Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 11.7.2018

Julkaistu: , Päivitetty:

TOTO65
Adrienne’s Ami antaa voimiensa puhua Toto65-pelin viidennessä kohteessa.

Toto65-1

Suosikki: 2 William Pine on loistoasemista suosikki, kun se on todennäköisin keulahevonen. Siitä ruuna voitti toissa kerralla Vermossa. Viimeksi hevonen laukkasi lähtöön, mutta näytti muuten normaalilta kirien asiallisesti loppua. Ennen Lahtea William Pinea treentatiin terävästi ja kyseisen kisan jälkeen on palattu normaaliin treenirytmiin.

Haastajat: 6 Robin Roof teki Jyväskylässä hyvän kirin 2. ulkoa. Ruuna pääsi viimeksikin 2. ulos, mistä se nousi vahvasti kakkoseksi Celebrity Lanen jälkeen. Lähtöpaikka on ulkona eikä ruuna ehdi alussa nopeimpien matkaan. Lähtö on pieni eikä se huonoimmassakaan tapauksessa jää toivottoman kauas kärjestä. Harvoin varoituksen sanaa tarvitsee antaa hevosesta, jonka taulussa paras sijoitus on kahdeksas sija, mutta 5 Aragorn Hossin kohdalla näin täytyy tehdä. Ruuna on kovaluokkainen menijä, mistä kertoo ennätys ja viime toukokuussa juostu täyden matkan aika 12,9a. Ruuna on raskaasti keulariippuvainen, kun se menee ulkoradoilla oikeaohjaiseksi. Ohjastaja tulee varmasti satsaamaan lähtöön keulapaikka mielessään ja matkavauhti tulee olemaan reipasta mikäli johtopaikka ei irtoa.

Yllättäjät: 1 Oliwer Hip tähtää 2. sisälle, mistä mielialamenijä pystyy oikeana päivänään paljoon. Kunto on tallitietojen mukaan yhtä hyvä kuin Turun voittostartin aikaan. 4 Fine By Me laukkasi Kokemäellä ensimmäiseen kaarteeseen. Forssassa tamma nousi kakkoseksi 4. sisältä/2. ulkoa. 7 Sundsvik Mayday ei ollut Jämsässä parhaimmillaan, kun hevosella ajettiin kengät jalassa. Vermossa tamma menee jälleen kengittä, mutta voitto seiskaradalta vaatii tuuriakin. Valmentajan mukaan hevosella ajetaan aktiivisesti. Hyvältä paikalta starttaava 3 Frosty Vice sekä nopea mutta heikolle lähtöradalle joutunut 8 Invantaggio tulevat seuraavina.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: William Pine saa haasteen Aragorn Hossilta ja alku mennään reippaasti. Sundsvik Mayday saattaa kiertää johtavan rinnalle mikäli Aragorn Hossilla ei päästä keulaan ja se tyytyy johtohevosen vauhtiin.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 2, 6, 5
Suuri: 2, 6, 5, 1, 4, 7

Toto65-2

Suosikki: 10 Tahtova voitti Jyväskylässä varmasti päästyään johtopaikalle. Tämän jälkeen ruunalla ei ole startattu, mutta valmentajan mukaan kaikki on kunnossa. Tahtova on ollut hyvä pitemmilläkin starttiväleillä ja takarivistäkin se on lähdön todennäköisin voittaja.

Haastajat: 2 Juiseri teki Lahdessa riskin juoksun johtavan rinnalta eikä kakkostilaa tarvitse hävetä, kun sisäpuolella ravasi kova Julmin. Juiseri on voitokas ja vahva menijä, joka pystyy kamppailemaan lähdön voitosta monenlaisella eri juoksulla. Kakkosrata on plussaa tasaiselle lähtijälle. 3 Valppaus on ollut viime aikoina hyvä keulasta ja ruuna mielii sinne jälleen. Suosikit ovat kovia lyötäväksi eikä pitkähkö starttiväli ole ainakaan etu, kun tauon jälkeen ruuna sijoittui vasta kolmannessa startissaan kaksariin.

Yllättäjät: Valppauksen tapaan myös 4 Viriori pääsee kovaa matkaan ja on keulasta paras, joten alkumatka voidaan mennä reippaalla tahdilla. Mikkelissä ruuna oli 3. sisältä kolmas. Huippukuski palaa kärryille tähän starttiin. 6 Jyllätys on vahva menijä joka on viime aikoina esiintynyt yllättävänkin epävarmasti. Ehjällä juoksulla Jyllätys ei ole täysin ulkona. 1 Oiva-Sointu teki kevättalvella hyviä suorituksia, mutta viime aikoina hevonen ei ole ollut aivan samanlainen. Ohjastaja vahvisti tämän. 7 Kielas starttaa hieman ulkoa, mutta oli viimeksi parempi kuin aiemmin. Nopea 5 Muiston Prinssi voitti viimeksi, mutta nyt rima kohoaa ja sijoitus kärjen tuntumassa olisi hyvä saavutus.

Pelijakauma: Tahtova (43%) voisi olla selvempikin suosikki.

Juoksunkulku: Valppaus, Viriori ja Muiston Prinssi avaavat reippaimmin. Valppaus torjuu uhkaajansa ja etenee johtopaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 10, 2
Suuri: 10, 2

Toto65-3

Suosikki: 2 Her Royal Highness on ollut vakuuttava. Mikkelissä tamma liukui johtavan rinnalta keulaan viimeisellä takasuoralla ja vastasi uudelle uhkaajalleen helposti. Lahdessa tamma kiri 5. ulkoa ylivoimaiseen voittoon. Her Royal Highness kohtaa sopivan vastuksen ja on kierroksen todennäköisin voittaja.

Haastaja: 8 Club Nord Elit teki Kouvolassa mainion juoksun kierrettyään johtavan rinnalle. Etusuoralla tamma jatkoi 2. ulkoa, mistä se kiri varmasti kakkoseksi. Viimeksi nelivuotias kiri kolmannella ilman vetoapua ja oli asiallinen vaikka ei kärkeen yltänytkään.

Yllättäjät: 11 Withma aloittaa Suomessa ja ensiesiintymistä odotetaan mielenkiinnolla. Ensimmäisessä startissa Her Royal Higness on todennäköisesti liian kova päihitettäväksi näistä asemista. 1 Mentha teki hyvän juoksun Jämsässä toiselta ilman vetoapua. Tamma saa tällä kertaa tarkemman juoksun sisäradalla, millaisella hevonen pystyy paljoon. 10 Fire Spruce kiri Vermossa kohtalaisesti 6. sisältä ja oli jonkin verran sijoitustaan parempi. Pakilta ei ole helppoa nousta kärkeen Vermon lentokeleillä, mutta tammalla on luokkaa siihen. Myös 3 Callela Kailash tähtää hyvään juoksuun. Lähtöpaikka on parempi kuin aikoihin ja tauluaan vaarallisempi menijä omaa saumat ainakin totoon. 4 Club Nord Star ei ole tällä kaudella saanut onnistumisia. Se on vahva menijä ja tauluaan kyvykkäämpi. Myös 5 Millstone's Vivid jaksaa mennä, mutta on selvästi parempi syksyllä ja talvella.

Pelijakauma: Club Nord Elit (10%) kiinnostaa eniten.

Juoksunkulku: Her Royal Highness hakee johtopaikan avauspuolikkaan aikana. Club Nord Star jää toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 2, 8
Suuri: 2, 8

Toto65-4

Suosikki: 3 Huimariina on vahva menijä ja voisi luulla, että hevonen on kolmella kilometrillä kuin kotonaan, mutta tilastot kertovat muuta. Huimariina on startannut seitsemän kertaa 3100 metrille eikä yhtään voittoa ole kilahtanut tilille. Huimariina kilpailee kovassa iskussa, mistä tuoreimpana näyttönä voitto johtavan rinnalta Härmässä. Lähtöpaikkakin on hyvä, joten Huimariina on perusteltu suosikki.

Haastajat: 9 Saaga S meni Lahdessa vinoksi loppukurvissa ja maalisuoralla tamma menetti lopullisesti rytminsä ja hylättiin. Esitys oli asiallinen, kun ottaa huomion ajankohdan - kuninkuusraveihin on aikaa kolme viikkoa. 5 Hetviina voitti Vermossa varmasti 2. ulkoa ja Härmässä tamma teki asiallisen kirin 6. ulkoa. Kunto on ollut stabiili ja tälläkin kertaa hevonen kuuluu varottaviin.

Yllättäjät: 8 Vieskerin Virva kiri Härmässä sijoitustaan paremmin 5. sisältä. Vermossa tamma juoksi lopulta 2. ulkona, mistä se oli aivan asiallinen. Kolmen kierroksen matka ei ole ainakaan miinusta Vieskerin Virvalle, jolla on uralta yksi voitto 3100:lta. Toki lähtöpaikka on heikko. Härmässä viimeisellä takasuoralla laukannut 7 Marj-Lovviisa olisi Lahdessa asiallinen kuolemanpaikalta eikä ole juoksunkulusta riippuvainen. Kotiradalleen kuningatarkilpailuun mielivä 6 Topmar antaa viime hetkellä näyttöjä keskiviikkona Vermossa ja viikonloppuna Mikkelissä. Paussilta tamma on arvoitus ja ainakin voitto olisi suuri yllätys.

Pelijakauma: Yllättäjistä Marj-Lovviisa (4%) omaa peliprosenttjeaan paremman mahdollisuuden voittaa.

Juoksunkulku: Eturivissä on tukku tasaisia avaajia. Topmar saattaa katsoa keulat vaikkei olisikaan heti terävimmillään. Jatkossa Huimariina etenee johtopaikalle ja Marj-Lovviisa tai Vieskerin Virva kiertää kupeelle.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 3, 9
Suuri: 3, 9, 5, 8, 7

Toto65-5

Suosikki: 9 Adrienne's Ami veti Vermossa hurjalla tahdilla ensimmäisen kierroksen väliajoin 07,0 - 12,0. Raikkaasta avauksesta huolimatta ori kesti käsittämättömästi kaksariin ollen todella hyvä. Suoritus oli niin hyvä, että sitä on arvostettava korkealle. Adrienne's Ami sai startin alle ja menohaluinen ori juoksee tällä kertaa selässä ellei kuski ole pakotettu kierrättämään nelivuotias johtavan rinnalle. Ohjastaja ei ollut huolestunut vaikka edessä on todennäköisesti selkäjuoksu.

Haastajat: 4 Westcoast Skipper oli Turussa mainio voittaen helposti johtopaikalta. Ruuna on kauden paras startti alla pelihevosia ja pyrkii lyömään kovan suosikin. Tälläkin kertaa Westcoast Skipper tähtää johtoon. 2 Wall In Carlina oli mainio Turussa kuolemanpaikalta, mutta laukkaili viimeksi. Kunto on hyvä, mutta tamma ottaa ohjastajankin mukaan turhan paljon laukkoja.

Yllättäjät: 5 Downtown Joey otti voittonsa hyvillä selkäjuoksuilla. Viimeksi ori osoitti, että se pystyy kirimään hyvin ulkoradoilla nousten 4. ulkoa kaksariin. Downtown Joey avaa hyvin ja tähtää 2. sisälle. 1 Megawatt oli Porissa vahva, mutta tämän jälkeen esitykset eivät ole olleet aivan samanlaisia. Vermossa ruuna koitti yli kierroksen kiriä taipuen lopussa. Viimeksi hevonen laukkasi toiseksi viimeisessä kaarteessa. 8 Mr Dave floppasi Vermossa toissa kerralla, mutta on muuten tehnyt hyviä suorituksia. Lähtöpaikka ei ole 12 Gilda Alelle niin suuri miinus kuin olisi monelle muulle, kun se on tahmea avaaaja. Tamma jaksaa kiertää ja kyttää kärjen ylivauhtia.

Pelijakauma: Adrienne's Amin (30%) kuuluisi olla suosikki ennen Westcoast Skipperiä (35%).

Juoksunkulku: Westcoast Skipper avaa johtoon ja Downtown Joey painuu tämän taakse. Fillyjonka Fellow jää kuolemanpaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto65-6

Suosikki: 9 Carleman on palannut ryminällä parrasavaloihin. Vermossa ruuna ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan lähti voltista matkaan kuin telkkä pöntöstä ja painui kyselemättä keulaan. Tämän jälkeen ruunalla ei ollut mitään hätää. Kunto on mainio ja ruuna on pelihevosia, mutta lapulle kuuluu muitakin kun Vermossa ei ole kesäkelillä koskaan helppoa voittaa takapareista.

Haastajat: 10 Bertuccio nousi Vermossa kakkoseksi kovan Celebrity Lanen jälkeen. Viimeksi hevonen otti laukan ensimmäisellä puolikkaalla ja hylättiin. 12 Axel Foley nousi Suur-Hollolan välierässä 3. ulkoa taistoon, muttei hyvästä yrityksestä huolimatta päässyt finaaliin. Ruuna on ollut koko kauden mainio eikä sitä voi väheksyä 12-radaltakaan. 3 Jugador oli Bjerken floppauksen jälkeen parempi Vermossa, muttei edelleenkään samanlainen kuin voittostarteissaan. Ruuna juoksi 2. sisällä ja jäi lopussa selvästi Carlemanista.

Yllättäjät: 2 Jasulito kilpailee asiallisessa vireessä vaikkei viimeksi sadekelillä kärkeen yltänytkään. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja rattaille hyppää huippukuski. Rata ei sopinut Lappeessa 8 Golden Elevenille. Muuten ruuna on esiintynyt voitokkaasti ja viimeksi se oli lopulta selvä ykkönen kirinsä päätteeksi. 11 Detroit Rock Sisu voitti Teivossa 2. ulkoa. Viimeksi ruuna koitti kiriä 5. ulkoa, muttei riittänyt kärkeen. Tällä kertaa muutama kova taitaa olla vastassa ainakin voittoa ajatellen.

Pelijakauma: Jugador (24%) on ylipelattu. Bertuccio (13%) ja Axel Foley (12%) ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Camiel Kievitshof katsoo johtopaikan ja päästäää tämän jälkeen Jugadorin tai Fordaluvachocolaten edelleen. Joku takarivin hevosista saattaa kiertää ajoissa eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 9, 10, 12, 3, 2, 8, 11, 5
Suuri: 9, 10, 12, 3, 2, 8, 11, 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 2, 6, 5
Toto65-2: 10, 2
Toto65-3: 2, 8
Toto65-4: 3, 9
Toto65-5: 9
Toto65-6: 9, 10, 12, 3, 2, 8, 11, 5
Hinta: 19,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto65-1: 2, 6, 5, 1, 4, 7
Toto65-2: 10, 2
Toto65-3: 2, 8
Toto65-4: 3, 9, 5, 8, 7
Toto65-5: 9
Toto65-6: 9, 10, 12, 3, 2, 8, 11, 5
Hinta: 96,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi