Satu, Luukas

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kouvola 21.4.2017

Julkaistu:

TOTO4
Välähdys kääntää katseet ensimmäisessä Toto4-kohteessa. Maamme suomenhevoshuipulle kuuluva ori kelpaa tauoltakin varmaksi kupongeille.

Toto4-1

Suosikki: 13 Välähdyksen volttiennätys on sen verran maltillinen, että ori pääsee starttaamaan 60 metrin pakilta. Sarja suosii mielestämme Välähdystä ja nopea avaaja pääsee aikaisessa vaiheessa kiinni pääryhmään. Välähdyksellä ei ole kovia ajoja alla, joten se ei ole vielä parhaimmillaan muttei tarvitsekaan olla. Välähdys on ehjällä suorituksella erittäin liki voittoa ja arvioimme sen lähtönsä megasuosikiksi.

Haastajat/yllättäjät: 10 Uljas Suomalainen teki asiallisen viime kauden. Kyvykäs menijä palaa tauolta eikä todennäköisesti ole parhaimmillaan, kun harjoituksissa ei ole ajettu 35:ttä kovempaa. Tehtävä on Välähdystä lukuunottamatta sopiva, joten se tulee nousemaan tototaistoon.

3 Tamburiini piti Seinäjoella keulasta ykköseksi. Ruuna avaa voltista asiallisesti ja tähtää tälläkin kertaa komentopaikalle piikkiin.

11 Mellun Myrsky ei pääse voltista kovaa liikkeelle. Ori on mennyt tallitietojen mukaan paussin aikana eteenpäin, joten sillä on saumat nousta totoon. Voitto olisi yllätys.

12 Ristikko tulee viimeisen kierroksen aina rehdisti, mutta se on voltista sen verran tasainen lähtijä että Välähdys ohittaa sen hetkessä. Sarja ei suosi Ristikkoa tällä kertaa.

Pelijakauma: Välähdys voittaa noin kolme kertaa neljästä, joten peliosuudessa (68%) on nousun varaa.

Juoksunkulku: Tamburiini ottaa keulapaikan haltuunsa. Välähdys ottaa pitkältä pakilta hyvän startin ja lyöttäytyy aikaisessa vaiheessa
mukaan pääryhmään.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 3 Detroit Rock Sisun on luokallaan niukka ykkösmerkki. Oriin kurkku ei pelannut viime kaudella, joten se operoitiin. Starttien myötä selviää, oliko operaatio onnistunut. Kun nelivuotiaalla on ollut balanssinkin kanssa ongelmia, ei Detroit Rock Sisua uskalla pelata varmaksi.

Haastajat: 2 Whitney Love ei ole nopea startista ja se vaatii kirivaiheessa apuja kilpatovereiltaan pystyäkseen ottelemaan voitosta. Kunto on tällä hetkellä hyvä, sillä viimeksi Vermossa tamma kiersi 4. ulkoa asiallisesti totoon.

9 Starito kiersi viimeksi kuolemanpaikalle ja jatkoi etusuoralla 2. ulkona. Ruuna tuli asiallisesti perille jateki kauden parhaan juoksunsa. Takarivin lähtöpaikka on miinusta, kun Starito on ollut parhaimmillaan keulaporukasta kärjen läheltä.

8 Pokerchip Dell kiri tauolta paluussaan kovaa 5. ulkoa. Ohjastaja vahvistuu tuntuvasti, joten ori ei ole kasikaistaltakaan aliarvioitavissa.

Yllättäjät: 10 Kanyoni seurasi eilen 2. sisältä asiallisesti kaksariin. Nyt tehtävä on erilainen, mutta kunto tuntuu olevan nousussa.

Tauolta palaava 7 Swagman omaa heti saumat pärjätä, kun vastus ei ole mahdoton. Lähtöpaikka olisi saanut olla sisempänä.

1 Zabata Zet haki eilen keulapaikan ja juoksi lopulta 3. sisällä, mistä ruuna laukkasi loppukurvissa sijalta viisi. Zabata Zet on tauluaan kyvykkäämpi, mutta paras vire on hakusessa.

Pelijakauma: Pokerchip Dell (8%) maistuu.

Juoksunkulku: Zabata Zet saa alussa uhkan keskeltä rataa avaavilta valjakoilta. Zabata Zet ei luovu keulapaikasta kuin Whitney Loventai Detroit Rock Sisun prässin alla. Avaus ei ole reipasvauhtinen, mutta se venyy aina toiseen kaarteeseen asti, kun sopivia juoksupaikkoja haetaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Tapsan Tahti ei innostunut Porissa kirimään 5. sisältä, mutta Forssassa ori oli parempi kuolemanpaikalta. Toto76-lähdöissä kilpaillut Tapsan Tahti kohtaa sopivan porukan ja on ansaitusti selvä suosikki. Se pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 8 Vieskerin Valo kiersi Lappeessa 4. ulkoa ykköseksi. Forssassa ori pääsi hyvään paikkaan 3. ulos, mistä se otti etusuoralla laukkoja ja hylättiin. Ehjällä juokslla Vieskerin Valo kiertää korkealle. Se ei mittaa mahdollisia lisämetrejä ulkoradoilla.

3 B. Tuuma kiersi Vermossa mainiosti 5. ulos eikä jäänyt kuin muutaman sentin kakkossijasta. Viimeksi ori laukkasi lähtöön ja jäi pienen lähdön perälle. Sieltä ori kiersi asiallisesti totoon. Ehjällä juoksulla B. Tuuma pystyy voittamaan.

Yllättäjät: 6 Herra Hanuri yllätti Kuopiossa sykäisemällä 5. ulkoa viime metrit parhaiten. Kaustisella ori seurasi kirissä asiallisesti Ekin Toivetta ennen laukkaansa 400 jäljellä. Kovien suosikkien lyöminen olisi yllätys, mutta nykykunnossa se on mahdollista.

2 Aki-Vei oli Teivossa tasainen 3. sisältä. Viimeksi ruuna matkasi 6. ulkona eikä suorittanut ohituksia. Aki-Vei avaa auton takaa asiallisesti ja saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa. Sellaisella se pystyy olemaan kärjen tuntumassa.

1 Pulun Pilke on huomattavasti tulosriviään kyvykkäämpi menijä, jolla on ollut motivaatio-ongelmia. Kuopiossa ruuna lopetti yrittämästä kesken viimeisen kierroksen, joten se on edelleen suurehko kysymysmerkki. Ruunalta kaivataan näyttöjä ennen kuin se nostetaan mukaan peleihin.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Pulun Pilke ja Aki-Vei avaavat parhaiten ja näistä Aki-Vei etenee keulaan. Sillä luovutaan paikasta, mikäli Tapsan Tahti tulee aikaisessa vaiheessa rinnalle. Matkavauhti on maltillista avauksen jälkeen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 Daniel Roff on kyvyiltään lähdön parhaimmistoa. Se palaa tauolta ja takarivin lähtöpaikka on miinusta keulasta parhaat esityksensä tekevälle menijälle, joten varmaksi sitä ei voi jättää.

Haastajat: 8 Destination One ei ollut Kuopiossa tasollaan. Löysä radan pinta ei ollut etu hokeilla juosseelle menijälle, joten ruuna ei pystynyt parhaimpaansa. Destination One on hyvä lähtijä, joten se saattaa kasiradaltakin saada asialliset asemat. Tehtävä on vastuksen puolesta sopiva, joten Destination One kuuluu pelihevosiin.

4 Ingloriuous Jam teki viimeksi asiallisen juoksun 2. sisältä. Ori avaa auton takaa hyvin ja tällä kertaa sillä saatetaan kokeilla keulasta.

11 Xenia Lake otti edelisen voittonsa keulasta. Viimeksi tamma oli viimeisellä takasuoralla keulassa, kun laukka yllätti. Xenia Lake on viime sijoituksiaan vaarallisempi menijä.

Yllättäjät: 5 Mars Cake on päässyt kilpailemaan katkonaisesti. Kouvolassa ori teki tätä kovemmassa lähdössä asiallisen kirin 4. ulkoa.

2 Charlotte Russe oli Lahdessa perin tasainen 4. ulkoa eikä viime starttikaan vakuuttanut 7. ulkoa. Lähtöpaikka on hyvä ja oikeana päivänä tamma omaa pienen yllätyssauman.

3 Emma's Honey teki toissa kerralla asiallisen kirin kolmannella ilman selkää. Viimeksi tamma laukkasi takajoukoissa päätöspuolikkaan alussa eikä olisi ehtinyt ravillakaan nousta kärkeen. Lähtöpaikka on hyvä ja tarkalla juoksulla se havittelee kärjen tuntumaan.

Tauolta palaava 12 Chironi on asiallinen menijä, mutta heikolta lähtöpaikalta sen voittoon on vaikea uskoa ensimmäisessä kisassa.

10 Applehill Express jäi eilen kuolemanpaikalle eikä menestynyt. Voitot ovat olleet viime vuosina vähisä, ja sellainen yllättäisi tälläkin kertaa valmentajan ajamana.

Pelijakauma: Xenia Lake (6%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Inglorious Jam katsoo ensimmäiset keulat. Sillä joko ajetaan piikistä tai annetaan paikka Mars Cakelle tai Destination Onelle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt