Eino, Einari

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 28.9.2016 - 73631 euron jackpot!

Julkaistu:

TOTO65
Vermossa jaetaan ekstrarahaa jackpotin muodossa 73631 euroa. Suositusten varma löytyy kolmannesta kohteesta.

Toto65-1

Suosikki: 8 Bertuccio palasi pari starttia sitten huippuiskussa tauolta ollen heti Teivossa mainio. Siellä edelle jäi vain Madrid, joka ei oikeastaan edes kuulu näihin sarjoihin kykyjensä perusteella. Jokimaalla ruuna oli omaa luokkaansa johtavan rinnalta ja olisi puhtaasti nykykunnon perusteella ansaitusti juuri niin suuri suosikki kuin alustavat lukemat antavat ymmärtää. Lähtöpaikan myötä on kuitenkin lähdettävä varmistusten tielle. Takavoltin suljettu paikka kun saattaa tässä aika suurella todennäköisyydellä muodostua loukuksi ja Bertuccio on aika kaukana kärjestä ensimmäisellä takasuoralla vaikka Hannu Torvinen onnistui löytämään väylän toisellekin.

Kovimmat haastajat: Huonoilta paikoilta tauluaan parempia esityksiä tehnyt 3 Freddie Ale on kihissyt suosikin takana selväksi kakkoshevoseksi ja jo ehkä liiaksikin, vaikka taulua parempi vire onkin tosiasia.

Edellistä kiinnostavampi haku on sen tavoin onnettomasta arpaonnesta kärsinyt 2 Bringhome The Gold, joka on useassa viime startissaan lopettanut terävästi saatuaan tilaa sisäradan suojista.

10 Kickflip avasi Pekka Korven tallista hienolla voitolla, mutta oli seuraavassa startissa tasaisempi. Toki siinä juoksukin sujui haasteellisemmin. Takarivistä hevonen ei juurikaan nyt kiinnosta pelissä

Yllättäjät: Yllättäjistä lapulle saakka nousee Forssassa virtavana pussissa virunut 7 Golda Matador, vaikka sen kohdalla tiedostetaan toki, että se mielellään väistää kuin ottaa voiton. 6 Acrtic Film Star ailahtelee kovasti, eikä siihen oikein ole ollut kaavaa. Nopea avaaja pystyy hyödyntämään paikkansa ja on useimmin tehnyt hyviä esityksiä keulasta tai sen tuntumasta. 11 Dennis Boko osaa kiriä sähäkästi, muttei mielellään kovin pitkään ja siihen nähden paikka on nyt synkkä. Useampaan kuitenkin lappukamaa sekin.

Pelijakauma: Bertuccion peliosuus on yliampuva ottaen huomioon varsin hankalan lähtöpaikan. Freddie Alenkin peliosuus on karkaamassa käsistä. Selkeimmin kiinnostaa Bringhome The Gold, mutta pari muutakin yllättäjää on myös liian vähällä huomiolla.

Juoksunkulku: Freddie Ale mielii keulaan, mutta todennäköisin johtonimi lienee silti Arctic Film Star. Bertuccio kiertyisi mielellään vaikka johtavan rinnalle, mikäli se vain löytää tiensä sisältä vapaalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 5 Tomac avasi uransa jykevästi Turussa. Hevosella kiihdyteltiin puolireippaasti takarivistä keulaan ja se hallinnoi suhteellisen helposti loppuun asti. Varaa taisi jäädä, mutta siitäkin huolimatta varsan näin selkeä suosikkiasema on liioiteltu. Se on kuitenkin Vermossa ensimmäistä kertaa elämässään auton takana ja vastuskin kovenee asteen viime kerrasta. Toki hevosen kuuluu olla suosikki, mutta näin paljon pelattuna varmistaminen on paikallaan.

Kovimmat haastajat: 4 Callela Matterhorn kiri Vermon lounareissa napakasti johtavan takaa 14-kyytiä ykköseksi, mutta lopun ravin heikkeneminen asettaa hevosen kohdalle isoja kysymysmerkkejä.

1 Xavier K.A. nostetaan myös tähän kategoriaan, vaikka se peliosuutensa puolesta on yllättäjä. Ruuna palasi Forssaan tauolta ja kiri mainiosti 13,5/700 kakkoseksi, vaikka vauhdinjako oli 4. ulkona matkannutta hevosta vastaan. Nyt on startti alla ja rattaillakin tapahtuu vahvistusta.

7 Mrs Markle Hanover voitti Vermossa johtavan takaa, muttei varsinaisesti vakuuttanut, vaan ykkönen vaati hyvästä juoksusta huolimatta aika railakasti kannustusta ohjastajalta. Heikolta paikalta liikaa pelattu.

Yllättäjät: 6 Atupem osoitti debyytissään toukokuussa hyvää kapasitettiia, mutta pari sen jälkeistä suoritusta on ollut jäykkää menoa. Vähän pelattuna ori kelpaa mukaan, vaikkei siihen suuren suurta luottoa ole. Lähdön selvästi kiinnostavin merkki Xavier K.A:n ohella on vain parin prosentin 9 Mass Attack, joka kulki viimeksi alkulaukan jälkeen kirilenkin 14-pintaan.

Pelijakauma: Xavier K.A. ja Mass Attack ovat selkeän aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Haastava arvioitava, kun kaikilla ei ole edes autolähtönäyttöä. Suosikki Tomac vaikuttaa hevoselta, joka avannee reippaasti, mikäli toimii ja Ari Moilanenkin varmasti ajaa avausstartin tapaan aktiivisesti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki/varma: 7 Big Boss Kemp valitaan jackpot-varmaksi, vaikka ilmassa on huolestuttavia ennusmerkkejä. Ruuna voitti Derby Consolationin sellaiseen tyyliin keulasta, että sen kuuluisi normaalisti olla varsin vahvoilla tässä tehtävässä, vaikka paikka on haastava. Ennen voittoa nelivuotias laukkasi uran ensimmäisen korvien aukaisun vuoksi Derby-karsinnassaan ainakin finaalipaikan, ehkä jopa voiton. Niin ne huolestuttavat ennusmerkit. Hevonen jäi tässä välissä kerran pois kuumeilun vuoksi. Valmentaja vakuuttelee, että kunto on ennallaan, mutta puhuu samassa yhteydessä, ettei menestystä taida keskiviikkona tulla, kun on niin huono paikka. Hevosen tähtäimessä on JTT-karsinta Jokimaalla ensi viikolla, mutta valmentaja ainakin vannottelee, ettei kuski saa ohjeita passiivisesta taktiikasta. Big Boss Kemp on lähdön kovakuntoisin ja uskotaan, että Moilanen ajaa lähdön parhaalla hevosella aktiivisesti ykkösestä, jolloin sellainen on lähellä.

Haastajat: 9 Viking Bagger on tehnyt varmaa ja hyvää työtä pitkään, muttei ole ollut aivan varmamme tasolla ja takarivikin on nopealle avaajalle miinus. Forssassa hevonen kiersi viimeksi vastaavista asemista ykköseksi, mutta vastus on nyt sitä starttia kovempi.

1 William Pine ja 4 Swagman ovat koittaneet kykyjään ikäluokkalähdöissä pitkin kautta. Esitykset ovat paikka paikoin olleet hyviä, vaikkei kumpikaan ole onnistunut nappaamaan todellista jättipottia tienestien osalta. Kaksikon rutiini on kuitenkin kova tällaiseen rahasarjaan. William Pine on avainasemassa juoksunkulun osalta, sillä se pitää todennäköisesti keulat. Lopun motivaatio on kuitenkin vaihdellut, eikä täysi matka taida olla paras mahdollinen.

Swagman oli Derbyssä finaalissa ja yhdeksäs. Otteet ovat pysyneet hyvällä tasolla sen jälkeenkin, mutta voittaminen on ollut sille hankalaa.

5 Luxorious Lord palasi viimeksi pikkutauolta ja oli hieman nahkea, vaikka toki juoksupaikkakin oli haastava. Valmentaja odottaa nyt terävämpää esitystä ja kenkiäkin riisutaan taas.

Yllättäjät: Voitokas 3 Daisy Nass palaa tauolta hieman pessimistisin odotuksin ja tammaa lähinnä seurataan vasta ilman pelimielenkiintoa. 8 Wilhelm Nash puolestaan kuntoutuu kovaa tahtia. Ruuna tykitti viimeksi hänniltä loppua kovaa. Kurvit olivat kuitenkin niin hankalia viimeksikin, että menestyminen on huonolta paikalta ja kiertelemällä haastavaa jällen. Pessimistiset ja passiiviset ovat odotukset myös niinikään voitokkaan 10 Wardrumin tauolta paluun osalta. 2 Doubledip osaa kiriä pätkän tosi napakasti ja hyvältä paikalta ruuna voisi olla mahdollinen jättiyllättäjä. Edellistä parempi hevonen on 12 Ripasso Classico, joka pystyy tekemään itse töitä, mutta tässä seurassa rata 12 vie kyllä voittosaumat.

Pelijakauma: Viking Bagger tuntuu hieman yliarvostetulta kakkossuosikilta. Daisy Nassin peliosuus on pari pykälää yläkantissa odotuksiin nähden. Yllättäjistä Doubledip voisi olla pari prosenttia kahta prosenttiaan arvostetumpi.

Juoksunkulku: William Pine pitää keulat ja sillä luultavasti myös ajetaan keulasta. Eturivissä on pari muutakin kovaa avaajaa ja alku mennään kovaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 13 Larvan Hurmos saa tehdä keskiviikkona taas täyden päivätyön ulkoradoilla menestyäkseen, mutta ori on näyttänyt ettei se kaihda sitä puolta. Kuusivuotias on kierrellyt äärimmäisen rehdisti jo monta kertaa peräkkäin ja samaa voidaan odottaa taas.

Kovimmat haastajat: 2 Tementikon suoritukset ovat ailahdelleet oudosti, mutta Turussa ruuna oli taas menopäällä ja otti ansaitun kirivoiton 4. ulkoa. Kuusivuotias saa lähtöasetelmissa selvän edun moneen muuhun kovaan ja on sen turvin perushevosia.

8 Hetviina onnistuu kuntoonsa nähden harmillisen harvoin. Viimeksi tuli pitkä laukka, mutta sitä edellisessä maisema vaihtui laukan jälkeen peräti 23,2/1900 -vauhdilla ja ehjällä juoksulla Hetviina pystyy lyömään tässä kenet vain.

11 Viuskun Väiskillä ajettiin Lahdessa pahan alkulaukan jälkeen tuulispäänä porukka kiinni avauskierroksella, joten oli ymmärrettävää, että askel painoi kirivaiheessa. Loppukesästä vakuuttanut ori on kuitenkin hakenut hieman parasta virettään viime aikoina ja on vain yllättäjä nyt.

Yllättäjät: Lievää nousuvirettä esittänyt 10 Sarsis on ehdokas leveämpiin rastituksiin. 15 Mökin Tähti oli viimeksi pussissa ja on tulosriviään tehokkaampi menijä, mutta kahdelta pakilta tehtävä tuntuu toivottomalta. 14 Sasku on puolestaan lähes toivottoman epävarma, mutta viimeksi hevonen kulki uusista käsistä debytoidessaan sellaisia kyytejä, että yhden prosentin alustava peliosuus on lähes naurettavan alhainen. 5 Konrad teki asiallisen esityksen johtavan takaa Tementikon taustalla viimeksi ja siihen peilaten näiden välinen ero peliosuuksissa on myös liian suuri. Viimeksi riskisti kierrellyt, mutta lopussa laukannut 9 Mistersuomi yllättää myös pian jossain.

Pelijakauma: Hetviina voisi olla enemmänkin pelattu. Saskua pitäisi olla pelattu moninkertainen määrä enemmän kuin yksi prosentti. Konrad on myös hieman unohdettu.

Juoksunkulku: Vieheri heilahtaa helposti keulaan, mutta sen luulisi haluavan selän eteen ja lopullinen kuela on joko Konrad tai Tementikko.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Tammasarja vaikuttaa melko selkeästi kahden kaupalta, sillä 8 Merit ja 10 Bestseller ovat kilpailleet oikeastaan juuri niin paljon muita kovemmalla tasolla kuin peliosuudet osoittavat. Kaksikon keskinäinen arvostus onkin sitten mysteeri ja on vaikea löytää perusteluita, miksi Bestseller on noinkin paljon vähemmän pelattu kuin Merit.

Suosikki Merit kiri viimeksi terävästi 12-kyytiä selvään voittoon, muttei vastuskaan ollu Bestsellerin tasoa. Bestseller puolestaan kilpaili Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa ja finaalissa asiallisella tasolla ja tuskin Merit olisi siellä paljoa enempää saavuttanut kuin sekään. Bestsellerin miinuksena on toki kaarteiden hankaluus, mutta tässä seurassa Pekka Korpi ajanee aktiivisesti kohti kärkipaikkoja jo alkumatkalla.

Suosituksiin rastataan molemmat, mutta mikäli lähdön yrittää selvittää yhdellä merkillä, niin valinta olisi syyttä näin paljon vähemmän rastattu Bestseller.

Yllättäjät: Lähdössä on oikeastaan kolmen kerroksen väkeä ja paalun hevosista ei taida kenelläkään riittää rahkeet. Suosikkikaksikon takana, mutta paaluhevosten yläpuolella on vielä kolmikko 11 Con Gas, 12 Grainfield Fanny ja 9 Alice In Flames. Näistä selkäjuoksulla selvästi paremmin kuin keulajuoksulla suorittava Con Gas otetaan mukaan suurempaan systeemiin, sillä nyt selästä iskevä tamma kesti Lappeen karsinassa ihan mukavasti keulasta, vaikka kulutti voimiaan turhaan painamiseen.

Pelijakauma: Merit on yliarvostettu ja Bestseller aliarvostettu. Muista Con Gas ansaitsisi ainakin muutaman pinnan enemmän kuin alustavat viisi.

Juoksunkulku: Paalun hevoset selvittävät ensin välinsä, mutta todennäköisintä on, että viimeistään avauspuolikkaan tienoilla keulassa keikkuvat Pekka Korven ajovärit Bestsellerin myötä. Con Gas kiihtyy myös takamatkalta vilkkaasti, mutta sille halutaan nyt ehdottomasti selkäjuoksu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 1 Kaka on valikoitunut tasaisesti pelatun Isokengän niukaksi suosikiksi ja se luultavasti selittyy sillä, että se voitti rata-arvonnan. Ruuna ei ole Suomessa vielä onnistunut sijoittumaan edes kahden joukkoon, mutta viime aikoina esityksissä on ollut hyviä elementtejä. Lappeessa Kaka tuli täysissä voimissa pussissa maaliin. Ykkösradalta hevonen on niukka keulasuosikki, mutta vaikka se menettäisikin johtopaikan niin se välttyy kiertelyiltä joka on ehdoton plussa näissä lähdöissä.

Kovimmat haastajat: 4 Onirique oli Lappeessa myös pussissa ja olemus oli merkittävästi terävämpi kuin tauolta paluussa. Ruuna kisaa nyt kengillä, mutta pystyy pärjäämään silläkin balanssilla.

10 Air Gunnerin kausi on ollut iso pettymys. Ruuna meni viimeksi takamatkalta kiertelemättä hyvän volttituloksen ja se taitaa näkyä nyt peliosuudessa hieman liiaksikin, sillä ei hevonen vieläkään vaikuttanut olevan ihan tasollaan.

2 Arctic Model ja 5 Rainbow Zet iskivät Teivossa yhteen alussa ja painelivat avauksen peräti 08,0. Kaksikko tuli silti asiallisesti maaliin ja kunto on hyvä.

7 Sentry debytoi positiivisesti Lahdessa ja kulki hänniltä kympin pintaan viimeiset 800 metriä. Alustavasti hevonen kiinnossti vihjaajaa paljonkin, mutta Kylliäinen aikoo peruutella taas joukon perälle ja menestysmahdollisuudet riippuvat sen jälkeen paljon muiden tekemisistä. Aliarvostettu hevonen tähän paikkaan toki silti.

6 Classic St Pat voitti Tuopin keulasta ja palaa nyt vastaavaan balanssiin. Keulaan ei taida nyt olla asiaa ja juoksusta tulee helposti tosi haastava.

Pelijakauma: Arctic Model ja Air Gunner ovat yliarvostettuja. Aliarvostettuja ovat Rainbow Zet ja Sentry.

Juoksunkulku: Kiihdytys on mielenkiintoinen, mutta haastava arvioitava. Keulaan mielitään monessa osoitteessa ja radoilta 1-6 pystytään kaikilta avaamaan tosi lujaa. Kaka on kaiketi niukka keulasuosikki sisäratansa turvin, mutta varmaa on vain, että kovaa mennään ensimetrit ja luultavasti koko matka.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 8,2
Toto65-2: 5,1,9
Toto65-3: 7
Toto65-4: 13,2,8,14
Toto65-5: 8,10
Toto65-6: 1,4,7
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto65-1: 8,2,7
Toto65-2: 5,4,1,6,9
Toto65-3: 7
Toto65-4: 13,2,8,14,10,5,15
Toto65-5: 8,10,11
Toto65-6: 1,4,7,5
Hinta: 126,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt