Ravivihjeet

Ravivihje: Toto75 Åby 12.5.2018 - jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Åbyn tasokkaalla T75-kierroksella suurimmat suosikit eivät saa täyttä luottamusta.
Huippu-urheilun ohella tänään on seiskoille tarjolla jackpot-rahaa 337 812 euroa, kun viime sunnuntain Birin ylimääräisellä kierroksella viisi oikein tulosten jakosumma siirtyi tälle lauantaille. Suursuosikkien sijaan kierroksen läpivarma haetaan tasaisemmin pelatusta kohteesta johon moni levittää peliä, kun huippuja suorastaan vilisee silmissä.

Toto75-1

Suosikki: 4 Dibaba starttaa suursuosikkina Drottningpokal-finaaliin, eikä aiheetta. Viime vuonna isommissa kilpailuissa vain kakkoseksi yltäneen tamman 4-vuotiskausi on käynnistynyt kahdella hallitulla voitolla. Karsintalähdössä se haki keulat ensimmäisellä takasuoralla ja piti muut 12-lopetuksessa kurissa. Ready Cashin tytär on itse itsensä pahin vastustaja, sillä se on taipuvainen kuumumiseen. Viime aikoina olemus on toki ollut rauhallisempi, mutta Örjan Kihlström on ottanut starteissa alun varman päälle ja tulee niin varmasti tekemään nytkin. Kommenttien perusteella moni tuntuu olevan suosikkia vastaan jo valmiiksi lyötynä matkassa, joten sillä voi olla tässäkin alkukiihdytyksen jälkeen tie auki keulaan. Jos tamma pysyy rauhallisena, voitto on silloin erittäin lähellä.

Haastajat ja yllättäjät: Viime vuonna isommissa lähdöissä epäonnistunut 5 Vanquish Kronos jätti suoraan tauolta hyvän kuvan karsinnassa ja on ykköshaastaja. Se sai 4. sisältä tilaa loppukaarteessa ja latoi suoran vauhdilla saavuttaen selvästi Dibabaa. Christoffer Erikssonin ajokki pystyy avaamaan hyvin ja suosikin etupuolelle päästessään se voisi tarjota haasteen lopussa, jos onnistuu välttämään kuolemanpaikan. Suosikin epäonnistuminen toisi 75-arvoon aivan erilaisen ”lähdön”, joten rastataan kovin haastaja Dibaban kaveriksi. 2 Tropicana Ås oli vuoden ensimmäisessä voittostartissaan ylivirkeä, mutta esiintynyt sen jälkeen tasapainoisemmin. Viimeksi 2. sisällä matkannut jenkki kiri open stretchiä pitkin ykköseksi ja samanlainen taktiikka on taustavoimien mielessä nytkin. Se ei pääse alussa Electricalin ohitse, joten todennäköisin juoksupaikka on 3. sisällä. Sieltä totosija on ulottuvilla. 1 Electrical latasi karsinnassa keskeltä keulaan ja hallitsi maaliin asti. Hans-Owe Sundbergin valmennettava ottaa nytkin ensimmäiset keulat, mutta ennakkokommenteissa mies on kertonut ainakin suursuosikin selän kelpaavan. Siitä hyvä sijoitus on todennäköinen, mutta ohittaminen ei ole ollut lopussa tammalle kaikkein mieluisinta, joten voitto on tiukassa. 9 Global Upper Style kiri karsinnassa 3. ulkoa toiseksi ja voi sisäratajuoksulla kamppailla totosijasta. 8 Feed Your Head ei pystynyt karsinnassa 2. ulkoa neljättä sijaa korkeammalle, vaikka tuli itsekin päätöspuolikkaan 09,0-kyytiä. Tamma menestynee jatkossa, muttei ehkä vielä tässä kun paikka on kehno.

Juoksunkulku: Electrical puolustaa sisältä keulat alussa, mutta päästää suosikin eteensä kun tämä ilmestyy rinnalle. Mitä tapahtuu jos Vanquish Kronos on ensimmäinen kysyjä, jää nähtäväksi. Tropicana Ås juoksee 3. sisällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pelijakauma: Dibaba (73%) on lievästi ylipelattu. Vanquish Kronos (10%) ansaitsisi muutaman pinnan lisää.

Ranking: A) 4 B) 5, 2, 1, 9, 8 C) 3, 12, 10 D) 11, 6, 7

Toto75-2

Suosikit: 2 Porthos Race laukkasi Solvallassa lähtöön, mutta kulki sen jälkeen taustalla loppumatkan 12-vauhtia. Ruuna teki hyvää jälkeä 75-tasolla jo aiemmin keväällä, eikä pitkähköstä starttivälistä liene suurta haittaa, sillä Åke Lindblomin suojatti on starttaillut muutenkin harvakseltaan. Porthos Race pääsee voltista asiallisesti liikkeelle, ehkä jopa keulaan? Voitto on juoksun onnistuessa täysin mahdollinen. 9 Earn n'Burn on parantanut otteitaan Björn Goopin käsissä ja teki Jägersrossa todella riuskan lopetuksen saatuaan 4. sisältä tilat loppukurvissa. Edelle jäi vain Bandit Brick. Solvallassa ruuna jäi pussiin johtavan taakse. Volttilähdöissä kärryt vaihtuvat jenkeistä tavalliseen malliin ja jos se ei vaikuta liikaa negatiivisesti, pystyy ruuna kärkeen. 4 Wir Ideal ei ole aiemmin vaikuttanut oikein 75-voittajalta, mutta viimeksi ruuna tuli avauskurvin laukan jälkeen lopun hyvin ja vaikutti ilman takakenkiä huomattavasti aiempaa terävämmältä. Tässä vaarallinen. 1 Machiavelli kiri vauhdikkaasti 5. ulkoa Halmstadin 75-lähdössä joulukuun lopussa ja teki helmikuun finaalissakin ulkokautta kelpo kirin. Tauolta paluussa 5-vuotias tuli 4. sisältä ihan juosten perille, joten startti alla vire lienee jo hyvä. Kun paikkakin puoltaa, kärkisijoitus on mahdollinen. Årjängissä keulasta helpon voiton ottanut 6 R.K.King näytti viimeksikin hyvältä, muttei pystynyt johtavan rinnalta ihan kärkeen vaikka vauhtinsa pitikin. Veijo Heiskanen tähtää juoksuradalta keulaan ja siinä onnistuessaan valjakko voi voittaa. Muunlaisella juoksulla vaikeampaa.

Haastajat ja yllättäjät: Tasaisessa lähdössä voittajaehdokkaita on vielä lisääkin. Takaa aloittava Robert Berghin trio on osoittanut vahvaa virettä, kuten koko talli. 8 Digital Yankee teki keulasta Axevallassa hyvän suorituksen vaikka viime metreillä yksi tulikin peesistä ohitse. Tuurien käydessä takarivistäkin mahdollinen. 11 Gianluca Boko otti Halmstadissa kirivoiton 3. ulkoa ja meni viime kerralla keulassa pontevalla tyylillä ja otti helpon voiton. Paikka hankaloittaa, mutta kunto oriilla tuntuisi olevan mainio. 12 Royaldoodle painui viimeksi johtavan rinnalta viimeisen takasuoran alussa keulaan ja hallitsi perille. Edellisessä startissa se esitti 6. sisältä hyvän loppuvedon. 5 Barbara L.Hanover on kelpo tamma, muttei tunnu tässä pelillisesti kovin kiehtovalta kun starttivälikin on pitkähkö. Solvallassa se ei jaksanut punnertaa 3. ulkoa kärkeen.

Juoksunkulku: Machiavelli, Porthos Race ja juoksuradan R.K. King mitellevät keulapaikan kohtalosta.

Pelijakauma: Porthos Race (15%) ja Wir Ideal (9%) ovat prosenttien valossa tasaisen kohteen maistuvimmat.

Ranking: A) 2, 9, 4, 1, 6 B) 8, 11, 12, 5 C) 10, 7 D) -

Toto75-3

Suosikit: 7 Day Or Night In oli Olympiatravet-finaalissa turhan virkeä ja laukkasi jo ennen lähtölinjaa. Paikka on nyt ulkona, mutta Johan Untersteiner suunnistanee kuitenkin eteenpäin alussa ja pyrkii vähintään pudottamaan oriin toiselle radalle iskuasemiin. Mikäli alku ei mene turhan vaativaksi, pystyy ori kärkeen. 8 Double Exposure hallinnoi kauden avauskisaa keulasta ja kamppaili viimeksi tammaeliitissä voitosta maaliin asti kierrettyään johtavan rinnalle päätöskierroksen käynnistyessä. Tamma vaatinee nyt voittoon hieman muiden apua, mutta sitä voi vauhdin muodossa hyvinkin olla luvassa. Kapasiteetti riittää oriitakin vastaan. 5 Giveitgasandgo venyi olympiafinaalissa Ringostarr Trebin takaa toiseksi. 4-vuotias on tässä erittäin mielenkiintoinen ja pystyy voitto-otteluun. Kun Elitloppet-paikka on pelissä, voittoon saatetaan hyvinkin vaatia lämpimissä olosuhteissa 09-tulos ja mainituilla nuoremmilla on siihen varmasti parhaat edellytykset. Double Exposurella ei tosin Elitloppetissa startata, vaikka paikka tulisikin. Rastataan lapuille vain tämä kolmikko.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Nadal Broline ei hyödy pikamatkasta, mutta jos juoksusta tulee kovavauhtinen, kaikki on tietysti mahdollista. Reijo Liljendahl odottaa heti tauolta hyvää suoritusta suojatiltaan. Lähtöpaikka on tähän kohtaan varsin hyväkin. 3 Västerboonthenewsin vireen osalle voi asettaa kysymysmerkin, vaikka valmentaja vakuuttaakin sen olevan hyvä. Viimeksi Johnny Takter joutui pakittelemaan ruunalla hännille, eikä valjakko sieltä enää noussut. Peter Ingvesin ajokki avaa lujaa, mutta voittaakseen ennätystä pitäisi todennäköistä parantaa reilusti ja onko siihen sitten eväitä juuri nyt kun viimeiseen kolmeen kuukauteen kropassa on vain yksi kilpailu? 2 Quick Fix pyrkii nopeasti sisäradalle, mutta voitto tulisi nykyisin näissä lähdöissä yllätyksenä. Seinäjoella ruuna ei tosin avannut erityisen liukkaasti, mutta valmentaja virittänee sen nyt maililla alkuun eri tavalla. 1 West Wing teki Bergsåkerin kurakelissä vahvan lopetuksen 4. ulkoa ja voi pystyä totokamppailuun jos ei jää liian kauas sisälle. 4 B.B.S.Sugarlight on saanut viime startin jälkeen vielä 14,5-vauhtisen mailin hiitin kroppaansa, joten vire lienee asiallinen. Kuskinvaihdos on mielenkiintoinen, mutta ruunan voitot ovat harventuneet, ja voi olla, ettei sen tsemppipuoli enää riitä taistelemaan voitosta näissä karkeloissa.

Juoksunkulku: Quick Fix, Västerboonthenews ja B.B.S.Sugarlight avaavat parhaiten, mutta jos alku on kovin raastava, voi lopulta Giveitgasandgo tai Day Or Night In päästä keulaan.

Pelijakauma: Double Exposure (10%) tuntuu pelillisesti parhaalta. Västerboonthenews (16%) on ylipelattu.

Ranking: A) 7, 8, 5 B) 9, 3, 2, 1, 4 C) 6, 10 D) -

Toto75-4

Suosikit: Hienotasoisessa ja erittäin mielenkiintoisessa 5-vuotiskisassa vaakakuppi kallistuu 5 Muscle Hustlen puoleen. Kauden avauksessa jenkki jäi johtavan taakse ja jätti kaikin puolin hyvän vaikutelman. Liukas lähtijä ottaa keulapaikan haltuunsa ja jää nähtäväksi, haluaako Robert Bergh ajaa siitä, vai luovuttaa paikan ja yrittää lopussa open stretchiä pitkin. Sekin taktiikka sopii oriille hyvin ja voitto on mahdollinen. Matkastakaan ei pitäisi olla haittaa, joten tasaisesti pelatussa lähdössä kokeillaan varmaksi! 6 Rajesh Face kiersi viime kerralla keulaan ja hallitsi kovaa hopeadivisioonaa perille. Lutfi Kolgjini tullee nytkin kyselemään johtopaikkaa aikaisessa vaiheessa ja ori pystyy ottelemaan taas ykkössijasta. Toki se ei ole yhtä suoritusvarma kuin muut lähdön kovimmat.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Diamanten avasi kauden keulavoitolla hienolla tyylillä, mutta voi olla, että tällä kertaa alku otetaan rauhallisemmin. Stig H. Johanssonin suojatilla on käytännössä paikka kahden viikon kuluttua ajettavaan Elitloppetiin, joka voi vaikuttaa taktisiin kuvioihin. Toki huippumenijä pystyy voittamaan tässäkin, mutta se ei suosikkina ole tällä kertaa pelillisesti kovin kiinnostava. 3 Handsome Brad kulki viimeksi johtavan rinnalta päätöskierroksen 11,5-vauhtia ja kontrolloi tapahtumia. Carl Johan Jepsonin ajokki pääsee sisäpuolelta lähtevien ohitse alussa ja saa suotuisan reissun sisäradalla. Ei ulkona totokuvioista, vaikka vastus on paljon aiempia kisoja kovempi. 7 Monark Newmen paikkasi avausstartissa ennen lähtölinjaa tulleen laukan mallikkaasti ja tällä kertaa kengät otetaan pois. Juoksun onnistuessa kärkipäähän. 2 Sir Q.C. on kulkenut voitosta voittoon, mutta rima nousee nyt paljon. Mielenkiintoa tuo lisäksi kenkien riisuminen. Viime starteissaan ruuna on päässyt kuitenkin vastusteluitta keulaan, eikä sellaista ole nyt luvassa. Toista rataa pitkin kaikkien näiden hevosten kukistaminen on vaativa tehtävä. 4 Evil Enok M.E.:n kirinajoitus meni viimeksi pieleen ja norjalaisori taipui hieman maalisuoralla. Muiden sortuessa liian kovaan kilvanajoon ei menestyminen ole mahdotonta. Sama koskee 9 J.H.Mannerheimia.

Juoksunkulku: Handsome Brad avaa sisälle ja Muscle Hustle sen eteen keulaan. Rajesh Face tulee ravatessaan myös nopeasti eteenpäin. Diamanten pystyisi ladattaessa ohittamaan Rajesh Facen alussa, mutta taktiikka voi olla toinen?

Pelijakauma: Muscle Hustlen (21%) peliosuus on ainakin vielä alakantissa. Diamanten (27%) tuntuu näistä asemista hieman liikaa pelatulta. Sir Q.C. (12%) on ylipelattu.

Ranking: A) 5, 6 B) 8, 3, 7, 2, 4, 9 C) 1 D) -

Toto75-5

Suosikki: 6 Coktail Fortuna latasi viimeksi avauskaarteessa keulaan ja voitti huippuajalla. Jägersron lähdössä ruuna pinnisteli parijonosta asiallisesti. Jos se pääsee taas johtopaikalle, on lähtö todennäköisesti ohi. Täysin varmaa se ei kuitenkaan ole ja suurena suosikkina varmistaminenkin houkuttelee. Robert Berghin suojatti jätetään yksin pienemmälle kupongille, mutta suurempaan otetaan muutamia haastajia mukaan.

Haastajat ja yllättäjät: Tallikaveri 4 Mellby Drake voitti ajettuna keulasta Uumajassa, mutta taipui johtavan rinnalta Örebrossa. Sen startin jälkeen ruuna on vaihtanut Berghin Sundsvallin yksiköstä pääpaikalle etelään ja valmentaja uskoo sen tuovan hevosen otteisiin uutta puhtia. Nopea lähtijä voi päästä hyville paikoille ja on vähän pelattuna kiinnostava. 11 Bryssel laukkasi viimeksi heti alussa ja Klosterskogenissa matkan aikana. Paikka paranee poisjäännin myötä, eikä kykyhevosta ole syytä unohtaa kun varmistusten tielle lähdetään. Myös 3 Zoko Lane on vähän pelattuna kiinnostava. Viimeksi se sai alkulaukan jälkeen porukan kiinni vasta 1300 metriä ennen maalia ja tuli asiallisesti perille saakka. Startti alla vire on varmasti parempi ja kengät otetaan nyt pois. 1 Dragster on lähdön avainhevonen, sillä se pitänee alussa johtopaikan. Jos Roger Malmqvist valitsee keulataktiikan, tietää se ongelmia suursuosikille. Viimeksi sujuvasti 2. ulos päässyt ruuna kaasutti viimeisellä takasuoralla keulaan, mutta askel alkoi painaa lopussa melkoisesti ja kakkossijakin meni tiukille. Parantanee, mutta tuskin silti ainakaan keulasta voittaa. Paljon pelattuna jää ulos lapulta. 2 Mellby Collector otti viimeksi 3. sisältä maksimisijoituksen. Vastaavanlaisella juoksulla kärkipään sijoitus ei ole tässä aivan poissuljettu.

Juoksunkulku: Dragster pitää aluksi johtopaikan hallussaan. Mellby Drake ja Coktail Fortuna haastavat ulkoa, mutta tuskin Roger Malmqvist ainakaan niistä ensin mainitulle haluaa keulapaikkaa luovuttaa.

Pelijakauma: Coktail Fortunan (55%) kannatus on hieman yläkantissa, samoin Dragsterin (16%). Bryssel (9%), Mellby Drake (4%) ja Zoko Lane (4%) ansaitsisivat kaikki enemmän peliä.

Ranking: A) 6 B) 4, 11, 3, 1, 2 C) 9, 8, 5, 7, 12 D) -

Toto75-6

Suosikit: 5 Magic Gwin ja 1 Sobel Conway olivat vastakkain jo pari viikkoa sitten, jolloin ensin mainittu hallinnoi lähtöä keulapaikalta. Tällä kertaa Sobel Conway pääsee sisempää matkaan ja sillä on pienet mahdollisuudet pitää kovin vastustaja ulkopuolellaan alussa. Ykkösrata ei tosin ole pitkäaskeliselle hevoselle aivan paras mahdollinen, kun myös Västerbo Grosbois starttaa viereltä rivakasti. Joka tapauksessa lähtö ratkaistaneen nytkin suurilta osin heti kiihdytyksessä, eikä haastajilla tule olemaan helppoa, oli sitten keulassa kumpi tahansa suosikeista. Molemmille lapuille rastataankin vain tämä kaksikko.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Explosive Merlot voitti toissa kerralla johtavan rinnalta ja viimeksi 2. ulkoa 11,2-lopetuksella. Edellä mainittuja selvästi huonommalta paikalta se on hyvävireisenäkin altavastaaja. 8 Bålsta Palema ei ole hevosena suosikkeja huonompi, mutta lähtöpaikka tekee tehtävästä vaativan. Kauden avausta ruuna hallitsi keulapaikalta ja voisi tietysti matkavauhdin suosiessa nousta tässäkin korkealle. 9 Dancelli ei pystynyt haastamaan 2. sisältä viimeksi Magic Gwinia lopussa. Ruunan pitäisi olla nyt parempi ja voi samanlaisella juoksulla olla lähempänä voittajaa. Vaarana toki on, että juoksupaikka jää kauemmaskin sisäradalle, joka tietysti laskisi osakkeita. 6 Top Yllit hyötyy matkasta. Viimeksi Jens Laursenin ajokki punnersi kuolemanpaikalta voittoon ja siihen on vanhemmiten tullut vauhtiakin lisää. Ylivauhtisella juoksulla vaarallinen. 2 Västerbo Grosbois on taipunut kahdessa viime startissa johtopaikalta, joten tällä kertaa Rauno Pöllänen luovuttanee vetotyöt, kun matkakin on aiempaa pidempi. Jos ruuna pääsee alussa Sobel Conwayn ohitse, siinä tapauksessa Magic Gwin voi olla ensimmäinen kysyjä. Västerbo Grosbois oli viimeksi kipeä, eikä tunnu tällä kertaa hyvältä paikaltakaan erityisen kiinnostavalta. 4 Pampalo teki viimeksi 4. ulkoa kelvollisen kirin, mutta normaalivauhtisessa juoksussa senkin on vaikea kamppailla aivan kärkisijoista.

Juoksunkulku: Sobel Conway, Västerbo Grosbois ja Magic Gwin lataavat kovimmin. Keskimmäinen hakee selkäjuoksua. Explosive Merlot tai Top Yllit etenee vauhdin tasaantuessa toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Magic Gwinin (45%) ja Sobel Conwayn (23%) ero prosenteissa on hieman liian suuri.

Ranking: A) 5, 1 B) 10, 8, 9, 6, 2, 4 C) 7, 11, 3, 12 D) -

Toto75-7

Suosikit: 1 Perfect Spirit otti Kungapokalin karsinnassa keulasta niukan, mutta kuitenkin varsin varman oloisen voiton. Hambletonian-voittaja on näyttänyt molemmissa Ruotsin kisoissaan vielä vähän raskasaskeliselta, mutta tällä kertaa kengät riisutaan. Örjan Kihlström valitsi nopealle jenkille ykkösradan ja keulapaikan pitäminen on todennäköistä. Siitä perusteltu suosikki. 4 Who's Who on noussut lyhyessä ajassa ikäluokan kärkihevosiin. Solvallan 75-finaalissa Pasi Aikion suojatti keilasi vastustajansa johtavan rinnalta ja viimeksi 4.ulkoa 11,3-vauhtinen kirikierros toi kakkossijan ilman että reserviä tarvitsi tyhjentää kokonaan. Mika Forssin ajama ori ottelee voitosta. A-ryhmään nostetaan vielä vähemmän pelatuista 6 Enterprise, vaikkei se pystynyt karsinnassa haastamaan Perfect Spiritia 2. sisältä. Siltäkin on tällä kertaa tarkoitus ottaa kengät pois ja valmentajan kommenttien mukaan parannusta voi olla luvassa reilustikin. Nopea ori päässee ulkoakin toiselle radalle kärjen lähettyville ja on vaarallinen lopussa.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Lucifer Lane haki karsinnassa keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla ja hallitsi sen jälkeen. Nyt keulaan ei liene asiaa, mutta valmiiksi toisella radalla oleva hevonen voi nousta lopussa voitto-otteluun. Eskilstunan suurvoiton marraskuussa ori otti juuri parijonosta. 5 Calle Crown tuli karsintalähdössä keulasta ohitetuksi maalilinjalla, vaikka lopetti päätöspuolikkaan 09,8. Nopea lähtijä voi päästä tässä sisäradalle kärjen imuun, eikä ole sellaisella juoksulla mahdoton. 9 Vikens High Yield paransi kengittä huimasti ja latoi 4.ulkoa viimeiset 600 metriä 08,9-lukemiin. Magnus Jakobsson lähtenee nyt suosikin perästä sisäradalle ja jos paikka löytyy läheltä kärkeä, voi kiri purra tässäkin. 10 Versus As teki karsinnassa 6. ulkoa vankan 09,6-vauhtisen kirin ja voi juoksun suosiessa kohota korkealle. Toki valmentaja ei vaikuttanut kovin optimistiselta mahdollisuuksien suhteen. B-ryhmään myös 3 Velvet Gio, jonka kirissä 4. ulkoa oli myös lentoa karsintalähdössä (09,1 viimeiset 700 metriä). Asiallinen lähtijä voi saada mukavat asemat.

Juoksunkulku: Perfect Spirit pitänee sisältä johtopaikan. Calle Crown avaa ulkoa parhaiten ja pyrkii johtavan taakse. Who's Who lienee lopulta johtavan ulkopuolella.

Pelijakauma: Enterprise (4%) ansaitsisi suuremman kannatuksen. Muuten ei suuria vääristymiä prosenteissa.

Ranking: A) 1, 4, 6 B) 2, 5, 9, 10, 3 C) 7, 12, 8 D) 11

IS-pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T75-1: 4, 5

T75-2: 2, 9, 4, 1, 6, 8

T75-3: 7, 8, 5

T75-4: 5 Muscle Hustle

T75-5: 6 Coktail Fortuna

T75-6: 5, 1

T75-7: 1, 4, 6, 2

Hinta: 14,40 €

Suuri vihjesysteemi

T75-1: 4, 5

T75-2: 2, 9, 4, 1, 6, 8, 11, 12, 5

T75-3: 7, 8, 5

T75-4: 5 Muscle Hustle

T75-5: 6, 4, 11, 3

T75-6: 5, 1

T75-7: 1, 4, 6, 2, 5, 9, 10, 3

Hinta: 172,80 €