Ravivihje: Toto4 Kaustinen 3.12.2017

Julkaistu:

TOTO4
Lyhyessä mailin voltissa keulapaikka on valttia Toto4-pelin kakkoskohteessa.

Toto4-1

Suosikki: 1 Anni Sue kiersi toissa kerralla Ilkka-Ajossa etusuoralla johtavan rinnalle, mistä tamma ei jaksanut puristaa. Viimeksi Bwt Burnin Aliven voittamassa lähdössä nelivuotias oli tasainen 5. sisältä. Lähtöpaikka on tällä kertaa mainio ja vastus helpottuu huomattavasti, joten Anni Sueta pitää odottaa voittotaistoon.

Haastajat: 7 Global Sensation tsemppasi Mikkelissä totoon 2. sisältä. Viimeksi tamma matkasi 5. ulkona ja lopetti hyvin neljänneksi. Global Sensation on yksi mahdollisista, mikäli se saa juoksulangalta asemat.

6 Amiral Ima laukkasi Seinäjoella keulasta häirittynä ensimmäisen takasuoran alussa. Ruunan peruskapasiteetti on tähän tehtävään riittävä.

Yllättäjät: 8 Sundsvik Jetlag lähti Bodenissa toisessa kaarteessa kolmannelle ja kiersi etusuoralla johtavan rinnalle, mistä ori tsemppasi kolmanneksi. 2 Amex puolestaan nousi toissa kerralla 4. ulkoa totoon. Viimeksi ruuna matkasi 3. sisällä. 5 Burning Flight nyrkkeili Kaustisella johtavan takaa kakkoseksi. Starttiväli on nyt lyhyempi, joten hyvä juoksu voi olla tiedossa.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Juoksulangan osallistujat heittävät kiihdytyksessä haasteen Anni Suelle, mutta tämä pystyy pitämään johtopaikan hallussaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 3 Crystal Eye oli toissa kerralla hyvä kakkonen keulasta eikä hävinnyt kuin kovalle Anaheim Kempille. Viimeksi tamma matkasi 2. sisällä ja oli epäonninen, kun keulahevonen valui syliin päätöspuolikkaan alussa. Crystal Eye avaa voltista hyvin ja tähtää keulapaikalle, mistä hevonen on tehnyt parhaat juoksunsa. Näistä asemista Crystal Eye on yksi kierroksen varmaehdokkaista.

Haastajat: 2 Badass tuo mielenkiintoisen lisän omiin sarjoihinsa. Se on ollut Suomessa vasta puolitoista viikkoa eli on arvoitus, kunka ruuna on sopeutunut uuteen kotimaahansa pitkän kuljetuksen jälkeen. Badass kuuluu heti pelihevosiin, kun tehtävä on sopivan tasoinen.

4 Pedro Bi aloitti uudessa tallissaan tasaisella suorituksella johtavan perästä. Ruuna saattaa parantaa startti alla.

7 Captivate on voitokas kilpailija. Maili ei ole sen bravuurimatka, mutta ruunalta löytyy pitkien matkojen menijäksi yllättävän hyvin myös nopeutta. Pitkältä tauolta se on toki haastajan roolissa, kun sarjakaan ei ole istuvimmasta päästä.

Yllättäjät: 1 Wireless ailahtelee jonkin verran. Hyvänä päivänään se pystyy kärjen tuntumasta toton tuntumaan. 6 Niccolo' Lavec väläyttelee välillä. Se voi hyvistä selistä lopettaa totoon, mutta voitto yllättäisi edelleen.

Pelijakauma: Alipelattu suosikkimme Crystal Eye (21%) kelpaa kakkos-kolmossuosikkina varmaksi.

Juoksunkulku: Crystal Eye avaa keulapaikalle. Captivate hakeutuisi normaalisti johtavan rinnalle, mutta tauolta sillä ajettaneen normaalia varovaisemmin. Matkavauhti saattaa siis olla yllättävän maltillista.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Global Treasure haki Kaustisella keulapaikan eikä tämän jälkeen ollut lyötävissä. Ori avaa auton takaa hyvin matkaan, mutta toisaalta laukkariskiä ei voi poissulkea. Ehjällä juoksulla nelivuotiaan kuuluu sopivassa tehtävässä olla kärkitaistossa.

Haastajat: 8 Case Closed on hyvä menijä tähän lähtöön. Se avaa tarvittaessa kovaa, mtuta tauolta sillä saatetaan ajaa varovaisesti, kun lähtöpaikkakin on huono ja keulapaikka saattaisi maksaa liikaa.

3 Carajoso oli Ylivieskassa tasainen 3. ulkoa, mutta viimeksi ruuna lopetti paremmin samalta juoksupaikalta. Oikeana päivänään ruuna pystyy paljoon.

Yllättäjät: 5 Zelda Gowan voitti Seinäjoella 3. sisältä. Oulussa tamma hakeutui viimeisellä takasuoralla kolmannelle radalle, muttei pysynyt lähdön voittajan kelkassa mukana. Zelda Gowan pääsee auton takaa mukavasti liikkeelle. 1 Svadilfarin peruskapasiteetti on tähän lähtöön riittävä, mutta esitykset eivät ole tällä kaudella olleet viime sesongin tasolla. Lähtöpaikkakaan ei ole tasaiselle avaajalle etu. Lähtöpaikka ei ole suuri miinus 9 Chicnatolle, joka on tasainen avaaja. Viimeksi 4. sisältä mukavasti loppua kirinyt tamma kuuluu yllättäjäosastolle. Hyvin avaavat 2 Bwt Hellraiser ja 4 Quick Diesel tulevat rankingissa seuraavina.

Pelijakauma: Global Treasure (56%) on kohonnut liian selväksi suosikiksi, joten parhaat merkit löytyvät haastaja- ja yllättäjäosastolta.

Juoksunkulku: Global Treasure torjuu kiihdytyksessä Case Closedin ja hakee keulapaikan joko Bwt Hellraiserilta tai Quick Dieseliltä, jotka molemmat pyrkivät hyvään juoksuun sisäradalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Linkeli peri toissa kerralla keulapaikan toiseen kaarteeseen mentäessä eikä tämän jälkeen luopunut paikastaan. Viimeksi tamma johti koko matkan. Lähtöpaikka on hyvä ja voitokas menijä pystyy jälleen paljoon.

Haastajat: 12 Nopsa Palma runttasi Ylivieskassa johtavan rinnalta mainiosti perille eikä viime esityksessäkään ollut vikaa peräti 100 metrin pakilta.

3 Kingston Rols ei ollut Oulussa eikä Porissa parhaimmillaan jalkamurheen takia, mutta nyt ruuna on tallitietojen mukaan parempi. Pelimiesten on syytä huomioida hyvältä lähtöpaikalta starttaava ruuna.

4 Aparis ei jaksanut Ylivieskassa keulasta. Tamma avaa kovaa ja juostava matka on sille suuri plussa.

Yllättäjät: Uusista käsistä starttaava, kyvykäs 6 Kaamoksen Kaataja sekä Jyväskylässä lähtöön laukannut ja Seinäjoella selkäjuoksulla asiallisesti lopettanut 9 Hillervo johtavat yllättäjäryhmää. 10 Helun Kuva sai Seinäjoella hyvän juoksun 2. ulkona ja eteni lopulta helppoon voittoon. 5 Elis Halm nousi Vermossa 4. ulkoa mainiosti kakkoseksi. Juostavaa matkaa ei voi pitää etuna tasatahtiselle menijälle. 8 Siposka palasi Jyväskylässä tauolta, ja paljon jäi parannettavaa 2. sisältä.

Pelijakauma: Linkelin peliosuudessa (44%) on selvästikin liikaa. Kingston Rols (5%) on paras ruksi.

Juoksunkulku: Aparis avaa keulapaikalle eikä ole mailin matkalla halukas luopumaan paikastaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa