Kauno, Kasperi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 20.3.2017

Julkaistu:

Toto4
Kolmannen kohteen Minto's Romeo kelpaa rivin todennäköisimpänä voittajana T4-piikiksi. Päätöskohteen Freddie de Veluwe on toinen varmaehdokkaista.

Toto4-1

Suosikki: 5 Quiet Leader lähti viimeksi 4. ulkoa etusuoralla kolmannelle ja laskeutui 2. ulos hetkeä myöhemmin. Ruuna kohosi uudestaan kolmannelle viimeisellä takasuoralla ja eteni pian keulaan, mistä viisivuotias kamppaili kakkoseksi Lago Negron jälkeen. Quiet Leader kilpailee hyvässä iskussa ja on lähtönsä suosikki. Varmaksi sitä ei uskalla jättää, kun selvä kuolemanpaikkariski on olemassa.

Haastajat: 4 Hayai Chikara voitti viimeksi keulasta ja joutui sen jälkeen jäämään sairastelutauolle. Hayai Chikara avaa auton takaa kovaa ja ruuna juoksee todennäköisesti keulassa tai johtavan takana. Molemmilta paikoilta se pystyy pärjäämään.

2 What's Going On tekki sekä Ylivieskassa että Oulussa mainion juoksun kuolemanpaikalta. Saattaa hyvinkin olla, että ruunalla ajetaan tälläkin kertaa kyseiselle paikalle, kun hevosen pätkänopeus ei välttämättä riitä ulkoradoilla kirivaiheessa.

6 Gliding Solo aloittaa Suomessa. Ruuna ei ole tallikommenttien mukaan hokeilla yhtä hyvä kuin kesällä avojaloin. Gliding Solo pystyy avaamaan kovaa, mutta taktiikka tulee todennäköisesti olemaan varovainen, kun kuolemanpaikkaa vältetään ensimmäisessä startissa.

Yllättäjät: 1 Todays Popular kiersi Ylivieskassa 5. ulkoa rahoille. Tätä ennen ruuna otti maksimit sisäratajuoksulla Toto76:ssa. Kaustisen kakkossijassa ruuna avasi kovaa ja juoksi 2. sisällä, mistä hevonen haastoi tiukasti kovan Finally Famousin. Ruuna tulee saamaan hyvän juoksun kärjen tuntumassa eikä hyvä sijoitus yllätä, mikäli terävyystaso on Kaustisen tasolla. 9 Robis Silver teki viimeksi kuolemanpaikalta hyvän juoksun ja kilpailee tulosriviään paremmassa kunnossa. Aleksi Kytölän talli on tällä hetkellä hyvässä iskussa. 7 Minto's Starman kohosi Oulussa 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannelle vauhdin kiihtyessä ja tehtävä oli mahdoton. Nyt lähtöpaikka on erittäin hankala pelihevosten ulkopuolella. 3 Gustav K. ei ole nopea avaaja, mutta se vaatii hyvän juoksun pärjätäkseen, joten lähtöpaikka suosii. Ruunan menestymismahdollisuus piilee siinä, että kärki vetää matkalla ylikovaa ja taipuu loppua kohden.

Pelijakauma: Quiet Leader (39%) on liian selvä suosikki ja myös Gliding Solo (18%) on kerännyt liikaa peliä. Hayai Chikara (15%), What's Going On (13%) ovat alipelattuja samoin kuin yllättäjäosasto.

Juoksunkulku: Hayai Chikara avaa keulaan ohi Todays Popularin ja joko ajaa keulasta tai päästää Quiet Leaderin eteensä. What's Going On tai Minto's Starman kiertää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 I.P. Soturi rummutti Rovaniemellä ykköseksi kuolemanpaikalta. I.P. Soturilla on alussa laukkariski olemassa eikä ori ole hokeilla yhtä hyvä kuin kesäkeleillä, mutta mikäli ori ravaa, on ohjastaja ajanut sillä aina aktiivisesti ja antanut täyden mahdollisuuden. Lähtö on sopivan näköinen, joten ori on suosikki muttei käy varmaksi.

4 Lumisukka nousi Rovaniemellä 3. ulkoa totoon häviten kuitenkin I.P. Soturille selvästi. Nyt ori pääsee samalta viivalta matkaan ja haastaa tiukasti.

8 Kirmaralli on Toto4:n kärki-ideoita. Se kilpailee tauluaan paremmassa vireessä eikä ole juoksusta riippuvainen. Tamma osoitti joulukuun lopussa pärjäävänsä kovassakin tehtävässä, sillä tamma vei ykkösrahat Toto76-päivänä kuolemanpaikalta jättäen taakse mm. Liisan Tulilinnun. Tällä hetkellä tamma on nousuvireessä, vaikka tulosrivistöstä sitä sitä ei uskoisikaan. Toissa kerralla Jyväskylässä Kirmaralli jäi 6. sisällä pusiin viimeisessä kurvissa ja lopetti tilaa saatuaan terävästi. Viimeksi Kirmaralli piti johtavan rinnalla vauhdin tasaisen hyvänä, mutta laukkasi itse 400 jäljellä ollessaan hyvävoimaisen oloisena. Kasiradaltakin Kirmaralli kuuluu joka kuitille mukaan.

Yllättäjät: 1 Närby Filur sai Oulussa startin alle ollen 3. sisältä asiallinen. Lähtöpaikka on hyvä ja ravilla ruuna pystyy nousemaan korkealle. 7 Stuntti matkasi Rovaniemellä 5. ulkona. Ori yritti viimeisellä takasuoralla kiriä neljännen radan kautta kärkeen, muttei yltänyt totoon. Stuntti palailee pitkältä tauolta, ja on selvää, että hevonen vaatii lisää startteja alle. 2 Hymyhattara juoksi Jyväskylässä lähtölaukan jälkeen 4. sisältä ollen tasainen. Lähtöpaikka on hyvä, mutta otteiden pitää terävöityä, että kärkisija irtoaa. Edellisen tapaan epävarmasti esiintyvä 3 Ekopetus tulee rankingissa seuraavana ennen takarivistä starttaavia 10 Suklaarillaa ja 9 Faijaa, joista jälkimmäinen palaa tauolta.

Pelijakauma: Kirmaralli (4%) maistuu paljon.

Juoksunkulku: Lumisukka katsoo keulat ja saa I.P. Soturin rinnalleen. Mikäli I.P. Soturi laukkaa, on Kirmaralli halukas etenemään johtavan rinnalle. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Minto's Romeo otti edellisen voittonsa kuolemanpaikalta. Viimeksi ruuna lähtö toisessa kaarteessa kolmannelle tavoitteenaan paikka johtavan rinnalla, mutta juuttui kiertämään ulkorataa eikä esitystä voi tuomita. Ruuna starttaa loistoasemista, kohtaa sopivan porukan ja on selvähkö ykkösmerkki. Haastajilla on kysymysmerkkejä ilmassa, joten Minto's Romeo on turvallisin varmavalinta Ouluun.

Haastajat: 7 Dixie Exclusive lähti Torniossa 5. ulkoa kolmannelle 900 jäljellä ja sai pian selän eteensä. Ruuna laukkasi loppukaarteessa, mutta lopetti raville selvittyään kovaa. Joensuussa ruuna matkasi 2. ulkona ja oli viimeiseen kurviin mentäessä hyvävoimaisen näköinen, mutta sitten ravi alkoi kadota ja laukka tuli. Kurvijuoksu on tällä hetkellä ruunan akilleen kantapää, mutta kunto on hyvällä mallilla.

5 Donna Linda on tauon aikana selättänyt ongelmat, mutta viime aikoina tallikavereilla on ollut yskää, joten tamma on kokonaisuudessaan isohko kysymysmerkki. Donna Linda on pystynyt tauoltakin olemaan hyvä, joten kaiken ollessa kunnossa siltä pitää odottaa hyvää esitystä. Tehtävä ei ole mahdoton, joten Donna Linda kuuluu heti pelihevosiin.

Yllättäjät: 9 Hamtaro S nousi Joensuussa 2. ulkoa kakkoseksi kovassa iskussa kilpailevan Vilar Laken takana. Kaustisella ruuna kiri aivan mallikkaasti 4. ulkoa, muttei niin hyvin kuin parhaimmillaan. Hamtaro S pystyy petraamaan edelleen, sillä sen peruskapasiteetti on nähtyä parempi. 10 Meadow Match nousi Rovaniemellä sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle, hyökkäsi samassa ja kiri ansaittuun voittoon. Ylivieskassa tamma lähti viimeisellä takasuoralla kolmannelle, muttei jaksanut puristaa loppuun asti. Tarkalla juoksulla totosija on mahdollinen, mutta suosikin lyöminen olisi yllätys. 2 Benjamin Duo oli tauolta paluussaan tasainen. Ruuna sai startin alle ja on hyvistä asemista mahdollinen totohevonen. 1 Mr Big S piti Torniossa 6. ulkoa vauhtinsa. Ruunan voitto olisi viime startin perusteella yllätys, mutta lähtöpaikka ja ruunan peruskapasiteetti ovat niin hyviä, ettei sitä voi jättää pois revityksistä.

Pelijakauma: Minto's Romeo (48%) voittaa hieman useammin kuin kerran kahdesta, joten peliprosenteissa on nousun varaa.

Juoksunkulku: Benjamin Duo, Boztheman ja Donna Linda avaavat parhaiten ja näistä Donna Linda painuu keulaan. Minto's Romeo kiertää matkan aikana rinnalle ja joko juoksee kuolemanpaikalla tai prässää itsensä keulaan asti. Välikierros mennään maltilla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 13 Freddie de Veluwe kilpailee kivikovassa iskussa ja se erottuu papereissamme selväksi suosikiksi. Ruuna kiersi toissa kerralla 6. ulkoa erittäin kovatasoisessa lähdössä toiseksi ja olisi voittanut, jos matka olisi hieman jatkunut. Torniossa ruuna laukkasi lähtöön, mutta kulki tämän jälkeen vahvasti ennen toista laukkaansa loppukurvissa. Pöpperöinen rata ei viimeksi sopinut ja lisäksi ruunaa häirittiin loppukurvissa. Freddie de Veluwe pystyy tekemään tarvittaessa pitkän kirin ja päätöskierroksella se on erittäin paha lyötävä.

Haastajat: 15 Sahara Crack It lähti toissa kerralla 3. ulkoa etusuoralla kolmannelle ja eteni pian johtavan rinnalle, mistä ruuna siirtyi viimeisellä takasuoralla keulaan ja pakeni omille teilleen. Torniossa ruuna aloitti keulassa, jatkoi etusuoralla 2. sisällä ja tuli tilaa saatuaan mukavasti. Sahara Crack It on monipuolinen menijä, joka kirii selkäjuoksullakin korkealle.

3 Absolut Arctica on paaluhevosista selvästi vaarallisin. Ruuna ei mene hokkikengällä yhtä hyvin kuin kesäbalanssilla, mutta sopivalla juoksulla se heittää satavarmasti haasteen. Keulasta ruunalla ei voi ajaa, kun siitä viisivuotias ei tee totta. Tarkalla selkäjuoksulla Absolut Arctica lopettaa terävästi.

9 Armani Press nousi Torniossa 4. ulkoa kakkoseksi ja kulki kirikierroksen 16,6-kyydillä. Suosikin selättäminen olisi yllätys, sillä ei ollut viimeksi kaukana että Freddie de Veluwe olisi kahden laukan jälkeenkin ollut aikaisemmin maalissa. Armani Pressiä sarja ei suosi, sillä ruuna joutuu starttaamaan pakilta 49 euron tähden.

Yllättäjät: 16 Inferno lähti Torniossa kolmannelle jo toisessa kaarteessa eikä ymmärrettävästi jaksanut. Voitto olisi pitkältä pakilta pommi, mutta mikäli ruuna saa kirissä jomman kumman suosikin eteensä, pystyy se nousemaan yllättävän korkealle. 6 Mistrals Chuck ei vakuuttanut Joensuussa 3. ulkoa. Ruuna saattaa nyt saada tarkan juoksun sisäradalla kärjen takana, millaisella hevonen pystyy sijoittumaan kärjen tuntumaan. 10 Bluehouse's Power on tauluaan paremmassa vireessä, mutta ruuna olisi parhaimmillaan kärjen läheltä, minne se on monesti auton takaa nopeana lähtijänä päässyt.

Pelijakauma: Suosikki Freddie de Veluwe on papereissamme peliprosenttejaan (29%) selvempi suosikki. Armani Press (19%) on liikaa pelattu kun taas Absolut Arctica (9%) on liian vähän vedetty.

Juoksunkulku: Absolut Arctica katsoo keulat ja luovuttaa paikkansa jommalle kummalle juoksuradan hevosista. Freddie de Veluwe tai Sahara Crack It saattavat olla myös kiinnostuneita etenemään aikaisin keulaan, mikäli kiihdytys menee putkeen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5,4,2,6,1,9,7
Toto4-2: 6,4,8,1,7,2,3,10,9,5
Toto4-3: 3
Toto4-4: 13
Hinta: 14,00 €

Suuri
Toto4-1: 5,4,2,6,1,9,7
Toto4-2: 6,4,8,1,7,2,3,10,9,5
Toto4-3: 3
Toto4-4: 13,15,3
Hinta: 42,00 €
Siirrä IS-pelisuositus kupongille: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt