Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 11.1.2017

Julkaistu:

Toto65
Keskiviikon T65-kierrokselta löytyy monta hyvää yllätyshakua.

Toto65-1

Suosikki: 1 Testimonial oli toissa kerralla voittojuoksussaan mainio, kun haki reippaan tempon juoksussa puolimatkassa keulat ja voitti varmasti. Viimeksi tamma ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä 2. ulkoa 500 metrin kirillä, joten sitä ei uskalla nostaa nyt pelikohteeksi, vaikka vastus näyttää sopivalta. Olli Koivusen mukaan Testimonial olisi selvästi parempi vapaalta radalta. Sisäradan lähtöpaikka aiheuttaa pienen pussitusriskin.

Haastajat: 4 Wild Hot Shot ja 2 Breezy Kemp ovat ihan pystyviä taukohevosia, joiden mahdollisuuksiin suhtaudutaan pelimielessä passiivisesti ilman tuoreita kuntonäyttöjä. Kaksikosta varsinkin ensin mainittu on näyttänyt, ettei ole riippuvainen muiden tekemisistä jos vire on kohdillaan, mutta tallitietojen mukaan valmistautuminen tähän starttiin ei ole sujunut optimaalisesti. 8 Katherine Bo on tosi hyvä hevonen tällaiseen lähtöön ja vaikuttaa selvästi aliarvostetulta. Esimerkiksi toissa kerralla Teivossa se kiri 4. ulkoa viimeiset 700 metriä 13,3-vauhdilla ja hävisi vain kovalle Enjoy Pepperille. Viimeksi tamma oli laukkapäällä ja hyppäsi sekä kiihdytyksessä että kirivaiheessa. Jos Katherine Bo saa sopivasti vetoapua kirissä, sen nopeus on tuhoisa ase loppukahinoissa.

Yllättäjät: 3 Primadonna Fellow on kookas tamma, jolla on ollut usein ravivaikeuksia. Viime kilpailuissaan Sirpa Tienhaaran suojatti on kuitenkin näyttänyt aiempaa paremmalta. Toissa kerralla se matkasi 4. sisällä, pääsi kirimään 300 metriä ennen maalia ja tuli riuskasti maaliin. Viimeksi kiriluukut aukesivat sisäratajuoksun jälkeen vasta satakunta metriä ennen maalia ja voimia jäi käyttämättä. 11 Don Geronimo ei ole voittanut vielä koskaan, mutta vaikuttaa nousukuntoiselta. Viimeksi se kulki viimeiset 700 metriä 3. ulkoa mukavasti 14,9-vauhdilla ja tuli juosten perille. 6 BWT Admiral taittoi viimeksi matkaa 4. sisällä. Se spurttasi terävästi loppua 12 Florence Webin takaa pussista päästyään.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa Testimonial pyrkii pitämään sisäradalta keulapaikan. Pedro Mint voi halutessaan sekoittaa pakkaa alussa.

Pelijakauma: Katherine Bo (9%) on selvimmin aliarvostettu. Breezy Kemp (17%) on ylipelattu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Väkivahva 13 Vekraus on tasaisen kohteen niukka suosikkimme. Ruuna on jäänyt kahdessa viime juoksussaan kakkoseksi, mutta erittäin vahvojen esitysten jälkeen. Toissa kerralla Jokimaalla ruuna kiersi koko matkan väsymättömästi kolmatta rataa pitkin ja hävisi vain säästeliään juoksun saaneelle 10 Suvin Toivolle. Viimeksi Vekraus hyökkäsi kiriin kolmannelle radalle 1400 metriä ennen maalia ja oli taas oikein sitkeä.

Haastajat: 9 Tamburiini voitti toissa kerralla Lappeessa melko vakuuttavasti johtavan rinnalta. Sen perusteella se pelattiin viimeksi yhdeksi cup-finaalin suosikeista, mutta juoksu pilaantui ensimmäisen takasuoran alussa tulleeseen laukkaan. Vaikka Tamburiini on kilpaili pitkin syksyä menestyksekkäästi, sen ravi ei aina ollut sulavaa. 16 Manionni vaikuttaa pitkän pakin kovakuntoisimmalta. Lauantain välistartissa ruuna laukkasi melko pahoin lähtöön, mutta kulki sitten viimeiset 1800 metriä hienosti 27,4-vauhdilla ja ohitti kalkkiviivoilla mm. monin verroin helpomman juoksun saaneen 15 Turopellan. Samassa lähdössä kilpaili myös 14 Tähti-Aura, joka raivasi kiritilan johtavan takaa sääntöjen vastaisesti ja hylättiin.

Yllättäjät: 4 Kielas on loistava haku kaikille lapuille. Ruunalla on vasta yksi voitto koko uralla, mutta jos otteet säilyvät joulukuussa nähtyjen kaltaisena, saldo komistuu pian. Varsinkin viimeksi tasokkaassa cup-finaalissa ruuna oli hyvä. Se matkasi sisäradalla kärjen takana ja nousi 800 metriä ennen maalia 2. pariin ulos. Käsky kävi pian kirihyökkäykseen kolmannelle radalla, mutta Kielas laukkasi 600 metriä ennen maalia. Rytmistä uudelleen kiinni saatuaan ruuna kulki viimeiset 400 metriä 28,8-vauhdilla ja ehti neljänneksi. Shokkivoittajaa etsivät huomioivat 5 Susan Prinssin, joka viimeksi kulki hylättynä lähtölaukan jälkeen viimeiset 1900 metriä 29-vauhdilla ja tuli kärkirintaman takana pussissa maaliin. 2 Välkyn Väiski oli alustavassa pelijakaumassa käsittämättömän paljon pelattu, mutta tilanne korjaantuu illaksi. Viimeksi valmentajan ajamana ruuna paikkasi pahan lähtölaukan mukavasti ja kulki viimeiset 1900 metriä 30,9-vauhdilla.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa juosuradoilta avataan parhaiten. Veto-Vauhti etenee keulaan.

Pelijakauma: Vekraus (22%) on aliarvostettu suosikki ja Kielas (7%) on mainio haku. Välkyn Väiski (11%) on ylipelattu, mutta kannatus on ollut selvässä laskussa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Viime viikon luottohevonen 7 Jeppas Pointer jatkaa T65-varmanamme, vaikka kannatus on korkealla. Se vaikuttaa hevoselta, joka nousee nopeasti sarjoissa ja riittäisi jo T76-pronssidivisioonassakin.

Ruuna on ollut kahdessa juoksussaan Suomessa mainio. Ensin kaksi viikkoa sitten Vermossa se tykitti 5. ulkoa viimeiset 700 metriä 12,8-vauhdilla ja oli ehtiä voittoon saakka. Viime viikolla kovassa pakkasessa Olli Koivunen ei satsannut sisäradalta kiihdytykseen vaan ajoi rauhallisesti johtavan rinnalta, mistä hevonen puristi vakuuttavasti ykköseksi. Tehtävä oli samaa tasoa kuin nyt, joten vain voittoa odotetaan.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Viking Bagger oli viimeksi hiukan tahmea kirissä johtavan takaa ja hävisi selvästi Jeppas Pointerille sekä eteensä keulaan kiihdyttäneelle 8 Oden Tillylle. Näistä lähtöasemista on kuitenkin jopa todennäköistä, että osat Oden Tillyä vastaan vaihtuvat, ellei keli mene raskaaksi, mikä olisi Viking Baggeria vastaan. 10 Sacramento S oli toissa kerralla T76-finaalissa Teivossa tosi hyvä kakkonen johtavan takaa ja nousi lopussa haastamaan voittokone Wilhelm Nashia. Viimeksi Oulussa ruunan juoksu pilaantui yllättävään laukkaan, joka tuli 3. sisältä kirikierroksen käynnistyessä. 6 Christopher Star kannattaa ottaa peleihin potintekijäksi, jos Jeppas Pointeria varmistelee. Ruuna on viime startin perusteella selvässä nousukunnossa. Se avasi tulisesti, mutta ei aivan päässyt keulaan. Se peruutteli 3. sisälle, mistä ei saanut ajoissa tilaa ja tuli voimia tallella sisään. Edellä kolmantena maalilinjan leikkasi 2 Maryland Rose, joka kiri 3. ulkoa viimeiset 800 metriä vahvasti 13,6-vauhdilla.

Juoksunkulku: Christopher Star tulittaa keulaan ohi Rocket Richardin. Jeppas Pointer juoksee taas johtavan rinnalla.

Pelijakauma: Jeppas Pointerin (78%) kannatus on noussut hieman liian korkealle, mutta koska parempiakaan vaihtoehtoja ei ole tarjolla, rivin todennäköisin voittaja jää varmaksi. Christopher Starin (0,5%) ei kuuluisi olla täysin pelaamaton.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 11 Buck Boko on löytänyt taas voittovireen pitkillä matkoilla. Toissa kerralla kolmella kilometrillä se eteni puolimatkassa johtavan rinnalle ja kirikierroksen käynnistyessä keulaan, mistä voitti vakuuttavasti. Viimeksi neljällä kilometrillä taktiikka oli lähes vastaava ja kärkeen edelleen ruunan kirikierros ylipitkälle matkalle hienosti 14,1-vauhtinen. Buck Boko jaksaa vääntää ja jos se on säilyttänyt vireensä, voittoputki on varmasti lähellä venyä. Valmentaja Markku Nieminen ohjastaa tällä kertaa.

Haastajat: 10 Harmi's Frido oli todella onnekas juoksunkulun suhteen viimeksi ja kiitti spurttaamalla loppusuoralla yllätysvoittoon. Kyseessä oli ruunan ensimmäinen voitto kärrylähdössä 1,5 vuoteen, välissä tikkuja oli tullut vain montéssa eli raviratsastuksessa. 7 Strickeriin on hiukan hankala suhtautua kahden viikon takaisen Suomen-debyytin perusteella. Ruuna pelattiin positiivisten harjoitustietojen perusteella yhdeksi suosikeista, mutta juoksu meni pieleen ja 1400 metrin kirin lopuksi tuli väsy. Kykyjä pitäisi olla paljon parempaan. 3 Issaquah Sund meni syyskuussa kolmella kilometrillä voittaessaan Suomen ennätyksen T76-pronssidivarissa, joten matka ainakin käy. Viimeksi tauolta Kuopion T76:ssa ruuna kiri hieman sijoitustaan paremmin 5. ulkoa kärjen lopettaessa reipasta.

Yllättäjät: 1 Cincinnati on idearastimme kilpailuun. Ori väläytteli hyvää virettä jo syksyllä ja oli viimeksi mainio kakkonen suojaisan juoksun jälkeen. Voimia oli maalissakin tallella. Pitka matka luonnistuu mainiosti ja tarjolla on taas säästöreissu. 5 Mystic Power joutui viimeksi kiertämään ensimmäiset 700 metriä kolmatta rataa pitkin, kunnes pääsi toisessa kaarteessa keulaan. Ruuna kesti vaativan juoksun ongelmitta ja voitti pystyyn. Nyt tehtävä on paljon kovempi ja ruuna ei pääse voltista yhtä liukkaasti liikkeelle kuin auton takaa. 12 Part Two kiskaisi toissa kerralla terävästi loppua ja oli viimeksikin hyvä, vaikka jäi kuudenneksi. Tamma kulki 5. ulkoa kirikierroksen 13,6-vauhdilla. 9 Global Kid oli asiallinen kolmas toissa kerralla Vermossa, vaikka hävisi paljon Buck Bokolle ja Costatantisoldille. Valmentaja Tapio Mäki-Tulokas kommentoi ennen viime viikon juoksua, että ruunalla on vielä liikaa massaa ja se petraa pikkuhiljaa starttien myötä. 4 Cashier Center jäi Suomen-debyytissään hyvän oloisena pussiin 4. sisältä.

Juoksunkulku: Paalulla ei ole selkeää keulahevosta. Kaikille kelpaa matkalla Buck Bokon selkä.

Pelijakauma: Parhaat merkit löytyvät yllättäjistä Cincinnatin (4%) johdolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 11 Ekin Toive starttaa suosikkina, mutta ei kelpaa varmaksi, sillä viime esityksistä on puuttunut viimeinen rutistus. Toissa kerralla Tähen Toivomuksen voittamassa T76-finaalissa kuutostilan voi laittaa vielä kovan vastuksen piikkiin, mutta viimeksi Ekin Toive ei vain ollut herkimmillään. Se kiri 4. ulkoa viimeiset 700 metriä tasapaksusti 25,4-vauhdilla Vihin Mahdin voittamassa kilvassa. Muistissa on edelleen myös Ekin Toiveen marraskuinen alle 19-vauhtinen loppuriuhtaisu Vermosta, mutta päivän vire ratkaisee enemmän. Valmentaja Aimo Vuorisalon mukaan vetolappuja ei ole vedetty ruunan viime voiton jälkeen, mutta tänään voisi olla paikka.

Haastajat: 3 Iinan Maestro olisi alkusyksyn hurjassa voittovireessään tämän lähdön selvä suosikki. Vaikka alla on taukoa, alakanttiin rastitun ruunan voi ottaa heti peleihin. Näemme sen tauoltakin tasavahvaksi haastajaksi Ekin Toiveelle. Lisää ruunan tilanteesta tallikommenteissa.

Yllättäjät: 10 Salaus löi Ekin Toiveen toissa kilpailussaan keulasta melko selvällä marginaalilla. Ruuna ei ollut huono viimeksikään, juoksusta vain tuli tosi vaikea tasokkaassa T76-finaalissa, kun takaa oli hyökättävä selässä kolmannelle radalle jo 1200 metriä ennen maalia. 2 Mökin Tähti laukkasi lauantain T76-välistartissa 4. ulkoa 1100 metriä ennen maalia. Ruuna paikkasi hypyn asiallisella loppuvedolla ja kulki viimeiset 900 metriä hieman alle 26-vauhdilla.

Juoksunkulku: Eicku on eturivin nopein, jos sillä satsataan tauolta starttiin. Salaus voi edetä sen takaa mielipaikalleen keulaan.

Pelijakauma: Ekin Toive (43%) on viime juoksuihinsa peilaten hieman yliarvostettu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 3 Luxorious Lord on todennäköisenä keulahevosena laatulähdön niukka kärkirankkaus. Ruuna on edelleen kunnossa, vaikka syksyn voitot ovat vaihtuneet talven tultua heikompiin sijoituksiin. Juoksuista on tullut jatkuvasti hyvin vaativia. Toissa kerralla Vermossa valmentajan ajamana Luxorious Lord joutui revittämään kurakelissä kolmannen radan kautta 11,5-vauhdilla keulaan. Se kesti alkuvauhdin sitkeästi. Viimeksi juoksusta tuli vielä vaikeampi, kun ensimmäinen kaarre sujui neljännellä radalla ja pakittelun jälkeen kirivaiheessa ruuna koki lievää häiriötä. Se tuli kuitenkin juosten maaliin, joten kunto pitää.

Haastajat: 9 Joyness kyttää takarivistä vesi kielellä ylivauhtista kiihdytystä. Kun sellainen toteutui reilun kuukauden takaisessa kilpailussa Vermossa, Joyness kiri todella herkästi selvään voittoon. Ruunan kunto ei ole ainakaan laskemaan päin, niin hyvin se kesti viimeksi reippaan tempon johtavan rinnalta. 4 Axel Foley on myös hyvä kirihevonen, joka sai viimeksi vaativan juoksun. Ruuna kiersi ensimmäisen kaarteen kolmatta rata pitkin ja jaksoi se jälkeen johtavan rinnalta hyvin perille. 2 Phantom Smith löi viimeksi mm. Axel Foleyn, kun sai sujuvamman juoksun 4. ulkona ja vetävän selän eteen kirissä.

Yllättäjät: 6 Grainfield Fanny on reilusti riviään parempi. Toissa kerralla Derbyrevanssissa se pysyi 3. sisältä ongelmitta rahakkaampien kärkihevosten kyydissä ja tuli lähes samaa vauhtia maaliin. Viimeksi tamma revitti 08,5-vauhtiseksi kuulutetussa avauksessa keulaan ja kesti tempon hienosti. Tamman ei missään nimessä kuuluisi olla täysin pelaamaton. 8 Lady Redcap on parantanut otteitaan, mutta nyt ulkoradalta juoksusta voi tulla liian vaikea. Hiukan samat sanat pätevät viimeksi keulasta Joynessin niukasti takanaan pitäneeseen 10 Arctic Madonnaan.

Juoksunkulku: Luxorious Lord ja Grainfield Fanny iskevät yhteen kiihdytyksessä. Veikataan jälkimmäisen tyytyvän tällä kertaa suosikin selkään, kun alla on erittäin kuluttava juoksu.

Pelijakauma: Grainfield Fanny (1%) on reilusti ja Axel Foley (8%) jonkin verran alipelattu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 1,8
Toto65-2: 13,9,16,4
Toto65-3: 7
Toto65-4: 11,1
Toto65-5: 11,3
Toto65-6: 3,9,4,2,6
Hinta: 16,00 €

Suuri
Toto65-1: 1,8,3
Toto65-2: 13,16,4
Toto65-3: 7
Toto65-4: 11,1,5,12,9,4
Toto65-5: 11,3,10,2
Toto65-6: 3,9,4,2,6
Hinta: 108,00 €
Siirrä IS-pelisuositus kupongille: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt