Enni, Eine

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 6.1.2017

Julkaistu:

Toto4
Seinäjoen Toto4-pelin luottohevonen on kakkoskohteen Lindys Jersey Boy, jonka uumoilemme johtavan koko matkan. Kisat starttaavat klo 16.

Toto4-1

Suosikki: 11 Elzevier Lloyd laukkasi viimeksi juostuaan leijonanosan matkasta johtavan rinnalla, mutta tätä ennen Elzevier Lloyd teki 3. ulkoa loistojuoksun ja Hannu Hietasen mukaan varaa jäi paljon. Ruuna tulee osaavista käsistä ja on mitä todennäköisimmin heti pärjäämisiskussa. Mikäli juoksunkulun kanssa on tuuria, nousee Elzevier Lloyd kärkitaistoon mukaan.

Haastajat: 1 Tropical Beach eteni toissa kerralla Teivossa keulaan, mistä ruuna aurasi maalisuoralla ulospäin ja jäi kolmanneksi. Vermossa viisivuotias kiersi 3. ulkoa kolmatta ilman selkää asiallisesti totoon. Tropical Beach on tasainen avaaja, joten lähtöpaikkaa ei voi pitää plussana sen kohdalla.

2 Ingrosso laukkasi Seinäjoella ensimmäisessä ja viimeisessä kaarteessa. Ruuna tuntui ohjastajan käteen hyvältä ennen lähtöä, joten loistoasemista starttaavaa menijää ei unohdeta.

Yllättäjät: 5 Velvet Collins on sekaista tauluaan kyvykkäämpi eikä sitä kannata jättää ulos revityksistä. Ruuna avaa auton takaa hyvin. 10 Raipe Kronos voitti toissa kerralla varmasti 2. ulkoa, mutta viimeksi ruuna oli pettymys kuolemanpaikalta. 3 Sweet Choco oli hyvä Teivossa kierrettyään kaukaa 6. ulkoa totoon. Nyt tamma saa paremman juoksun, mutta voitto yllättäisi edelleen. 8 Haraldinho Zon ei saanut Seinäjoella täyttä mahdollisuutta 2. sisältä. Porissa ruuna oli onnekas 3. sisältä, kun ruuna pääsi maalisuoralla kirimään sisäkautta kakkoseksi. Nyt tarkkaa juoksua kärjen lähellä on vaikea saada.

Pelijakauma: Elzevier Lloyd (24%) on alipelattu ja Tropical Beach (44%) ylipelattu. Velvet Collins (5%) on liian vähän vedetty.

Juoksunkulku: Keskeltä rataa avataan parhaiten ja Velvet Collins katsoo ensimmäiset keulat. Sille kelpaa Tropical Beachin, Ingrosson tai Elzevier Lloydin selkä, mutta jos näitä ei näy rinnalla aikaisessa vaiheessa, ajettaneen ruunalla keulasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 2 Lindys Jersey Boy starttaa suosikkina mailin matkalle. Tehtävä näyttää sopivalta ja kunto on tällä hetkellä lähdön parasta. Ruuna teki hyvän juoksun Seinäjoella keulasta ja saattaa hyvinkin olla, että puolta kierrosta lyhyemmällä matkalla jenkki kestää keulasta ykköseksi. Sekä Teivossa että Oulussa ruuna tuli tarkan elkäjuoksun jälkeen asiallisesti. Oulussa viimeinen kierros sujui 13,6-kyydillä.

Haastajat: 4 Amazing Soulille lähtöpaikka keskellä rataa ei valmentaja Jukka Kinnusen mukaan ole paras mahdollinen, kun tamma pelkää lähtöautosta lähtevää savua sekä pölyä. Tamma pääsee asiallisesti matkaan, mikäli keskittyy ensimetreistä alkaen kiihdyttämiseen, mutta saattaa hyvin olla että ohjastaja ottaa alun varman päälle ja tähtää selkäjuoksuun. Lindys Jersey Boyn ulkopuolelta Amazing Soul ei todennäköisesti saa keulapaikkaa ja tauolta kuolemanpaikkaa saatetaan välttää.

7 Pitch Command jäi Seinäjoella johtavan rinnalle, missä ruuna painoi ohjille ja taipui viimeisen takasuoran lopussa. Tällä kertaa Pitch Commandilla tähdätään todennäköisesti selkäjuoksuun.

8 Classic St Pat oli Teivossa 4. ulkoa tasainen ja viimeksi ruuna alisuoritti 2. sisältä. Lähtöpaikka on heikko ja kuolemanpaikkariski on suuri, mikäli ruunalla satsataan lähtöön. Paras kunto tuntuu olevan tällä hetkellä hakusessa.

Yllättäjät: 5 Lightsonlightsoff ei ole viimeisessä kahdessa startissa saanut tulla viime metrejään täysin vapaasti, mutta toisaalta voimiakaan ei ole ollut tynnyrikaupalla jäljellä. Ruuna omaa yllätyssauman, mikäli saa tarkan ja ikään kuin ilmaisen juoksun.

3 Joker Stursk jäi Seinäjoella 2. ulos Pitch Commandin taakse pussiin ja oli tilaa saatuaan tasainen.

Pelijakauma: Lindys Jersey Boy (42%) kelpaa rivin todennäköisimpänä voittajana varmaksi.

Juoksunkulku: Lindys Jersey Boy ottaa keulat. Joker Stursk tai Classic St Pat jää toisen radan veturiksi. Matkavauhti on tasaisen kovaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Sasku eteni Kaustisella viimeisen takasuoran lopussa keulaan, mistä ruuna piti varmasti ykköseksi. Saskulla ei ole yhtä paljon etumatkaa takamatkan koviin nähden, mutta toisaalta sillä jäi roppakaupalla varaa Kaustisella. Ehjällä juoksulla Sasku on paha lyötävä.

Haastajat: 10 Helmen Vili eteni Kaustisella vauhdilla Saskun ulkopuolelle ja meni etusuoran lopussa johtavan kantaan, mistä ruuna piti varmasti kakkoseksi. Helmen Vili pääsee kovaa matkaan ja saa alussa asemat.

8 Metkutus kiersi Kaustisella hyvin rahoille 4./5. ulkoa. Nyt se pääsee 40 metriä Saskua lähempää matkaan, mutta ori tulee jäämään alussa ja menettämään ainakin osan edustaan. Päätöskierroksella Metkutus kiertää aina vahvasti.

Yllättäjät: 2 Jussin Veitikka jaksaa rutistaa perille, jos sen ravi on kunnossa. Toissa kerralla ruuna rutisti Toto76:ssa vahvasti totoon. 3 Palomestari ei ole pitkään aikaan onnistunut, mutta kykyjä ruunalla piisaa. 7 Rilon Taikaa sarja jonkin verran suosii, mutta tamma on hakenut pitkään kuntoa löytämättä sitä. Sijoitus kärjen tuntumassa on todennäköisempää kuin voitto. 4 Meliisi on viime sijoituksiaan parempi, mutta voitto yllättäisi tauolta. 9 Tupla-Timo on harjoitustietojen perusteella raviltaan paremmalla mallilla kuin kesällä. Starttiväli on pitkä eikä sarja suosi, joten kärkisija yllättäisi sen kohdalla.

Pelijakauma: Saskun (26%) ja Helmen Vilin (31%) peliosuuksien kuuluisi olla toisin päin.

Juoksunkulku: Palomestari katsoo keulat, jos avaa ravilla. Sasku etenee takamatkalta pian kärkihevosten kimppuun ja hakee johtopaikan. Myös Helmen Vililtä saatetaan nähdä isku aikaisessa vaiheessa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 April Love D kilpailee erittäin hyvässä iskussa ja mikäli tamma jatkaa samaan malliin, voittokin tulee pian. Toissa kerralla Porissa tamma kiersi haastavissa olosuhteissa johtavan rinnalle ja tsemppasi hyvin. Viimeksi Kaustisella April Love D kiersi 4. ulkoa kolmatta ilman selkää päätöslenkin mainiosti 14,9-kyydillä.

Haastjaat: 9 Quiet Leader on tähän lähtöön hyväluokkainen menijä, mutta sairaspaussilta se putoaa haastajaksi. Peleistä ruunaa ei uskalla jättää pois.

11 Sort Of Sorrow avasi viimeksi Toto75:ssa keulaan, mistä 11,5-vauhtinen ensimmäinen kierros oli ymmärrettävästi liikaa. Tätä ennen ruuna teki oikein hyvän juoksun kuolemanpaikalta.

3 Crystal Eye oli Oulussa tasainen 5. ulkoa, mutta Seinäjoella tamma oli selvästi terävämpi ja laittoi 2. sisältä Umberto Croftin ahtaalle. Crystal Eye pääsee auton takaa mainiosti matkaan.

Yllättäjät: 8 Bonhomme oli Oulussa tasainen 2. ulkoa eikä ruuna vakuuttanut Teivossakaan 2. ulkoa tilaa saatuaan, vaikka lähtö kova olikin. Bonhomme pystyy parempaan ja sopivalla reissulla ruuna lopettaa riuskasti. 6 What's Going On lopetti Jyväskylässä 4. sisältä kakkoseksi Willy Wingstonin jälkeen. Ruuna on tasainen lähtijä, joten se jää alussa ulkopareihin mutta pystyy kirimään päätöslenkillä vahvasti. 5 Stardust Fibber piti Seinäjoella 5. sisältä tilaa saatuaan vauhtinsa. Starttiväli on nyt lyhyempi, mikä saattaa olla plussaa.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Crystal Eye nakkaa auton takaa keulaan. Sillä tyydytään selkäjuoksuun, mikäli April Love D tulee ajoissa rinnalle, mutta muuten Crystal Eyella ajetaan keulasta. Stardust Fibber jäänee johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 11,1,2,5
Toto4-2: 2
Toto4-3: 5,10
Toto4-4: 2,9,11,3
Hinta: 6,40 €

Suuri
Toto4-1: 11,1,2,5
Toto4-2: 2
Toto4-3: 5,10,8,2,3,7
Toto4-4: 2,9,11,3,8,6,5
Hinta: 33,60 €
Siirrä IS-pelisuositus kupongille: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt