Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 6.11.2016

Julkaistu:

TOTO4
Avot sano! T.T. Avotin tehtävä näyttää selkeältä keulajuoksulta ja ravikuningatar Saaga S:n takaa-ajo jää todennäköisesti tuloksettomaksi voittoa ajatellen.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen suosikiksi nousee IS Ravien papereissa sellainen hevonen, joka tuskin pelissä on eniten rastattu. 7 Cattleya on kykyihinsä nähden jäämässä harvinaisen vähän luotetuksi ja näin pelattuna siinä voisi olla ainesta sopivaksi yllättäjävarmaksikin ellei loppupäästä löytyisi varman rooliin luotettavampi vaihtoehto. Jyrki Tammimetsän suojatti on epävarma tapaus, mutta ollut myös aina ykkösenä maalissa, kun ravi on maistunut läpi matkan. Teivossa tamma laukkasi tätä tehtävää paljon kovemmassa sakissa noususta viimeisessä kaarteessa ja menetti siihen jos ei nyt ihan voittoa niin ainakin kärkisijan.

Kovimmat haastajat: 11 Myriam Kemp on myös ehdottomasti viime sijoituksiaan pystyvämpi tapaus, mutta otteet eivät ole tauon jälkeen olleet millään muotoa sitä tasoa mihin se pystyy. Tamma juoksee nyt kuitenkin kolmannen starttinsa tauon jälkeen ja sillä on ehdottomasti parannuspotentiaalia viime esityksiin peilaten. Synkkä paikkakaan ei ole este menestykselle, mikäli hevonen pääsee edes lähemmäksi tasoaan.

Menestyksekkään loppukesän ravanneen 6 Alice In Flamesin viime startti meni juoksunkulun osalta vihkoon T65-tasolla, eikä häntäpään sijoituksesta kannata vetää turhan pitkälle vieviä johtopäätöksiä. Tamma on tässä seurassa edelleen pelihevosia.

Yllättäjät: Lähtö alkaa olla kolmella ensin mainitulla niin sanotusti ummessa. 4 Tiger Shark, 3 Flory Emily ja 9 Plum Cake ovat vielä mahdollisia lisärasteja, joskin kolmikolla ei ole hetkeen riittänyt puristus loppumetreillä voittoihin vaadittavalle tasolle.

Pelijakauma: Cattleya on huippumerkki aamun peliosuuksilla, ehkä jopa koko rivin paras yksittäinen rasti prosenttien valossa.

Juoksunkulku: Tiger Shark ottanee keulat Beans In My Jeansilta. Cattelya tulee kyselemään keulaa ensimmäisen puolikkaan aikana.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Vitterin siskon 12 Annin Vapun meno on ollut uran avauskaudella vahvaa ja se on luonnollisesti T65-voitto alla selvähkö suosikki. Tamma otti Vermossa varman voiton johtavan rinnalta. Ohjastaja kuitenkin varoittelee, ettei nuori hevonen ole kaikin puolin niin varma kilpailija kuin taulusta voisi kuvitella ja hevoselle on helppo suositella suhteellisen paljon rastattuna varmistuksia. Takamatkalta tehtävään kun tulee helposti mutkiakin matkaan.

Kovimmat haastajat: 2 Juiserin meno ei ole ihan joka kerta sataprosenttisen tasapainoista, mutta viimeksikin ruuna otti ykkösen alkulaukasta huolimatta. Tässä seurassa harha-askeliin ei ole varaa, mutta viisivuotias kuuluu ajoissa lapuille edelleen.

7 Uutelan Liisi sai Vermossa voiton hivenen lahjaksi, kun edeltä kanssakilpailja laukkasi selvästä johtoasemasta, mutta se ei muuta faktaa, että tamman esitys oli varsin mainio pitkällä kirillä. Juoksurata on varmasti hyvä paikka kiihdyttää, eikä voiton uusiminen saa pudottaa penkiltä, saati T4-pelistä.

6 N.P. Turbon taulu on sekalaista luettavaa, mutta kykyjä on siinä määrin, että alustava peliosuus on vitsiosastoa. Laukkoja on toki tullut paljon ja usein, eikä sellainen hevonen koskaan kovin miellyttävä pelikohde ole, mutta viimeksi Oulussa ori kulki positiivisesti kirissä 29-kyytejä ja pysyi kiltisi askelillaan.

4 Aika-Sisu ei ole kaikkien voitontahtoisin, mutta se on useammassa startissa polkenut kirivaiheen sellaista vauhtia joka kyllä riittäisi tässä tehtävässä.

Yllättäjät: 13 A.T. Erika on pystyvä, mutta nykyisin jo lähes toivottoman epävarma. 10 Vilkkaan Varma ja 11 Lopun Huiske tulivat viimeksi kovavauhtisella päätöskierroksella itsekin juosten ja ovat vielä kelvollisia laitamerkkejä, mikäli lähtöön revittää oikein kunnolla.

Pelijakauma: Suosikki on liikaa pelattu. N.P. Turbo on paras merkki ja ainakin Aika-sisu myös hieman aliarvostettu.

Juoksunkulku: Pimukka pystyy halutessaan pitämään johtopaikan, mutta ainakin Uutelan Liisi esittää aikaisessa vaiheessa vaateen siitä juoksupaikasta. Annini Vappu yrittää pitkää kiriä parijonosta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Global Spellbound aloitti Suomessa kesällä varsin asiallisilla suorituksilla ja oli tekemässä hyvää tauolta paluuta Vermon Toto65:ssäkin viimeksi mutta laukkasi kärjen takaa loppusuoran alussa, kun ravi yksinkertaisesti mureni. Ruuna avaa hyvin voltista ja on todennäköinen keulahevonen, josta sen pitäisi taistella tässä tehtävässä voitosta.

Kovimmat haastajat: 5 Elite Of Vice teki Kouvolassa kelpo suorituksen kova avaus huomioiden ja ruuna on tähän seuraan huomattavasti vaarallisempi tekijä kuin taulusta voisi päätellä.

1 Bex ei ole onnistunut taukonsa jälkeen, mutta potentiaalia on parempaan, eikä hevonen ole ollut viimeisissäänkään niin heikko kuin numerot antavat ymmärtää. Hyvältä paikalta juoksu onnistuu nyt lähes automaattisesti ja Bex on pelihevosia.

Yllättäjät: Yllättäjäosasto on laaja, eikä sen nimestä huolimatta saa yllättää vaikka voittaja tulisi sieltä. 2 Eldon Web on murheellista tulosrivistöään pystyvämpi ja on lyhyellä urallaan jo voittanut T76-tasollakin. Valmentaja on tosin tauolta pessimistinen. 7 Elettra palaa lyhyeltä sairastauolta, mutta kiskaisi sitä ennen Vermossa alle 13-vauhtia 1200 ja se on kovaa kyytiä tähän. 8 Fager kiri tauolta paluussaan myös 13-pintaan. 13 Naomi Wibb on hakenut parasta virettään, mutta siltä riisutaan nyt pitkästä aikaa kenkiä. 11 Good Expert taklattiin viimeksi, mutta sitä ennen ruuna kiri kahdeti hyvin. 4 Ahasveros kiri viimeksi asiallisesti 14-pintaan ja voi olla korkealla, mikäli juoksu onnistuu täydellisesti. 12 Twins Gladiatorin esitykset ovat olleet tauon jälkeen tasapaksuja, mutta suunta on ollut starttirytmiin pääsemisen jälkeen oikea.

Pelijakauma: Suosikin peliosuus tuntuu liaan kovalta ja sen myötä mon ihevonen on hieman aliarvostettu.

Juoksunkulku: Global Spellbound avaa johtoon. Bex ja Ahasvero havittelevat paikkaa sen takaa. Elite Of Vicella saatetaan ajaa aktiivisesti ainakin kohti paikkaa johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki/varma: Kuudetta peräkkäistä voittoaan tavoitteleva 1 T.T. Avot on päätöskohteessa vahvoilla, vaikka sitä lähtee aikatasoituksessa pitkältä pakilta jahtaamaan kovempia vastustajia kuin kertaakaan aiemmin sen uralla. 60 metriä on kuitenkin niin raju etulyöntiasema, että vakuuttavaa jälkeä tehneen nousukkaan pitäisi kaiken järjen mukaan hallita jälleen keulasta alusta loppuun. Vermossa T.T. Avot voitti Toto76-lähdön keulapaikalta aivan pystyyn ja osoitti Joensuussa kestävänsä tarvittaessa vauhtiakin, kun ykkönen tuli 19-avauksesta huolimatta.

Kovimmat haastajat: Ravikuningatar 9 Saaga S on jäänyt viime aikoina vaille menestystä, mutta kunnon pitäisi silti riittää tällaisessa tehtävässä kärkipäähän. Lahdessa tuli tammoja vastaan harvinainen lähtölaukka ja sitä ennen, sekä sen jälkeen vastassa olivat kovat oriit. T.T. Avotin ohittaminen näin kaukaa olisi kuitenkin ehkä jopa pieni yllätys, sillä siksi vakuuttavasti suosikki on kehittynyt.

8 Tapsan Tahdin kausi on ollut voitoton ja ehkä kokonaisuutena pieni pettymys, mutta viime aikoina oriilta on nähty alkukautta parempia otteita. Starttiväli on tosin hieman venynyt ja se tuo kysymysmerkin, mutta lähtökohtaisesti kokenut jyrä jäänee tässä hieman liian vähälle huomiolle.

Yllättäjät: 4. B. Tuuma kiri Vermossa hyvin, mutta nyt ohjiin asettuu pitkästä aikaa valmentaja ja se on laskettava miinukseksi. 2 Turtilo on hieman tauluaan paremmassa kunnossa ja asettuu alusta saakka suosikin vanaveteen, josta sijoitus kärkikolmikossa ei saa yllättää. 6 Tähti-Optiolle on jäänyt parissakin viime startissa jossiteltavaa, mutta voitto taitaa silti olla tässä liikaa vaadittu nousukunnosta huolimatta. 7 Tuli-Karkelo on aina vaarallinen kun se malttaa ravata läpi matkan, mutta se tapahtuu vain harmillisen harvoin. 5 Tinon Tykki on yleensä pärjännyt talvella, mutta nyt taukoa on runsaasti alla ja ruuna on tuskin heti terävimmillään.

Pelijakauma: Tapsan Tahti on pelihevosista ehkä hieman aliarvostettu, mutta suosikki kelpaa varmaksi, sillä sen pitäisi voittaa tämä lähtö ainakin noin kerran kahdesta.

Juoksunkulku: T.T. Avot pitää keulat ja Turtilo asettuu sen kantaa. Takamatkan kokeneet kovanaamat yrittävät edetä hiljalleen tuntumaan, mutta Henri Bollström päässee lyömään kirihanan auki vasta kun ne alkavat lähestyä, eikä T.T. Avotia ole siten helppo saada kiinni.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 7
Toto4-2: 12,2,7,6,5
Toto4-3: 3,5,1
Toto4-4: 1
Hinta: 3,00 €

Suuri
Toto4-1: 7,11,6
Toto4-2: 12,2,7,6,4,13,10,11
Toto4-3: 3,5,1,2,7,8,13,11,4
Toto4-4: 1
Hinta: 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt