Toni, Anton

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 2.12.2016

Julkaistu:

TOTO4
Kolmannen kohteen Force One on rivin todennäköisin voittaja ja pienemmän kuitin varma. Suurempaan systeemiin sille rastataan yksi alipelattu varmistusmerkki.

Toto4-1

Suosikki: 7 Neve di Gio lopetti toissa kerralla sisäratajuoksun jälkeen pirteästi. Viimeksi ruuna juoksi johtavan takana eikä saanut koskaan kunnon mahdollisuutta. Tehtävä sopii, sillä lähdön kovaluokkaisimmat menijät palaavat tauolta. Etu on Neve di Gion puolella, mutta ruuna on ollut sen verran enemmän sijoittuja- kuin voittajatyyppiä, joten varmistukset ovat tarpeen.

Haastajat: 4 Easy Ride on vaihtanut Heikki Korhoselta Juho Ihamuotilalle. Ruuna on treenannut hyvin, mutta ensimmäisessä startissaan se on arvoitus. Easy Ridella saatetaan ajaa normaalia maltillisemmin. Juoksun onnistuessa Easy Ride on kärjessä, sillä se on lähdön kyky-ykkönen yhdessä Carlemanin kanssa.

2 Carleman palaa tauolta eikä ole todennäköisesti heti terävimmillään, mutta tehtävä on niin sopivan näköinen, että nelivuotias on heti pelihevosia. Lähtöpaikka on hyvä, mutta taustajoukkojen mukaan sillä ei voi satsata lähtöön, sillä muuten tulee laukka.

Yllättäjät: 10 Jag Rapide oli toissa kerralla hyvä noustuaan etusuoralla johtavan rinnalle, mutta viimeksi ori oli kaukana parhaastaan 3. sisältä. 8 Eldon Web on tasainen avaaja, joten se jäänee alussa taustalle. Toissa kerralla kuolemanpaikalta mukavasti taistellut ori otti viimeksi maksimisijan 2. ulkoa. 1 Dream Step Wili seuraili viimeksi 2. sisältä toiseksi. Nätillä juoksulla se tähtää kärjen taakse samoin kuin tarkan reissun vaativa 6 Mima Cherie.

Pelijakauma: Neve Di Gio (33%) on hieman liikaa pelattu.

Juoksunkulku: Neve di Gio lähtee mainiosti matkaan ja tähtää kohti keulapaikkaa. Dream Step Wili juoksee johtavan takana.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Lady Redcap on kyvykäs nelivuotias, joka aloittaa uusista käsistä. Tamma ei ole starttiraketti, mutta se saattaa silti edetä joukon johtajaksi. Tauolta taktiikka saattaa olla normaalia maltillisempi, mutta passelissa porukassa tamma on joka tapauksessa ykkösmerkki.

Haastajat: 6 Heaven's Fire otti tauolta paluussaan laukan ensimmäisessä kaarteessa ja menetti pelin. Tamman ohjastaja vahvistuu ja se pääsee auton takaa hyvin liikkeelle, joten ainekset menestykseen on olemassa.

3 Life Of Rose on tehnyt viime kisoissaan vahvoja kirejä. Turussa tamma kiri 6. ulkoa totoon ja viimeksi Life Of Rose teki 3. ulkoa työt kolmannella ja kesti mainiosti. Kunto on hyvällä mallilla eikä voittokaan yllättäisi.

Nopea 11 Touched By Love on treenannut hyvin tauon aikana. Tamman treeniä jouduttiin syksyllä keventämään, mutta valmentaja odottaa silti heti hyvää esitystä. Risto Airaksisen käsistä hevoset ovat yleensä heti valmiita, joten Touched By Love on syytä huomioida peleissä. Lähtöpaikka on poisjäännin myötä hyvä, ja hyvistä selistä tamma pystyy kirimään korkealle.

Yllättäjät: 8 Mary Valentine seuraili toissa kerralla 4. sisältä saamatta kunnon mahdollisuutta. Viimeksi tamma otti 3. sisältä maksimit ylisarjassa. Mary Valentine avaa hyvin ja sillä on yllätysmahdollisuus, mikäli se pääsee alussa pudottamaan sopivaan paikkaan parijonossa. 14 Lisbeth sai viimeksi hyvän juoksun, millaisella tamma kiri loppua erittäin terävästi. Lähtöpaikka on ikävä, mutta tuurien ollessa kohdallaan ei kärkisija saa yllättää. 12 Flying Duck väläyttelee ajoittain ja oikeana päivänään tamma esittelee kirikykyään. Heikolta lähtöpaikalta voitto ei ole todennäköinen, mutta leveämmissä peleissä hevonen kannattaa huomioida.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Heaven's Fire ottaa hyvän startin ja etenee keulapaikalle. Life Of Rose jää toisen radan veturiksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Force One oli tauolta paluussaan mahtava. Ruuna lähti etusuoralla 2. ulkoa kolmannelle, eteni pian johtavan rinnalle ja aina keulaan asti voittaen pystyyn. Force One pääsee tällä kertaa etenemään keulapaikalle, mistä sen lyöminen tuntuu liian kovalta tehtävältä.

Haastajat: 8 Costatantisoldi oli oikein hyvä keskiviikkona kirien 4./5. ulkoa terävästi totoon. Ruunalla ei ole jalkavaivojen takia aiemmin ajettu näin lyhyellä starttivälillä, mutta valmentaja uskoi sen sopivan Costatantisoldille. Parhaimmillaan ollessaan Costatantisoldi pystyy menestymään raskaankin juoksun jälkeen.

9 Fiery Sid oli toissa kerralla mainio kiertäen ykköseksi 3. ulkoa 750 metrin kirillä ilman vetoapua. Viimeksi vanha herra oli tasaisempi hyvällä juoksulla 3. sisältä ottaen maksimisijan. Hyvänä päivänä Fiery Sid pystyy paljoon. Pakilta se pääsee huonoimmassakin tapauksessa suht' ähelle kärkeä, sillä mukana on vain seitsemän osallistujaa.

Yllättäjät: 1 Edlance tulee saamaan hyvän juoksun kärjen tuntumassa, mutta hokkikelit eivät tunnu olevan paras mahdollinen balanssi kengittä parhaat juoksunsa tekevälle ruunalle. 6 Demi de Veluwe matkasi viimeksi 3. ulkona ja heitti loppukurvissa neljännelle kirien mainiosti. Onnistuneella juoksulla yllätyssauma on olemassa. 2 Rocket Richard lopetti Jyväskylässä sisäratajuoksun jälkeen riuskasti. Tarkalla juoksulla ori pystyy riittämään kärjen taakse.

Pelijakauma: Force One (60%) on oikein pelattu ja rivin todennäköisin voittaja. Costatantisoldin (8%) kuuluisi olla kakkossuosikki ennen Fiery Sidiä (18%).

Juoksunkulku: Force One hakee Edlancelta johtopaikan. Rocket Richard menee 3. sisälle ja Costatantisoldi vetää toisen radan jonoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 12 Sacramento S kilpailee vahvassa iskussa, ja se on nykykunnossaan tässä tehtävässä 12-radaltakin ykkösmerkki. Toissa kerralla ruuna tsemppasi mainiosti kuolemanpaikalta. Viimeksi Sacramento S:lla ajettiin maltillisemmin 3. sisältä, mistä hevonen lopetti kovaa toiseksi. Tällä kertaa taktiikka on todennäköisesti jälleen aktiivisempi.

1 Maryland Rose pääsee hyvältä paikalta matkaan. Tamma pystyy pärjäämään, mikäli se on tauolta iskussa, mutta se on sairastauolta arvoitus ja jää pelien ulkopuolelle.

3 Classify Tof lopetti toissa kerralla mukavasti sisäratajuoksun jälkeen. Viimeksi oriilla ajettiin rohkeasti johtavan rinnalle, mistä Classify Tof ei pystynyt parhaimpaansa. Voitokas menijä on tähän lähtöön oikein hyvä menijä, joka kelpaa peleihin jo vähiin merkkeihin.

10 Don Corleon lopetti viimeksi 3. sisältä oikein terävästi kakkoseksi. Tällä kertaa ajotaktiikka ei ole todennäköisesti yhtä passiivinen, joten ruuna pystyy paljoon.

Yllättäjät: 2 Elettra pystyy tarkalla juoksulla yllätykseen. Viimeksi tamma juoksi 3. sisällä, mistä hevonen lopetti mukavasti totoon. Ohjastaja vahvistuu. 9 Calle Corvette matkasi toissa kerralla 3. ulkona ja jäi lopulta vaille kiritilaa maalisuoralla. Viimeksi ruuna laukkasi loppukaarteessa ja näytti siltä, ettei hyppyyn mennyt kärkisijaa. Tässä tehtävässä sijoitus kärjen takana olisi hyvä suoritus. 5 Aspenhill's Amor lopettaa aina vahvasti, kuten viimeksi 3. ulkoa. 4 Have A Nice Day on viime sijoituksiaan parempi, mutta paussilta ori ei todennäköisesti ole parhaimmillaan.

Pelijakauma: Maryland Rose (23%) ja Elettra (16%) ovat ylipelattuja. Sacramento S (22%) on alipelattu suosikki ja Classify Tof (12%) sekä Don Corleon (8%) ovat myös liian vähän vedettyjä.

Juoksunkulku: Elettra avaa sisäradalle ja päästää joko Classify Tofin tai Have A Nice Dayn eteensä. Matkavauhti rauhoittuu avauksen jälkeen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 7,4,2,10
Toto4-2: 4,6,3,11
Toto4-3: 3
Toto4-4: 12,3,10
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 7,4,2,10
Toto4-2: 4,6,3,11,8,14,12,13
Toto4-3: 3,8
Toto4-4: 12,3,10
Hinta: 38,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt