Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 11.4.2018

Julkaistu:

Toto86
Kylmäverisuuruus Månprinsen A.M. tähdittää keskiviikon T86-peliä. Kierroksen toinenkin herkkupala tarjoillaan Bergsåkerissa.
Keskiviikkoillan mielenkiintoisin lähtö on Månprinsenistä huolimatta T86-pelin toiseksi viimeinen kohde, jossa lähtöauton taakse asettuu liuta huippuluokan 4-vuotiaita lämminverisiä. Viime syksyn Hambletonianin kolmonen Enterprise starttaa toisen kerran Ruotsissa ja kohtaa mm. voittokone Weekend Funin sekä Mika Forssin ajaman Selmer I.H.:n. Varmaehdokkaita löytyy molemmilta isäntäradoilta.

Toto86-1

Suosikki: 10 Månprinsen A.M. voitti pääsiäisenä vastaavan tehtävän leikitellen 4. ulkoa tullen päätöskierroksen 21,4-vauhtia. Gunnar Melanderin suojatti vaikuttaa löytäneen huippukunnon, ja sitä on tälläkin kertaa vaikea pysäyttää. Voi olla, että tässä on ajettava jo matkan aikana johtavan rinnalle, mutta siitäkään on tuskin haittaa. Voittosarja saanee jatkoa.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Tangen Haap on jo nyt suosikin selkeä ykköshaastaja, sillä Rommeen verrattuna se on 20 metriä paremmin sarjassa sisällä. Siellä se laukkasi loppusuoralla hakiessaan 4. sisältä kiritilaa. Parhaana päivänään Björn Karlssonin suojatti voisi pystyä Månprinsenin kukistamaankin, mutta viime esitysten perusteella voimasuhteet tuntuisivat olevan takamatkasta huolimatta vielä suosikin puolella. 1 Art Nökkve on kilpaillut pääasiassa "divisioonaa" alempana, muttei sen tarvitse hävetä kovimpiakaan vastaan. Viimeksi se kiersi 6. ulkoa johtavan rinnalle 1200 metriä ennen maalia ja otti lopulta hallitun voiton. Selkäjuoksu tullee nyt kyseeseen, eikä totosija ole utopiaa. 9 Art Kjarvald pinnisteli viimeksi 3. ulkoa niukasti toiseksi. Etukenkien riisumisesta huolimatta voitto on varsin epätodennäköinen. 3 Eldvin ei pystynyt uusimaan viimeksi maaliskuun huippujuoksuaan ja taipui keulasta totosijojen ulkopuolelle. Uusi kuski ja kengättömyys voivat tuoda piristystä, joten kärkisija ei tietysti ole aivan mahdoton.

Juoksunkulku: Eldvin ja Tangen Haap kisaavat keulapaikasta. Viime kerran perusteella voi olla, että Eldvinille kelpaa selkäkin. Siinä tapauksessa Månprinsen A.M. kiertänee ajoissa eteenpäin.

Pelijakauma: Månprinsen A.M. (78%) voittanee lähdön nykyiskussaan ainakin kolme kertaa neljästä, joten prosentit ovat varsin oikeat. Tangen Haap (10%) on ansaitusti selkeä kakkossuosikki, muttei sekään alipelatulta vaikuta.

Ranking: A) 10 B) 7, 1, 9, 3 C) 5, 4, 8 D) 2, 6, 11

Toto86-2

Suosikit: Nelikko erottuu, mutta niiden keskinäinen rankkaaminen on hankalaa. 1 Vidivici C.C. olkoon parhaalta paikalta ja säännöllisesti startanneena niukka ykkösmerkki. Rommessa Mattias Djuse luovutti keulapaikan Lukas Zazille ja puristi loppukaarteessa ulos päästyään viime metreillä tämän edelle. Viimeksi ruuna kipusi 5. ulkoa kärkirintamaan lopussa, vaikka viimeinen puristus jäikin vähän uupumaan. Selkäjuoksu kärjen imussa lienee todennäköisin vaihtoehto ja sellaisella ruuna pystyy lopussa matsiin. 2 Autobahn tulee tauolta, mutta hyvin valmistautuneena, sillä alla on 1.15-vauhtinen 1600 metrin ratahiitti. Kengät jäävät heti talliin ja paikka on hyvä. Se lähtee reippaasti ja on kuolemanpaikan välttäessään kärkihevosia. 5 Upstream on lähdön paras hevonen, mutta taukoa on reilusti takana. Kovimmillaan sillä on ajettu 1.17-vauhtinen hiitti, joten kunto lienee kuitenkin sillä mallilla, että se pystynee heti hyvään suoritukseen, vaikka meneekin kengät jalassa. Mahdollinen, muttei suosikkina pelillisesti houkuttelevin. 3 Hochthereitis Sox täydentää tasaisen A-ryhmän. Se on tehnyt kelpo kirit viime kilpailuissaan, vaikka voitot ovatkin jääneet puuttumaan. Viimeksi se nousi 6. ulkoa 12-vauhdilla toiseksi ja voi tuurien vähän kääntyessä voittaakin.

Haastajat ja yllättäjät: Vaikka kaksi suosikeista tulee tauolta ja kahden muun taistelutahdon osalta voi asettaa pienen kysymysmerkin, tuntuvat muut lähdön hevoset varsin kevyiltä. 4 Enge Lincoln vaikutti kevättalvella hetken jo olevan niin sanotusti tuloillaan, mutta viime kerran suoritus 3. ulkoa oli varsin tahmea. 9 Milton Sigel laukkasi viimeksi ensimmäisessä kaarteessa, eikä saanut edelliskerralla kunnon mahdollisuutta lopussa sisällä juostuaan. Voitto on hyvällä juoksullakin tiukassa.

Juoksunkulku: Vidivici C.C. lähtee hyvin, mutta sille tarjottaneen selkäjuoksu. Autobahn tai Upstream juoksee keulassa.

Pelijakauma: Suosikkinelikon kuuluisi olla varsin tasaisesti pelattu, joten Upstream (35%) tuntuu hieman ylipelatulta.

Ranking: A) 1, 2, 5, 3 B) - C) 4, 9, 6, 8, 10 D) -

Toto86-3

Suosikki: 2 Ditty Bopper sai Gävlessä 2. sisältä tilaa vasta vähän ennen maalia kun oli jo liian myöhäistä. Kauden avaus oli joka tapauksessa lupauksia herättävä, ja tällä kertaa tamma tuskin enää jää pussiin. Viime syksynä se esitti takajoukoista vahvoja kirejä. Nyt myös takakengät otetaan pois ja rattaille nousee vahvistuksena Ulf Ohlsson, joten voittosauma on mainio. Edellisestä volttilähdöstä on jo puolitoista vuotta, muttei lähetystapa ainakaan uran alussa mitään suurempia ongelmia tuottanut. Vaikka peliprosentit noussevatkin päivän mittaan, on Ditty Bopper sopiva varma.

Haastajat ja yllättäjät: 14 Comewithaflash sai Uumajassa 4. sisältä tilaa loppukaarteen alussa ja eteni niukkaan voittoon. Startti alla ja Mika Forssin ajamana tamma parantaa varmasti, muttei suosikin lyöminen silti mitenkään yksinkertaista takamatkalta ole. Ditty Bopperin tallikaveri 11 Papiljotte avasi 4-vuotiskautensa hallitulla keulavoitolla. Asetelmat ovat ennakkoon hankalammat, mutta juoksun juontuessa Per Linderothin ajokilla on saumat kärkipäähän. 1 Vira Vircon W.F. tuli viimeksi keulasta ohitetuksi maalisuoralla. Edelliskerralla se paikkasi ensimmäisen takasuoran laukkansa hyvin. Johtopaikan pitäessään sillä varmaan yritettäisiin tässä keulasta, mutta voi olla, että juoksuradan hevoset ehtivät alussa edelle. 8 Il Nostro tuli Bergsåkerissa hänniltä päätöskierroksen 14,5-vauhtia ja oli asiallinen, vaikkei kärkisijoja kolkutellutkaan. Viimeksi tamma voitti helpomman lähdön 5. ulkoa pitkällä kirillä varmasti. 13 Pense Kloster debytoi uusista käsistä. Parhaimmillaan se pystyy koviinkin esityksiin, mutta vastaavasti suoritusvarmuudesta ei ole ollut toisinaan tietokaan. Ehjä suoritus lienee Daniel Wäjerstenin ensisijainen tavoite, joten pelimielessä tamma ei kapasiteetistaan huolimatta ole kovin kiinnostava vielä tällä kertaa. 4 Cash Mearas on operoitu tauon aikana ja omaa voltin neloselta laukkariskin. 15 Ladyofthelakella on kosolti rutiinia kovistakin lähdöistä. Eskilstunassa tuli laukka avauskaarteessa jonka jälkeen tamma tuli sisärataa pitkin kohtalaisesti perille.

Juoksunkulku: Juoksuradan hevoset avaavat parhaiten, mutta selkäjuoksu kelvannee molemmille. Ditty Bopper voi päästä hakemaan keulat hyvissä ajoin.

Pelijakauma: Ditty Bopperin (30%) kuuluu olla suosikki, muttei prosenteissa kauheasti nousuvaraa ole. Comewithaflash (8%) on liian vähän pelattu. Cash Mearas (13%) on ylipelattu.

Ranking: A) 2 B) 14, 11, 1, 8, 13, 4, 15 C) 3, 7, 10, 6, 5, 12 D) 9

Toto86-4

Suosikit: Oppilaslähdössä parhaat hevoset on arvottu takariviin. 9 Roofer kadotti Eskilstunan 75-lähdössä ravinsa taustalla loppukurvissa ja tällä kertaa Passionate Kempin poika menee taas kengät jalassa. Edellisissä starteissa se osoitti lupaavia otteita ja ravin käydessä se on tässä matsissa mukana. 12 Champion Chip kiri viime kerralla 2. ulkoa murskavoittoon. Viimeiset 800 metriä sujuivat 12,2-tahtia. 5-vuotiaan kunto on siis tapissaan, eikä se ole kehnolta paikaltakaan ulkona voittokuvioista. Talvitauolta tuleva 10 Prediction pystyy myös parhaimmillaan paljoon, kuten marras- ja joulukuun kirivoitot 3. ulkoa osoittivat. Alla on jo 1.15,5-vauhtinen mailin hiitti ja kengät otetaan heti pois, joten hyvää suoritusta voidaan odottaa.

Haastajat ja yllättäjät: 11 Zoom Zoom tuli viimeksi 2. ulkoa päätöspuolikkaan 11,6-vauhtia ja kiri mallikkaasti takaa myös Rommessa. Tomi Haapion ajokki voi kohota nytkin korkealle, ja 86-pelissä se on jäänyt liian paljon muiden takarivin hevosten varjoon. 2 Västerbo Tristan tuli Färjestadin 75-ravien oppilaslähdössä 4. sisältä kelvollisesti perille. Nopeutuvat kelit eivät ehkä suosi ruunaa, mutta hyvältä paikalta se on silti huomioitava. 1 U.Bergs Svante kiersi viimeksi johtoon 1200 metriä ennen maalia ja kamppaili vauhdikkaassa lopetuksessa voitosta maaliin saakka. Ykkösrataa Jarno Koskelan ajokki ei pystyne hyödyntämään. 7 Trito de Royal punnersi 3. ulkoa 13-vauhtisella kirillä totoon viimeksi. Menestymiseen vaaditaan nyt reipasta matkavauhtia, sillä ruuna ei ole alussa nopeimpia.

Juoksunkulku: 5 Dahlia Sisu voi olla ensi metreillä nopein, mutta Ville Karhulahti luovuttanee vetotyöt muille. 4 Tirunesh keulaan? Joku takarivin hevosistakin suunnistaa ajoissa eteenpäin, jos keulassa on "pelaamaton".

Pelijakauma: Takarivin suosikkitrio on tasainen, kuten prosentitkin kertovat. Västerbo Tristan (18%) on ylipelattu, Zoom Zoom (2%) ansaitsisi enemmän peliä.

Ranking: A) 9, 12, 10 B) 11, 2, 1, 7 C) 3, 4, 8, 6, 5 D) -

Toto86-5

Suosikit: 10 Digital Archive haki Uumajassa keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla, mutta vire oli pienen huilin jäljiltä vielä sen verran ruosteessa, että ruuna sai tyytyä lopussa kakkostilaan. Robert Bergh saanee sen takamatkan juoksuradalta sen verran liukkaasti liikkeelle, että keulapaikka häämöttää tälläkin kertaa jo aikaisessa vaiheessa juoksua. Voittokin on mahdollinen, vaikka vastusta piisaa. 13 Beau Mec alkoi painamaan Rommen kultadivisioonassa 3. ulkona sisälle ja laukkasi viimeisellä takasuoralla. Aiemmissa starteissa veteraaniori osoitti vahvaa virettä ja kuuluu edelleen suosikkeihin. 12 Going For Gold Zaz palasi lähes vuoden tauolta Örebrossa ja teki kelvollisen suorituksen. Se nousi 5. sisältä toisen radan vetäjäksi reilu kierros ennen maalia ja tuli päätöslenkin tyhjällä renkaalla 13,9-lukemiin. Parantaessaan kovan kapasiteetin omaava 10-vuotias pystyy tiukemmassakin porukassa menestymään.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Ellieann on hyvässä vireessä ja kiri viimeksi 3. ulkoa helppoon voittoon. Se on onnistunut hankkimaan takamatkoiltakin sopivat juoksuasemat ja on tässäkin vaarallinen, jos pääsee aloittamaan kirinsä sopivalta etäisyydeltä. 7 Magnifik Brodde palaa tauolta, mutta omaa niin hyvän kapasiteetin, ettei ole unohdettavissa. Joulupäivän ykkönen tuli 3. ulkoa varmasti 800 metrin kirillä. 8 Vic de Luxe oli viime kerralla keulassa vähän virkeä ja tuli lopussa ohitetuksi. Mikäli vire on pieneltä huililta kohdallaan, ei menestys yllättäisi. 11 Narold Voxin suoritus Färjestadin stayerlähdössä oli äkkiseltään ajateltuna pettymys, mutta juoksusta tuli kuitenkin sille täysin sopimaton. Päätöskierroksen ruuna kulki 12,4-vauhtia, joten ei sen kunnossa vikaa ole. Paaluhevosista huomioidaan viimeksi 3. sisältä lopulta takahevosten kolaroinnin myötä helposti voittanut 3 Wasa Thunder sekä 1 Jordan Lee G.L., joka kolaroi itse viimeksi sisällä loppusuoran alussa.

Juoksunkulku: Wasa Thunder voi ottaa ensimmäiset keulat, mutta sille haettaneen selkäjuoksua. Jordan Lee G.L. on kiinnostunut keulasta, mutta Digital Archive hyökkää myös nopeasti takaa kärkiryhmään.

Pelijakauma: Beau Mec (34%) on liikaa pelattu, kun taas Digital Archive (14%) ja erityisesti Going For Gold Zaz (4%) ansaitsisivat enemmän prosentteja. Myös Ellieann (3%) on aliarvostettu.

Ranking: A) 10, 13, 12 B) 9, 7, 8, 11, 3, 1 C) 4, 5, 6 D) 14

Toto86-6

Suosikki: 4 Quality Tilly debytoi Oscar Berglundin tallista vajaat pari viikkoa sitten ja oli kuin eri hevonen aiempaan verrattuna. Työstettävästä "mallista" oli tullut pideltävä ja ruuna voitti leikitellen edettyään takaa johtavan rinnalle kierros ennen maalia. Jenkkikärryillä ja kokolapuilla oli tietysti iso merkitys olemukseen valmentajanvaihdoksen ohella. Tehtävä on varsin passeli nytkin ja rattaillakin amatöörilähdön paras ohjastaja, joten voittosauma on erinomainen. Varmaksi!

Haastajat ja yllättäjät: 2 Ferry Boko oli viimeksi vähän nihkeä 2. sisältä vaikka toiseksi pinnistikin. Startti vei virettä varmasti rutkasti eteenpäin ja ruuna pystyy tässä todennäköisellä hyvällä juoksulla pitkälle. Suosikin haastaminen voi normaalitapauksessa olla silti vaikeaa. 10 Roadscanner on tehnyt takaa asialliset kirit kärrylähdöissä. Viimeksi Samuel Rehnin suojatti nousi 13-vauhdilla kolmanneksi. Takamatkan juoksuradalta sillä on mahdollisuus kuskin onnistuessa saada vauhdikas startti ja päästä kärkipäähän heti alkumatkalla. 9 Digital Winnerin ja Lukas Svedinin edellinen yhteinen startti tuotti helpon voiton. Valjakko eteni 4. ulkoa johtavan rinnalle avauskierroksen jälkeen ja lopulta keulaan kierros ennen maalia. Juoksun onnistuessa silläkin on saumat pärjätä. 5 Eastar Rapida pinnisteli viimeksi 2. sisältä toiseksi ohi Going For Gold Zazin. 13 Jeepsterin veto ei riittänyt Mantorpin 75-kisassa ollenkaan. Vastus on nyt helpompi, mutta kahdelta takamatkalta kärkeen vaaditaan luonnollisesti myös tuuriakin. 14 Fred Cobra puristi viimeksi 2. ulkoa maalikuvavoittoon. Tehtävä on nyt tuntuvasti jäykempi.

Juoksunkulku: 1 Moolger avaa parhaiten, mutta luovuttaa paikkansa Ferry Bokolle. Quality Tilly etenee lopulta kärkeen.

Pelijakauma: Sopivasta tehtävästä huolimatta Quality Tillyn (50%) pelikannatus alkaa olla ylärajoilla. Digital Winner (6%) on jäänyt haastajista hieman alipelatuksi.

Ranking: A) 4 B) 2, 10, 9 C) 5, 13, 14, 6, 8, 7 D) 3, 1, 12, 11

Toto86-7

Suosikit: Huippumielenkiintoinen 4-vuotislähtö! 1 Enterprise ei saanut Ruotsin debyytissään mahdollisuutta 2. sisältä ja voimia näytti jäävän talteen. Kuskin halutessa jenkkiori saanee tässä pidettyä muut ulkopuolellaan, mutta jää nähtäväksi, halutaanko lähtöön tällä kertaa satsata. Viimeksi ori oli ohjastajan mukaan tuntunut liian virtavalta, jotta alkuun olisi kannattanut panostaa. Kuten monella muullakin lähdön osallistujalla, myös sillä tähtäin on parin viikon päässä häämöttävissä Kungapokalin karsinnoissa. Keulasta rauhallisena selkeä voittosauma, mutta muutkin vaihtoehdot on pidettävä esillä. 7 Weekend Fun teki viimeistään Solvallan finaalikierroksella kaikille selväksi, mikä se on hevosiaan. "Välikiristä" huolimatta 4-vuotias otti keulasta hallitun voiton. Huoltotauolta vire ei välttämättä ole aivan yhtä hyvä, muttei voitokasta menijää voi aliarvioidakaan. Rikard N. Skoglund ajanee heti startista eteenpäin. 3 Transcendence haki viimeksi toisessa kaarteessa vetotyöt ja voitti leikitellen. Tammikuun arvovoiton se nappasi johtavan rinnalta kun Harran Boko kadotti keulassa ravinsa lopussa. Robert Berghin suojatti on osoittanut menestyvänsä juoksunkulusta riippumatta ja kuuluu peleihin seuran koventuessakin. 4 Selmer I.H. on lähdön neljäs kova. Mika Forssin ajama ruuna voitti Breeders' Crownin välierän johtavan kupeelta ja teki finaalissakin vahvan suorituksen samalta paikalta. Kaksi tuli vain ulkoa lopussa edelle. Kauden avauksessa sen vire on tuskin vielä huipussaan, muttei kärkipään sijoitus silti yllättäisi. Passiivinen taktiikkakin on toisaalta mahdollinen, sillä lahjakkaan hevosen tähtäimet ovat vasta tulevaisuudessa.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Special Major teki Bergsåkerissa taustalta hyvän 12,5-vauhtisen kirin ja tuli Transcendencen kanssa samaa tahtia maaliin. Viimeksi sen esitys oli keulavoitosta huolimatta selvästi nihkeämpi, mutta ori vetristynee lyhyemmällä starttivälillä. Voitto on todennäköisesti silti liikaa vaadittu näin kovassa seurassa. 6 Global Unspoked väsyi viime kauden päättäneessä Breeders' Crownissa 2. ulkoa. Kengät pysyvät vielä jaloissa, eikä Svante Båthin valmennettava ole vielä kuumimpia pelihevosia. 8 Assault voitti Skellefteåssa 75-lähdön helposti keulasta. Tammikuun startissa ruuna kiri 5. sisältä asiallisesti, mutta lähtöpaikka on nyt tauolta kovaan lähtöön liian kehno.

Juoksunkulku: Enterprise pystynee Per Linderothin niin halutessa puolustamaan keulapaikan. Weekend Fun lähtee reippaasti ja voi tulla kyselemään vetotöitä.

Pelijakauma: Suosikkien osalta varsin oikein pelattu lähtö, eikä haastajillekaan voi juuri suurempia mahdollisuuksia antaa.

Ranking: A) 1, 7, 3, 4 B) 5, 6, 8 C) 9 D) 2

Toto86-8

Suosikit: 2 Infinity menetti Örebron startissa 2. sisältä kallisarvoisia metrejä väsyneen ja laukanneen keulahevosen takana loppukaarteessa. Rommessakin tamma jäi samalta juoksupaikalta vaille kiritilaa selvästi tätä kovemmassa lähdössä. Lars-Åke Söderholm varustaa suojattinsa jenkkikärryillä tällä kertaa ja yrittää välttää pussituksen. Hyvä avaaja voi johtaa alusta loppuun. Vaikka Infinity on saanut useimmiten selkäjuoksuja, keulapaikka tuskin aiheuttaa ongelmaa, sillä uran ainoa voitto tuli johtavan rinnalta. Lars-Åke Söderholm ei voita näitä lähtöjä aivan liukuhihnalta, mutta vähän pelattuna valjakko on erittäin herkullinen tapaus. Se jää pikkulappuun ideavarmaksi. 12 Je t'Aime Lucky oli viimeksi pelattu 75-tason sarjassa suosikiksi, mutta laukka tuli heti kilpailusuuntaan käännyttäessä. Axevallassa se pääsi takaa alussa hyvin läpi ja tuli viime metrit virkeästi johtavan takaa tilaa saatuaan. Kalmarissa tuli johtavan rinnalta pronssia. Pahalta paikaltakaan ei mahdoton, sillä Peter Untersteinerin suojatti tuntuu moniin muihin verrattuna varsin valmiilta kilpahevoselta.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Woolies nousi kauden avauksessa 3. ulkoa 14-vauhtisella kirillä ykköseksi. Sen ravi on vieläkin varsin kulmikasta, ja vaikka kyseessä onkin ihan kehityskelpoinen aloittelija, on sen selkeä suosikkiasema tässä liioiteltu. Kuskikin heikkenee. 8 Alfas Jolie on ottanut voitot keulasta. Toissa kerralla se säikähti jotain loppusuoralle kaarruttaessa samalta paikalta. Olemus on ollut kovin varsamainen vielä ja ulkoradalta tuskin on luvassa mitään räväkkää starttia. Kuskin vaihtumistakaan ei voi lukea eduksi, kun tammalla tuntuu olevan omia kommervenkkejä. Koska varmojen osalta isommalla lapulla luotetaan suosikkeihin, jätetään tässä kohteessa kaksi edellä mainittua ylipelattuna pois kupongilta. Infinityn ja Je t'Aime Luckyn ohella mukaan otetaan pari muuta yllättäjää. 1 Valerie Strix ei intoutunut vielä viime vuonna suurtekoihin, mutta sai kuitenkin hyvävauhtisia kisoja kosolti kroppaansa. Svante Båthin mukaan se on saanut talven aikana kunnon treeniä ja kuulostaa siltä, että parempaa voisi olla luvassa. Erik Adielssonin ajokki avaakin kohtalaisesti ja saanee suotuisan juoksun. 5 Alfa Mare jäi viimeksi 3. sisälle pussiin. Aiemmin Stefan Melanderin suojatti on tehnyt ihan mukaviakin suorituksia, ja Kaj Widell voisi saada siitä vielä vähän enemmän irti. Hyvänä avaajana sekin voisi päästä sopiviin asemiin kärjen läheisyyteen. 11 Extase d'Inverne on vaihtanut tauon aikana Björn Goopilta Stefan Petterssonin talliin. Färjestadin voiton se otti erittäin helposti keulapaikalta. Tässä kohtaa taktiikka voi olla vielä passiivinen. 10 Nacrous jäi viime startissa sisäradalle pakettiin.

Juoksunkulku: Infinityllä on hyvä mahdollisuus ottaa porukka heti komentoonsa.

Pelijakauma: Woolies (46%) jäänee ylipelatuksi, vaikka osuus tulee laskemaankin. Infinityn (5%) suunta tulee olemaan päin vastoin, mutta nousuvaraakin on. Valerie Strix (3%) ja Alfa Mare (3%) pysynevät varsin vähän pelattuina, ja ovat maistuvia. Alfas Jolie (19%) on ylipelattu.

Ranking: A) 2, 12 B) 4, 8, 1, 5, 11, 10 C) 3, 9, 6, 7 D) -

IS-pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T86-1: 10 Månprinsen A.M.

T86-2: 1, 2, 5, 3

T86-3: 2 Ditty Bopper

T86-4: 9, 12, 10, 11

T86-5: 10, 13, 12, 9, 7, 8, 11

T86-6: 4 Quality Tilly

T86-7: 1, 7, 3, 4

T86-8: 2 Infinity

Hinta: 22,40 €

Suuri vihjesysteemi

T86-1: 10 Månprinsen A.M.

T86-2: 1, 2, 5, 3

T86-3: 2 Ditty Bopper

T86-4: 9, 12, 10, 11, 2, 1, 7

T86-5: 10, 13, 12, 9, 7, 8, 11, 3, 1

T86-6: 4 Quality Tilly

T86-7: 1, 7, 3, 4

T86-8: 2, 12, 1, 5

Hinta: 201,60 €