Toni, Anton

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 5.10.2016

Julkaistu:

Toto65
Illan Toto65-kierroksella on suosikkirivin vaara. Pikamatkan ässä Fill the Bill on kierroksen ykkösvarma.

Toto65-1

Suosikki: Huippukuntoinen 6 Neve di Gio starttaa T65-avauskohteen niukkana suosikkina. Ruuna oli syyskuun voittojuoksuissaan vakuuttava keulapaikalta, varsinkin toissa kerranna Jokimaalla pitkän 13-vauhtisen kiihdytyksen jälkeen. Myös viimeksi esitys oli ihan hyvä, asemien parantelu rapakelissä takapareista ei onnistunut viime keskiviikkona monelta muultakaan. Isa Alen poisjäännin myötä Neve di Gion mahdollisuudet päästä keulapaikalle kohenivat.

Haastajat: 4 Partytime pelattiin toissa kerralla Vermon derbypäivän T76-lähdön suosikiksi. Se hyökkäsi 5. ulkoa 1000 metriä ennen maalia ja kiersi hyväksi kakkoseksi. Viimeksi tamman kirikierros takapareista oli 14-vauhtinen eikä esitystä voi moittia, vaikka mitalisijaa ei lohjennutkaan. 2 Rite On Birdland on tehnyt viimeisiinsä asialliset esitykset Nuorten sarjoissa. Turussa se juoksi kuolemanpaikalla ja viimeksi ruuna jäi 3. sisältä pussiin. Riviään parempi ruuna muistetaan myös derbypäivän Consolation-lähdöstä, missä se jäi voimissaan pussiin. 1 Selene Lune on kunnossa, mutta sisärata voi olla sille loukkupaikka. Viimeksi Turussa tamma puristi vahvasti johtavan rinnalta.

Yllättäjät: 9 Cute Cat täytti hyvin paikkansa toissa kerralla Elian Webin voittamassa derbykarsinnassa 5. sisältä. Viimeksi Maarianhaminassa ori jyräsi 3. ulkoa viimeiset 800 metriä ilman selkää ja voitti selvästi. 3 BWT Angryman voitti toissa kerralla namujuoksulla 3. sisältä. Viimeksi rapakelissä se ei pystynyt nousemaan 4. ulkoa mitaleille. Jättiyllättäjää etsivien kannattaa huomioida 10 Arctic Masculino, joka otti yllättävän hyvin vauhtia viimeksi Lappeessa pahan lähtölaukan jälkeen. 12 Kingfisher Fellow teki viimeksi Jokimaalla Neve di Gion voittaessa 5. ulka hyvän 14-vauhtisen 800 metrin kirin. Vaikeista lähtöasemista johtuen se kilpailee edelleen vain ison yllättäjän roolissa.

Juoksunkulku: Neve di Gio hakee keulat.

Pelijakauma: BWT Angryman (11%) on ylipelattu. Parhaat merkit löytyvät yllättäjistä Cute Catin (6%) johdolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Huippukuntoinen 12 Larvan Hurmos on suosikkimme. 2600 metrin matka on voimahevoselle oikein passeli. Viime viikolla Vermon rapakelissä ori jäi lähtölaukassa lähes 100 metriä kärjestä, mutta kierteli sen jälkeen vahvasti taistoon rahasijoista. Taas vastassa olevan 7 Viuskun Väiskin Larvan Hurmos kiersi derbypäivänä 20 metrin takamatkalta. Nyt pakkia on tuplasti enemmän, mutta matka kääntää puntit Harri Koivusen ajokin puoleen.

Haastajat: 10 Marj-Lovviisa oli monen mielestä Villinmiehen tammakilvan finaalin moraalinen voittaja. Se teki pahan lähtölaukan jälkeen todella kovan esityksen ja oli lähellä kiertää vieläkin ykköseksi. Kohtalona oli kuitenkin jäädä pronssille, kun maalisuoran alun häirinnältä näyttäneessä tilanteessa paloi metrejä. Viimeiset 1900 metriä Marj-Lovviisa kulki Lappeessa 27,2-vauhdilla, mistä viimeiset 700 metriä kolmatta rataa pitkin. Edellä mainittu Viuskun Väiski on kisan kolmas kova. Ori oli viimeksi rapakelissä asiallinen keulasta. Nopea avaaja vetää joukkoa taas pitkään.

Yllättäjät: 13 Holarilla on todella iso laukkariski. Jos ruuna menee ravia, se voi yllättää muut kovalla loppuvedollaan. 4 Lorutyttö oli tiistain välistartissa asiallinen kakkonen juostuaan suurimman osan matkasta johtavan rinnalla. Lähdön voitti hirmukuntoinen Vienan Myrsky. 2 Rokka Veikka on asiallinen hevonen tällaiseen lähtöön ja pystyy venymään hyvällä sisäratajuoksulla korkealle. 6 Auni muistetaan mm. Satakunta-ajon kakkosena takavuosilta. Viime vuodet se on kilpaillut hyvin katkonaisesti ja tämän syksyn juoksujen perusteella huippukuntoon on vielä matkaa.

Juoksunkulku: Viuskun Väiski vie taas joukkoa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa. Kolmen koplalta vaikuttaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 2 Agnese voitti rata-arvonnan ja starttaa laatulähdön suosikkina. Flyyttikuski Jukka Torvisen vakioajokki palaa pian voittokantaan. Toissa kerralla tamma kiri 3. ulkoa vahvasti kolmanneksi lähdössä, jossa sisärata veti Velvet Girlin johdolla. Viimeksi T76-pronssidivarissa Agnese juoksi suurimman osan matkasta keulassa juosseen Madridin rinnalla ja kiritti tätä hyvin maaliin saakka. Madridin veroisia tykkejä ei nyt ole vastassa.

Haastajat: 7 Hillbilly Hilda tähyää ulkoakin keulaan, mistä haastaisi suosikin tiukasti. Toissa kerralla cup-finaalissa tamma haki piikin 1. takasuoran päätteeksi ja kesti kovan tempon ongelmitta. Viimeksi Tammavaltikassa tuli laukka ahtaassa paikassa loppukaarteessa. 3. ulkona matkannut tamma oli siinä vaiheessa ajamaton, mutta kärki oli jo karannut, joten mitalisijaa hyppyyn tuskin meni. 6 Bakels Birdland oli toissa kerralla derbypäivän T76-pronssidivarissa hyvä kolmas johtavan rinnalta. Viimeksi kovakuntoinen ruuna juoksi johtavan takana ja keulahepo Bacardi Razzin kirissä, mutta ei mahtanut mitään Issaquah Sundin loppuvedolle. 11 Valentin Laday voitti toissa kerralla keulasta ja viimeksi pitkällä matkalla johtavan takaa. Nyt juoksusta tulee vaikeampi ja vastuskin kovenee, joten voittoputken jatkaminen on hankalaa.

Yllättäjät: 10 Sudbury aloitti lupaavasti Suomessa viime viikolla Kajaanissa. Se laukkasi lähtöön ja matkasi 5. sisällä. Ruuna pääsi pussista loppukaarteessa ja kiri viimeiset 400 metriä 12,5-vauhdilla, tavoittaen kuin tavoittaenkin väsähtäneen keulahevosen. Vermossa vastus on monta luokkaa kovempi, mutta Sudbury on silti rastin arvoinen. Kovia kirejä pitkin syksyä tehnyt 12 Callum on huippukunnossa, mutta nyt vaikealta lähtöpaikalta se on vain yllättäjän roolissa. Viimeksi ruuna oli paras johtavan rinnalta. 1 Shadoom ei ole ollut viime aikoina makeimmillaan, mutta ei sen silti kuuluisi olla unelmapaikalta täysin pelaamaton.

Juoksunkulku: 3 Jaguar Point ja Sands Pepper avaavat ensi metrit parhaiten. Hillbilly Hilda hakee takasuoralla keulat.

Pelijakauma: Suosikeista maistuvin peliprosenttien valossa on Hillbilly Hilda (20%). Yllättäjistä Sudbury (3%) on paras haku.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 6 Fill the Bill on T65-kierroksen varmavalinta. Odotamme siltä 1609 metrin pikamatkalla koko matkan johtoa varsinkin, jos keli pysyy kuivana, kuten sääennusteet lupaavat. Toissa kerralla lounasraveissa voittaessaan Fillthebill karkasi keulasta ylivoimavoittoon. Viimeksi rapakelissä se ei polkenut ihan yhtä lennokkaasti ja tuli lopussa niukasti ohitetuksi. Fill the Bill avaa niin kovaa, että keulapaikka näyttää nytkin selviöltä.

Haastajat: 3 Caribian Lady kilpaili syyskuussa ahkerasti ja napsi hyviä sijoituksia lähinnä suojaisilla juoksuilla. Viimeksi Porissa kun tamma joutui takarivistä kiritöihin, suoritus jäi hyvin vaatimattomaksi. Nyt se kyttää taas namujuoksua sisäradalla, ja sellaisen saadessaan se on mahdollinen mitalisti. 8 Caramel Kidillä on alla kaksi sopivista tehtävistä tullutta keulavoittoa. Nyt suosikin ulkopuolelta piikkiin ei ole asiaa ja voitto on varmasti tiukassa.

Yllättäjät: 1 Life of Rose on tehnyt viime juoksuihinsa oikein hyvät loppuvedot ja on nyt hyvältä paikalta pelihevosia. Tamma ei ole hassumpi avaaja ja se voi pystyä pitämään sisäradan turvin suosikin selän. 2 Leemark's Debbie on vaikea veikattava. Toissa kerralla se vetäisi kuolemanpaikalta 15-ajan tyylillä, joka riittäisi tälläkin kertaa kärkisijaan. Seuraavaksi Villinmiehen tammakilvan karsinnassa tamma ei kuitenkaan mennyt mihinkään ja on sen perusteella vaikea veikattava. Viimeksi lähtölaukka pilasi pelin. 11 Stone Capes O'Man on hyvä hevonen tällaiseen lähtöön. Viimeksi sairaustauolta palatessaan se kiihtyi kovaa ja oli etenemässä keulaan ohi Caramel Kidin, mutta rulli laukalle reilut 100 metriä juostuna. 5 Ceasar Hornline jäi toissa kerralla Kouvolassa toiseen pariin ulos kun takaa lähdettiin kiriin ja tuli pussissa maaliin. Viimeksi ruuna juoksi kaukana kärjestä ja kulki kirikierroksen asiallisesti 16-vauhdilla. 12 Showtime kuntoutuu pitkän tauon jäljiltä, mutta starttaa mahdottomista asemista.

Juoksunkulku: Fill the Bill pamauttaa kyselemättä keulaan.

Pelijakauma: Caribian Lady (23%) ja Caramel Kid (17%) ovat ylipelattuja. Jos suosikkia varmistelee, parhaat merkit löytyvät yllättäjistä Life of Rosen (4%) ja Stone Capes O'Manin (2%) johdolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Viidestä viimeisestä kilpailustaan neljä voittanut 6 Ice Paradise on selvä suosikki. Se on pystynyt ykköstiloihin sekä keulasta että ulkoratoja kirimällä. Tamma pääsee juoksuradalta hyvin liikkeelle ja hakee tällä kertaa koko matkan johtoa. Ainoa tulosrivissä näkyvä tappio tuli Kuninkuusravien T76-finaalissa, kun ensimmäisen kaarteen laukka pilasi pelin.

Toissa kerralla Teivossa Ice Paradise matkasi 3. ulkona. Se sai kirissä selkää loppukaarteen alkuun ja ratkaisi pelin loppusuoralla niukalla marginaalilla. Viimeksi Porissa taktiikka juoksunkulku oli käytännössä identtinen, mutta tällä kertaa voitto tuli helpommin. Suorituksen arvoa nostaa, että Ice Paradise palasi Poriin sairaustauolta. Valmentajan silmään hevonen näytti jopa paremmalta kuin ennen paussia.

Haastajat: 2 Prince Albert on yhtä selvä ykköshaastaja kuin Ice Paradise on suosikki. Väkivahva 4-vuotias oli viimeksi elementissään rapakelissä ja jyräsi ykköseksi 4. ulkoa 1250 metrin kirillä. 2600 metrin matka puoltaa Prince Albertia. Vastustajan jäätyä pois Prince Albert starttaa sisäradalta, mikä ei puolla verkkaista kiihdyttäjää.

Yllättäjät: Ei löydy lapulle asti mahtuvia, varsinkin kun 8 Global Spellbound ja 13 Micky Man palaavat tauolta. Jälkimmäisestä tosin saatiin positiiviset tallitiedot. Kaksikon edelle rankattava 12 Safe Crossing vei joukkoa viimeksi Solvallassa. Se menetti keulapaikan kirikierroksen käynnistyessä lähdön lopulliselle voittajalle eikä pystynyt seuraamaan tätä kirivaiheessa. Edelliskerralla Maarianhaminassa ruuna hyökkäsi 2. ulkoa 600 metriä ennen maalia ja kiri vauhdikkaasti tynkälähdön ykköseksi. Hevonen on ok, mutta sarja nyt täysin sopimaton.

Juoksunkulku: Ice Paradise vie joukkoa.

Pelijakauma: Ice Paradise (79%) on hieman ylipelattu, mutta ei silti ole väärin käyttää vaikean kierroksen todennäköisintä voittajaa varmana. Prince Albert (8%) on hieman aliarvostettu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 12 Pascha Tilly pelattiin toissa kerralla tasokkaan cup-finaalin suosikiksi Hillbilly Hildaa ja kumppaneita vastaan. Ruuna kiri 2. ulkoa viimeiset 700 metriä 11,7-vauhdilla ja oli hyvä, vaikka ei mitaleille yltänytkään. Viimeksi oli taas voiton vuoro, kun ruuna kiersi muut 6. ulkoa pitkällä kirillä. Pascha Tillyn kirikierros oli Forssassa 12,9-vauhtinen eikä kaikki ollu lopussa edes pelissä. Takarivin uloimmalta kaistalta ei ole Vermossa helppo voittaa, mutta Pascha Tilly voi olla sopivannäköisessä tehtävässä poikkeus joka vahvistaa säännön. Etenkin, kun vastassa on poisjääntien jälkeen enää kahdeksan valjakkoa.

Haastaja: 10 Griminal Jack olisi eturivistä voinut olla jopa kärkirankkaus Pascha Tillyä vastaan, niin vakuuttava se oli kuukausi takaperin Vermossa keulasta voittaessaan. Viime juoksujen laukat kuitenkin askarruttavat. Viimeksi vastaavalta lähtöpaikalta tuli paha lähtölaukka, jonka Jyrki Tammimetsä pyrkii nyt eliminoimaan varustemuutoksilla. Edellisjuoksun hyppy tuli loppukaarteessa kesken kirin.

Yllättäjät: 1 Golda Matador pääsi yrittämään viimeksi keulavoittaja Freddie Alen ohittamista tämän selästä, mutta ohi ei ollut mitään asiaa. Hyvä sisäratajuoksu auttaa ruunan nytkin korkealle. 4 Ida Glitter on hieman riviään parempi ja voisi venyä keulasta mitalitaistoon.

Juoksunkulku: Aqua's Solenoid on halutessan kiihdytyksen nopein, mutta sillä ei ajeta keulasta. Ida Glitter etenee keulaan.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6,4,2,9
Toto65-2: 12,10,7
Toto65-3: 2,7,6
Toto65-4: 6
Toto65-5: 6,2
Toto65-6: 12,10
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto65-1: 6,4,2,1,9,10,12
Toto65-2: 12,10,7,13,4
Toto65-3: 2,7,6,11,10
Toto65-4: 6
Toto65-5: 6,2
Toto65-6: 12,10
Hinta: 70,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt