Ravivihjeet

Ravivihje: Toto75 Halmstad 7.7.2018 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Lauantain jackpotissa on 449 632 euroa. Rivin luottohevoset löytyvät korkeimmista T75-sarjoista.
Lauantain päälähtönä ajetaan 4-vuotiaiden tammojen Stosprintern, jossa kotiradan Jerry Riordanilla on hyvät mahdollisuudet napata voitto. Torstai-illalta siirtynyttä ylimääräistä 75-pottia lähdetään jahtaamaan kahden huippuhevosen avulla.

T75-kierros starttaa normaalisti klo 17.20 Suomen aikaa, mutta Ruotsi-Englanti -puolivälierän takia kohteet ajetaan muuten hieman poikkeavalla aikataululla.

Toto75-1

Suosikit: Keväällä vahvasti kulkenut 4 Cashback Pellini teki Kalmarin startissakin aivan hyvän suorituksen, vaikkei yltänytkään takaa kärkeen. Viimeksi ruuna laukkasi lähtöön, mutta starttiin valmistautuminen oli valmentajan mukaan ollut normaalista hieman poikkeavaa. Ravilla Peter Ingvesin ajokki pääsee reippaasti matkaan, eikä keulapaikkakaan ole tässä aivan mahdoton. Siitä se olisi vaikeasti ohitettavissa, eikä muullakaan juoksulla voitto ole Petri Puron suojatille poissuljettu. 3 Vischio Holz on aloittanut Ruotsissa kahdella vahvalla kirivoitolla. Vaggerydissä 4-vuotias tuli 4. ulkoa lopun 11-vauhtia. Se ei ole voltista kovin rivakka lähtijä, joten juoksunkulusta voi tulla samankaltainen tässäkin. Jos takakenkien lisääminen ei vie liikaa terävyyttä, pystyy ori jälleen korkealle.

Haastajat ja yllättäjät: Isommalle lapulle rastataan muitakin. 7 Machiavelli ei pystynyt Solvallan finaalissa 5. ulkoa ohituksiin ja palaa nyt pieneltä huililta. Åbyn voiton ori otti johtavan peesistä. Yksin juoksuradalta se voi päästä hyvin matkaan ja sisäradalta kärkisija on ulottuvilla. 2 Smevikens Cruiser on juossut kolmessa viime startissa johtavan rinnalla, eivätkä sen paukut enää viimeksi 75-tasolla riittäneet siitä aivan loppuun asti. Paremmalla juoksulla Veijo Heiskasen suojatti voi yltää nyt kärkeen. 9 Gomez ei ole startannut hetkeen, mutta 5-vuotias omaa 75-tasolle riittävän kapasiteetin. Kotiradan hevosella on tähdätty tähän lähtöön, eikä se ole mahdoton. 1 Early Pactol teki Vaggerydissä hyvän kirin parijonosta ja jäi viimeksi sisälle vaille kiritilaa. Sekin omaa ihan hyvän luokan ja on ykkösradalta jäänyt ihmeen vähän pelatuksi. Jos juoksupaikka ei jää ykkösradalta liian kauas, voittomatsiin on mahdollista yltää. 5 Aramis Amok pystyisi myös menestymään tällä tasolla, mutta laukat ovat sotkeneet viime aikoina menoa. Kalmarissa ja Bodenissa erhe tuli heti alussa, viimeksi parijonosta päätöslenkin alkaessa. Volttilähdöissä Robert Berghin suojatti on tosin suoriutunut paremmin. 8 Aston D.K. on ottanut viime voittonsa keulasta. Sarjat ovat nousseet, ja esimerkisi Cashback Pelliniin nähden ruuna starttasi viimeksi 40 metriä edeltä. Takarivistä se ei tunnu tässä erityisen kiinnostavalta. 10 Crown Wood nousi viimeksi 6. sisältä ulos viimeisellä takasuoralla ja ratkaisi 12,3-lopetuksella varmasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Juoksunkulku: Cashback Pellini ja Machiavelli lienevät alussa nopeimpia.

Pelijakauma: Cashback Pellini (16%) on jäänyt liian vähälle pelille, samoin Early Pactol (3%). Ylipelattuja ovat Aston D.K. (12%) ja Crown Wood (6%).

Ranking: A) 4, 3 B) 7, 2, 9, 1, 5, 8, 10 C) 12, 11 D) -

Toto75-2

Suosikit: Parhaat hevoset ovat joutuneet alimmassa 75-divisioonassa hieman hankalille paikoille. 6 Global Undecided nousee niukaksi ykkösmerkiksi, vaikka alla on laukkoja, eikä lyhyt matkakaan varsinaisesti suosi. Kalmarissa lähtöön laukannut ruuna tuli kuitenkin lopun erittäin hyvällä tyylillä ja jätti vaikutelman, että menestyy heti näissä lähdöissä kun menee ravia alusta loppuun. 3 Adiago Trot sai viimeksi keulapaikalla vähän painetta matkalla ja taipui lopussa. Lyhyemmällä starttivälillä ruuna voi parantaa ja tällä kertaa sillä kokeillaan mahdollisesti jenkkikärryjä ensimmäistä kertaa. Ruuna ei ole varsinaisesti voittajatyyppiä, mutta maililla näistä asemista se voi vetää perille.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Spartak Facen suoritus Kalmarissa jätti kysymyksiä ilmaan, mutta viimeksi 4-vuotias teki kuitenkin ehjän startin. Puolimatkassa 3. ulkoa johtavan rinnalle kiertynyt ori oli ihan ok, mutta paras terä esityksestä kuitenkin tuntui puuttuvan. Näistä asemista juoksusta voi tulla vaativakin. 10 Mellby Fantom rikkoi viimeksi kuparisen sillä tyylillä, ettei ykkössija ehkä jäänyt ainoaksi. Ruuna painui johtavan rinnalta kärkeen päätöspuolikkaan alkaessa ja erkani selvään voittoon 12,7-lopetuksessa. Tuureilla ei ulkona nytkään. Pitkältä tauolta uusissa käsissä palannut 9 Rajah Silvio ratkaisi Örebrossa varmasti 2. ulkoa ja tässä etukengätkin otetaan pois. Parantaessaan mahdollinen. 12 Martin de Bos kiri viimeksi 4. ulkoa vahvasti voittoon ja tuli 700 metriä 11,4-lukemiin. Petri Puron suojatti parantanee edelleen, mutta näistä asemista voittoon nouseminen ei tietysti ole ilman muiden apua kovin helppoa. 4 O.P.Roc jäi viimeksi sisälle pussiin ja tässä lisäruutia on tarkoitus hakea jenkkikärryistä. Vihjesysteemeissä tyydytään tähän seitsikkoon, mutta muutkaan eivät ole täysin mahdollisuuksia vailla, jos juoksusta tulee rauhaton.

Juoksunkulku: Adiago Trot lähtee liukkaasti ja juoksee keulassa. Spartak Face etenee ulkoa rinnalle?

Pelijakauma: Adiago Trot (9%) tuntuu asetelmat huomioiden edulliselta. Spartak Face (23%) ja Martin de Bos (15%) ovat samasta syystä liikaa pelattuja.

Ranking: A) 6, 3 B) 8, 10, 9, 12, 4 C) 2, 5, 7, 1, 11 D) -

Toto75-3

Suosikki: Muutaman epäonnistumisen jälkeen juhannuksena voittokantaan palannut 3 Day Or Night In on nyt jo suursuosikki. Kalmarissa ori sai 4. ulkoa kirissä vetoapua Volsteadilta ja ratkaisi lopussa vaivattomasti. Viimeiset 600 metriä sujuivat märissä olosuhteissa 11,5-vauhtia. Tämänkertainen tehtävä on kuin tehty Johan Untersteinerin suojatille ja kun pahin vastustaja on sille epäedullisella sisäradalla, päässee Day Or Night In sujuvasti keulaan ja siitä voitto on liki. Isoilla prosenteillakin varma.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Jairo ei pysynyt samassa Kalmarin lähdössä aivan suosikin peesissä, mutta vireen pitäisi olla tällä kertaa lyhyemmällä starttivälillä hieman parempi. Ruuna ei ole niin hidas lähtijä kuin yleisesti luullaan, mutta 4 Harry Haythrow suhahtaa kuitenkin alussa edelle ja suosikkikin päässee Joakim Lövgrenin ajokin etupuolelle heti. Ulkopuolelta tai takaa Day Or Night Inin kukistaminen on tässä hankalaa. 7 El Diablo B.R. oli asiallinen Solvallan toukokuun kisassa 3. ulkoa, mutta starttiväli on taas venähtänyt. Totosija on näistä asemista sopiva tavoite.

Juoksunkulku: Harry Haythrow lataa keulaan ja luovuttaa paikkansa Day Or Night Inille.

Pelijakauma: Day Or Night Inin (76%) pinnat ovat lievästi yläkantissa, mutta voitto on kuitenkin varsin todennäköinen.

Ranking: A) 3 B) 1, 7 C) 4, 5, 2, 6 D) -

Toto75-4

Suosikki: 12 Julia Pellini on noussut vahvaan iskuun ja tehnyt kengittä kolme hyvää suoritusta. Vaggerydissä tamma nousi 3. sisältä ulos loppukurvissa ja kiri yllätysvoittoon. Viimeksi se taas osoitti ettei juoksunkulkukaan ole aivan ratkaisevaa, 11,5-vauhtinen kiri kantoi 4. ulkoa toiseksi tätä selvästi kovemmassa lähdössä. Lähtöpaikka ei ole tietysti erityisen hyvä, mutta lähdössä on melko paljon ns. rajoittuneita hevosia ja vauhtiakin voi tulla, oppilasfinaalista kun on kyse. Huippukuskilla Julia Pellini nousee voitto-otteluun.

Haastajat ja yllättäjät: Pari varmistusmerkkiä haetaan mukaan. 8 Bella On Tour on myös hieman hankalalla paikalla, mutta kunto vaikuttaisi olevan kohdallaan. Östersundissa kuolemanpaikka oli liikaa, mutta viimeksi Mats E. Djusen ajokki tuli 3. ulkoa oikein pontevalla tyylillä viimeiset 800 metriä 10,5-vauhtia voittoon. Jos tamma pystyy samaan näin kaukana kotoa, ei voitto ole mahdottomuus. 9 Global Tendency vaikuttaa Peter Untersteinerin nelikosta parhaalta. Viime kisan kiri 5. ulkoa oli vahva, vaikka totosija jäikin saavuttamatta. Viimeiset 700 metriä sujuivat 10,4-tahtiin. Lähtöpaikka vaikuttaa varsin suosiolliselta ja kuskikin on paremmasta päästä. 3 Foxy Brown puolusti viimeksi sisäradalta keulapaikan ja voitti lopulta varmasti. Pidempi matka ei ole etu, mutta keulasta se voi vetää pitkäänkin, jos saa rauhoittaa tahtia matkalla. Oppilaslähdöissä se ei tosin aina onnistu. Viimeksi voittojen tielle palannut 11 Sharp Dream omaa hyvän luokan. Se mankeloi johtavan rinnalta keulaan viimeisellä takasuoralla ja vastaili lopussa voittoon. Joakim Lövgrenin suojatti ei ole kuitenkaan aivan simppeli tapaus, eikä uusi kuski ole tammalle missään nimessä etu. Paljon peliä keränneenä ei kovin maistuva tapaus. 2 Global Tenderness teki viimeksi kelpo lopetuksen ulkokautta ja pyrkii nyt sisälle. Totosija ei ole poissuljettu. 6 Unheard Ofin veto ei riittänyt Vaggerydissä 5. ulkoa loppukaarretta pidemmälle. Helpommalla juoksulla ei aivan ulkona. 7 Tour Knight menetti viimeksi 2. ulkoa asemiaan lopussa väsyvän takana, eikä enää syttynyt sen jälkeen.

Juoksunkulku: Global Tenderness ja Foxy Brown avaavat parhaiten. Jälkimmäinen etenee keulaan.

Pelijakauma: Julia Pellini (28%) on ansaitusti suosikki. Bella On Tour (10%) ja Global Tendency (8%) maistuvia, Foxy Brown (16%) ja Sharp Dream (17%) ylipelattuja.

Ranking: A) 12 B) 8, 9, 3, 11, 2, 6, 7 C) 5, 4, 10, 13, 1 D) -

Toto75-5

Suosikit: 3 Aileron esiintyi toissa kerralla vaisusti taustalla, mutta hallitsi viimeksi helpompaa lähtöä keulasta varmaan tyyliin. Johtopaikka häämöttää nopealle lähtijälle tässäkin, mutta ruuna ei ole aina näissä tehtävissä kuitenkaan riittänyt siitä perille. Jos matkavauhti pysyy maltillisena, voi Robert Berghin ruuna vetää maaliin saakka. 1 Arsenal laukkasi viimeksi toisessa kaarteessa hännillä, mutta teki Oslossa erittäin vahvan suorituksen johtavan rinnalta ja voitti suorastaan helposti. Tällä kertaa ruunalta on tarkoitus ottaa ensimmäistä kertaa kaikki kengät pois. Ykkösradasta ei ole verkkaiselle avaajalle hyötyä, mutta jos tilat löytyvät, voitto on täysin mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Te Quiero Grif on tullut viime starteissa parijonosta juosten perille, mutta oriin voitot ovat olleet harvassa. Tarjolla voi olla nyt varsin hyvä reissu kärjen läheisyydessä. 1 Gandhi Boko on hyvässä kunnossa, mutta juoksut eivät ole suosineet. Bjerkessä kiristä tuli 4. ulkoa vähän pitkä, viimeksi ori lopetteli lähtölaukan jälkeen terävästi 4. sisältä. Asetelmat eivät tietysti tässäkään ole ennakkoon kovin herkulliset, mutta vähän pelattuna kykyori kannattaa kuitenkin huomioida. 6 Pampalo teki viimeksi 5. ulkoa kelvollisen 11-vauhtisen kirin, vaikkei noussutkaan viidettä sijaa ylemmäs. Arsenalin tavoin siltäkin saatetaan nyt riisua ensimmäistä kertaa kaikki kengät. Varottava hieman ulkoa olevalta paikaltakin. Tämä em. viisikko lapuille. 8 Rushmore Face voitti Åbyssä keulasta ja nousi viimeksi takajoukoista 11,6-vauhtisella päätöslenkillä toiseksi. Näistä asemista Adrian Kolgjini suunnistanee heti eteenpäin. Sopivat asemat löytäessään ei mahdoton, mutta juoksu voi mennä raskaaksikin. 5 Let It Happen tuli viimeksi 5. ulkoa viimeiset 700 metriä mukavasti 11,3-kyytiä ja pääsee nyt paremmista asemista liikkeelle. 10 Comanche Moon sai viimeksi keulassa Mack Draganin kimppuunsa puolimatkassa ja putosi tämän kyydistä lopussa. Jägersron voitto tuli johtopaikalta. 12 Cuba Libre Ice omaa kykyjä, mutta viime suoritukset ovat jättäneet toivomisen varaa. Tanskan derbyyn tähtäävä 4-vuotias on kuitenkin tallin mukaan treenannut nyt hyvin. Tauolta tulevalla 7 Mr Perfectionilla on kosolti kokemusta näistä sarjoista, viimeksi 4. sisältä pussiin jäänyt 4 Dizzy River ei taas ehkä ole kesäkeleillä omimmillaan. 9 Demolition Man F. pystyy parhaana päivänään menestymään 75-tasolla, mutta viime startit ovat jättäneet kysymyksiä ilmaan. Mantorpissa ruuna oli keulassa aivan liian meneväinen, viimeksi tuli laukka jo ennen lähtölinjaa.

Juoksunkulku: Aileron avaa kolmosradalta keulaan. Arsenal pyrkii nousemaan tilaisuuden tullen toiselle.

Pelijakauma: Oikeat suosikit. Yllättäjistä Gandhi Boko (3%) on maistuva, Rushmore Face (11%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 3, 1 B) 2, 11, 6, 8, 5, 10, 12, 7, 4, 9 C) - D) -

Toto75-6

Suosikki: 4 Vamp Kronos on Stosprintern-lähdön selvä ennakkosuosikki. Karsinnassa Björn Goop haki johtopaikan etusuoralla ja valjakko nappasi 11,7-lopetuksella helpon voiton. Jerry Riordanin suojatin kapasiteetti on selvästi lähdön paras, viime vuonna se pesi EM-lähdössä oriit ja ruunatkin vakuuttavalla tyylillä 3. ulkoa. Suoritustaso on kuitenkin heitellyt ja epäonnistumisen mahdollisuuskin on aina olemassa. Parhaana päivänään sille tuskin tässä pysäyttäjää löytyy. Peliprosentit ovat kovat, joten varmistetaan.

Haastajat ja yllättäjät: Tallikaveri 1 Vanquish Kronos ei ollut aivan parhaimmillaan kevään starteissa, mutta viimeksi meno oli jo eri näköistä kun se latasi 2. ulkoa 08,5-lopetuksella niukkaan voittoon. Kotiradalla starttaaminen on sille etu ja juoksustakin voi tulla suotuisa. Kolmen kuukauden tauolta viimeksi tullut 2 Violet Bi hallitsi karsintaa keulasta ja tähtää samalle paikalle nytkin. Voi vetää pitkään, jos alku ei maksa liikaa. 5 Rose Mary tuli karsinnassa keulasta ohitetuksi viime metreillä, vaikka tuli itsekin vauhdikkaasti perille. Andre Eklundhin tamma avaa reippaasti ja voi onnistuneella juoksulla otella kärkisijoista. Mikäli lähdöstä tulee rauhaton, voi myös 10 Global Upper Style heittää lusikkansa soppaan lopussa. Drottningpokalissa jo karkumatkalle loppukurvissa päässyt, mutta suoralla Dibaban kiinni ottamaksi tullut tamma kamppaili viimeksi johtavan rinnalta voitosta maaliin saakka. 9 Calamara's Girl on menestynyt ikäluokan tammalähdöissä mainiosti ja selkäjuoksu sopii. 3 Staro Litchi ajautui karsinnassa 3. sisältä voittajan taakse pussiin lopussa kun vauhti laantui. Hyvällä juoksulla totosija ei ole aivan poissuljettu.

Juoksunkulku: Violet Bi ja Rose Mary ovat nopeimpia alussa. Ensin mainittu keulassa. Vamp Kronos etenee johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Vamp Kronos (66%) on ylipelattu, Vanquish Kronos (10%) ansaitsisi enemmän pinnoja. Rose Mary (2%) ja Global Upper Style (4%) ovat yllättäjäosaston mielenkiintoisimmat.

Ranking: A) 4, 1 B) 2, 5, 10, 9, 3 C) 7, 6, 8 D) -

Toto75-7

Suosikki: Tasokkaassa hopeadivisioonassa luottamuksen saa 4 Handsome Brad. Harper Hanoverin lähdössä turhan raskaan reissun saanut ori sai huilata hetken, mutta teki kuitenkin Jägersrossa taas mainion suorituksen ja voitti 2. ulkoa helposti tullen viimeiset 700 metriä 09,9-lukemiin. 5-vuotiaan vire pitäisi olla tässä entistä parempi. Carl Johan Jepson tuskin osallistunee alkurevitykseen, sillä ympärillä on liukkaita avaajia. Kovinta vastustajaa parempiin asemiin Handsome Brad kuitenkin päässee ja sillä on lopussa hyvä mahdollisuus nitistää vastustajansa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Globalsatisfaction ei lähtenyt Kalmarissa 5. ulkoa kirikierroksella kolmannelle, vaan eteni muiden välissä ja sai lopulta tilaa lopettaen reippaasti. Paikka on nyt aiempaa parempi ja ori nousee lopussa korkealle. 1 Stepping Spaceboy teki viimeksi 2. ulkoa kelpo esityksen, vaikka jäikin kolmanneksi. Hyvä avaaja pyrkii puolustamaan sisältä keulan, mutta rinnaltakin avataan kovaa. Avaus voi mennä turhan hurjaksi, todennäköisempää menestyminen olisi ehkä tasaisemmalla juoksulla kärjen läheisyydestä. 2 Broadway Appolo pyrkii kakkosradalta keulaan ja siinä onnistuessaan Johan Untersteinerin suojatti voi tietysti johtaa pitkään. Östersundin tehtävä oli jo etukäteen ulkoa hankala ja ori laukkasi taustalla loppukaarteessa. Mantorpissa se jäi keulasta kolmanneksi, mutta nyt juostava pikamatka sopii paremmin. Avauksesta on kuitenkin vaarana tulla kova, sillä myös 5 Mr Lindy lähtee liukkaasti ja tulee sotkemaan kärkikuvioita heti alussa. Jägersrossa se tuli 2. sisältä juosten perille. 10 Othello Victory on juossut kahdessa viime kisassa johtavan rinnalla, ja viimeksi ruuna ei enää lopussa ollut yhtä väkevän oloinen kuin Bjerkessä. Tarjolla oleva selkäjuoksu sopineekin tähän saumaan hyvin ja ylivauhtisella juoksulla itävaltalaisruunalla on saumat totoon. 9 Bravo Navarone tuli viimeksi 2. sisältä hiljaa maaliin. Ori pystyy paljon parempaan, mutta tarvinnee vielä startteja alle menestyäkseen näin kovassa porukassa.

Juoksunkulku: Stepping Spaceboy lähtee sisältä hyvin, haasteen antavat Broadway Appolo ja Mr Lindy. 8 Sahara Onella ajetaan myös ”aina” eteenpäin, joten alku voi olla tosi raju. Handsome Brad ja Globalsatisfaction hakevat paikat parijonosta iskeäkseen kirissä.

Pelijakauma: Handsome Brad (34%) oikea suosikki ja prosentitkin ovat kohdallaan. Bravo Navarone (5%) on ylipelattu.

Ranking: A) 4 B) 3, 1, 2, 5, 10 C) 9, 11, 6, 12, 7, 8 D) -

IS-pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T75-1: 4, 3

T75-2: 6, 3, 8, 10, 9, 12, 4

T75-3: 3 Day Or Night In

T75-4: 12, 8, 9

T75-5: 3, 1, 2, 11, 6

T75-6: 4, 1

T75-7: 4 Handsome Brad

Hinta: 21,00 €

Suuri vihjesysteemi

T75-1: 4, 3, 7, 2, 9, 1

T75-2: 6, 3, 8, 10, 9, 12, 4

T75-3: 3 Day Or Night In

T75-4: 12, 8, 9

T75-5: 3, 1, 2, 11, 6

T75-6: 4, 1, 2, 5, 10, 9

T75-7: 4 Handsome Brad

Hinta: 189,00 €