Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kouvola 12.1.2017

Julkaistu:

Toto4
Kouvolan Toto4-kuitit viritellään ilman tukipilaria. Kierroksen pelillinen kannanotto on ohipeli pelipankista.

Toto4-1

Pelisuosikki: 7 Delilah ei pystynyt aivan puolustamaan keulapaikkaa Oulun Toto75-kierroksella. Jani Ruotsalaisen ajokki oli pitkään vailla kiritiloja, mutta polki maalisuoraa vahvasti perille. Tällä kertaa pussiin jääminen ei tule kysymykseen, ja hevonen saa mahdollisuuden. Vahva juoksija antaa todennäköisesti johtavan rinnalla painetta ja taistelee ykkösestä.

Haastajat: 10 Yakuza kirii palan matkaa räväkästi, mutta mitenkään pitkän kirin päätteeksi se tuskin pystyy voittamaan. Oikein ajoitetulla kirillä voitto on otettavissa, sillä esimerkiksi suosikki ei pysty sen vauhtiin vastaamaan nappiin ajoitetussa kirissä.

2 Carribean Cruise palaa tauolta. Valmentaja Pasi Tikkala on heti luottavainen, sillä treeniotteet ovat olleet mukavia. Viime keväänä 14-tuloksia täydellä matkalla viilettänyt mielii vetotöihin, josta voisi johtaa maaliin saakka. Myös muilta juoksupaikoilta menestyminen on mahdollista.

Yllättäjät: 1 Applehill Expressin voitot ovat olleet harvassa viime aikoina, mutta näistä asemista tarjolla on nappireissu. Sellaisella ainakin totosija on mahdollinen.

8 Amiral Lady palasi Teivossa tauolta. Ohjastaja-valmentaja ei halunnut ajaa pitkää kiriä, vaan tarjota nätin reissun, jolloin hevonen ei päässyt kirimään lopussa vapaasti. Tuskin paukkuja kauheasti olikaan varastossa. Tammalle täytyy antaa jonkinasteinen mahdollisuus keulajuoksuun näinkin ulkoa, mikäli sillä vain tosissaan satsataan. Piikissä erinomaisesti viihtyvä olisi mahdollinen paukku siltä juoksupaikalta.

Pelijakauma: Yli 50 prosenttia pelattu Delilah on selvästi yläkantissa. Etenkin 11 prosentin Caribean Cruise on aliarvostettu.

Juoksunkulku: Carribean Cruise pyrkii Applehill Expressin ohi keulaan. Ulkoa 5 Ahasveros on kuitenkin nopein, mikäli sillä satsataan. Silloin Amiral Ladylla olisi mahdollisuus olla hakemassa keulaa ensimmäisenä, koska Ahasverokselle kelpaa selkä eteen. Todennäköisimmin Carribean Cruise on kuitenkin johtonimi ja Delilah matkaa rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 2 Vasker on jäänyt kahdesti peräkkäin ilman kärkisijaa. Ruuna ei ollut ensin parhaimmillaan ja kohtasi viimeksi kovia. Tässä Iikka Nurmosen ajokilla on mahdollisuus keulajuoksuun, jolla se olisi vaikea kukistettava, sillä Vasker on näyttänyt viihtyvänsä keulassa erinomaisesti. Auton takaa hevonen ei ole ollut kuitenkaan varma lähtijä, ja alussa laukkapeikko vaanii. Ravilla keulasta Vasker olisi erittäin vaikea kammettava.

Haastajat: 4 Meno-Miina pyrki joulukuussa Kouvolassa haastamaan Vaskeria tämän rinnalta, mutta ei pystynyt langettamaan todellista uhkaa. Samoilta juoksupaikoilta tulojärjestys tuskin muuttuisi, mutta suosikin kohdatessa epäonnea olisi Meno-Miina ainakin vahvoilla.

7 Mylverin Jytky ei ole hetkeen voittanut, mutta on ravilla jatkuvasti kärkipäässä. Niin myös tässä.

5 Iidan Tähti on pilannut usein laukkoihin, mutta esiintynyt muuten vahvasti. Viimeksi ravi maittoi, mutta otteet olivat pehmeät. Omalle tasolle palatessa pystyy ori kellistämään tällaisen sakin.

Yllättäjät: 6 Vektoria on juossut kahdesti tasokkaissa porukoissa. Tässä sakissa se piisaa ravilla ehdottomasti.

10 Aika-Sisu ei ole onnistunut hetkeen voittamaan, mutta kuntonsa puolesta kärkeen yltäminen on tässä tehtävässä mahdollista. Pienessä lähdössä Timo Toiviaisen suojatti saa sellaiset juoksuasemat, että voittotaistoon kirimiseen on saumat.

3 Egoa On on ollut vaisu jo kahdesti peräkkäin. Mikäli meno maittaa tällä kertaa, on mikä tahansa sija mahdollinen. Toki kahden edellisen kilpailun takia hevoseen suhtaudutaan varauksella.

Pelijakauma: Vaskerin peliosuus on kivunnut jo yli 40 prosentin, jonka takia se varmistetaan. Meno-Miina (15 %) on paras varmistusmerkki.

Juoksunkulku: Vasker etenee ravatessaan vetotöihin, josta sillä ajetaan. Suosikin laukatessa lienee Meno-Miina kärkinimi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 7 Golden Eleven on kohonnut kovaan iskuun. Viimeksi se matkasi johtavan Cicciolina Sisun rinnalla, jonka ruokaili jo varhaisessa vaiheessa. Lopussa ruuna vastasi sitkeästi kovalle Jasulitolle, mutta tämä työntyi väkisin edelle. Golden Eleven voittaa varmasti pian ja tässä sellaiseen on jo hyvä mahdollisuus.

Haastajat: 5 Royal Andy palaa pieneltä sairaspaussilta. Hyvä lähtijä voi päästä etenemään keulaan, josta johtaa kaiken ollessa normaalisti pitkään.

4 Victory Zet kiinnostaa. Valmentaja Arsi Skyttä kertoi, että hevosen treeniä muutettiin ja se on tuntunut riskimmältä sen ansiosta. Tamman kyvyt ovat sitä tasoa, että mikäli palaset ovat loksahtaneet paikalleen, ei sen tarvitse hävitä tässä kellekään. Vähän kokemusta omaava ohjastaja ei paranna voitonmahdollisuutta, mutta ei myöskään vie sitä.

6 Flying Duck kirii sopivan selkäreissun jälkeen vauhdilla. Tässä se voi saada suosikkikaksikkoa paremman reissun ja rankaista lopussa voitokkaasti.

Yllättäjät: 12 Minmind palaa treenitauolta. Pari poissaoloa helpottaa sen osalta tehtävää. Porukka ei ole voittoakaan ajatellen mahdoton, mutta siihen kaiken täytyy toki mennä putkeen.

9 Ina Starin piti aloittaa kausi jo viikko sitten Jokimaan peruuntuneissa raveissa. Tamman taulu on päässyt varsin sekavana kuntoon, mutta ei se niin huono ole. Juha Utalan suojatille annetaan pienoinen yllätyssauma.

Pelijakauma: Royal Andy on 30 prosentin kannatuksellaan yliarvostettu. 9 prosentin Victory Zet on huippumerkki.

Juoksunkulku: 3 Pop Up lataa johtoon, mutta selkä kelpaa eteen. Royal Andy hakee vetotyöt itselleen. Golden Eleven etenee rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 9 Ida Glitter on riski menijä, jolla voi tehdä tällaisessa tehtävässä ratkaisuja jo varhaisessa vaiheessa. Tamma ei ehdi alussa nopeimpien matkaan, mutta jyrää tunnollisesti maaliin saakka. Jarmo Saarelan ajokki suorittaa jatkuvasti hienosti, vaikka ei mässäilekään voitoilla.

Haastajat: 4 Better Boost on epäonnistunut kahdesti. Ensin ruuna jäi taipuvan taakse ja menetti pelin. Viimeksi lähtölaukka pilasi pelin. Valmentaja Matias Salo kertoi, että hevosen vire pitää. Jokimaa Tekee Tähtiä -voittaja kuuluu jokaiselle pelikuitille mukaan.

2 April Sisu tulee huomioida jo muutamaan merkkiin nappiasemista. Hannu Torvisen ajokki on pärjännyt hienosti lyhyellä matkalla, mutta nyt juostavalla täydellä matkalla se ei ole vielä Suomessa ykköseksi yltänyt.

Yllättäjät: 11 Stoneisle Jade voitti toissa juoksunsa Teivossa piikistä, mutta lauantain kovassa lähdössä kiri katkesi pahasti kesken. Normaalina tällainen tehtävä on Tommi Kylliäisen ajokille sopiva.

1 Elite Of Vice lähtee hyvin matkaan ja Timo Toiviainen pyrkii todennäköisesti johtamaan alusta loppuun. Lappeen lounareissa hevonen piti keulasta helposti pintansa, kun kovin uhkaaja Osmo Cosmos jäi taakse nalkkiin.

6 Scarlet Darban kiri viimeksi mukavasti perille. Edelle jäi vain kovat Kiikku's Lordi ja Sentry. Sitä ennen se juuttui voimissaan pussiin.

Pelijakauma: Ida Glitter(25 %) ja Better Boost(20 %) voisivat erottua selvemmin muista. April Sisu(19 %) on yläkantissa.

Juoksunkulku: Elite Of Vice pyrkii torjumaan April Sisun alussa ja voi hyvin siinä onnistua. Ida Glitter etee tilanteen salliessa johtavan rinnalle jo hyvissä ajoin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10,2
Toto4-2: 2,4,7,5
Toto4-3: 7,4,6,12
Toto4-4: 9,4
Hinta: 12,80 €

Suuri
Toto4-1: 10,2
Toto4-2: 2,4,7,5,6,10,3
Toto4-3: 7,5,4,6,12
Toto4-4: 9,4,11,1,6
Hinta: 70,00 €
Siirrä IS-pelisuositus kupongille: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›