Ravivihje: Kaviovakio Seinäjoki 31.3.2017

Julkaistu:

KAVIOVAKIO
Xenon Pilot on Kaviovakion kärki-idea.
1: 1 Fliisutar–X Pikku-Tomppa-2 SuvisipiFliisutar voitti viimeksi keulasta ja varaa näytti jäävän jonkin verran. Pikku-Tomppa pystyy valmentajan mukaan petraamaan paikallisravituloksesta, missä ori meni 37,9. Suvisipi laukkasi Seinäjoella loppukurviin ja lopetti tämän jälkeen erittäin terävästi. Tasainen kolmikko, ei kannanottoa.

2: 1 MAS Ambit-X Xenon Pilot-2 Anni SueAnni Sue on kyvyiltään kolmikon paras, mutta pitkä tauko ja yönmusta suljettu sisäradan lähtöpaikka asettaa tarpeeksi ison kysymysmerkin sen ylle. MAS Ambit oli Seinäjoella tasainen kirissään ja paras terä uupui. Xenon Pilot teki Porissa mainion kirin 3. ulkoa ja tuli päätöskierroksen 16,9. Se pääsee paalulta matkaan ja on ideamerkkimme tähän kolmikkoon.

3: 1 Lulun Lupaus-X Buugi-2: R.R. EroLulun Lupaus paikkasi kahdella edellisellä kerralla mainiosti alun laukkansa. Buugi on ollut kolmikosta ravivarmin viime kisoissa ja alla on hyvät esitykset kuolemanpaikalta ja keulasta. R.R. Ero voitti keulasta, mutta tämän jälkeen ruuna on ollut erittäin epävarma. Ruksaamme kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa.

4: 1 Johnny English-X Stampede Alley-2 Defrag AmRastaamme tähän kohteeseen kaksi ensimmäistä, sillä tuskin Defrag Am ensimmäisessä kisassaan kukistaa hyväkuntoista duoa Johnny English-Stampede Alley.

5: 1 All Laid Out-2 Up-Date Hoss-2 Landers PowerAll Laid Outin ja Up-Date Hossin luokka on niin kova, että jompi kumpi vie tauoltakin tämän kolmintaistelun nimiinsä.

6: 1 Turtilo-X Loikkaus-2 PilskerTurtilo kelpaa osuvana merkkinä varmaksi tähän kohteeseen.

7: 1 Giampaolo Poof-X Quiet Leader-2 Wheelie AwakeQuiet Leader ja Wheelie Awake tulevat huolehtimaan matkavauhdista ja Giampaolo Poof smyygailee näiden takana. Mikä merkki tahansa on mahdollinen, joten lyömme kohteen tukkoon.

8: 1 Emanuel Web-X Boy Named Sue-2 Winehouse

Boy Named Suella on asialliset kirit alla. Winehouse ei edennyt Porissa ennen laukkaansa loppukurvissa. Kaksikolla on täysi työ lyödä keulaan tähtäävä Emanuel Web, joka käy varmaksi tähän kolmintaisteluun.

9: 1 Tuli-Rubiini-X Vikkeer-2 Mathilde

Tuli-Rubiinilla on alla vahvat esitykset keulasta ja johtavan rinnalta. Se pääsee voltista hyvin liikkeelle. Vikkeer on suoritusvarma ja pohjimmiltaan hyvä menijä. Se palaa tauolta ja on arvoitus. Mathilde lopetti viimeksi tarkalla juoksulla kakkoseksi. Tamma ei ole nopea avaaja ja nelosradalta on laukkariski olemassa. Tuli-Rubiini kelpaa varmaksi.

10: 1 Capo Birdland-X Dark Alley-2 Exotic LindaCapo Birdland voitti 2. ulkoa ja oli viimeksi hyvä kakkonen kuolemanpaikalta. Dark Alleylla on alla kaksi hyvää esitystä johtavan kupeelta. Exotic Linda palaa tauolta ja se starttaa hankalalta suljetulta lähtöpaikalta, mutta tamma on kolmikon kyvykkäin eikä moiti pitkääkään kiriä. Tasainen kohde, jonka lyömme tukkoon.Pelisuositus

1: 1X2

2: X

3: 1X

4: 1X

5: 1X

6: 1

7: 1X2

8: 1

9: 1

10: 1X2

3 x 1 x 2 x 2 x 2 x 1 x 3 x 1 x 1 x 3 = 216 riviä x panos 0,1 euroa = pelin hinta 21,60 euroa.

Kaviovakion kohteet ovat Seinäjoen ravien lähdöistä 1-10. Täysosumien kesken jaetaan 5 000 euron bonus.