Auli, Aulikki

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 7.11.2016

Julkaistu:

TOTO4
Kuopion Toto4-pelistä ei löydy selvää varmaehdokasta, joten rivit laitetaan vetämään ilman piikkiä.

Toto4-1

Suosikki: 11 Villiaura nousi Kuopiossa etusuoralla johtavan takaa toiselle ilman vetoapua ja tsemppasi rehdisti kakkoseksi A.T. Ekan jälkeen. Viimeksi ori teki 4. ulkoa asiallisen kierroksen mittaisen kirin. Tehtävä on nyt sopivaa tasoa, joten Villiauran kuuluu olla mukana kärkitaistossa.

Haastajat: 3 Akkaatta on epävarma, mutta erittäin vauhdikas menijä, jota suosii, kun ei ole kesän kaltainen lentokeli. Silloin tamman ykkösase vahvuus pääsee oikeuksiinsa. Vermossa Akkaatta laukkasi kahdesti juostuaan kengittä. Tällä kertaa sillä ajettaneen kengillä.

1 Ärsyke tähtää joukon johtajaksi. Lappeessa ori siirtyi johtavan rinnalta keulaan viimeisen takasuoran alussa ja tsemppasi kakkoseksi.

Yllättäjät: 9 Savon Kuukuiskaaja voitti Kuopiossa keulasta. Mikkelissä ori oli tasainen tarkalla juoksulla 4. sisältä/3. ulkoa ja viimeksi ori otti 2. sisältä/2. ulkoa maksimisijan. Savon Kuukuiskaaja pystyy olemaan kärjen tuntumassa, mutta voitto vaatisi hieman lisää.

12 Myrskyn Tuuli nappasi Lappeessa Villinmiehen tammakilvasta 25.000 euroa 2. ulkoa. Viimeksi tammalla oli paljon voimia jäljellä laukattuaan 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla häirittynä. Arvovoiton myötä sarjat nousivat kerralla eikä menestyminen ole helppoa, kun samalta viivalta lähtee erittäin kovia menijöitä.

Pelijakauma: Ärsyke (22%) on hieman ylipelattu. Akkaattan peliosuudessa (11%) on nousun varaa.

Juoksunkulku: Ärsyke lähtee johtamaan porukkaa. Akkaatta jää johtavan kupeelle löylynlyöjän paikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 7 Minto's Don Juan laukkasi viimeksi lähtöön, mutta sitä ennen ruuna teki mainioita juoksuja. Kajaanissa nelivuotias nousi ykköseksi 5. ulkoa ja Joensuussa ruuna tsemppasi kuolemanpaikalta ykköseksi. Minto's Don Juan ei ole rakettiavaaja, joten se jäänee alussa hännille. Ruuna on vahva menijä, joten sillä pystyy ajamaan matkan aikana johtavan rinnalle.

Haastajat: 2 Leon Dahlia laukkasi viimeksi loppukurvissa, ja tätä ennen ruuna oli kahdesti vakuuttava keulasta. Leon Dahlia avaa reippaasti ja on todennäköisin keulahevonen.

1 Phantom Smith sai JTT-karsinnassa tarkan juoksun 3./2. ulkona, mistä ruuna kiri finaaliin, missä hevonen oli tasainen 4. ulkoa. Viimeksi Phantom Smith lähti 2. ulkoa kolmannelle viimeisen takasuoran alussa eikä jaksanut rutistaa pitkää kiriään maaliin. Nyt lähtöpaikka on makea, ja ruuna tulee saamaan hyvän juoksun.

3 Caraway Runner on ollut viime starteissaan pitelemätön keulasta. Vahva menijä pääsee hyvin liikkeelle, mutta Leon Dahlian ulkopuolelta ei ole asiaa keulaan. Lisäksi vastus on nyt aivan eri tasoa kuin viime kisoissa.

5 Zunami laukkasi Jyväskylässä lähtöön ja teki tämän jälkeen asiallisen suorituksen. Startti alla tamma pystyy pärjäämään, vaikka kovia nimiä onkin viivalla. Myös Zunami on kyvykäs ja kapasiteettia riittää.

Yllättäjät: 11 Super Mango nousi toissa kerralla 3. ulkoa ykköseksi. Viimeksi tamma matkasi 2. sisällä ja peri keulapaikan viimeisellä takasuoralla. Keulapaikan mennessä uudelleen jakoon, viimeinen takasuora ajettiin täyttä ja tämä näkyi hieman lopussa. Lähtöpaikka on miinusta, kun tamma olisi paras kärkipäästä.

4 Vincitrice laukkasi toissa kerralla lyhyesti lähtöön, jatkoi tämän jälkeen 4. sisällä ja nousi vahvasti kakkoseksi. Viimeksi tamma lopetti 5. sisältä totoon.

9 Chicotte Chic lähti Bodenissa 3. ulkoa kolmannelle viimeisen takasuoran alussa, kiersi johtavan rinnalle ja tsemppasi hyvin.

Pelijakauma: Zunami (5%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Leon Dahlia avaa hyvin ja valtaa johtopaikan. Caraway Runner tai Minto's Don Juan juoksee kuolemanpaikalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Willy Wingston voitti Oulussa keulasta parastaan antamatta. Viimeksi ruuna nousi 4. ulkoa mainiosti kakkoseksi ja oli yhtä hyvä kuin voitossaan vaikka voittajaa ruuna ei pystynytkään lyömään. Lähtöpaikka on hyvä, ja Willy Wingston on ansaitusti suosikki.

Haastajat: 2 Midnight Mover meni JTT-karsinnassa 5. ulkoa finaaliin, missä ruuna lopetti 4. sisältä terävästi korotetuille rahoille. Ruuna on tässä yksi mahdollisista.

1 Mr Malcom voitti Joensuussa 2. ulkoa varmasti. Viimeksi ruuna juoksi myös 2. ulkona, mistä Mr Malcom oli hyvä kakkonen häviten selityksittä voittajalle. Mr Malcom juoksee joko kärjessä tai keulan välittömässä läheisyydessä ja pystyy menestymään.

Yllättäjät: 4 Hello Garfield voitti Mikkelissä 2. ulkoa, mutta viimeksi ruuna juuttui kolmannelle ja tuon startin voi painaa villaisella. Hello Garfield on hyvä menijä ja kokee tässä ohjastajanparannuksen.

11 Prince Dean kilpailee elämänsä iskussa. Oulussa ruuna kiri osin neljännen radan kautta ykköseksi ja oli selityksittä paras.

6 Umberto Croft pääsi Kaustisella helpolla, kun ruuna sai makean juoksun 3. sisällä/2. ulkona eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

8 Atlas Bibo voitti Rovaniemellä kuolemanpaikalta, vaikka näytti jäävän alakynteen päätöspuolikkaan alussa. Vahvuus on Atlas Bibon ykkösvaltti ja sillä osa-alueella hevonen ei häviä tässä kenellekään. Kasiradalta juoksun onnistuminen on kuitenkin kiven alla.

Pelijakauma: Hello Garfield (7%) ja Prince Dean (4%) ovat liian vähän vedettyjä.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa Willy Wingston haluaa palavimmin keulapaikalle. Hello Garfield ja Atlas Bibo ovat lähdön täryjyrät, ja jompi kumpi niistä juoksee kuolemanpaikalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Midnight Hour teki Lahdessa häikäisevän juoksun keulasta eikä ollut huono viimeksikään, mutta ruuna joutui vetämään avauskierroksen sen verran reippaasti, että se näkyi hieman lopussa. Midnight Hour päässee nyt helpommalla johtopaikalla, joten sitä on vaikea lyödä.

Haastajat: 7 William Birdlandia ei suosinut Forssassa, kun sisärata veti ja ori jäi takapareista vaille mahdollisuuksia. William Birdland on omiin sarjoihinsa oikein väkevä menijä eikä sitä saa koskaan aliarvioida. Ori pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla.

9 Tip Chip nousi Bodenissa vaikeista asemista kakkoseksi erittäin terävällä loppuvedolla. Lähtöpaikka on hyvä, kun selkäjuoksun jälkeen ruuna pystyy parhaimpaansa. Mikäli suosikkikaksikko kisailee matkan aikana, olisi se Tip Chipin etu.

Yllättäjät: 2 Millstone's Lissom ei ollut Bodenissa terävimmillään, ja tämän jälkeen tamma jäi hoito- ja huilitauolle. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja tamma taistelee sijoituksista kärjen takana. Olisi yllätys, jos tamma olisi heti niin terävä, että se pystyisi lyömään kovan suosikkikolmikon.

Nopea 12 Archie Dream on pärjännyt parhaiten, kun se on saanut arvonnassa pienen numeron ja päässyt keulaan tai kärjen lähelle. 12-radalta voitto jää suurella todennäköisyydellä haaveeksi.

Pelijakauma: Millstone's Lissom (15%) on liikaa pelattu. Osa Midnigh Hourin peliprosenteista (55%) kuuluisi William Birdlandille (10%) ja Tip Chipille (12%).

Juoksunkulku: Midnight Hour avaa keulaan ja saa Millstone's Lissomin taakseen. William Birdland jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 11,3
Toto4-2: 7,2,1
Toto4-3: 3,2,1
Toto4-4: 3,7,9
Hinta: 10,80 €

Suuri
Toto4-1: 11,3
Toto4-2: 7,2,1,3,5
Toto4-3: 3,2,1,4,11
Toto4-4: 3,7,9
Hinta: 30,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt