Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 13.6.2018

Julkaistu:

TOTO65
Vermon Toto65-pelissä riittää haastetta ja mahdollisuudet hyvään voitto-osuuteen on olemassa.

Toto65-1

Suosikki: 6 El Dirtyman kohtaa sopivan vastuksen ja on selvä suosikki. Ruuna palasi kuukausi sitten tauolta ja tuli 3. sisällä pussissa maaliin. El Dirtyman ei ole tämän jälkeen startannut ja starttiväli on pitkähkö. Hevonen jäi toukokuun lopussa kerran poiskin, kun sitä jouduttiin hoitamaan. Lähtöpaikka on hieman ulkona eikä keulapaikkaa voi pitää varmana. Kuolemanpaikaltakin El Dirtyman pystyy paljoon, mutta lähtöjen voittaminen toiselta ilman vetoapua ei ole koskaan helppoa, kun vauhti on kesällä kovaa alusta loppuun. Pienimpiin lappuihin El Dirtyman käy varmaksi, mutta suuremmissa systeemeissä varmistusta kannattaa harkita, kun peliprosentit ovat pilvissä.

Haastajat/yllättäjät: 3 Sahara Foxylady eteni toissa kerralla toisessa kaarteessa johtopaikalle ja jatkoi etusuoralla 2. sisällä, kun Jamie Hyneman prässäsi itsensä kärkeen. Kierros mentiin peräti 11,5-vauhdilla ja tamma jäi maalisuoralla vaille kiritilaa. Viimeksi viisivuotias veti kolmannen radan jonoa asiallisesti loppukurviin asti. Maalisuoralle kaarruttaessa hevonen kompuroi, menetti rytminsä ja laukkasi. Sahara Foxyladyn lähtöpaikka on mainio ja se pääsee asiallisesti matkaan. Sillä ei välttämättä anneta johtopaikkaa suosikille, mikäli hevonen keulaan pääsee. 8 Jasuliton lähtöpaikka on hankala, mutta kunto on vahvasti nousussa. Viimeksi ruuna kiersi 2. ulkoa kakkoseksi Jamie Hynemanin jälkeen. 4 Elbert Schermer avaa kovaa ja pystyy kärjen tuntumasta taistelemaan ainakin totosijoista. Vermossa ruuna lopetti asiallisesti 3. sisältä. 2 Millstone's Vivid laukkasi Porissa alussa ja menetti pelin. Vermossa tamma jäi 3. ulkona väsymättömään selkään viimeisellä takasuoralla ja tuli asiallisesti, kun pääsi päätöspuolikkaan alussa pudottamaan sisälle. Tamma ei osallistu keulakamppailuun, kun sen vahvuudet on loppukirissä. 7 Golden Eleven voitti Teivossa 2. ulkoa. Viimeksi rata ei sopinut ruunalle ja esitys jäi vajaaksi. Lähtöpaikka on hankala, mutta pieni lähtö on plussaa. Pahimmassakaan tapauksessa Golden Eleven ei jää liian kauas kärjestä. 1 Leemark's Casimir vastasi viimeksi Sahara Foxyladylle, mutta tyytyi lopulta selkään. Ruuna taipui lopussa hymmärrettävästi. Leemark's Casimir avaa hyvin ja havittelee kärjen tuntumasta rahoille.

Pelijakauma: El Dirtyman (80%) on ylipelattu. Sahara Foxylady (5%) kiinnostaa eniten.

Juoksunkulku: Leemark's Casimir, Sahara Foxylady ja Elbert Schermer lähtevät reippaimmin matkaan. Sahara Foxylady juoksee mahdollisesti keulassa, mikäli se pystyy torjumaan Elbert Schermerin. El Dirtyman kiertää eteenpäin ja saanee johtopaikan haltuunsa ainakin Leemark's Casimirilta ja Elbert chermeriltä.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 6
Suuri: 6, 3

Toto65-2

Suosikki: 11 Hupsis oli Loviisassa etusuoralla sijalla viisi. Ori teki rehdisti töitä päätöskierroksella ja ehti varmaan voittoon. Hupsis sai startin alle ja pystyy sen ansiosta parantamaan, kun harva suomenhevonen huonontaa lyhyellä starttivälillä.

