Ravivihje: Toto86 Eskilstuna 15.8.2018 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto86
Jackpotit jatkuvat T86-pelissä kun jaossa on tänä iltana 1 074 546 euroa ylimääräistä.
Jättipotti oli tarjolla jo viikko sitten, mutta rivi osoittautui silloin kaikille liian vaikeaksi, ja summa siirtyi korkojen kera jaettavaksi täksi keskiviikoksi Eskilstunaan.

Illan rivistä löytyy kolme suursuosikkia, joista kahteen luotetaan, mutta yksi saa isommassa systeemissä maksavampia kavereita mukaan.


Toto86-1

Suosikit: Sekavassa avauskohteessa ykkösmerkiksi nousee 4 Aperfectdream, joka meni viimeksi taas vaihteeksi ravia. Esitys 2. sisältä ei ollut mitenkään loistelias, mutta ehjä suoritus oli tietysti ykkösasia. Ruuna pystyy kyllä paljoon ja nelosradan selvittäessään voitto on ulottuvilla. 2 Ronzon Face on kärsinyt samanlaisista ongelmista. Viimeksi Björn Goopin käsistä debytoineella ruunalla ladattiin alkuun ja laukka tuli lähtösuoran päässä, kuten on tullut monta kertaa ennenkin. Voltista alku sujuu rauhallisemmalla vauhdilla, joten laukaton suoritus lienee tässä mahdollista. Ruunan kapasiteetti on sarjoihinsa hyvinkin riittävä. 9 Havbergs Knight aloitti keväällä tauon jälkeen lupaavilla suorituksilla, mutta sittemmin kärkisijoja ei ole enää tullut. Toki lähdötkin ovat olleet huomattavasti tämänkertaista kovempia, eivätkä juoksut ole aina onnistuneet. Mantorpissa ori esiintyi vaisusti ja osoittautui kipeäksi. Jos kaikki on kunnossa, voitto ei tässä yllättäisi. Luotetaan siihen, että ainakin joku kolmikosta onnistuu ja nappaa voiton.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Impressive Zon esiintyi Visbyssä 3. sisältä tasaisesti ja laukkasi viimeksi heti alussa. Edellytykset suotuisalle juoksulle ovat nyt olemassa ja jos suosikit sortuvat väärälle askellajille, ei voittokaan tietysti aivan poissuljettu ole. 8 Pointillist ei ole riittänyt kovissa lähdöissä, muttei jenkin virekään ole ihan terävin ollut. Nyt rima on alempana. 11 Bacan Degato putosi 3. ulkoa väsyvän takana ja laukkasi loppukaarteessa. Ei ruuna itsekään kovin vetreää vaikutelmaan tosin jättänyt. Edellytyksiä parempaan kyllä olisi. Muiden yltäminen kärkeen asti on jo varsin epätodennäköistä.

Juoksunkulku: Impressive Zon ottaa ensimmäiset keulat. Ronzon Face tai Aperfectdream etenee kärkeen, jos selviävät alun ravilla.

Pelijakauma: Oikeat suosikit. Pointillist (16%) tuntuu liikaa pelatulta.

Ranking: A) 4, 2, 9 B) 1, 8, 11 C) 3, 6, 7, 10, 5, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 4, 2, 9
Suuri: 4, 2, 9

Toto86-2

Suosikki: 6 Farlander Am on aloittanut uransa lupaavasti. Viimeksi ruuna nousi 3. ulkoa kolmannelle jo kierros ennen maalia ja tuli vahvasti maaliin saakka vain Conrads Rödluvalle häviten. Päätöskierros oli peräti 11,6-vauhtinen. Voitot tulivat keulajuoksuilla ja sille paikalle Carl Johan Jepson tähtää varmasti tässäkin. Lähtönopeus on pieni arvoitus, mutta luultavasti ruuna pystyy avaamaan varsin hyvin. Se vaikuttaa kaikin puolin tasapainoiselta tapaukselta, eikä juostavasta matkasta varmasti ole haittaa. Suurena suosikkinakin kelpo varma jackpot-kierrokselle.

Haastajat ja yllättäjät: Passionate Kempin poika 3 Roofie on aloittanut myös varsin mukavasti, vaikka kuudesta kisasta onkin vasta yksi täysosuma. Viime kerralla ruuna tuli 2. ulkoa lopun alle 12-vauhtia toiseksi ja voi hyvällä juoksulla olla taas korkealla. 3 Ara on tehnyt viime kerroilla sisäradalta ihan mukavat suoritukset, vaikkei kärkeen ole yltänytkään. Kuski vahvistuu nyt, joten jenkkikärryt peräänsä saava varsa voi napata totosijan. Hyvänä avaajana se päässee heti sisäradalle. 11 Alfred Zonett on siirtynyt Robert Berghin talliin ja sukuoriin otteita seurataan suurella mielenkiinnolla. Kevään starteissa 3-vuotias esiintyi ihan hyvin, mutta kuitenkin vielä hieman harvatahtisesti. 12 Mellby Goofy omaa hyvät vauhdit. Viimeksi Ulf Ohlssonin ajokki nousi 4. ulkoa 13-vauhtisella kirillä toiseksi. Örebrossa lähtölaukan jälkeen 1900 metriä sujuivat 15,3-kyytiä. Näistä asemista uran avausvoitto ei ehkä välttämättä vielä tule, mutta hyvään sijoitukseen on saumoja. 5 In Love Boko tuli viimeksi hänniltä lopun 13,5-vauhtia. 2 S.G.Flying Diaval suoriutui myös kelvollisesti 4. sisältä ulos päätöspuolikkaalla siirryttyään. 8 Mascarpone Doc on ottanut voittonsa 2. sisältä tarkoilla reissuilla, mutta juoksusta tullee nyt vaativampi.

Juoksunkulku: Ara lienee alussa nopein, mutta selkäjuoksu kelpaa. Farlander Am etenee hyvissä ajoin hakemaan johtopaikkaa.

Pelijakauma: Farlander Am (61%) on ansaitusti suursuosikki, prosentit ehkä kuitenkin hieman liian suuret. Ara (2%) ansaitsisi yllättäjistä muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 6 B) 4, 3, 11, 12, 5, 2, 8 C) 7, 1, 9, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-3

Suosikki: Jatkuvasti hyvää jälkeä tehnyt 7 Charrua Forlan on sopivassa porukassa nyt suursuosikki. Eskilstunassa ruuna spurttasi lopussa sisäkautta hyvin kakkoseksi. Viimeksi se nitisti johtavan rinnalta Canari Matchin, mutta ulkoa kaksi ehti viimeisellä satasella edelle. Lyhyellä matkalla keulaan haluavia riittää, joten Hans-Owe Sundbergin suojatille voi olla alussa tarjolla taas ulkoratoja. Johtavan rinnaltakin tässä tehtävässä voitto on täysin mahdollinen, mutta kun prosentit ovat kovat, haetaan muutama kaverikin lapulle.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Rubio on mennyt parissa viime startissa oikeaan suuntaan ja 4-vuotias voi pärjätä tässä, sillä suurin osa vastustajista on jo varsin väsynyttä osastoa. Mikkelissä 10-aika pilaantui maalisuoran laukkaan, viimeksi kiritilaa johtavan takaa tuli vasta päätössatasella ja paukkuja jäi varastoonkin. 9 Allaballakaitoz ei noussut viimeksi takajoukoista, mutta kärjestä tai sen läheisyydestä ruuna on vielä innostunut parempiin suorituksiin. Toissa kerralla se tosin jäi 2. sisälle pussiin ja sama riski on tietysti olemassa tässäkin. Jos kiritilat avautuvat sopivasti, yllätys on mahdollinen ja vähän pelattuna se poimitaan mukaan. Björn Goop voi myös tuoda tarvittavaa lisäpiristystä veteraanille. 4 Re Doc laukkasi viimeksi heti alussa, eikä vakuuttanut Vaggerydin voitossa kulmikkaalla ravillaan. Jos Robert Bergh saa ruunan ravin rullaamaan, se voi vielä menestyä. 1 Explosive de Vie luopui Mantorpissa keulapaikasta kierroksen jälkeen ja lopussa sen tyyli ei enää ollut erityisen hyvä, vaikka sinnittelikin neljänneksi. Tällä kertaa sillä yritetään puolustaa keulaa hinnalla millä hyvänsä. 6 Spitcam Jubbin kirissä ei ollut viimeksi ruutia 2. ulkoa. Parhaana päivänään ruuna voi otella hyvistä sijoituksista, mutta niitä on ollut nykyisin varsin harvoin.

Juoksunkulku: Explosive de Vie pyrkii torjumaan 5 Francais du Gullin alkukiihdytyksessä. Jos jälkimmäinen pääsee ohi, keula voi olla tarjolla Re Docille.

Pelijakauma: Charrua Forlan (68%) on sopivasta tehtävästä huolimatta liikaa pelattu. Allaballakaitoz (2%) ansaitsisi enemmän huomiota.

Ranking: A) 7 B) 8, 9, 4, 1, 6 C) 3, 2 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 7
Suuri: 7, 8, 9, 4

Toto86-4

Suosikit: Vahva 14 Ridgehead Melanie on kolmosrivistäkin ansaitusti tammalähdön luotetuin hevonen. Kesäkuun ensimmäinen voitto tuli 3. ulkoa ja jälkimmäisessä Kai K. Luomalan tamma keilasi vastustajansa kuolemanpaikalta. Viimeksi 4-vuotias kiertyi johtavan rinnalle toisessa kaarteessa, mutta Kindy Cane ja Cheerful Rivner osoittautuivat liian koviksi. Vastus on nyt sopivan oloinen ja Torbjörn Jansson tehnee tässäkin aikaisin ratkaisuja. 10 Selah pudotti viimeksi Staro Miamin voittamassa E3-karsinnassa toiselta radalta johtavan taakse viimeisellä takasuoralla ja tuli ihan kelvollisesti perille. Örebrossa suoritus oli avauskaarteen laukan jälkeen myös hyvä, Visbyn voitto tuli keulasta. Sopivammassa porukassa nyt voittotaistoon. 5 Undazzled Eyes ei yltänyt viimeksi 3. sisältä lopussa kärkeen, mutta voitti edellisen startin keulasta. Parhaan suorituksensa Jörgen Westholmin tamma teki kuitenkin Rommessa, jossa se punnersi ykköseksi johtavan rinnalta. Korkealle nyt.

Haastajat ja yllättäjät: Isompaan systeemiin rastataan myös pari muuta. 13 Incora Zon tuli viime kerralla 3. ulkoa viimeiset 700 metriä 12,5-vauhtia ja kokee nyt mielenkiintoisen kuskinvaihdoksen. Viimeksi sisäradalta seurailemaan tyytynyt 3 Valentina A.F. ottanee nyt ainakin aluksi keulapaikan haltuunsa. Uran toistaiseksi ainoa voitto tuli toukokuussa juuri keulasta. 8 Valentine Heart nousi viimeksi 13-lopetuksella 4. ulkoa hallittuun voittoon. 4-vuotias käynnistyy kuitenkin verkkaisesti, joten juoksusta ulkoa voi tulla hankala. 15 Hipster on napannut tämän vuoden parhaat sijoituksensa kärjestä tai sen välittömästä läheisyydestä, joten tehtävä on tällä kertaa aivan toisenlainen ja paljon peliä keränneenä se jää systeemien ulkopuolelle. 12 So Bear laukkasi viimeksi jo ennen lähtölinjaa. Arvikan karsintalähdön 4-vuotias voitti keulasta ja tuli saman illan finaalissakin johtavan takaa asiallisesti perille. Kuskinvahvistuksen kokeva 1 Anne otti viimeksi johtavan takaa maksimisijoituksen.

Juoksunkulku: Valentina A.F. Avaa hyvin, ulkoa haastetta heittävät alussa 6 Anni ja 7 Amabella Beech.

Pelijakauma: Undazzled Eyes (9%) on jäänyt alipelatuksi, samoin Valentina A.F. (4%). Hipster (18%) on saanut liikaa kannatusta.

Ranking: A) 14, 10, 5 B) 13, 3, 8, 15, 12, 1 C) 7, 4, 11, 6, 2, 9 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 14, 10, 5
Suuri: 14, 10, 5, 13, 3

Toto86-5

Suosikit: Tasaisessa lähdössä rankingin kärkeen nostetaan 7 Radagast, joka on tehnyt kovissa lähdöissä jatkuvasti hyviä suorituksia vaikkei aivan kärkeen ole yltänytkään. Östersundin 75-lähdössä Oskar J. Anderssonin ajokki matkasi aivan hännillä ja tuli lopun juosten. Juhannuksena kiri 3. ulkoa kantoi kolmanneksi ja viimeksi ruuna latoi 5. ulkoa viimeiset 600 metriä 10,1-vauhtia. Vastus on nyt hieman aiempaa helpompi, joten voittokin on täysin mahdollinen. 1 Mega Star piti toissa kerralla Visbyssä ykkösradalta keulat ja hallitsi perille. Eskilstunassa sama ei ehkä onnistune, mutta kärjen läheisyydestä ruuna on kuitenkin mahdollinen menestyjä. Viimeksi se tuli johtopaikalta ohitetuksi loppumetreillä.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Hercules T. omaa myös kokemusta kovistakin lähdöistä. Viimeksi Kaj Widellin ajama 4-vuotias tuli 2. ulkoa asiallisesti perille ja on tässä pienillä tuureilla mahdollinen. Vähän pelattuna hyvä merkki, kuten 6 Gustavo Bokokin. Se oli viimeksi alkumatkalla johtavan rinnalla varsin virkeä, sai selän eteensä päätöslenkille, mutta laukkasi loppusuoralla nelossijalta. Visbyssä Petter Karlssonin ajokki esitti 4. ulkoa hyvän kirin. 2 One Two Beat antautui Rättvikin 75-kisassa keulasta melko pahoin lopussa, mutta starttiväli on nyt selvästi lyhyempi. Hans-Owe Sundbergin valmennettava pääsee rivakasti matkaan ja on normaalina kärkihevosia. 4 Royal Dreams näytti viimeksi olemukseltaan hyvältä, mutta paikka johtavan rinnalla oli lopulta liikaa. 4-vuotiaasta jenkistä on odotuksia, ja jos vire on paussilta hyvällä tolalla, ei kärkisijoitus ole mahdoton. Toki peliosuudessakin on jo otettu vahva etunoja menestykseen. 10 Emerald Boko alkoi painaa viimeksi johtavan rinnalta loppukaarteessa rajusti ulospäin ja menetti vauhtinsa. Samanlaisia oireita ruunalla oli myös kesäkuun startissa. Tässä kengät on tarkoitus ottaa pitkästä aikaa pois. 5 Buckle Up Pellini ei hitaana avaajana hyödy lyhyestä matkasta, mutta omaa hyvän kapasiteetin. Ylivauhtisella mahdollinen.

Juoksunkulku: One Two Beat haastaa Mega Starin heti alussa, myös Royal Dreams pystyy avaamaan reippaasti.

Pelijakauma: Radagast (11%) on jäänyt liian vähälle pelille, myös Hercules T. (2%) ja Gustavo Boko (2%) ovat erittäin edullisia merkkejä. One Two Beat (17%) ja Royal Dreams (17%) ovat ylipelattuja.

Ranking: A) 7, 1 B) 8, 6, 2, 4, 10, 5 C) 9, 11, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 7, 1, 8, 6, 2, 4, 10, 5
Suuri: 7, 1, 8, 6, 2, 4, 10, 5

Toto86-6

Suosikki: 7 Code Bon ei pystynyt Momarkenin maaliskuun yhteiskierroksella nousemaan takajoukoista kärkeen, mutta muuten norjalaisjenkki on ollut vakuuttava. Viimeksi virtaa oli parin kuukauden tauolta runsaasti ja Magnus Teien Gundersenin ajokki hyvästeli vastustajansa keulasta jo kierros ennen maalia. Voitto oli lopulta helppo, vaikka marginaali supistuikin. Tässä alun voi ottaa tarkkaillen, sillä sopivassa lähdössä keulapaikka irronnee vastusteluitta heti kun Gundersen sitä päättää edetä kyselemään. Voitto on haarukassa ja lahjakkuus jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Wasa Warrior osoitti Bodenissa erinomaista virettä edettyään 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla johtohevosen kupeelle ja siitä lopussa voittoon. Suosikkia lukuun ottamatta vastus on sen kaltainen, että menestyminen on nytkin mahdollista. 11 Great King Wine on tehnyt kahdessa viime startissa hyvät lopetukset ja nousi viimeksi 5. ulkoa aivan voittajan rinnalle. Paikka ei ole sille yhtä huono kuin monelle muulle ja kärkipäähän on jälleen mahdollista kivuta. 3 Brothers in Am jäi viimeksi 2. sisälle väsyneen taakse. Nopea ruuna ottaa ensimmäiset keulat ja luovuttaisi ne tietysti mieluusti suursuosikille. Jos alku ei maksa liikaa, totosija on mahdollinen. Harvakseltaan starttaileva 2 Forecast sai viimeksi 4. sisältä myöhään kiritilaa. Sekin voi otella mitalisijasta, jos ei jää alussa liian kauas parijonoon. 8 Sambuca Knight teki Axevallan 75-kisassa 3. ulkoa ihan kelvollisen lopetuksen, mutta lähtöpaikka ei aiheuta nyt riemunkiljahduksia. Toki Robert Bergh voi yrittää ladata nopealla ruunalla heti kohti kärkeä. 9 Adams Pace ei saanut viimeksi mahdollisuutta juostuaan sisärataa. Edessä olevat selät eivät tällä kertaa ole vetävimmästä päästä alussa. 10 Wollafur kipusi viime kerralla takajoukoista päätöskierroksella hyvin kolmanneksi.

Juoksunkulku: Brothers In Am ottaa ensimmäiset keulat, mutta luovuttaa ne pois. Myös 4 Gigant Proud ja Sambuca Knight pääsevät reippaasti matkaan. Lopulta kuitenkin Code Bon etenee johtoon.

Pelijakauma: Code Bon (73%) on kierroksen todennäköisin voittaja, eikä peliosuus ole liian suuri. Haastajista Wasa Warrior (4%) on jäänyt turhan vähälle huomiolle.

Ranking: A) 7 B) 5, 11, 3, 2, 8, 9, 10 C) 6, 12, 4, 1 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-7

Suosikit: Naisohjastajat ratkovat Ruotsin mestaruutta lähdössä, johon valjakot ovat seuloutuneet eri puolilla maata ajetuista karsinnoista. 3 Visa As on ollut huippuhyvä Ruotsin starteissaan. Solvallassa Rebecca Dahlénin ajama tamma hallitsi keulapaikalta ja oli viimeksi samanlaisella juoksulla vielä parempi. Vaikka sisäpuoleltakin avataan lujaa, runtannee Dahlén kuitenkin tässä italialaistammalla kärkeen ja voitto on jälleen ulottuvilla. Sähäkkä 2 Tropicana Ås on kovin vastustaja ja voisi ainakin suosikin peesistä tarjota sille lopussa matsin, jos sinne pääsee. Åbyssä jenkki lopetteli keulasta 09,6-vauhtia, mutta selkäjuoksu käy vähintään yhtä hyvin. Tuskinpa sillä kannattaa suosikkia vastaan keulasta ajaa, sillä takaakin saa luultavasti mahdollisuuden kun Visa Asilla luultavasti pidetään tasaisen reipasta vauhtia yllä.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Final Dreamin ratkaisut vaikuttavat juoksunkulkuun, sillä se pääsee edellisten tavoin myös liukkaasti matkaan. Örebron karsintalähdön se vei keulasta, mutta tyytynee kuitenkin tässä selkäjuoksuun jollaisella nappasi kakkossijan toissa kerralla. Hyvävireinen 4 Raja Ribb kerää suurvoitto alla paljon peliä, mutta täytyy muistaa, että juoksukin meni sen osalta viimeksi aivan nappiin, eikä lähdössä tultu enää riehumalla maaliin. Tässä se ei pääse sisäpuolelta starttaavien edelle alussa ja vaarana on jäädä toisen radan vetäjäksi. Kuolemanpaikan välttäessään toki kärkisija on mahdollinen. Laukkoihin taas viime aikoina pilannut 11 Survival Kit omaa erinomaisen kapasiteetin ja jätti ainakin toissa kerralla varsin hyvävireisen vaikutelman alkulaukan jälkeen. Näistä asemista suosikkien lyöminen ei toki ole kovin todennäköistä. 6 Grinnebys Orion ei saanut Örebrossa johtavan rinnalta otetta Final Dreamista, mutta nappasi kuitenkin varman kakkossijan. B-ryhmään nousee myös Gävlen karsinnan keulasta helpolla tyylillä vienyt 10 Give Me Ten.

Juoksunkulku: Kolmelta sisimmältä radalta avataan parhaiten ja Visa As on lopullinen keulahevonen.

Pelijakauma: Visa As (45%) on ansaittu suosikki. Raja Ribb (18%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 3, 2 B) 1, 4, 11, 6, 10 C) 8, 7, 12, 9 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 3, 2
Suuri: 3, 2

Toto86-8

Suosikit: Tuulennopea 4 Thelma de Glatigne nousee ykkösmerkiksi päätöskohteessa. Vauhtikestävyyttä lisää saanut tamma palasi viimeksi pieneltä huililta ja teki 5. ulkoa asiallisen kirin tullen lopun alle 13-vauhtia. Nyt sillä on tilaisuus keulajuoksuun, jolla naarasi edellisen voittonsa toukokuussa. Jos Oskar J. Andersson pääsee tässä rauhoittamaan vauhtia matkalla, on voittokin täysin mahdollinen. Kalmarin 75-kisassa mahdollisuudet menivät 3. ulkona väsyvän takana. 1 Prince Tanic on pelillisesti maistuva tapaus. Årjängin 75-lähdössä 5. sisältä lopun ulkoratoja juosten pistellyt ruuna tuli viimeksikin terävästi kun sai 2. ulkoa lopussa mahdollisuuden. Niclas Benzonin ajokki ei ole alussa nopeimpia, mutta iskee sopivalla juoksulla lopussa matsiin. 7 Veion iskukyky jäi Jägersrossa arvoitukseksi. Ori laukkasi jo ennen starttia selviytyen kuitenkin raville ja 2. ulos, josta tuli uusi laukka 750 metriä ennen maalia. Kesäkuun lopun kisassa se oli keulasta kakkonen.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Lotus Gil on osoittanut hyvää virettä. Rättvikissä ruuna eteni kolmannen kautta ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja tuli juosten perille asti, vaikka Aventador S.F. painuikin edelle. Viime kerralla se eteni alkulaukan jälkeen 4. sisälle ja sai myöhään tilaa. Erik Lindegrenin suojatti pääsee alussa sisäradalle ja on korkealla. 11 Earn n'Burn nousi viimeksi 3. sisältä ulos loppukaarteessa ja tuli maalisuoran riuskasti. Täältä voittoon vaaditaan tietysti tuuriakin. 3 Busy Doin' Nothing on tehnyt kovissa lähdöissä positiivisia suorituksia ja on mahdollinen kärkihevonen onnistuneella juoksulla. Viime kerralla tuurit eivät 2. sisältä käyneet kun keulahevonen sammui eteen. 8 Palermo Broline esiintyi viimeksi 2. ulkoa tahmeasti ja on pitänyt sen jälkeen pienen tauon. Lähtöpaikka on kehno, mutta ruuna on kyllä muuten sarjoihinsa kelpo hevonen. Viimeksi lähtöön laukannut 9 Fonda Boko teki Visbyssä kelpo lopetuksen 6. ulkoa.

Juoksunkulku: Thelma de Glatigne ampuu keskeltä keulaan. Lotus Gil saanee paikan sen takaa.

Pelijakauma: Veio (33%) on saanut turhan paljon luottamusta. Thelma de Glatigne (17%) ja varsinkin Prince Tanic (7%) ovat maistuvia.

Ranking: A) 4, 1, 7 B) 2, 11, 3, 8, 9 C) 6, 5, 10,12 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 4, 1, 7, 2
Suuri: 4, 1, 7, 2

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 4, 2, 9
Toto86-2: 6
Toto86-3: 7
Toto86-4: 14, 10, 5
Toto86-5: 7, 1, 8, 6, 2, 4, 10, 5
Toto86-6: 7
Toto86-7: 3, 2
Toto86-8: 4, 1, 7, 2
Hinta: 28,80 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 4, 2, 9
Toto86-2: 6
Toto86-3: 7, 8, 9, 4
Toto86-4: 14, 10, 5, 13, 3
Toto86-5: 7, 1, 8, 6, 2, 4, 10, 5
Toto86-6: 7
Toto86-7: 3, 2
Toto86-8: 4, 1, 7, 2
Hinta: 192,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi