Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 4.4.2018

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikon T86-kierroksella pääosissa ovat molemmilla isäntäradoilla 4-vuotiaat nousukkaat. Niistä löytyvät myös vihjesysteemien varmat.
Mielenkiintoisia nimiä riittää tällä kertaa jokaiseen kohdelähtöön ja useampia kierroksen avainhevosista saatetaan nähdä jatkossa isommissakin ympyröissä. Sää on molemmilla paikkakunnilla selvästi lämpimän puolella, Åbyssä voi sataa myös vettä.

Toto86-1

Suosikki: 5 Harran Boko on aloittanut uransa voitokkaasti. Gävlessä Conrad Lugauerin suojatti oli aivan ylivoimainen ja voitti Jägersrossakin helposti haettuaan johtopaikan haltuunsa. Solvallan startissa sama meno näytti jatkuvan, mutta ruuna kadotti ravinsa johtopaikalta lopussa, ja varmalta näyttänyt voitto vaihtui hylkäykseen. Tauon aikana hevosta on hoidettu ja sillä on ajettu myös 1.15-vauhtinen hiitti. Harran Boko lähtee hyvin liikkeelle ja saanee tässä johtopaikan suuremmitta ongelmitta haltuunsa. Ravatessaan sen tappiota on vaikea kuvitella, mutta viimekertainen pistää sen verran mietityttämään, että isompaan systeemiin laitetaan pari varmistusta, joiden peliprosentit ovat houkuttelevan alhaalla.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Havbergs Viking jäi pois maaliskuun alun 75-startista kotitallilla vallinneiden hankalien keliolosuhteiden takia. Viime startissa sillä ajettiin takaa heti eteenpäin, mutta lopulta 2. ulkoa sen kirissä ei ollut tauon jäljiltä ruutia. Startti kropassa ruuna pystyy nyt varmasti parempaan. 10 Västerbochecklight juuttui viimeksi 3. sisältä ruuhkiin viimeisellä takasuoralla, mutta tuli lopun hyvin. Viikkoa aiemmin Johan Untersteinerin ruuna tuli 6. ulkoa kirivaiheen mukavasti alle 13-kyytiä. Tällä kertaa 5-vuotias saa jenkkikärryt peräänsä ja pystyy ottelemaan kärkipään sijoituksista. 6 Ibelieveinamerica ei ole onnistunut 75-tasolla, vaikka hevosessa on kyllä potentiaalia. Åbyssä se kiri hyvin taustalta, mutta Axevallassa tuli laukka avauskurviin kärjen rinnalta ja viimeksi paikka johtavan rinnalla oli liikaa. Mathias Almin ajokki pääsee hyvin liikkeelle, mutta tuskin kuitenkaan suosikin ohi alussa. Mikäli se pääsisi pudottamaan kuitenkin sisäradalle, ei kärkisija ole mahdoton. Toiselta radalta se on tiukemmassa. 12 Infinitus meni viimeksi aiempaa terävämmällä otteella ja teki 75-lähdössä 5. ulkoa hyvän loppuvedon tullen päätöskierroksen 13,5-vauhtia. Suosikin haastamainen on näistä asemista silti vaikeaa. 2 Magnifik Coktail laukkasi viimeksi yllättäen loppusuoralla kun oli nousemassa takaa totokahinoihin mukaan. Jägersrossa laukka tuli johtavan rinnalta päätöspuolikkaan alussa, mutta silloin ruuna ei vaikuttanut enää tuoreelta. 11 Bag's Simoni on voittanut Henna Halmeen ajamana 3. ulkoa ja keulasta, mutta tällä kertaa kehnon lähtöpaikan lisäksi vastuskin on aiempaa kovempi. 7 Ugly O.P. debytoi Ruotsissa. Sillä on ajettu muutamia harjoituslähtöjä. Kengät otetaan pois ja jenkit laitetaan perään, joten suurimmista revityksistä italialaisruunaa ei kannata jättää pois.

Juoksunkulku: Harran Boko avaa keskeltä hyvin ja hakee nopeasti johtopaikan haltuunsa. Ibelieveinamerica pyrkii sen taakse.

Pelijakauma: Harran Boko (68%) on täysin ansaitusti suursuosikki. Västerbochecklight (4%) ja Havbergs Knight (2%) ovat haastajista maistuvimpia, ja ansaitsisivat molemmat hieman korkeamman kannatuksen.

Ranking: A) 5 B) 9, 10, 6, 12, 2, 11, 7 C) 4, 1, 3, 8 D) -

Toto86-2

Suosikit: 4 Havbergs Knight palasi tauolta hyvässä iskussa ja otti Rommessa hallitun voiton keulapaikalta. Fredrik B. Larssonilla on tässäkin hyvä tilaisuus päästä oriilla tuulenhalkojaksi ja voittokin on normaalilla vauhdinjaolla aivan mahdollinen, sillä 5-vuotias on osoittanut 75-tasollakin riittäviä otteita. 6 Joe Martini ravasi Färjestadin stayermatkalla toista ilman vetoapua, marssi keulaan 500 metriä ennen maalia ja vastaili varmaan voittoon. Carl Johan Jepsonin ajama ruuna ei ole ronkeli juoksunkulun suhteen ja normaalia pidemmästä matkastakin on sille vain etua.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Dani Bokolle ei ole löytynyt Solvallan yllätysvoiton jälkeen oikeanlaista balanssia. Eskilstunassa se laukkasi heti alussa ja viimeksi sen meno oli lähdöstä alkaen vaikean näköistä. Tällä kertaa ruuna saa taas kengät jalkaansa, eikä sitä kannata vielä unohtaa peleistä. 5 Dice Manin otteet talvitauon jälkeen ovat olleet vielä perin nihkeitä. Tässäkin kengät pysynevät vielä jalassa, joten jenkkiruuna ei ole kuumimpia pelihevosia. 2 Kabanoss ottaa ensimmäiset keulat, mutta pitkällä matkalla sillä ajetaan varmasti selkäjuoksu. Nätillä sisäratareissulla totosija on mahdollinen, mutta voitto olisi edelleen yllätys. Viimeksi ruunalla ei panostettu alkuun ja se esiintyi 3. ulkoa tasaisesti. 3 Pointillist ei tauolta paluussa säväyttänyt 4. ulkoa, mutta parantanee startti alla. Kärjen tuntumasta totosauma.

Juoksunkulku: Kabanoss avaa ensin keulaan, mutta luovuttaa paikkansa Havbergs Knightille. Joe Martini etenee johtohevosen rinnalle.

Pelijakauma: Havbergs Knightin (41%) prosentit alkavat olla ylärajoilla. Joe Martini (22%) kuuluisi olla hieman lähempänä suosikkia peliosuudessa.

Ranking: A) 4, 6 B) 8, 5, 2, 3 C) 1 D) 7

Toto86-3

Suosikit: 2 Puccy Italia on esiintynyt viime aikoina edukseen, vaikkei voittoja Ruotsissa olekaan vielä tullut. Mantorpissa ruuna kiri taustalta vahvasti kakkoseksi ja kulki vauhdikkaasti lähtölaukan jälkeen Halmstadissa. Viimeksi Veijo Heiskasen suojatti seurasi Mellby Collectorin takana hyvin toiseksi ja osoitti hyvä virettä pienestä tauosta huolimatta. Paikka on nopealle italialaiselle hyvä, eikä voittokaan yllättäisi. Mielenkiintoa lisää nyt se, että kengät otetaan ensimmäistä kertaa pois. 5 Madelen L.T.C. kuului viime vuonna Norjan 4-vuotiaiden tammojen parhaimmistoon ja voitti mm. tammaderbyn johtopaikalta. Kauden viimeisessä startissa vastassa oli myös ruotsalaisia ikäluokkatammoja. Siinä Eirik Höitomtin ajokki sai 3. sisältä vapaata loppukaarteessa ja tuli tasaisesti perille. Se lähtee kohtalaisen hyvin liikkeelle ja voi keulapäästä otella heti kärkisijoista. Tallin mukaan vire ei ole vielä parhaimmillaan, kovimmillaan on ajettu 1.20-vauhtinen hiitti. Peruskapasiteettinsa puolesta silti huomioitava. 6 Hall Of Fashion taipui viime kerralla keulasta toiseksi päätössatasella. Christoffer Erikssonin ajama ruuna avaa lujaa ja pyrkii sisäradalle. Lyhyemmällä starttivälillä vire lienee parempi ja etukengät jäävät nyt talliin.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Makera on tauluaan paremmassa tikissä. Helmikuun lopun kisassa se jäi pussiin ja laukkasi seuraavassa heti alussa. Viime kerralla Peter Untersteinerin tamma teki 3. ulkoa asiallisen 13,5-vauhtisen lopetuksen. Tämä kilpailu on mitä ilmeisimmin uran viimeinen, joten varustuskin on "all-in-tyyppinen": jenkit, kokolaput ja kengät pois. Kuuluu peleihin. 8 Sun Esterel avaa kautensa hankalista asemista. Viime kerran voitto tuli johtopaikalta. Korkealla peliosuudella ruuna ei ole kiinnostavimpia. 1 Twin's Zindy ei saanut viimeksi 2. ulkoa tilaa lopussa. Reipasvauhtinen kisa alla tamma kannattaa hyvistä asemista mahduttaa peleihin. 3 Bubba Degato otti Halmstadin voiton ajettuna niukasti keulapaikalta. Isompaan systeemiin rastataan myös C-ryhmän kolmikko, sillä juoksusta voi tulla värikäskin.

Juoksunkulku: Hall Of Fashion pyrkii ulkoa Puccy Italian ohi kiihdytyksessä. Vauhti voi olla reipastakin.

Pelijakauma: Puccy Italia (11%) on vielä tasaisen lähdön paras merkki, mutta kannatus voi nousta kosolti päivän aikana. Sun Esterel (17%) tuntuu ylipelatulta tauko ja paikka huomioiden, samoin 3 Bubba Degato (14%).

Ranking: A) 2, 5, 6 B) 4, 8, 1, 3 C) 7, 11, 10 D) -

Toto86-4

Suosikki: 1 Earn n'Burn haki viimeksi takamatkalta kärkipaikan ja hallitsi perille. Ykkösradan turvin hyvä lähtijä voi pitää keulapaikan hallussaan ja siitä voiton uusiminenkin on mahdollista, vaikka vastus onkin tällä kertaa kovempi. 4 Rose Gardenin debyytti Björn Goopin tallista tuotti kaksi laukkaa, mutta tamma ehti kuitenkin jättää sellaisen kuvan, että menestystäkin on luvassa kunhan vain ravi maittaa. Hyvin liikkeelle päässyt 9-vuotias laukkasi avauskaarteeseen ja uudelleen loppusuoralla kun oli nousemassa uudestaan mukaan kärkikamppailuun. Kengitysbalanssia muutetaan tällä kertaa ja mikäli se ei vie terävyyttä, pystyy Kaj Widellin ajokki kamppailemaan voitosta.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Barbara L.Hanover on tehnyt tasaisen varmaa työtä, muttei tammassa mitään suurempaa loistokkuutta ole ollut. Tällä kertaa takakengät otetaan pois ja Reijo Liljendahlin suojatti on yksi mahdollisista menestyjistä tasaisessa lähdössä. Selvä suosikkiasema ei kuitenkaan ole millään tavalla perusteltu. 10 Minnestads Ecuador laukkasi viimeksi avauskurvissa kun toinen hevonen tuli jaloille. Solvallan 75-finaalissa ohjastaja innostui puolustamaan paikkaa johtavan rinnalla, ja valjakko taipui välikiihdytyksen seurauksena loppumatkalla. Kapasiteetti on kova, ja nyt takarivistä paukut voivat säästyä paremmin loppuun. Kenkiäkin saatetaan ottaa pois. 6 Stronghold voitti Örebrossa varmasti johtopaikalta. Loppukaarre on ollut ruunalle ongelmallinen, viimeksi pieni hapuilu ei kuitenkaan johtanut laukkaan kuten edelliskerroilla. Keulaan ei tässä taida olla asiaa. Ruuna on jäänyt peleissä kuitenkin sen verran vähälle huomiolle, että se otetaan mukaan. 9 D'laina kadotti viimeksi ravinsa päätöspuolikkaan alussa yritettyään 6. ulkoa kolmatta pitkin. Tamma jätti muuten hyvävireisen vaikutelman ja on tässä erittäin vähän pelattuna oiva merkki. 5 Dragondamour Sisu oli vielä viimeksi totokahinoissa mukana laukatessaan loppukaarteessa. Tamma on tulosriviään parempi. Isompaan systeemiin mukaan myös asiallisesti viimeksi takaa noussut 12 Mellby Exotic sekä toissa kerralla keulasta voittanut 8 In Line Tooma.

Juoksunkulku: Earn n'Burn voi onnistua pitämään sisäradalta keulat, jos Rose Gardenilla ei laukan pelossa uskalleta satsata täysillä alkuun. Stronghold tai Minnestad's Ecuador kiertyy toisen radan vetäjäksi, jos vauhti alun jälkeen putoaa.

Pelijakauma: Barbara L.Hanover (41%) on räikeästi ylipelattu. Earn n'Burn (23%) kuuluu olla suosikki. Rose Garden (9%) on selkeästi alipelattu, samoin 9 D'laina (3%).

Ranking: A) 1, 4 B) 3, 10, 6, 9, 5 C) 12, 8, 2 D) 7, 11

Toto86-5

Suosikki: 12 Aperfectdream kiersi viimeksi puolimatkassa takaa aina johtoon saakka ja vastaili voittoon. Robert Berghin suojatti teki hyvää jälkeä jo 3-vuotiskauden lopulla. Normaalisti kehno lähtöpaikka ei ole ylitsepääsemätön este nytkään, sillä osa vastustajista on ennakkoon varsin kevyitä. Odotettavissa lienee aikainen hyökkäys kohti kärkeä, eikä normaalia pidemmästä matkasta liene haittaa, sillä ruuna on tehnyt johtavan rinnaltakin hyviä suorituksia. Maltillisesti pelattuna 4-vuotias on sopiva varma.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Federal Agent iski viime kerralla 2. ulkoa johtoon viimeisellä takasuoralla ja otti helpon voiton. Viimeiset 700 metriä ruuna kulki 12,4-kyytiä, joten tehtävän koventuessakin sillä on saumat menestyä. Peter Untersteiner saanee 6-vuotiaan sen verran hyvin liikkeelle, että paikka kärkiryhmästä löytyy nopeasti. Talvitauolta tuleva 6 Skip Beau laukkasi kahdessa viime kisassa lähtöön, vaikka Axevallan tuloksista laukkamerkki puuttuukin. Färjestadin voiton Mikko Ahon suojatti otti helposti 2. ulkoa. Ruuna pääsee hyvin matkaan ja voi ottaa juoksuradalta ainakin ensimmäiset keulat. 5 Samiswhoiam haki viimeksi keulapaikan takasuoralla ja voitti varmasti. Lähtö ei tosin ollut erityisen kovatasoinen. Voltin vitosrata voi aiheuttaa ongelmia, mutta sen selvittäessään kärkipään sijoitus on mahdollinen. 2 Vikings Preacher vastaili toissa kerralla keulasta voittoon, mutta viime esitys oli varsin kummallinen. Se puolsi johtavan rinnalta ulos 850 metriä ennen maalia ja esiintyi sen jälkeen taustalla varsin vaisusti. Sen perusteella siihen on syytä suhtautua varauksella.

Juoksunkulku: Juoksuradan hevoset avaavat parhaiten. Federal Agent voi olla keulahevonen alkumatkalla. Vikings Preacher voi mieliä myös vetotöihin. Aperfectdream tulee ajoissa eteenpäin.

Pelijakauma: Aperfectdreamin (37%) osuudessa on nousuvaraakin. Skip Beau (3%) ansaitsisi enemmän peliä, Viking Preacher (15%) tuntuu ylipelatulta.

Ranking: A) 12 B) 7, 6, 5, 2 C) 1, 8, 10, 3 D) 4, 11

Toto86-6

Suosikki: 2 Arch Lane on aloittanut uransa virheettömästi. Viimeksi Jorma Kontion ajama 4-vuotias haki kärkipaikan ensimmäisellä takasuoralla ja hallitsi sen jälkeen tapahtumia. Myös tammikuun voitto tuli keulasta. Avauskilpailussa Timo Nurmoksen valmennettava eteni johtoon 800 metriä ennen maalia ja oli ylivoimainen. Vastus ei vaikuta erityisen pahalta tälläkään kertaa, ja vaikka peliprosentit ovat kovissa lukemissa, uskotaan voittokulun jatkuvan.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Duke Nukem teki viimeksi 2. ulkoa asiallisen 14-vauhtisen kirin. Kenkiä otetaan nyt ensimmäistä kertaa pois, ja Oskar J. Anderssonin ajokki on suosikin haastajista ehkä mielenkiintoisin. 4 Mellby Fantom ei onnistunut 3-vuotiskaudella voittamaan kertaakaan, mutta teki kuitenkin joitakin hyviä suorituksia. Taulun kakkossijat se otti keulasta eikä 30.9. startissa hävinnyt voittoa monella sentillä. Mitään voitontahdotonta vaikutelmaa Reijo Liljendahlin suojatti ei ole jättänyt. Takana on 1.20-vauhtinen hiitti, mutta avauskisassa suursuosikin lyöminen voi vielä olla liian tiukka tehtävä kun kengätkin pysyvät jalassa. 7 Muscleman F.I. näytti Gävlen 75-lähdössä keulapaikalta pitkään voittajalta, mutta päätössatasella vauhdikkaammat takamatkalaiset vyöryivät edelle. 21.2. Pekka Korpi luovutti johtopaikan suosiolla Arch Lanelle ja suomalaisruuna seurasi sen takaa toiseksi. Haastetta se olisi tuskin pystynyt heittämään, vaikka mahdollisuuden olisi saanutkin. Sisäradalle päästessään totomatsiin nyt. 5 Output Pressure on aloittanut kauden kahdella hyvällä suorituksella. Avauskisassa se tuli 2. sisältä juosten ja esitti viimeksi 6. ulkoa vahvan 1200 metrin kirin tullen päätöslenkin 15,3-vauhtia. Vitosradalta voi tulla ongelmia sen verran, ettei Stefan Melanderin suojatti ehtine alussa nopeimpien matkaan. 9 Vincent Chase omaa myös potentiaalia. Ennätysjuoksussaan elokuussa se tuli 3. sisältä lopun 11-kyytiä.

Juoksunkulku: Muscleman F.I. voi napata juoksuradalta ensimmäiset keulat, mutta alun varman päälle ottavan suosikin selkä kelvannee.

Pelijakauma: Arch Lanen (81%) voiton todennäköisyys ei ehkä ole aivan prosenttien veroinen, vaikka korkea kylläkin.

Ranking: A) 2 B) 3, 4, 7, 5, 9 C) 10, 8 D) 1, 11, 6

Toto86-7

Suosikki: 10 Waffle on löytänyt voittovireen ja viimeksi 4-vuotias suorastaan leikitteli keulapaikalta 10,7-lopetuksessa. Myös edellinen voitto tuli keulasta, 22.2. reseptinä oli juoksu johtavan takana. Eturivin paikka olisi sopinut napakalle avaajalle paremmin, mutta takaakin sillä on sopivassa tehtävässä erinomaiset mahdollisuudet jatkaa voittosarjaansa, sillä vastus ei vaikuta erityisen pahalta. Tasaisessa lähdössä huippuvireinen ruuna jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Uccello Jet pystyisi kuntonsa puolesta voittamaankin tämän lähdön, mutta ensimmäinen kaarre on tuottanut ruunalle ylitsepääsemättömiä ongelmia. Viimeksi se kulki lopun 12-vauhtia ja ehti siihen vielä haparoida loppusuoran alussa lyhyesti uudestaankin. Takarivin paikka ei ole avauskurvin laukkariskiin ratkaiseva apu, sillä viimeksikin erhe tuli toisten takana "omia aikojaan". Varustemuutoksia tehdään nyt, ja jos niistä on apua, ei voittokaan tietysti ole yllätys. 2 Save Our Souls kiri viimeksi johtavan takaa open stretchiä pitkin voittoon. Marraskuun ennätysjuoksussaan se ravasi 2. ulkona, josta 11,4-vauhtinen 800 metrin kiri siivitti tamman ykköseksi. Klas Olssonin ajokki avaa kohtuullisen hyvin ja ottelee hyvällä juoksulla kärkisijoituksista. 3 Gizmo de Veluwe on kapasiteetiltaan riittävä hevonen tähän seuraan. Se joutui jäämään viime kesänä pitkälle tauolle kaaduttuaan tarhassa ja loukattuaan itseään. Kovimmillaan sillä on ajettu 1.18-vauhtinen hiitti, joten kuntopuoli on heti asiallisella tolalla. Lyhyt matka ei tosin suosi. 8 Benoit Va Bene eteni Momarkenissa ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja sen voiton puolesta olisi vielä kierrosta myöhemminkin voinut lyödä pienen omaisuuden. Viimeinen satanen oli kuitenkin sen verran työläs, että kaksi ehti edelle. Kun sisäpuolella ei ole kovin montaa hyvää avaajaa, voi Dag Sveinung Dalen ladata ulkoakin heti kohti kärkeä. 1 Uappa di Azzurra teki toissa kerralla 5. ulkoa kelpo lopetuksen ja sai viimeksi myöhään tilaa. Vähän verkkaisen vaikutelman tamma on kuitenkin jättänyt, mutta ehkä kuskinvaihdos voisi piristää sen verran, että lyhyellä matkallakin olisi saumoja.

Juoksunkulku: Uappa di Azzurra voi Johnny Takterin avustuksella päästä sen verran reippaasti matkaan, ettei keulapaikkakaan ole mahdoton. Save Our Souls lähtee rinnalta hyvin, muttei pistä pahakseen selkäjuoksua. 7 On Vogue ja Benoit Va Bene avaavat ulkoa reippaasti.

Pelijakauma: Waffle (24%) on ansaitusti suosikki. Gizmo de Veluwe (19%) tuntuu liikaa pelatulta.

Ranking: A) 10 B) 9, 2, 3, 8, 1 C) 6, 11, 7, 5, 12 D) -

Toto86-8

Suosikki: 5 Exclamation Mark avasi kauden tyylipuhtaalla keulavoitolla. Kim Eriksson ei ladannut kaikkea alkuun ja jenkkiruuna pääsi takasuoralla vastusteluitta kärkeen. Tällä kertaa Ulf Ohlssonin on panostettava starttiin enemmän, sillä 2 Digital Performer tuskin on halukas suosiolla antamaan johtopaikkaa suosikille. Mikäli Exclamation Mark pääsee keulaan, on sen kukistaminen siitä vaikeaa. Rinnalta voiton mahdollisuudet ovat oleellisesti pienemmät. Digital Performer löysi voittovireen viime vuoden lopulla ja jatkoi samaa tahtia myös kauden avauskisassa. Siinä se nousi 2. ulkoa kirikaistalle loppukaarteessa ja työntyi varmasti ykköseksi. Ainoan kerran auton takaa eturivistä startatessaan se otti keulat ilman suurempia patisteluita, joten lähtönopeutta on vielä sisälläkin. Sen kerran tavoin jenkkikärryt laitetaan nytkin perään. Kehityskelpoinen 4-vuotias voi voittaa.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Lexington Hall on siirtynyt tauon aikana Timo Nurmoksen talliin. 5-vuotias on mielenkiintoinen tapaus, sillä se esitti aiemmissakin käsissä 75-tasolle riittäviä otteita. Jägersron 2.9. startissa se mm. jäi täysissä voimissaan pussiin. Eturivin suosikkien lyöminen näistä asemista suoraan tauolta ei ole aivan simppeli juttu. 10 Radagast hallinnoi viimeksi keulasta ja sai Solvallan startissa 2. ulkoa liian myöhään mahdollisuuden. Kengittä ja jenkkikärryistä tällä kertaa kilpaileva ruuna on pienellä peliosuudella varsin houkutteleva tapaus, kuten myös 11 Hercules T., joka teki Eskilstunan 75:ssä hyvän kirin takaa. Kaksi viikkoa myöhemmin Mantorpissa 4-vuotias ei taipunut jenkkikärryistään volttiin ja poistettiin kahden lähdönuusinnan seurauksena. Pelaamattomana mukaan lapulle nostetaan myös 4 Capone Sisu, joka omaa ihan hyvän luokan ja voi saada nopeana lähtijänä tässä suotuisan juoksun kärjen imussa.

Juoksunkulku: Digital Performer, Capone Sisu ja Exclamation Mark avaavat parhaiten. Etu ensin mainitulla.

Pelijakauma: Suosikkien osalta melko lailla oikein pelattu, kun Exclamation Mark (38%) on peliosuudessa Digital Performeria (26%) edellä. Radagast (3%) ja Hercules T. (3%) ansaitsisivat enemmän peliä.

Ranking: A) 5, 2 B) 12, 10, 11, 4, 8, 3 C) 1, 7, 6, 9 D) -

IS-pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T86-1: 5 Harran Boko

T86-2: 4, 6, 8

T86-3: 2, 5, 6, 4

T86-4: 1, 4, 3, 10, 6, 9, 5

T86-5: 12 Aperfectdream

T86-6: 2 Arch Lane

T86-7: 10 Waffle

T86-8: 5, 2, 12, 10, 11, 4

Hinta: 25,20 €

Suuri vihjesysteemi

T86-1: 5, 9, 10

T86-2: 4, 6, 8

T86-3: kaikki 10 hevosta

T86-4: 1, 4, 3, 10, 6, 9, 5, 12, 8

T86-5: 12 Aperfectdream

T86-6: 2 Arch Lane

T86-7: 10 Waffle

T86-8: 5, 2, 12, 10, 11, 4

Hinta: 243,00 €