Haastajat: 8 Sorretun Voima oli Jyväskylässä tasainen 4. sisältä. Mikkelissä ruuna pääsi hyvään paikkaan 4. ulos, muttei vakuuttanut ratkaisuhetkillä. Ruuna on esiintynyt tauon jälkeen suoritusvarmasti, mutta paras terävyys on puuttunut. 13 Vilviiri matkasi Kouvolassa 2. sisällä. Tamma teki maalisuoralla sen verran tilaa itselleen että jouduttiin hylkäämään. Vermossa Vilviiri matkasi johtavan rinnalta ja prässäsi armotta johtohevosta ennen laukkaa viimeisellä takasuoralla. Hyppyyn näytti palavan hyvä sijoitus. 10 Hovin Turbo oli toissa kerralla tasainen 3. ulkoa. Viimeksi tamma pilasi pelinsä laukkaan. 2 Kemppeli oli viimeksi tasainen 4. ulkoa. Lähtöpaikka on hyvä ja ruuna on yksi mahdollisista.

Yllättäjät: 9 Meno-Perjantai nousi Forssassa 3. ulkoa voittomatsiin, mutta laukkasi epäonnekseen maalisuoran alussa. Tuossa vaiheessa Meno-Perjantai oli kärjessä. Viimeksi ruuna otti ratkaisevan laukan etusuoralla. 6 Noran Pot kamppaili Lappeessa keulasta kolmanneksi ja oli positiivinen. 4 Vietävän Ekotar avaa hyvin ja päässee alussa hyvään paikkaan. Seinäjoella tamma avasi keulaan ja jatkoi myöhemmin johtavan takana, mistä loppukiri oli positiivinen. Viimeksi viisivuotias laukkasi ennen lähtölinjaa. 5 Etusorja ottaa valmentajan mukaan laukkoja, kun sen vauhti ei meinaa riittää kesäkeleillä. Tamma on kyvykäs menijä ja omaa yllätyssauman mikäli matkavauhti on tasaisen reipasta.

Pelijakauma: Sorretun Voimaa (20%) on pelattu liikaa kun taas Vilviiri (11%) on kovakuntoisena menijänä asiallinen ruksi. Yllättäjistä Meno-Perjantai (2%) on mielenkiintoisin.

Juoksunkulku: Vietävän Ekotar katsoo ensimmäiset keulat. Noran Potin selkä kelvannee eteen.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 11, 8, 13, 10, 2, 9
Suuri: 11, 8, 13, 10, 2, 9, 6, 4, 5

Toto65-3

Suosikki: 4 Elrond kiersi toissa kerralla johtavan rinnalle eikä pystynyt raskaalla juoksulla kamppailemaan kärkisijoista. Viimeksi ori nousi 4. sisältä päätöspuolikkaalla 3. ulos ja lopetti maalisuoraa asiallisesti. Elrond ei ole alussa nopeimpia, mutta jaksaa vastaavasti tehdä töitä matkan aikana. Tuomas Korvenojan tallin hevoset ovat olleet viime aikoina ilmiliekeissä ja Elrond saattaa hyvinkin ottaa tallille yhden voiton lisää.

Haastajat: 5 Twist In Time teki toissa kerralla hyvän esityksen kierrettyään johtavan rinnalle. Viimeksi tamma taipui samalta juoksupaikalta. Starttiväli on pitkä ja hevonen on siksi ainakin pieni arvoitus. Ajotaktiikka saattaa tallitietojen mukaan olla normaalia passiivisempi juuri pitkästä starttivälistä johtuen. 2 Clay Brick laukkasi toissa kerralla ensimmäisellä takasuoralla ahtaassa paikassa. Viimeksi ruuna heitti etusuoralla vapaalle ja laukkasi. Teivossa ruuna pääsi asiallisesti matkaan, mutta esimerkiksi Lahdessa se jäi kiihdytyksessä jalkoihin. Kakkosradalta viisivuotias saa selkäjuoksun eikä kärkisijaa voi pitää mahdottomana.

Yllättäjät: 6 Lady Nightingale teki Teivossa erittäin sitkeän esityksen kierrettyään pitkään kolmatta ilman selkää. Tamma ei ole alussa nopeimpia, mutta jaksaa vastaavasti vääntää menemään. 9 MAS Awesome oli viimeksi kaukana parhaastaan 2. ulkoa. Tamma pystyy parempaan. 3 Heart Of Steel avaa hyvin ja tähdännee selkäjuoksuun. Kuopiossa ruuna oli varma kakkonen 2. sisältä. 1 Ray Mysterio teki asiallisen suorituksen edellisessä kärrylähdössään johtavan rinnalta. Lähtöpaikka on hyvä ja hevonen saa taakseen kuuman ohjastajan.

Pelijakauma: Elrond (40%) on suht' osuva ja oikein pelattu merkki. Se kelpaa tällä kertaa varmaksi.

Juoksunkulku: Ray Mysterio ja Heart Of Steel avaavat parhaiten ja näistä jälkimmäinen etenee sisäradalle ensimmäiseksi. Jatkossa Elrond saattaa päästä kiertämään johtopaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto65-4

Suosikki: 14 Mr Dave voitti toukokuussa Vermossa johtavan rinnalta. Tämän jälkeen ori jäi vaille kiritilaa eikä saanut kunnon mahdollisuutta, mutta viimeksi hevonen palasi hyvälle tasolle ja tsemppasi upeasti perille kuolemanpaikalta. Ori näytti pitkään voittajalta, mutta viime metreillä paremman reissun saanut vastustaja kiri edelle.

Haastajat: 10 Megawatt oli Vermossa johtavan rinnalta hyväksyttävä neljäs. Viimeksikin hevonen jäi toiselle ilman vetoapua ja tällä kertaa se rutisti ykköseksi varmoin ottein. Megawatt kilpailee mainiossa vireessä ja on yksi mahdollisista. 1 War Child kiersi Riihimäellä 5. ulkoa rehdisti ja vei ansaitusti voiton. Laukkoja on uran aikana tullut paljon, mutta vastapainoksi myös menestystä. Ehjällä juoksulla tamma on mukana taistossa. 9 Knockout Ses lopetti Kokemäellä selkäjuoksulla positiivisesti. Viimeksi ruuna pääsi keulaan ja nyrkkeili kakkoseksi. Knockout Sesin vire on riittävä, mutta se on suosikeista eniten riippuvainen juoksunkulusta.

Yllättäjät: 6 Rene Conductor kiersi Lappeessa pitkällä kirillä mainiosti kakkoseksi. Viimeksi ruuna otti etusuoralla yllättävän laukan parijonosta, mutta teki tämän jälkeen riskin esityksen. 5 Leemark's Evelyn lopetti Mikkelissä rehdisti 7. ulkoa. 3 Side Splitting puolestaan sai Teivossa myöhään kiritilaa 3. sisältä. 13 Blue Blood Lover on suoritusvarma kilpailja, mutta kärkeen yltääkseen esitysten on parannuttava jonkin verran.

Pelijakauma: War Child (14%) on hyvä merkki kun taas Knockout Ses (18%) on kerännyt liikaa peliä osakseen. Yllättäjistä Rene Conductor (7%) voisi olla enemmänkin pelattu. Samat sanat pätevät Leemark's Evelyniin (1%).

Juoksunkulku: War Child tai Rene Conductor etenee veturin paikalle alkumatkan aikana. Megawatt tai Mr Dave kiertää rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 14, 10, 1, 6
Suuri: 14, 10, 1, 9, 6

Toto65-5

Suosikki: 4 Huvin Viku veti Turussa keulapaikalla reipasta ja voitti pystyyn. Seinäjoella ori laukkasi lähtöön, mutta kiersi pian eteenpäin ja oli etusuoralla jo keulassa. Siitä hevonen kesti asiallisesti totoon. Viimeksi ori eteni johtopaikalle ja voitti sopivan lähdön varmoin ottein. Tällä kertaa keulaan ei todennäköisesti ole asiaa, mutta hyväkuntoinen menijä pystyy menestymään muualtakin.

Haastajat: 5 Valppaus oli Vermossa lähellä kaataa kovan Viktor Kärpän. Viimeksi ruuna eteni myös keulaan ja vastaili niukkaan mutta varmaan voittoon. Valppaus avaa kovaa ja tähtää jälleen johtopaikalle. Siitä varma suorittaja nähdään voittokamppailussa ja ykkönen on mahdollinen vaikka Huvin Viku on maalisuoralla kova kanto kaskessa. 1 Uljas Suomalainen parantaa starttien myötä. Mikkelissä ori matkasi 2. sisällä ja tuli hyvin perille jääden Valppauksesta mitan päähän. Tällä kertaa kuusivuotias saattaa hyvinkin täräyttää jo ohi.

Yllättäjät. 6 Kielas laukkasi Vermossa alussa ja jäi kuvista. Ruuna matkasi Lahdessa 5. sisällä ja tuli tilaa saatuaan tasaisesti. Ruunalla ei ole talven kaltainen voittovire yllä, mutta hyväluokkainen menijä pystyy kaiken onnistuessa olemaan korkealla. 7 Imun Siro on tehnyt tasaisia suorituksia. Voittoon yltääkseen otteiden pitää terävöityä. 8 Koivun Tähti on parhaimmillaan vahva menijä ja pystyy huippukunnossa menestymään johtavan rinnaltakin. Tässä lähdössä voitto yllättäisi, kun starttiväli on venähtänyt pitkäksi.

Pelijakauma: Uljas Suomalainen (9%) on jonkin verran alipelattu.

Juoksunkulku: Valppaus avaa johtoon ohi Uljas Suomalaisen. Huvin Vikulle langennee paikka toisella ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 4, 5
Suuri: 4, 5, 1, 6

Toto65-6

Suosikki: 6 Daddy Boy on niukka suosikki. Ruuna avaa hyvin, mutta johtopaikalle se tuskin tällä kertaa pääsee kuten teki viimeksi. Viisivuotias sai tehdä oman juoksun ja irrotti helposti ykköseksi. Daddy Boy kehittyy koko ajan ja on suoritusvarma menijä.

Haastajat: 3 Deangelo teki Kuopio Stakesissa asiallisen suorituksen 3. ulkoa niin karsinnassa kuin finaalissa. Loppukilpailussa hevonen sai täyden mahdollisuuden, mutta karsinnassa sille jäi jossiteltavaa kun kiritilaa ei löytynyt. Denagelo avaa auton takaa hyvin ja juoksee tällä kertaa takakengittä. 1 Valiant Dream kiihtyy auton takaa erittäin hyvin ja juoksee mitä todennäköisimmin keulassa. Toissa kerrallla ruuna ei vakuuttanut, mutta viimeksi se lopetti tilaa saatuaan terävästi. Keulapaikka on Vermossa kesällä lähes puoli voittoa ja matkavauhdin pysyessä järkevissä lukemissa ruuna omaa hyvän mahdollisuuden menestyä. 11 Ginelli voitti Turun starttinsa täysin pystyyn. Vermossa ori teki hyvän juoksun 3. ulkoa ja kyseisessä lähdössä näkyi selvästi kuinka maamme pääradalla on vaikea kiertää voittoon asti. Mainiollakin suorituksella voi jäädä luu käteen. Ginelli jatkaa huippuiskussa ja etenkin ylivauhtisella juoksulla se on huippuvaarallinen. 7 Didi Hoss pääsi Lahdessa keulaan ja voitti varmasti. Tällä kertaa tehtävästä tulee hankalampi ja voiton suhteen se tarvitsee tuuriakin matkaan.

Yllättäjät: 4 The Rector arkoi toissa kerralla kavioitaan eikä pystynyt suorittamaan korkeimmalla mahdollisella tasollaan. Viimeksi hevonen teki 3. ulkoa asiallisen kirin vaikka jalassa valahtanut suoja hinkkasi sen tuoreen haavan auki. Siksi ravi heikkeini loppua kohden. The Rector tähtää selkäjuoksuun ja voi olla tuloslistalla yllättävän korkealla. Toinen mahdollinen potinnostaja on 10 Piquant Stride, joka kiersi Porissa riskisti 4. ulkoa. Muiden voitto olisi jättiyllätys.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko Daddy Boy (33%) ja Didi Hoss (25%) on ylipelattu ja jää kokonaan ulos kupongilta. Deangelo (11%), Valiant Dream (9%) ja The Rector (4%) ovat kaikki liian vähän pelattuja.

Juoksunkulku: Valiant Dream torjuu kiihdytyksessä Deangelon, joka puikkaa johtavan kantaan. Daddy Boy tai Didi Hoss jää kuolemanpaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 3, 1, 11, 4
Suuri: 3, 1, 11, 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6
Toto65-2: 11, 8, 13, 10, 2, 9
Toto65-3: 4
Toto65-4: 14, 10, 1, 6
Toto65-5: 4, 5
Toto65-6: 3, 1, 11, 4
Hinta: 19,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto65-1: 6, 3
Toto65-2: 11, 8, 13, 10, 2, 9, 6, 4, 5
Toto65-3: 4
Toto65-4: 14, 10, 1, 9, 6
Toto65-5: 4, 5, 1, 6
Toto65-6: 3, 1, 11, 4
Hinta: 144,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi