Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Jägersro 25.4.2018

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan T86-peli tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen, eikä suurimpiin suosikkeihin tällä kertaa luoteta.
Solvallan ja Jägersron jakamalle kierrokselle lähdetään kolmen varman taktiikalla. Niiden lisäksi pienempään lappuun jätetään neljäskin luottohevonen. Kierroksen suurin suosikki varmistetaan, ja toiselle prosenttirohmulle laitetaan vastavarma.

Tukholmaan on luvattu poutaa, mutta Malmössä olosuhteet voivat tänä iltana olla kosteat.

Toto86-1

Suosikit: Tasaisessa avauskohteessa niukan ykkösvihjeen saa 2 Wonderboy, joka voi hyvältä paikalta olla lähdön keulahevonen. Maaliskuun lopussa ruuna jäi 3. ulos pussiin ja kesti viimeksi kuolemanpaikan kunnialla. Tällä kertaa takakengätkin otetaan pois ja sisäradalta voitto olisi mahdollinen. 4 Wallaby otti viimeksi pahan laukan avauskaarteessa ja eteni sitten hyvin vetänyttä sisärataa pitkin vielä kolmanneksi. Viimeiset 1200 metriä ruuna kulki 11,3-vauhtia. Hyvällä juoksulla korkealle. 9 Uptothe Chapel voitti Halmstadissa vaivattomasti 2. ulkoa. Mantorpissa Titan Brodden voittamassa 75-lähdössä Joakim Lövgrenin suojatti seurasi 3. sisältä asiallisesti perille. Juoksun suosiessa se nousee takarivistäkin voittomatsiin lopussa.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Wilma Leggrowbach laukkasi viimeksi kolmannelta radalta noususta loppukurvissa oltuaan kovasti toisohjainen. Taulussa näkyvän voittonsa se otti helposti noustuaan 1200 metriä ennen maalia sisältä toisen radan vetäjäksi. Jeppe Juelin ajokki ei ole alussa nopeimpia, joten lyhyellä matkalla se vaatii menestyäkseen tuuriakin. 5 Uno Piccolino teki Åbyssä 4. ulkoa hyvän 10,5-vauhtisen lopetuksen. Hieman lähempää kärkeä voittokaan ei olisi tässä aivan mahdoton. 11 Toddler pystyy parhaimmillaan paljoon, mutta ravi on kulmikasta ja pikamatkalla näistä asemista voittoon nouseminen vaatisi ylivauhtista kisaa. 10 Proserpine taipui Axevallan pitkällä loppusuoralla keulasta päätössatasella. Juoksun juontuessa suotuisasti sekään ei ole aivan ulkona kuvioista. 6 Una Blessed ei ole riittänyt 75-tasolla, muttei tuomita Wim Paalin suojattia tässä ihan täysin. 3 Buick Brodde oli viimeksi 3. sisältä kohtalainen, muttei tunnu valmentajansa ajamana kovin mahdolliselta, vaikka hyvän juoksun saaneekin.

Juoksunkulku: Wonderboy voi pystyä kakkosradalta pitämään ulkoa kiihdyttävät Uno Piccolinon ja Una Blessedin ulkopuolellaan ja juosta keulassa. Buick Brodde voi päästä sen peesiin.

Pelijakauma: Wonderboy (16%) kuuluisi olla hieman enemmän rastittu. Uno Piccolino (5%) ehkä yllättäjäosaston kiinnostavin.

Ranking: A) 2, 4, 9 B) 1, 5, 11, 10, 6 C) 3, 12, 7, 8 D) -

Toto86-2

Suosikki: 8 Volocity de Vie haki Gävlessä takamatkalta johtopaikan haltuunsa hyvissä ajoin ja voitti hallitusti. Solvallan talven voitto tuli johtavan rinnalta helposti, mutta Åbyssä ruuna laukkasi kun vauhti meni turhan kovaksi sen hyökättyä johtohevosen kimppuun. Jenkkiruuna ei edelleenkään ole ravivarmimpia tapauksia, mutta jaksaa mennä ja normaalia pidemmästä matkasta on vain hyötyä. Volocity de Vie pystyy avaamaankin hyvin, ja eturivissä on nyt sen verran verkkaisia avaajia, että Jorma Kontio ajanee heti eteenpäin keulapaikka tähtäimessään. Siitä tai johtavan rinnaltakin voitto olisi tässä ulottuvilla. Maltillisesti pelattuna sopiva varma!

Haastajat ja yllättäjät: 7 Pampalo ei näyttänyt Rommessa enää erityisen tuoreelta laukatessaan 2. sisältä loppukaarteen alussa. Solvallan voiton ruuna otti 4. ulkoa. Björn Goop yrittänee hankkia heti kohtuulliset iskuasemat ja Pampalo voi nousta lopussa kärkimatsiin. 4 Zeus Karsk on tauluaan paremmassa kunnossa. Viimeksi ruuna eteni pahan lähtölaukan jälkeen sisärataa pitkin mukavasti rahoille. Juoksun onnistuessa mahdollinen totohevonen. 2 Rigel Face on hukannut ravinsa loppumatkasta molemmissa tämän vuoden starteissa, joka ei ole sille uutta. Kykyjä oriilla kyllä olisi, mutta tällä kertaa suosikki voi hyvinkin päästä heti alkumatkasta sen etupuolelle, joka heikentäisi oleellisesti voitonmahdollisuuksia, vaikka 5-vuotias ravia menisikin. Paljon pelattuna ei kiinnostava tapaus. 6 Topgear laukkasi viimeksi 2. ulkoa loppukaarteessa ja väsyi edellisessä startissa johtavan rinnalta. Hans G. Erikssonin satsatessa alkuun se voisi päästä nyt sisäradalle, josta hyvä sijoitus olisi mahdollinen. 5 Super Photo Bood teki Örebrossa kelpo kirin 2. ulkoa. Etukengät otetaan nyt pois ja jenkkikärryt laitetaan perään. Kim Eriksson pyrkii heti alussa sisäradalle ja ruuna voi riittää pitkällekin. 9 Sugar Daddyn kiristä tehot puuttuivat vielä viimeksi. Siltäkin otetaan nyt kenkiä pois, mutta peliosuus tuntuu varsin korkealta.

Juoksunkulku: Sisimmillä radoilla on verkkaisia avaajia, joten Super Photo Bood tai Topgear voi ottaa ensimmäiset keulat. Pampalolla ja Volocity de Viellä ajetaan luultavasti heti eteenpäin, lopulta jälkimmäinen keulassa?

Pelijakauma: Volocity de Vie (39%) ei toistaiseksi ole ylipelattu, Rigel Face (18%) ja Sugar Daddy (18%) sen sijaan ovat. Yllättäjistä Zeus Karsk (2%) ansaitsisi enemmän peliä.

Ranking: A) 8 B) 7, 4, 2, 6, 5, 9 C) 10, 1 D) 3

Toto86-3

Suosikki: 11 Je t'Aime Lucky pääsi viime kerralla huonolta paikalta sujuvasti 2. ulos ja ratkaisi vauhdikkaassa lopetuksessa voiton varmasti edukseen. Vastus on tälläkin kertaa erittäin passeli ja Peter Untersteinerin suojatissa on moniin muihin verrattuna sen verran enemmän vauhtia, että se pystyy kukistamaan tämänkertaisenkin porukan. Juoksu ei takaa tietysti onnistu aina yhtä hyvin ja lapuille laitetaan muitakin.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Blanche juoksi viimeksi ensimmäistä kertaa avojaloin ja otti johtavan rinnalta varman voiton. Täydellä matkalla samanlaisella juoksulla voittaminen on hankalampaa, mutta jos se sattuisi pääsemään keulaan, ei tallikaverinkaan tehtävä enää olisi helppo. 10 Ronja Loss on aloittanut uransa tyylikkäästi. Keulasta se ei ole ottanut parissa viime startissa hommaa vielä loppuun asti ihan tosissaan, joten takarivi voi olla hyväkin. Ainakin joulukuun lopun suoritus parijonosta oli ryhdikäs. Alla on 1.18-vauhtinen hiitti ja etukengät on tarkoitus riisua ensimmäistä kertaa. Selkeähkö suosikkiasema tuntuu kuitenkin hieman yliampuvalta, vaikka hyvä hevonen onkin. 7 Frances Yoda tulee parin kuukauden tauolta. Tammikuussa se otti keulasta hyvällä tyylillä voiton, mutta viimeksi tamman meno oli 2. sisältä jäykemmän näköistä. Mikäli huoltotauolla kaikki on saatu mallilleen, ei menestys yllättäisi. Hyvä avaaja voi päästä keulaankin. 6 Twilight Brodda oli viimeksi 2. ulkoa varsin toisohjainen ja laukkasikin lopussa. Siihen peilaten lyhyt starttiväli vähän arveluttaa, vaikka Johnny Takter nouseekin nyt vahvistuksena rattaille. 1 Rose Mary vaikuttaa parista voitosta huolimatta vielä vähän varsamaiselta tapaukselta riittääkseen tässä parhaille. Kaksi edellä mainittua eivät tällä kertaa mahdu systeemeihin. Isompaan otetaan viidentenä mukaan 8 Unona, joka latoi viimeksi lopun 5. ulkoa 11,9-vauhtia hyvällä otteella. Svend Dyhrberg ja rata kahdeksan ei tietysti ole mikään unelmayhdistelmä, mutta pelaamattomana kelpo tamma on potintekijänä lapulle nostamisen arvoinen.

Juoksunkulku: Frances Yoda voi edetä ulkoakin keulaan.

Pelijakauma: Je t'Aime Luckyn (23%) kuuluisi olla suosikki. Ronja Loss (34%) tuntuu liikaa luotetulta. Frances Yoda (9%) ja Unona (0%) ovat alipelattuja.

Ranking: A) 11 B) 4, 10, 7, 6, 1, 8 C) 12, 2, 3 D) 9, 5

Toto86-4

Suosikit: 5 Global Unprotected on ollut tämän vuoden starteissa todella vakuuttava, vaikka toki vastus on ollut tuntuvasti tämänkertaista helpompi. Färjestadin voitot se on ottanut keulapaikalta, viimeksi Rättvikissä se eteni johtavan rinnalta kärkeen viimeisellä takasuoralla ja pakeni ylivoimavoittoon. Magnus Jakobssonin suojatti avaa reippaasti ja voi jatkaa ykkösputkeaan, ainakin keulaan päästessään, vaikka porukka koveneekin. Kun siitä ei ole takeita ja peliprosentit ovat kovissa lukemissa, varmistukset ovat paikallaan. 3 Exclamation Mark joutui viimeksi tekemään töitä keulaan päästäkseen ja menetti kierros jäljellä paikkansa. Ulf Ohlsson ei takasuoralla enää nostanut jenkkiä toiselle, muttei se lopussa tilojen avauduttua enää näyttänytkään tuoreelta. Hyvältä paikalta se voi päästä tässä johtoon, tai saada joka tapauksessa suotuisan juoksun, ja on edelleen suosikkeja.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Pontiac S.W. tuli viime kerralla 5. ulkoa päätöskierroksen mukavasti 12,3-kyytiä. Nyt ruunalta otetaan kenkiä pois ja sopivalta paikalta se on vaarallinen. 8 Pane Vino menetti viimeksi 2. ulkoa väsyvän takana asemiaan päätöspuolikkaan alussa, eikä enää lopussa ehtinyt kärkipäähän. Eskilstunassa Roger Walmannin valmennettava laukkasi 2. ulkoa 800 metriä ennen maalia, mutta syöksyi kuvien ulkopuoleltakin vielä lopussa ykköseksi. Sen esityksen perusteella se ei ole tässä aivan mahdoton kehnolta lähtöpaikaltakaan. 4 Aperfectdream oli hyvän avausstartin jälkeen pettymys viimeksi. Vastus on tällä kertaa lisäksi kovempi, joten voittoon vaaditaan huippusuoritusta. 7 Viscount teki Färjestadin 75-lähdössä 13-vauhtisen lopetuksen 3. sisältä ja parantanee startti alla. Seura on toki tällä kertaa selvästi kovempi. 1 Maracanazo voitti Solvallassa varmasti keulapaikalta, mutta avaa sen verran verkkaisesti, ettei nyt samalle paikalle ole asiaa.

Juoksunkulku: Exclamation Mark ja Global Unprotected ratkaisevat keulapaikan kohtalon keskenään.

Pelijakauma: Global Unprotectedin (61%) ja Exclamation Markin (16%) ero prosenteissa on liian suuri. Pontiac S.W. (5%) on yllättäjistä kiinnostavin.

Ranking: A) 5, 3 B) 2, 8, 4, 7, 1 C) 6, 9, 10 D) -

Toto86-5

Suosikit: Harvakseltaan startannut 8 Cashback Pellini lähti viimeksi liukkaasti matkaan, mutta laukkasi pahoin avauskaarteessa kun Peter Ingves yritti siirtyä johtavan taakse. Sen jälkeen ruuna nousi 5. ulkoa vielä sitkeästi voittoon tullen viimeisen lenkin 14,2-lukemiin. Vuoden avauskisansa se voitti keulasta ja hävisi helmikuussa vain vahvalle Pacific Facelle. 5-vuotias on päässyt voltin neloseltakin Ingvesin ajamana hyvin matkaan ja voi hakea tässäkin keulat jo alkumatkalla. Siitä sen kukistaminen ei ole helppoa. Takakengät otetaan tällä kertaa pois. 9 Jamie Oliver jatkoi viime keskiviikkona voitolla myös uusista käsistä. Marc Elias haki ruunalla keulat aikaisin, mutta voitto meni lopussa varsin tiukalle. Sitä huolestuttavampi seikka oli kuitenkin saksalaismenijän ravi, joka oli aiempaa kehnompaa. Kun starttiväliä on vain viikko, tekee isot peliprosentit jälleen rohmuavasta suosikista mieli pelata kokonaan ohi tästä syystä. Niinpä kakkossuosikki Cashback Pellini jää ideavarmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Infinitus laukkasi toissa kerralla ensimmäisellä takasuoralla. Viimeksi ruuna näytti hännillä aivan hyvältä, vaikkei noussutkaan lopulta kärkikamppailuun. Enemmän rastaaville perusmerkkejä tässä. 13 Fellini Boko juoksi viimeksi keulassa ja johtavan takana tullen kärkirintamassa hyvin maaliin. Parantaessaan se pystyy nousemaan takamatkan takarivistäkin korkealle. 11 Quattro Töll palaa pitkältä tauolta. Ruuna on tottunut koviin porukoihin, ja Thomas Uhrberg saanee sen juoksuradalta sen verran reippaasti liikkeelle, että valjakko voi hyvinkin päästä heti kärkiporukkaan. Ei aivan mahdoton. Paaluhevoset tuntuvat kevyehköiltä. 2 Okashi Cheri nousi Kalmarissa 13-vauhtisella kirillä 4. ulkoa toiseksi ja voitti Charlottenlundissa 2. ulkoa. 4 Vanyar Pil nousi Jägersrossa 4. sisältä ulkoradoille loppukaarteessa ja tuli juosten perille. Kalmarissa ruuna jäi pussiiin.

Juoksunkulku: 1 Delantero ottanee ensimmäiset keulat, mutta Quattro Töll ja Cashback Pellini ilmestynevät aikaisin kärkikuvioihin. Peter Ingvesin ajovärit lopulta keulassa.

Pelijakauma: Jamie Oliver (57%) on ylipelattu, Cashback Pellini (20%) maistuu.

Ranking: A) 8, 9 B) 7, 13, 11, 2, 4, 1 C) 6, 3, 14, 10, 12 D) 5

Toto86-6

Suosikit: Huipputamma Hilda Zonettin tytär 9 Frida Zonett avasi kautensa Örebrossa vahvalla suorituksella kun se 11-lopetuksessa jyräsi johtavan rinnalta voittajaksi. Esitys lupaa hyvää 4-vuotiskauden jatkoa ajatellen ja Kim Erikssonin ajokki on suosikkeja tässäkin. 2 Odessa Celeber oli toissa kerralla keulasta omaa luokkaansa. Viimeksikin se teki 3. sisältä kelpo lopetuksen kovassa Breeders Crown -lähdössä. Hyvältä paikalta jälleen voittomatsiin. 6 Entertainment Ås laukkasi viimeksi heti alussa 75-lähdössä, jossa se sai varsin paljon kannatusta. Auton takaa se pääsee varmemmin ravia ja kun vastassa on pelkkiä tammoja, on voittokin Björn Goopin kyvykkäälle suojatille aivan mahdollinen. Färjestadin voitossa se nousi johtavan takaa rinnalle päätöskierroksen alussa ja hankki otteen hyvissä ajoin. Suosikkitrio on sen verran kova, että uskotaan voittajan löytyvän siitä porukasta.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Butterfly Ima palaa kolmen kuukauden tauolta. Viimeisimmässä kilpailussaan se pisteli 6. ulkoa lopun hyvin 12-vauhtia. Tammikuun voitto tuli 4. ulkoa. Åke Lindblomin tamma avaa hyvin, ja kärjen tuntumasta se voi olla totomatsissa. 4 Miss Melinda vastasi kauden avauksessaan keulasta niukkaan voittoon. Sekin pääsee hyvin liikkeelle ja voi sopivalla juoksulla kolkutella kärkisijoja, kun virekin lienee noususuuntainen. Kovia lähtöjä kolunnut 11 Tahiti Journey oli Rommessa hännillä varsin meneväisen oloinen ja tuli kirinsä asiallisesti. Lopussa se tosin painoin sisäänpäin ja menetti sen takia sijoituksia. Juoksun suosiessa ei mahdoton. 10 I'm A Believer taipui Åbyssä keulapaikalta, mutta saa nyt toisenlaisen reissun. 12 Priestess on voittanut keulasta ja johtavan rinnalta. Kuski vahvistuu, mutta paikka on haasteellinen.

Juoksunkulku: Odessa Celeber ottaa johtopaikan ja Butterfly Ima asettuu sen taakse.

Pelijakauma: Frida Zonettin (21%) kuuluisi olla eniten pelattu.

Ranking: A) 9, 2, 6 B) 1, 4, 11, 10, 12 C) 7, 5, 8 D) 3

Toto86-7

Suosikki: 7 Broadway Appolo epäonnistui Momarkenissa, mutta osoitti viime startissa vireen olevan edelleen hyvällä tolalla. Johan Untersteiner keskittyi keulassa vain paketoimaan takana tullutta ja menoluvan loppusuoran alussa saatuaan jenkkiori lopetti vauhdikkaasti helppoon voittoon. Se pääsee sen verran liukkaasti matkaan, että voi hankkia keulapaikan nytkin ulkoa. Siitä voitto olisi normaalilla vauhdinjaolla ulottuvilla. Vaikka vastustakin on, jää Broadway Appolo varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Amazing Dynamite omaa hyvän kapasiteetin ja päätti viime kauden helppoon voittoon stayermatkalla 3. ulkoa. Ken Eccen suojatti oli syksyllä mukana myös mm. Readly Expressin voittamassa 5-vuotiaiden EM-kisassa. Ori on treenannut kovimmillaan 17,5-vauhtia. Vuosi sitten se meni suoraan talvitauolta 11-ajan, joten ei kärkisija yllättäisi nytkään. 2 Rajah Press ei ole luokaltaan lähdön parhaita, mutta nopean oriin kunto on hyvä. Viimeksi se tuli pronssidivarissa lopun 5. sisältä mukavasti. Edellisessä startissa Kevin Oscarsson latasi kovaa liikkeelle, muttei aivan päässyt keulaan ja kuolemanpaikka oli lopulta liikaa. Se ottaa nytkin ensimmäiset keulat ja voi olla hyvällä reissulla kärjen tuntumasta yllättävänkin korkealla. 1 Frozen teki viime kerralla pitkän ja sitkeän kirin hänniltä. Ruuna ei hyödy sisäradasta, mutta huomattavan kuskinvahvistuksen kokeva ruuna pystyy tuureilla kärkikahinoihin. 5 Picasso väänsi johtavan rinnalta vahvasti 16.3., mutta hyytyi viimeksi kirissä myötäpäivään ajettaessa ulkoradoille. Myös takarivin kolmikolla on mahdollisuutensa, jos vauhti ei mene aivan lönköttelyksi.

Juoksunkulku: Broadway Appolo lataa ulkoakin keulaan. Rajah Press ottaa paikan sen takaa.

Pelijakauma: Broadway Appolon (46%) prosentit alkavat olla ylärajoilla. Rajah Press (1%) ansaitsisi jonkun lisäpinnankin.

Ranking: A) 7 B) 3, 2, 1, 5, 11, 9, 10 C) 4, 6 D) -

Toto86-8

Suosikki: 11 Very Kronos on erittäin mielenkiintoinen tauolta palaaja ja tulee tallin mukaan hyvin valmistautuneena tositoimiin kun alla on 1.15-vauhtinen mailin hiitti. Viime vuonna ori kuului 3-vuotisikäluokan parhaimmistoon ja aiheutti mm. Villiamille sen toistaiseksi ainoan tappion. Kriterium-karsinnassa se piti keulapaikalta Timo Nurmoksen kultakimpaleen takanaan maaliin asti. Finaalissa tuli laukka jo auton taakse kokoonnuttaessa. Kuten sekin kisa osoitti, jätti Svante Båthin suojatti vielä kyvyistä huolimatta aika varsamaisen vaikutelman, mutta talvitauon aikana sillä saralla on ilmeisesti tapahtunut muutosta, joka olisi tämän hevosen kohdalla tärkeintä isoja kisoja silmällä pitäen. Vaikka vastassa on hyviä hevosia, on toimiessaan Very Kronos tiukasti voiton syrjässä kiinni. Pikkulappuun se jääkin varmaksi, mutta isompaa kalaa pyydettässä otetaan epäonnistumisriski huomioon, ja laitetaan muitakin.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Hawk Cliff ei vielä avausstartissa suuremmin säväyttänyt johtavan rinnalta, vaikka kolmas olikin. Viikkoa myöhemmin ruuna jäi pois. Jorma Kontion ajokki pystyy paljon parempaan ja voi hyvistä asemista riittää nyt pitkälle. 5 Västerbo Highscorella on muista pelihevosista poiketen vahva näyttö tuoreesta kunnosta kun se Bollnäsin kisassa tuli 3. ulkoa päätöskierroksen 11,9-vauhtia. Ulf Erikssonin ajokki käynnistyy verkkaisesti, mutta ohittaa viimeistään lopussa monet. 3 Born Unicorn omaa myös hyvän luokan. Se avasi kautensa Breeders Crown -lähdössä, jossa laukkasi 6. ulkoa viimeisellä takasuoralla. Hyvältä paikalta korkealle. 1 Vidivici C.C. saa jälleen sopivan selkäjuoksun sisäradalla ja voi otella totosijasta. Viimeksi se ei saanut kunnon mahdollisuutta maalisuoralla. "Pommiosastolta" mahdutetaan mukaan 10 Missing The Blues, joka näytti erittäin hyvältä keulavoitossaan viime kerralla. Vastus ei tietysti ollut lähellekään tätä tasoa, mutta ruunan olemus oli erittäin letkeä. Sen sijaan vaivoista kärsivä ja harvakseltaan kilpaileva 4 Fonda Boko jää nyt lapun ulkopuolelle, sillä voitto on tiukassa tällä kertaa, vaikka kaikki olisikin kunnossa.

Juoksunkulku: Hieman arvoitus. Vidivici C.C. avaa kohtalaisen hyvin, mutta sillä annetaan keulat pois. Sama tilanne on 8 Flashing Victorylla. Hawk Cliff tai Born Unicon lopulta keulassa? Ei ole varmaa, että Very Kronoksella halutaan ajaa eteenpäin ajoissa, vaikka ori varmasti pystyisi voittamaan tämän johtavan rinnaltakin.

Pelijakauma: Very Kronos (50%) ansaitusti suosikki, mutta näillä prosenteilla muutkin vaihtoehdot ovat jo mielenkiintoisia. Haastajatrio silti tasaisesti ja oikein pelattu.

Ranking: A) 11 B) 2, 5, 3, 1, 10 C) 4, 7, 8, 6, 9, 12 D) -

IS pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T86-1: 2, 4, 9, 1, 5

T86-2: 8 Volocity de Vie

T86-3: 11, 4, 10, 7

T86-4: 5, 3, 2, 8

T86-5: 8 Cashback Pellini

T86-6: 9, 2, 6

T86-7: 7 Broadway Appolo

T86-8: 11 Very Kronos

Hinta: 12,00 €

Suuri vihjesysteemi

T86-1: 2, 4, 9, 1, 5, 11, 10, 6

T86-2: 8 Volocity de Vie

T86-3: 11, 4, 10, 7, 8

T86-4: 5, 3, 2, 8

T86-5: 8 Cashback Pellini

T86-6: 9, 2, 6

T86-7: 7 Broadway Appolo

T86-8: 11, 2, 5, 3, 1, 10

Hinta: 144,00 €