Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 24.10.2016

Julkaistu:

TOTO4
Turun Toto4-peli näyttää etukäteen mielenkiintoiselta, joten panostaminen on nyt tarpeen.

Toto4-1

Suosikki: 1 Sahara Foxylady kiri toissa kerralla 4. ulkoa hyvin kakkoseksi, mutta viimeksi tamma ei ollut flunssan takia parhaimmillaan. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja vastus sopiva, joten onnistuessaan kolmivuotias on mukana voittokamppailussa.

Haastajat: 8 Toto Grotto ei kyennyt Lahdessa parhaimpaansa 4. sisältä/3. ulkoa, mutta viimeksi tamma voitti helposti keulasta. Kunto on hyvällä mallilla, mutta lähtöpaikka pudottaa osakkeita.

4 Veloce lopetti Teivossa sisäratajuoksun jälkeen riskisti. Ehjällä juoksulla vahva ruuna pystyy paljoon eikä se kunnossa ollessaan moiti mitään juoksupaikkaa.

7 Callela Irene teki Porissa hyvän juoksun keulassa ja nyt tamman starttiväli on lyhyempi, joten hevonen saattaa olla Turussa terävämpi.

9 Lil Belinda tähtää ysiradalta Sahara Foxyladyn perään sisäradalle, mistä tamma pystyy hyvänä päivänään kirimään korkealle.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa. Lähtö on suosikkien osalta tasainen eikä pelillistä kantaa oteta.

Juoksunkulku: Callela Irene on eturivin nopein, mutta ainakin sisäradan Sahara Foxylady haluaa myös keulaan. Lopulta Sahara Foxylady juossee keulassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 13 Moonwhisper laukkasi Ylivieskassa lähtöön, mutta kiersi silti kakkoseksi kaukaa 7. ulkoa. Viimeksi tamma nousi etusuoralla johtavan rinnalle, siirtyi viimeisellä takasuoralla keulaan eikä hävinnyt kuin erittäin hyvälle Meritille. Ehjällä juoksulla Moonwhisper pystyy itkälläkin kirillä nousemaan mukaan kärkitaistoon.

Haastajat: 1 Katherine Bo voitti toissa kerralla kuolemanpaikalta. Viimeksi tamma kiri 3. ulkoa kärkitaistoon, mutta ravi heikkeni maalisuoralla ja laukka tuli väistämättä. Katherine Bo on hyvä aloittelija eikä lähtöpaikka voisi olla parempi.

14 Le Blixten otti taulussa näkyvän voittonsa keulasta. Viimeksi tamma teki erittäin hyvän suorituksen johtavan rinnalta hyviä vastaan, ja samanlaisena tamma pystyy tässäkin paljoon.

Yllättäjät: 9 Westcoast Dewey voitti Forssassa pystyyn 3. sisältä/2. ulkoa. Ori on syksyn tullen parantanut selvästi eikä kauden parasta starttia ole todennäköisesti vielä nähty. 12 Ginelli voitti toissa kerralla keulastaja viimeksi riskin juoksun päätteeksi kuolemanpaikalta. Ori on erittäin kehityskelpoinen menijä, mutta voitto samalta paalulta Moonwhisperiä ja Le Blixteniä vastaan olisi yllätys. 7 Blue Chocolate matkasi viimeksi 3. sisällä välimatkan päässä selästään, mutta ratkaisuhetkillä tamman terävyystaso oli enemmän kuin riittävä. Nyt suosikit ovat paljon pahempia kuin viimeksi. 6 MAS Active seuraili Vermossa 2. ulkoa neljänneksi. Viimeksi tamma laukkasi lähtöön. Ensisijaisesti MAS Active hakee tässä sijoitusta kärjen tuntumassa.

Pelijakauma: Le Blixten (5%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Katherine Bo pyrkii sisäradalta pitämään johtopaikan. La Masse Monetaire antaa prässiä, mikäli jää johtavan rinnalle. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 9 Lady Javiera kiri viimeksi varmaan voittoon 2. ulkoa. Takarivin lähtöpaikka ei ole suuri rasite, kun yleensä tammalla on otettu alku varman päälle ja panostettu päätöskierrokseen. Mikäli Lady Javiera on pieneltä paussilta terävimmillään, on se tiukasti mukana voittotaistossa.

Haastaja/Ideavarma: 2 Ex Gracy kiinnostaa pelimielessä suuresti. Tamma on pitkästä aikaa saanut kunnon lähtöpaikan, mistä se pystyy avaamaan keulaan ja johtamaan koko matkan. Edellisen voittonsa tamma otti kesällä nimenomaan keulasta. Toissa kerralla tamma matkasi 4. ulkona ja kiri Lady Javieran peesissä varsin mukavasti. Viimeksi näytti, että tamma haastaa 2. sisältä kovan Rim Bay Kickapoon, mutta jäi viime metreillä neljänneksi.

Yllättäjät: 5 Wild Force kilpailee elämänsä iskussa. Toissa kerralla se nousi lähtölaukan jälkeen kakkoseksi eikä esityksessä ollut viimeksikään moittimista 12 Sara's Star nousi toissa kerralla 4. ulkoa neljänneksi. Viimeksi tamma oli saamassa 2. ulkoa kiritilaa päätöspuolikkaalla kunnes laukkasi. Lähtöpaikka asettaa riman erittäin korkealle tässä lähdössä. 8 Alws Bean kiri viimeksi 2. ulkoa varmasti kakkoseksi. Juoksun onnistuessa tamma pystyy nousemaan totoon. 3 Titan Rain on hyvä hevonen, mutta valmentaja epäili, että ruuna tarvitsee ainakin yhden startin tauon jälkeen kroppaansa.

Pelijakauma: Lady Javiera (53%) on ylipelattu. Jonkin verran alipelattu Ex Gracy (19%) lyödään tälle vastavarmaksi.

Juoksunkulku: Ex Gracy ottaa keulapaikan eikä ole aikeissa päästää ketään eteensä. Matkavauhti rauhoittuu avauksen jälkeen. Toisen radan veturiksi ei ole tunkua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 Lovetown kilpailee kovassa iskussa ja ottaa pian voiton. Turussa ruuna jäi hännille, mistä hevonen teki mainion esityksen nousten totoon. Viimeksi Lovetown jäi kuolemanpaikalle, mutta ei luovuttanut koskaan.

Haastajat: 1 Leemark's Casimir voitti viimeksi helposti keulasta. Ruuna avaa auton takaa mainiosti ja yrittää jälleen koko matkan johtoa.

2 Ranch Movie Star teki riskit esitykset Turussa kuolemanpaikalta ja Vermossa 3. ulkoa. Viimeksi tamma laukkasi lähtöön. Lähtöpaikka on hyvä ja Ranch Movie Star on yksi mahdollisista.

Yllättäjät: 5 Elena For Ever teki loppukesästä ja alkusyksystä kovia esityksiä, mutta viime startin jälkeen tamma on hieman huilannut. Tehtävä ei ole ensimmäisessä startissa helppo, joten hevosen pitää olla heti terävimmillään mieliäkseen pärjätä. 6 Laurila's Denethor sai Lahdessa startin alle. Ruuna matkasi passiivisella taktiikalla joukon hännillä, mistä kuusivuotias nousi mainiosti viidenneksi. 12 Kickflipin lähtöpaikka on ikävä, mutta ruuna pystyy kovaan suoritukseen kuten Vermossa johtaessaan stayer-matkaa ensimmäisestä metristä lähtien. 10 Lovely Dart niittasi Porissa hyvin perille kuolemanpaikalta ja viimeksi ruuna jäi pussiin. Lovely Dart kilpailee tauluaan paremmassa vireessä.

Pelijakauma: Suosikkien osalta oikein pelattu. Yllättäjistä Laurila's Denethor (6%) ja Lovely Dart (3%) ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Leemark's Casimir pitää johtopaikan. Elena For Ever tai Laurila's Denethor jää rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,8,4
Toto4-2: 13,1,14
Toto4-3: 2
Toto4-4: 9,1,2,5,6,12,10
Hinta: 12,60 €

Suuri
Toto4-1: 1,8,4,7,9
Toto4-2: 13,1,14,9,12,7,6
Toto4-3: 2
Toto4-4: 9,1,2,5,6,12,10
Hinta: 49,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt