Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Ylivieska 30.9.2016

Julkaistu:

TOTO4
Ylivieskan Toto4-pelissä panostetaan maistuvaan ideavarmaan, kolmannen kohteen Grainfield Alexiin.

Toto4-1

Suosikki: 10 Siirin Älli teki Oulussa mainion kirin 3. ulkoa kamppaillen tosissaan kakkossijasta Jokivarren Kunkun takana. Viimeksi Siirin Älli eteni keulaan eikä ollut tämän jälkeen lyötävissä. Ruuna lähtee voltista kovaa ja hakee alussa hyvät asemat. Maalisuoralla Siirin Älli nähdään jälleen kärkitaistossa.

Haastajat: 7 Helmen Vili aloitti Oulussa johtavan rinnalla ja juoksu myöhemmin 2. ulkona, mistä ei jaksanut puristaa. Seinäjoella ruuna lähti puolitoista kierrosta ennen maalia kiriin ja kiersi väkevästi ykköseksi, vaikka olikin heti maalin jälkeen kakkosena. Viimeksi Helmen Vili oli hyvä 2. ulkoa, mutta Siirin Ällin ohi ei ollut asiaa. Helmen Vilin ja Siirin Ällin keskinäisen paremmuuden on monesti ratkaissut se, kumpi on päässyt kiihdytyksessä etupuolelle.

4 Maisema kiri Vermossa mukavasti 2. ulkoa, vaikka voittokin oli keulahevosen laukattua tarjolla. Forssassa Maisema lähti etusuoralla kiriin eikä jaksanut rutistaa aivan loppuun asti. Maiseman otteet ailahtelevat, ja jos sillä on hyvä kilpailupäivä, hyvä sijoitus on mahdollinen.

Yllättäjät: 8 Metkutus lähti Kaustisella toisessa kaarteessa kolmannelle ja oli tasainen. Metkutus parantaa startti alla, mutta voitto olisi silti yllätys. 3 Tohari ei riittänyt Oulussa 4. ulkoa. Viimeksi tammalla oli 6. ulkoa ravi kateissa. Voittaminen on edelleen hankalaa, mutta sijoitus kärjen tuntumasta on otettavissa.

Pelijakauma: Helmen Vilin (24%) ja Siirin Ällin (52%) peliosuuksien kuuluisi olla lähempänä toisiaan.

Juoksunkulku: Radoilta 1-3 kiihdytetään parhaiten. Helmen Vili ja Siirin Älli ottavat pakilta parhaan startin ja jompi kumpi näistä etenee kärkipaikalle ensimmäisellä takasuoralla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Global Passion taipui Ylivieskassa johtavan rinnalta viimeisellä 200 metrillä, mutta viimeksi tamma kiri vastustamattomasti ykköseksi 4. ulkoa. Global Passion avaa hyvin, mutta se ei ole keulasta parhaimmillaan, kun vaihde saattaa jäädä päälle. Sopivalla selkäjuoksulla tamma on lähellä sopivan lähdön voittoa, mutta varmaksi sitä ei uskalla jättää, kun juoksun on onnistuttava.

Haastajat: 7 Arwen Hoss kiihdytti voittostartissaan kovaa liikkeelle ja juoksi lopulta 2. sisällä. Tamma nousi maalisuoralla kiriin ja oli varma ykkönen. Viimeksi tamma jäi kiihdytyksessä joukon perälle eikä hyvästä lopetuksesta huolimatta ehtinyt kuin neljänneksi. Juoksun onnistuessa Arwen Hoss pystyy paljoon.

3 Wasa Thunder taipui Oulun Toto76:ssa johtavan takaa. Valmentaja odotti suojatiltaan parempaa, ja hyvällä juoksulla Wasa Thunder sellaiseen pystyy. Kolmosradalta hevonen pääsee hyvin liikkeelle ja se juossee joko keulassa tai johtavan takana.

5 Nice My Sin tsemppasi Kajaanissa johtavan rinnalta totoon. Viimeksikin tamma oli hyvä lopettaessaan aivan joukon perältä positiivisesti neljänneksi.

1 Park's Gun kiersi voittostartissaan ykköseksi 4. ulkoa. Tämän jälkeen ruuna oli keulasta hyvä kakkonen, mutta viimeksi hevonen ei ollut parhaimmillaan hyvällä juoksulla 2. ulkoa, kun ravi heikkeni ja laukka tuli loppukurvissa. Ykkösrata ei ole etu hitaalle avaajalle.

Yllättäjät: 12 Jailhouse Jack lopetti toissa kerralla 3. sisältä terävästi kakkoseksi. Viimeksi ruunan huumori ei kestänyt kuolemanpaikkaa. 8 Edward Star kiri toissa kerralla hyvin 3. ulkoa. Viimeksi ruuna matkasi 3. sisällä ja jäi päätöspuolikkaalla hankaliin selkiin. Tässä lähtöpaikka vie todennäköisesti saumat voittoon. 9 Park's Colombo tsemppasi Kajaanissa johtavan rinnalta kakkoseksi. Tämän jälkeen ruuna on ottanut kaksi alkulaukkaa, joten ensimmäiset metrit on tärkeä ottaa varman päälle.

Pelijakauma: Global Passion (64%) on ylipelattu. Arwen Hoss (7%) ja Nice My Sin (2%) kiinnostavat eniten.

Juoksunkulku: Wasa Thunder ja Global Passion avaavat parhaiten ja pystyy Arwen Hosskin kovaan avaukseen, mutta sillä tuskin ladataan kaikkea heti starttiin. Global Passion etenee johtamaan joukkoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 10 Grainfield Alex voitti Kuopiossa helposti keulasta. Tätä ennen ruuna teki oikein hyvät lopetukset vaikka voittoja ei tullutkaan, joten kunto on ollut pitkään hyvä. Grainfield Alex on juossut tämänkertaista kovemmissa tehtävissä, joten sillä on hyvä sauma ottaa toinen voitto putkeen passelissa porukassa. Grainfield Alex pääsee hyvien avaajien takaa lähtemään ja nousee ratkaisuhetkillä tiukasti kamppailemaan voitosta.

Haastajat: 4 Blady Bols Blue avasi Kajaanissa hyvin ja löysi paikan 3. sisältä. Viimeisellä takasuoralla ruuna eteni keulaan eikä enää luopunut paikastaan. Ruuna sai startin alle, joten parempaa voi olla luvassa.

11 Leon Dahlia nappasi voittonsa keulasta. Nyt tehtävä on tyystin erilainen, ja ruuna putoaa haastajaksi.

Yllättäjät: 3 Quick Sugar kiri Bodenissa varmaan voittoon 2. ulkoa. 1 Like For Like avaa hyvin ja pystyy hyvään suoritukseen, kuten Kajaanissa 2. sisältä. Viimeksi tehtävä oli liian haastava. 5 Aqua's Katya hallitsi viimeksi keulasta, mutta nyt vastus kovenee. 8 Cousin Evertin lähtöpaikka on todella hankala eikä hevonen tallikommenttien mukaan ole tällä hetkellä samassa iskussa kuin kesällä, jolloin ruuna naputteli voittoja toisensa perään. 7 Pops' Sunrise on tauluaan parempi, mutta voitto olisi näistä lähtökohdista yllätys. Suomessa avaava 6 Dynamite Vick on arvoitus valmentajallekin.

Pelijakauma: Grainfiel Alex (17%) on kolmossuosikkina itsestäänselvä varma tälle kierrokselle.

Juoksunkulku: Radoilta 1,4 ja 5 päästään parhaiten matkaan. Blady Bols Blue etenee johtoon saaden Aqua's Katyan rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 Captivate kilpailee mahtavassa iskussa. Kuopiossa ruuna joutui avaamaan 14-vauhtia saadakseen keulapaikan, mutta tämä ei vahvaa menijää haitannut vaan ruuna pakeni ylivoimaiseen voittoon. Captivate on erittäin väkevä menijä, joka on parhaimmillaan stayer-matkoilla, joten kyseessä on vahvanoloinen suosikki.

Haastajat: 9 Sunbird Chelsea ei Oulun Toto76:ssa riittänyt parhaille, mutta Seinäjoella tamma oli mahtihyvä vieden 3. ulkoa leikitellen. Vastus kovenee selvästi, mutta tamman peruskapasiteetti on tähän sakkiin riittävä.

12 Strait Iron kiersi Seinäjoella toiseksi viimeisessä kaarteessa johtavan rinnalle ja tsemppasi totoon. Oulussa Strait Iron kiersi 4. ulkoa neljännen radan kautta väkivahvasti ykköseksi. Lähtöpaikka on hankala, ja hevonen saattaa jäädä alussa tukaliin asemiin.

Yllättäjät: 4 Paradise Leaderilla on pitkä tauko alla eikä tamma todennäköisesti ole heti parhaimmillaan. Voitto olisi tasokkaassa lähdössä yllätys. 3 Blue For You ei säväyttänyt Kajaanissa 2. ulkoa, mutta viimeksi ruuna oli parempi kuolemanpaikalta. 15 Flying Heelin kunto on hyvällä mallilla, mutta voitto yllättäisi suljetulta lähtöpaikalta. 10 Todays Popular on epävarma menijä joka voi laukata missä kohdassa juoksua tahansa. Ehjällä juoksulla ruuna omaa yllätyssauman.

Pelijakauma: Captivate (30%) voisi olla selvempikin suosikki. Paradise Leader (10%) on ylipelattu.

Juoksunkulku: Will Be Crescent, Paradise Leader ja Star Silvio pääsevät parhaiten matkaan. Paradise Leader todennäköisesti johtaa ainakin alun. Pakin Captivate on kiinnostunut keulapaikasta, mikäli matkavauhti menee hiljaiseksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10,7
Toto4-2: 4,7,3,5,1
Toto4-3: 10
Toto4-4: 11,9,12
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 10,7,4
Toto4-2: 4,7,3,5,1,12,8,9
Toto4-3: 10
Toto4-4: 11,9,12,4,3,15,10,8,2
Hinta: 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt