Silja, Selja

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Rovaniemi 28.10.2016

Julkaistu:

TOTO4
Rovaniemen Toto4-pelin kolmannessa kohteessa Baretta Boko vie parhaat päältä heikosta lähtöpaikasta välittämättä.

Toto4-1

Suosikki: 3 Claycape Boost kiersi viimeksi Rovaniemellä 5. ulkoa mainiosti kakkoseksi. Nyt tamma pääsee matkaan samalta paalulta kyseisen voittaneen hevosen kanssa, joten asetelmat puoltavat. Ehjällä suorituksella Claycape Boost on tässä lähdössä korkealla.

2 Impress It oli kyseinen hevonen, joka nujersi viimeksi keulajuoksulla Claycape Boostin. Ori pystyy parantamaan viime kisastaan, kun rata ei ollut nopeimmillaan, joten se on tässä lähdössä yksi mahdollisista.

9 Armani Press nousi Kajaanissa 2. ulkoa varmasti ykköseksi kovalla voittoajalla. Paalun hyvien varsojen lyöminen ei ole helppo tehtävä, mutta kyvykäs ruuna pystyy siihen.

Yllättäjät: 6 Beat Me Kemp aloitti mukavalla lopetuksella 3. sisältä. Tamma pystyy parantamaan, mutta jää nähtäväksi, riittääkö sekään voittoon asti.

10 Aaron Beyonce meni kesällä hyvin, mutta viime starteissa ruuna ei ollut samanlainen. Aaron Beyonce ei ole tallikommenttien mukaan tauolta ensimmäiseen kisaan parhaimmillaan.

8 Visionnaire on tauluaan parempi menijä. Se kuumeni viimeksi lähdönuusintaan, mutta on rauhoittunut tauon aikana. Ensimmäisessä tauon jälkeisessä kisassaan se hakee todennäköisesti sijoitusta kärjen takaa.

11 Rising Star Boy ei riittänyt viimeksi 3. sisältä. Tässä lähdössä ori hakee pakilta lähinnä rahasijaa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

Juoksunkulku: Impress It valtaa kiihdytyksessä keulapaikan ja lähtee vetämään tasaisen kovalla tempolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Aavan Sisu on sopivassa tehtävässä ykkösmerkki. Ruuna ei ollut toissa kerralla parhaimmillaan valmentajan ajamana 3. ulkoa, mutta viimeksi Aavan Sisu teki totta ja nousi 3. ulkoa ykköseksi. Aavan Sisu on ykkösmerkki, mutta ei käy varmaksi, kun ruunan juoksun on onnistuttava että huumorimenijä innostuu kirimään tosissaan.

Haastajat: 6 Kalevatar on kyvykäs mutta epävarma menijä, joka voi ehjällä juoksulla vaikka voittaa tämän lähdön.

8 Vilkkaan Tuuri oli Oulussa parempi kuin koskaan aikaisemmin. Ruuna heitti 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannelle ja eteni keulaan eikä hävinnyt kuin Aavan Sisulle. Samanlaisena Vilkkaan Tuuri pystyy paljoon. Se pääsee voltista hyvin matkaan.

5 Ekoteko nousi Torniossa päätöskierroksen alussa sisäradalta toisen radan veturiksi ja kävi maalisuoralla tiukan taiston kovaa ja eri sajoirra kilpailevaa Tuulenpojua vastaan, mutta Ekoteko harmittavasti laukkasi viimeisellä 150 metrillä. Viimeksi ruuna oli tasainen 3. ulkoa, mutta jos Ekoteko pystyisi lähellekään Tornion suoritusta, ovat muut helisemässä.

11 Oleg on tähän lähtöön hyvä hevonen, jos ruuna on menopäällä. Viimeksi Oleg oli tasainen 4. ulkoa ja parannettavaa jäi.

Yllättäjät: 3 Caro on tauluaan parempi. Ruuna pääsee paalulta matkaan ja etenkin keulasta se voi yltää yllättävänkin korkealle.

7 Salaman Suhari ei riittänyt viimeksi 3. sisältä parhaille, mutta oli kuitenkin asiallinen neljäs. Lähtökohtaisesti ruuna hakee tässä sijoitusta kärjen tuntumasta.

1 Hemi pääsee loistopaikalta matkaan. Se ei ole harjoituksissa ollut yhtä hyvän tuntuinen kuin kesällä, joten Hemi ei ole peleissä nyt maistuva merkki.

Pelijakauma: Aavan Sisun peliosuus (47%) on hirvittävä, ja ruuna varmistetaan varhain.

Juoksunkulku: Caro avaa keulaan ja lähtee johtamaan joukkoa. Ekoteko ja Kalevatar ovat etukäteen ne kilpailijat, joiden kohdalla kuolemanpaikka ei vie voittosaumoja, joten niillä saatetaan jopa tähdätä paikkaan johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Baretta Boko on papereissamme kolmannen kohteen selvä ykkösmerkki. Kasirata ei ole herkkupaikka, mutta poisjäännit auttavat eikä ruuna pahimmassakaan tapauksessa jää toivottaman kauaksi kärjestä. Täydellä matkalla kasirata ei ole niin suuri haitta kuin mailin matkalla, joten uskomme Baretta Bokon hoitelevan tämän kertaisen vastuksensa. Viimeksi Rovaniemellä monipuolinen menijä pääsi keulaan ja voitti nauraen. Baretta Boko ei ole juoksusta riippuvainen, joten sillä pystyy kääntämään ajoissa reissuun tai ajamaan matkan aikana kuolemanpaikalle.

Haastajat: 2 Dixie Exclusive jäi Bodenissa 3. ulkona väsyvän selkään, mistä ruuna oli pakotettu lähtemään kolmannelle jo 750 metriä ennen maalia. Teräväkirisen ruunan paras terä meni viimeisen takasuoran pätkään, kun Dixie Exclusive nousi vauhdilla kärjen rinnalle eikä hevonen jaksanut puristaa maalisuoralla. Lyhyemmällä kirillä Dixie Exclusive on vaarallinen ja pystyy haastamaan itse suosikinkin.

6 Callela Colibri ei ole syksyllä ollut yhtä hyvä kuin kesällä. Viimeksi tamma toki voitti, mutta tehtävää helpotti huomattavasti kärjen kilvanajo, joten Callela Colibrin tehtäväksi jäi hoidella kypsät marjat maalisuoralla. Tamma oli viimeksi enemmänkin lähdön vähiten huono kuin selvästi paras. Mikäli suosikilla ei ole epäonnea, Callela Colibri ei mahda tälle mitään.

Yllättäjät: 7 Boztheman yllätti toissa kerralla. Juoksu toki onnistui, mutta ruuna oli todella hyvä ja teki yhden kauden parhaista esityksistä. Viimeksi Boztheman laukkasi lähtöön. Nyt suosikit ovat liian kovia.

9 Carmel tarvitsee menestyäkseen hyvän lähtöpaikan ja mailin matkan. Hyvänä päivänään ori pystyy sisäratajuoksun jälkeen kamppailemaan täydellä matkalla viimeisestä totosijasta, mutta ei voitosta.

Pelijakauma: Baretta Boko (34%) käy mainiosti varmaksi. Callela Colibri (20%) on selvästi ylipelattu.

Juoksunkulku: Vaikeasti arvioitissa oleva juoksunkulku, ja monia mahdollisia skenaarioita on olemassa. Dixie Exclusive avaa kovaa, jos sillä satsataan lähtöön, mutta ruuna on paras selästä joten sillä saatetaan tähdätä peesijuoksuun. Boztheman pystyy avaamaan parhaimmillaan kovaa, mutta täydellä matkalla sillä ei ajeta keulasta. Lähdöstä saattaa tulla värikäs.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 7 Anaheim Kemp ei menestynyt Bodenissa, kun ruuna jäi kuolemanpaikalla painamaan päälle. Viimeksi Anaheim Kemp pysyi rauhallisempana, ja rutisti maltillisen matkavauhdin jälkeen hyvin perille kierrettyään etusuoralla johtavan rinnalle. Keulan Captivatea ei hitaan matkavauhdin jälkeen voinut lyödä.

Haastajat: 10 Hayai Chikaraa häirittiin Bodenissa kirivaiheessa, mihin paloi sija tai pari. Matkavauhti oli mailin matkalla niin maltillista, ettei vahva ruuna pärjännyt taktiikkajuoksussa. Nyt juostava matka sopii ja kengitystä kannattaa tarkkailla, sillä sillä pyritään ajamaan kengittä, jolloin ruunalta löytyy yksi lisävaihde.

6 Briso Herman jatkaa hyvässä kunnossa, vaikka viimeksi kuudenneksi jäikin. Ruuna jäi Kuopiossa johtavan rinnalle ja lannistui hieman, kun suursuosikki karkasi kauas. Ohjastaja vahvistuu ja selkäjuoksulla ruuna suorittaa tukun ohituksia.

8 Bear A Title jatkaa hyvässä iskussa ja luokaltaan se ei häviä tässä lähdössä kellekään. Lähtöpaikka on niin hankala, että se tarvitsee ripauksen tuuria suosikkien niputtamiseen.

Yllättäjät: 12 Texas Gel suorittaa jatkuvasti hyvin eikä voittokaan ole jatkossa kaukana, kun ruuna kohtaa helpomman vastuksen ja saa paremman lähtöpaikan. Tässä Texas Gel tuskin ottaa rahasijaa kummempaa.

5 Gustav K. ei ole niin huono kuin taulu näyttää. Ruuna tarvitsee tarkan juoksun menestyäkseen, mutta kovin usein Gustav K. ei tasaisena avaajana pääse hyviin asemiin. Voitto olisi iso yllätys.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Parhailla paikoilla ei ole nopeita lähtijöitä, joten Anaheim Kemp tulee pääsemään keulapaikalle. Matkavauhti rauhoittuu avauksen jälkeen selvästi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 3,2,9
Toto4-2: 4,6,8,5,11,3,7
Toto4-3: 8
Toto4-4: 7,10
Hinta: 8,40 €

Suuri
Toto4-1: 3,2,9,6,10,8
Toto4-2: 4,6,8,5,11,3,7
Toto4-3: 8
Toto4-4: 7,10,6,8
Hinta: 33,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt