Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 19.6.2017

Julkaistu:

Toto4
Sylvie De Vie on lähellä perinteikkään Jixy-ajon voittoa Toto4-pelin päätöskohteessa.

Toto4-1

Suosikki: 8 Cape's Caroline kilpailee hyvässä iskussa. Toissa kerralla se tsemppasi johtavan rinnalta kaksariin ja viimeksi tamma oli keulasta kolmas. Cape's Caroline on suosikki, muttei kelpaa tasaisessa koitoksessa varmaksi.

Haastajat: 1 Elenasine voitti Kuopiossa keulasta varmoin ottein. Viimeksi se laukkasi, kun balanssi oli väärä. Elenasine ei Kuopion perusteella ole rakettiavaaja, mutta se pääsee joka tapauksessa hyviin asemiin kärjen tuntumaan.

10 Laser Jet voitti Kaustisella kuolemanpaikalta ja viimeksi keulasta kuraisissa olosuhteissa. Kunto on mainio ja Laser Jet kuuluu aikaisin peleihin.

13 Glory Lucalla olisi kykyjä ja vauhtia tällaiseen tehtävään, mutta se ottaa laukkoja ilman näkyvää syytä. Torniossa se teki edellisen kerran ehjän suorituksen kiertäen joukon hänniltä riskisti kolmanneksi.

Yllättäjät: 3 Go Go Pezzo otti Seinäjoella 2. sisältä maksimit ja meni hyvän ajan. Tamma on nousukunnossa, mutta sen pitää parantaa edelleen otteitaan mieliäkseen pärjätä. 15 Sunny Devil nappasi Kaustisella kakkosen 3. sisältä. Tämän jälkeen tamma juuttui kuolemanpaikalle ja taipui maalisuoralla. 14 Candyface oli Seinäjoella 3. sisältä viides ja viimeksi Ylivieskassa se kesti keulasta kolmanneksi. Candyface pystyy nähtyä parempaan, ja hyvänä päivänään tammalla on yllätyssauma.

Pelijakauma: Go Go Pezzo (8%) on liikaa pelattu.

Juoksunkulku: Elenasine pyrkii pitämään keulapaikan hallussaan, mutta Go Go Pezzo menee kiihdytyksessä ohi. Cape's Carolinella ajetaan aktiivisesti kohti paikkaa johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 2 Tarunlento on loistoasemista ykkösmerkki. Se voitti Forssassa kymmenillä metreillä keulapaikalta lopettaen mainiosti 24,5-kyytiä. Ehjällä juoksulla ori on tiukasti mukana voittotaistossa.

Haastajat: 8 Likser voitti Turussa keulasta. Viimeksi Biofarm -cupin finaalissa ruuna matkasi johtavan takana, mistä se kiri varmasti ykköseksi. Nelivuotiaan pohjia ei ole vielä katsottu, joten sitä ei voi jättää pois peleistä.

3 Turelius eteni Lahdessa etusuoralla johtavan rinnalle ja tsemppasi kakkoseksi. Porissa ori matkasi kaukana kärjestä ja oli 800 jäljellä sijalla yksitoista. Ori tuli mukavasti perille ja suoritti muutaman ohituksen.

4 Vixus kiri Oulussa ykköseksi kärjen tuntumasta. Tehtävää helpotti vastustajan laukka hieman ennen maalia. Viimeksi Vixus otti hypyn ensimmäisessä kaarteessa ja hylättiin.

Yllättäjät: 6 Perusliksa kiri Lahdessa ohi Tureliuksen. Viimeksi ruuna otti 3. sisältä maksimit. Lähtötilanteessa ruuna pystyy sijoittumaan kärjen taakse ja kenties korkeammallekin, mikäli suosikeilla on epäonnea. 5 Ypäjä Keva eteni Turussa Likserin taakse 2. sisälle ja piti kakkoseksi. Porissa se ei kyennyt nousemaan taustalta mukaan kärkitaistoon.

Pelijakauma: Suosikkien osalta peliprosentit näyttävät lähes oikealta. Perusliksa (3%) ja Ypäjä Keva (3%) ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Tarunlento ottaa joukon komentoonsa. Ypäjä Keva tai Perusliksa kiertää toiselle ilman selkää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Decamerone eteni Rovaniemellä toisessa kaarteessa keulapaikalle ja voitti tämän jälkeen tyylikkäästi. Decameronella on tullut uransa aikana paljon laukkoja, mutta ravilla se on pystynyt menestymään mukavasti. Hyvistä asemista se kuuluu lapulle ensimmäisenä.

Haastajat: 1 Senator Case voitti Ylivieskassa 3. ulkoa ja Kokkolassa 2. ulkoa. Kunto on hyvä, mutta lähtöpaikka ei ole etu tasaiselle avaajalle.

7 High Profile tsemppasi toissa kerralla mainiosti kuolemasta. Viimeksi ruuna teki hyvän kirin 3. ulkoa ja otti kakkosrahat ylivoimaisen voittajan takana. Kunto on hyvä ja High Profile pystyy paljoon hieman raskaammallakin juoksulla.

Yllättäjät: 2 Moro Mustang on nopea lähtijä, joten lähtöpaikka on iso plussa. Kajaanissa se juoksi 2. sisällä reipastempoisessa kisassa. 10 Glamour Check oli Kokkolassa mainio kuolemanpaikalta. Viimeksi tamma kiersi 4. ulkoa kovaa muttei ehtinyt ykköseksi asti. Kunto on hyvä ja kuusivuotias voittaakin pian ellei esitysten tasossa ei tapahdu notkahdusta. 9 Inflammable Jam oli Kokkolassa keulasta kakkonen. Kajaanissa ori ei ollut niin huono kuin sijoitus antaa ymmärtää. Takaa oli yksinkertaisesti mahdoton nousta kärkeen. Viime metrit hevonen lopetti mainiosti. 12 Bablo Beyonce kiri toissa kerralla 2. sisältä varmasti kaksariin. Viimeksi viisivuotias juoksi 4. ulkona, mistä se teki hyvän lopetuksen muttei ehtinyt totoon. Lähtpaikka on tällä kertaa yönmusta. 8 Devil's Rock lopetti Kokkolassa 5. ulkoa kakkoseksi. Seinäjoella se teki hyvän juoksun johtavan rinnalta ja runttasi kakkoseksi.

Pelijakauma: Senator Case (22%) on yliarvostettu etenkin High Profileen (12%) nähden. Kaiken kaikkiaan tasainen lähtö, missä laaja rastitus on hyvä vaihtoehto.

Juoksunkulku: Moro Mustang avaa keulaan ja päästää ensimmäisellä takasuoralla Decameronen eteensä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Sylvie De Vie voitti Tievossa varmasti keulasta. Tämän jälkeen tamma teki mukavan kirin 5. ulkoa Suur-Hollolan alkuerässä. Viimeksi tamma laukkasi lähtöön. Sylvie De Vie pääsee auton takaa hyvin liikkeelle ja se tavoittelee kolmosradalta koko matkan johtoa. Monipuolinen menijä pystyy menestymään muualtakin, joten se on vahvahko suosikki.

Haastajat: 5 Sauvignon Blance oli Rovaniemellä keulasta kakkonen. Tamma on hakenut parasta virettään, mutta sen peruskapasiteetti kestää vertailun.

4 Lovely Sky sai Kajaanissa tauolta startin alle. Tammalla ajettiin maltillisesti 4. sisältä, mistä hevonen esitti mainion lopetuksen.

Yllättäjät: 11 Callela Colibri tsemppasi Ylivieskassa kuolemanpaikalta mukavasti kakkoseksi. Callela Colibri on nousuvireisen oloinen ja kyttää heikolta lähtöpaikaltaan kärjen ylivauhtia. 9 Alvena Sonja kilpailee hyvässä iskussa. Tamma juoksi Seinäjoella 6. sisällä, mistä loppuveto oli asiallinen. Alvena Sonja pystyy tarkalla juoksulla kirimään yllättävän korkealle. 10 Ellix Rhymen ja 6 Sunbird Chelsean kunto on mallillaan, mutta kumpikaan ei hyödy tasaisena menijänä mailin matkasta. 2 Dreaming Blues kilpailee ylisarjassa eikä ole Kajaanin perusteella vielä huippuvireessä. Se tyytyi hyvän juoksun jälkeen pitämään asemansa maalisuoralla. 7 Global Passion olisi hyvältä paikalta kärkkynyt ylisarjassa kärjen tuntumaan. Seiskaradalta rahasijakin olisi mainio saavutus.

Pelijakauma: Sylvie De Vien peliosuus (50%) voisi olla hiukan korkeampikin, joten se käy sopivasti vedettynä ja osuvana merkkinä varmaksi.

Juoksunkulku: Sylvie De Vie torjuu Sauvignon Blancen ja etenee keulapaikalle. Tamma saa keulapaikalla rauhoittaa tempoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt