Lempi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 18.11.2016

Julkaistu:

TOTO4
Turun Toto4-pelin kolmannessa kohteessa varmamme Little Easy metsästää Kriterium-voittajan päänahkaa.

Toto4-1

Suosikki: 4 Valtran Pimu teki toissa kerralla hyvän suorituksen kuolemanpaikalta ja viimeksi tamma voitti kierroksen kirillä pystyyn. Lähtöpaikka parani poisjäännin myötä ja tamma saattaa päästä nyt keulapaikalle.

Haastajat: 1 Siirilli laukkasi viimeksi lähtöön, mutta teki tämän jälkeen hyvän juoksun ja jäi hieman ennen maalia kiinnikin. Siirillin ongelmat ovat olleet motivaatiopuolella. Hyvältä lähtöpaikalta Siirilli tähtää joko keulaan tai johtavan selkään ja molemmilta paikoilta hevonen pystyy olemaan kärkitaistossa.

7 Hetviinan otteet hieman ailahtelevat. Tamma pystyy parhaimmillaan ollessaan tekemään pitkän kirin, mutta todennäköisemmin menestystä irtoaa lyhyemmällä rykäisyllä. Hetviinan lähtö ei näytä mahdottomalta, joten se on pelihevosia.

12 Vieskerin Virva lähti Forssassa etusuoralla selässä kolmannelle ja jäi toiseen kaarteeseen mentäessä ilman vetoapua. Tamma kesti pitkän kirin hyvin ja nousi aivan voittajan kupeelle. Viimeksi Vieskerin Virva matkasi 5. ulkona ja eteni toista rataa pitkin aina loppukaarteeseen asti, minkä jälkeen tamma pääsi nousemaan kirikaistoille. Vieskerin Virvan ruuti oli kuivinta ja se vastasi mainiosti kovalle Upea Ursulalle.

Yllättäjät: 8 Paola oli alkusyksystä tasainen, mutta viime aikoina tamma on osoittanut nousuvirettä. Paola on tasatahtinen menijä, jonka vahvuudet ovat pitemmillä matkoilla. Lähtöpaikka on hyvä ja Paola tulee saamaan juoksun kärjen lähellä, joten menestyminen on mahdollista.

Sarja ei suosi ailahtelevaa 13 Tementikkoa, jonka takamatkassa on voittosummaan nähden 20 metriä ylimääräistä. Voitto olisi näistä asemista yllätys.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Valtran Pimu hakee keulapaikan Siirilliltä. Haxa jää toiselle ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 MAS Archie hoiteli Kymenlaakso-ajon karsintansa varmasti 3. ulkoa. Finaalissa MAS Archie joutui tekemään kirivaiheessa työt kolmannella ja tämä näkyi maalisuoralla. MAS Archie on tehnyt hyvän kauden, mutta valmentaja tunnusti, että ori ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan. Lähtö on nyt kuitenkin sen verran sopivaa tasoa, että ori on selvä ykkösmerkki.

Haastajat: 1 Por Nie Rock nousi toissa kerralla 4. ulkoa aivan Kymenlaakso-ajo -sankari Free Me:n tuntumaan. Viimeksi finaalissa ruuna oli tasainen 4. ulkoa. Lähtöpaikka on maanmainio, ja ruuna pystyy haastamaan suosikin.

3 Ferris Web nousi Vermossa 2. sisältä loppukaarteessa 2. ulos ja kiri maalisuoralla terävästi ykköseksi. Vastus on nyt eri tasoa, mutta ruuna on vahvasti nousuvireinen ja kuuluu useaan merkkiin mukaan.

Yllättäjät: 9 Stonecapes Pablo seurasi toissa kerralla 2. ulkoa parhaiten voittanutta MAS Archieta. Viimeksi ori oli tasainen saatuaan tilaa 5. sisältä. Stonecapes Pablo pystyy sijoittumaan kärjen tuntumaan, mutta voitto vaatisi hieman lisää.

4 Jugador tsemppasi Teivossa kuolemanpaikalta ykköseksi. Ruunan ei tarvinnut laittaa kaikkeaan peliin, joten siltä saatetaan nähdä vieläkin parempaa.

Pelijakauma: MAS Archie (59%) on hieman ylipelattu, mutta käy kapeimpiin lappuihin varmaksi.

Juoksunkulku: MAS Archie hakee keulat Ferris Webiltä ja rauhoittaa tempoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Nostamme 7 Little Easyn kolmannen kohteen suosikiksi. Ruuna kilpailee huikeassa vireessä ja samalla tasolla jatkaessaan se taistelee jälleen ykkössijasta. Lähtöpaikka on heikko, mutta ruuna avaa reippaasti ja päässee alussa asemiin. Viimeksi Kymenlaakso-ajossa Little Easy ousi 3. ulkoa mahtavasti kaksariin ja oli paras takamatkalaisista.

Haastajat: 5 El Encore tsemppasi Kymenlaakso-ajon finaalissa hienosti kolmanneksi kuolemanpaikalta. Ori on osoittanut, että se pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla.

Kriterium-voittaja 6 Callela Leonard putoaa kolmosrankiksi. Se ei ollut Seinäjoella parhaimmillaan ja taipui johtavan rinnalta pahoin. Se kohtaa nyt pari hyvää vastustajaa.

10 Whole Lotta Love kiskaisi Seinäjoella takapareista ykköseksi ja viimeksi ori piti keulasta muut nuhteessa. Viimeksi oriilla pystyi päästelemään etukengittä, mutta nyt sillä on hokit alla ja valmentaja epäili, että balanssi on jonkinnäköinen miinus.

Yllättäjät: 3 Questionmark Me on tauluaan parempi, muitta syksyn startit ovat olleet tasapaksuja. 8 Fleetwood Web on päässyt viime starteissa kärkipaikalle, mistä ori on ollut hyvä. Nyt juoksusta tulee erilainen. 2 Empire Shark avaa erittäin kovaa ja saattaa sotkea lähtökiihdytystä eikä ole luokaltaan niin nolo kuin tulosrivistö antaa ymmärtää.

Pelijakauma: Little Easy (25%) käy kakkossuosikkina varmaksi. Lähdön pääidea on vetää ohi suosikki Callela Leonardista (27%). Myöskään Whole Lotta Love (19%) ei puhuttele pelikohteena hokit jalassa.

Juoksunkulku: Empire Shark saa Callela Leonardin kiihdytyksessä rinnalleen ja päästää tämän edelleen. El Encore kiertää johtavan kupeelle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 10 Echauffour U.S. on vahva ruuna, joka pystyy tekemään pitkänkin kirin. Viimeksi Vermossa ruuna voitti 4. ulkoa helposti ja meni talviradalla kovan ajan.

Haastajat: Pitkältä tauolta palaava 12 Force One on kysymysmerkki. Ruuna omaa kovan luokan, mutta paussilta se ei ole välttämättä heti terävimmillään. Peleihin mukaan, mutta ei varmaksi.

7 Hogwarts Express tähtää johtopaikalle, mistä ruuna oli kakkonen viimeksi Vermossa talviradalla. Kurakeli olisi jonkinasteinen miinus.

2 T.M. Chagall nousi Turussa lounasraveissa hyvällä loppuvedolla kaksariin 4. ulkoa. T.M. Chagall ei lähde voltista kovaa matkaan, joten se ei hyödy suuresti paalun lähtöpaikastaan. Pakin osallistujat saattavat saada ruunan kiinni aikaisessa vaiheessa.

Yllättäjät: 9 Amour Kemp on paalun parhaita, mutta starttiväli on sen verran pitkä että voitto olisi kovia hevosia vastaan yllätys. 11 Prince As on tauluaan parempi menijä, mutta viime aikoina paras vire on ollut hakusessa. 1 Summer Prince tulee saamaan hyvän juoksun, millaisella ruuna saattaa kolkutella totosijoja.

Pelijakauma: Hogwarts Express (11%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Hogwarts Express avaa keulaan ja saa Summer Princen taakseen. Amour Kemp kiertää löylynlyöjän paikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4,1,7,12,8
Toto4-2: 6
Toto4-3: 7
Toto4-4: 10,12,7,2,9
Hinta: 5,00 €

Suuri
Toto4-1: 4,1,7,12,8
Toto4-2: 6,1,3,9,4
Toto4-3: 7
Toto4-4: 10,12,7,2,9
Hinta: 25,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt