Ravivihje: Toto65 Vermo 21.6.2017 - 150 000 euron takuupotti

Julkaistu:

Toto65
Vermon Toto65:ssa on 150 000 euron takuupotti, joka jaetaan kuusi oikein veikanneiden kesken. Kaikki kohteet ovat mailin matkoja. IS Ravit rastaa vihjeeseen varmaksi Grainfield Oliverin ja World Class Lindyn, jotka molemmat tähyävät koko matkan johtoon.

Toto65-1

Suosikki: 2 Grainfield Oliver on vahva ykkösmerkki avauskohteessa. Ruuna kilpailee mielimatkallaan ja saa keulapaikan haltuunsa, mistä hevonen on tehnyt parhaat esityksensä. Turussa keulasta varmasti voittaneen menijän valmentaja uskoi vahvasti uuteen ennätystulokseen. Vermossa nähdään suurella todennäköisyydellä erittäin hyvä suoritus Grainfield Oliverilta.

Haastajat: 9 Downander piti toissa kerralla Joe Di Maggion kurissa keulapaikalta. Viimeksi voittoa odotettiin ruunalta eikä sillä ollut tälläkään kertaa hätää keulasta. Ysiradalta juoksusta tulee erilainen, mutta hevonen on ollut hyvä selästäkin. Suosiin lyöminen on haastavaa näistä lähtökohdista, mutta kakkossijasta Downander kamppailee täysillä.

5 Oliwer Hip kilpailee mainiossa vireessä. Mikkelissä märkä rata ei ollut mieleen, mutta silti ruuna voitti helposti keulasta. Oliwer Hip kiihdyttää hyvin liikkeelle ja tähtää tarkkaan selkäjuoksuun.

Yllättäjät: 3 Flynn Boko tuli Solvallassa 4. sisältä asiallisesti ja nappasi nelosrahat. Bjerkessä ruuna oli epäonninen jäätyään 3. sisälle pussiin. Flynn Boko sai maalisuoralla tilaa ja lopetti terävästi. Sopivalla selkäjuoksulla Flynn Boko voi olla yllättävän vaarallinen. 1 Black Dunnock tsemppasi viimeksi johtavan rinnalta kakkoseksi. Ruuna avaa hyvin ja pyrkii pitämään suosikin selän, mistä totosija on otettavissa. 12 Olivia Trot pystyy tekemään vahvoja kirejä. Viimeksi keulasta Fury Heartin jälkeen kakkoseksi kestänyt menijä kärkkyy heikolta lähtöpaikaltaan ylivauhtia. Samoin tekevät Vermossa 4. ulkoa hyvin totoon kirinyt ja tasaisessa iskussa jatkava 7 Moonlight Cloud sekä Vermossa pussiin juuttunut 11 Elit Sjöhammar.

Pelijakauma: Grainfield Oliverin (56%) peliosuus on sopivan matalalla, joten se on selvä varmaehdokas. Haastajista ei erotu maistuvaa varmistusmerkkiä.

Juoksunkulku: Grainfield Oliver avaa keulaan ja saa Black Dunnockin taakseen. Oliwer Hip tai Dribbling jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 2 Sheikki on varmistunut kovasti. Aikaisemmin paljon laukkoja ottanut ori on ravannut kiltisti ja menestystä on tullut. Toissa kerralla Vermossa Sheikki kiersi kaukaa takaa ykköseksi ja viimeksi se lopetti 2. ulkoa terävästi, muttei ehtinyt keulahevosesta ohi. Kunto on tällä hetkellä mainio ja vahva menijä pystyy nipistämään hyvällä kelillä ennätyksestään ainakin sekunnin.

Haastajat: 6 Y.P. Passi voitti Kokemäen starttinsa keulasta ja viimeksi ruuna kiersi 3. ulkoa asiallisesti toton tuntumaan. Kunto on tällä hetkellä erittäin hyvä ja myös Y.P. Passi pystyy korjailemaan ennätystään tuntuvasti. Auton takaa mainiosti avaava menijä on startannut edellisellä yhdeksällä kerrallaan voltista. Aikaisempi startti auton takaa on niinkin kaukaa kuin helmikuulta.

8 Marj-Lovviisa paikkasi toissa kerralla mukavasti laukkansa kovassa tehtävässä. Viimeksi se tsemppasi johtavan rinnalta positiivisesti perille. Marj-Lovviisa kilpailee mainiossa iskussa, mutta kasiradan lähtöpaikka on iso miinus. Lisäksi juostava matka saisi olla vahvalle menijälle pitempi.

Yllättäjät: 1 Enriko lopetti Vermossa asiallisesti 3./2. ulkoa. Viimeksi se nousi etusuoralla johtavan rinnalle ja tsemppasi hyvin perille. Kunto on tällä hetkellä nousujohteinen. 10 Karkurin Valssi palasi mainiossa iskussa tauolta eikä saanut 3. sisältä vapaata. Startti alla ruuna saattaa olla selvästikin terävämpi. 3 Muiston Prinssi laukkasi Kokemäellä alussa mutta kulki tämän jälkeen vauhdikkaasti. Nopea mutta ailahteleva menijä on vahvasti nousukunnossa. 5 Mathilde nousi Kajaanissa etusuoralla kolmannelle ja kiersi riskisti perille. Jyväskylässä tamma seurasi 4. sisällä 23-vauhtisella kolmannella puolikkaalla vaivattomasti muita, mutta laukkasi toiselta radalta päätöspuolikkaan alussa. Ravilla Mathilde pystyy ylisarjassakin paljoon. 9 Pappan Paras teki Loviisassa 2. ulkoa hyvän lopetuksen eikä hävinnyt kuin terävästi lopettaneelle vastustajalle. Ruuna on menossa parempaan suuntaan ja pystyy kovenevassa sakissakin olemaan mukana tototaistossa.

Pelijakauma: Enriko (12%) on liikaa pelattu. Mathilde (3%) on paras ruksi.

Juoksunkulku: Enriko, Muiston Prinssi ja Y.P. Passi pääsevät auton takaa rivakimmin matkaan. Y.P. Passi painuu keulaan ja saa Muiston Prinssin taakseen. Enriko nousee etusuoralla toiselle ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 2 Juiceman voitti Vermossa ja Vieremällä parastaan antamatta selvällä marginaalilla. Viimeksi ruuna näytti viimeisellä takasuoralla selässä mainiolta ja eteni neljättä hyvin loppukurvissa, muttei pystynyt rutistamaan ykköseksi. Esitys ei ollut huono, muttei aivan samanlainen kuin voitoissa. Juiceman starttaa mainiolta lähtöpaikalta ja kohtaa sopivan porukan, joten se on selvä ykkösmerkki.

Haastajat: 9 Estelle Halm jäi Solvallassa johtavan rinnalle eikä jaksanut puristaa viimeistä puolikasta alle 11-vauhtisen avauskierroksen jälkeen. Tätä ennen tamma teki mainion suorituksen 2. sisältä eikä saanut Callela Ladybossin takaa vapaata. Lähtöpaikka ei ole asialliselle avaajalle paras mahdollinen, mutta tamma jaksaa tehdä hyvin töitä päätöskierroksella.

4 Tiger Ecus ei hyödy vahvana menijänä juostavasta mailin matkasta, mutta kuuluu pelihevosiin kun tehtävä ei ole suosikkeja lukuunottamatta mahdoton. Kunto on ruunalla edelleen hyvä, sillä se kiersi Forssassa yli kierroksen kirillä voittoon. Edellisessä kärrylähdössään se lopetti viimeisen puolikkaan terävästi porukan perältä.

Yllättäjät: 8 Holiday Ors jäi Teivossa johtavan rinnalle. Se sai viimeisen takasuoran alussa selän eteensä ja kiri kakkoseksi selvän voittajan takana. Lähtöpaikka on ikävä nousukuntoiselle menijälle. 3 Scarlet Darban kiihtyy tarvittaessa kovaa ja pystyy kärjen tuntumasta olemaan totossa. Lahdessa 2. sisälle vaille kiritilaa jäänyt tamma voitti Loviisassa keulasta. 6 Enrico La Renta eteni Mikkelissä 3. sisältä totoon. Se avaa hyvin ja saattaa päästä jopa keulaan asti, kun sisäpuolella on monta tasaista avaajaa. Nopea, mutta kärjen läheltä parhaat esityksensä tekevä 11 Camiel Kievitshof ja tauolta palaava, tulosriviään oleellisesti kyvykkäämpi 1 Jamieson kärkkyvät suuryllätystä, mikäli suosikeilla ei ole paras päivänsä.

Pelijakauma: Juicemanin peliosuus (73%) on hurja eikä se kelpaa varmaksi. Estelle Halm (9%) on alipelattu haastaja.

Juoksunkulku: Scarlet Darban, Sensational Dream ja Enrico La Renta lähtevät parhaiten. Sensational Dream ottaa aluksi keulat mutta päästää Enrico La Rentan eteensä. Avaus on reipasvauhtinen. Juiceman etenee ahnaasti kohti keulapaikkaa, mikäli jää toiselle ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 3 Jontte Boy vei Suur-Hollola -alkuerän vaivattomasti keulasta ja varaa näytti jäävän jonkin verran. Hurjan kapasiteetin omaava menijä starttaa mainiolta lähtöpaikalta ja pystyy menestymään niin keulasta kuin johtavan rinnaltakin tai selästä. Jontte Boy on ansaitusti ykkösmerkki.

Haastaja: 5 Bret Boko ei saanut Porissa mahdollisuutta 2. sisältä. Viimeksi Killerin Eliitissä ruuna avasi kovaa ja sai paikan 2. sisältä, mistä hevonen piti neljänneksi. Bret Boko pystyy avaamaan erittäin kovaa ja ruuna on yksi niistä jotka tähtäävät koko matkan johtoon.

Yllättäjät: 1 Sentry lopetti Porissa mainiosti sisäratajuoksun jälkeen samoin kuin Porissa. Mikkelissä ori joutui tulemaan kaukaa takaa 5. ulkoa ja runttasi asiallisesti perille. Tällä kertaa Sentry pääsee lähemmäs kärkeä. 9 Onirique oli Porissa 2. ulkoa toinen heti Sentryn jälkeen. Mikkelissä ruuna ei saanut 3. ulkoa otetta keulahevosesta, mutta piti kakkoseksi. Onirique pääsee nopeiden lähtijöiden takaa asemiin eikä ole ulkona kärkikuvioista. Kovakapasiteettinen 12 Pike River, hyvin liikkeelle pääsevä 2 Classic St Pat ja Vermossa vahvasti lopettanut 6 Valentin Laday kärkkyvät suuryllätystä.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Radoilta 1-5 lähdetään matkaan parhaiten. Asante täräyttää piikkipaikalle ja päästää Bret Bokon eteensä. Jontte Boy juoksee toisella ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Nostamme 1 World Class Lindyn ykkösmerkiksi. Se ei välttämättä pärjää luokallaan lähdön parhaille, mutta lähtöasetelmat ovat vahvasti tamman puolella. Jenkkisyntyinen kilpuri on liukas lähtijä ja todennäköinen keulahevonen, mistä kuusivuotias pystyy noteeraamaan voittoon yltävän tuloksen. Moni vastustaja on parempi täydellä matkalla. Vermossa nousukuntoa esittänyt tamma lopetti mukavasti 5. sisältä ja viimeksi World Class Lindy teki keulapaikalla mitä tahtoi.

Haastajat: 3 Bwt Caesar lopetti Teivossa asiallisesti 3. ulkoa. Viimeksi ori matkasi kuolemanpaikalla ja karkasi päätöspuolkkaalla vastustamattomasti ykköseksi. Bwt Caesar parantaa koko ajan, mutta on vaikuttanut olevan enemmän vahva kuin nopea joten mailin matkaa emme laske sille eduksi.

11 Haicon oli toissa kerralla vakuuttava keulasta ja voitti parastaan antamatta, mutta viimeksi ori ei ollut yhtä terävä piikistä. Vastus ei ole mahdoton, mutta lähtöpaikka on niin heikko että kolmivuotias putoaa haastajaosastoon.

4 Girl On Fire kiri toissa kerralla takapareista ykköseksi. Viimeksi tamma kiihdytti keulaan ja voitti vaivatta. Girl On Fire jaksaa mennä pitkään kovaa, mutta samanlaista pätkänopeutta siltä ei löydy kuin monelta vastustajalta. Siksi mailin matka on mielestämme miinusta.

Yllättäjät: 5 Stoneisle Orlando ei saanut toissa kerralla 2. sisältä vapaata. Viimeksi ori seuraili 4. sisältä maksimisuoritukseen. Stoneisle Orlando ei ole nopea avaaja, mutta lähtöpaikka on sen verran asiallinen että nelivuotias päässee asialliseen paikkaan parijonossa. 2 An-Valpuri kilpailee hyvässä kunnossa, mutta mailin matka ei ole plussaa tasavauhtiselle menijälle. Vermossa sisäratajuoksulla kärkeä ylivauhdista rankaissut 9 Speak Of The Devil ja hyvän kaapasiteetin omaava mutta tauolta palaava 10 Old Ladie's Star tulevat ennakkoarviossa seuraavina.

Pelijakauma: World Class Lindy (23%) on alipelattu ja kelpaa apuvarmaksi riveihin. Girl On Fireen (19%) on luotettu liian paljon.

Juoksunkulku: World Class Lindy pitää sisäradalta johtopaikan ja saa An-Valpurin tai Goldshoe Doriksen selkäänsä. Add A Lil Zet kiertää toisen radan veturiksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 8 Look Complete on kasikaistaltakin niukka ykkösmerkki. Ruuna voitti Kajaanissa helposti keulasta eikä se joutunut Jyväskylässäkään laittamaan parastaan peliin 3. ulkoa. Kajaanissa viisivuotias pääsi kasiradalta heti johtavan rinnalle ja keulahevosen kimppuun, mutta tällä kertaa juoksusta saattaa tulla haastavampi.

Haastajat: 1 Finn Mccool kiersi toissa kerralla 5. ulkoa asiallisesti perille ja viimeksi kuusivuotias kamppaili keulasta väen väkisin voitosta, mutta joutui tyytymään kakkossijaan. Finn Mccool avaa hyvin, muttei todennäköisesti pysty pitämään keulapaikkaa. Se pystyy johtavan takaakin paljoon.

5 Wille's Rainmaker oli Solvallassa 08,3-avauksessa mukana. Se jatkoi etusuoralla johtavan takana ja kamppaili maalisuoralla kolmossijasta. Viimeksi ruuna lopetti 3. sisältä asiallisesti. Wille's Rainmaker pääsee erittäin kovaa matkaan ja on todennäköinen keulahevonen.

6 Bwt Bayern kiri Teivossa 3. ulkoa mainiosti perille. Vermossa nelivuotias pääsi kiihdytyksessä toiselle radalle, mutta otti laukan ensimmäisessä kurvissa ja hylättiin. Kunto on nousujohteinen.

Yllättäjät: 4 Kiss My Turku pakitteli Turussa 5. sisälle, mistä tamma kiri mukaan tototaistoon. Viisivuotiaalla on ajettu tauon jälkeen maltillisesti, mutta tällä kertaa ajotaktiikka saattaa hyvältä paikalta olla aiempaa aktiivisempi. Hyvällä selkäjuoksulla tamma voi kiriä yllättävän korkealle. 2 Exploding Alice voitti toissa kerralla helposti edettyään keulapaikalle 1400 metriä ennen maalia. Viimeksi nelivuotias teki asiallisen kirin 2. ulkoa, vaikka paras loistokkuus puuttui. Lähtöpaikka on hyvä ja kuntonsa puolesta tamma pystyy pärjäämään vaikka maili ei sille sopivin matka olekaan. 3 Sun Capitano meni puolitoista kuukautta sitten mainiosti, mutta tämän jälkeen hevonen on ottanut laukkoja. Sun Capitano on ravilla vahva menijä eikä menetä mahdollisuuksia kuolemanpaikkajuoksullakaan. Turussa 3. ulkoa kakkoseksi kirinyt 9 Get Going Goldie ja Forssassa mukavasti johtavan rinnalta kamppaillut 10 Ben Cates tulevat rankingissa seuraavina.

Pelijakauma: Finn Mccool (33%) on hiukan liikaa pelattu. Wille's Rainmaker (12%) ja Kiss My Turku (3%) ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Wille's Rainmaker nappaa keulapaikan. Finn Mccool ja Kiss My Turku painuvat tämän kantaan sisäradalle. Bwt Bayern kiertää toisen radan veturiksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa