Silja, Selja

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 7.9.2016

Julkaistu:

Toto65
Vahvat pelisuosikit antavat suunnan illan Toto65-riville Vermossa.

Toto65-1

Suosikki: IS Ravien vihjerivien kohtalo ratkeaa heti avauskohteessa, sillä pelipohja 1 Andree on ensimmäinen T65-varmamme. Matalissa sarjoissa juoksevien hevosten valinta pelikohteeksi sisältää aina ylimääräisiä riskejä, mutta Andree on ollut kahteen viime juoksuunsa niin hyvä, että sitä tekee mieli yrittää.

Toissa kerralla Forssassa 4-vuotias haki ensimmäisellä takasuoralla keulat ja hallitsi juoksua sen jälkeen varmasti. Viimeksi Vermossa ruuna oli suorastaan mahtava. Se juoksi toivottomissa asemissa 7. parissa ulkona, mutta kiersi sieltä kakkoseksi ja kulki kirikierroksen hienosti 13,6-vauhdilla.

Andree osaa avata reippaasti, joten sisäradan lähtöpaikalta on tarjolla hyvä reissu, mahdollisesti jopa keulapaikalla. Siitä Ilkka Korven ajokkia olisi vaikea ohittaa, jos kunto on viime juoksujen tasolla. Laukkariski on huomioitava, mutta on hinnoiteltu oikein pelikannatukseen.

Haastajat: 4 Neve di Gio oli toissa kerralla sijoitustaan parempi, kun ajautui suojaisan juoksun jälkeen 11,5-vauhtisessa lopetuksessa pikkupussiin. Viimeksi ruuna kesti 11-vauhtisen avauksen keulassa hyväksyttävästi. 11 Pacino Brave otti viime voittonsa kolme viikkoa sitten Kouvolassa 2. ulkoa 700 metrin kirillä. Toissa kerralla Teivossa tuli paha lähtölaukka, minkä ruuna paikkasti vahvasti kulkemalla viimeiset 1900 metriä 15,1-vauhdilla. Kyösti Ruusurinne ei paljoa lepuutellut ajokkiaan, sillä valjakko tavoitti pääjoukon vasta toisen kaarteen lopussa, ja jo 900 metriä ennen maalia kävi käsky kolmannelle radalle. Viimeksi tuli kakkostila 2. ulkoa 500 metrin kirillä.

Yllättäjät: 6 Wilds Celebrity oli mainio viimeisimmässä voittojuoksussaan kesäkuussa Vermossa. Toissa kerralla jotain oli pielessä ja ruuna jäi 1,5 kuukauden tauolle. Paluukilpailussaan Wilds Celebrity laukkasi pussissa sisäradalla 350 metriä ennen maalia. 8 Toto Grotto teki viime voitossaan mukavan kirin kolmatta neljättä rataa pitkin 4. parista ulkoa, mutta viimeksi tamma oli rehellisen vaisu 2. ulkoa. Siksi se jää nyt yllättäjäkategoriaan. 10 Caramel Kid kiri kuukausi takaperin Vermossa kaukaa takajoukoista viimeiset 700 metriä 12,4-vauhdilla, minkä perusteella se ei ole mahdoton mitalisti tässäkään. Viimeksi lähtölaukka pilasi pelin.

Juoksunkulku: Andree kiihtyy ravatessaan niin kovaa, että pystyy torjumaan Neve di Gion kiihdytyshaasteen.

Pelijakauma: Andree (32%) on sopivasti pelattuna mainio suosikkivarma. Yllättäjistä paras merkki on Wilds Celebrity (6%).

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Huhutaron jäätyä pois 10 Maisema on niukka suosikki. Ori kohtasi viimeksi kovia, mutta sille jäi silti jossiteltavaa ja paljon voimia talteen, kun kiriväylä keulasta voittaneen Helmen Vilin takaa aukesi vasta kalkkiviivoilla. 40 metrin takamatka ei ole Vermossa koskaan helppo tehtävä, mutta tällä kertaa kierrettää on vain puolikkaan lähdön verran ja keskipitkästä matkasta on myös apua.

Haastajat: 7 Vieskerin Virva on viime tuloksiaan paljon parempi. Se jäi viimeksi sisäratajuoksun päälle voimat tallella pussiin. Kykyhevosella on kapasiteettia tätä kovempiinkin lähtöihin. Kolmas kova 4 Viuskun Väiski haki lauantaina keulat ensimmäisen puolikkaan täyttyessä ja taisteli loppuun asti voitosta. Samanlainen esitys riittää nytkin pitkälle.

Yllättäjät: 3 Ainon Ilo spurttasi toissa kerralla mukavasti loppusuoraa sisäradalta pussista päästyään. Viimeksi se oli hyvä kakkonen keulasta ja hävisi vain voitokkaalle Myllyn Valtille. 9 Syytinki viimeisteli eilen Teivossa. Kiri jäi parijonosta sen verran torsoksi, että menestys on nytkin todella tiukassa.

Juoksunkulku: Viuskun Väiski vie taas joukkoa.

Pelijakauma: Vieskerin Virva (20%) on pelihevosista edullisin rasti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 2 Lonely Rider on noussut hieman yllättäen T65-kierroksen megapankiksi, mutta kelpaa silti paremman puutteessa apuvarmaksi. Viime voitossaan Porissa Lonely Rider hyökkäsi takapareista jo alkumatkan aikana ja riisti väkisin keulat taas vastassa olevalta 4 Mr Mallorcalta. Sen jälkeen kaksikon järjestys ei enää vauhtunut ja Lonely Rider karkasi 12-vauhtisessa lopetuksessa ylivoimavoittoon. Viimeksi suursuosikki kilpaili Derbyn karsinnassa, jossa möi nahkansa kalliilla ja kesti aktiivisesti keulapaikalle ajettuna kolmanneksi. 10-vauhtinen alkurevitys huomioiden suoritus oli jopa loistava. Kivikovalle kärkikaksikolle Still Loving You-Arctic Passion ori ei mahtanut mitään, mutta muut se jätti selvästi. Sanomattakin on selvää, että nyt 15000 euroa tienanneiden sarjassa vastus on monin verroin helpompi.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Viking Bagger on noussut huippukuntoon. Vaikka ruuna on ollut pitkin kesää hyvä, viime juoksussaan se vaikutti jollain tapaa vielä aiempaa terävämmältä. Niin helpon näköisesti se irroitteli keulasta viimeiset 500 metriä 10-vauhdilla. Edellä mainittu Mr Mallorca ei mahtanut Porissa Lonely Riderille mitään. Viimeksi Seinäjoella valmentajan ajamana ori oli juoksunkulun uhri takapareista, reippaan loppuvedon perusteella kunto on ennallaan. 11 Baron de Rive on ollut kahteen viime juoksuunsa aiempaa parempi, kun varustukseen on lisätty silmälaput. Viime viikolla Vermossa ruuna oli oikeinkin vakuuttava keulasta. Nyt vastus on vielä pykälää tai kahta kovempi, joten huonolta lähtöpaikalta Baron de Rive jää yllättäjän rooliin.

Juoksunkulku: Mr Mallorca täräyttää ainakin aluksi keulaan. Jos Lonely Riderillä ajetaan taas aktiivisesti, se hakee matkalla kärkipaikan.

Pelijakauma: Lonely Rider on alustavien peliprosenttiensa (74%) perusteella hiukan ylipelattu, mutta on syytä olettaa sen kannatuksen laskevan jonkin verran illaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 1 Velvet Girl on huippupaikalta suosikki. Tamma on huippukunnossa. Toissa kerralla tätä kovemmassa Twigs Voicin voittamassa tammalähdössä Risto Airaksisen suojatti oli oikein hyvä neljäs johtavan rinnalta. Lauantaina Velvet Girl kesti 12,5-vauhtisen avauskierroksen kivikovan Victory Bonsain selässä ongelmitta ja oli hyvä kakkonen. Huomionarvoista oli myös se, että Velvet Girl ravasi loppun asti letkeämmin kuin esimerkiksi kevään juoksuissaan.

Haastajat: 4 Moonlight Love ja 2 Demi de Veluwe tekivät lauantaina kelpo suoritukset Jonesyn voittamassa SM-ajossa. Ensin mainittu sai paremman juoksun ja oli myös ennemmin maalissa. Kaiken lisäksi tammalle jäi niin paljon voimia talteen keulassa juosseen Express Duon takana, että tilaa saadessaan se olisi todennäköisesti voittanut. Huono ei ollut lauantaina Demi de Veluwekaan, se kiri takajoukoista samaa vauhtia kärjen kanssa eikä hävinnyt tasaisessa kärkinipussa paljoakaan kärkihevosille.

Yllättäjät: 3 Bosses Lily oli toissa juoksussaan loppusuoralla pussissa keulasta väsyneen 6 Arctic Modelin takana eikä pystynyt kohentelemaan sijoitustaan viimeisellä satasella. Startti alla viimeksi Kouvolassa tamma oli hyvä kakkonen keulasta voittaneen Up-Date Hossin selästä. Voimia jäi käyttämättä. 7 Västerbo Mission tuikkasi edellisessä kohtaamisessa lopussa Velvet Girlin ohi kolmanneksi. Huonolta lähtöpaikalta tempun toistaminen laskettaisiin isoksi yllätykseksi.

Juoksunkulku: Reipas avaus, jossa iskevät yhteen ainakin Velvet Girl, Demi de Veluwe ja Arctic Model. Velvet Girl on sisäradan turvin todennäköisin keulahevonen.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 3 Thunder McQueen on lahjakas 3-vuotias, joka on hävinnyt viidestä juoksustaan toistaiseksi vain yhden. Tuolloinkin hevonen oli hyvä vain voitokkaalle Pine Crown Girlille häviten. Viimeksi reilun kuukauden pikku paussilta Thunder McQueen oli taas tosi hyvä, kun kiri 6. ulkoa voimalla ykköseksi ja kulki kirikierroksen hienosti 13,3-vauhdilla. Kriteriumiin tähtäävä ruuna voi tallikommenttien mukaan petratakin startti alla.

Haastaja: 10 Nelson Hilly on ollut suosikin tavoin mahtava. Toissa kerralla se sujutteli 2. ulkoa viimeiset 700 metriä voitokkaasti 12,2-vauhtia. Viimeksi Killerillä se voitti Kyvyt esiin -divisioonan lähdön keulasta aivan pystyyn. 11-vauhtinen avaus märällä radalla ei painanut lopussa kintereissä.

Yllättäjät: 7 Callaway Scoop oli viime voitossaan Teivossa vakuuttava keulasta. Se oli hyvä myös viime viikolla, vaikka jäi pelisuosikkina kakkoseksi. Ori kulki kirikierroksen 4. parista ulkoa 14,2-vauhdilla. Nyt vastus on kuitenkin kovempi, mikä pudottaa kykyhevosen yllättäjäkategoriaan. 9 Elegant Prayer on ollut hyvä myös viime juoksuihinsa, vaikka voittotehtailu on hiipunut. Toissa kerralla ori oli sitkeä T76-finaalissa johtavan rinnalta. Viimeksi Derbyn karsinnassa Still Loving Youta ja kumppaneita vastaan kyyti oli ymmärrettävästi liian kylmää. 8 Evolution Web kiri toissa juoksussaan Vermossa 3. ulkoa viimeiset 700 metriä voitokkaasti 13,3-vauhdilla. Viimeksi T76-tammasakissa rapakelillä lähtölaukka pilasi pelin. 11 Bail Out Kemp oli toissa kerralla mainio keulasta 08,5-vauhtinen kiihdytys huomioiden, mutta viimeksi 3. ulkoa 900 metrin kirillä astetta vaisumpi.

Juoksunkulku: Erittäin vaikeasti veikattava kiihdytys, koska Thunder McQueenin lähtönopeutta ei ole vielä nähty. Veikataan revitystä, johon osallistuu moni hevonen.

Pelijakauma: Rutinoimattomat suosikit ovat yläkanttiin rastittuja. Callaway Scoop (9%) on paras haku.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 2 Knox Hanover on loistoasemista kärkirankkaus. Jenkkiruuna on ottanut voittonsa kärkipaikalta, minne Mika Forss varmasti tähyää nopealla avaajalla nytkin. Viimeksi valmentaja Isto Kuisman ajamana 1,5 kuukauden tauolta Knox Hanover voitti helposti keulasta ja kulki kirikierroksen 14,9-vauhtia. Varaa jäi vaikka millä mitalla.

Haastajat: 9 Kickflip oli niin mahtava viime keskiviikkona Pekka Korven tallista debytoidessaan, että haastaa takarivistäkin tiukasti. Ruuna juoksi pitkällä matkalla keulapaikalla ja sai kirikierroksen alussa pelätyn Buck Bokon rinnalleen. Kaikkien yllätykseksi Kickflip ei ollut kiihtyvästä vauhdista moksiskaan ja voitti ihan pystyyn. Raju esitys! Kun hevonen näytti kovaa vauhtikestävyyttä, ulkoratakirinkin luulisi luonnistuvan hyvin. 1 Hopeless Guy teki toissa kerralla Killerin T76:ssa tosi hyvän kirin toivottomista asemista 8. sisältä. Siihen nähden se oli viime viikolla Jokimaalla pieni pettymys. Juoksu meni nappiin kovavauhtisessa kisassa, mutta nyt kiripalaa ei irronnut lopussa. Loistopaikalta ruunaa ei kannata vielä unohtaa.

Yllättäjät: 10 Enchauffour U.S. on kiinnostava uusi tulokas. Se aloitti Suomessa asiallisella kirillä 3. ulkoa ja kulki viimeiset 800 metriä 12,5-vauhdilla. Viimeksi ruuna otti kiihdytyssuoralla tulleen pahan laukan jälkeen hyvin vauhtia, sai porukan kiinni ja tuli hännillä hyvällä tyylillä voimia tallella maaliin. 6 Man In The Mirror vaikuttaa nousukuntoiselta ja kiri viimeksi selvästi paremmin kuin edellä mainittu Hopeless Guy, mihin nähden sen ei kuuluisi olla täysin pelaamaton.

Juoksunkulku: Knox Hanover hakee keulat ja Aqua's Solenoid tyytyy sen selkään.

Pelijakauma: Odotetusti pelattu lähtö. Lähinnä huomio kiinnittyy Man In The Mirrorin (2%) mitättömään kannatukseen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 1
Toto65-2: 10,7,4
Toto65-3: 2
Toto65-4: 1,4,2,3
Toto65-5: 3,10,7
Toto65-6: 2,9,1
Hinta: 10,80 €

Suuri
Toto65-1: 1
Toto65-2: 10,7,4,3
Toto65-3: 2
Toto65-4: 1,4,2,3
Toto65-5: 3,10,7,9,8,11
Toto65-6: 2,9,1,10,6
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt