Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Teivo 13.1.2018 – 125 263 euroa ekstraa!

Julkaistu: , Päivitetty:

TOTO76
Teivon Toto76-pelissä on jaossa ekstrarahaa 125 263 euroa, joka jaetaan kaikkien täysosuman eli seitsemän oikein veikanneiden kesken.

Toto76-1

Suosikki: 9 Lakuri jatkaa kovassa iskussa ja on ykkösmerkkimme. Ori jäi Teivossa pussiin, mutta korjasi tämän jälkeen erheensä keulavoitolla. Viimeksi ori jäi kuolemanpaikalle, mutta tsemppasi mainiosti perille. Lakuri on erittäin ravivarma kilpailija ja se pääsee voltista reippaasti matkaan. Ori saattaa tavoitella aikaisessa vaiheessa johtopaikkaa.

Haastajat: 4 Ravituuli on tehnyt kaikein oikein viime aikoina. Turussa tamman voitto otti koville, mutta se eteni pahimman vastustajan laukattua kärkeen kuolemanpaikalta. Viimeksi tamma lähti toisessa kaarteessa kolmannelle ja kiersi puolikas myöhemmin johtavan kimppuun, mistä se lipui jälleen ykköseksi. Tällä kertaa vastus on kovempi kuin koskaan.

Jenkkikärryistä on ollut 7 Taksvenlalle suuri apu. Se voitti sekä Kaustisella että Joensuussa varmoin ottein ja varaakin jäi. Viimeksi tamma teki kenties kovimman suorituksen laukattuaan ensimmäisen takasuoran alussa ja jääden paljon kärkiporukasta. Tämän jälkeen Takvenla kiersi väkivahvasti mukaan voittotaistoon.

Yllättäjät: 5 Manionni johtaa yllättäjäosastoa. Seinäjoen keulavoiton jälkeen se sai 2. sisältä myöhään tilaa. Viimeksi ruuna laukkasi hyvästä noususta maalisuoralla lähdössä, jonka voiton vei Lakuri. Ehjällä juoksulla Manionnilla saattaa olla sanottavaa voitonkin suhteen. 12 Naputus kiersi tasavauhtisena menijänä Vermossa 4. ulkoa varmaan voitoon. Matka on nyt lyhyempi ja lähtöpaikka haastavampi. 3 Humu-Liisan kunto on mainio, mistä osoituksena keulavoitto viimeksi. Vastus kovenee nyt tuntuvasti. 15 Poika-Ramiini laukkasi Teivossa pitkäksi ensimmäiseen kurviin mentäessä. Tämän jälkeen ori teki vahvan suorituksen ja tuli maaliin viidentenä ennen 2. ulkona matkannutta 13 Torpparin Sisua. Lahdessa johtavan rinnalta toiseksi viimeiseen kurviin hypännyt 6 Jetsu ja Vermossa lähtölaukan jälkeen 4. sisältä mukavasti suorittanut 11 Ponnen Sisu tulevat seuraavina.

Pelijakauma: Manionni (5%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Humu-Liisa katsoo ensimmäiset keulat. Lakuri ottaa takamatkalaisista parhaan startin ja havittelee keulaan avauspuolikkaan aikana.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Suosikki: 10 Lindy Poppins on vahvahko suosikki kakkoskohteeseen. Se jäi viimeksi ulos totosta, kun lähtöpaikka oli finaalipäivälle surkea. Esityksestä on vaikea moittia, kun hevonen paineli kirikierroksen 13,5-kyydillä ja saavutti kärkeä maaliin saakka. Lindy Poppins on monipuolinen menijä, joka pystyy menestymään niin keulasta, johtavan rinnalta kuin takaa pitkällä kirillä.

Haastaja: 4 Arctic Madonna on selvä ykköshaastaja. Se voitti viimeksi 2. sisältä, mutta sillä tähdätään tällä kertaa todennäköisimmin keulajuoksuun, millaisella tamma otti ykkösen Teivossa joulukuun lopussa.

Yllättäjät: 6 Hazelhen Hermes kiri keskiviikkona 5. ulkoa päätöslenkin upeasti alle 14-kyydillä. Ruuna on tasainen avaaja, mutta juoksupaikan löytäessään se pystyy paljoon. Vireestä menestyminen ei jää kiinni. 8 Moonlight Storm on vaarallisimmillaan, kun se pääsee sopivasti käyttämään nopeuttaan. Viimeksi tähän ei ollut mahdollisuutta, kun hevonen kiersi johtavan rinnalle. Tätä ennen ruuna kiri 4. sisältä tilaa saatuaan napakasti. 3 Gold Narva taipui viimeksi kuolemanpaikalta, mutta tätä ennen ori paikkasi erinomaisesti ensimmäisen kaarteen laukan ja tuli terävästi perille. lähtöpaikka on hyvä. 7 Lady Redcap laukkasi Lahdessa lähtöön, mutta oli tätä ennen sijoitustaan parempi pitkällä kirillä 4. sisältä/4. ulkoa. 9 Gene Touch taipui Teivossa johtavan rinnalta, mutta oli heti seuraavassa selvästi parempi ja rutisti ykköseksi samalta paikalta. Tauolta palaava, hyvin auton takaa avaava 5 Rose Coger, tarkoilla juoksuilla kakkossijoja napsinut 2 Haraldinho Zon ja Vermossa 20-lopetuksessa ykköseksi kiertänyt 14 Beatboxer tulevat seuraavina.

Pelijakauma: Lindy Poppinsin peliosuudessa (46%) on nousun varaa, ja se käy varmaksi. Yllättäjäosastolta Gold Narva (3%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Radoilla 1,2,4,5 ja 8 on nopeimmat avaajat. Arctic Madonna avaa johtopaikalle ohi Eugen Speedistä ja Haraldinho Zonista. Rose Cogerilla on vaara jäädä johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Suosikki: 1 Rafa Parera voitti Teivossa pystyyn 4. ulkoa. Viimeksi hevonen kiersi johtavan rinnalle ja tsemppasi neljänneksi jääradalla, joka ei valmentajan mukaan sopinut Rafa Pareralle. Tällä kertaa lähtöpaikka on hyvä ja etenkin keulasta Rafa Parera olisi paha lyötävä.

Haastajat: 9 Jack Vader kiskaisi Lahdessa 3. ulkoa päätöslenkin 13,5-kyydillä eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Samanlaisena ruuna on jälleen korkealla.

11 Don Pescador tsemppasi Porissa johtopaikalta kakkoseksi kovan Celebration Songin jälkeen. Kovia on jälleen viivalla, mutta ruuna on yksi mahdollisista.

5 Pam Hallover voitti Teivossa keulasta. Tämän jälkeen ruuna taipui kuolemasta maalisuoralla. Viimeksi viisivuotias matkasi 4. sisällä ja laukkasi pussissa viimeisellä takasuoralla.

Yllättäjät: 6 Kitty Beat voitti Porissa 2. ulkoa ja Teivossa 2. sisältä. Tarkalla juoksulla tammalla on oma mahdollisuutensa. 12 Son's Line sai Teivossa 2. sisältä myöhään tilaa ja kiri loppua terävästi. Tamma on monesti riehunut keulassa kaukana muiden edellä, joten lähtöpaikka voi olla hyväkin. Porissa keulasta kolmanneksi kestänyt 4 La Masse Monitaire ja Vermossa 5. sisältä/3. ulkoa totoon kirinyt 10 First Overtime tulevat seuraavina ennen Teivossa kuolemanpaikalta voittanutta mutta viimeksi 4. ulkoa perin tasaisesti esiintynyttä 7 Choclanaa.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Rafa Parera pyrkii pitämään johtopaikan hallussaan, mutta myös Pam Hallover mielii piikkipaikalle. Avaus on reipas, mutta välikierros on maltillisempi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Suosikki: 5 Kobardi laukkasi Lahdessa heti kättelyssä ja menetti pelin. Tätä ennen ruuna avasi keulapaikalle ja vei helposti perille. Kobardi pääsee eturivistä mainiosti matkaan ja tähtää keulapaikalle, mistä se olisi mukana voitto-ottelussa.

Haastajat: 12 Veeran Poika sai Vermossa hyvän juoksun 2. sisällä/2. ulkona ja nousi kamppailemaan parhaista paloista. Oriilla on vasta kolme starttia tauon jälkeen alla eli se pystyy edelleen petraamaan.

Yllättäjät: 6 Korven Tinnitus teki Lahdessa hyvän kirin vaikeista asemista. Vermossa ruuna eteni johtopaikalle ja tsemppasi kolmanneksi. 9 Aatsi hallitsi keulasta niin Kaustisella kuin Lahdessakin. Tällä kertaa ruuna joutuu juoksemaan toisten takana, mistä se on selvästi nahkeampi kuin johtopaikalta. 2 Almus laukkasi Lahdessa kesken kirinsä viimeisellä takasuoralla, mutta sai rytmistä pian uudelleen kiinni ja nousi rahoille. 8 Untero laukkasi Kaustisella ratkaisevasti lähtöön ja kulki tämän jälkeen mukavasti. 3 Viktor Kärpän ja 1 Viriorin lähtöpaikka on hyvä, mutta amolempien tuore startti jätti toivomisen varaa. Viktor Kärppä ei suorittanut 5. ulkoa ohituksia ja Viriori oli perin vaisu jäätyään etusuoralla johtavan rinnalta 2. ulos. 4 Paola teki Vermossa asiallisen kirin 4. ulkoa. 11 Tähtisäihke puolestaan laukkasi kyseisessä lähdössä kahdesti eikä lähtöpaikka tällä kertaa suosi nopeaa avaajaa.

Pelijakauma: Kobardi (45%) on jonkin verran liikaa pelattu eikä se käy varmaksi. Aatsi (20%) maistuu vielä vähemmän ja se jää peleistä kokonaan rannalle. Veeran Poika (7%) on hyvä merkki.

Juoksunkulku: Viriori, Kobardi ja Korven Tinnitus avaavat reippaimmin. Kobardi hakee keulat haltuunsa ja Korven Tinnitus jää toiselle ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Suosikki: 1 Double Boostilla on alla voitto 3. ulkoa ja viimeksi keulasta. Oriilla on ajettu aikaisemmin kolme starttia voltista ja hevonen on avannut joka kerralla ravilla. Raketti Double Boost ei ole ensimetreillä ollut, mutta lähtenyt varmasti matkaan. Double Boost havittelee avauspuolikkaan aikana johtopaikalle, mistä se olisi kova lyötävä.

Haastajat: 8 Nitro Diablo voitti Teivossa johtavan rinnalta ja tämän jälkeen Vermossa pitkällä kirillä. Viimeksi ruuna kiersi 3. ulkoa suursuosikkina etusuoralla kuolemanpaikalle ja viimeisteli homman varmasti. Kunto on erittäin hyvä, mutta mikäli Double Boost pääsee sujuvasti keulaan, on se erittäin paha vastus.

14 Por Nie Rock kiri Teivossa 3. ulkoa kirilenkin 13,4-kyydillä ja viimeksi ruuna matkasi 2. sisällä jääden voimat tallella pussiin. Sopivalla juoksulla Por Nie Rock on vaarallinen jopa voiton suhteen.

Yllättäjät: 11 Club Nord Star teki sekä Teivossa että Oulussa väkevän juoksun kuolemasta. Viimeksi tamma matkasi 3./4. sisällä ja virui pitkään pussissa. Vapaata löytyi vasta 300 jäljellä, ja loppumatkan pohjoisen voimanpesä tykitti reippaasti. 3 T.M. Chagall oli viimeksi selvästi paras sopivassa tehtävässä ja tätä ennen ruuna kiri 2. ulkoa loppua räväkästi. 7 Winehouse tykitti Seinäjoella 2. ulkoa varmaan voittoon. Tamma on mainio avaaja voltista ja katsonee ensimmäiset keulat. Hyvällä sisäratajuoksulla tammalla on yllätyssauma. 9 Västerbo Purse menee matkan. Sillä on alla kaksi vahvaa kiriä takapareista. 13 Incognito Tooma kiersi Kaustisella päätöslenkillä väkevästi ulkoratoja. Viimeksi ruuna jäi loppukaarteessa pussiin ja kirmasi tilaa löydettyään terävästi maaliin. Koko viimeisen lenkin se tuli peräti 12,8-kyydillä.

Pelijakauma: Nitro Diablo (34%) on jonkin verran liikaa pelattu. Double Boost (27%), Por Nie Rock (13%) ja Club Nord Star (6%) ovat alivedettyjä.

Juoksunkulku: Winehouse avaa sisäradalle, mutta sille kelpaa Double Boostin selkä eteen. Tämän jälkeen toisen radan veturiksi ei ole liikaa halukkaita, joten Nitro Diablon tai Club Nord Starin täytynee kiertää eteenpäin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Suosikki: 6 Finally Famous otti edellisen voittonsa keulasta. Tämän jälkeen ruunalla ajettiin Kuopiossa passiivisesti toiselta radalta ja viimeksi hevonen laukkasi 1700 ennen maalia kovassa vauhdissa kamppailussa keulapaikasta. Finally Famous on suuresti riippuvainen keulapaikasta, mistä se on mennyt selvästi parhaiten. Toisten takaa laukkoja on tullut, kun hevonen on joutunut taivaltamaan toista rataa.

Haastajat: 5 Mr Hot Shot voitti Kuopiossa 700 metrin kirillä, kun se sai mainiota vetoapua Ranch Kellyltä. Ruuna ei ole auton takaa nopeimpia, mutta se jaksaa tehdä töitä.

8 Ypäjä Hereiam tsemppasi Oulun starteissaan hyvin johtavan kupeelta vaikkei voittoihin yltänytkään. Viimeksi ruuna pääsi johtopaikalle, mistä se ei ollut lyötävissä. Lähtöpaikka on haastava, mutta kunto hyvä.

Yllättäjät: 1 Sylvie de Vie ei ollut Vermossa terävimmillään 2. ulkoa, mutta viimeksi hevonen oli parempi ja jäi sisäratajuoksun jälkeen vaille täyttä mahdollisuutta. 4 Dreambow oli Kuopiossa tasainen 2. sisältä. Viimeksi se pääsi 3. sisälle, mistä ruuna piti lopussa asemansa. 12 Global Option joutui avaamaan kovaa sekä Porissa että Vermossa. Molemmissa kisoissa ruuna matkasi lopulta johtavan kannassa, mistä se tuli hyvin perille. Viimeksi 2./3. sisältä seuraillut 11 Ranch Newman ja Vermossa startin alle saanut 3 Invantaggio tulevat seuraavina.

Pelijakauma: Mr Hot Shot (33%) on liian paljon pelattu ja väärä suosikki. Finally Famous (28%) ja Ypäjä Hereiam (18%) ovat molemmat alipelattuja.

Juoksunkulku: Invantaggio, Dreambow, Finally Famous ja mahdollisesti Bazire Brodde satsaavat starttiin. Finally Famous hakenee johtopaikan haltuunsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Suosikki: 16 Costello on ollut tauon jälkeen mainio. Teivossa ori kiri ykköseksi valmentajan ajamana ja viimeksi se jyräsi muut alleen 1300 metrin kirillä. Costello parantaa koko ajan otteitaan, mikä ei ole vastustajien kannalta hyvä asia. Ori on jälleen lähellä ykköstä.

Haastaja: 15 Diktaattori laukkasi Kuopiossa päätöskierroksen alkupuoliskolla, mutta lopetti rytmistä kiinni saatuaan terävästi. Viimeksi ruuna kiri 5. ulkoa päätöslenkin mukavasti 23,4-kyydillä, mutta hävisi voittaja Costellolle rajusti.

Yllättäjät: 11 Ekosan voitti viimeksi keulasta Evartin. Nyt tehtävä tiukkenee tuntuvasti. 10 Äänestäjä on mainio peli, mutta tauolta se on suuri arvoitus. 9 Suvelan Tähti matkasi Vermossa 5./4. sisällä ja tuli hyvin perille. Edellä matkannut 6 Pireus kiri kakkoseksi ja perässä taivaltanut 1 Vihin Mahti tuli neljäntenä maaliin (tulorivistössä hylkäysmerkintä pitkästä laukasta) 13 Topper teki Lahdessa 4. ulkoa mukavan juoksun ja nousi 4. ulkoa korotetuille. Voitto olisi edelleen suurehko yllätys Costelloa vastaan.

Pelijakauma: Costellon suuri peliosuus (80%) on perusteltu ja ori käy rivien tukipilariksi.

Juoksunkulku: Salaus, Kupori ja Mökin Tähti kiihdyttävät matkaan rivakimmin ja yrittävät päästä sopuun juoksupaikoista. Costello kiertää eteenpäin viimeistään etusuoralla ja pokkaa piikkipaikan haltuunsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa