Rasmus, Asmo

Ravivihjeet

Ravivihje: Oulu Toto4 3.10.2016

Julkaistu:

TOTO4
Captivate on tottunut menestymään pitkillä matkoilla. Toto4-pelin kolmas kohde onkin sopivasti 3100 metrin stayer-kisa, jossa Captivate on IS Ravien luottohevonen.

Toto4-1

Suosikki: 10 Tuulenpoju on nousukunnossa. Ori otti Torniossa kirivoiton ja viimeksi se tsemppasi mainiosti perille toiselta ilman vetoapua. Tehtävä on sopivan näköinen ja Tuulenpoju on otettava aikaisin peleihin.

Haastajat: 12 R.R. Samu pystyy kehittämään kovan loppuvedon, jos ruuna saa sopivan selkäjuoksun. Toissa kerralla kiristä tuli liian pitkä, mutta viimeksi R.R. Samu kehitti rivakan loppukirin joka lennätti ruunan aina voittoon asti.

14 Upea Ursula laukkasi viimeksi, mutta tätä ennen tamma hallitsi keulasta varmasti. Pari kovaa on vastassa eikä sarja istu tällä kertaa kovin hyvin, joten taustajoukot ovat todennäköisesti tyytyväisiä muihinkin sijoituksiin kuin voittoon.

2 Lumisukka kiersi toissa kerralla 4. ulkoa ykköseksi. Viimeksi ori laukkasi ensimmäisessä kurvissa. Asetelmat ovat nyt maukkaat eikä hyvä sijoitus yllättäisi.

3 Poika Vauraus nousi viimeksi 2. sisältä lopussa kiriin ja seuraili mukavasti. Tällä kertaa ruuna juossee keulassa.

Yllättäjät: 6 Keisun Roope ja 11 Lakori ovat tauluaan parempia eikä niitä kannata unohtaa leveistä peleistä. 15 Lumi-Aatos hallitsi Kuopiossa keulasta. Ruuna on nopea menijä, joka on parhaimmillaan kärkipäästä, joten jokaisen vastustajan ohittaminen tuntuu haastavalta tehtävältä. 9 Takrsok lopetti viimeksi positiivisesti ja on nousussa. 13 Villihuuma puolestaan ei tallikommenttien mukaan ole parhaimmillaan.

Pelijakauma: Upea Ursula (17%) on jonkin verran liikaa vedetty. Lakori (2%) on alipelattu. Taksrokin kuuluisi olla enemmän kuin yhden prosentin verran pelattu.

Juoksunkulku: Poika Vauraus riistää keulat Lumisukalta ja lähtee johtamaan laumaa. Mervin Jaska jää toiselle ilman selkää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Tip Chip hallitsi viimeksi helposti keulasta. Ruuna pääsee hyvin liikkeelle, mutta ei todennäköisesti pysty pitämään keulapaikkaa hallussaan. Tehtävä on sopivaa tasoa, joten onnistuneella juoksulla Tip Chip on paha lyötävä.

Haastajat: 9 Tir Du Caux laukkasi Forssassa lähtöön ja näytti tämän jälkeen normaalilta. Tehtävä on nyt sopivaa tasoa, joten kovissa lähdöissä marinoitu ruuna on yksi mahdollisista. Tir Du Caux:n otteet ailahtelevat jonkin verran.

7 J.C. Lady Princess teki lauantaina kovan juoksun. Tamma jäi tukaliin asemiin 7. sisälle, mistä se havitteli toisen radan kautta kolmannelle viimeisellä takasuoralla. J.C. Lady Princess kiri mainiosti ja ohitti ulkokautta tukun hevosia, jotka ovat tienanneet urallaan monin kerroin tammaa enemmän. Lähtöpaikka on hieman hankala, kun tamma tarvitsee hyvän selkäjuoksun menestyäkseen.

Yllättäjät: 8 Bone's Quick Girl olisi paremmalta paikalta ollut pelihevosia. Kasiradalta tamma on ylisarjassa mahdollisen yllättäjän roolissa, kun tallikommentitkin oli pessimistiset. Bone's Quick Girl on paras kengittä, mutta tässä kisassa sillä ajetaan kengät jalassa. Nopeat 5 Boztheman ja 3 Westcoast Lord ovat auton takaa nopeimmat, mutta täydellä matkalla niiden menestyminen olisi yllätys.

Pelijakauma: Suosikkikolmikko erottuu muista. Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Westcoast Lord ja Boztheman erottuvat alussa. Tip Chip pyrkii pääsemään tilaisuuden tullen toiselle ja etenemään johtopaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 12 Captivate kilpailee hirmuiskussa ja ruuna metsästää jo kauden seistsemättä ykkössijaansa. Juostava matka on tuttu ja turvallinen 3100 metriä, joka on ruunan bravuurimatka. Viime voitot ovat tulleet keulasta, mutta monipuolinen menijä tulee hyvin takaakin. Captivate on yksi rivin varmaehdokkaista ja se jääkin yksin Toto4-kupongeille.

Haastajat: 9 Steel Anemone on tähän lähtöön hyvä hevonen. Se ei tallikommenttien mukaan ole vielä parhaimmillaan, kun tamma sai hengähtää kesän kovien starttien myötä ja siksi Captivatella on tässä startissa etu puolellaan. Steel Anemonen valmentaja olisi tyytyväinen muihinkin sijoituksiin kuin voittoon, joten viivalle tullaan normaalia maltillisimmin odotuksin.

3 Aslan L.C. ei saanut Bodenissa kunnon mahdollisuutta sisäratajuoksun jälkeen. Viimeksi ruuna matkasi 4. ulkona, mistä hevonen kiri mainiosti maaliin. Aslan L.C. on nousussa, mutta suosikki tuntuu liian kovalta lyötävältä.

Yllättäjät: 5 Boulder Rail nousi Lappeessa 6. sisältä mainiosti neljänneksi. Tarkalla selkäjuoksulla ruuna saattaa napata totosijan, mutta voitto olisi yllätys, kun niitä on uralta kertynyt vähänlaisesti.

10 Eastwind Cooper laukkasi viimeksi lyhyesti lähtöön ja matkasi tämän jälkeen 5. ulkona. Sieltä ruuna lopetti aivan mukavasti viidenneksi. Kovien suosikkien lyöminen tuntuu liian kovalta tehtävältä, mutta sijoitus toton tuntumassa on otettavissa.

Pelijakauma: Captivate (39%) kelpaa rivin osuvimpana merkkinä varmaksi.

Juoksunkulku: Star Silvio ottaa parhaan startin, mutta se luovuttaa paikkansa ensimmäiselle kysyjälle. Boulder Rail tai Good Jewel etenee piikkiin, mutta niilläkin tyydytään selkäjuoksuun, jos joku suosikeista tulee rinnalle. Captivatella tähdätään juoksulangan paikalta eteenpäin ja aina keulaan asti, mikäli tämä on vähänkään mahdollista.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Dear Josie kiri toissa kerralla 4. ulkoa helppoon voittoon. Viimeksi Dear Josie matkasi 3. ulkona, mistä se nousi asiallisesti kakkoseksi. Lähtöpaikka on tällä kertaa hyvä ja tehtävä sopivaa tasoa, joten tamma on ykkösmerkki. Sarja ei istu täydellisesti eikä tamman lähtönopeus riitä keulapaikan saamiseen, joten Dear Josie ei kelpaa korkeilla peliprosenteillaan varmaksi.

Haastajat: 2 Bebina pystyy hyvällä juoksulla paljoon. Toissa kerralla tamma ei jaksanut rutistaa kuolemanpaikalta, mutta viimeksi se kiri 2. ulkoa hyvin sisäradan vetäessä.

9 Frode Saknussen tsemppasi toissa kerralla mainiosti kuolemanpaikalta. Viimeksi ori laukkasi lähtöön ja jäi hännille, mutta lähti toisessa kaarteessa kolmannelle. Juoksu sai epäonnistumiselleen sinetin, kun paikka johtavan rinnalla ei irronnut, mutta aktiivinen ajotaktiikka huokui luottoa hevoseen.

12 Last Finn tekee jatkuvasti suoraselkäisiä esityksiä. Viimeksi tamma kiri toivottomista asemista maukkaasti loppua. Lähtöpaikka on taas yönmusta, ja kun juostava matkakaan ei osu tasavauhtiselle menijälle, tarvitsee se rajun ylivauhdin pärjätäkseen.

Yllättäjät: 1 Spicy Day on keulariippuvainen menijä, joka ei tee totta toisten takaa. Jos tamma jollain ilveellä pääsisi johtopaikalle, nousisi sen osakkeet raa'asti. 4 Glamdring Slim on tauluaan parempi ja sen lähtönopeus on kovaa luokkaa. Ori juoksee todennäköisesti keulassa, joten peleissä se kannattaa jollain tavalla huomioida. 7 Olsbo Shakiran lähtöpaikka on hankala, mutta tallikommentit oli sen verran positiiviset, että Olsbo Shakira mahtuu mahdollisen yllättäjänä mukaan.

Pelijakauma: Dear Josie (44%) on ylipelattu ja varmistetaan leveästi.

Juoksunkulku: Glamdring Slim pamauttaa keulaan ja vetää vauhdilla. Emma Boko tai Olsbo Shakira kiertää toiselle ilman selkää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10,12
Toto4-2: 1,9,7
Toto4-3: 12
Toto4-4: 3,2,9,12,1,4,7,6
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 10,12,14,2,3,6,11,15,9
Toto4-2: 1,9,7
Toto4-3: 12
Toto4-4: 3,2,9,12,1,4,7,6
Hinta: 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt