Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Kaviovakio Turku 14.1.2017

Julkaistu:

Vakio
Korven tallin kovien tammojen varmistaminen ei ole välttämättä hassumpi idea. Tauko voi näkyä niiden otteissa.

1: 1 Big Boss Kemp - X Leon Coger - 2 Marshall Maurice

IS Ravien Toto76-varma Big Boss Kemp on luonnollinen tukipilari myös kaviovakiossa. Vaikka lähtöpaikka on ulkona, ruunalla on selkeä sauma päästä piikkiin dominoimaan juoksua. Leon Cogerin kiertämiskyky on näkemättä ja Marshall Maurice oli viimeksi kurakelillä täysin ponneton.

2: 1 Stampede Alley - X Touched By Love - 2 Westcoast Titan

Touched By Love ei ole ollut niin heikko. mitä sen Suomen sijoitukset kertovat. Painoi viimeksi liikaa ohjille keulassa, mutta voi roikkua nyt selkäreissulla jopa voittotaistoon asti. Sopivasti pelattuna hyvä varma.

3: 1 Dreamysine - X Passing Game - 2 Black Maya

Passing Game on hyvään vireeseen kohonneella huippukuskilla selkeällä voittopaikalla. Dremysineen liittyy tallikommenttien perusteella epävarmuustekijöitä. Passing Gamesta kolmas piikki kärkeen ja sitten voikin siirtyä revityksiä kohti.

4: 1 Gasoline Gal - X Erica Eme - 2 Callela Matterhorn

Vaihtoehdot 1 ja 2 riittänevät, sillä Erica Eme ei ole esittänyt sellaisia voimaotteita, että se kiertelisi ja kaartelisi kasipaikalta välttämättä kovin ylös.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

5: 1 Astrodome - X Seapearl - 2 Con Gas

Astrodome on ylivoimainen kyky, mutta voi vaatia startin alleen kuukauden joululomalta. Haetaan sen takia yllätystä ja otetaan kaikki vaihtoehdot käyttöön.

6: 1 Like Of Rose - X Myriam Kemp - 2 Diesel Devoted

Vaikka Like Of Rose kurotti viimeksi takamatkalta voittoon, sillä on enemmän kuin tekemistä paljon kovempia hevosia vastaan. Ohipelin paikka.

7: 1 Costello - X Carmela - 2 Köppinen

Costellon esitys oli viikko sitten niin räävitön, että sen varmistaminen olisi liioittelua. Paha lähtölaukkakin oli kuskin mukaan vain kuuluvuusongelmista johtunut työtapaturma.

8: 1 Pihlajan Aaroni - X Helmen Vili - 2 Aki-Vei

Nopeat ja ravivarmat Pihlajan Aaronin kaltaiset seurailijat ovat usein hyviä pelihevosia kaviovakiossa, jossa ei tarvitse voittaa. Toki takavuosien suuruus voi vielä tehdä senkin, jos sen huumoripuoli alkaa toden teolla pelittää. Koska Pihlajan Aaronilla ajatetaan kuitenkin edelleen nätisti, kannattaa turvautua kaikkiin vaihtoehtoihin.

9: 1 Twigs Voici - X Prey Frontline - 2 Maffioso Face

Koska Astrodomen tallikaverilla Twigs Voicilla ei ole myöskään päästelty heikkojen treenikelien takia urku auki rokotuspaussin aikana, varaudutaan yllätykseen. Normaalisti tällainen lähtö olisi hirmutammalle läpihuutojuoksu. Jatketaan siten ”läpärillä” ja rastataan kaikki kilpailijat.

10: 1 Lindys Jersey Boy - X Costatantisoldi - 2 Archie Ride

Lähtöpaikat ovat sellaiset, että kolmikon välillä parhaiten sijoittuvasta hevosesta ei ole kamalan suuria todennäköisyyseroja. Koska eniten pelattua Costatantisoldia uhkaa hankala reissu, pudotetaan se pois kupongilta.

11: 1 Grainfield Oliver - X Wilhelm Nash - 2 Ypäjä Hereiam

Viides piikki löytyy täältä. Grainfield Oliver on ollut pitkän tauon jälkeen niin lupaava molemmilla kerroilla, että nyt pitäisi olla jo voiton vuoro. Lähtöpaikka ja lyhyt matka suosivat hurjasti tuulennopeaa avaajaa.

12. 1 Past Or Flash - X Sahara Rouge - 2 Prin Holz

Past Or Flash ei kiinnosta lainkaan piippuhyllypaikalta ylisarjassa, joten pelataan siitä ohi. Otteitaan petraava Prin Holz saa huippureissun, ja Sahara Rougen kova kokemus auttaa paljon juoksussa, josta uhkaa tulla levoton.

Pelisuositus:

1: 1

2: X

3: X

4: 12

5: 1X2

6: X2

7: 1

8: 1X2

9: 1X2

10: 12

11: 1

12: X2

432 riviä x 0,1 e = 43,20 e.

Kaviovakio pelataan lauantain Toto76-raveissa lähdöissä 6-11. Pelissä on tammikuun ajan porkkanana 5 000 euron bonus, mikä jaetaan täysosumien kesken.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›