Ravivihje: Toto75 Mantorp 2.6.2018 - jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Elitloppet-sunnuntailta siirtynyt 1 268 004 euron ekstrapotti odottaa täysosumia tänään.
Mantorpin kierros vaikuttaa ennakkoon varsin haastavalta. Rivin eniten pelattu hevonen tuntuu vahvasti liikaa luotetulta. Kierroksen toiseksi ja kolmanneksi eniten pelatut hevoset starttaavat samassa lähdössä, ja niilläkin on pari mielenkiintoista haastajaa.

Luottohevosiksi valikoituivat suurella todennäköisyydellä tasaisesti pelatussa kohteessa keulassa juokseva hevonen, sekä vahvoja suorituksia viime starteissaan tehnyt menijä, joka on omassa lähdössään alustavasti vasta kolmossuosikki.

Toto75-1

Suosikit: 4-vuotiaiden tammojen tasoitusajo ei ole pelillisesti aivan simppeli tapaus, vaikka tasoerot tuntuvatkin kohtalaisen selviltä. 10 Vanquish Kronos ei ollut parhaimmillaan Drottningpokalissa, vaikka meni 11-ajan. Kiima haittasi suoritusta finaalissa, mutta karsintalähdössä Jerry Riordanin tamma nousi 4. sisältä lopussa Dibaban tuntumaan. Pienessä lähdössä juoksupaikka ei 40 metrin takamatkaltakaan luultavasti jää liian kauas, joten Vanquish Kronoksella on saumat nousta voitto-otteluun. Tämän tyyppisissä lähdöissä juoksunkulku ei kuitenkaan aina muotoudu suosiolliseksi, joten muitakin merkkejä tarvitaan. 4 Mrs Lindy vaikuttaa paalun kyvykkäimmältä. Kauden avauksessa se otti 4. sisältä maksimisijoituksen hyvällä ajalla, mutta ravi ei luistanut kaarteissa parhaalla tavalla. Parantaessaan Reijo Liljendahlin tamma voisi tarjota takaa yrittäville matsin. 9 Mily oli viimeksi kipeä, joten siihen starttiin ei kannata tuijottaa. Mantorpin lähdön se voitti 5. ulkoa ja selviytyi viime syksynä Peter Untersteinerin selviytyi Oaksin finaaliin, jossa kuitenkin taipui kuolemanpaikalta. Mahdollinen tässä.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Electrical laukkasi Drottningpokal-finaalissa innokkuuttaan heti alussa. Karsintavoitto tuli keulapaikalta hallitulla tyylillä. Hans-Owe Sundbergin tamma ei ole silti ollut oikein voittajatyyppiä, ja varsinkin ohittaminen on ollut sille lopussa vähän hankalaa. Hyvällä juoksulla ei silti ulkona. 6 Wild Love ei saanut viimeksi tilaa 2. sisältä ja voimia jäi talteen. Startin onnistuessa silläkin on kapasiteettia tehdä takahevosten tehtävästä hankala. 2 Blanche sinnitteli viimeksi keulasta toiseksi, mutta tämänkertaisessa tehtävässä riittäminen terävimpään kärkeen tulisi yllätyksenä.

Juoksunkulku: Ellipsis Am voi olla sisäradan turvin alussa nopein. Mrs Lindy hakenee lähdön onnistuessa aikaisin keulapaikan.

Pelijakauma: Suosikkien osalta varsin oikein pelattu. Blanche (7%) tuntuu yliarvostetulta.

Ranking: A) 10, 4, 9 B) 8, 6, 2, 1, 5 C) 3, 7 D) -

Toto75-2

Suosikit: Lyhyt matka ja takarivi eivät kuulosta voittajayhdistelmältä, mutta kovavireinen 10 Dom Perignon nousee siitä huolimatta ykkösmerkiksi Klass I:ssä. Gävlessä ruuna jäi 4. ulos, mutta ehti 10-vauhtisella lopetuksella vielä maalikuvaan keulavoittajan kanssa. Örjan Kihlströmin ajokki tuntuu parantavan koko ajan ja nousee lopussa korkealle. On sitten lähinnä muiden alkuselvittelyistä kiinni, onko kärkihevosilla pateja vastata sen kiriin. 4 Largo ei saanut Örebrossa kunnon mahdollisuutta 3. ulkoa. Lähtöasetelmat ovat Hans-Owe Sundbergin suojatille huomattavasti suosiollisemmat nyt, ja vaikkei se keulakamppailuun ehkä osallistukaan, löytynee juoksupaikka kärjen lähettyviltä ja voittokaan ei yllättäisi. 3 Tiger Marke lähtee hyvin ja voisi vetää lähtöä keulapaikalta maaliin saakka. Viimeksi ruuna jäi voltin vitoselta lopulta 4. ulos, eikä sitä enää loppumatkalla ahdistettu, kun peli oli käytännössä jo mennyt. Täyttä varmuutta keulapaikasta ei tässä ole, ja muilta juoksupaikoilta 75-lähdön voittaminen ei luultavasti onnistu.

Haastajat ja yllättäjät: Haastajajoukosta lapuille nostetaan vielä 1 Prince Tanic, joka ei ehtine alussa kaikkein nopeimpien matkaan, mutta saanee kuitenkin hyvät asemat. Sopivat väylät löytäessään ruuna kirii palan matkaa reippaasti. Viime starteissa se on erikoistunut juuri vahvoihin lopetuksiin. 7 Gianluca Boko teki Åbyssä 3. ulkoa kelpo lopetuksen ja edelle jäi vain sisärataa pitkin juosseita hevosia. Lähtöasetelmat eivät ole optimaaliset nytkään ja jos Stefan Söderkvist pakittaa oriilla heti taustalle, mahdollisuudet ovat kehnot. Jos taas juoksupaikka löytyisi hieman edempää, ei hyväluokkainen menijä olisi aivan mahdoton. 9 Fidagu U.R. on tehnyt keulasta kaksi hyvää suoritusta toukokuussa. Toissa kerralla se vastaili voittoon ja tarjosi viimeksi Tycoon Conway Hallille kelpo vastuksen. Juoksupaikka jäänee nyt voittomatsin suhteen turhan kauas, sillä selät alussa eivät ole kaikkein vetävimmät. 6 In Line Tooma lataa kovaa liikkeelle ja voi ottaa ulkoakin ensimmäiset keulat. Jää nähtäväksi, minkä taktiikan Jennifer Tillman valitsee, mutta keulan puolustaminenkaan ei ole tälle kuskille vierasta. Rättvikin ykkönen tuli juuri johtopaikalta, mutta tässä tehtävässä siltä paikalta voittoon asti venyminen ei onnistune. Tiger Marken osakkeet laskevat oleellisesti, jos In Line Toomalla päätetään ajaa keulasta. Kuskinvahvistuksen kokeva 2 Castleman ja 2. ulkoa 11-vauhtia päätöskierroksen viimeksi Breeders Crown -lähdössä kulkenut 12 Yankee Boy tulevat rankingissa seuraavina, mutta voittosauma on kummallakin varsin pieni.

Juoksunkulku: Tiger Marke lähtee hyvin, mutta In Line Tooma voi olla ulkoa vielä nopeampi.

Pelijakauma: Tiger Marke (27%) tuntuu liikaa pelatulta siihen nähden, ettei keulan saamisesta ole täyttä varmuutta.

Ranking: A) 10, 4, 3 B) 1, 7, 9, 6, 2, 12 C) 8, 11, 5 D) -

Toto75-3

Suosikit: 7 Anna Mix oli Örebron tammaeliitissä menopäällä ja otti keulapaikan aikaisin haettuaan hallitun voiton. Todennäköisesti tamma joutuu tekemään tällä kertaa työt keulan rinnalla ja siitä voiton onkiminen ei ole vahvallekaan hevoselle kovin yksinkertainen tehtävä. Päivän kunto lienee kuitenkin Kim Erikssonin ajamalla tammalla suosikkikaksikosta parempi, joten se saa ykkösvihjeen. 4 On Track Piraten olisi normaalisti näistä asemista selkeä pelivalinta, mutta ruunan kunnolle voi asettaa kysymysmerkin, kun toukokuun ainoa startti pilaantui laukkaan heti alussa, eivätkä kesäkaudet ole muutenkaan olleet Hans R. Strömbergin suojatin parasta aikaa. Olympiatravet-finaalissa valjakko yritti 3. ulkoa viimeisellä kierroksella kolmatta, mutta valui lopulta hännille. Keulapaikan se tässä kuitenkin saanee hankittua ja johtaa normaalisti pitkään. Ellei sitten Örjan Kihlström halua ajaa pitkällä matkalla Anna Mixin takaa? Jos vire on mallillaan, voitto voi tulla. Yli 40 prosenttia pelattuna ei kuitenkaan pelillisesti kovin maistuva tapaus.

Haastajat ja yllättäjät: Myös muiden vaihtoehtojen etsiminen tuntuu tähän paikkaan perustellulta. 6 Order To Fly jätti hyvän maun kauden avauksessaan, jossa se nousi hänniltä ulos päätöspuolikkaalla ja kohosi maalisuoralla kakkosrintamaan. Viimeisen kierroksen Per Lennartssonin ori tuli 10,1-vauhtia. Jos se saisi juoksun suhteellisen lähellä kärkeä, ei suosikkikaksikon kukistaminenkaan olisi mahdottomuus. Tasaisen reipas matkavauhti sopisi oriille parhaiten ja se on yllättänyt ennenkin 75-tasolla. 8 Milligan's School pisteli Åbyssä 3. sisältä mallikkaasti perille vain Handsome Bradille häviten. Kärkisijaan ehkä vaaditaan tälläkin kertaa sisäratajuoksu, mutta edelleen varsin vähän pelattuna jenkkiori otetaan mukaan isommalle lapulle. 1 Food Money pääsee rivakasti matkaan ja saa todennäköisesti juosta johtavan peesissä. Alla on 15-vauhtinen ratahiitti, mutta voitto tuntuu kuitenkin vähän kaukaa haetulta tässä.

Juoksunkulku: Food Money on ensi metreillä nopein, mutta luovuttaa keulapaikan On Track Piratenille. Anna Mix kiertyy toisen radan vetäjäksi ja voi käydä kysäisemässä keulaakin?

Pelijakauma: Order To Fly (7%) on jäänyt peliosuudessa liian kauas suosikkikaksikosta.

Ranking: A) 7, 4, 6 B) 8, 1 C) 9, 5, 3, 2 D) -

Toto75-4

Suosikki: 8 Cargo Door on tehnyt huiman parannuksen keväällä ja otti kaksi voittoa ylivoimaiseen tyyliin. Gävlen 75-kisassa ruuna sai johtavan takaa mahdollisuuden loppukaarteessa, mutta laukkasi lyhyesti samassa ja menetti ehkä ratkaisevat metrit keulasta voittaneeseen Global Unprotectediin. Takarivin sisin rata ei ole optimaalisin paikka startata, mutta volttilähdöissä rakojakin syntynee, joten pussiin jäämisen riskiä ei voi pitää kovin suurena. Kapasiteettia Stefan Melanderin suojatilla tuntuu olevan niin paljon, että muut saavat pistellä tosissaan pitääkseen sen takanaan. Kun 4-vuotias ei ole edes lähtönsä suosikki, valitaan se kierroksen ensimmäiseksi tukipilariksi.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Gear Extension ei ehkä ole kapasiteetiltaan tämän lähdön kärkikolmikossa, mutta juoksuradalta keulapaikan hankkiminen tuntuu sen verran todennäköiseltä, että kengittä jälleen kilpaileva ruuna nousee haastajaryhmän kärkeen. Viimeksi Ulf Erikssonin ajokki jäi johtavan rinnalle ja lannistui lopussa. Pitkällä kuljetuksellakin saattoi olla oma osansa huonossa suorituksessa. Edellisissä kilpailuissaan se esiintyi positiivisesti ja piti mm. 24.4. nimekkäitä hevosia keulasta takanaan. 2 Global Undecidedin meno oli tauolta 3. ulkoa hieman nihkeän näköistä ja kisa pilaantui lopulta laukkaan kolmannelta radalta loppukaarteessa. Talven kisoissa se jätti hyvän vaikutelman ja on mahdollinen menestyjä. Kengät otetaan tässä mahdollisesti pois ensimmäistä kertaa. 3 Breidabliks Cognac vakuutti suuresti toissa kerralla kirittyään takapareista vauhdikkaasti. Solvallan finaalistartti pilaantui lähtölaukkaan. Tällä kertaa kengät pidetään jalassa, ja vaikka kyseessä on hyvä hevonen, tuntuu selkeä suosikkiasema tällä kertaa liioitellulta. Voltista ori päässee kylläkin ravilla liikkeelle, mutta tuskin ainakaan alkuvaiheessa on mukana keulakuvioissa. Tammoilla on normaalisti näissä tehtävissä vaikeaa varsinkin huonoilta paikoilta, mutta 12 Al's Sugarstar on jättänyt kuitenkin varsin positiivisen kuvan viime kilpailuissaan, eikä sitä kannata jättää pois lapulta, jos varmistusten tielle tässä kohteessa lähtee. Viimeksi Claes Svenssonin suojatti ratkaisi 2. sisältä 10-lopetuksessa ilmavalla tyylillä. 6 Cash Simoni taipui viimeksi keulasta saatuaan painetta matkalla. Lyhyempi starttiväli ja kenkien riisuminen voivat auttaa, mutta juoksuradalta pitää päästä hyviin asemiin, jotta kärkisija olisi mahdollinen. 4 One Two Beat vastaili Solvallan voitossaan keulasta varmasti 13-lopetuksessa. Ruuna lähtee voltista hyvin liikkeelle ja voi päästä neloseltakin sisäradalle. 28.4. ennen lähtöä pois jäänyt 5 Racing Ribb taipui viimeksi johtopaikalta lopussa, mutta vaikuttaa kuitenkin 75-tason hevoselta.

Juoksunkulku: Gear Extension avannee juoksuradalta johtoon ja tuskinpa sillä ainakaan muiden kuin ehkä tallikaverin selästä ollaan kiinnostuneita.

Pelijakauma: Breidabliks Cognac (31%) on ylipelattu. Cargo Door (15%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 8 B) 7, 2, 3, 12, 6, 4, 5 C) 1, 10, 11, 9 D) -

Toto75-5

Suosikki: 2 Broadway Appolo pääsee huippuasemista matkaan ja Johan Untersteinerin tavoitteena on johtaa lähdön jokaista metriä. Viime kerralla ori piti 08,2-vauhtisessa lopetuksessa varmaan voittoon. Myös huhtikuun ykkössijat tulivat johtopaikalta. Sen sijaan toissa kerralla ori ravasi hännillä, eikä hyvästä kiristä huolimatta noussut edes rahoille. Vastassa on nyt hyviä hevosia, mutta Mantorpin lyhyellä loppusuoralla sitkeästi keulasta vastaava jenkki voi pitää voittoon. Tasaisesti pelatussa lähdössä kelpo varma!

Haastajat ja yllättäjät: 3 Olle Rolsin voittoputki on vaihtunut pariin kehnompaan sijoitukseen. Jägersrossa ruuna taipui johtavan kupeelta lopussa, viimeksi Charlottenlundissa puolestaan takajoukoista ei ollut mahdollisuuksia nousta kärkeen. Peter Ingvesin ajokki ei jääne tässä yhtä kauas ja mahdollisuudet ovat sen myötä paremmat. Kesäkeleillä parijonosta voittaminen tasaisissa lähdöissä ei kuitenkaan ole ilman ylivauhtia simppeliä. Ykköshaastaja silti. 5 Linus Boy tsemppasi Gävlessä rehdisti johtavan rinnalta, eikä ruuna ole muutenkaan huonoja esityksiä juuri tehnyt. Mahdollinen edelleen, vaikkakin kuolemanpaikalta ykkössija on tiukassa edelleen. 6 Baron Gift ei ole saanut onnistumisia, mutta osoitti Solvallan finaalissa kunnon olevan edelleen mallillaan kun se latoi 5. sisältä ulos noustuaan viimeiset 400 metriä 06,7-kyytiä. Jos juoksupaikka löytyy läheltä kärkeä, ei voittokaan ole poissuljettu. 11 Springover kiersi viimeksi johtavan rinnalle ja jatkoi lopulta 2. ulkona jonne jäi lopussa vaille kiritilaa. Juoksun suosiessa voitto on edelleen mahdollinen, mutta näistä asemista työmäärä voi nousta menestyksen suhteen liian suureksikin. 1 Frankie Brodde kiritti viimeksi 4. sisältä Broadway Appoloa hyvin maaliin asti 08-lopetuksessa. Sisärata ei verkkaista avaajaa suosi ja juoksupaikka jäänee voiton suhteen turhan kauas jonoon. 7 Racing Mange jäi Kööpenhaminassa 2. ulkoa vähän huonoihin selkiin ratkaisuhetkillä. Tuureilla kärkisija ei ole aivan mahdoton. 4 Bravo Navarone on myös 75-tasoa, mutta suoraan pitkältä tauolta voittaminen kovassa seurassa on ehkä liian tiukka tehtävä. Viime syksynä vahvaa jälkeä 75-tasolla tehnyt 10 Cab Hornline tulee niin ikään tauolta, eikä takarivistä tehtävä ole helppo.

Juoksunkulku: Broadway Appolo lataa keulaan. Myös Bravo Navarone avaa hyvin, muttei pääse sen ohitse. Linus Boylle voi jäädä nytkin paikka johtavan rinnalla.

Pelijakauma: Broadway Appolo (25%) ansaitsisi hieman enemmän peliä.

Ranking: A) 2 B) 3, 5, 6, 11, 1, 7, 4, 10 C) 9, 12 D) -

Toto75-6

Suosikit: 2 Hotshot Luca nostetaan tasokkaan 4-vuotislähdön ykkösvihjeeksi. Ari-Pekka Pakkasen valmentama ori juoksi Kuopio Stakesin molemmissa lähdöissä kuolemanpaikalla ja teki asialliset suoritukset, vaikka paras terä ehkä puuttuikin. Valmentaja uskoo parempaan suoritukseen nyt. Erik Adielsson on saanut oriin aiemmin riuskasti liikkeelle ja valjakko voi onnistua pitämään muut ulkopuolellaan alussa. Keulasta kärkikamppailuun. 4 Lucifer Lane oli Kungapokal-finaalissa 4. ulkoa vailla mahdollisuuksia, vaikka tuli itsekin viimeiset 700 metriä 09,6-vauhtia. Karsinnan ori voitti helposti keulasta. Se lähtee varsin hyvin, muttei päässe Hotshot Lucan edelle. Toiselta radalta tehtävästä tulisi selvästi vaativampi, eikä 50 prosentin hujakoilla oleva pelikannatus ole perusteltua tasokkaassa seurassa. 3 Snowstorm Hanoverista on ollut odotuksia, mutta molemmissa Ruotsin starteissa jenkki on laukannut jo ennen lähtölinjaa. Se oli rapakon takana ikäluokkansa parhaita, joten ravia koko matkan mennessään muut voivat joutua vaikeuksiin sen kanssa. Kengät otetaan nyt mahdollisesti pois. Viimeksi ilman kenkiä mennyt 8 Zack's Zoomer haki keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla ja hallitsi sen jälkeen tapahtumia reipasvauhtisessa kisassa. Örjan Kihlström voi ladata tässäkin ulkoa heti eteenpäin ja sopivat asemat saadessaan voitto on mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Hazard Boko teki Solvallassa varsin lupaavan kauden avauksen, vaikka sijoitus jäikin vaatimattomaksi. Lopun ori pisteli 09-vauhtia ja tällä kertaa suunnitelmissa on ottaa kenkiä pois ja kokeilla jenkkikärryjä. Kun paikkakin on valmiiksi kakkosradalla, on Per Lennartssonin suojatti vähän pelattuna mainio merkki. 6 Calle Crown on normaalisti eturivin nopein, mutta viime kerran yli-innokkuuden ja lähtölaukan jälkeen kokolaput jäävät nyt talliin, joten lähtönopeus voi kärsiä. Hyvät asemat saadessaan mahdollinen menestyjä toki. 5 Cuba Libre Ice voitti avausstartin 2. ulkoa, mutta oli viimeksi vaisu ja osoittautui kipeäksi startin jälkeen. Jos ja kun kaikki on kunnossa, ei kärkisijoitus ole voitokkaalle menijälle juoksun onnistuessa mahdottomuus.

Juoksunkulku: Hotshot Luca pyrkii torjumaan alussa Lucifer Lanen. Calle Crown ja Elegant Frost pääsevät ulkoa hyvin liikkeelle.

Pelijakauma: Lucifer Lane (51%) on selkeästi ylipelattu. Edullisia merkkejä ovat Hotshot Luca (9%), Snowstorm Hanover (7%) ja Hazard Boko (3%).

Ranking: A) 2, 4, 3, 8 B) 9, 6, 5 C) 1, 11, 10 D) 7

Toto75-7

Suosikit: 5 Bålsta Palema on saanut pari starttia kroppaansa ja omaa nyt jo hyvän voittosauman 75-tasollakin. Viimeksi Mikael J. Andersson pakitteli ulkoradalta 5. sisälle, josta ruuna tuli tasaisesti perille. Tällä kertaa varustukseen lisätään kokolaput ja jenkkikärryt, joten hyvällä avaajalla on mahdollisuudet ladata keskeltä rataa keulaan. Siitä viime vuonna kolmesti 75:ssä voittaneen ruunan ohittaminen ei olisi aivan helppoa. 2 Demoliton Man F. on suurin este Bålsta Paleman keulapaikan tiellä. Kööpenhaminassa Peter Untersteinerin ajokki hallitsi juuri johtopaikalta ja saa nyt kokolaput varustukseensa. Mantorpissa sisäradoilta ei ole kuitenkaan aivan paras kiihdyttää. Jos ruuna saa pidettyä haastajat ulkopuolellaan alussa, voitto on ulottuvilla. Pienemmälle lapulle rastataan vain nämä keulaehdokkaat.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Urban Kronos taipui viimeksi keulasta päätössatasella Disco Volanten voittamassa lähdössä. Oriille haetaan tällä kertaa selkäjuoksua ja sellaisen kärjen läheisyydessä saadessaan sen kiri puree lopussa hyvin. Toki takakenkien lisääminen ei ole aivan optimaalisinta. 6 Araw Hoss kiersi Solvallassa 2. ulkoa johtavan rinnalle kierros ennen maalia ja pinnisteli lopussa kolmanneksi. Timo Nurmoksen kykymenijä parantanee startti alla, mutta tässäkin haiskahtaa vahvasti paikka keulahevosen kupeella, josta voittaminen ei ole yksinkertaista. 7 Mack Dragan latoi viimeksi maalisuoraa liukkaasti juostuaan 4. ulkona. Viimeiset 700 metriä ruuna tuli 09,6-tahtia. Jos jenkkikärryt tuovat lähtemiseen lisää räväkkyyttä, pelipaikoille päästessään Carl Johan Jepsonin ajokki voi haastaa suosikit. Örebrossa turhan virkeänä muiden takana voimia tuhlannut 11 Track Angle laukkasi viimeksi jo ennen lähtölinjaa. Näistä asemista kaikkien parhaiden kukistaminen ei ole helppoa ilman hurjaa matkavauhtia, mutta vähän pelattuna hyvän kapasiteetin omaava ori mahdutetaan mukaan isompaan systeemiin. Viimeksi kolmannelle juuttunut 9 Havbergs Knight ja asiallisen kirin 5. ulkoa tehnyt 10 D.D.'s Perseverance tulevat rankingissa seuraavina, mutta voittosauma on molemmilla varsin pieni. 4 Puccy Italia pääsee asiallisesti matkaan, mutta nähdyn perusteella voitto on 75-tasolla tiukassa.

Juoksunkulku: Demolition Man F. yrittää puolustaa keulapaikkaa, mutta Bålsta Palema voi olla alussa nopeampi. Jompi kumpi näistä keulassa. Urban Kronokselle haetaan selkää, joten Araw Hossille jäänee paikka johtavan rinnalla.

Pelijakauma: Araw Hoss (30%) tuntuu vielä ylipelatulta ja Bålsta Palema (16%) edulliselta, mutta prosentit tasaantunevat vielä.

Ranking: A) 5, 2 B) 3, 6, 7, 11, 9, 10 C) 4, 1, 8, 12 D) -

IS-pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T75-1: 10, 4, 9

T75-2: 10, 4, 3, 1

T75-3: 7, 4, 6

T75-4: 8 Cargo Door

T75-5: 2 Broadway Appolo

T75-6: 2, 4, 3, 8, 9

T75-7: 5, 2

Hinta: 18,00 €

Suuri vihjesysteemi

T75-1: 10, 4, 9, 8, 6

T75-2: 10, 4, 3, 1

T75-3: 7, 4, 6, 8

T75-4: 8 Cargo Door

T75-5: 2 Broadway Appolo

T75-6: 2, 4, 3, 8, 9, 6, 5

T75-7: 5, 2, 3, 6, 7, 11

Hinta: 168,00 €