Tenho, Max

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 9.12.2016

Julkaistu:

TOTO4
Kakkoskohteen Alf on erittäin lähellä koko matkan johtoa. Huippukuntoinen ruuna on IS Ravien rivien läpivarma.

Toto4-1

Suosikki: 2 Derek pääsee poisjäännin myötä ykkösradalta matkaan, mikä on plussaa. Derek kilpailee kovassa iskussa ja on suosikki. Porissa ruuna kiersi vahvasti ykköseksi ja oli hyvä Vermossakin, mutta kiritilaa ei ratkaisuhetkillä auennut. Viimeksi Derek lopetti sisäratajuoksun jälkeen erittäin kovaa ja ehti kuin ehtikin linjalla ykköseksi. Mukana on muutamia hyviä haastajia, joten varmaksi Derek ei kelpaa.

Haastaja: 9 Elias Juonetar on lähdön mielenkiintoisin pelihevonen. Tamma oli Kuopiossa tasainen 2. ulkoa, mutta viimeksi meno oli aivan toisenlaista, kun tamma sai startin alle. Elias Juonetar kiersi ensimmäiset kaksi kaarretta kolmatta ennen kuin pääsi pudottamaan viimeiseen ulos. Sieltä Elias Juonetar kiersi väkivahvasti ja ehti kakkoseksi, kun yksi vastustaja laukkasi maalisuoralla. Mikäli juoksu menee tällä kertaa taloudellisemmin, on tamma supervaarallinen.

13 Ukaasi oli hieman haluttoman oloinen Forssassa etusuoralla 6. ulkona, mutta kiriin lähdettyään tamma polki muut alleen. Ukaasi ei mittaa juostavia metrejä ja pystyy suorittamaan vahvasti.

11 Intoiivari lopetti toissa kerralla 2. sisältä/2. ulkoa reippaasti ja viimeksi ruuna tsemppasi kuolemanpaikalta ykköseksi. Nyt juoksusta tulee erilainen, kun Intoiivari ei pääse heti kiinni kärkiporukkaan.

15 Sasku menestyy aina ravatessaan. Tiistaina Teivossa ruuna lähti 3. ulkoa etusuoralla kolmannelle ilman vetoapua ja kiersi väkevästi totoon.

Yllättäjät: 5 Vilox on riittävä menijä tähän lähtöön, mutta paussilta ruunan voitto yllättäisi, kun sen viimeistelyt ovat huonojen kelien takia olleet vajavaiset. 12 Oiva-Sointu on napsinut välillä hyviä sijoituksia ja voittanutkin, mutta ruunan kausi on ollut taustajoukoille pettymys. Ruuna on tehnyt parhaat juoksunsa ilman kenkiä, joten hokeilla juoksemisen sujuvuus on kysymysmerkki.

Pelijakauma: Elias Juonetar (15%) on liian vähän vedetty. Muista pelihevosista Derek (26%) ja Intoiivari (18%) ovat hieman ylipelattuja.

Juoksunulku: Vilox avaa keulapaikalle ohi Derekin. Intoiivari kiertää takamatkalta johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Alf pääsee auton takaa hyvin matkaan ja psyykkaamme sille keulajuoksua, millaisella ruuna on liki voittoa. Toissa kerralla ruuna pääsi keulaan ja homma oli hanskassa. Viimeksi Alf teki pitkältä takamatkalta loistojuoksun, mutta paalulta startannut vastustaja jäi silti kymmenienmetrien päähän. Alf on sarjassa mainiosti sisällä ja nykyiskussa se kelpaa varmaksi.

Haastajat: 6 Lover lopetti toissa kerralla 2. ulkoa kaksariin. Viimeksi ruuna laukkasi lähtöön ja pakitteli tämän jälkeen 6. sisälle, mistä Lover kiri kovaa ja oli sijoitustaan parempi.

8 Holari on väkevä ja vahva menijä suurella laukkariskillä höystettynä. Vermossa Holari ampaisi 4. ulkoa kiriin päätöspuolikkaan alussa ja kiri kovan A.T. Ekan voittamassa lähdössä erittäin hyvin loppua. Kasirata saattaa olla jopa plussaa, sillä ruuna voi lähteä sieltä varmemmin ravilla liikkeelle. Holari ei ole nopea avaaja.

Yllättäjät: 12 Varjomanni lopetti toissa kerralla tarkalla juoksulla lähimmäksi Alfia. Viimeksi ruuna matkasi 3. sisällä, nousi loppukurvissa 2. ulos ja jäi pussiin. Varjomanni lopettaa hyvällä selkäjuoksulla kovaa loppua. 10 Rikurilla pääsi viimeksi keulaan ja piti kuin pitikin ykköseksi, vaikka vastustaja lopussa lähenikin. Nyt tehtävä on selvästi kovempi. 1 Pikku Hyvä on nopea ja ravivarma menijä. Pikku Hyvä pääsee auton takaa mainiosti matkaan ja tarkalla juoksulla se pystyy olemaan kärjen tuntumassa.

Pelijakauma: Alf (56%) on kierroksen todennäköisin voittaja ja kelpaa piikiksi.

Juoksunkulku: Alf torjuu Loverin kiihdytyksessä ja hakee tämän jälkeen keulat Pikku Hyvältä. Alf saa tämän jälkeen säädellä tempon mieleisekseen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Shadow Of Brisbane on kolmannen kohteen selvä ykkösmerkki. Ruuna ei ole nopea avaaja, mutta tulee aina riskisti perille. Lähtöpaikka ei voisi olla parempi ja tehtäväkin näyttää sopivalta. Vermossa ruuna kiersi 6. ulkoa väkevästi, mutta ei aivan ehtinyt ykköseksi. Starttiväli on nyt lyhyempi, mikä on todennäköisesti plussaa.

Haastajat: 6 Stone Capes Nougat teki viime startissaan loistojuoksun kuolemanpaikalta. Tämän jälkeen oritta ei ole viivalla näkynyt, ja voi olla, että sen terävyydestä puuttuu viimeinen silaus. Suosikkia lukuunottamatta lähtö on sopivaa tasoa, joten Stone Capes Nougat kuuluu jo vähiin merkkiin peleihin.

8 Man In The Mirror laukkasi viimeksi lähtöön ja tätä ennen ruuna prässäsi kuolemanpaikalla keulahevosta 12-vauhtisella avauskierroksella taipuen ymmärrettävästi loppua kohden. Näitä kisoja ennen Man In The Mirror oli keulasta kolme kertaa peräkkäin toinen. Poisjääntien myötä Man In The Mirror pääsee kuutosradalta matkaan, ja nopealla avaajalla satsataan pomminvarmasti lähtöön kaikki mitä löytyy. Keulapaikalta Man In The Mirror pystyy kärkitaistoon.

Yllättäjät: 11 Enrico La Renta oli toissa kerralla 3. sisältä tasainen neljäs. Viimeksi ruuna oli 3. ulkoa sijoitustaan parempi sisäradan vetäessä. 10 Exdell joutui Forssassa keulassa vetämään tasaisen kovaa tahtia ja kesti tähän nähden mukavasti. Kapasiteetiltaan riittävä 5 Kennie ei ole tauolta kuumimpia pelihevosia, mutta mahtuu revitykseen.

Pelijakauma: Man In The Mirror (6%) on mielenkiintoisin merkki.

Juoksunkulku: Man In The Mirror räjäyttää kärkipaikalle ja saa Stone Capes Nougatin rinnalleen. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 8 Wille's Rainmaker voitti viimeksi varmasti johtopaikalta lopettaen 12-kyytiä. Lähtö on nyt kovempi, mutta matkavauhti ei ole välttämättä sen kummempaa kuin viimeksi, jolloin ruuna sai vetää haluamaansa tahtia. Wille's Rainmakerin otteet ailahtelevat jonkin verran, joten peleihin kuuluu muitakin.

Haastajat: 4 Showtimella on tähdätty poikkeuksetta selkäjuoksuihin viime kisoissa ja todennäköisesti samalla linjalla jatketaan jälleen. Tamma avaa kovaa, joten todennäköisin juoksupaikka on 2. sisällä Wille's Rainmakerin takana.

10 Metronom matkasi viimeksi 3. sisällä, mistä ruuna nousi loppukurvissa 2. ulos ja kiri varmasti ykköseksi. Nyt starttiväli on lyhyempi, joten ajotaktiikka saattaa olla aktiivisempi.

12 Bonanza Hoss oli marraskuun ensimmäisessä kisassaan pitkään pussissa 4. ulkona, ja tilaa saatuaan ruuna lopetti hyvin. Myös Vermossa Bonanza Hoss tuli viime metrit vauhdikkaasti. Viimeksi Bonanza Hoss oli kaukana kovaa vetäneestä kärjestä ja jälleen Bonanza Hoss tuli viimeiset sadat metrit kovaa. Lähtöpaikka on hankala, joten menestyminen on vaikeaa, mutta nykykunnossa se on mahdollista.

11 Partytime oli toissa kerralla keulasta kakkonen ja viimeksi tamma oli 2. ulkoa vain tasainen. Partytime pystyy parempaan ja siltä vaaditaankin terävämpiä otteita, että hyvä sijoitus kovatasoisessa lähdössä irtoaa.

Yllättäjät: 5 Rally Troll oli toissa kerralla tasainen 5. ulkoa. Viimeksi ruuna matkasi kaukana kärjestä, ja tuli päätöslenkin mukavasti 14:n pintaan. 7 Spes Patriae teki tauolta paluussaan 2. ulkoa mukavan lopetuksen. Lähtö kovenee tuntuvasti, mutta startti alla ruuna voi olla parempi. 2 Dreamy Chip ei säkenöinyt viimeksi 2./3. ulkoa mutta kiri sitkeästi ja otti kakkosen. Ruuna sai tauolta startin alle.

Pelijakauma: Wille's Rainmaker (14%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Showtime avaa sisäradalle ja päästää Wille's Rainmakerin eteensä. Joku takarivin osallistujista kiertää kuolemanpaikalle. Matkavauhti on oikein maltillista, mikäli näin ei käy.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2,9,13
Toto4-2: 5
Toto4-3: 2,6,8
Toto4-4: 8,4,10,12,11
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto4-1: 2,9,13,11,15
Toto4-2: 5
Toto4-3: 2,6,8,11,10,5
Toto4-4: 8,4,10,12,11,5,7,2
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt