Ravivihje: Toto75 Åby 11.8.2018 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Huippumatsiin päättyvällä Åbyn finaalikierroksella on jaossa 1 452 518 euroa ylimääräistä.
Readly Expressin ja Propulsionin kohtaaminen kolmen kilometrin Åby Stora Prisissä on lauantain ehdoton herkkupala, mutta tasoa riittää myös muissa kohteissa. Oman värinsä lähtöihin tuovat loppusuoran sisäradan ohituskaistat, joten juoksunkulun arviointi on normaalia hankalampaa.

Vihjesysteemeissä luotetaan kahteen varsin todennäköiseen voittajaan.


Toto75-1

Suosikit: 1 Roheryn on loistopaikalta tasaisen Klass I -finaalin ykkösmerkki. Tamma on ollut Ruotsin starteissaan pääosin vakuuttava. Viimeksi avauskurvin ulkoradoilla vietettyään Jorma Kontion ajokki pääsi etusuoralla johtavan rinnalle, mutta jaksoi vielä lopussa vastata voittoon. Kuskin halutessa keulapaikan puolustaminenkin onnistuu, mutta voiton suhteen se ei välttämättä ole paras taktiikka, sillä ulkoa voi tulla kovastikin painetta matkalla. Kärjen imusta voittosauma voisi olla parempi. Toinen maistuva tapaus on 5 Output Pressure, joka teki viimeksi keulasta oikein ryhdikkään suorituksen. Årjängissä ruuna nousi takaa toiseksi. Per Lennartsson saanee hankittua hyvät asemat toiselta radalta kärjen läheisyydestä, ja jos 4-vuotiaan vire on edelleen noususuuntainen, on se lopussa matsissa. 2 Cobourg Hanover on voittanut jo seitsemän kertaa peräkkäin, mutta joutuu nyt entistä kovemman tehtävän eteen. Axevallan startissa ruuna ei ollut keulasta erityisen vakuuttava, mutta pystynee tässä parempaan ja etukengätkin otetaan pois. Se lähtee kovaa ja pyrkii keulaan, josta ilman suurempaa prässiä kärkisija on haarukassa.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Gento oli huippuhyvä Kalmarissa juhannuksena, mutta viimeksi 5-vuotiaan kiri hyytyi lopussa melko totaalisesti 3. ulkoa. Jos kaikki on kunnossa, ei hollantilaisoriin tarvitse hävitä tässä välttämättä kenellekään edes näistä asemista. Toissa kerralla rehdisti johtavan rinnalta esiintynyt ja viimeksi keulasta helposti hallinnut 9 Smevikens Cruiser kärkkyy hyvistä asemista nyt eturivin hevosten vauhdinpitoa. Se ei ole edellisten veroinen hevonen, mutta kunto on mainio. 3 Vischio Holz on ollut kesän kilpailuissa vakuuttava, mutta vastus on entistä kovempi. Halmstadissa ori dominoi keulasta, vaikka tyyli ei ollut aivan paras mahdollinen. Jos kärkihevoset sortuvat keskinäiseen kisailuun, on voitto tietysti mahdollinen, mutta tällä kertaa takakengät jalassa menevä 4-vuotias ei kuitenkaan varsin paljon pelattuna ole kovin kiehtova tapaus. 4 Doctor Doxey Zenz runnoi viimeksi johtavan rinnalta voittoon. Luultavasti Mathias Andersson ei säästele sillä tälläkään kertaa, ja kun juoksusta tulee melkoisella todennäköisyydellä vaativa, on finaalissa voitto tiukemmassa. Keulahevoselle valjakko voi aiheuttaa hellettä. Kovasti ylivauhtisessa juoksussa kysymykseen voivat tulla myös 11 Evazan Amin ja 12 Yankee Boy. Ensin mainitun otteista oli viimeksi 5. ulkoa ihan paras potku poissa, mutta sitä ennen Visbyssä ruuna esiintyi edukseen. Jälkimmäinen nousi viimeksi takajoukoista lopussa Roherynin rinnalle kun kärjessä vauhti laantui.

Juoksunkulku: Roheryn ja Cobourg Hanoverin ovat nopeimpia ensi metreillä, jälkimmäinen keulaan?

Pelijakauma: Roheryn (14%) ja Output Pressure (12%) ovat prosenttien valossa maistuvia. Gento (6%) tuntuu hieman liian unohdetulta. Vischio Holz (18%) ja Doctor Doxey Zenz (12%) ovat ylipelattuja.

Ranking: A) 1, 5, 2 B) 8, 9, 3, 4, 11, 12 C) 10, 6 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 1, 5, 2, 8, 9
Suuri: 1, 5, 2, 8, 9

Toto75-2

Suosikit: Kierroksen haastavimmassa lähdössä on kaikki mahdollista. 7 Bear Hope on ulkoakin äärimmäisen niukasti ykkösrankkaus. 4-vuotiaalla on kokemusta saman sarjan finaalista jo kesäkuun lopulta, jolloin se teki kaukaa 6. ulkoa vahvan 10,2-vauhtisen kirikierroksen. Årjängissä juoksu juontui paremmin ja ori ratkaisi hallitusti 2. ulkoa. Helppoa juoksua ei välttämättä ole luvassa, mutta ori pystyy silti pitkälle. 3 Karl Sjöhammar taipui viimeksi keulasta Waikiki Silviolle loppumetreillä, mutta osoittautui vähän kipeäksi. Christoffer Erikssonin ajokki on todennäköisin keulahevonen ja sen myötä huomioitava, vaikkei sen vauhtikestävyydestä tällä tasolla ole vielä kunnon näyttöjä. Suoritusvarmuuskaan ei ole ollut vielä ihan paras mahdollinen. 1 Mellby Fantom on joutunut kirimään viime starteissa parijonosta ulkokautta, joten tällä kertaa paikka on suotuisampi. Ruuna lähteekin sen verran hyvin, ettei ainakaan kovin moni pääse sen etupuolelle alussa. Sisäradan juoksupaikoilta mahdollinen. 4 Waikiki Silvio runnoi viimeksi 4. ulkoa voittoon 11,3-vauhtisella kirilenkillä. Vaikka ohjastajanvaihdos ei pelihaluja varsinaisesti kasvata, kuuluu 4-vuotias mahdollisiin menestyjiin, sillä kehityskaari vaikuttaa nousujohteiselta. 6 B.B.S.Jhonnylla ajettiin viimeksi valppaasti eteenpäin ja lopulta 2. ulkona matkannut ruuna kukisti vetoavut tarjonneen Västerbo Pokerfacen varmasti kirissä. Balanssia kevennetään, eikä juoksun onnistuessa voitto ole nytkään mahdoton.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Ottens Dibaballe lähtöpaikka ja Åbyn rata ohituskaistoineen ovat kuin tehtyjä, mutta harjoitustiedot viime startin jälkeen eivät ole pelkästään positiivisia. Tammalla on ollut usein aiemminkin terveysmurheita ja sen ravi on tahtonut kadota loppua kohti. Nopea avaaja saa kuitenkin varmuudella hyvän juoksun. 9 Harvey ei saanut toissa kerralla mahdollisuutta johtavan takaa ja joutui viimeksi päästämään keulasta kaksi parempaa lopussa edelle. Suotuisalla juoksulla kärkisija ei ole poissuljettu. 8 Tim Frontline on kehittänyt kengittä komean voittoputken. Viime voitto tuli varmasti 3. ulkoa, mutta tyyli ei ollut aivan yhtä hyvä kuin aiemmin. Tässä ruunalla saatetaan kokeilla jenkkikärryjä ja jos juoksusta tulee kärjen osalta rauhaton, voi se voimillaan nousta lopussa korkealle. 12 Ferry Boko ei ole tallikavereitaan huonompi, mutta näistä asemista tietysti tuuriakin tarvitaan. Rättvikissä keulasta voittoon vastaillut ruuna kiri toukokuussa Färjestadissa 4. ulkoa viimeiset 700 metriä peräti 08,7-vauhdilla voittajan tuntumaan. 5 Logo Light sai viimeksi hieman yllättäen puolustettua sisäradalta keulapaikan, mutta tuli loppusuoralla ohitetuksi. 11 Luxury Brodde oli viimeksi huomattavasti aiempaa parempi kun se punnersi varsin helposti ykköseksi Logo Lightin rinnalta. Halmstadissa keulasta voittanut 10 Adiago Trot voi päästä Karl Sjöhammarin takaan varsin hyviinkin asemiin ja hyvävireinen menijä oteaan myös vähän pelattuna mukaan isommalle lapulle.

Juoksunkulku: Ottens Dibaba avaa parhaiten, mutta sillä ajetaan Åbyssä lähes varmasti selästä. Karl Sjöhammar etenee ravilla keulaan.

Pelijakauma: Tasaisessa lähdössä ei ole suuria vääristymiä. Kaikilla on juoksun onnistuessa mahdollisuudet voittoon.

Ranking: A) 7, 3, 1, 4, 6 B) 2, 9, 8, 12, 5, 11, 10 C) - D) -

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 7, 3, 1, 4, 6, 2, 9, 8, 12
Suuri: 7, 3, 1, 4, 6, 2, 9, 8, 12, 5, 11, 10

Toto75-3

Suosikki: 3 Perfect Spirit on ansaitusti 4-vuotislähdön suursuosikki. Sprintermästarenin karsinnassa jenkki ei saanut johtavan rinnalta otetta Calle Crownista, mutta kiri finaalin voittoon 3. ulkoa, vaikka ravirytmin kanssa olikin ongelmia. Kaiken pitäisi olla taas kunnossa ja keulaan todennäköisesti nopeasti etenevä ori on voiton syrjässä kiinni. Suurella peliosuudellakin kelpo varma jackpot-kierrokselle.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Giveitgasandgo ei ole hevosena suosikkia huonompi, mutta asetelmat voivat olla ratkaisevassa asemassa. Hugo Åbergs Memorialissa Frode Hamren suojatti ei pystynyt 3. ulkoa parhaimpaansa, vaikka tulikin lopun 09-vauhtia. Ennen tuota kisaa ori oli kuitenkin saanut olla helpommalla, joten vireen pitäisi olla tässä parempi. Suosikin lyöminen ulkopuolelta on kuitenkin vaikeaa. 6 Enterprise ei ole hevosena edellisten veroinen, mutta voi päästä suursuosikin peesiin, josta kakkossijakin olisi mahdollinen. Jägersrossa Björn Goopin ajokki nousi lopussa 3. sisältä ulospäin, mutta laukkasi maalisuoralla kärkisijoituksen. 2 Lucifer Lane sai hyvät juoksut Sprintermästarenissa ja kiitti kirimällä finaalissa toiseksi. Voi olla, ettei Derbyyn tähtäävä ori ole aivan samassa tikissä tässä, mutta hyvällä juoksulla totosija on mahdollinen. 4 King On The Hillin kiri hyytyi hieman 2. ulkoa viime viikon tiistaina, mutta tuore startti kropassa ori pystynee nyt parempaan. Jenkillä on tyydytty vielä varsin nätteihin juoksuihin, joten voitto ei ole erityisen todennäköinen.

Juoksunkulku: Perfect Spirit ottaa aikaisin keulapaikan haltuunsa. Lucifer Lane ja Enterprise kisaavat paikasta suosikin peesissä.

Pelijakauma: Perfect Spirit (77%) on hieman liian suuri suosikki Giveitgasandgohon (7%) nähden. Lucifer Lane (9%) tuntuu liikaa rastitulta.

Ranking: A) 3 B) 9, 6, 2, 4 C) 1, 5, 7, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto75-4

Suosikki: 3 Kindy Cane palasi Axevallassa tauolta vahvassa iskussa ja otti keulapaikalta helpon voiton mainiolla tyylillä. Odotukset 4-vuotiaan suhteen ovat olleet korkealla ja tehtävä tässäkin vaikuttaa varsin passelilta. Veijo Heiskanen hakenee suojatillaan aikaisin johtopaikan hallintaansa, ja sen jälkeen muut saavat olla hyviä sen kukistaakseen. Kengittä jatkava tamma pystynee parantamaan startti alla vielä selvästi otteitaan. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Vera Spiro oli mukana Stochampionatet-finaalissa, jossa kuitenkin tuli kuskin huolimattomuuden seurauksena takajoukoissa laukka päätöspuolikkaan alussa. Karsinnassa tuli 2. sisältä maksimisijoitus. Kuski vahvistuu nyt, mutta tamma on hieman ongelmallinen voltissa, eikä pysty välttämättä Erik Adielssonin avullakaan sisärataa täysin hyödyntämään. Kärkisija on mahdollinen, jos paikka ei jää liian kauas sisälle. 11 Absolut Gehör tekee jatkuvasti hyvää jälkeä, vaikka juoksupaikat ovat olleet haasteellisia. Halmstadissa Peter Untersteinerin suojatti nousi kaukaa 8. ulkoa kolmanneksi. Viimeksi kiri alkoi pari pykälää lähempää kärkeä ja 12,4-vauhtinen päätöskierros siivitti tamman aivan voittajan rinnalle. Nytkin korkealle. 14 Elita Memphis on tehnyt hyviä lopetuksia parijonosta ja saa nyt Björn Goopin vahvistuksena rattailleen. Sopivat asemat saadessaan totomatsiin. 8 Quiz Töll omaa hyvän kirin, ja jos se pääsee etenemään sisärataa pitkin hyviin asemiin, ei totosija ole mahdoton. 10 Ambon Degato ei saanut Axevallassa oikein rytmistä kiinni ja laukkasi päätöskierroksen alussa kolmannelta. Halmstadin ykkönen tuli puolimatkassa johtavan rinnalle kierrettyään. Ei kuumimpia pelihevosia nyt. 15 Ryssebo La Reine on tehnyt johtavan rinnalta vahvoja suorituksia, mutta tässä sinne asti pääseminen voi maksaa liikaa. 7 Havana Boko vedätti viimeksi takamatkaltakin keulaan, mutta lopussa askel alkoi painaa. Etukengätkin otetaan nyt mahdollisesti pois. Kuskinvahvistuksen kokeva 4 Almostunreal kilpailee ensimmäistä kertaa ilman kenkiä. Se avaa hyvin voltista ja voisi sisäradalta roikkua korkeallekin. 6 Cheerful River seurasi viimeksi 2. ulkoa Kindy Canen takana toiseksi, mutta volttilähtö ei ole ollut tamman mieleen aikaisemmin ja ravillakin juoksupaikka voi jäädä taaemmas.

Juoksunkulku: 2 Easy Pace ja Almostunreal avaavat hyvin, mutta Kindy Canen selkä kelpaa molemmille mainiosti.

Pelijakauma: Kindy Cane (40%) on ansaitusti selkeähkö suosikki. Cheerful River (10%) on ylipelattu.

Ranking: A) 3 B) 1, 11, 14, 8, 10, 15, 7, 4, 6 C) 13, 9, 2, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto75-5

Suosikit: Nopea 2 Don't Mind Me on huippupaikalta hopeafinaalin niukka suosikki. Färjestadissa Daniel Redénin valmennettava hallitsi vastaavaa finaalia keulasta ja tuli viimeksikin 4. ulkoa ihan juosten perille, vaikka kärkisijat jäivätkin saavuttamatta. Jenkin päätöskierros sujui Årjängissä 10,6-lukemiin. Nyt on taas tilaisuus keulajuoksuun ja Örjan Kihlströmin ajokki voi johtaa maaliin saakka. 9 Globalsatisfaction teki Halmstadissa vahvan nousun 4. ulkoa ja löi Handsome Bradin viime metreillä. Viimeiset 700 metriä ori tuli 09,2-kyytiä. Paikka on valmiiksi parijonossa, joten Ulf Ohlssonin ajokki kipuaa lopussa matsiin. Vähemmän pelatuista rankingin kärkipäähän nostetaan 5 Stepping Spaceboy, joka ei ole odotuksista huolimatta onnistunut vielä tänä kesänä 75-voittoa nappaamaan. Viimeksi ori menetti päätöspuolikkaalla 2. ulkoa asemiaan hieman laukkaavan takana. Hyvin auton takaa avaava 5-vuotias voi päästä nyt verkkaisemmin lähtevien ohi sisäradalle johtavan kantaan, josta olisi open stretchiltä mielenkiintoinen. Myös kovakuntoinen 3 Linus Boy kuuluu peleihin. Viikko sitten ruuna kiersi 6. ulkoa 10-vauhtisella kirillä ykköseksi. Paikka on nyt tuntuvasti parempi ja kuolemanpaikan välttäessään voittokin on taas mahdollinen. Tämä kvartetti lapuille.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Baron Gift jatkaa luotettavassa kunnossa, mutta ulkona oleva paikka tekee tehtävästä hankalan oloisen, varsinkin kun kovimpien vastustajien arpaonni on ollut parempi. Mantorpin 5-vuotiskisassa se ei pysynyt 2. sisältä Cyber Lanen peesissä aivan maaliin asti. 11 Springover kokeili viimeksi jo kultadivisioonaa, mutta pysyi taka-alalla. Vauhtijuoksussa kengittä kilpaileva ori voisi kohota kärkipäähän, muuten vaikeampaa. 4 Sir Q.C. pääsi viimeksi keulaan ja hallitsi tapahtumia. Nyt samanlaista juoksua ei ole luvassa, joten ruunan mahdollisuudet ovat selvästi rajallisemmat. 1 Zoko Lane punnersi Axevallassa ulkoratoja pitkin sinnikkäästi yllätysvoittoon. Ykkösrataa ruuna ei pysty hyödyntämään ja vaarana on, että juoksupaikka jää kärkisijojen suhteen liian kauas jonoon. 10 Nobel Amok meni viimeksi taas ravia ja sitkisteli keulasta hyvin. Asetelmat ovat keulassa viihtyvälle ruunalle nyt haasteelliset. 6 Othello Victory oli viimeksi keulapaikalta vähän pehmeä lopussa, eikä ruunan kunto tuntuisi olevan aivan parhaimmillaan.

Juoksunkulku: Don´t Mind Me avaa kakkosradalta keulaan. Stepping Spaceboy livahtaa ulkoa sen taakse. Timo Nurmoksen kaksikko taivaltaa toista rataa pitkin.

Pelijakauma: Oikeat suosikit, vähemmän pelatuista Stepping Spaceboy (3%) on erinomainen merkki. Sir Q.C. (11%) on selkeästi liikaa pelattu.

Ranking: A) 2, 9, 5, 3 B) 7, 11, 4, 1, 10, 6 C) 8, 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 2, 9, 5, 3
Suuri: 2, 9, 5, 3

Toto75-6

Suosikit: Kiharaisessa pronssifinaalissa ykkösvihjeen saa 9 Flash Hammering. Jörgen Westholmin suojatilla oli pieniä murheita ennen viime starttia ja Rättvikin esitys oli 5. ulkoa hieman tasainen, vaikka loppu kulkikin 11-vauhtia. Aikaisemmin kesällä huippuvirettä esittänyt 5-vuotias pystyy nyt startti alla huomattavasti parempaan ja iskee lopussa voittomatsiin. 6 Araw Hoss teki Axevallassa johtavan rinnalta kelpo suorituksen, mutta ori ei oikein mahtunut juoksemaan kärryissään ja pitokin oli heikonlainen. Pienillä balanssimuutoksilla se pystynee tässä parempaan ja kuuluu aikaisin peleihin. Örjan Kihlströmin vaihtuminen Pasi Aikioon ei tietysti ole voitonmahdollisuuksien kannalta optimaalisinta, mutta 2 Uppohoppa on osoittanut vahvaa kuntoa. Årjängissä 5-vuotias hallitsi keulasta ja kiri viimeksi 6. ulkoa ykköseksi. Jää nähtäväksi, saako Aikio sen niin riuskasti liikkeelle, että keulapaikka irtoaisi. Se olisi voiton kannalta oleellista. 11 Dom Perignon on Kihlströmin valinta tähän, mutta luonnollisesti siihen ovat vaikuttaneet myös tulossa olevat Derbyn karsinnat. Nousujohteisesti esiintynyt 4-vuotias pystyy takarivistäkin korkealle, varsinkin jos juoksun alkuvaiheista tulee levottomia. Viime kerralla ajettiin matkalla hiljaa ja lopussa johtavan rinnalta 09-vauhdin mittariin laittanut ruuna otti varman voiton. Derbyä silmällä pitäen kiritaktiikka lienee tässä todennäköisintä.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Barbara L.Hanover on yllättäjäkaartiin kiinnostavin tapaus. Reijo Liljendahlin tamman juoksut eivät ole menneet aivan parhaalla tavalla, viimeksi se jäi pussiin johtavan taakse ja sitä edellisissä starteissa vauhdinjaot olivat vastaan. Kohtalaisen hyvä avaaja voisi päästä nyt ”open stretch-paikoille” ja silloin kaikki olisi mahdollista. 5 Victory Kåsgård piti Axevallassa varmaan voittoon keulasta, mutta tässä samalle paikalle pääseminen ei ole sanottua. Paljon pelattuna ruuna ei ole erityisen kiinnostava tapaus, vaikka toki mahdollinen. 1 Order By Heaven tuli viimeksi 3. ulkoa viimeiset 700 metriä 09,1-vauhtia, mutta voitto jäi haaveeksi. Jos kovakuntoinen tamma ei jää liian kauas sisäradalle, pystyy se nousemaan lopussa korkealle. 10 Te Quiero Grif on noussut huippuvireeseen ja juoksun onnistuessa kärkipään sijoitus on mahdollinen. Färjestadissa Veijo Heiskanen nousi oriilla johtavan takaa toisen radan vetäjäksi ja ratkaisi helposti. 7 Masterglide voitti Bollnäsissä keulasta ja Peter Untersteiner ladannee tässäkin alkuun. Sisälle päästessään totosija ei ole poissuljettu. 4 Louie Brodde on esiintynyt viime aikoina vähän puhdittomasti ja lisävirkeyttä haetaan pitkästä aikaa jenkkikärryillä. Sisäratajuoksulla hyvä avaaja voi riittää toton tuntumaan, mutta voittoon asti voi olla liikaa parannettavaa. 8 Monfalcone nousi Årjängissä 2. sisältä ulos lopussa ja tuli hyvin perille. Normaalilla vauhdinjaolla näistä asemista menestyminen ei tietysti onnistu, mutta hevosena Tom Horpestadin suojatti ei ole muita huonompi.

Juoksunkulku: Uppohoppa lienee niistä eturivin hevosista nopein, joilla ajettaneen keulasta, jos sinne päästään. Louie Brodde ja Masterglide pystyvät myös avaamaan, Barbara L. Hanoverilla pyritään myös sisäradalle kärjen tuntumaan.

Pelijakauma: Flash Hammering (12%) ja Araw Hoss (12%) ovat alipelattuja. Victory Kåsgård (24%) on puolestaan selvästi liikaa luotettu. Barbara L.Hanover (3%) on yllätysosaston paras haku.

Ranking: A) 9, 6, 2, 11 B) 3, 5, 1, 10, 7, 4, 8 C) 12 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 9, 6
Suuri: 9, 6, 2, 11, 3, 5, 1, 10

Toto75-7

Suosikit: Tälle vuodelle konseptia vaihtanut Åby Stora Pris on hieno kaksintaistelu. 4 Readly Express on startannut Prix d'Amerique-voittonsa jälkeen vain kerran, mutta esitys Östersundissa oli mykistävä. Timo Nurmoksen kultakimpaleen kunnosta ei tarvitse olla huolissaan tässäkään ja suosikkikaksikosta juostava kolmen kilometrin matka on sen puolella. 1 Propulsion on startannut tiuhemmin ja jyräsi viimeksi Jägersrossa vastustajansa vakuuttavasti, vaikka juoksi valtaosan matkasta kolmatta rataa. Jenkki ei ole yleensä nopeimpia alussa, mutta toisaalta eturivi ei vilise starttiraketteja tällä kertaa. Juoksunkulun osalta on suosikkiparinkin välillä useampia vaihtoehtoja. Molemmat lapuille.

Haastajat ja yllättäjät: Voiton luisuminen muille ei ole kovinkaan todennäköistä. 5 Platon Face on noussut ryminällä Ruotsin eliittiin pidemmillä matkoilla ja oli Axevallassa keulapaikan haettuaan suorastaan ylivoimainen. Ruuna on ainakin vielä sen verran verkkainen lähtijä, että juoksupaikka jäänee suosikkikaksikon taakse. 6 Rajesh Face liikkui Jägersrossa lähtölaukan jälkeen taustalla hyvävireisen oloisesti ja juostava matka on sille nyt parempi. Totosija on ravilla täysin mahdollinen. Myös 9 Sorbet on ollut vakuuttava ja voitti viimeksi Mantorpissa hallitusti jäätyään ilman vetoapua kierroksen jälkeen. Juoksupaikka jäänee nyt taaemmas, eikä menestyminen ole ihan helppoa. 2 Reckless marssi viimeksi voimalla keulaan kierros ennen maalia ja piti varmaan voittoon. Kenkiä otetaan pois tällä kertaa. 7 Zenit Brick punnersi Axevallassa tauon jälkeen kirinsä 5. ulkoa asiallisesti perille ja tuli päätöslenkin 10,2-vauhtia. Startti alla parempaakin lienee luvassa, mutta kun paikka on hankala, totosijallekin on tulemista. 3 Muscle Hustlen onnistumiset ovat harvassa, mutta ravilla nopea avaaja pystyy hankkimaan hyvät asemat sisäradalta.

Juoksunkulku: Muscle Hustle on laukatta ensi metreillä nopein. Readly Express pyrkii heti Propulsionin etupuolelle ja hakemaan johtopaikkaa.

Pelijakauma: Readly Expressin (46%) kuuluu olla niukka suosikki, mutta ero Propulsioniin (34%) alkaa olla ehkä liiankin suuri jo.

Ranking: A) 4, 1 B) 5, 6, 9, 2, 7, 3 C) 8, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 4, 1
Suuri: 4, 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 1, 5, 2, 8, 9
Toto75-2: 7, 3, 1, 4, 6, 2, 9, 8, 12
Toto75-3: 3
Toto75-4: 3
Toto75-5: 2, 9, 5, 3
Toto75-6: 9, 6
Toto75-7: 4, 1
Hinta: 36,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 1, 5, 2, 8, 9
Toto75-2: 7, 3, 1, 4, 6, 2, 9, 8, 12, 5, 11, 10
Toto75-3: 3
Toto75-4: 3
Toto75-5: 2, 9, 5, 3
Toto75-6: 9, 6, 2, 11, 3, 5, 1, 10
Toto75-7: 4, 1
Hinta: 192,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi