Ravivihjeet

Ravivihje: Pitkäveto Vermo 8.8.2018

Julkaistu:

PITKÄVETO
Huippukohteet loistavat poissaolollaan keskiviikkona, mutta useampi pienemmän panostuksen kohde löytyy.
Vermon Pitkävedon pelitarjonnasta löytyy tukku pelattavia kertoimia, mutta mitään varsinaista helmeä ei joukkoon ole tällä kertaa eksynyt. Työnnetään tuhti setti jännitettävää sisään, mutta pidetään panokset maltillisina.

Avauskohteessa monen näkemys on, että Bertuccio ottaa keulan ja vetää perille. Ensimmäinen toteutuukin lähes varmasti, mutta toisessa on enemmän klappia kuin kertoimet osoittaa. Pitkävedossa niukasti pelattavaksi pompsahtaa Carleman ja Muu voittaja -vaihtoehto.

Amatöriohjastajien PM on luonnollisesti arvoituksellinen lähtö. Toissa startissaan Toto76-lähdön johtavan rinnalta voittanut A Lala Lala Long on viime näytöiltään paras, vaikka viimeksi oudon laukan ottikin ja kelpaa aavistuksen aliarvostettuna suosikkina kupongille arvoituksineenkin.

Toto65-rivin ainoa suomenhevoskohde on tasoltaan upea. T.T. Avot on ulkoakin keulasuosikki ja siitä varmasti kova, mutta haastajista kiinnostavat lähes väsymättömät Juiseri ja Tuurin Toivo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Deangelolla on neljännessä kohteessa heti alussa kohtalon hetki, kun pitäisi torjua nopea Party Hard. Juoksu onnistunee kuitenkin siinäkin tapauksessa, että keulan puolustaminen ei ja ruunassa on pientä etua.

Tammatähdessä päästään pelaamaan suosikkia ja siinä osuvassa tapauksessa panostasoa nostetaan hieman, vaikka etu ei ole tässäkään järisyttävä. Uraia loisti Mikkelissä, vaikka Ranch Kelly pusersikin ohi. Nyt vastaavia haastajia ei ole näköpiirissä ja kaiken järjen mukaan keulapaikkakin irtoaa kiihdytyksen jälkimainingeissa.

Päätöskohteen suosikki Live for Greatness saa alussa tiukan haasteen Carlos la Rentalta ja se pelaa täyden matkan kisaa lupaavan Stonecapes Picasson pussiin. Marginaalinen ylikerroin, mutta menköön yhdellä tähdellä.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto65-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 1537: Carleman 4,1*
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kohde 1537: Muu voittaja 3,1*

Kohde 1538: A Lala Lala Long 3,8*

Kohde 1539: Juiseri 4,8*

Kohde 1539: Tuurin Toivo 7,7*

Kohde 1547: Deangelo 3,0**

Kohde 1548: Uraia 1,6***

Kohde 1549: Stonecapes Picasso 3,4*

Kohteet sulkeutuvat kello 18.00. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.