Jari, Jalmari

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 13.1.2017

Julkaistu:

Toto4
Jokimaan Toto4-kohteiden varma valikoitui viimeisestä lähdöstä, missä Donnie Brasco pystyy pärjäämään sekä keulasta että johtavan selästä. Tehtävä on sopivan näköinen.

Toto4-1

Suosikki: 9 Dreambow on palannut tauolta vahvasti kahden hyvän keulaesityksen voimin. Viimeksi Dreambow voitti helposti ja varaa jäi. Nyt juoksusta tulee erilainen, mutta tehtävä on paperilla sopivaa tasoa, joten ruuna on ansaitusti suosikki.

Haastajat: 7 Valentin Laday on varmistunut paljon ja menestystä on sitä kautta tullut. Ruunan lähtöpaikka on ulkona, mutta se pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla. Starttiväli saisi olla hieman lyhyempi, että se maistuisi pelimielessä enemmän.

5 Vind Farming eteni viimeksi viimeisellä takasuoralla 2. ulos, mistä ruuna ei saanut kiritilaa. Tällä kertaa Vind Farmingilla kokeillaan todennäköisesti keulasta.

1 Edlance nousi ensimmäisellä takasuoralla toisen radan veturiksi, sai etusuoralla selän eteensä ja kiri lopussa varmasti ykköseksi. Tarkalla reissulla ruuna on jälleen yksi mahdollisista.

8 M.T.Illustrious voitti Joensuussa varmasti keulasta. Tamma jäi vuoden lopussa yhdestä startista pois pienen ruhjeen takia, mutta tilanne on tallikommenttien mukaan nyt normaali. Lähtö on pieni, joten tamma ei tule jäämään kasiradaltakaan toivottoman kauas kärjestä. Mikäli kärki pitää matkan aikana tempoa, nousevat tamman osakkeet.

Yllättäjät: 6 Victory Pilot avaa hyvin ja sopivalla selkäjuoksulla se pystyy paljoon. Viimeksi lähdön viivästys oli valmentaja Tommi Kylliäisen mukaan miinusta. Startissa ruuna kiri 3. sisältä asiallisesti loppua. Tätä ennen Victory Pilot voitti 2. sisältä Be Spontaneousin. 4 Karl Adam taipui toissa kerralla kuolemanpaikalta. Viimeksi ruuna kiri hyvin loppua vaikka selät eivät vetäneet kunnolla kirivaiheessa. 3 Frosty Vice lopetti Vermossa 4. sisältä sisärataa pitkin terävästi. Tarkalla juoksulla ruuna omaa yllätyssauman.

Pelijakauma: Vind Farming ja M.T.Illustrious ovat alle 10-pinnaisina parhaat merkit.

Juoksunkulku: Vind Farming avaa keulaan ohi Edlancen. Frosty Vice sukeltaa 3. sisälle ja Karl Adam tai Valentin Laday jää toisen radan veturiksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 3 Amazing Titania on valmentajan mukaan parantanut starttien myötä otteitaan eikä hokeista ole ollut sille haittaa. Amazing Titania on ensimmäistä kertaa eturivissä, joten lähtönopeus on vielä hämärän peitossa. Nelivuotias voitti Lahdessa varmasti sen älkeen kun pääsi keulaan toisessa kaarteessa. Viimeksi tamma kiersi 5. ulkoa ykköseksi.

Haastajat: 5 Leemark's Evelyn hallitsi toissa kerralla helposti keulasta. Viimeksi tamma laukkasi lähtöön. Hypyn jälkeen nelivuotias löysi 2. ulos, mistä se lähti etusuoralla kolmannelle tavoitteenaan paikka johtavan rinnalla. Sinne Leemark's Evelyn ei päässyt vaan juuttui kolmannelle radalle ja kesti pitkän kirinsä kunnialla.

10 Chianti Center lopetti Forssassa 3. sisältä oikein positiivisesti. Tamma hakeutui loppukaarteessa kiriin ja ehti maalisuoralla selväksi kakkoseksi Seapearlin takana.

11 Look Of Love on hyvä hevonen tähän lähtöön. Hokkikelit ei ole ollut tammalle etu, mutta luokallaan Look Of Love kuuluu peleihin.

7 Lovely Friend sai Teivossa hyvän juoksun 2. sisällä, mistä tamma seurasi kakkoseksi. Lähtöpaikka on heikko, mutta tamma pääsee kovaa matkaan.

Yllättäjät: 4 Memphis Minnie avaa auton takaa hyvin. Se kokee positiivisen ohjastajanvaihdoksen, joten revityksissä tamma kannattaa huomioida. 12 Miss Persos on valmentajan mukaan paremmalla mallilla kuin ennen taukoa, sillä tamman kiimahäiriöissä on päästy niskan päälle. 6 Silent vaatii tarkan juoksun ja sellaisella tamma havittelee tässä porukassa sijoitusta kärjen takana. 13 Xenia Lake on tauluaan parempi, mutta voitto puolentoista kuukauden tauolta olisi yllätys.

Pelijakauma: Amazing Titania (52%) on paljon vedetty, joten varmistukset houkuttelevat. Chianti Center (9%) on eniten alipelattu.

Juoksunkulku: Eturivissä on monta nopeaa avaajaa, kuten sisäradan Önas Johanna, Memphis Minnie, Leemark's Evelyn ja Lovely Friend. Amazing Titaniallakin tähdätään todennäköisesti keulapaikalle, mikäli tamma avaa auton takaa hyvin. Lopulta joko Amazing Titania tai Leemark's Eveleyn juoksee keulassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Rock Bolt kilpailee elämänsä vireessä. Kaikki lähti hurjasta juoksusta joulukuussa Teivossa, missä ruuna teki kuolemanpaikalta mitä tahtoi. Porissa Rock Bolt jäi kasiradalta 5. sisälle, mistä ruuna lopetti kovaa neljänneksi. Viimeksi Rock Bolt matkasi 5. ulkona ja seurasi kirissä hyviä nimiä ja oli asiallinen. Lähtöpaikka on heikko, mutta tehtävä on muuten niin sopiva, että ruuna starttaa selvänä suosikkina taipaleelle.

Haastajat: 6 Denny Crane teki mainion kolmivuotiskauden, mihin nähden viime kausi oli hieman tasainen. Jyväskylän startin perusteella ruuna tekee uutta tulemista, sillä Denny Crane voitti varmasti hyvällä juoksulla 2. sisältä/2. ulkoa.

12 Southwind Mardigra lopetti toissa kerralla tasaisesti 5. sisältä. Viimeksi tamma oli parempi kierrettyään 5. ulkoa kakkoseksi. Edelle jäivät mm. hyvin menneet Aisha Simoni sekä Hazelhen Hermes. Lähtöpaikka on yönmusta, mutta mikäli matkalla pidetään tempoa, saattaa Southwind Mardigra nousta yllättävän ylös eikä sitä kannata unohtaa peleistä.

5 Stone Capes O'Man tulee saamaan hyvän juoksun kärkipäässä, mutta tauolta sen voitto olisi yllätys. Myös siksi, että voittoja on vasta yksi kamppale koko uralta. Tehtävä ei näytä nimien puolesta mahdottomalta, joten ykköseen on mahdollisuuksia.

Yllättäjät: 3 Isa Ale jäi toissa kerralla pussiin. Viimeksi tamma teki 3. ulkoa pitkän kirin eikä luovuttanut koskaan. Isa Ale tuntuu menevän starttien myötä eteenpäin ja peleissä se kuuluu mukaan useaan ruksiin. 11 Rowan Cake nousi Jyväskylässä viimeisellä takasuoralla 5. sisältä 2. ulos, mistä ruuna seurasi kaksariin. Viimeksi Kuopiossa Rowan Cake oli tarkalla juoksulla johtavan takaa tasainen. Rowan Cake tarvitsee menestyäkseen tarkan juoksun, millaista on 11-radalta vaikea saada. Voitto olisi yllätys.

Pelijakauma: Rock Boltin peliosuus (49%) on korkea eikä se kelpaa varmaksi. Southwind Mardigra (3%) on paras ruksi.

Juoksunkulku: Stone Capes O'Man avaa keulaan ohi Isa Alen. Denny Crane tulee eteenpäin ja joko hakee johtopaikan tai menee Stone Capes O'Manin taakse. Rock Boltilla ajetaan todennäköisesti aktiivisesti eteenpäin jolloin se pääsee joko johtavan rinnalle tai keulaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Donnie Brasco kiersi toissa kerralla reippaassa vauhdissa kuolemanpaikalle ja taipui ymmärrettävästi lopussa. Viimeksi ruuan matkasi keulassa ja teki hyvän juoksun, mutta vastustaja iski selästä ohi. Donnie Brasco avaa hyvin ja ohjastaja Marko Hakkarainen oi valita, ajaako keulasta vai selästä. Molemmilta paikoilta Donnie Brasco pystyy paljoon ja sillä on loistava sauma palata takaisin kultakantaan.

Haastajat: 7 Arnold Halm avaa auton takaa terävästi ja ruuna juoksee todennäköisesti joko keulassa tai johtavan perässä. Viimeksi ruuna oli 2. sisältä kakkonen Wilhelm Nashin takaa. Tätä ennen ruuna lopetti kakkoseksi samalta juoksupaikalta.

Poisjääntien myötä tehtävä näyttää huomattavasti sopivammalta 12 Quartam De Caelolle. Se on kisannut tätä kovemmissa porukoissa, joten jos juoksunkulku luonaa eikä taukotukkoisuutta ole jäsenissä, pystyy viisivuotias nousemaan kärkikuvioihin.

Yllättäjät: 8 Ranch Norma Jeanen lähtöpaikka on heikko, mutta valmentajan mukaan lähtöön tullaan satsaamaan, sillä takapareista tamma ei ohittele. Kasiradalta onnistuneen juoksun saaminen ei ole kirkossa kuulutettu.

4 Flying Duck jäi eilen Kouvolassa kirissä vetämättömään selkään. Tamma nousi loppukurvissa neljännelle samalla kun toinen rata veti mainiosti, joten usea vastustaja ehti puikkaamaan ohi. Flying Duck tuli maalisuoraa positiivisesti ja oli sijoitustaan parempi. Lähtöpaikka on poisjäännin myötä entistäkin parempi.

5 Mary Valentine lopetti toissa kerralla 4. sisältä sisärataa pitkin kaksariin. Viimeksi tamma nousi päätöspuolikkaan alussa 3. sisältä 2. ulos, mistä tamma tuli tasaisesti. Tarkalla juoksulla Mary Valentine omaa saumat korkealle, mikäli sillä on oikea kilpailupäivä.

9 Sabacan Savage lopetti Vermossa aivan säpäkästi 5. sisältä. Ruuna tulee saamaan hyvän sisäratareissun, millaisella se pystyy kamppailemaan samoista tai hieman korkeammista sijoituksista kuin viime starteissa.

10 Grainfield Fionan luokka on tähän lähtöön riittävä. Tamma on parempi menijä kuin viime kausi osoitti, mutta tauko on niin pitkä, että voittoa siltä ei uskalla odottaa. Grainfield Fionalta odotetaan näyttöjä ennen kuin se nostetaan peleihin.

Pelijakauma: Donnie Bracsco (33%) on sopivasti pelattu ja ruunan peliprosenteissa on hiukan nousun varaa, joten se jätetään varmaksi. Quartam De Caelo (12%) on myös alipelattu.

Juoksunkulku: Donnie Brasco saa kiihdytyksessä rinnalleen Arnold Halmin, joka joko painuu keulaan tai johtavan kantaan. Donnie Brasco tai Arnold Halm siis tulee johtamaan lähtöä ja matkavauhti tasoittuu selvästi avauksen jälkeen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,7,5,1,8
Toto4-2: 3,5,10
Toto4-3: 8,6,12
Toto4-4: 2
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 9,7,5,1,8,6,4,3,2
Toto4-2: 3,5,10,11,7,4
Toto4-3: 8,6,12,5,3
Toto4-4: 2
Hinta: 54,00 €
Siirrä IS-pelisuositus kupongille: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt