 2, 6, 5, 4, 12, 3, 9, 8

Toto76-6

Suosikki: Suomenhevosten Oulu Express -voittaja palkitaan 21 000 eurolla. Lähdön suosikki löytyy takarivistä. 9 Landen Paukku on kilpaillut urallaan seitsemän kertaa ja napannut yhtä monta voittoa. Rovaniemellä ori jatkoi upeita suorituksiaan ja jyräsi ykköseksi kuolemanpaikalta. Tätä ennen hevonen voitti Pikkupelimannin ensimmäisen kaarteen laukasta huolimatta. Ori jaksaa punnertaa väkevästi ja on ehjällä juoksulla jälleen mukana voittomatsissa. Kyseessä on todennäköinen pärjääjä, mutta kannattaa muistaa että kyseessä on nuori varsantaimi. Takarivistä voi tulla mutkia matkaan ainakin kiihdytyksessä.

Haastajat/yllättäjät: 4 Sirukasson avasi Kaustisella johtopaikalle. Viimeisen kierroksen alussa Landen Paukku kiersi rinnalle ja prässäsi, jolloin ori repesi laukalle. Rovaniemellä Sirukasson juoksi keulassa ja kamppaili rehdisti muttei voinut mitään Landen Paukulle. Sirukasson avaa keulaan ja johtaa lähtöä pitkään. 3 Jostois oli tappioton ennen Rovaniemeä, missä Landen Paukku ja Sirukasson olivat etevämpiä. Pihtiputaalla ori palasi takaisin voittokantaan johtavan rinnalta. Jostois on kelpo aloittelija ja kuroo koko ajan kiinni eroa suosikkeihin nähden. Jostois kamppailee tiukasti totosijoista. Sen valttina on suoritusvarmuus kuten nelossuosikilla 10 Vixelilläkin. Se voitti Mikkelissä juostuaan suurimman osan matkasta 2. sisällä. Rovaniemellä ori ei voinut mitään kärkikolmikolle Landen Paukku-Sirukasson-Jostois. Vixeli saattaa kirivaiheessa saada vetoapua Landen Paukulta ellei tämä kierrä aikaisin eteenpäin.

Pelijakauma: Landen Paukkua (67%) on todennäköinen pärjääjä ja kelpaa ainakin pienimpiin kuitteihin varmaksi. Suurempaan systeemeihin otamme varmistuksia, kun varmat löytyy muista kohteista.

Juoksunkulku: Sirukasson kiihdyttää johtopaikalle. Landen Paukku kiertää rinnalle viimeistään etusuoralla.

IS-pelisuositus - Toto76-6

Pieni: 9
Suuri: 9, 4, 3, 10

Toto76-7

Suosikki: Myös lämminveristen Oulu Express -ykkönen pokkaa tililleen 21 000 euron ykkösrahat. 2 Graceful Swamp hakee peräti kauden 12. voittoaan yhtä monessa kilpailussa. Oriin ei ole tarvinnut pusertaa viimeistä hikipisaraansa viime kisoissa vaan ori on päässyt suht' helpolla. Kolmevuotias kiihdyttää kovaa matkaan ja on kierroksen todennäköisin voittaja. Kykyori hoiteli oman karsintansa eleettä keulapaikalta.

Haastaja: 1 Zogo Match voitti Mikkelissä keulasta. Viimeksi ruunalla ajettiin takarivistä maltillisesti, ja loppusuoralla hevonen kiri niukkaan mutta varmaan voittoon. Ykkösradalta ruuna pystyy pitämään suosikin selän ja kamppailee kakkossijasta. Suosikin kukistaminen on epätodennäköistä vaikka kyseessä hyvä varsa onkin.

Yllättäjät: 5 Double Revenge oli Helsingin karsinnassa paras takapareista kirineistä ja tekikin erittäin riuskan lopetuksen 4. ulkoa. 4 Special Present sai karsinnassa hyvän juoksun ja lopetti mukavasti. Vain hurjasti kirinyt Zogo Match ehti edelle. Special Present meni Seinäjoen startista eteenpäin ja pystyy jälleen nousemaan tototaistoon. 7 Daze oli alkuerässä tasainen 3./4. ulkoa, mutta pystyy parempaan. Lähtöpaikka on tasaiselle avaajalle hankala. 10 Majestic Man alisuoritti viimeksi keulasta. Tätä ennen hevonen teki Kontiolla hyviä suorituksia. Ruuna ei pääse takarivistä käyttämään
terävää lähtönopeutta hyväkseen. 6 Hit The Road Jack joutui viimeksi tekemään töitä kolmannella radalla ennen kuin pääsi johtavan rinnalle. Siitä vahva menijä runttasi totoon. Hit The Road Jack on tasavauhtinen menijä jolla ei välttämättä ole hirveästi värkeissä nähtyä parempaan. Siitä tulee joka tapauksessa mainio kilpahevonen. 3 Count Forte pääsi viimeksi ysiradalta 2. sisälle, mistä ori oli varma kakkonen. 9 Club Nord Easy seurasi sen takaa kolmanneksi.

Pelijakauma: Graceful Swamp (74%) on ansaitusti suursuosikki.

Juoksunkulku: Graceful Swamp pääsee keulaan ohi Zogo Matchin. Double Revenge hakeutuu toiselle radalle ja päästää Hit The Road Jackin eteensä.

IS-pelisuositus - Toto76-7

Pieni: 2
Suuri: 2

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 3, 6
Toto76-2: 7, 1, 10, 15, 11, 14, 6
Toto76-3: 5, 4, 9, 1, 12
Toto76-4: 2
Toto76-5: 2, 6, 5, 4, 12, 3, 9, 8
Toto76-6: 9
Toto76-7: 2
Hinta: 28,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto76-1: 3, 6, 12
Toto76-2: 7, 1, 10, 15, 11, 14, 6
Toto76-3: 5, 4, 9, 1, 12
Toto76-4: 2
Toto76-5: 2, 6, 5, 4, 12, 3, 9, 8
Toto76-6: 9, 4, 3, 10
Toto76-7: 2
Hinta: 168,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi